14 legjobb éjjeli lámpa gyerekeknek

*A legjobbak áttekintése a szerkesztők szerint. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. Vásárlás előtt konzultáljon szakemberrel.

A sötétségtől való félelem a gyermekek leggyakoribb félelme. Egy élénk képzelőerővel rendelkező gyermek azonnal felidézi az ijesztő rajzfilmek vagy mesebeli szörnyek képeit, miután elaludt a lámpa. Győzd le ezt a félelmet egy speciális éjszakai fény felszerelésével a gyermek szobájában, amely lágy, diffúz fényt bocsát ki. Az éjszakai lámpa megkíméli a szülőket attól, hogy az éjszaka közepén felébredjenek, hogy elkísérjék gyermeküket a fürdőszobába. Alaposan meg kell közelítenie az óvoda ilyen attribútumának kiválasztását, figyelembe véve az összes finomságot és árnyalatot. minden lámpának sajátos funkciói vannak, eltekintve a helyiség megvilágításának fő feladatától. Ez lehet tompítható, zenével, vetített képekkel, változó színekkel stb. .

Az Expertology szakértői sok felhasználói visszajelzést, valamint a gyermekpszichológusok tanácsait vették figyelembe, és ennek megfelelően rangsorolták a termékeket. Rangsoroltuk a 14 legjobb gyerekeknek szánt éjjeli lámpát, amelyek magas vásárlási értékelést kaptak.

Mire kell figyelni a gyermek éjjeliszekrény kiválasztásakor

 1. Variety.Számos típusú éjszakai lámpa létezik a gyermekek számára, amelyek közül a következők népszerűek: Éjjeli lámpa fali aljzattal – egy költségvetési lehetőség, amelynek előnye a biztonság, mivel nincsenek vezetékek. De van egy hátránya – kis fényterület; univerzális világítás – állítható fényerővel rendelkező modellek. Este szolgálnak, mint egy közönséges asztali lámpa, és éjjel jár, mint egy éjszakai lámpa; berendezési tárgyak hang, mozgásérzékelők – ideális a baba hálószobában, mint önállóan be- és kikapcsol, reagál a baba sír vagy anyu lépéseket; fény kivetítő nem csak a fény a szobában, hanem segít a gyermek hangolódni az alvás, mozgó a falak és a mennyezet gyönyörű képek állatok, csillagok, rajzfilmfigurák, stb.. .; Az ionizált lámpatestek nagyszerűek az allergiás gyermekek számára. Ez lehet például egy sólámpa, amely nemcsak fényt ad, hanem tisztítja a szobán belüli levegőt is.
 2. A gyermek kora. A legkisebbek számára (0 és 3 év között) a legjobb, ha hang- és mozgásérzékelővel ellátott éjjeli lámpákat vásárol, hogy ne kelljen bekapcsolni a fényes fényt, ami végül felébreszti a babát. Éjjeli lámpák egész éjszakai használatra ajánlottak nagyobb gyermekek számára (3-6 éves korig). Lehetőleg olyan design, amely megnyugtatja a gyermeket. Ez lehet egy állat, amelyet a gyermeke szeret, vagy egy kitalált karakter egy kedvenc színdarabból. A fiatalabb tanulók számára keressenek egy asztali lámpát és egy éjjeli lámpát ötvöző univerzális lámpát.
 3. Színösszeállítás.A fény színe lehet bármi más, csak nem nyíltan irritáló, például piros. Ismerje meg a meleg sárga árnyalatokat.
 4. Tervezés.Itt figyelembe kell venni a kisgyermek preferenciáit. A lányok biztosan más dizájnt szeretnének, mint a fiúk. Vigye magával gyermekét a boltba, hogy biztos legyen benne, hogy jól csinálja.
 5. Telepítés.Vásároljon éjjeli lámpákat az otthona alapján. Például, ha gyermekének saját hálószobája van, jó ötlet az ágy mellett elhelyezett éjjeli lámpa kivetítője, hogy a kicsinek ne kelljen felkelni, hogy bekapcsolja. Ha a baba még kicsi, és a szülők szobájában alszik, akkor olyan modellt válasszon, amely a felnőttek ágya mellett alszik. Vannak olyan érdekes éjszakai lámpák is, ahol a fénykomponens egy puha játékba van beépítve, lehetővé téve a baba számára, hogy a terméket a kiságyba vigye.
 6. Biztonság.Az anyagnak ütésálló műanyagnak vagy szilikonnak kell lennie, amely nem olvad meg. Az izzók nem lehetnek túl forróak, hogy a baba semmiképpen se égjen meg. A LED-ek ideálisak. A vezetékeket úgy kell méretezni, hogy ne legyen szükség hosszabbító vezetékekre.
Olvasson tovább  12 legjobb öltöző ládák

A legjobb éjjeli lámpák értékelése

Jelölés székhely termék neve ár
A legjobb gyermek éjjeli lámpák 1 ZAZU ZA-PAM-03 Pingvin 2 491€
2 ZAZU ZA-LOU-01 “Bagoly Lou” hangérzékelővel 2 490€
3 Rami
 • BNL200 Baby
 • 789€
  4 Rombica LED nyúl 1 790
  5 ZAZU ZA-KATIE-01 Cica Katie cica 2 280
  6 Lucia “Kacsalány” éjjeli lámpa 850€
  7 radex DE 0070 “Medúza” 601€
  8 ERA NN-605-LS-W 143€
  A legjobb gyermek éjjeli lámpák kivetítővel 1 Summer Infant Katicabogár 2 760€
  2 TINY LOVE TL_51 Cody projektoros játék 2 169€
  3 ZAZU ZA-KIKI-01 Kiki cica Kiki 2 591€
  A legjobb éjszakai fényprojektorok az AlieXpress-től 1 FEROMEY LUMINOUS TOYS kisállat ölelés 750€
  2 Skywolfeye X155-A 491€
  3 LEDERTEK B019-C59SOC 799€

  A legjobb éjjeli lámpák gyerekeknek

  ZAZU ZA-PAM-03 Pingvin

  Értékelés: 4.9

  ZAZU ZA-PAM-03

  Legjobb minősítésű éjszakai fény vezeték nélküli hangszóróval és világító ébresztőórával. Amellett, hogy megvilágítják a szobát, dalokat énekelnek vagy mesélnek, és reggel egy meghatározott időpontban felébresztik őket. A modell különböző színekben világít, és az ébredéshez közeledve előre beállított üzemmódra vált: kék fény az éjszakai órákra, narancssárga fény az alvás körülbelül 30 perces időtartamára, és zöld fény, amely jelzi a babának, hogy ideje felkelni. A termék tartós műanyagból készült, és az összes fényelem biztonságosan el van rejtve benne. Születéstől 12 éves korig ajánlott.

  Előnyök

  • ütésálló anyagok;
  • automatikus kikapcsolás;
  • Minőségi hangzás;
  • Nincsenek éles szögek;
  • multifunkcionalitás;

  Hátrányok

  • Viszonylag drága – 2,800 €.

  ZAZU ZA-LOU-01 ‘Owl Lou’ hangérzékelővel

  Értékelés: 4.8

  ZAZU ZA-LOU-01

  A második sorban található az éjszakai fény hangérzékelővel. A modell reagál a hangokra, automatikusan bekapcsol, hogy megnyugtassa a síró babát. A lágy fény bekapcsol, amikor a gyermek felébred. Bagoly alakú és ütésálló műanyagból készült. A fényerő állítható mind a bagolyon, mind a külső gyűrűn. Három üzemmód választható: lágy, diffúz vagy fényes. Két szín van jelen, például a bagoly és a külső gyűrű különböző színekben világíthat, és külön-külön is működik.

  Előnyök

  • ABS műanyag;
  • Mini-USB;
  • hálózati és akkumulátoros működés;
  • automatikus kikapcsolási időzítő;
  • be/ki kapcsoló az elülső oldalon
  • Érzékeny reakció a hangokra;

  Hátrányok

  • Ésszerű áron 2500p.

  Rami
 • BNL200 Baby
 • Értékelés: 4.7

  Rami<li></div><p>BNL200 Baby” src=”/wp-content/uploads/2023/09/1471666197351-3714.jpg” height=”469″ title=”Rami</p><li>BNL200 Baby”><p>A harmadik pozíció a csatlakoztatható éjjeli lámpához tartozik. Nincsenek külső vezetékek, ez biztosítja a baba biztonságát. Az említésre méltó funkciók közül a beépített projektor, amely szokatlan mintákkal festi a falat és a mennyezetet, meseszerű érzést keltve. Ez megnyugtatja és elaltatja a babát. Kompakt méret, így nem igényel sok tárolóhelyet. Beépített hang- és fényérzékelő. Reagál a gyenge fényviszonyokra automatikus bekapcsolással, és világos fényben elalszik.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>Öt fő szín és számos árnyalat;</li><li>Kedvező ár – 790 p.;</li><li>Maximális hatótávolság akár 300 m;</li><li>lágy LED fény;</li><li>a fényerő beállítása a szög változtatásával</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>nem derült ki.</li></ul><h3>Rombica LED nyúl</h3><p>Értékelés: 4.7</p><div style=Rombica LED nyúl

  A negyedik egy éjszakai lámpa egy aranyos fehér nyuszi formájában. Lágy fénnyel világítja meg a babaszobát. A modell három üzemmóddal rendelkezik: fix fény, egymást követő váltás (sárga, piros, zöld, lila, narancs, kék, rózsaszín, kék) és egy egyszerű fehér fény. Automatikus kikapcsolás 10-20 perc után, ha nincs változás. A burkolat puha tapintású szilikonból készült, így a termék nem törik össze, ha véletlenül leesik, és a baba nem sérül meg a szilánkoktól.

  Előnyök

  • lágy szórt fény;
  • Levehető tápkábel;
  • Hosszú munka újratöltés nélkül;
  • Akkumulátor önálló működéshez;
  • stabil alap;

  Hátrányok

  • Viszonylag kedvező árú £1,790.

  ZAZU ZA-KATIE-01 “Kitten Katie” cica

  Értékelés: 4.7

  ZAZU ZA-KATIE-01

  Az ötödik sor az éjszakai lámpa beépített hangszóróval és hangérzékelővel. Lejátszhatja a természet hangjait, altatódalokat vagy nyugodt dallamokat, hogy elaltassa a babát, vagy megállítsa a sírást. Kétféle hangerőszint közül választhat, a helyzettől függően halkabb vagy hangosabb. Az éjszakai fény 20 perc után automatikusan kikapcsol – a fények kialszanak és a zene leáll. Akkumulátorral működik, így nincsenek külső vezetékek.

  Előnyök

  • Biztonságos anyagok – ABS műanyag és poliészter;
  • Hangérzékeny.

  Hátrányok

  • elemeket nem tartalmaz;
  • viszonylag drága – 1700 p.

  Lucia ‘Kacsa’ Éjszakai lámpa

  Értékelés: 4.6

  Lucia lámpa

  A hatodik pozíció a négy LED-es éjszakai fényhez tartozik. Kis kerek kiskacsa formájában kapható. A lámpa stabilitását lábak biztosítják. A modell három fénymóddal rendelkezik: lágy, szórt és éjszakai fény. A termék asztali rögzítéssel és érintőkapcsolóval rendelkezik. 0 és 12 éves kor közötti gyermekek számára ajánlott. A felhasználók megjegyzik, hogy a csecsemők számára a kiegészítő funkciók hiánya miatt az éjszakai fény nem lesz a legjobb megoldás, de az idősebb gyermekek számára alkalmas lesz.

  Előnyök

  • ütésálló műanyag;
  • elfogadható ár – 790 .
  • Többféle karosszériaszín közül választhat
  • USB-kábel;
  • akkumulátoros és hálózati működés;
  • nincsenek éles szögek;

  Hátrányok

  • nem derült ki.

  adex DE 0070 “Medúza

  Értékelés: 4.6

  </div><p>adex DE 0070 “src=”/wp-content/uploads/2023/09/8671666197351-8114.jpg” height=”457″ title=”<br />adex DE 0070″></p><p>A hetedik egy medúza alakú éjjeli lámpa. Merüljön el gyermeke a víz alatti királyság hangulatában, festve a szobát az óceán nyugodt kék árnyalataival. A szín megváltoztatható, a semleges fehér színt választva. A négy láb végén tapadókorongok találhatók, így a tengeri lényt különböző felületekre lehet rögzíteni. Hőre lágyuló gumiból készült, így a lámpa nem éghet meg és nem törhet el. Ajánlott óvodás és általános iskolás korú gyermekek számára.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>Lágy, nyugtató fény;</li><li>költségvetési ár – 300 p.</li><li>a hálózatról és az USB-ről is táplálható;</li><li>2 működési mód;</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>nem észlelt.</li></ul><h3>ERA NN-605-LS-W</h3><p>Értékelés: 4.5</p><div style=ERAS NN-605-LS-W

  A nyolcadik helyezett az éjszakai fény egy aranyos fehér és kék felhő formájában. A modell fényforrásként LED-eket tartalmaz. Érintéses kapcsoló, így nincsenek kiálló részek a testen. Automatikus bekapcsolás a beépített fényérzékelőnek köszönhetően: A lámpatest akkor kapcsol be, amikor a szobában sötét van. Ütésálló, matt műanyagból készült. A lámpa közvetlenül a foglalatba csatlakoztatható, ami azt jelenti, hogy nincsenek külső vezetékek.

  Előnyök

  • A energiaosztály;
  • Költségvetési ár – 150 p.
  • kompakt méret;
  • Gyorsan rögzíthető;
  • IP20 védelem;

  Hátrányok

  • nem észlelt.

  A legjobb éjszakai fény projektorral gyerekeknek

  Summer Infant Katicabogár

  Értékelés: 4.9

  Summer Infant Katicabogár

  A legjobb éjszakai lámpa beépített hangszóróval. Az aranyos katicabogár lágy, szórt fénnyel világít. Játszhat altatódalt és csillagos égboltot, hogy elaltassa a babát. Három üzemmódban működik: lágy fényű vetítés, természeti hangok vagy altatódalok lejátszása. A gyártó szerint a lámpatestet játékként lehet használni, mivel biztonságos, tapintható és kiváló minőségű anyagokból készült. A fő lámpa piros, ami nem minden felhasználónak tetszik.

  Előnyök

  • Következetes színváltás – piros, zöld, kék;
  • elemmel működik;
  • automatikus kikapcsolás;
  • hangerőszabályzó;
  • beépített projektor;

  Hátrányok

  • viszonylag drága – 2760 p.

  TINY LOVE TL_51 játék projektor Cody

  Értékelés: 4.8

  Cody TINY LOVE TL_51

  A második helyen a kompakt méretű éjszakai projektor áll. A készüléket magával viheti utazáskor, így a gyermek kényelmesen érezheti magát akkor is, ha látogatóba megy. A modell folyamatos képet reprodukál nyolc különböző témával, amelyek egymás után váltják egymást. Tanulmányozásukkal a baba gyorsan megtanulja megérteni az éjszaka és a nap változását, valamint megismerkedik a tengeri élőlényekkel. Egy speciális klipsz segítségével közvetlenül a kiságyhoz rögzíthető, vagy egy asztalra helyezhető. Tápellátás elemekkel.

  Előnyök

  • fél óra altatódal vagy fehér zaj lejátszása;
  • elfogadható ár – 1500 p.
  • 360 fokos, színes vetítés;
  • zajtalan működés;
  • hangerőszabályzó;

  Hátrányok

  • nem tartalmaz elemeket.

  ZAZU ZA-KIKI-01 “Kiki cica” ZAZU ZA-KIKI-01 “Kiki cica

  Értékelés: 4.8

  ZAZU ZA-KIKI-01

  A harmadik helyen a cica formájú projektoros éjszakai lámpa áll. A csillagos égbolt képét adja vissza, ahol a színek változnak: kékről zöldre, majd narancssárgára, végül többszínűre. A beépített hangszóró három dallamot játszik (fehér zaj, szívverés hangja, nyugtató dalok), hogy elaltassa a babát. Fél óra elteltével automatikusan kikapcsol (villanyoltás), és tizenöt perc után leáll a lejátszás. A beépített hangérzékelő reagál a baba sírására, és bekapcsolja, hogy elaltassa őt.

  Előnyök

  • Kiváló minőségű és biztonságos anyagok – ABS-műanyag és poliészter;
  • akkumulátorral működik;
  • multifunkcionalitás;

  A hátrányok

  • viszonylag drága 2600 p.

  A legjobb éjjeli fény projektorok az AliExpress-től

  FÉNYES JÁTÉKOK

  Értékelés: 4.9

  FEROMEY VILÁGÍTÓ JÁTÉKOK

  A kategória csúcsa az éjjeliszekrény, amely három változatban kapható: bárány, egyszarvú vagy katicabogár. A lámpa puha testtel rendelkezik, így a baba biztonságosan játszhat vele, amikor kikapcsolt állapotban van. Egy csillagos égboltot vetít ki, fényes és tiszta képet produkálva, amely szinte az egész mennyezetet elfoglalja. A színek az idő múlásával változnak, zökkenőmentesen átmenve egyikből a másikba. A beépített hangszóró halkan szólal meg.

  Előnyök

  • Puha és tapintható anyagok;
  • elfogadható ár – 800 rubel.
  • Alkalmas különböző korú gyermekek számára;

  Hátrányok

  • Negatív jelentések érkeztek a rossz szabásról és a sérülésekről.

  Skywolfeye X155-A

  Értékelés: 4.8

  Skywolfeye X155-A

  A második egy éjjeli lámpa, ami egy építőkészlet. A projektorkazetták sötét és világos területekkel rendelkeznek, így amikor a fény áthalad rajta, a falakra és a mennyezetre vetített vetítést hoz létre. A babaszoba fantasztikus kozmikus térré válik, tele csillagképekkel, ködökkel és különböző állatövi jegyekkel. Tiszta kép csak akkor jön létre, ha a kivetítő fénye a vetített felülettől közeli távolságban van. Sok felhasználó panaszkodott arra, hogy a kép meglehetősen elmosódottan jelenik meg a mennyezeten.

  Előnyök

  • patronok elérhetősége;
  • költségvetési ár – 500 p.
  • gyönyörű képek az űrről;

  Hátrányok

  • gyenge végrehajtás;
  • Nem mindenki lesz képes megbirkózni az összeszereléssel;
  • Összegabalyodtak a vezetékek;

  LEDERTEK B019-C59SOC

  Értékelés: 4.7

  LEDERTEK B019-C59SOC

  A harmadik helyet az éjszakai fény foglalja el, amely nagyon népszerű az ügyfelek körében. Kiválóan alkalmas képek kivetítésére kis és nagy gyerekszobákban egyaránt. A kivetítő az egész teret kis csillagokkal pöttyözi ki. A kép világos és tiszta. A ház minimalista, kerek formájú. Több szín közül lehet választani: piros, kék, zöld.

  Előnyök

  • a sugárzott kép elforgatása;
  • költségvetési ár – 600 p.
  • Használati útmutató világos illusztrációkkal;
  • USB-kábellel és elemekkel működik;
  • üzemmódjainak beállítása nyomógombbal;

  Hátrányok

  • A motor hangos, amikor a kép forog;
  • Nincs mellékelt adapter.
  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: