16 legjobb kiságy

Az újszülöttek kiságyának megvásárlásakor fel kell ismernie, hogy hat hónapos korára a baba aktív lesz, felkel, ugrál, kúszik, így bővíti saját helyét. Természetesen megpróbál kimászni a kiságyból, ami sérülést okozhat. Ezt szem előtt tartva fontos, hogy körültekintően válasszon, hogy biztosítsa a kényelmet, a kényelmet és a biztonságot.

Szakértőink különböző kategóriákba sorolták őket, és csak a legjobb kiságyakat választották újszülöttek számára. 16 modellünk közül választhat.

Tippek a hordozóágy kiválasztásához

 1. Biztonság. Vásárlás előtt vizsgálja meg a kiságyat, és figyeljen minden részletre. Jól kidolgozottnak kell lenniük. Fontos, hogy az oldalvédők fából készüljenek, mivel a gyermek biztosan kipróbálja és megrágja őket. Jobb, ha tömör, mint az MDF, a forgácslap vagy a forgácslap.
 2. Az alap. Válassza a rácsos (lécek), mivel úgy gondolják, hogy jobb szellőzést biztosítanak.
 3. Rugalmasság. A termék súlya nem fontos. Fontosabb szélesség és magasság. Az újszülöttek keskeny és magas kiságyai könnyebben felborulnak, mint az alacsony és széles kiságyak.
 4. Rácsok.Ha hosszú távra vásárol egy terméket, keresse a kivehető sínekkel ellátott modelleket. Ezután a kiságyat könnyen átalakíthatja rendes ággyá, anélkül, hogy új ágyat kellene vásárolnia.
 5. Hintamechanizmus. Többféle változatban kapható: keresztirányú és hosszirányú hintaszék, valamint egyszerű hintaszék csúszdákon. Minden családnak a személyes preferenciák alapján kell meghoznia vásárlási döntéseit. A szakértők ragaszkodnak a csak sima utazáshoz. Így az anyának nem kell nagy erőfeszítéseket tennie a ringatáshoz, és a gyermek kényelmesen fogja érezni magát.
 6. Fiókok.Jobb, ha azok, mert ez extra tárolóhelyet biztosít. Játékok vagy extra ágynemű tárolása. Amikor a baba már elég idős ahhoz, hogy kimásszon a kiságyból, kényelmesen elérheti a játékokat a fiókokból anélkül, hogy túl messzire menne.
 7. Kerekek. Ha a kiságy fel van szerelve velük, akkor jól rögzítve kell lenniük, és egy ütközővel is rendelkezniük kell, hogy biztosítsák a helyhez kötöttségüket.
 8. Matrac. Általában a babaágyakhoz nem jár matracszett, így a szülők megtalálhatják a babájuknak megfelelőt. Ehhez jönnek még a költségek, amelyek sokszorosára nőnek.
 9. Dokumentáció. Vásárolja meg a kiságyat szaküzletben, és kérjen igazolást az eladótól a termék biztonságosságáról és az összes szabványnak és előírásnak való megfelelésről. Ne feledje, hogy minden gyermekbútort tanúsítvánnyal kell ellátni. Kérhet vizsgálati jelentést is.
 10. Költségvetés.Még ha nincs is sok pénze, próbálja meg nem a legolcsóbb modellt megvenni. Egy jó termék definíció szerint csak egy fillérbe kerülhet. Biztos, hogy rossz minőségű, megbízhatatlan és nem biztonságos. Ne sajnáljon pénzt – az újszülött kiságya sok éven át szolgálja Önt és őt.
 11. Gyártó.Olyan márkákat részesítsenek előnyben, amelyek már kiérdemelték a fogyasztók bizalmát. Jó ötlet, ha időt szánunk arra, hogy megnézzük az értékeléseket és a minősítéseket. A cikkünkben bemutatott modelleket megbízható cégek gyártották, amelyek régóta sikeresek a gyermekáru-piacon. oktatás 1 A cikkünkben bemutatott modelleket megbízható cégek gyártották, amelyek régóta sikeresek a gyermekáru-piacon
Olvasson tovább  20 legjobb ajándék egy lánynak

A legjobb kiságyak csecsemőknek

eeO 6 az 1-ben
Jelölés székhely termék neve ár
Legolcsóbb kiságyak csecsemőknek 1 riciola
iciola-12
8 929€
2 Antel Alita 3 4 817€
3 Tündér 304 4 210€
4 Red Star Christina C619 7 185€
A legjobb ár-érték arányú kiságyak csecsemők számára 1 Wundermöbel M
  tiSleep Klassik
14 900€
2 Papaloni Giovanni (hintaszék) 9 620€
3 Pa
 • Ciak
 • 17 000€
  4 Valle zsiráf 05 11 269€
  5 Gandyljan Ludmilla K2002-06 10 495€
  A legjobb baba transzformátor kiságy 1 Noony Cozy 10 900€
  2 Valle Allegra 10 990€
  3 Tündér 1100 7 190€
  4 SKV-Company 83003x 9 259€
  5 Noony Wood Chalet inga 14 399€
  6 Giovanni
  9 910€
  A legjobb újszülött kiságy a prémium szegmensben 1 aby Ita
 • a Da
 • a
 • 52 060€

  A legjobb ár-érték arányú kiságyak csecsemőknek

  iciola
  iciola-12

  Értékelés: 4.8

  </div><p>iciola <br />iciola-12″ src=”/wp-content/uploads/2023/11/55716666194171-7616.jpg” title=”<br />iciola <br />iciola-12″></p><p>Klasszikus csúcsmodell kifinomult és kifinomult formatervezéssel. Az újszülöttek számára készült kiságy keresztirányú lengő hintamechanizmussal rendelkezik, így a szülőknek nem kell keményen dolgozniuk, hogy elaltassák a babát. Az ágy magassága állítható, két szinten van. A talapzat rácsos, ami kiváló szellőzést biztosít. Két kihúzható fiókkal rendelkezik, amelyekben játékok vagy egyéb tárgyak tárolhatók. Tömör nyírfából készült, felül vízbázisú, biztonságtudatos lakkozással bevonva.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>az elülső fal leengedése;</li><li>jó felépítés;</li><li>minőségi szerelvények;</li><li>költségvetési ár – 7500 p.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>nem azonosított.</li></ul><h3>Antel Alita-3 </h3><p>Értékelés: 4.7</p><div style=Antel Alita-3

  A második sor a keresztirányú ingás hintamechanizmussal ellátott kiságyhoz vezet. Tömör nyírfából készült, így környezetbarát. Az elülső oldalsó sáv leengedhető a könnyű szülői gondoskodás érdekében, amikor a babát be- vagy kiveszik belőle. Az ágy az előző modellhez hasonlóan két különböző magasságban állítható.

  Előnyök

  • rácsos alj;
  • az oldalán szilikonos szerkentyűk vannak;
  • vízbázisú festék;
  • Többféle színválaszték;
  • alacsony ár – 5500 .

  Hátrányok

  • Az inga nem teljesen zárható;
  • rosszul nyomtatott utasítások;
  • Nincs benne fiók.

  Feya 304

  Értékelés: 4.6

  Tündér 304

  Harmadik hely a hazai kiságyak rangsorában. A hálófülke két szint egyikén helyezkedik el. Az elülső oldalsó rúd leengedve, hogy a szülő könnyebben hozzáférjen a babához, így csökkentve a gerinc terhelését. A lábakon görgők vannak, így a modell mozgatható. A hintázási folyamatot speciális futók segítségével végzik. Amint azt a felhasználók megjegyezték, a termék nem tömör fából, hanem ragasztott fából készült.

  Előnyök

  • a két kerék zárját;
  • vízbázisú lakk;
  • vannak szilikon fugák;
  • Alacsony ár – 4 ths. .

  Hátrányok

  • heves hintázó mozgás;
  • A padló rétegelt lemezből készült, nem lécekből;
  • nincs fiók.

  Red Star Christina C619

  Értékelés: 4.5

  Red Star Christina C619

  Az utolsó helyet is az orosz gyártmányú kiságy kapta. Van egy hosszirányú ingás hintamechanizmus, amely egy reteszeléssel rendelkezik. Az alvóágyat a három szint egyikére lehet felszerelni. Az oldalsó korlát a kampók emelése közben leenged. Szükség esetén az oldallap teljesen eltávolítható, hogy a terméket a szülői ágyba helyezhessük. A modell elnyerte a 2016-os Szülők választása díjat.

  Előnyök

  • rácsos alj;
  • tömör nyírfából és gyalult furnérból készül;
  • Vízbázisú lakkanyagok;
  • 6 szín.

  Hátrányok

  • nincs fiók;
  • nem minden alkatrész megfelelő minőségű.

  Legjobb kiságy a babák számára ár-érték arányban

  Wundermöbel M
   tiSleep Klassik

  Értékelés: 5.0

  Wundermöbel M<ul></div><p>A “tiSleep Klassik” src=”/wp-content/uploads/2023/11/71716666194171-9616.jpg” title=”Wundermöbel M</p><ul>tiSleep Klassik”><p>A kategória első helyezettje a klasszikus gyermekágy. Egy szentpétervári gyárban gyártják, a német név pedig a technológiai szabványokra utal. A tömör bükkfából készült és vízbázisú zománcozással készült modell garantálja a biztonságot. Lengőmechanizmus – kereszt inga. Biztonsági zárral ellátott görgőkkel. Az oldalsó korlát leengedhető vagy teljesen eltávolítható.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>rácsos padló;</li><li>8 különböző magasságú alvóhely;</li><li>szilikonbetétek;</li><li>8 színválaszték;</li><li>5 év gyártói garancia.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Kicsit zajosan sziklázik.</li></ul><h3><p>apaloni Giovanni (hintaszék)</h3><p>Értékelés: 4.9</p><div style=Papaloni Giovanni (hintaszék)

  A második pozíció egy tömör bükkfából készült hintás kiságy csecsemők és kisgyermekek számára. A hintázás futókkal lehetséges. A komód leengedhető vagy teljesen eltávolítható, így kanapéággyá alakítható. Minden sarka lekerekített, így a baba nem fogja magát megsérteni. Nagy tárolófiókot tartalmaz játékok vagy ágyneműk számára. Négy éves korig használható.

  Előnyök

  • önbeálló kerekek zárral;
  • szilikon kütyük;
  • 2 magassági szint az alvóhely számára;
  • 5 szín.

  Hátrányok

  • A fiók forgácslapból készült;
  • alacsony minőség.

  a

 • Ciak
 • Értékelés: 4.8

  Pa<li></div><p>Ciak” src=”/wp-content/uploads/2023/11/22116666194171-9616.jpg” title=”Pa</p><li>Ciak”><p>A harmadik sor a tömör bükkfából készült kiságyra vonatkozik. Minden festék nem mérgező és vízbázisú. Mindkét oldala 25 centiméterrel leengedhető, az egyik pedig teljesen eltávolítható. A leengedés csendes, így a baba nem ébred fel közben. 5 évig használható.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>a matrac alatt lévő rácsos talp;</li><li>szilikon béléssel rendelkezik;</li><li>2 ágyazási szint van;</li><li>Gumi párnázott kerekek reteszelő mechanizmussal;</li><li>A doboz két részből áll.</li></ul><h4>Előnyök</h4><ul><li>forgácslapos fiók.</li></ul><h3>Valle zsiráf 05 </h3><p>Értékelés: 4.7</p><div style=Valle zsiráf 05

  Negyedik helyen a rangsorban a hosszanti hintamechanizmussal és fiókkal ellátott kiságy a készletben. Születéstől 5 éves korig tartó csecsemők számára készült. Tömör nyírfából készült, vízbázisú lakkal bevonva. A modell háttámláját egy aranyos zsiráf formájú díszítő faragvány díszíti. A talapzat rácsos, és kétféle szintre állítható.

  Előnyök

  • van egy ingatartó;
  • az oldalsó válaszfal leengedhető;
  • zárt doboz.

  Hátrányok

  • nincs szilikon bélés.

  Gandyljan Ludmilla K2002-06

  Értékelés: 4.6

  Gandilyan Ludmila K2002-06

  Az utolsó helyen a rangsorban a klasszikus kialakítású kiságy. A termék tömör kaukázusi bükkfából készült. Lengőmechanizmus – hosszanti inga. Teljesen csendes, így a baba alvását nem zavarja. Az egyik oldalsó heveder leengedhető, hogy könnyebben hozzáférjen a babához. Rétegelt talp a matrac alatt, amelynek köszönhetően javul a szellőzés. Az ágyat két szintre lehet állítani. Nagy tárolófiók ágynemű vagy játékok számára.

  Előnyök

  • Vízbázisú festék;
  • könnyű és gyors összeszerelés;
  • Az oldalsó korlát eltávolítható;
  • szilikon béléssel rendelkezik.

  Hátrányok

  • műanyag tartók.

  A legjobb kiságyak-transzformátorok

  Noony Cozy

  Értékelés: 4.9

  Noony Cozy

  A kategória első helyezettje egy kiságyat kap, amely bölcsővé, járóka, kanapévá vagy kiegészítő kisággyá alakítható. A hintamechanizmusként egy keresztirányú inga hintamechanizmust használnak. A modell zárható kerekekkel van felszerelve. Az oldalsó korlát eltávolításakor a termék a szülők ágya felé tolható. Tömör nyírfából készült. Az ágy magassága háromféleképpen állítható be.

  Előnyök

  • ovális alakú;
  • tágas;
  • stabil;
  • Kiváló minőségű anyagok és összeszerelés;
  • optimális ár 11 ths. .

  Hátrányok

  • Nincs szilikon párnázás;
  • nincs benne fiók.

  Valle Allegra

  Értékelés: 4.8

  Valle Allegra

  A második pozíció a transzformátorágyra kerül, amely sok éven át egy teljes bútorszett lehet. Nem csak kiságyként, hanem komódként és pelenkázóasztalként is használható. Ha eltávolítja a fiókos szekrényt, a termék egy tizenéves nagy ágyává alakul át. A modell ingás hintamechanizmussal van felszerelve. A matrac alatti alap magassága kétféleképpen állítható be. A gyártó az ágy használatát 10-14 éves korig ajánlja.

  Előnyök

  • rácsos alj;
  • Vizes bázisú festék;
  • 2 fiók;
  • 3 fiókos komód;
  • 4 különböző színben;
  • Ésszerű ár – 11 ths. .

  Hátrányok

  • forgácslapból készült.

  Tündér 1100

  Értékelés: 4.7

  Tündér 1100

  A harmadik pozíció a hazai gyártótól származó kiságy számára. Megkülönböztethető a kedvező árával. Megvásárolható mindössze 7500 p. A modell együtt nő a babával. Életének első éveiben ellátja fő feladatát, majd széleskörű funkcióival tovább bővül. A termék alvóhelye 120 x 60 centiméterről 170 x 60 centiméterre nő. Ezért az ágyat nem kell cserélni, amíg el nem éri a serdülőkort. Kereszt inga lengőszerkezet telepítve. Van egy komód három rekesszel, pelenkázóasztal és fiók a dolgok számára.

  Előnyök

  • rácsos alj;
  • szilikonbetétek;
  • vízbázisú festék;
  • Lehajtható oldalsó korlát;
  • 2 szintes ágymagasság;
  • 18 színválaszték.

  Hátrányok

  • forgácslapból készült.

  SKV-Company 83003x

  Értékelés: 4.6

  SKV-Company 83003x

  A minősítés negyedik helyén egy másik bölcső-transzformátor, amely egy egész bútoregyüttest képvisel. Tartalmaz: pelenkázóasztal, komód, oldalsó fiók, tároló fiókok és három ágymódosítás. Egy keresztirányú lengőszerkezetet használnak ingaként. Az ágy magassága a két rendelkezésre álló szint egyikén állítható. Fából és MDF-ből (nyírfa) készült.

  Előnyök

  • rácsos alj;
  • szilikon zömítés;
  • Az oldalsó panel leengedhető vagy teljesen eltávolítható;
  • A gyermek alvásának biztonsága érdekében kiegészítő komóddal ellátott;
  • 7 színváltozat.

  Hátrányok

  • kritikus nem azonosított.

  Noony Wood Chalet ingája

  Értékelés: 4.5

  Noony Wood Chalet

  Az ötödik pozíció a funkcionális transzformátorágyhoz tartozik. Az ágy magassága állítható, és két szintre állítható be. Transzverzális inga lengőmechanizmus. Mobil fejtámla. Ahogy gyermeke növekszik, a kiságyat könnyen átalakíthatja kamaszággyá, fiókkal, kihúzható polccal és asztallal.

  Előnyök

  • rácsos alj;
  • Vízbázisú lakkozás;
  • lehajtható oldalsó korlát
  • van pelenkázóasztal;
  • Tömör fenyőből és nyírfából készült;
  • a fiókos komód mindkét oldalra felszerelhető.

  Hátrányok

  • nincs szilikon bélés.

  Giovanni Az eeO 6in1

  Értékelés: 4.5

  Giovanni<tr></div><p>6in1″ src=”/wp-content/uploads/2023/11/4191666194171-5616.jpg” height=”448″ title=”Giovanni</p><tr>Az eeO 6in1″><p>A végső transzformátorágy a 6 az 1-ben. A termék tömör új-zélandi fenyőből készült. Minden alkatrész lekerekített, és a kiálló részek hiánya garantálja a biztonságot. Az újszülöttek számára mózeskosárként, kiságyként vagy járószerként szolgál, és ahogy a baba idősebb lesz, kanapévá alakítható az extra alvóhely érdekében, vagy két fotelre.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>rácsos alj;</li><li>3 különböző alvási pozíció;</li><li>Kivehető oldalsó korlát;</li><li>Önközpontosító görgős kerekek biztonsági zárral;</li><li>5 színválaszték;</li><li>Alacsony ár 10k. .</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>nincs pelenkázóasztal;</li><li>nincs szilikon párnázás.</li></ul><h2>A legjobb újszülött kiságy a prémium szegmensben</h2><h3>Baby Ita<li>a Da<li>a</h3><p>Értékelés: 5.0</p><div style=
  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Cybulya Guculka

  Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: