8 legjobb babakocsi babáknak

*A szerkesztő legjobb választásai. Kiválasztási kritériumok. Ez az információ szubjektív, nem reklámnak szánjuk, és nem minősül vásárlási ajánlásnak. A felesleges zavaró tényezők elkerülése érdekében a kocsi megvásárlása előtt szakemberrel kell konzultálni.

A lányok kedvenc játéka mindig is a “leányok és anyák” volt. A fiatal lények intuitív módon megismétlik anyjuk cselekedeteit: etetik a babákat, szoptatják őket, pólyázzák őket, gyönyörű ruhákba öltöztetik őket, és természetesen sétálni viszik őket. A lányoknak babakocsira van szükségük a kényelmes sétákhoz. Egy ilyen játék az oktatási folyamat egyik eleme, mivel a baba nemcsak a baba öltöztetését tanulja meg, hanem elkezd különböző útvonalakat választani, például a boltba, a kórházba vagy a játszótérre látogatni.

A babakocsik pontosan úgy néznek ki, mint a babáknak szánt babakocsik. Van babakocsi, transzformátorok, bölcsővel ellátott termékek, fogantyúk, tágas táskák, kosarak az apróságok számára stb. . A jó minőségű babakocsik ára általában 5000 és 10 000 € között mozog. .

Az Expertology tanulmányozta a piacot és a felhasználói véleményeket, és kiválasztotta a különböző gyártók legnépszerűbb modelljeit. A kapott információk alapján a minősítés, amely a 8 legjobb babakocsit tartalmazta babák számára.

Mire kell figyelni a babakocsi kiválasztásakor

Variety. A játék botkocsik ideálisak a könnyű nyári és szezonon kívüli babakocsikhoz. Kompakt méretének köszönhetően a termék tároláskor nem foglal sok helyet, így? Ha kis lakásod van, ez a legelőnyösebb megoldás. A Transformers nagyobb méretűek, és gyakran hordozóágyat, hordtáskát, bevásárló kosarat és tartozékokat, például szúnyoghálót és esővédőt tartalmaznak. Ezekkel a babakocsikkal egész évben lehet járni, még havas utakon is. Egy ilyen babakocsi azonban sok helyet foglal el a lakásban, de ezt tartsa szem előtt.

 1. Kor.A választásnál vegye figyelembe a lánya életkorát. A legfiatalabb, 2 és 4 év közötti gyermekek számára a könnyű botkocsit, míg a nagyobb, 4 és 6 év közötti gyermekek számára a Transformer babakocsit ajánljuk. Ne feledkezzünk meg a magasságról, mert a fogantyúnak a megfelelő szinten kell lennie, hogy a gyermek könnyen kezelhesse a játékkocsit egyedül.
 2. Használati kényelem.Az állítható fogantyúval ellátott modellek lehetővé teszik, hogy gyermeke minden helyzethez a megfelelő magasságot válassza ki. Ez a funkció hasznos, ha játékkocsit vásárol a felnövekvő gyermekeknek. Ügyeljen a hajtogatási mechanizmusra. A lehető legegyszerűbbnek kell lennie, hogy a gyermek egyedül is megbirkózzon vele. Párnázott kerekek a könnyű kezelhetőségért egyenetlen utakon.
 3. Méretek és súly.Mint fentebb említettük, a méretnek és különösen a magasságnak meg kell egyeznie a magassággal. Magasság 55-65cm – 2,5-3 éves lányoknak; 65-70cm – 3-4 éveseknek; 70-75cm – 4-5 éveseknek. 3 éves kor alatt válasszon olyan modellt, amelynek súlya nem haladja meg a 2 kg-t. Nagyobb gyermekek esetében válasszon 5-6 kg súlyú modellt. Néha a nehezebb babakocsik sokkal manőverezhetőbbnek bizonyulnak, mivel kiegyensúlyozottak és jól kipárnázottak.
 4. Stabilitás. A jó minőségű babakocsi nem gurulhat fel séta közben, különben a baba kieshet és bepiszkolódhat.
 5. Biztonság.Ellenőrizze, hogy minden alkatrész biztonságosan össze van-e rögzítve, és nincsenek-e olyan apró alkatrészek, amelyeket a gyermek lecsavarhat/ letéphet és a szájába vagy az orrába vehet. Figyeljen az éles sarkok hiányára, mivel a baba véletlenül megsérülhet rajtuk.
 6. Anyag.Mindegyiknek környezetbarát anyagokból kell készülnie. Az anyag vízálló, így a babakocsit esőben vagy hóban is kiviheti sétálni.
Olvasson tovább  10 legjobb szappankészítő készlet

A legjobb babakocsik rangsorolása babák számára

Jelölés székhely termék neve ár
A legjobb babakocsik babáknak 1 Gotz 3402865 9 779€
2 Dimian BD1606-M4 4 705€
3 Smoby 253197 4 400€
4 DeCuevas Daniela táskával (87021) 6 100€
5 ayer Design Neo Pro 1835200 7 290€
6 Zapf Creation Baby Born Deluxe (1423494) 5 399€
7 RT 646 3 430€
8 VIP játékok 9623 4 300€

Gotz 3402865

Értékelés: 4.9

Gotz 3402865

A rangsor élén a négykerekű babakocsi áll. A babakocsi hű másolata, így a játszó lány teljes anyai élményt kap, amikor ezzel a játékkal sétálni megy. A babák könnyen elférnek benne, még akkor is, ha elég nagyok (30-50 cm). A hordozóágy pozíciója megfordítható, és ha szeretné, kiveheti a hordozáshoz. Összecsukható motorháztető hálós ablakkal. A keret erős alumíniumötvözetből készült, így a termék súlya csökkenthető. A kerekek poliuretánból készültek, szabadon forognak és texturált mintázatúak, hogy könnyen megbirkózzon az út egyenetlenségeivel. A csúszó fogantyú a babakocsi oldalán található gombokkal állítható magasságú. Alatta egy kosár található, amelyben a gyermek tárolhatja a babának szánt holmiját, játékát vagy szükségleteit. 3 éves kortól kislányok számára készült.

Előnyök

 • hajtogatási mechanizmus “füzet”;
 • feltűnésmentes kék szín;
 • minden rész könnyen tisztítható;
 • strapabíró szövetborítás;
 • Elfogadható súly 7kg.

Hátrányok

 • magas ár – 9500 p.

Dimian BD1606-M4

Értékelés: 4.8

Dimian BD1606-M4

A második sorban egy klasszikus stílusú játékkocsi található. Hordtáskával felszerelve, hogy könnyedén elpakolhasson mindent, amire egy sétához szüksége van. Az előző modellhez hasonlóan valódi babakocsit utánoz. A termék teste fém, így a modell stabil, és hosszú ideig szolgálja a kis szeretőjét. A nagy kerekek könnyen forognak, hogy megbirkózzon az út egyenetlenségeivel. Még köveken és homokon sem okoz gondot a babakocsi közlekedése. Az összecsukható kapucni megvédi a babát az esőtől és a naptól. Műanyagból készült fogantyú. A játék babakocsi teljes felülete minőségi vízálló textíliával van bélelve, amely könnyen tisztítható. Ezen kívül masni motívumok is vannak, amelyek elegáns megjelenést kölcsönöznek a modellnek. 3 év feletti lányok számára alkalmas.

Előnyök

 • könyvhajtogató mechanizmus;
 • Köpeny benne;
 • küllős kerekek;
 • A súlya mindössze 3,9 kg.

Hátrányok

 • viszonylag drága – 5800 r.

Smoby 253197

Értékelés: 4.8

Smoby 253197

A harmadik helyen egy átalakítható babakocsi babák számára. Könnyű és fordulékony. Ez a termék alacsony súlyának (3,5 kg) és a nagyméretű gumikerekek jelenlétének köszönhető, amelyek bármilyen, beleértve a terepviszonyokat is, nehézség nélkül áthaladnak. A két első kerék elfordítható. Az ergonomikus fogantyúk csúszásgátló anyaggal vannak ellátva. Az ülés a három lehetséges pozíció bármelyikében rögzíthető. Összecsukható motorháztető. Biztonsági övvel és tárolókosárral felszerelve. játék babakocsi váza tartós alumíniumból készült, és a többi elem – ütésálló műanyagból készült. A kárpitozáshoz használt textíliát a szennyeződések esetén nedves ruhával történő letörléssel lehet tisztítani. 3-5 éves lányoknak készült.

Előnyök

 • praktikus összecsukható mechanizmus;
 • Tartalmazza a hordozóágyat;
 • Max. babaméret 42 cm-ig;
 • elfogadható ár – 4500 p.

Hátrányok

 • Nem észlelt.

DeCuevas Daniela táskával (87021)

Értékelés: 4.7

DeCuevas Daniela táskával (87021)

A negyedik egy Spanyolországban készült játék hordozótáska. A modell kitűnik a kiváló kialakításával és a részletekre való odafigyeléssel, ami maximálisan hasonlít egy csecsemőkocsira. A váz strapabíró, mivel alumíniumötvözetből készült. Egy kis párnával, egy huzattal és egy fogantyúval ellátott táskával érkezik. A küllős nagyméretű gumikerekek minden akadályon nehézség nélkül leküzdenek minden akadályt. Elég nagy, akár 55 cm-es babák is elférnek benne. Alkalmas 3+ korú lányoknak.

Előnyök

 • a hordozóágy háttámlája állítható;
 • fogantyú magassága – 68 cm
 • Díszítés dekoratív hímzések és masnik formájában.

Hátrányok

 • nem lehet összehajtani;
 • viszonylag drága – 7100 p.

Bayer Design Neo Pro 1835200

Értékelés: 4.6

Bayer Design Neo Pro 1835200

Az ötödik helyezett egy modern játékkocsi. 38-46 cm-es babákhoz illeszkedik belülről. A kényelmes, állítható fogantyú lehetővé teszi a könnyű kezelhetőséget még a kisgyermekek számára is. A mellékelt tartozékok közé tartozik egy fogantyús táska és egy kosár az alján. Egy fiatal “anyuka” minden szükséges dolgot elhelyezhet benne, amire szüksége van magának vagy a babájának. A babakocsi váza fémötvözetből, a többi elem pedig tartós ABS műanyagból készült, amely kopásálló és nedvességtaszító textíliával van kárpitozva. 3-5 éves lányoknak tervezve.

Előnyök

 • összecsukható modell;
 • Két szín közül választhat: rózsaszín és kék;
 • fogantyú magassága 44-76cm;
 • könnyű súly – 3,7 kg.

Hátrányok

 • viszonylag drága – 7200 p.

Zapf Creation Baby Born Deluxe (1423494)

Értékelés: 4.6

Zapf Creation Baby Born Deluxe (1423494)

A hatodik pozíció egy olcsó játékkocsi modellje. Botkocsi formájában készült, így alkalmas nyári sétákhoz. A három kerék élénk rózsaszín és kék részletekkel rendelkezik, ami kiemeli az utcán. A két hátsó nagy átmérőjű, ami minden helyzetben stabilitást biztosít. Az összecsukható napellenző elrejti a babát a napfénytől. A termék biztonsági övekkel és még egy lábtartóval is rendelkezik, ami a játékhoz hozzáteszi, hogy a játék hasonlít egy igazi babakocsihoz a csecsemők számára. Az alatta lévő nagy kosárban minden elfér, amire egy sétához szükséged van. Környezetbarát, tartós anyagokból készült, amelyek nem károsodnak. 3-5 éves gyermekek számára alkalmas.

Előnyök

 • kényelmes összecsukható mechanizmus;
 • Alacsony súlya 1,9 kg;
 • 58 cm fogantyúmagasság;
 • Maximális babaméret 43 cm-ig
 • Tároláskor helyet takarít meg;
 • Ésszerű ár – 3300 p.

Hátrányok

 • nincs.

RT 646

Értékelés: 4.5

RT 646

A hetedik helyet egy másik játék babakocsi foglalja el, amely egy valódi babakocsit utánoz. Lehetővé teszi, hogy hordozóágyról hordozóágyra váltson. A spanyol szakemberek által kifejlesztett érdekes dizájnnal rendelkezik. A csúszásgátlóval ellátott felhajtható fogantyú lehetővé teszi a gyermek számára, hogy eldöntse, hogy a baba az ellenkező irányba üljön-e vagy sem. A két első kerék 360 fokban forgatható, a két hátsó kerék pedig gumírozott, ami sima és csendes utazást biztosít. Egy nagy, előre összehajtogatott kapucni védi a babát a naptól és az esőtől, és egy dróthálós kosár tartja a játékokat vagy a baba holmiját.

Előnyök

 • Fogantyú magassága 75cm;
 • Alacsony, 4,2 kg-os súly;
 • Két szín közül választhat: fukszia és rózsaszín;
 • Ésszerű ár – 4 thsd. .

Hátrányok

 • műanyag keret.

VIP játékok 9623

Értékelés: 4.4

VIP játékok 9623

Legújabb Transformer játék babakocsink kerekíti a rangsort. A babakocsi állítható dőlésszöge és a megfordítható fogantyú lehetővé teszi, hogy a babakocsit az út felé vagy Ön felé tolja. A sima futást, a jó terepjáró-képességet és a stabilitást a 360 fokban forgatható első ikerkerekek biztosítják. A gyermek számára kényelmes lesz a babakocsi bármilyen úton való vezetése. Csendes és sima utazás a gumírozott kerekeknek köszönhetően. A bölcső szükség szerint eltávolítható a baba szállítására. A babakocsi magassága az oldalsó gombokkal is állítható. Az összecsukható kapucni megvédi a babakocsit a naptól, esőtől vagy széltől. Az alján egy hálós kosár található a játékok és babák számára. 4 év feletti lányok számára alkalmas.

Előnyök

 • univerzális modell;
 • Alacsony, 3,2 kg-os súly;
 • modern design;
 • Ésszerű költség – 4300 p.

Hátrányok

 • nem azonosítják.
Olvasson tovább  12 legjobb oktatási játék 3 éves korú gyermekek számára
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Cybulya Guculka

Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: