9 Legjobb klasszikus babakocsi gyerekeknek a vásárlói vélemények alapján

A baba sétáltatása igazi kihívás az anyuka számára. Különösen télen, amikor havazik. A babakocsi ilyen körülmények között használhatatlanná válik. Ahhoz, hogy ne fossza meg gyermekét a szabadtéri mozgástól, és hogy az anya számára sokkal könnyebb legyen, javasoljuk a speciálisan tervezett hibrid szánkókat. Érdekes modellek eladásra, amelyek különböző korú gyermekek számára alkalmasak.

A legjobb szánkók értékelése a gyermekek számára

Jelölés hely termék neve ár
A legjobb klasszikus kisgyermek szánkók 1 Nika Kids 5 3577RUB.
2 Kristy Luxe Prémium 3990RUB.
3 Húzza ki a transzformátort 1990RUB.
A legjobb kerekes babakocsi szánkó 1 Nika Kids 7-2 3600RUB.
2 Hó Galaxy Luxe 5,500RUB.
3 ABC akadémia Pikate 5490RUB.
4 Kristy Luxe kényelem 2990RUB.
A legjobb babakocsik ikreknek 1 ABC Akadémia Pikate Twin 1718 8100RUB.
2 Kristy Comfort Twin 4632 dörzsölés.

!

Ebben a felülvizsgálatban kizárólag a termékek műszaki jellemzőire összpontosítunk. Rendszerint minden gyártó minden modellhez többféle színt kínál.

Szánkós babakocsik. Melyik márkát válasszam??

Sok gyártó a gyermekáruk gyártására szakosodott, így a piac számos terméket kínál. Minden ma gyártott szánkó figyelembe veszi a fiatal anyák kívánságait, és megfelel a következő követelményeknek. A minőség érdekében figyeljen a legnépszerűbb márkákra.

Gazdag játékok

Az orosz vállalatot 1994-ben alapították, és azóta folyamatosan fejlődik és tapasztalatokat gyűjt. A kínálat európai és ázsiai gyártók licencelt gyermektermékeit kínálja. Alacsony árakkal kombinált minőség a kiegyensúlyozott szállítási költségeknek köszönhetően.

Diákok

A “Sklazhki” védjegy széles körben ismert a fiatal szülők körében hazánkban. Az Ovelonhoz tartozik, amely egy játékokra és sporteszközökre szakosodott kereskedelmi és gyártó vállalat. A Slidey Kids Sledet nagyszerű funkcionalitás és apró részletek (állítható dőlésszög, fényvisszaverők, levehető elemek) jellemzik.

Nika

A Nika gyártó cég az otthoni és gyermekeknek szánt termékek széles választékára specializálódott. Saját termelési kapacitása 20 000 négyzetméter.. műanyagöntő és hegesztő műhelyekkel. A babakocsikat minőségi kivitelezés, stílusos design és szilárd konstrukció jellemzi.

További márkák, amelyeket érdemes megfontolni a szülőknek: ABC Academy, Micio, IMGO, Tiani-Tolkai, Kristy…

A legjobb klasszikus babakocsik gyerekeknek

A klasszikus babakocsi – évek óta kipróbált és bevált megoldás. A legjobb választás télen a babakocsi szánkó, amely akkor is elviszi a gyerekeket sétálni vagy ügyeket intézni, ha sok hó van odakint.

Nika Kids 5

Értékelés: 4.9

Nika Kids 5

A kerekek helyett futókkal ellátott klasszikus szánkó lehetővé teszi, hogy szabadon mozogjon a hórétegen keresztül. Széles ágy a gyermek számára kényelmetlenség nélkül, és egy kupola, amely véd a naptól, széltől és hótól. Többféle színválaszték áll rendelkezésre az új szülők számára. A modellt 1 éves kortól tervezték csecsemők számára, és a maximális súlya 25 kg.

Olvasson tovább  13 legjobb ortopéd hátizsák

Ez a szánkó az ár és a minőség kiegyensúlyozott kombinációját képviseli. Ez egy univerzális szán, bár egyes esetekben a kis kerekek vagy más elemek miatt vannak kellemetlenségek.

Előnyök

 • Az összecsukható kialakítás könnyű és stabil;
 • elfogadható ár;
 • meleg lábtakaró és szélálló oldalsó panelek;
 • nagy védőkapucni és ötpontos rögzítőheveder a baba számára;

Hátrányok

 • kis kerekek a járdán való mozgáshoz;
 • A hevederek nem biztos, hogy megfelelően rögzítik a vastag overallban lévő gyermeket.

Kristy Luxe Prémium

Értékelés: 4.8

Kristy Luxe Prémium

Kristy ellentmondásos hírnévre tett szert a fiatal anyák körében. Ő jön át mind a rossz és sikeres modellek. A második kategóriába a Kristy Luxe Premium szánkók tartoznak. A baba kényelmesen érzi magát az alvóhelyen a nagy kapucni alatt. Összecsukható kialakítás 4 háttámla pozícióval és tolófogantyúval, az egyik legjobb tulajdonsága. A babakocsi 4 éves korig használható, maximális terhelhetősége 50 kg.

Ennek a középáras szánkónak számos előnye van. A súlya mindössze 8 kg, de sokan panaszkodnak a megbízhatatlan konstrukcióra. Ha a gyermek mozgékony, ez komoly problémát jelent a sétákon. A márkás babakocsiknak gyakran vannak hibái a varratokban és az illesztésekben.

Előnyök

 • kiváló minőségű tartozékok;
 • Különböző színek;
 • sűrű szövet és védőcsuklya

Hátrányok

 • masszív felépítés;
 • kis kerekek.

Áthúzó transzformátor

Értékelés: 4.7

Húzza a babakocsit Transformer

Ezt a modellt az anyák úgy emlegetik, mint a legjobb billenő fogantyúval ellátott modellt. Klasszikus lehetőség a babával való sétáláshoz az orosz gyártótól. A Tiani-Tolkai termékcsaládban különböző típusú babakocsik vannak a legegyszerűbbtől a legfejlettebbig. más hasonló babakocsikkal ellentétben a kialakítás csak 2 pozíciót tesz lehetővé, és a háttámla nem tárolható vízszintesen, de ez a modell az egyik legkönnyebb – mindössze 7 kg. Maximális terhelhetősége 50 kg, így akár 3-4 évig is kitart.

Az egyik legmegfizethetőbb modell, amely 6 hónapos kortól alkalmas gyermekek számára. Ez egy jó befektetés, mert évekig tart minden probléma nélkül.

Előnyök

 • széles és stabil futók;
 • hátsó kerekek aszfalton való mozgáshoz;
 • Tágas részleg az apróságok számára;
 • Nagy kapucni és átlátszó esővédőhuzat a baba védelmére;

Hátrányok

 • az összecsukható kialakítás nem mindig záródik összecsukott állapotban;
 • Könnyű pántok a gyermek rögzítéséhez.

A legjobb kerekes babakocsi a szállításhoz

Kényelmes modellek kerekekkel a könnyű szállításhoz. A szánkót igazi terepjáróvá alakítják, amely havon és aszfalton egyaránt képes közlekedni.

Nika Kids 7-2

Értékelés: 4.9

Nika Kids 7-2

A Nika Kids 7-2 a népszerű szánkó továbbfejlesztett változata, kreatív és stílusos kialakítással. Az elmúlt években ez volt a legkelendőbb termék hazánkban. Ez nem a legkönnyebb babakocsi – súlya több mint 10 kg, és a maximális terhelés 25 kg, így a gyermekek megengedett kora erősen korlátozott. A 4 cm széles csúszósínek könnyen csúsznak a hóban, míg a kerekek segítenek az aszfaltos részek leküzdésében.

Olvasson tovább  12 legjobb elektromos fogkefe

Nagyszerű választás azoknak az anyukáknak, akik télen is szeretik sétáltatni a babájukat. A baba kényelmesen érzi magát a meleg matracon, a háttámla pedig három pozícióban állítható. Ez lehetővé teszi, hogy a szánkó a gyermek magasságához igazodjon. Kicsit több a súlya és az ára, mint a versenytársaké, de még mindig népszerű modell.

Előnyök

 • Jó terepjáró mobilitás a hóban a széles csúszkáknak köszönhetően;
 • Meleg szőrme matrac;
 • 3 pozícióban állítható háttámla;
 • Az ötpontos heveder;

Hátrányok

 • a fogantyú nem állítható magasságban és dőlésszögben;
 • magas költség.

Hó Galaxy Luxe

Értékelés: 4.8

Hó Galaxy Luxe

A Galaxy frissített modellje gumibevonatú kerekekkel rendelkezik a járdán való mozgáshoz. A kényelmes mechanizmus lehetővé teszi a kerekek és csúszók közötti váltást. Az oldalsó szélfogóval ellátott melegített poponák megbízhatóan védik a babát a hidegtől. Háromrészes kapucni nagy kilátóablakkal, hogy a baba kényelmesen érezze magát.

Az egyik legérdekesebb univerzális babakocsi. Használja babakocsiként 2 az 1-ben nem lehetséges, mert a csúszkák zavarják a kerekeken való hosszú utazások során. Az anyák megjegyzik, hogy a görgők soha nem feleslegesek, és sokkal könnyebb velük leküzdeni a kisebb aszfaltszakaszokat.

Előnyök

 • kényelmes összecsukható kialakítás, felhajtható fogantyúval;
 • tárolótáska apró tárgyak számára;
 • meleg huzat és matracbetét;

Hátrányok

 • hangos zaj hajtogatáskor.

ikate 7

Értékelés: 4.7

Pikate 7

Egy viszonylag új modell, amely 2017-ben a legkelendőbb modellé vált, bár ez az egyik legdrágább modell. A babakocsi masszív konstrukcióval, 3 pozícióban állítható háttámlával és biztonságos, 5 pontos hevederrel rendelkezik. Vízálló anyaggal, stílusos kialakítással és robusztus acélvázzal rendelkezik. Egy praktikus tárolótáskával érkezik. A védő kapucni melegen és kényelmesen tartja gyermekét. A Pikate 7 az élet első hónapjaitól kezdve használható.

Minőségi szánkó, amely segít élvezni a kirándulást a babával együtt. Állítható kialakításuk lehetővé teszi, hogy már 3-4 éves korú csecsemőket is hordozhassanak. 8 cm-es hasmagasság a kiváló manőverezőképességért, de a megnövekedett súly megnehezítheti egyes anyukák dolgát. A baba szigetelésére is gondolnia kell, de egyébként nincs panasz.

Előnyök

 • jó terepjáró mobilitás és manőverezhetőség
 • táska apróságoknak;
 • fogás kesztyűvel;
 • popona zárakkal;

Hátrányok

 • nem tartalmaz meleg matracot;
 • nagy súly.

Kristy Luxe Comfort

Értékelés: 4.6

Kristy Luxe kényelem

A Kristy Norway szánkó a márka piaci pozíciójának megerősítésére tesz kísérletet. Ez a vállalat híres ellentmondásos termékekről. A babakocsi összecsukható kialakítású, 5 pontos biztonsági övekkel és állítható háttámlával rendelkezik. A formatervezési minta súlya nem haladja meg a 8 kg-ot. A funkciók általában nem rosszak, de az általános kialakítás sok kívánnivalót hagy maga után.

Mindennel rendelkezik, amire szüksége van a gyermekével való sétához – széles ülés és erős övek, de van egy tipikus probléma ezzel a márkával – gyenge szerkezet és problémák az összekötő darabokkal. az általános minőség nem mindig felel meg az elvárásoknak. Tekintettel a nem túl alacsony árra, sokan más modelleket részesítenek előnyben.

Előnyök

 • állítható háttámla;
 • gyors átállás a lécekről a kerekekre;
 • tárolórekesz kisebb tárgyak számára;

Hiányosságok

 • masszív felépítés.

A legjobb babakocsi ikreknek

Az ikrek anyukái duplán megterheltek, mert több időt és erőfeszítést kell fordítaniuk a gondozásukra. A gyaloglás megkönnyítése érdekében érdemes két gyermek számára egy erős szánkót választani.

ABC Akadémia Pikate Twin 1718

Értékelés: 4.8

ABC Akadémia Pikate Twin 1718

A legjobb modell az ikrek szüleinek ajánlott. Akár 80 kg-ig is elbírja, így nem okoz gondot, ha a gyerekek mozognak. A keret tartós fémből, a borítás pedig vastag szövetből készült. A tolófogantyú stabilan tartja a babakocsit mozgatás közben. A háttámla a gyermekek számára kényelmesen állítható, beleértve a vízszintes helyzetet is. A súlya 14 kg, ami nem rossz egy Twin-hez képest.

Nehéz kompromisszumot találni a babakocsi mérete és súlya között. Ezt a modellt az összecsukható kialakítás különbözteti meg, így a háttámla és a fogantyú pozíciója állítható. De az anyukáknak fel kell készülniük a nehéz babakocsival való sétálásra.

Előnyök

 • A hát dőlésszöge akár 140 fokos is lehet;
 • 5 pontos hevederrögzítés;
 • szőrme meleg matracbélés;

Hátrányok

 • 14 kg feletti súly;
 • ülésszélesség egy baba számára34 cm.

Kristy Comfort Twin

Értékelés: 4.5

Kristy Comfort Twin

Kristy szánkók nem a legjobb az összeszerelés, ezért óvatosnak kell lenniük. Vonzóan alacsony árral és stílusos kialakítással rendelkeznek. Ez a modell nagy hasmagassággal rendelkezik, így jól mozog a hóban, még két gyermekkel is. A babakocsi súlya meghaladja a 15 kg-ot, így egy fiatal anya számára nehéz kezelni. De ez lehetővé tette, hogy széles üléseket készítsenek mindkét baba számára.

Ezzel a babakocsival kényelmesen lehet járni, ez a legjobb modell ettől a gyártótól. Ez a modell kényelmes és tágas teret kínál mindkét gyermek számára, ellentétben más ikreknek szánt babakocsikkal, de a háttámla csak három pozícióban állítható.

Előnyök

 • Magasság és életkor szerint állítható;
 • manőverezhető és széles csúszósínek
 • meleg csizma a babák kényelméért;
 • hátsó kerekek aszfalton való vezetéshez;

Hátrányok

 • magas költségek;
 • egy pozícióban rögzített fogantyú.

Milyen babakocsit vásároljon?

 1. A kis termetű fiatal anyák nem magas és nem nehéz szánkókat választanak, például a Tyani Tolkai Transformer sorozatot. Ez egy viszonylag olcsó szánkó, így jó választás a téli időszakban. A Nika Kids sorozat népszerű modelljei, klasszikus kivitelben és szállító kerekekkel is. Különböző funkciókat egyesítenek, és robusztus kialakításukkal tűnnek ki.
 2. A Nika Kids 7-2 babakocsik teljes körű védelmet nyújtanak a gyermeknek. Teljesen szigetelni lehet a pipacsban, így jó választás azoknak, akiknek nagyon fontos a védelme.
 3. Ha nehéz terepen utazik, a legjobb, ha nagy kerekekkel rendelkező szánkót választ, mint például a Snow Galaxy Luxe. Újdonság ebben a szegmensben a Pikate 7. Robusztus konstrukcióval, kényelmes üléssel rendelkezik, de az ára észrevehetően magasabb, mint sok társa.
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: