12 legjobb mosógépgyártó a vásárlói vélemények és szakértői vélemények alapján

Egy automata mosógépet ma már nehéz meglepni, de egykor a szomszédok és különösen a környékbeli hölgyek irigykedtek rá. Az alapvető házimunkát, az időigényes és fárasztó, szorongással teli feladatokat néhányszor könnyebbé teszi. Az “okos” gép nem igényelt állandó jelenlétet, magától választja ki az üzemmódokat, és nem törődik a legnehezebb és legnehezebb foltokkal.

Manapság már szinte minden háztartásban van ilyen készülék, és a gyártók minden évben újabb és újabb funkciókkal bővítik és javítják a készülékek megjelenését. Ezért a modellek ilyen sokfélesége közül nagyon nehéz kiválasztani azt, amelyik teljes mértékben megfelel a követelményeknek, rendelkezik a szükséges jellemzőkkel, és az ára megfelel a minőségnek. oktatás 1 Az ilyen modellek közül az egyiket a legkülönbözőbb modellek közül lehet kiválasztani.

Szakértőink 12 gyártót választottak ki, és a teljesítményük és a vásárlói visszajelzések alapján rangsorolták a márkák legjobb automata mosógépeit.

Hogyan válasszuk ki a mosógépet

Mielőtt megvásárolja a készüléket, célszerű ellenőrizni a készülék specifikációit, hogy biztosan a megfelelő készüléket vegye meg, és akkor nem fogja megbánni!.

 1. Tartály kapacitása.Ha kis családja van, választhat egy keskeny gépet, amelynek maximális terhelhetősége 4-5 kg. Ha nagy mennyiségű szennyest, például téli ruhákat vagy terjedelmes takarókat tervez mosni, akkor egy 7 kg vagy annál nagyobb kapacitású modell ideális.
 2. Mosási osztály.Összesen hat van belőlük. Legmagasabb minősítés – A. Ez a mosás etalonja, és a legjobb eredményt adja.
 3. Energiaosztály.Amellett, hogy tele vannak a jobb mosási eredményt biztosító funkciókkal, ezek a modern gépek meglepően pénztárcabarátok – ráadásul minimális áramot is fogyasztanak. A+++ a legjobb osztály. D – a legmagasabb minősítés.
 4. Spin óra. Ez a percenkénti dobfordulatszámtól függ. Legmagasabb A osztályú gépek – 1500 fordulat/perc felett. Legnépszerűbb a B (1,200-1,500 rpm) és a C (1,000-1,200 rpm) osztályok ügyfelei körében.
 5. Mosási programok. A leggyakrabban használt mosási módok: gyorsmosás, babaruha, finom ruhák, pamut, gyapjú, szintetikus anyagok, kézi mosás. A gép kiválasztásakor kívánatos, hogy a következő programok mindegyike megtalálható legyen benne.
 6. További funkciók.A modern modellek számos programmal rendelkeznek, amelyek nemcsak kényelmesek, hanem számos kockázattal szemben is biztonságosak. A szivárgásvédelem megakadályozza a szomszédok elárasztásának kockázatát. Gyermekbiztonsági funkció – nagyszerű lehetőség a kisgyermekes otthonok számára.

A legjobb mosógépgyártó cégek értékelése

Jelölés hely termék neve ár
Az olcsó mosógépek legjobb gyártói akár 15 000 rubelig is 1 Indesit A legjobb költségvetési modellek
2 Hotpoint-Ariston A legjobb ár/teljesítmény arány
3 BEKO a legbiztonságosabb polimer ötvözetből készült dob
A legjobb mosógépgyártók a közepes árkategóriában 30 000 rubelig 1 Bosch A legmagasabb energiahatékonysági osztály
2 LG A legszélesebb választék különböző kialakításokkal
3 Samsung a legfunkcionálisabb mosógépek
A prémium mosógépek legjobb gyártói 60 000 RUB-tól 1 Siemens Maximális választék extra üzemmódokból
2 Miele Legjobb innovációk és innováció
3 Smeg Leghosszabb élettartam
4 Asko A legjobb programok allergiára hajlamos emberek számára
A legjobb függőleges töltésű mosógépek gyártói 1 AEG a legmagasabb minőségű mosás
2 Candy a legkényelmesebb és legfelhasználóbarátabb vezérlőrendszerek

Az olcsó mosógépek legjobb gyártói akár 15 000 rubelig is

A gyártók a vásárlói igények alapján a gépek különböző verzióit hozzák létre, mind a kedvező árú, mind a prémium kategóriás gépeket. Az olcsó mosógépek egyszerűen kezelhetők, az alapvető mosási módokkal rendelkeznek, alacsony a centrifugálási osztályuk, és nincsenek olyan extra funkciók, amelyek jelentősen megnövelnék az árukat. De sokak számára ez az egyszerűség és a megfizethető ár az elsődleges szempont.

Olvasson tovább  12 legjobb párásító

Indesit

Értékelés: 4.9

indesit

A neves olasz márkát több mint 40 évvel ezelőtt alapították. Az európai piacon vezető szerepet tölt be; termékeinek minőségét az orosz vásárlók is nagyra értékelik. A háztartási nagygépeket 14 országban gyártják, többek között Olaszországban, Oroszországban, Törökországban, Lengyelországban és az Egyesült Királyságban.

A márka számos nemzetközi verseny győztese, 2008-ban a legjobb mosógép kategóriában első helyezést ért el az országos Év márkája díj keretében.

Az olcsó mosógépek alapfelszereltséggel rendelkeznek. A mosási osztályuk A, a centrifugálási osztályuk – nem magasabb, mint C. Alacsonyabb energiafogyasztás az Eco Time technológiának köszönhetően. Alkalmasak nagyobb családok számára, és még kis fürdőszobákban is jól működnek.

Előnyök

 • különböző modellek;
 • alapvető funkciókkal rendelkeznek;
 • gazdaságos energiafogyasztás;
 • alacsony ár.

Hátrányok

 • Rezgés és zaj működés közben;
 • A csapágyak gyakran meghibásodnak.

Hotpoint-Ariston

Értékelés: 4.8

Hotpoint-Ariston

A vállalatot 1930-ban alapították Olaszországban, és ma már gazdag múltra tekint vissza. 2005-ben csatlakozott az Indesit vállalathoz, majd 2007-ben a két márka egyesült, és azóta a háztartási nagygépeket Hotpoint-Ariston márkanév alatt gyártják. A költségvetési modelleket Oroszországban, a drágábbakat Olaszországban vagy Szlovákiában szerelik össze.

Az 15000 rubelig terjedő gépek többnyire keskeny, kompakt egységek, amelyek egy kis fürdőszobában a mosogató alá illeszkednek. Sokan rendelkeznek extra gyermekbiztonsági üzemmóddal vagy kiömlésgátló funkcióval.

A fogyasztók megjegyzik a tervezés érdekes változatosságát, a szükséges funkciók elérhetőségét, a kiváló minőségű mosást és a megfizethető árat, ami lehetővé tette, hogy ez a márka belépjen a mosógépek legjobb gyártóinak rangsorába.

Előnyök

 • kompakt modellek;
 • jó minőségű mosás;
 • kényelmes vezérlés;
 • Alacsony víz- és energiaosztály;
 • megfizethető ár.

hátrányok

 • A tömlők rossz minősége, ami szivárgáshoz vezet.

BEKO

Értékelés: 4.7

BEKO

A török márka már régóta elfoglalta a helyét az orosz piacon, kiváló minőségű készülékeket gyárt megfizethető áron. Az első mosógép még 1959-ben gördült le a gyártósorról, és azóta folyamatosan fejlesztjük és hasznos új funkciókkal egészítjük ki, hogy mosása sokkal jobb minőségű legyen.

A hazai piacra szánt gépeket a BEKO vlagyimiri gyárában gyártják. Egy fontos különbségre érdemes rámutatni: a tartály nem rozsdamentes acélból, hanem polimer anyagból készült. Nem hajlamos a korrózióra, csökkenti a zajszintet, nem bocsát ki kémiai füstöt.

A vélemények szerint a kedvező árú mosógépek ugyanolyan jól súrolják a szennyeződéseket, mint a drágább készülékek. Sok esetben a standard programokon kívül további üzemmódok is rendelkezésre állnak, mint például a háziállatok szőrének letörlése és a gyermekbiztonsági funkció.

Előnyök

 • hatékony mosás;
 • extra funkciók;
 • Műanyag ötvözetből készült dob;
 • alacsony zajszint;
 • elfogadható ár.

Hátrányok

 • Erős rezgések csavaráskor.

A legjobb mosógépgyártók az átlagos árkategóriában 30 000 rubelig terjedő kategóriában

A közepes árkategóriájú gépek kiváló példái az ár-érték aránynak. Ezek már megnövelt teljesítményűek és spin osztályúak, további programokat és funkciókat tartalmaznak, elülső vagy függőleges terheléssel rendelkeznek. Értékelésünkben a 3 legjobb márka szerepel, amelyek ezeket a mosógépmodelleket képviselik.

Bosch

Értékelés: 4.9

Bosch

A több mint 130 évvel ezelőtt Németországban alapított márka a világ egyik elismert vezető háztartási kis- és nagygépgyártója. 1972-ben a vállalat bemutatott egy automata porszívót, amelyet a lakosság női fele azonnal nagyra értékelt és megszeretett. Gyártóüzemek ma már számos országban: Franciaország, Oroszország, Lengyelország, Kína, Törökország, USA.

A márka által kínált széles modellválaszték lehetővé teszi, hogy a legjobb opciót válassza a közepes árkategóriában. Ezek között vannak függőleges és vízszintes gépek, keskeny és teljes méretű, szabadon álló és beépített gépek.

A technikát az alkatrészek kiváló minősége és az innovatív technológiák jellemzik. Minden gép többféle mosási programmal, szivárgás- és habvédelemmel van felszerelve.

Olvasson tovább  9 legjobb utcai megfigyelő kamera

A

 • kiváló minőségű összeszerelés;
 • megbízható alkatrészek;
 • Minden szövet hatékony mosása;
 • energia- és víztakarékos funkciók;
 • nincs rezgés csavarás közben.

Hátrányok

 • Néha zajos nagy sebességnél.

LG

Értékelés: 4.8

LG

Az LG egy dél-koreai márka, amely minden évben új technológiai fejlesztéseket hajt végre és növeli a gyártott berendezések funkcionalitását. A fő különbség a gépek ezen márka használata a közvetlen meghajtás, amely kiküszöböli a szíjak használatát, így az egység kevésbé zajos. Ezek a motorok hosszabb élettartamúak (10 év), amit a gyártó a garanciában is megerősít.

Az LG készülékek előnye, hogy a formatervezés széles választékát kínálják, amely nem csak a standard színeket tartalmazza. A fehér modellek mellett fekete, ezüst, sőt piros modellek is kaphatók.

Gőzkezelési technológia alkalmazása

A vállalat szakértői által kifejlesztett ue Steam jelentősen javítja a mosás minőségét, és a további funkciók kellemes bónuszként szolgálnak a háziasszony számára.

Előnyök

 • közvetlen motoros meghajtás;
 • hat dobforgatási lehetőség;
 • változatos kialakítás;
 • Sok extra üzemmód.

Hibák

 • Egyes modellek sokat vibrálnak csavarás közben.

Samsung

Értékelés: 4.7

Samsung

Egy másik dél-koreai márka, amely szerepel a minősítésünkben, az első háromban van a nagy háztartási gépek értékesítésében Oroszországban és a FÁK-ban. Az alkatrészek és az építési minőség nagy megbízhatósága, a modellek hatalmas választéka megkülönbözteti a márka gépeit.

A középkategóriában keskeny és nagyméretű gépek több mint 10 standard üzemmóddal és ugyanennyi kiegészítő üzemmóddal, praktikus érintésvezérléssel, gyermekbiztosítással és nagy teljesítményű habosítással rendelkeznek.

Az Eco Bubble technológia lehetővé teszi, hogy a mosószerek jobban feloldódjanak és kiöblüljenek a szövetből a légbuborékok által, amelyek nem károsítják a szálakat, és a ruhák nem deformálódnak. Egy másik különbség a gyémántdob, amely nagyobb számú, kisebb átmérőjű lyukkal rendelkezik, ami garantálja, hogy a kényes tárgyakat gondosan kezeljük.

Előnyök

 • innovatív fejlesztések;
 • felhasználóbarát vezérlés;
 • Számos mosási mód;
 • tágas dobok.

Hátrányok

 • Nem minden modell rendelkezik szivárgásvédelmi funkcióval.

A prémium mosógépek legjobb gyártói 60 000 RUB-tól

A prémium gépek magas áruk ellenére igen népszerűek az ügyfelek körében. Kifogástalan tervezés, a legmagasabb minőség, tartósság – az ilyen egységek fő jellemzői. Mosási, centrifugálási és energiafogyasztási osztályaik maximálisak, sokuk szárítási funkcióval is fel van szerelve. Egyes mosógépek dobkapacitása lenyűgöző: egy ciklusban több mint 10 kg szennyest lehet kimosni.

Siemens

Értékelés: 4.9

Siemens

A Siemens egy több mint 170 évvel ezelőtt alapított német márka, amely az elektronika és az elektrotechnika területén elért innovációiról ismert. Különösen népszerűek a teljes méretű, széles gépek, amelyek a lehető legtöbb üzemmódot és biztonsági funkciót tartalmazzák.

Lenyűgöző specifikációik ellenére ezeket a készülékeket nem nehéz kezelni, az érintőképernyős kezelőfelület egyszerű és egyszerű. Kifinomult tervezés, amely figyelembe veszi a nyílás átmérőjét, a nyílás szögét és a különböző színeket, hogy segítsen kiválasztani a legmegfelelőbb stílusú modellt.

A gépek késleltetett bekapcsolással (mostantól beállíthatja saját indítási idejét), átláthatósággal és vízszint-szabályozással rendelkeznek. A folteltávolító program az erősen szennyezett ruhákat folteltávolítókkal mossa ki.

Előnyök

 • modellek széles választéka;
 • a függvények maximális halmaza;
 • egyszerű menü;
 • szárítási mód.

Hátrányok

 • nem található.

Miele

Értékelés: 4.8

Miele

A Miele német márka prémium kategóriás háztartási gépek gyártójaként ismert. Több mint egy évszázaddal ezelőtt alapították, és ma már vezető szerepet tölt be az exkluzív termékek terén. Az ügyfelek kiemelik a márka úttörő technológiai fejlesztéseit, az okos kialakítást és a magas mosási minőséget.

Az intelligens programok lehetővé teszik az optimális üzemmód kiválasztását. Maximális terhelhetőség ciklusonként 8-10 kg szennyes ruhanemű. Teljesen szivárgásmentes A vízálló fém funkció garantálja a biztonságot a teljes élettartam alatt.

A gépek a legmagasabb – A – energiahatékonysági osztályba tartoznak+++. Kiegyensúlyozatlanság-szabályozás a zaj és a rezgések csökkentésére maximális sebességnél. A modellek tartalmaznak szárítási üzemmódot.

Olvasson tovább  8 legjobb megoldás a csőelzáródások ellen

A

 • alacsony zaj- és rezgésszint;
 • 24 órás késleltetett indítás;
 • biztonsági jellemzők;
 • intelligens programok;
 • A legmagasabb energiahatékonysági osztály.

Hátrányok

 • Nem észlelt.

Smeg

Értékelés: 4.8

Smeg

Az olasz prémium olasz technológiát már régóta nagyra értékelik a csúcsminőséget kedvelő oroszok. A mosógépek kínálatát szabadon álló és beépített modellek egyaránt bemutatják, amelyek tökéletesen ötvözik a klasszikus és az új dizájn trendeket.

A márka termékeinek fő előnye a hosszú élettartamuk. A gyártó 15 év garanciát vállal a gépre. Az elektronikus vezérlés nagyon kényelmes és nem okoz nehézséget, a kijelzőn látható a hátralévő mosási idő és az ajánlott töltet.

Sok mosógépben 2 szárítási lehetőség van: 60° a kényes textíliákhoz és 90° a kemény textíliákhoz. Alacsony zajszint, rostdob-tisztító program, öntisztuló porkamra – e gépek további előnyei.

Előnyök

 • Hosszabb élettartam;
 • Késleltetett indítás (24 óra);
 • Ideális mindenféle szennyeződés alapos lemosásához;
 • egyszerű telepítés.

Hátrányok

 • nem találtak.

Asko

Értékelés: 4.7

Asko

A svéd márka méltán áll a minősítési listánk élén. Az alapelvek, amelyeket a vállalat a termékei gyártása során követ: hatékonyság, kényelem és megbízhatóság. A kezelőfelületet a könnyű kezelhetőség érdekében tervezték, és a programmemória funkcióval a legutóbb használt program egy pillantással kiválasztható.

A SuperRinse rendszer akár 7-szeresére növeli az öblítések számát. Garantálja a por teljes kimosódását a ruhákból, ami különösen fontos az érzékeny és allergiára hajlamos bőrűek számára.

A energiaosztályú készülékek+++. A speciális technológia szabályozza a vízmennyiséget a betöltött szennyes súlyától függően. Az intelligens dobkialakítás kíméletes a kényes szövetekhez, és megakadályozza azok elhasználódását.

Előnyök

 • extra öblítési mód;
 • Allergiások számára biztonságos;
 • víz- és energiamegtakarítás;
 • A programmemória funkció;
 • kényelmes működés.

Hátrányok

 • nem találtak.

A függőleges töltésű mosógépek legjobb gyártói

A függőleges terhelésű gép ideális a kis méretű lakásokba való telepítéshez, ahol a négyzetméterhiány élesen érezhető. Ugyanakkor nem veszíti el a funkcionalitását – ez egy tágas dobdal és különböző üzemmódokkal felszerelt készülék, amelyek nagyban leegyszerűsítik a mosási folyamatot. A felülről nyíló rakodónyílás nincs elzárva, és a be- és kirakodás érdekében működés közben kinyitható.

AEG

Értékelés: 4.9

AEG

Az AEG márka már több mint egy évszázada gyárt felülmúlhatatlan német minőségű háztartási készülékeket. A modellek sokfélesége, az összeszerelés megbízhatósága és a tartozékok lehetővé tették számunkra, hogy ezt a márkát felvegyük a minősítésünkbe.

A fő különbség ezekkel a gépekkel szemben az, hogy a dob nem rozsdamentes acélból, hanem polimerötvözetből készül. Kevesebb súly, sokkal kevesebb zaj és rezgés nagy sebességnél. Mechanikai és kémiai hatások nem érik, ezért az egészségre ártalmatlan.

Az olyan egyszerű kiegészítő funkciók, mint a dobvilágítás és a kiömlés elleni védelem, szintén varázslatos jellemzői ezeknek az izgalmas termékcsaládoknak. Egyes modellek gyűrődésgátló és kopásgátló üzemmóddal rendelkeznek a farmerhez.

Előnyök

 • Kiváló mosási minőség;
 • A tartály polimerötvözetből készült;
 • kényelmesebb menüben való navigálás;
 • csökkentett rezgés- és zajszint;
 • extra funkciók.

Hátrányok

 • Egyes modelleknél a műanyag tartályt műanyag tartályra cserélték.

Candy

Értékelés: 4.8

Candy

Az olasz cég által gyártott készülékek már régóta népszerűek az orosz fogyasztók körében. A függőleges modellek minimalista kialakítással büszkélkedhetnek, stílusosan kialakított és felhasználóbarát kezelőpanellel. A dob kapacitása a modelltől függ, a maximális – 8 kg szennyes.

Sok háziasszony örülni fog a további funkcióknak: gyorsmosás, öblítés, mosásmérés, 24 órás késleltetett indítás, habzás és szivárgás elleni védelem.

A fogyasztói visszajelzések szerint a készülék könnyen kezelhető, a kezelőfelület világos és egyszerű. A MixWash programmal egyszerre moshat színes és fehér ruhákat, míg az AquaPlus antiallergiás üzemmód érzékeny bőrűek számára ajánlott. Kevesebb port használ, több vizet biztosít és nagyobb öblítési mennyiséggel rendelkezik.

Előnyök

 • Minden típusú szennyeződésre hatékony;
 • kényelmes működés;
 • A szennyes utántöltése működés közben;
 • késleltetett kezdés;
 • allergiabarát program.

Hátrányok

 • Néha nagy zajt csap maximális sebességnél
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: