A 20 legjobb ajándék gyerekeknek 5 éves korban

*A szerkesztők szerint a legjobbak áttekintése. Kiválasztási kritériumok. Ez a termék szubjektív, nem reklám, és nem értelmezhető vásárlási ajánlásként. Kérdezzen meg egy szakembert vásárlás előtt.

Nem mindig egy felnőtt tudja, hogy mit kapjon egy gyermek az ötödik születésnapjára. Egyrészt, ez egy elég egyszerű feladat, és csak annyit kell tennie, hogy ellátogat egy játékboltba. A gyakorlatban azonban más a helyzet. Mindenki olyan ajándékot szeretne, amely boldoggá tesz, praktikus és eredeti… Szakértői testületünk értékelte a legjobb ajándékokat 5 éves korú gyerekeknek.

A pályázók kiválasztásakor a következő irányelveket vették figyelembe:

 1. Kerülje a nemesfémből készült nagyon drága ékszereket.
 2. Figyelembe kell vennie gyermeke hobbijait.
 3. Jót tesz a memóriának, a kézügyességnek és a beszédkészségnek.
 4. Minden gyermek értékelni fogja a sporteszközök és a kedvenc karakterek formájában lévő ajándékokat.
 5. A terméknek teljesen biztonságosnak kell lennie.
 6. Csak ki kell választania a fiának vagy a lányának tetszőt, és a költségvetéséhez kell igazítania.

Top 5 év ajándékok gyerekeknek

Jelölés hely termék neve ár
Top ajándékötletek 5 éves lányoknak 1 Egyéves foglalkozás 5-6 éves gyerekeknek (12 könyv). A hét törpe iskolája 1 862€
2 Moby Kids Kids Kids Gyerekek Gyerek pengés korcsolya 2 721€
3 Firefly Baby Filmoszkóp 4 299€
4 A RoboFish “Bohóc” RoboFish RoboFish 499€
5 Van
o Disney hercegnő kastély Elsa ‘Make Snow Magic’ – Hóvarázslat
2 279€
6 Little Pony varázslatos kastély játékkészlet 5 499€
7 Mini meglepetés baba egy MGA Entertainment “LOL” kapszulában 2 199€
8 Mary Poppins ‘Tanulj meg főzni’ konyha 1 899€
9 Kis segítő tevékenység készlet 2 119€
10 Interaktív játék Yel
 • es Spidey Boo Dangles
 • 1 072€
  Top ajándékötletek 5 éves fiúknak 1 Play Along Laser Shooting Range játékkészlet 953€
  2 A könyv A nagy ajándék szeretett fiadnak című könyv 670€
  3 SnowBall Blaster Solo 2 290€
  4 Play Smart Learning számítógép 3 140€
  5 Krepush Plus” fali konzol vízszintes rudakkal 6 850€
  6 Vonatkészlet Taigen mozdonnyal, 350 alkatrészből álló vonat 1 500€
  7 Nagy garázs autók 1 199€
  8 Light Painting Light Activity Kit A4 1 399€
  9 DOLU bowling szett hat bábuval és golyóval 890€
  10 PROXIMA BLUE ICE léghoki 10 990€

  A legjobb ajándékötletek 5 éves lányoknak

  A kislányok ötévesen nagyon kíváncsiak. Szeretik a játékkonyhákat, a különböző tisztítókészleteket. A fiatal háziasszonyok hajlamosak anyjukat követni, és világos, eredeti tárgyakat választanak.

  A tanfolyam a gyermekekkel való tevékenységekhez egy évre, 5-6 év (12 könyv). A hét törpe iskola

  Ajándék értékelés: 4.9

  Egy tanfolyam egyéves, 5-6 éves gyerekekkel való foglalkozásokhoz (12 könyv). A hét törpe iskolája

  A minősítés csúcsán egy átfogó képzési program a gyerekkel, beleértve 12 illusztrált segédanyagot is. A könyvek témája változatos. Hasznosak lesznek a gyermekek, a szülők és a pedagógusok számára. A hét törpe iskolájában egy kislány megismeri országunk fővárosát, a fő ünnepeket, a különböző formákat és méreteket.

  A gyermek imádni fogja a természet rejtélyeinek felfedezését, az ötéves kornak megfelelő izgalmas feladatokat. Ez az útmutató felkészíti a kisgyermekét az iskolára, fejleszti kreatív készségeit és műveltségét. Szakértőink nem tudták nem adni a termék első helyét. Végül is a készlet 12 könyvet tartalmaz, ami egy egész évre elegendő, szemben egy haszontalan játékkal, amelyet a vásárlás után 2-3 nappal a hátsó sarokba dobnak. Az ár teljes mértékben megfelel a terméknek. Költség – 860 rubeltől.

  Moby Kids Gyerek Inline korcsolya

  Ajándék értékelés: 4.8

  Moby Kids Kids Kids Gyerek Inline korcsolya, szín: rózsaszín

  A lányok számára nagyszerű ajándék lesz a 4 kerekű görkorcsolya. Nagyon könnyen használható az alacsony gravitációnak, a biztonságos illeszkedésnek és a biztonságnak köszönhetően. A keret kompozit műanyagból készült. A kerekek optimális keménysége 82A. Hátsó fékkel és két klipszes rögzítővel, sarokpánttal rendelkezik.

  Ez egy nagyszerű lehetőség, mint az első inline korcsolyájuk. Gyorsan meg lehet tanulni lovagolni. A lányok és szüleik imádni fogják a korcsolyák rózsaszín színét és a kényelmes használatot. A csúszó modellt akár 4 méretre is tervezték. Ez nagyon kényelmes, mert a gyermek lába gyorsan nő. Ár – 2100 rubel.

  Firefly Filmoscope gyerekeknek

  Ajándék értékelés: 4.7

  Firefly Filmoszkóp gyerekeknek

  A rangsorban a következő a diafilmek vetítésére tervezett filmoszkóp. Akkumulátorral működik, és szabályzóval rendelkezik dőlésszög, élesség. A keret a kívánt méretre kinagyítható. Fogantyút biztosít a könnyű szállításhoz. A készülék teljesen biztonságos a gyermekek számára. A filmoszkóp nem fűtött és hosszú töltéssel rendelkezik. Azonban ne használja egy óránál tovább. Ellenkező esetben az izzó kiéghet.

  A filmoszkóp régi típusú filmekhez alkalmas. A gyerekek imádni fogják kedvenc meséjüket nézni és imádni fogják. Illusztrált utasításokat tartalmaz. Az egyedi termék ára 2800 rubelről indul.

  RoboFish a bohóc, RoboFish

  Ajándék értékelése: 4.6

  RoboFish bohóc, RoboFish

  Egy kiváló költségvetési lehetőség az ajándék számára egy eredeti játék lesz egy hal formájában. Amikor vízbe merül, aktívan úszni kezd, lemerül az aljára, majd újra felemelkedik. A készletben található két elemmel működik.

  Az ügyfelek megjegyzik, hogy a RoboFish nagyon természetesen viselkedik, mint egy élő hal. A sebessége gyors, majd lassú. A játék úgy tesz, mintha enné az ételt, csóválja a farkát. A tulajdonosok közvetlenül az akvárium vízébe mártják, hogy megfigyelhessék a kaotikus mozgásokat. Ez egy nagyszerű lehetőség azok számára, akik valamilyen okból kifolyólag nem tudnak a gyermeküknek igazi halat szerezni. Ár – 500 rubel.

  Van
  o Disney Princess Elsa kastélya “Készíts egy varázslatos havat

  Ajándék értékelés: 4.5

  Has</div><p>o Disney Princess Elsa kastélya Tündérhó készítése” src=”/wp-content/uploads/2023/10/5691666197371-9820.jpg” height=”420″ title=”Has<br />o Disney Elsa hercegnő kastélya Csináld a varázslatos havat</p><p>A “hideg szív” rajzfilm rajongói szeretni fogják a készletet, amelyet ennek a munkának az alapján hoztak létre. A gyermeknek csillag alakú jeget kell készítenie és őrölnie kell, hogy hóként hulljon. Elsa hóembere és ruhája hideg víz hatására megváltoztatja a színét. Rengeteg kis kiegészítő a szórakoztató játékhoz. A lányok könnyedén készíthetnek képeket a lányruhákra, és soha nem fáradnak bele a kastéllyal és lakóival való játékba.</p><p>Eladott egy nagy, gyönyörű dobozban, amely drágának tűnik. Az ára 1660 rubel. Figyeljen az akciókat, hogy egy kedvező árú kastélyt kaphasson.</p><h3>My Little Pony játékkészlet Varázslatos kastély</h3><p>Ajándék értékelés: 4.5</p><div style=A My Little Pony varázslatos kastély játékkészlet

  Lehetetlen, hogy ne vegyük be a rangsorba az “My Little Pony” animációs sorozathoz készült játékok sorozatából származó kastélyt. Minden lány imádni fogja ezt a menő játékot, sok részlettel és tartozékkal. A termék magassága több mint 60 centiméter. A kastély eredeti, fényes és drága. Asztal, szék, kádkészlet, trón, láda. Forgó polip, felvonó és csúszda is rendelkezésre áll.

  Spike és Novo királynő szórakozik a kastélyban. A többi készletből bármikor kölcsönkérhetsz egy pónit. A gyerekek eredeti cselekményeket találnak ki, és eljátsszák a rajzfilm jeleneteit. Játszható egyedül vagy barátokkal. Az egyetlen hátránya a magas ár. Költségek Magic Castle 5500 rubeltől.

  MGA Entertainment ‘LOL’ Mini baba meglepetés kapszula

  Ajándék értékelés: 4.4

  MGA Entertainment LOL Mini meglepetés baba kapszulában

  A bestseller és az egyik legnépszerűbb játék sok országban a jól ismert LOL. A kapszula alakú készletet lépésről lépésre nyitják ki. Egy speciális nagyítóval feltárulnak a papírokon lévő titkos üzenetek. Tehát a rekeszek kinyitásával és a nyomok segítségével különböző kiegészítőket és magát a babát találhatod meg. Hét meglepetés belül.

  A játékbaba sírni tud, WC-re megy, és megváltoztatja a színét, ha vízzel érintkezik. Nem tudhatod előre, hogy melyik baba lesz a készletben. Ez a 3-4 éves lányok kedvenc játéka, és nagy örömet okoz a gyermeknek. A legfontosabb dolog az eredeti termék megvásárlása. A hamisítványok nem sokat érnek. Ár – 2500 rubel.

  Mary Poppins ‘Tanulj meg főzni’ konyha

  Ajándék Értékelés: 4.4

  Mary Poppins konyha főzőiskola

  A következő a rangsorban egy gyermekkonyha mosogatóval és különböző készülékekkel. Van tűzhely, grill, sütő, kenyérpirító, hűtőszekrény és fagyasztó. A lányok imádni fogják a serpenyőben és a grillen való főzést. A hús úgy barnul, mint az igazi. Tartalmaz villát, kést, spatulát és csirkét. Fény- és hangeffektusokkal felszerelve. Nagyon színes és kompakt.

  A konyhában 4 AA elemre van szükség. A gyerekek aktívan játszanak a technológiával, de a műanyag termék óvatos kezelést igényel. Ezt érdemes szem előtt tartani vásárlás előtt. Ár – körülbelül 2000 rubel. Ez a legjobb ár-érték arány a játékhoz.

  A kis segítő aktivitási készlet

  A termék értékelése: 4.3

  Kis segítő játékkészlet

  Az egyedülálló készlet vasalót, vasalódeszkát, ruhafogasokat és akasztókat tartalmaz. Megtanítja a lányt, hogy megfelelően bánjon a háztartási eszközökkel, vasalja és akassza fel a dolgokat. A lézernyílás hang- és fényhatásokkal rendelkezik. Ez érdekes és valósághű játékot tesz lehetővé.

  Minden tartozék tartós, kiváló minőségű anyagból készült, amely biztonságos a gyermekek számára. Ár – 800 rubeltől. Az azonos nevű készlet egy másik változata is kapható, amely kerekes kocsit, vödröt, felmosórongyot, lapátot, seprűt és még portörlő kendőt is tartalmaz. Kétszer annyiba kerül.

  Interaktív játék Yel
 • es Spider Boo Boo Dangles
 • Ajándék értékelés: 4.2

   Yel<li></div><p>es Spider Boo Dangles” src=”/wp-content/uploads/2023/10/7211666666197371-2220.jpg” height=”420″ title=”Yel interaktív játék</p><li>es Spidey Boo Dangles<p>Ezt a rangsorolási kategóriát egy biztonságos anyagokból készült vicces pókkal zárja le. A szemek, a szarvak, a hasított test és a lábak tartós műanyagból készültek, a test pedig bolyhos és kellemes tapintású. Ahhoz, hogy mozgásba lendüljön, kiabálnod kell. A pók előre gurul, mancsait mozgatja, és szemei különböző színekben izzanak. Minél hangosabban sikít, annál jobban mozog.</p><p>A szülők véleménye alapján nagyon érdekes nézni, hogy a baba hogyan játszik az új barátjával, majd hangosan, majd csendesen beszél, és a pók ugyanakkor akadályokba ütközik, és megpróbál elmenekülni. A termék ára 900 és 1300 rubel között mozog.</p><h2>Legjobb ajándék ötletek 5 éves fiúknak</h2><p>Az ilyen korú fiúk szeretnek görkorcsolyázni, kerékpározni, vízszintes rúdon edzeni, rajzfilmeket nézni, számítógépes játékokkal játszani és izgalmas könyveket olvasni. 5 éves korában a gyermeknek már több hobbija van, sok készséggel rendelkezik. Az ajándékokat ennek megfelelően kell kiválasztani.</p><h3>Játsszunk együtt játékok készlet lézeres lőtér</h3><p>Értékelő ajándék: 4.9</p><div style=Játsszunk együtt lézeres lőtéren

  Megnyitja a kategória játékkészletet, amely nagyszerű ajándék lesz a fiatal lövész számára. A lézeres lőtér lehetővé teszi a pontosság és a kézügyesség fejlesztését. Tartalmaz céltáblát és fegyvert. A kijelző világít, amikor eltalálja a célt, jelezve a sikeres lövést. A játék hanghatásokkal rendelkezik, és hat AA elemmel működik, amelyek nem tartoznak a készlethez.

  A termék műanyagból készült, és nem tűnik olcsónak. A gyerekek imádni fogják az élénk színű céltábla kialakítását, készen állnak arra, hogy órákon át lövöldözzenek. A falra akasztható és tetszőleges távolságra elhelyezhető. Nagyszerű ár-érték arány. Körülbelül 700 rubelbe kerül.

  Nagyszerű ajándék a kedvenc fiadnak

  Ajándék értékelés: 4.8

  A könyv Egy nagy ajándék a kedvenc fiadnak

  A könyv minden kisgyermek számára win-win lehetőség lesz. Ez nemcsak kellemes meglepetés, hanem hasznos dolog is, amely felkészíti a fiút az iskolára. A sok színes kép leköti a gyermek figyelmét, és a könyvben logikai és nyelvtani gyakorlatok is vannak. Megtanítja a fiút az egészséges életmódra és a társaival való szocializálódásra.

  A gyermek számos érdekes kérdésre talál választ. Az enciklopédia oldalai az etikett titkairól, a számítógépekről és a háztartási gépekről nyújtanak tájékoztatást. A vélemények túlnyomórészt pozitívak. Ár – 700 rubel.

  SnowBall Blaster Solo hószóró

  Ajándék értékelés: 4.8

  SnowBall Blaster Solo

  A következő a rangsorban egy műanyag fegyver a hó feltöltéséhez. Ez egy nagyszerű lehetőség egy olyan születésnapi fiú számára, akinek születésnapja a téli szezonban esik. A gyerekek élvezik a hógolyó lövőversenyeket a pontosság és a távolság tekintetében.

  A Blaster stílusos és színes kivitelben készül. Könnyű súlya van és könnyen kezelhető. Ezzel a játékkal a fiú lesz a legdivatosabb az udvaron. A hógolyó a törzs csészéjébe kerül, és annál messzebbre repül, minél nehezebben húzza vissza a fogantyút. Érdemes megjegyezni, hogy a mechanizmus meglehetősen szoros, és erősen kell húzni a fogantyút. Ár – 850 rubeltől.

  Play Smart Learning számítógép

  Ajándék értékelés: 4.7

  Play Smart Learning számítógépes interaktív játék

  Ha egy fiú érdeklődést mutat a számítógépek iránt, de még túl korai lenne, hogy felnőtt számítógépet használjon, érdemes egy interaktív notebookot vásárolni a gyerekeknek. A fényes, gyönyörű szerkentyű nem csak egy divatos játék, hanem egy komoly eszköz analógja is. Teljesen biztonságos a használata, és lehetővé teszi, hogy játékos módon sokat tanuljon.

  Nagyszerű érték, szilárd megjelenés, könnyű és kompakt, fényerő és hangerőszabályozás. A készülék MP3 és USB. Egyes feladatok elsőre ijesztőnek tűnhetnek… A szülők segítségével a gyermek gyorsan megbarátkozik a technológiával. Költség – 910 rubel.

  Falra szerelhető Krepush Plus rudakkal

  Ajándék értékelés: 4.6

  Crepysh plus falra szerelhető vízszintes rudakkal

  A következő a rangsorban egy szép fali büfé, amely ideális ajándék lenne egy aktív fiúnak. Külsőleg ez egy szürke komplexum, fényes gumírozott sávokkal. Így a gyermek nemcsak mászik, hanem színeket is tanul. A termék meglehetősen kompakt. Nem kell sok lyukat fúrni a falba a rögzítéshez.

  A gyerekek imádni fogják a számos felszerelést, mint például a kivehető vízszintes rúd, a kötél, a létra, a karikák, a trapéz. A hinták külön megvásárolhatók. Kiábrándító, hogy nem lehet kiválasztani a kagylók magasságát. Teljesen a termék állításainak megfelelő árképzés. Krepush költségek 4400 rubel.

  Moduláris vasút Taigen mozdonnyal, 350 db

  Ajándék értékelés: 4.5

  Taigen mozdonyépítő vasút, 350 darab

  A mozdonyos építőgép 350 darabból álló vasút összeszereléséhez szükséges elemeket tartalmaz. Egyértelmű utasításokkal, amelyek segítségével könnyedén megépítheti a játékot. A teljes vonat készlet valósághűnek és szalonképesnek tűnik. Ezzel bármilyen történetet meg lehet valósítani.

  A mozdonnyal való játék fejleszti a motorikus készségeket és a logikát, alakítja a térbeli gondolkodást. A gyermek megtanul képzelni és tervezni. A vonattal játszik a barátaival vagy egyedül, és nagyon jól szórakozik, mint a mozdonyvezető. Két elemet igényel. Megfelelő ár a termékért. Ez kezdődik 1000 rubel.

  Nagy garázsAutók

  Ajándék értékelés: 4.5

  Garázs Garázs Nagy, autók

  Egy fiú, aki szeret autókkal játszani, szeretni fogja a kétszintes garázst, tágas területekkel. A kocsik felemeléséhez speciális emelőre van szükség. A készlet tartalmazza a McQueen autót az izgalmas játékokhoz a barátokkal és a verseny utáni pihenéshez a garázsban.

  A szerkezet fémből készült, és a 3 és 7 év közötti gyermekek számára vonzó. A vélemények szerint nagyon erős és alkalmas bármilyen kis géphez. Idővel a matricák lekophatnak, és az emelő elakadhat. A gyermek órákig játszik a The Big Garázzsal. A játék ára 2640 rubel. Sokan úgy gondolják, hogy az ár meredek.

  A kreativitás készlet a “Draw Light” A4-es “Draw Light” fényfestéshez

  Ajándék értékelés: 4.4

  Fényfestés Light Arts Kit A4

  A Magic Creativity Kit, amely lehetővé teszi, hogy egy elsötétített szobában világító képeket hozzon létre, folytatja a kategóriát. A készlet tartalmaz egy speciális táblagépet, hordtáskát és használati utasítást, valamint egy tollat, amellyel bármilyen történetet le lehet rajzolni. Csak be kell kapcsolnia az eszközt a gomb megnyomásával, és óvatosan húzza a táblagép képernyője közelébe. A design fényereje a sötétség szintjétől függ. Az alkotás 1,5 óra elteltével elhalványul.

  Minden készletelem minőségi anyagokból készült. Ez egy nagyszerű lehetőség a tanulási tevékenységekhez, a rajzkészség és a motoros készségek fejlesztéséhez. Akkumulátoros modell. Ár – 1800 rubel.

  DOLU bowling szett hat bowling bábuval és golyóval

  Ajándék értékelés: 4.3

  DOLU bowling szett hat bowling bábuval és golyóval

  A rangsorban a következő a kompakt bowlingkészlet, amely tökéletes az otthoni játékhoz. Hat különböző színű golyót és egy golyót tartalmaz. Alkalmas olyan fiúnak, aki még soha nem játszott hasonló játékot. A kisgyermekek szeretik a fényes, sima tűket, amelyeket a kis kezek könnyen meg tudnak fogni. A lapos aljának köszönhetően szilárdan állnak a felületen.

  A gyermek minden győzelemnek örül, és élvezi a bowlingot a barátaival. Nagyszerű lehetőség a szórakozásra, valamint a motoros készségek és a kézügyesség fejlesztésére. Megfelelő ár a termékért. A bowlingpálya körülbelül 1000 rubelbe kerül.

  PROXIMA BLUE ICE Aero Hoki

  Ajándék értékelés: 4.3

  PROXIMA BLUE ICE léghoki szett

  Egy házi készítésű léghoki jó ötlet ajándéknak. Az asztal a váz speciális kialakításának köszönhetően stabil talapzattal rendelkezik. Könnyen összeszerelhető, könnyen szállítható. Csak győződjön meg róla, hogy van elég hely egy léghokimeccsre előtte. A modell elektronikus képernyővel van felszerelve a pontok megjelenítésére. Tartalmaz néhány tartozékot.

  Nagyszerű lehetőség a családi szórakozásra. Szórakoztató tevékenység gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. Nem mindenki engedheti meg magának a modell árát. Egy léghoki körülbelül 9000 rubelbe kerül. A magas költségek és a nagy súly (18 kg) miatt a termék a rangsorban az utolsó helyet kapta.

  Olvasson tovább  A 12 legjobb cumisüveg csecsemők számára
  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Cybulya Guculka

  Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: