A 14 legjobb benzinmotoros gyermek ATV-k

*A szerkesztők szerint a legjobbak áttekintése. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem értékesítési célzatú. Javasoljuk, hogy vásárlás előtt konzultáljon szakemberrel.

A szülőknek manapság nagyon nehéz kihúzni a gyerekeket és a tinédzsereket a közösségi média és a számítógépes játékok hálójából. A felnőttek azért hozták létre a gyerekeknek szánt quadot, hogy a következő generáció több időt töltsön a szabadban. Ezek egy teljes értékű négykerekű haszonjármű kicsinyített mása, de a biztonsági rendszerek megnövelt választékával. Az orosz piacon a modellek széles választéka áll rendelkezésre minden korosztály számára. Nemcsak az árban, hanem a műszaki paraméterekben, a konfigurációban, a könnyű használatban is különböznek. Szakértői tippek az első motorosoknak a megfelelő benzinmotoros négykerekű barát kiválasztásához.

Tanácsok a kiválasztáshoz

Több dolgot is figyelembe kell venni, amikor gyermek ATV-t vásárolunk.

Korcsoport.A korosztály jó kiindulópont a megfelelő modell kereséséhez.

 1. A legfiatalabb versenyzők (3-6 évesek) számára a gyártók kis kerekeket (6 hüvelyk) szerelnek fel, minimálisra csökkentik a felszerelés súlyát és korlátozzák a sebességet. A legjobb megoldás egy legfeljebb 50 köbcentiméteres motorral rendelkező terepjáró megvásárlása.
 2. Azok a tizenévesek, akik már hozzászoktak a motorozáshoz, a nagyobb teljesítményű (50 cm3 feletti) modelleket találják megfelelőnek. Az ilyen járművek segítenek a komolyabb terepviszonyok leküzdésében, és jó úton akár 65 km/h-ra is felgyorsulhatnak.

Ülőhelyek száma.A gyermek ATV-k az ülések számában különböznek egymástól.

 1. Az együléses modellek győzedelmeskednek a tömörség, a könnyűség és az alacsonyabb költségek terén. És a kerékpárral a gyermeke az utazásra koncentrálhat, és nem vonja el a figyelmét a barátjával folytatott beszélgetés.
 2. A kétüléses quad kerékpár lehetővé teszi, hogy egy testvérrel vagy közeli baráttal együtt egy nagyszerű hétvégi kirándulást tegyen. Több helyre lesz szüksége a csomagok szállítására, ezért nagyobb kapacitású gépeknek kell lenniük.

Könnyen használható. Annak érdekében, hogy gyermeke már a kerékpározás megtanulásának első lépéseitől kezdve ne találkozzon technikai nehézségekkel, érdemes olyan ATV-t választani, amely fejlett funkciókkal rendelkezik.

 1. Az automata sebességváltóval nem kell azon aggódnia, hogy melyik sebességfokozat a legjobb az adott helyzetben.
 2. Az elektromos indító lehetővé teszi a motor egyszerű indítását.
 3. A felfüggesztés elég puha ahhoz, hogy megbirkózzon a durva terepviszonyokkal.

Biztonság. Annak érdekében, hogy a gyerekek kirándulása mindig jól végződjön, az ATV-k számos biztonsági funkcióval vannak felszerelve.

 1. A szülői felügyelet lehetővé teszi, hogy figyelemmel kísérje a fiatal lovas vezetési stílusát, a maximális sebességet 7km/h-ra korlátozva.
 2. A vészhelyzeti ellenőrzés felelős a motor leállításáért, ha egy gyermek leesik a gépről.
 3. A lökhárítót és az ütközőpajzsokat úgy tervezték, hogy elnyeljék az ütéseket és megvédjék a gyermek testét, amikor akadályba ütközik.
 4. A lámpák segítenek az ATV éjszakai vezetésében.
 5. A hidraulikusan működtetett tárcsafékek biztosítják a jármű egyenletes lassítását vagy azonnali megállását.

Mindössze 14 benzinmotoros ATV került be az áttekintésünkbe. Mindegyiket tesztelték Oroszországban, és a felhasználók kiválóan értékelték.

A 14 legjobb benzinmotoros gyermek ATV-k

Jelölés székhely Név Ár
A legjobb 50 cm3 feletti gyermek ATV-k 1 Yamaha YFM90R 110 cm3-es modell
 • ka
 • 105 900 €
  2 MOTAX ATV Griz
 • k-7
 • 105 990 €
  3

  olaris OUTLAW 110

  326 000 €
  4 YACOTA RAPOSA 99 000 €
  5 Avantis Hunter-LUX Új 185 985 €
  6 Motoland RIDER 110 115 000 €
  7 Kayo Mini B

   l
  115 000 €
  8 MOTAX MIKRO 110cc 55 990 €
  9 IRBIS ATV 70U 54 900 €
  Top 50cc gyerek ATV-k 1 Stels ATV 50C 95 000 €
  2 Avantis Hunter 8
 • te
 • 87 990 €
  3 MOTAX ATV CAT 50 E-start 54 000 €
  4 ATV Classic mini elektromos indító 42 066 €
  5 Armada ATV 50B 39 500 €

  A legjobb 50ccm feletti gyerek ATV-k

  Az 50ccm és 150ccm közötti motorteljesítményű gyerek ATV-k lehetővé teszik, hogy maximálisan élvezze az utazást. lásd. Elég motorteljesítmény a megfelelő sebesség eléréséhez (akár 65 km/óra). Ezek a modellek nagy súlyú és nagy mennyiségű poggyász szállítására alkalmasak. A biztonságos működés érdekében a szülők korlátozzák a kezdő lovasok maximális sebességét a szintjüknek megfelelően. Az 50+ köbcentiméteres kategóriából a következő quadok keltették fel a szakértők figyelmét.

  Yamaha YFM90R 110 cm3-es modell
 • ka
 • Értékelés: 4.9

  Yamaha YFM90R 110cc rep<li></div><p>ka” src=”/wp-content/uploads/2023/09/98416666196291-214.jpg” height=”329″ title=”Yamaha YFM90R 110cc rep</p><li>ka”><p>A Yamaha több mint 20 éve gyárt rendkívül keresett gyermek ATV-ket. Modell YFM90R 110cc rep</p><li>ka a közkedvelt Raptor 80 helyettesítésére szolgál. A modern változat számos előnyt kínál. Robusztus 6,6 literes egyhengeres motor. . Felhasználóbarát variátoros sebességváltóval (CVT) felszerelve. Elektromos indító a motoregység indításához. Az ATV állítható felfüggesztéssel van felszerelve a kényelem és a manőverezhetőség érdekében. A sárvédőknek köszönhetően a modell agresszív, sportos megjelenésű. Az ATV Griz 8 a legjobb választás a gyerekek ATV-jéhez, ugyanakkor hatékony védelmet nyújt a fröccsenő víz és a szennyeződések ellen. Az időjárásálló fékrendszer megbízhatóan működik, a hátsó tárcsafék hidraulikusan oldható. Japán technológia az értékelésünk élén.<p>Azok a szülők, akik a gyermekeiknek Yamaha YFM90R 110ccm rep</p><li>ka, teljesen elégedettek a biztonság, a megbízhatóság és a kényelem szintjével.<h4>Előnyök</h4><ul><li>kényelmes hajtáslánc;</li><li>könnyű kezdés;</li><li>állítható felfüggesztés;</li><li>megbízható fékrendszer;</li><li>hatékony iszapvédelem.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>nem található.</li></ul><h3>MOTAX ATV Griz<li>k-7 </h3><p>Értékelés: 4.8</p><div style=MOTAX ATV Griz<li></div><p>k-7″ src=”/wp-content/uploads/2023/09/97816666196291-6214.jpg” height=”385″ title=”MOTAX ATV Griz</p><li>k-7″><p>A MOTAX ATV Griz Teen ATV stílusos és praktikus kialakításával kiemelkedik a konkurenciától</p><li>k-7. A kínai gyártó hét colos kerekeket és fényes LED-es fényszórókat szerelt fel. A járművet egy 110 cm3-es négyütemű motor és egy négykerekű motor hajtja. lásd. A nyomaték elosztása fokozatmentes félautomata sebességváltóval történik. Elektromos indító, távirányító, hidraulikus lengéscsillapítók. Az ATV robusztus megjelenésű, az üzemanyagtartály a helyén tartja a tartalmát, a megerősített csomagtartók a nehéz csomagokat is megtartják, az ütésálló műanyag pedig méltósággal ellenáll az ütéseknek. Buggy ezüstérmes lett a felülvizsgálatban.<p>A tizenévesek szerint a quad dinamikus, stílusos és kényelmes. Az egyetlen dolog, ami akadályozhatja a vásárlást, az a magas ár.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>lenyűgöző megjelenés;</li><li>minőségi anyagok;</li><li>jó felszerelés;</li><li>tartósság.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>magas ár.</li></ul><h3><p>OUTLAW 110</h3><p>Értékelés: 4.7</p><div style=Polaris OUTLAW 110Polaris OUTLAW 110

  A kezdő motorosok számára az új Polaris OUTLAW 110 a megfelelő választás. 10-12 év körüli, 55 kg-nál kisebb súlyú gyermekek számára készült. A gyártónak sikerült megtalálnia a tömörség és a dinamizmus egyensúlyát, és a gépjárművek nem engednek az érett modellek műszaki paramétereinek. A frissített változatban a szakértők megjegyzik a motor megnövelt térfogatát (110 köbcentiméter). cm), amely lehetővé teszi a quad-bike számára, hogy akár 47 km/h-ra is felgyorsuljon. De a gyár 24km/h-ig korlátozót szerelt be. A modell elektromos indítóval van felszerelve a könnyű kezelhetőség érdekében, és a magas zászló lehetővé teszi a gép távolról történő felügyeletét. Két színválaszték, kék-fehér és rózsaszín-fehér.

  A tematikus fórumokon a felhasználók többnyire pozitív véleményeket írnak. Néhány tulajdonosnak nincs tárcsafékje.

  Előnyök

  • tömörség;
  • dinamikus gyorsulás;
  • erős motor;
  • látványos megjelenés.

  Hátrányok

  • dobfékek.

  YACOTA RAPOSA

  Értékelés: 4.7

  YACOTA RAPOSA

  A YACOTA RAPOSA életében először komoly járműnek vallja magát. Már 4 éves gyerekek is birtokba vehetik ezt az ATV-t. De a 125 cm-es gyerekek is a legkényelmesebben érzik magukat a nyeregben. 100 kg-ig terjedő teherbírású. A szakértők dicsérték a biztonsági ellenőrzés jelenlétét, amelynek célja, hogy baleset esetén leállítsa a motort. A négyütemű, 7 literes motornak a 7 literes teljesítményű, az eszközt a. ., 45 km/h-ra gyorsítja fel a quadot. A hátsó tárcsafékek szintén dicséretesek. Elektromos indító, automata sebességváltó és mono lengéscsillapítóval ellátott lengőkaros felfüggesztés gondoskodik a vezetés közbeni kényelemről.

  A YACOTA RAPOSA quad kerékpár jó benyomást tett a felhasználókra. Amit a tulajdonosok hiányolnak, az a kilométerszámláló.

  Előnyök

  • biztonsági ellenőrzés;
  • erős motor;
  • hátsó tárcsafékek;
  • kényelmes működés.

  Hátrányok

  • nincs kilométerszámláló.

  Avantis Hunter-LUX Új

  Értékelés: 4.6

  AVANTIS HUNTER-LUX ÚJ

  Az Avantis Hunter-LUX New quad kerékpár feltűnő megjelenésű. Stílusos és pimasz utazás 5 és 15 év közötti gyermekeknek. Erős, 9,8 literes (29,6 literes) motor hajtja, 430 literes (8,6 literes) fa alvázzal és rakománytartállyal rendelkezik. .) 4 ütemű motor elektromos indítóval. A szakértők megjegyzik, hogy az összes összetevő között tökéletes az egyensúly és a tökéletes kölcsönhatás. Az ATV ugyanúgy otthon van a sík utakon, mint a parkban vagy terepen. A gyártó 60km/h végsebességgel, szülői felügyeletet és pánikgombot is beépített az ATV-be. Megerősített hajtáslánc a kisebb kopás és elhasználódás érdekében, ami csökkenti a szervizelési igényt.

  Az ajánlások dicsérik az ATV teljesítményét és terepjáró mobilitását, a feltűnő dizájnt és az összes alkatrész karbantarthatóságát. Hátrányai közé tartozik a rezgés és a törékeny fekete műanyag.

  Előnyök

  • emlékezetes megjelenés;
  • erős motor;
  • jó flotáció;
  • karbantarthatóság.

  Hátrányok

  • rezgés érezhető;
  • kemény fekete műanyag.

  Motoland RIDER 110

  Értékelés: 4.5

  MOTOLAND RIDER 110

  A Motoland RIDER 110 ATV nemrég jelent meg a hazai piacon, de máris sikerült a legjobb oldaláról igazolnia magát. A gyártó azt ajánlja, hogy a modellt 10 éves korú gyermekek számára vásárolják meg. A szakértők azonban 14 éves és annál is idősebb optimális életkort tartanak. Az a tény, hogy a motoros berendezés nagy teljesítményű motorral (7 liter) van felszerelve. .), ami 65 km/h végsebességet eredményez. A quad mindössze 92 kg súlyú, így egy kis termetű versenyzőt az a veszély fenyeget, hogy éles kanyarban az oldalára esik. A gyártó gondoskodott a felhasználói kényelemről, a modell elektromos indítóval, variátorral, biztonsági tűvel van felszerelve.

  A tulajdonosok a felülvizsgálatokban jelzik az ATV érdemeit, például a megbízható motort, a magas szintű biztonságot, a puha felfüggesztést. Elégedetlenek voltak az iszapvédelem hatástalanságával.

  Előnyök

  • megbízható motor;
  • jó felszerelés;
  • biztonságos működés;
  • kényelmes utazás.

  hátrányok

  • hatástalan sárvédő.

  Kayo Mini B
   l

  Értékelés: 4.5

  Kayo Mini B<ul></div><p>l” src=”/wp-content/uploads/2023/09/12916666196291-6514.jpg” height=”331″ title=”Kayo Mini B</p><ul>l”><p>Méltó versenytársa a jeles márkák motorkerékpárok lett egy kínai márka Kayo. A gyártó arzenáljába tartozik egy gyermek quad kerékpár Mini B</p><ul>l. Erős hajtáslánc (8,7 liter); nagy nyomaték 8,2 literrel; alacsony fékezési lóerő (41,4 kW); nagy nyomaték 4,5 literrel. .), amely dinamikusan gyorsítja a 105 kg-os terepjárót. A szülői ellenőrzés célja, hogy lehűtse a fiatal versenyzők lelkesedését. A hidraulikus fékrendszer dicséretes. Tárcsás mechanizmus hátul és elöl. Nyomatékos, félautomata, fordítható sebességváltóval rendelkezik. Állítható hátsó felfüggesztés a sima vezetésért egyenetlen utakon is. A szakértők dicsérik a minőségi anyagokat és a pontos felépítést.<p>A Runet-en még nem állnak rendelkezésre részletes értékelések a teljesítményéről. Ennek egyik oka a magas ár.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>erős motor;</li><li>tárcsafékek;</li><li>puha vezetés;</li><li>minőségi összeszerelés.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>magas ár.</li></ul><h3>MOTAX MIKRO 110cc</h3><p>Score : 4.4</p><div style=MOTAX MIKRO 110 CC

  Vonzza a potenciális vásárlókat az ár quad kerékpár MOTAX MIKRO 110cc. A járművet 6 és 14 év közötti gyerekeknek szánják. 85 kg-os önsúlyával akár 100 kg-ot is képes szállítani. A motor teljesítménye 7 liter. ., A végsebesség 45 km/órára van korlátozva. Alacsony ára ellenére az ATV jól felszerelt. Alapfelszereltség: elektromos indító, megerősített lánc, első ütközésgátló, hátsó tárcsafékek. A gyártó rendelkezett a fordulatszám korlátozásáról, a motor vészleállításáról egy ellenőrzéssel. A 3,6 literes műanyag tartály alacsonyan tartja a költségeket.

  A tulajdonosok szerint az ATV biztonságos és könnyen vezethető. Az okos elrendezésnek köszönhetően kiváló a közúti láthatóság. A felhasználók hiányolják az első csomagtartót.

  Előnyök

  • acél íjak;
  • kiváló láthatóság;
  • megfizethető ár;
  • jó felszerelés.

  Hátrányok

  • nincs első állvány.

  IRBIS ATV 70U

  Értékelés: 4.3

  IRBIS ATV 70U

  bezárja a gyermek quad kerékpárok felülvizsgálatát, a motor térfogata több mint 50 köbméteres hazai fejlesztés IRBIS ATV 70U. Ez a kompakt, 70 cm3-es quad-motoros modell 6 és 12 év közötti gyerekeknek készült. A motorkerékpárok maximális sebessége 40 km / h-ra van korlátozva, a gyerek biztonságban érzi magát mind az autópályákon, mind a terepen. A gyártó biztosítja a kényelmes kezelést – a távirányítóval indítható vagy állítható le a motor, aktiválható a riasztó vagy hatástalanítható a gép. A motort elektromos indító indítja, a nyomatékot pedig automata sebességváltó (változó sebességű hajtás) és lánchajtás továbbítja a kerekekhez. A szakértők dicsérik az első és hátsó tárcsafékeket.

  A felhasználók szeretik a fényes fejlámpát, amely biztonságosabbá teszi az éjszakai motorozást. A hátrányok közül a lovasra kerülő szennyeződéseket említik.

  Előnyök

  • kompakt méret;
  • sokoldalúság;
  • jó felszerelés;
  • tárcsafékek.

  Hátrányok

  • nem hatékony szennyeződés elleni védelem.

  A legjobb gyerek quadok benzines 50ccm benzinmotorral

  Az ATV vezetési technikájának elsajátítása a legkönnyebb az 50 köbcentiméteres motorral rendelkező modellek esetében. lásd. Ezek a modellek olcsók, könnyen kezelhetők és karbantarthatók. De sebességük és hasznos terhelésük erősen korlátozott lesz. Hazánkban számos 50 köbcentiméteres motorral felszerelt ATV jól bevált.

  Stels ATV 50C

  Értékelés: 4.9

  STELS ATV 50C

  Nagyon népszerű hazánkban a gyermekek ATV Stels ATV 50C ATV 50C. A szakértők több okot is kiemeltek, amelyek hozzájárultak a modell iránti kereslethez. Először is az ATV tartóssága. A gép sok hibát megbocsát a kezdő lovasnak a kezelés során. A modell másik előnye, hogy könnyen szervizelhető. A felhasználóknak nem okoz gondot az ATV irányítása. Kiforrott stílusával és gazdaságos üzemanyag-fogyasztásával vonzza a figyelmet. A felhasználók szeretik a változtatható sebességű meghajtást, a hidraulikusan működtetett hátsó tárcsafékeket és a sebességmérőt. A rakodótér az ülés alatt található. A modell méltán válik a felülvizsgálatunk vezetőjévé.

  A felhasználók nagylelkűek az értékelésükkel. Megbízhatónak, erősnek és gyorsnak találják az ATV-t.

  Előnyök

  • megbízhatóság és tartósság;
  • gazdaság;
  • jó felszerelés;
  • könnyű karbantartás.

  Hátrányok

  • nem található.

  Avantis Hunter 8
 • te
 • Értékelés: 4.8

  Avantis Hunter 8<li></div><p>te” src=”/wp-content/uploads/2023/09/24616666196291-1014.jpg” height=”384″ title=”Avantis Hunter 8</p><li>te”><p>Az Avantis Hunter 8 a legfiatalabb lovasok számára készült</p><li>te. A nyereg magassága 690 mm-re van korlátozva, így az 5-6 évesek is gond nélkül elsajátíthatják a technikát. A modellt egy 5 lóerős motor hajtja, amely elegendő teljesítményt biztosít a szelíd lejtőkön való felmászáshoz vagy a kis mélységű sártócsák leküzdéséhez. Jellegzetes sárga álcafestése kiemeli az ATV-t a tömegből. A lágy lengéscsillapítók hatékonyan elnyelik az út vagy a terep minden döccenését. A felfüggesztés beállításai a különböző hasznos terhekhez igazíthatók. Az ATV azonnal megáll az első dob- és a hátsó tárcsafék szinkronizált működésének köszönhetően.<p>A tulajdonosok értékelik a modell jó terepjáró mobilitását, a gyermekülés kényelmét és a biztonságos működést. De a felszerelés költségei szerintük egy kicsit magasak.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>jó terepjáró mobilitás;</li><li>emlékezetes design;</li><li>kényelmes utazás;</li><li>biztonságos működés.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>drága.</li></ul><h3>MOTAX ATV CAT 50 E-start</h3><p>Értékelés: 4.7</p><div style=MOTAX ATV CAT 50 E-START

  MOTAX ATV CAT 50 E-start gyerekeknek egyszerű kialakítással és megfizethető árral büszkélkedhet. Sportos kialakításával, kényelmes vezethetőségével és kiváló terepjáró képességével vonzza a fiatal generációt. 3 és 8 év közötti gyermekek számára alkalmas. Az ATV hajtóereje egy 3,5 literes kétütemű motor. ., képes a járművet 45 km/h-ra felgyorsítani. A gyártó sebességkorlátozót (7-10 km/h) és szülői felügyeleti panelt szerelt a készülékre. Könnyen indítható az elektromos indítóval. A szakértők kedvelik a robusztus acélvázat, amely ellenáll a nagy terhelésnek (80 kg) és a vetemedésnek. A testhez ütésálló műanyagot használtak. A terméknek tartalmaznia kell mechanikus tárcsaféket.

  A felhasználók elismerően nyilatkoznak az ATV stabilitásáról és megbízhatóságáról. Hátrányként a vibrációt és a kis üzemanyagtartályt (1 liter) emelték ki.

  Előnyök

  • robusztus felépítés;
  • megfizethető ár;
  • zseniális biztonsági rendszer;
  • tárcsafékek.

  Hátrányok

  • rezgés érezhető;
  • kis üzemanyagtartály.

  ATV Classic mini elektromos indító

  Értékelés: 4.7

  ATV CLASSIC MINI ELEKTROMOS INDÍTÓ

  A könnyű és biztonságos ATV Classic mini elektromos indító alkalmas 3-6 éves korú fiatal lovasok számára. A gyártó 6 hüvelykes kerekekkel szerelte fel termékét, így a kicsik könnyen fel tudnak szállni rá. 3,5 literes kétütemű motor. . Az indítóval kezdődik. 19 km/h-ra gyorsul, és legfeljebb 45 kg terhelést bír el. A nyomatékot egy automata lánchajtású sebességváltó osztja el a hátsó tengelyen. A gyerek ATV úgy néz ki, mint egy brutális felnőtt ATV kicsinyített mása. Kiváló minőségű optikával, két bakanccsal és tárcsafékkel felszerelve.

  A szülők azonosították a modell néhány hátrányát. Mivel a fékmarkolatokat messzire szerelik, célszerű a hegesztési varratokat azonnal kezelni a korrózió ellen. Megfizethető ár és jól felszerelt.

  Előnyök

  • tartósság és megbízhatóság;
  • könnyű és kompakt;
  • jó felszerelés;
  • sportos kialakítás.

  Hátrányok

  • A fékgombok messze vannak.

  Armada ATV 50B

  Értékelés: 4.6

  Armada ATV 50B

  Nagy teljesítmény (7 liter). .) kiemelkedik a legfeljebb 50 köbcentiméteres motorral rendelkező ATV-k közül az Armada ATV 50B. A szakértők ezt a tulajdonságot a 4 ütemű erőforrásnak tulajdonítják. A nyomatékot automata sebességváltó osztja el, a terepjáró 45 km/h-ra gyorsulhat. A tervezőknek sikerült elérni a lágyság és a stabilitás egyensúlyát a kettős keresztlengőkaros első felfüggesztésnek és a mono lengéscsillapítóval ellátott függő hátsó felfüggesztésnek köszönhetően. A szakértők figyelmet fordítanak a terhelés korlátozására (legfeljebb 65 kg), amelynek túllépése a keret deformációjához vezethet. A hidraulikusan működtetett tárcsafékrendszert eszközként kell feltüntetni. A modell alapfelszereltségéhez tartozik a távirányítóval vezérelhető motor. A quad kerékpár a kategória legjobb 5 tagja közé került.

  A tulajdonosok dicsérik az ATV jó terepjáró képességét, hatékony fékeit és dinamikus gyorsulását. A hátrányok közé tartozik az instabil berendezés a kanyarokban.

  Előnyök

  • 4 ütemű motor;
  • tárcsafékek;
  • jó terepjáró mobilitás;
  • lágy felfüggesztés.

  Hátrányok

  • instabilitás a kanyarokban.
  Olvasson tovább  Top 10 legjobb autósülés a törésteszteken
  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: