A 15 legjobb beltéri sport- és játékkomplexum

*A szerkesztő véleménye a legjobbakról. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. Vásárlás előtt kérjen szakértői tanácsot.

A kisgyermekek rengeteg energiával rendelkeznek, amit a szüleiknek a megfelelő irányba kell terelniük. Az egyik legjobb dolog, amit tehet, hogy speciális játszótereken játszik és mozog. A gyermek sport- és játékkomplexumok számos változata kapható ma már eladásra. Ezek árban, felszereltségben, telepítési lehetőségekben stb. különböznek egymástól. . A szakértői tanácsadás segít a fiatal családoknak megtalálni a gyermek méretének és életkorának megfelelő felszerelést.

Hogyan válasszunk

A sport- és játékkomplexumokban számos különböző lövedék és elem áll rendelkezésre az aktív kikapcsolódáshoz. Válassza ki a teljes készletet figyelembe kell venni a gyermek életkorát.

Életkori jellemzők. Már életének első napjaitól kezdve gyakorolnia kell a babát. De egy kis padlóterület telepítéséhez egy csúszdával a szobában, a szakértők azt tanácsolják, hogy az 1 éves és annál idősebb gyermekeknek. A hároméves gyerekek már használhatják a mászófalat vagy a kötéllétrát, míg az idősebbek olyan eszközöket élvezhetnek, mint a vízszintes rúd, a trapéz, a gyűrűk és a kötél, a kosárlabdapalánk és a palánk.

Anyagok.A gyártók biztonságos és környezetbarát anyagokat választanak a játszótérkomplexumokhoz.

 1. A leggyakoribb szerkezeti támaszok fa vagy fém. A faszerkezetet általában beltéren használják, de a megbízható korrózióvédelemmel ellátott acélvázak kültéren is alkalmazhatók.
 2. Sok elem kiváló minőségű műanyagból készül, gyakran látható rajta az “élelmiszeripari minőségű” jelölés.
 3. Természetes szöveteket használnak szőnyegek és függőágyak, kötéllétrák és kötelek készítésére. Kültéri használat esetén a vízálló anyagokat kell előnyben részesíteni.

Biztonság. A játszótér kiválasztásakor fontos, hogy figyelmet fordítsunk a szerkezet biztonsági szintjére. Ez nem csak a megengedett terhelésre vonatkozik, amelyet mind a keretre, mind az egyes elemekre vonatkozóan meg kell határozni. Minden kötőelemet műanyag vagy gumírozott tömítéssel kell védeni, az éles széleket le kell kerekíteni, és a fa- és fémrészeken nem lehetnek horzsolások vagy horzsolások.

Beállítás.A gyermek sport- és játszóterek esetében több lehetőség is kínálkozik.

 1. A legkisebb játszóterek egyszerűen, minden további rögzítőelem nélkül a padlóra helyezhetők. Kültéri használat esetén azonban a szerkezetet biztonságosan le kell horgonyozni a talajhoz, hogy nagy szélben ne boruljon fel.
 2. A klipszes beépítés fúrás nélkül rögzíti a játszóteret. A szerkezet egyszerre támaszkodik a mennyezetre és a padlóra, és van egy bizonyos magassági tűréshatár.
 3. A falhoz rögzítés faldugókkal, csavarokkal és kötőelemekkel. Fontos figyelembe venni, hogy a fal alapjának erősnek kell lennie (tégla, blokk, beton, fa).

Csak 15 gyermek sport- és játszótér került be a felülvizsgálatunkba. Mindegyiküket sikeresen tesztelték az orosz háztartásokban, és a kisgyermekes szülők kiváló minősítést kaptak.

15 legjobb beltéri sport- és játékkomplexum

Jelölés székhely Név Ár
15 a legjobb beltéri sport- és játékkészletek közül 1 Pioneer 10S 29 500 €
2 Kampfer fantasztikus 50 310 €
3 Függőleges Fun Kids WOOD 20 750 €
4 Kampfer Winner Wall Standard 24 760 €
5 ROMANA R4 20 990 €
6 Pioneer C6C 29 500 €
7 Egészségügyi formula Start baby 1 Plus 11 160 €
8 Függőleges Jolly Kiddo NEXT csúszda kárpitozott élekkel 18 100 €
9

Sport Uccel

 • nincs PS-210
 • 13 920 €
  10 Függőleges Yunga No. 7.1 13 653 €
  11 Pioneer C1HM 8 149 €
  12 Függőleges 10 14 910 €
  13 BCC sportolók 1 7 490 €
  14 Heather So
 • d csúszásgátló lépcső Jolly Fidget
 • 12 390 €
  15 Pioneer 2 18 500 €

  Pioneer 10S

  Értékelés: 4.9

  PIONEER 10S

  A Pioneer Wall Standard Vertical 10C az első lépés a sportolásban 3 éves kortól. Az előregyártott épület robusztus fémelemekből készült, amelyek lehetővé teszik, hogy akár 100 kg súlyt is elbírjon. A szakértők kiemelik a tömörségét – a szoba sarkában a falra illeszkedik. Választhat jobb vagy bal oldali összeszerelést. Minden fém alkatrészt porszórással védünk a korrózió ellen, ami a szerkezetet tartós és fényes lesz. A komplexum sporteszközöket tartalmaz, mint például széles fogású vízszintes rúd, 2 fali rúd, kötél, gyűrűk, kötélmászás… A gyártó további felszerelésekről, például boxzsákról vagy hintáról gondoskodott. A Pioneer 10C komplexum aranyérmet nyert a felülvizsgálatunkban.

  A felhasználók dicsérik a játszótéri eszközöket az átgondolt tervezés és a kiváló minőségű kivitelezés miatt. Néhány kötőelem feszes menete volt a hátránya.

  Előnyök

  • sok eszköz;
  • tartósság;
  • kiváló minőségű kivitelezés;
  • frissíthetőség.

  Hátrányok

  • szoros menetes kötőelemek találhatók.

  Kampfer Fantasztikus

  Értékelés: 4.9

  KAMPFER FANTASZTIKUS

  A fa szerkezet a svéd Kampfer Fantastic BASE alapját képezi. Ez a gyártó egyik legújabb terméke a Kampfer sorozatban. A fa alkatrészek minden széle lekerekített a biztonságos használat érdekében. A fali egység megújult színösszeállításban kapható, így a felhasználók könnyen megtalálhatják a szobájuk berendezéséhez illő színt. A készlet gazdag eszköztárat és tartozékokat tartalmaz, kezdve a vízszintes rúddal, a kötélmászófallal, a gyűrűkkel és a mászófallal. A szakértők figyelmet fordítanak a különböző megengedett terhelésekre. Egy felnőtt akár 120 kg-os felnőtt is fel tud ülni a fém rúdra, de a kötélmászás vagy a mászási segédeszköz maximális terhelése 50 kg-ra van korlátozva. Falra szerelve a szoba sarkában.

  Pozitív vélemények a Kampfer Fantastic hátfalról. A hátrányok közül megjegyezte festék színváltozatok a fa szerkezeten.

  Előnyök

  • biztonság;
  • tartósság;
  • sok lövedék;
  • faépítés.

  Hátrányok

  • festék színváltozatok.

  Függőleges Jolly Kid WOOD

  Értékelés: 4.8

  FÜGGŐLEGESEN SZÓRAKOZTATÓ BABA FA

  Kényelmes elhelyezése sport- és játékelemek megjegyezte a szakértők által a BASE Vertikal Jolly Kids WOOD. A szerkezet alapja egy rétegelt fakeret. A fő anyag nyírfa volt, amelyből a rudak a tartóoszlopokhoz és a rétegelt lemez a csúszdákhoz készültek. A gyártónak sikerült maximalizálni a helykihasználást, számos lövedékkel megtöltve a helyszínt. A gyerekek lecsúszhatnak a csúszdán, szórakozhatnak a kötélhintán, bizonyíthatják ügyességüket a kötéllétrán, vagy gyakorolhatják a kosárlabdakorong dobás pontosságát. Minimális helyet foglal el a szobában (magasság – 1550 mm, hossz – 1310 mm, szélesség – 1070 mm) és a készlet súlya mindössze 36 kg. Ez a sport- és játszótér lett a felülvizsgálatunk bronzérmese.

  A felhasználóknak hízelgő a komplex, kiváló minőségű kivitelezés és a megfizethető ár hasznossága. Kisebb problémák csak az összeszerelés során merültek fel.

  Előnyök

  • kiváló minőségű kivitelezés;
  • biztonság;
  • berendezések széles választéka;
  • tömörség.

  Hátrányok

  • Vannak összeszerelési problémák.

  Kampfer Winner Wall Standard

  Értékelés: 4.8

  Kampfer Winner Wall Standard

  Egy másik új termék a Kampfer-től a felülvizsgálatunkban. Szakértők dicsérték a Winner Wall Standard komplexum építését és kivitelezésének minőségét. A legnépszerűbb felszerelések (trapéz, karika, kötél). Nem csak a gyerekek, hanem néhány apa is fel tud húzódni a szilárd rúdra (max. terhelés 120 kg). A kötélmászó kötél erős hálóból és zsinórból készül, akár 100 kg súlyú személyt is megtart. A gyártó 8 fali rögzítőelemet biztosított a játékok vagy sporttevékenységek közbeni biztonság érdekében. A svéd fejlesztőknél a BSC hagyományosan fakeretre épül. A csomagolt egység súlya mindössze 36 kg, így könnyen szállítható autóban is.

  A belföldi vásárlók szeretik a svéd játszóteret. Dicsérik az ökológiai kompatibilitást, a biztonságot és a kiváló minőségű kivitelezést. Hátrányai a magas ár.

  Előnyök

  • környezetbarátság;
  • minőségi gyártás;
  • népszerű lövedékek a kompozícióban;
  • robusztusság és megbízhatóság.

  Hátrányok

  • magas ár.

  ROMANA R4

  Értékelés: 4.8

  ROMANA R4

  A ROMANA R4 játszótér a legkelendőbb játszótér Oroszországban. A szakértők szerint a modell sikerének oka a megfizethető árban, a könnyű összeszerelésben és telepítésben rejlik. A komplexum minőségileg készült, az építés alapja egy fémkeret volt. Különböző eszközökkel felszerelhető (vízszintes rúd, gyűrűk, kötél, majomrúd). A kosárlabdakorong segít a pontos labdadobási készségek gyakorlásában. A merevítőknek és támasztékoknak köszönhetően (a mennyezeten és a padlón) a szerkezet szilárdan rögzítve van, és akár 100 kg terhelésnek is ellenáll. A létra lépcsőfokain masszázscsíkok vannak, ezek is megakadályozzák a csúszást. A játszótér 3 és 12 év közötti gyermekek számára ajánlott.

  A fogyasztói vélemények túlnyomórészt pozitívak. Elégedettek a komplexum tartósságával, a kivitelezés minőségével és a masszázs lépésekkel. A tornaszőnyeget nem használják elegen.

  Előnyök

  • megfizethető ár;
  • szilárdság;
  • masszírozó csíkok a létra lépcsőfokain;
  • magas színvonalú gyártás.

  Hátrányok

  • hiányzik egy tornaszőnyeg.

  Pioneer C6S

  Értékelés: 4.8

  A Pioneer C6C habosító ugróállomás

  A BSC Pioneer C6C többféle színválasztékban kapható. Mindegyikük nagyon szép, nem lesz nehéz beilleszteni őket egy gyermekszoba belsejébe. A profilok között is lehet választani, amelyek lehetnek fém vagy PVC bevonatúak. Mivel a kialakítás szögletes beépítéssel jár, ezért el kell dönteni, hogy a szerelvény bal vagy jobb oldali változatát használják-e. A komplexum olyan tartozékokat tartalmaz, mint a gyűrűk, kötél és mászóháló. 2,07 vagy 2 m magasságban szerelhető, és akár 100 kg-os is lehet. A gyártó által kínált további opciók közé tartozik a mászófal, boxzsák, szőnyegek, szőnyegek. A modell a felülvizsgálatunk top 6-os listáját zárja.

  A felhasználók dicsérik a Pioneer C6C játszótér tartósságát, színválasztékát és fejleszthetőségét. De szeretnének világosabb összeszerelési utasításokat kapni.

  Előnyök

  • különböző minták;
  • sok színben;
  • szilárdság;
  • frissíthetőség.

  Hátrányok

  • Nem minden világos az összeszerelési útmutatóban.

  Egészségügyi formula Start baby 1 Plus

  Értékelés: 4.7

  EGÉSZSÉG FORMULA START BABY 1 PLUS

  A Start baby 1 Plus Health Formula sport- és játékkészletet 3 éves és idősebb gyermekek számára tervezték. Az okos kialakításnak köszönhetően gyermeke már fiatal korától kezdve fejleszti a koordinációt és a mozgékonyságot. Szakértők szerint könnyen beállítható és egyszerűen használható. Nincs szükség falra szerelésre. Szükség esetén a komplexum áthelyezhető a szoba egy másik helyére vagy a szabadba. A gyártó lehetővé tette a függő csúszda magasságának beállítását; a csúszda a játszótéren belül és kívül is felszerelhető. A létra fejvédő sapkái védik a csavarfejeket, a létra rögzítésén lévő speciális dugók pedig megakadályozzák a karcolásokat és kopásokat.

  Az ügyfelek szerint a komplexum sikeresen ötvözi a tartósságot és a szépséget. Megfelelő árú, szilárd és biztonságos. Nem elég a készletben lévő szőnyeg tulajdonosainak.

  Előnyök

  • zseniális konstrukció;
  • megfizethető ár;
  • könnyű összeszerelés;
  • könnyen szállítható.

  Hibák

  • nincs mellékelt szőnyeg.

  Függőleges Jolly baby NEXT mászófallal és kárpitozott szekrényekkel

  Értékelés: 4.7

  Függőleges Jolly baby NEXT konfiguráció egy csúszdával, puha szegéllyel

  A legkisebb gyerekek (1 és 7 éves kor között) a játszótérkomplexumban játszhatnak a Vertical Merry Kids NEXT játszótéren, amely puha deszkákkal ellátott csúszdával egészül ki. Kis terhelésre tervezték (legfeljebb 50 kg), miközben a szerkezet minimális helyet foglal el a helyiségben (1,4 négyzetméter). ). A kültéri használat egy másik plusz. az acélkeret stabilan tartja a játszóteret. A komplexum különböző sport- és játékelemeket tartalmaz, a hintától a rétegelt lemezből készült csúszdáig. A létra tetejére fűzött műanyag gyűrűkkel játékos módon matekozhatsz. A puha pollerek megvédik az önfejű gyermeket a véletlen sérülésektől.

  A vélemények alapján a fiatal szülők és gyermekeik szeretik a komplexumot. Elégedettek a berendezéssel, a stabilitással és a biztonságos teljesítménnyel. Azonban szerették volna, ha a gyűrű kötelek hosszabbak lettek volna.

  Előnyök

  • gazdagon felszerelt;
  • Biztonságos kialakítás;
  • stabilitás;
  • megfizethető ár.

  Hátrányok

  • rövid húrok a gyűrűkön.

  erfetto Sport Uccel

 • nincs PS-210
 • Értékelés: 4.6

  PERFETTO SPORT UCCEL<li></div><p>NO PS-210″ src=”/wp-content/uploads/2023/09/87616666195801-4615.jpg” height=”450″ title=”PERFETTO SPORT UCCEL</p><li>NO PS-210″><p>A Perfetto Sport Uccel gyermek sportkomplexum kompakt és stílusos újdonsággá vált az orosz fogyasztók számára</p><li>nincs PS-210. 1 éves kortól gyermekek számára készült. A szakértők szerint a modell azért jó, mert nem igényli, hogy a szülők tudják, hogyan kell használni egy perforátort a falak, a mennyezet vagy a padló fúrásához. A stabil szerkezet sík felületre állítható további rögzítőelemek nélkül. Az emelvény magassága 1,5 m-re van korlátozva; a helyiségben 1,35 x 1,00 m-es területet foglal el. A gyártó számos elemet készített fából és rétegelt lemezből, így nem szükséges a komplexumot a szabadban tartani. Tartalmaz ferde fali rudakat, lógó csúszdát, korlátot, mászóhálót, gyűrűket. A készülék maximális terhelése nem haladhatja meg a 60 kg-ot.<p>A felhasználók kedvelik a színválasztékot, a megfizethető árat, a környezetbarátságot. Úgy gondolják, hogy a nyikorgás és a hintázás a modell hátránya.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>könnyű telepítés;</li><li>fa szerkezet;</li><li>gyönyörű megjelenés;</li><li>kompakt méret.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>nyikorog és nyikorog.</li></ul><h3>Függőleges Yunga No. 7.1</h3><p>Értékelés: 4.6</p><div style=A YUNGA FÜGGŐLEGESE #7.1

  Az összecsukható szerkezet rendelkezik egy gyermek sportkomplexummal Vertical Young #7.1. A játszótér alapja egy acélkeret, amelyet műanyag festékkel védenek a korrózió ellen. A szerkezetet úgy tervezték, hogy a falhoz rögzíthető legyen, és összeszerelve 2,35 méter magas. A létra lépcsőfokok 2 változata közül választhat: hagyományos fém lépcsőfokok és gumírozott lépcsőfokok (PVC bevonat). A modell olyan elemeket tartalmaz, mint egy trapéz és egy majomrúd, egy mászóháló, gyűrűk és egy kötél, egy vízszintes rúd széles fogással. A fali rudak maximális terhelhetősége 120 kg, a hálóé 50 kg, a többi elemé pedig 90 kg.

  Az ügyfelek szerint a sportkomplexum kiegyensúlyozott, kedvező árú és vonzó kialakítású. Néhány ügyfélnek nehézségei voltak az alkatrészek összeszerelése során történő illesztésével kapcsolatban.

  Előnyök

  • összecsukható szerkezet;
  • megfizethető ár;
  • tartósság;
  • Vonzó kialakítás.

  Hátrányok

  • összeszerelési problémák.

  Pioneer C1HM

  Értékelés: 4.5

  PIONER C1HM

  A Pioneer C1HM BSC harmonikusan illeszkedik a helyiség belsejébe. A háztartási fejlesztés nagyon kevés helyet foglal, a komplexum területe a munkapozícióban mindössze 0,9×0,56 m. A szakértők el voltak ragadtatva a létra játszóházzá alakíthatóságától. A gyerekek nem csak sportolhatnak, hanem játszhatnak is. A játszótérhez tartozik egy vízszintes rúd, amely a gyermek apját is képes megtartani (120 kg-ig). A felfüggesztő felszerelés (kötél, gyűrűk, gumikötél) legfeljebb 50 kg terhelésre van tervezve. A komplexum 3 éves kortól alkalmas gyermekek számára.

  Találtam egy csomó véleményt a Pioneer C1HM BSC a Runetben. Sok szülő örül a széles funkcionális képességeknek, a biztonságnak és az átgondolt konstrukciónak. Néhány vásárló rögzítőelemek nélküli készleteket kapott.

  Előnyök

  • kompakt méret;
  • tartósság;
  • az átalakulás lehetősége;
  • megfizethető ár.

  Előnyök

  • Néhány csomagból hiányoznak a rögzítők.

  Függőleges 10

  Értékelés: 4.5

  Függőleges 10

  A hordozhatósággal kombinált megfizethetőség segített a Vertical 10 gyermek sportkomplexumnak, hogy bekerüljön a felülvizsgálatunkba. A szakértők ezt a modellt olyan fiatal családok számára ajánlják, akiknek rendszeresen változtatniuk kell a lakóhelyüket. A padlótávolítókkal a készülék könnyen felszerelhető különböző belmagasságú helyiségekben (akár 3 m-ig). Összeszerelés után a komplexum kevés helyet foglal el a csomagtartóban, egyébként mozgatáskor 2 részre osztható néhány csavar kicsavarásával. Az alapmodell mászófalból, két vízszintes rúdból, trapézból, gyűrűkből, kötélből, kötélhintából és kosárlabdapalánkból áll. Ezen kívül egy kötéllétra is megvásárolható és felszerelhető.

  A felhasználók a Vertikal 10 komplexet hasznos vásárlásnak tartják, ha 2 évnél idősebb gyerekek vannak a házban. Türelemre van szükség az első összeszereléshez, mert a. . az utasítások haladó szerelőknek íródtak.

  Előnyök

  • megfizethető ár;
  • mobilitás;
  • Sok elem az alapkonfigurációban;
  • magas minőségű kivitelezés.

  Hátrányok

  • bonyolult utasítások kezdőknek.

  BASE SC Sportoló 1

  Értékelés: 4.4

  Sportolók állványa 1

  Népszerű termék az Ozon webáruházban a BASE Athlete 1. Ez a következtetés elkerülhetetlen a számos felhasználói vélemény elemzése után. A szakértők a platform iránti keresletet több okra vezetik vissza. Elsőbbséget biztosítanak a vonzó árnak. Ugyanakkor a gyártónak sikerült jó felszerelést és alacsony súlyt (23 kg) kínálnia. Állítható vízszintes rúd és csúszásgátlóval ellátott létra a modell előnyei. A készlet tartalmaz egy kötelet, egy kötéllétrát és tornagyűrűket is. 6 ponton rögzíthető a falhoz, akár 100 kg teherbírást is lehetővé téve.

  A véleményekben a tulajdonosok dicsérik a DSK Athlet 1-et a kivitelezésért, az alacsony árért, a gumírozott rudakért. Néhány felhasználó esetében azonban a létrát vezető csövek különböző hosszúságúak voltak, ami problémákhoz vezetett az összeszereléssel kapcsolatban.

  Előnyök

  • alacsony ár;
  • jó felszerelés;
  • gumírozott keresztrudak;
  • állítható vízszintes sáv.

  hátrányok

  • Néhány felhasználó nehézségekbe ütközött az összeszereléssel kapcsolatban.

  Heather So
 • d csúszásmentes lépcsőfokok Jolly Fidget
 • Értékelés: 4.4

   SO<li></div><p>D Csúszásmentes lépcsőfokok Funky Hopper” src=”/wp-content/uploads/2023/09/916666195801-4115.jpg” height=”450″ title=”VERESK SO</p><li>D CSÚSZÁSMENTES LÉPCSŐFOKOK SZÓRAKOZTATÓ FIDGETING”><p>A gyakorlat azt mutatja, hogy a gyerekek nem tudnak elmenni a Veresk So sportkomplexum mellett</p><li>A d, amely fel van szerelve csúszásgátló lépcsőkkel Merry Fidget. A svéd termék a kötél, a vízszintes rúd, a fali rúd és a tornagyűrűk mellett függőágyat és szőnyeget is tartalmaz. A játszótér minimális helyet foglal el a szobában (0,75×0,55 m). Alapja egy csövekből készült fémkeret, amelynek köszönhetően legfeljebb 120 kg súlyt tud elviselni. Ami a felfüggesztett készülék szilárdságát illeti, a két elem egyike 75 kg súlyú személyt képes megtartani. A szakértők megjegyzik, hogy a függőágy vízlepergető oxfordi anyagból készült, amely lehetővé teszi a szabadban való pihenést. Az 1×1 méteres összecsukható szőnyeg vinil bőrből készül, a töltőanyag szerepét rugalmas poliuretán hab tölti be.<p>A felhasználók szerint ez egy nagyon robusztus készülék, amely segíti a gyermekek fizikai fejlődését minden korosztályban. Hátránya, hogy kiemelik a nehéz összeszerelést.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>a lehetőségek széles skálája;</li><li>kiváló minőségű anyagok;</li><li>megbízhatóság;</li><li>csúszásgátló lépcsőfokok.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>komplex összeszerelés.</li></ul><h3>Pioneer 2</h3><p>Értékelés: 4.4</p><div style=PIONEER 2

  A 15 legjobb sport- és játékkomplexum áttekintésének végén a gyermekek számára Pioneer 2. A gyártó többféle színt kínál, így a vásárlók könnyen kiválaszthatják a szoba berendezéséhez illő szettet. A PVC bevonatú keresztrudak a fémrudak helyett opcionálisan kaphatók. A mennyezet és a padló közé süllyesztve, 2,25-2,8 m magasságban állítható. Az alapfelszereléshez tartozik egy trapéz és egy vízszintes rúd, tornagyűrűk, kötél és kötéllétra. Fém talapzatával akár 100 kg terhelést is elbír. 0,54×0,95 m helyet foglal el a szobában.

  A szülők elégedettek a kivitelezéssel, a megbízhatósággal, a komplexum megjelenésével. A szőnyeg néhány felhasználója számára hiányzik, tekintettel a szerkezet meglehetősen magas árára.

  Előnyök

  • kiváló minőségű kivitelezés;
  • különböző minták;
  • könnyű telepítés;
  • megbízhatóság.

  Hátrányok

  • magas ár;
  • nem elég szőnyeg.
  Olvasson tovább  13 a legjobb gyermekvasutak közül
  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: