A 9 legjobb fogszabályzó

*A legjobbak áttekintése a szerkesztőség szerint. Kiválasztási kritériumaink. Ez az anyag szubjektív, nem reklám- vagy vásárlási útmutatónak szánjuk. Kérdezzen meg egy szakembert, mielőtt vásárolna.

A baba első fogai 3-4 hónapos korában kezdenek kibújni. A szülők rettegnek ebben az időszakban, mert más családok tapasztalataiból tudják, hogy bizonyos esetekben a fogzás lázzal, súlyos fájdalommal, alvászavarral és más kellemetlen következményekkel jár. Ahhoz, hogy gyermeke nyugodt legyen, a rágóeszköz kielégítheti a duzzadt íny vakarásának vagy masszírozásának igényét.

Az Expertology szakértői kiválasztották a 9 legjobb fogógépet, és összeállítottak velük egy értékelést, rövid, de tömör áttekintést adva a modellek összes jellemzőjéről, előnyeiről és hátrányairól.

A cikk tartalma
Olvasson tovább  13 legjobb babakozmetikai márka

Amire figyelni kell a csipesz kiválasztásakor

 1. Anyag. Leggyakrabban szilikonból, hőre lágyuló gumiból, műanyagból vagy latexből, ritkábban fából készülnek. A latex és a szilikon a legelasztikusabb és legpuhább, de van egy hátrányuk – alacsony kopásállóság. Az anyag kiválasztásakor fontos figyelembe venni, hogy nem okoz-e túlharapást, mint például egy kemény, nem anatómiailag formázott foggyűrű.
 2. Cél.A gyártók minden időszakra különböző fogszabályzókat készítenek. Vannak olyan termékek, amelyek segítenek enyhíteni a fájdalmat az elülső/hátsó és a felső/alsó fogak esetében. De a szakértők azt javasolják, hogy válasszon univerzális modelleket, amelyek illeszkednek a baba fogzási időszakához.
 3. Kor.A 3 hónapos baba első fogaihoz lágyabb fogszabályzók állnak rendelkezésre szilikonból és latexből, hogy segítsék a baba finom ínyének masszírozását. Közepesen kemény és nehezebb modellek a 4-6 éves korosztály számára, a merevebb modellek a 6+ éves korosztálytól kaphatók. Az életkorra vonatkozó összes információ általában a csomagoláson van feltüntetve.
 4. Biztonság.Mivel a baba állandóan rágni fog, fontos, hogy gondoskodjon a biztonságról. Egyértelmű, hogy minden anyagnak környezetbarátnak és ártalmatlannak kell lennie. Kerülje az olyan tárgyakat is, amelyek letörhetnek és a gyermek szájába eshetnek. Válasszon nyugodt, nem savas színeket, mivel a túlságosan élénk színek gyakran mérgezőek.
 5. Méret és alak.Válasszon átlagos méretű modellt, kerülje a túl nagy vagy túl kicsi modelleket. A baba szabadon a szájába veheti a rágóeszközt, hogy rágja a jó intézkedés érdekében. A gumók és dudorok a felszínen üdvözlendők, mivel növelik az ínymasszázs intenzitását. A legjobb, ha a forma kerek vagy ovális – a baba az egyik részt megfoghatja, a másikat pedig rághatja.

A legjobb babáknak szánt fogszabályozók értékelése

Jelölés hely termék neve ár
A legjobb babáknak szánt fogszabályozók értékelése 1 ebe Due (80450) 6 15€
2 Canpol Babák 2/450 282€
3 Pigeon Teethering 4+ hónap. (13069) 280€
4 Roxy Kids ‘Woofy’ RBT20029 520€
5 Canpol Babies varázspálca 2/228 297€
6 V
 • ” Zsiráf Sophie (616400)
1 820€
7 Munchkin Twisty 8-as figura 8-as fogójáték 418€
8 Canpol Babies csörgő puha harapófogóval 13/107 176€
9 Galamb R-1 230€

Bebe Due (80450)

Értékelés: 4.9

Bebe Due (80450)

A lista élén egy kör alakú, hőre lágyuló gumiból készült, kör alakú rágógumi áll, tetején egy kisember fejével és kezével. Segít az irritáción és a fájdalmon a szemfogak és az őrlőfogak megjelenése során. Megfelelő merevséggel rendelkezik, amely lehetővé teszi az íny jó masszírozását. Elég tartós, így nem fog harapni. A szülők azt mondják, hogy a babák szeretik a terméket, örömmel húzzák a szájukba, míg a kis kézben lévő modell elég kényelmes. oktatás 1 A szülők szerint a babák szeretik a terméket, szívesen húzzák a szájukba. Alkalmas csecsemők számára körülbelül hat hónapos kortól.

Előnyök

 • nagy rugalmasság;
 • Nem tartalmaz káros szennyeződéseket (ftalát, biszfenol A);
 • Nem mérgező anyagok;
 • Ésszerű költség – 450 p.

Hátrányok

 • nincs azonosítva.

Canpol Babák 2/450

Értékelés: 4.8

Canpol Babák 2

A második sor a hanghatásokkal ellátott fogzási gyűrűhöz vezet. A csörgő kerek, így kényelmesen illeszkedik a baba kezébe. A termék nem mérgező, hipoallergén és ártalmatlan anyagokból készült. Több különböző formát kombinál. Az egyik, ínyre tervezett rész a felszínen bütykökkel rendelkezik, amelyek fokozzák a masszázshatást. A különböző színek vonzzák és vonzzák a babát.

Előnyök

 • Életkor – 3 hónapos kortól
 • közepes keménység;
 • Indokolt ár 323 p.

Hátrányok

 • nem azonosított.

Tanulás 4+ hónap. (13069)

Értékelés: 4.8

Galamb tanulás 4+ hónap (13069)

A harmadik helyezést a virág alakú műanyag fogzási játék nyerte el. A tengely két végén két szirmú virág található, amelyek szirmai különbözőképpen domborított felületűek. A baba képes lesz kiválasztani, hogy melyik a kellemesebb rágni, hogy enyhítse az íny irritációját. A játékot a speciális, praktikus fogantyúval lehet tartani, amely három színes műanyag gyűrűvel van körbefűzve, amelyek érintkezéskor hangot adnak ki. Fejleszti az érzékszerveket, a színérzékelést és a finommotorikus készségeket.

Előnyök

 • életkor – 4 hónapos kortól
 • Nem tartalmaz káros szennyeződéseket (ftalát, biszfenol A)
 • Ésszerű ár – 300 .

Hátrányok

 • nem azonosított.

Roxy Kids “Woofy” RBT20029

Értékelés: 4.7

Roxy Kids Woofy RBT20029

A negyedik pozíció egy kivehető természetes gumihabból készült, kesztyűre helyezett rágóka. Minden szülő tudja, hogy amikor egy gyermek fogzik, elsősorban az ujjait a szájába húzza, ezért a kesztyű ötlete nagyon jó. A modell alkalmas azoknak, akiknek a babái nehezen szoknak hozzá a klasszikus fogókhoz. A termék könnyen rögzíthető a csecsemő csuklójára a tépőzáras rögzítővel. A kesztyű egy kutya formájában készült, fülekkel, amelyek zörgő elemek, amelyek vonzzák a figyelmet.

Előnyök

 • életkor – 0 hónapos kortól;
 • Fejleszti a finommotoros készségeket;
 • biztonságos anyagok;
 • elfogadható ár – 580 .

Hátrányok

 • nem azonosított.

Canpol Babies varázspálca 2/228

Értékelés: 4.7

Canpol Babies

Az ötödik helyen egy csörgővel kombinált hűsítő vizes rágcsáló áll. Különböző merevségű műanyagból készült. Az egyik végén egy csillag van, amelyet csak arra terveztek, hogy a csecsemő rágja, a másik végén pedig egy forgó golyó van a hanghatásokhoz. A szokatlan forma és a színes elemek felhívják a gyermek figyelmét a fókuszba. Fejleszti a szem-kéz koordinációt és a finommotoros készségeket.

Előnyök

 • életkor – 0 hónapos kortól;
 • Biztonságos anyagok;
 • hűsítő hatás;
 • Ésszerű költség – 300p.

Hátrányok

 • nem derült ki.

V
 • ” Sophie a zsiráf (616400)

Értékelés: 4.6

V<ul></div><li>“Sophie a zsiráf (616400)” src=”/wp-content/uploads/2023/10/2001666197481-449-.jpg” height=”480″ title=”V<ul><li>“Sophie a zsiráf (616400)”>Canpol Babies fogzási csörgő<p>A hatodik sor a zsiráf-nyalábba kerül. A játék természetes gumihabból készült. Enyhíti az irritációt és csillapítja a fájdalmat a középső és hátsó fogaknál. A masszázshatást a megemelt betétek fokozzák. Megfelelően kemény, de nem sérti az íny érzékeny bőrét. Oldalán fogantyúval rendelkezik, hogy a baba megfoghassa a terméket. A játék belül üreges, így nyomásra összenyomódik. Segíti a tapintás, a finommotorika, a látás és a koordináció fejlődését.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>életkor – 4 hónapos kortól</li><li>ártalmatlan anyagok;</li><li>nyugodt színvilág.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>drága – 1 ezer. .</li></ul><h3>Munchkin Twisty 8-as figura 8 fogójáték</h3><p>Értékelés: 4.5</p><div style=Munchkin Twisty 8-as figura 8 fogójáték

A hetedik pozíció a hat hónapos és annál idősebb babák számára tervezett fogószalagot kapja. Kiváló minőségű gumiból és műanyagból készült. A nyolcas szám alakjában készült, de a középen lévő kapcsolat nélkül. Az elemek nemcsak színükben, hanem mintázatukban is különböznek egymástól. Nem csak a baba számára szórakoztató, hogy rágja, hanem megérinti és tanulmányozza a felületet. Fejleszti a színérzékelést, a finommotorikus készségeket. Bármelyik résznél könnyen tartható.

Előnyök

 • Nem tartalmaz káros összetevőket (ftalát, biszfenol A);
 • elfogadható ár – 515 p.

Előnyök

 • nincs azonosítva.

Canpol Babies csörgő puha harapófogóval 13/107

Értékelés: 4.5

Canpol Babies csörgő puha harapós csörgővel 13

A nyolcadik egy hal formájú csipegető. A rágható rész rugalmas anyagból készült. Van egy kényelmes műanyag fogantyú. Amikor a baba fogzik, csörgőként vagy közönséges játékként is használható. A csecsemők vonzódnak a csipeszhez, mert élénk, nem irritáló színei segítik a színérzékelés fejlődését. A dombornyomott felület fokozza a fogíny masszírozó hatását, és játék közben javítja a finommotoros készségeket.

Előnyök

 • 4 hónapos kortól használható;
 • hűsítő hatás;
 • Alacsony költség – 176 .

A hátrányok

 • nincs azonosítva.

R-1

Értékelés: 4.4

Galamb R-1

A kínálat csúcsát a sokoldalú csörgő teszi teljessé. A műanyag üreges fogantyú golyókat tartalmaz, amelyek hanghatást keltenek, ami vonzza a baba figyelmét. A puha és rugalmas rágópárna segít megelőzni a baba ínyének sérülését masszírozás közben. Kiválóan alkalmas a viszketés enyhítésére és a fájdalom csillapítására masszázs segítségével. A különböző színek fenntartják a baba érdeklődését, és szeretni fog játszani a csipesszel, ahogyan a szülők a beszámolókban tanúsítják.

Előnyök

 • életkor – 3 hónapos kortól
 • Nem tartalmaz káros szennyeződéseket (ftalát, biszfenol A);
 • Ésszerűen árazva 369p.

Hibák

 • nem azonosított.
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Cybulya Guculka

Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: