Top 10 alkalmazási készlet

*A legjobbak áttekintése a szerkesztők szerint. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám- vagy vásárlási útmutatónak szánjuk. A vásárlás előtt konzultálni kell szakemberrel.

Kezdjenek el játszani az alkalmazásokkal már egészen kicsi koruktól kezdve, először szülői segítséggel, később egyedül. Ez a fajta kreativitás különböző készségeket fejleszt, amelyek segítenek gyermekének a jövőben. A kivágás, a kép kiválasztása és az elemek felragasztása az alapra fejleszti a finommotorikus készségeket és felkészíti a kezet az írásra. A gyermek elkezd képzelni és logikusan gondolkodni. Megtanulja megkülönböztetni a figurákat, színeket, anyagok textúráit.

A készletek különböző nehézségi szinteken állnak rendelkezésre. A tervezés figyelembe veszi a korosztály képességeit. Az applikálás nemcsak a szabadidőd elfoglalásában segít. Növeli a kreativitást, fejleszti az intellektuális potenciált és megtanítja az első matematikai készségeket. Óvodákban és hobbicsoportokban használják őket, ahol a gyerekek elkészítik első kis remekműveiket. A kész képek anyukák, apukák és más rokonok ajándékává válnak.

Alkalmazási készletek széles választékban kaphatók. Vannak olyanok, amelyeknél a ragasztáshoz kész darabok vannak, és vannak olyanok, amelyeknél magadnak kell kivágnod őket. Különböző anyagokat használnak. Színes útmutatót tartalmaz, hogy a gyermek számára megkönnyítse a munkát. Kreatív lehet, és saját egyéni képet alkothat, ha akar.

Áttekintésünkben 10 alkalmazási készletet talál, amelyeket az anyukák és apukák a legjobbnak ítéltek. A szakemberek ajánlják őket a gyermekek látókörének bővítésére és lehetőségeik növelésére.

A legjobb alkalmazási készletek értékelése

Jelölés hely termék neve ár
A legjobb alkalmazási készletek 1 ALEX színes papírkollázs “Holiday Party” (1523) 2 300€
2 DJECO Super Applique Art Kit 1 730€
3 Kidstation Tisciu pillangó applikáció 1 222€
4 AVENIR állat ujjlenyomat készlet (CH1028) 407€
5 BONDIBON geometrikus applikált zsiráf 140€
6 Szín kiskutya Pet ruhák 150€
7 Kis malacka applikáció szám szerint 125€
8 Gyermek applikáció Umka Mimi által 51€
9 Fantaser Little Agronomist applikációs készlet 99€
10 Origami 3D oroszlán applikáció 49€

ALEX színes papírkollázsok “Holiday Party” (1523)

Értékelés: 4.9

ALEX SZÍNES PAPÍR APPLIKÁCIÓ SZÜLETÉSNAPI PARTY

Az első helyet egy szórakoztató párt tartozékaival ellátott készlet foglalja el. A gyermek egyedül vagy a barátaival együtt, szórakoztató képeket hozhat létre egy születésnapi partira. A kreatív munka eredménye egy csokornyakkendő, egy korona, szemüveg, vicces állatfigurák… 6 tekercs színes szalagot, szalmából kivágott színes papírt, poharat, csöveket, papírformákat és matricákat tartalmaz.

Az amerikai márka csak nem mérgező, egészséges anyagokat használ, amelyek megfelelnek a nemzetközi biztonsági előírásoknak. Az élénk színek egyetlen gyermeket sem hagynak hidegen. Lépésről-lépésre útmutató világos képekkel.

A szülők megjegyezték, hogy szeretik a kreatív szórakozást. Imádnak készíteni, majd a kész kézműveket használni, amikor játszanak. Ezeket a dekorációkat nem lehet megvásárolni egy boltban, így tovább emelik a hangulatot, és még emlékezetesebbé teszik az eseményt.

Előnyök

 • különböző tárgyak és formák;
 • az eredeti ünnepi dekorációk;
 • számos részlet;
 • szórakoztató nagy társaságban;
 • A lehető legkönnyebben követhető utasítások.

Hátrányok

 • nem azonosított.

DJECOSuper applikációs kézműves készlet

Értékelés: 4.8

DJECO SZUPER APPLIKÁCIÓS KÉZMŰVES KÉSZLET

A második helyen egy francia gyártmányú készlet áll, amely sok pozitív érzelmet ad a gyermekének, és segít növelni a kreatív tevékenységek iránti érdeklődést. oktatás 1 A második helyen egy francia gyártmányú készlet áll. A gyerek 4 aranyos és színes kollázst készíthet rovarokról és állatokról egyedül. A készlet 21*28cm-es alapokat tartalmaz, különböző formájú és textúrájú részleteket, amelyek kiváló minőségű és biztonságos anyagokból készültek, mint dokumentálták.

Olvasson tovább  10 legjobb ergo hordozó

Ragasztópálcikák a rögzítéshez. A fényesen illusztrált füzet megtanítja, hogyan készítsünk képeket. A gyermek képes lesz arra, hogy a benne látható képeket, valamint saját belátása szerint készítsen. Minden szín világos és élénk. Nehéz karton. A darabok könnyen manipulálhatók bármilyen módon. A készlet egy gyönyörű csomagolásban érkezik.

A kész képek ajándékot adhatnak a barátoknak vagy rokonoknak. A beszámolók szerint még egy nagyon zavart gyermek is figyelmesebbé válik a folyamat során, és számos készséget fejleszt: szorgalom, pontosság és gondosság. Örül a munkája eredményeinek, és várja a következő tevékenységeket.

Előnyök

 • nem mérgező anyagok;
 • Számos sokoldalú kép;
 • Lépésről-lépésre színes utasítások;
 • Minden, amire a készletben szükséged van;
 • Kényelmes méret a gyermekek keze számára.

Hátrányok

 • nem derül ki.

Tishyu pillangó applikáció

Értékelés: 4.7

SELYEM APPLIKÁCIÓ PILLANGÓ

Harmadik díj nyertese – applikációs készlet, amelynek elkészítéséhez nincs szükség ollóra vagy ragasztóra. A karton alapot ragadós réteggel borítják a töredékek rögzítésére. Bármilyen selyempapírból készült alakzatot rá lehet helyezni. Nagyon képlékeny. gyúrás, golyók és geometriai alakzatok gurítása fejleszti a kézmozgást. Ez a tevékenység kitartást és figyelmet igényel, így felkészíti az óvodáskorú gyermekét a jövőbeli tanulmányokra, és megtanítja neki azokat a készségeket, amelyek később hasznosak lesznek.

A manipuláció eredményeként élénk színű rovarok születnek, amelyeket feldíszíthetünk a gyermekszobában, vagy ajándékba adhatunk a családnak vagy a barátoknak. Az egészségügyi biztonságot a gyártás minden szakaszában végzett ellenőrzés biztosítja. Minden anyag környezetbarát.

A szülők visszajelzései megerősítik a Kidstation készlet iránti érdeklődésüket. A szokatlan anyag eredeti applikációt készít. A gyártó több azonos témájú fejlesztőjátékot is gyártott. Így a gyermek tovább játszhat, a szülők pedig meglepetéseket okozhatnak a kiváló minőségű és kreatív készletek megvásárlásával.

Előnyök

 • A papír kellemes és könnyen kezelhető;
 • Nem kell vágni vagy ragasztani a darabokat
 • Aranyos kész kép;
 • széles korosztály számára.

Hátrányok

 • nem azonosított.

AVENIR állatos készlet (CH1028)

Értékelés: 4.7

AVENIR Animal Kit alkalmazáshoz

Negyedik helyen – a gyermekek számára tervezett készlet 4+. Segít elmerülni egy izgalmas folyamatban és beleszeretni a kreatív tevékenységekbe. A munkához szükséges összes elemet tartalmazza. Ezek 100 színes papírlap, gyurma, matricák, matricák, ragasztópálcikák, díszítőpapír és még sok más. A gyerekek saját képeket készítenek a szobájuk díszítésére vagy szüleiknek való ajándékozásra.

Minden felhasznált anyag megfelel a biztonsági előírásoknak. Nem mérgezőek és nem okoznak allergiás reakciókat. Az agyag puha, hajlékony és szagtalan. A képek tiszták, világosak. Használati útmutató egyértelmű iránymutatásokkal, hogy segítse gyermekét a munkában.

A vélemények szerint a készlet azonnal felkeltette a gyermek érdeklődését. Sokrétű tevékenységek szórakoztatják Önt. A gyerekek hasznos készségeket fejlesztenek kollázsok készítése és különböző anyagok használata közben. A szülők szerint ez nem egy egyszeri játék. Rengeteg indító darab, hogy több színes alkotást hozzon létre.

Előnyök

 • kibővített készlet;
 • különböző projektek;
 • Aranyos képek;
 • nem mérgező nyersanyagok.

Hátrányok

 • nem azonosítják.

Geometrikus applikáció BONDIBONGIRAPHY

Értékelés: 4.6

BONDIBON geometrikus applikált zsiráf

Az ötödik helyezett a híres BONDIBON márka oktatási játéka, amely a népszerű Bookey figurát ábrázolja. 6 évesnél idősebb gyermekek számára készült. Az elkészült festmény egy zsiráf képe, amely 23*23 cm-es. a mozaikapplikáció különböző geometriai formák és színek darabjaiból áll össze. A készlet tartalmaz egy számozott területekkel ellátott alapot. A darabokat számokkal is megjelölik. A munka során nincs szükség ragasztóra. A ragacsos alap már fel van alkalmazva.

Olvasson tovább  A 10 legjobb bőrpuhító gyermekeknek

A tevékenység segít megszilárdítani a gyerekek első matematikai és geometriai ismereteit. Képes lesz megkülönböztetni az azonos színű árnyalatokat. A közepes nehézségi szintű készlet olyan gyermekek számára ajánlott, akiknek már van tapasztalatuk az ilyen típusú tevékenységekben. Szülői segítséggel még a kezdők is megértik a folyamatot, és szeretni fogják az oktatójátékokat.

Az ügyfelek pozitív visszajelzést hagynak, hivatkozva a jó kivitelezésre, az elemek kényelmes méretére egy gyermek számára és az anyagok biztonságára. A kép bekeretezett és a falra rögzíthető, így kiegészítve a gyermekszoba belsejét.

Előnyök

 • színérzékelési képességek;
 • öntapadós darabok;
 • informatív elrendezés;
 • aranyos kép;

Hátrányok

 • nem azonosított.

Színes upply Pet kutyaruhák

Értékelés: 4.5

SZÍN KISKUTYA HÁZIÁLLAT RUHÁK KUTYUS

A hatodik termékcsalád olyan készletet tartalmaz, amely a 3 éves és annál idősebb lányok számára vonzó lesz. Lehetőséget kínál arra, hogy igazi stylist legyen, és divatos módon öltöztesse az aranyos kutyust. A figura készen van, nem kell kivágni. Különböző tartozékok és dekorációs elemek ragasztva vannak nehéz kartonra. Tartalmaz papírmatricákat, strasszköveket és szalagokat. A gyermek játékos módon mutathatja meg a képzelőerejét. Ez segít nekik emlékezni a színek, anyagok és textúrák nevére.

Minden kész kutyus egyedi. A gyermek saját különleges képet készít. A játék díszítheti a szobát, felakaszthatja a falra a lakásban, adhatja a rokonoknak vagy használhatja játékokban. Minden elem minőségi, környezetbarát anyagokból készült. A kisgyermekek számára könnyű a manipuláció.

Az utasítások tartalmaznak tippeket a díszítési lehetőségekkel. Gyermeke pontosan követheti, vagy egyszerűen csak saját belátása szerint díszítheti a mulatságos kisállatot. A szülők megjegyzik, hogy a színek nagyon élénkek és lédúsak. A lányok élvezettel töltik az időt az első készségek elsajátításával, amelyek a jövőben minden nő számára hasznosak lesznek.

Előnyök

 • a gyermek kreatív fejlődése;
 • egy aranyos, ölelgetős figura;
 • a robusztus és biztonságos anyagok
 • Eredeti alkatrészek sokfélesége.

Hátrányok

 • nem azonosított.

Színes kiskutya applikáció

Értékelés: 4.5

Seeker Malacka ceruza festés szám szerint

A hetedik a listán egy olyan készlet, amelyet a kisgyermekek önállóan végezhetnek el, ami aranyos állatok képeit eredményezi. Az elemeket nem kell kivágni és ragasztóval bekenni. Csak vegye fel a kívántat, vegye le az alapról, és rögzítse a megfelelő szabad területre. Minden darab számozott. Ez segít egy olyan gyermeknek, aki nem ismeri a számokat, hogy megtanulja azokat, míg egy olyan gyermek, aki már elsajátította az első készségeket, képes lesz megszilárdítani azokat.

Nemcsak a szám szerinti színbáb hatékony a kreatív fejlesztés során. Segít a munka hatékonyságának, pontosságának és szorgalmának javításában. Gyermekének használnia kell a logikáját és a gondolkodását. Fokozatosan megjegyzi, hogyan néznek ki a geometriai alakzatok, megtanulja megkülönböztetni alakjukat és méretüket. A létrehozott képek játékok díszei lehetnek, vagy kellemes meglepetés a szülőknek vagy nagyszülőknek.

A gyártás során felhasznált anyagok ártalmatlanok. Mindent átgondoltan terveztek a gyermek kényelme érdekében. Az elemek könnyen eltávolíthatók és rögzíthetők. És lehetséges a pozíció beállítása, mivel a ragacsos réteg többszörös használatot biztosít. A szülők visszajelzései szerint a fiúk és a lányok egyaránt szeretnek animált karaktereket készíteni.

Előnyök

 • Praktikus oktató játék;
 • Újrafelhasználható matricák
 • tippek számok formájában;
 • élénk, színes rajzok.

Hátrányok

 • nem azonosítják.

Fogkrém applikáció kisgyermekeknek UmkaMimi

Értékelés: 4.5

UMKA APPLIKÁCIÓ KISGYERMEKEK SZÁMÁRA MIMIKRI

A nyolcadik helyen a készlet áll, amelyet már egészen kicsi kortól lehet használni, azaz amikor a gyermek elkezd érdeklődni a kreatív munka iránt. Szórakoztató és kifizetődő tevékenység, amely segíthet a méretekről, formákról, színekről alkotott alapvető elképzelések kialakításában. Megtanít a pontosságra, segít felfedezni a potenciális. Kedvenc mesefigurák nem hagyják gyermekét unatkozni. Adja hozzá a hiányzó darabokat az egyes képekhez a helyükre ragasztással.

Olvasson tovább  9 Legjobb klasszikus babakocsi gyerekeknek a vásárlói vélemények alapján

Ha a gyermek még mindig elég kicsi, és nem tudja kivágni a darabokat egyedül, a szülők megtehetik, és akkor logikusan gondolkodnia kell, hogy helyesen hozzon létre egy egységes képet. A vastag papír könnyen kezelhető. Minden rajz nagyon színes, világos és világos.

A szakértők az olcsó készletet nagyon fontos fejlesztési tevékenységként ajánlják. Ez segít felkészíteni a kezét az írásra, és arra ösztönzi, hogy óvatos és figyelmes legyen. Az orosz gyártó gondoskodott a biztonságról, így minden felhasznált anyag szigorú minőségellenőrzésen esett át.

Előnyök

 • Fokozza az érzékszervi fejlődést;
 • sima, könnyen kivágható formák;
 • kiváló minőségű, nagy pontosságú képek;
 • a biztonsági előírásoknak való megfelelés.

Hátrányok

 • nem azonosított.

Little Agronomist by Fantazer kollázskészlet

Értékelés: 4.4

Fantazer Kis agronómus applikációs készlet

A kilencedik sorban van egy készlet egy aranyos állat készítéséhez, amely szórakoztató tevékenység lesz a 3 éves korú gyermekek számára. oktatás 1 A kilencedik sorban van egy készlet egy aranyos állat készítéséhez, amely a 3 éves korú gyermekek számára szórakoztató tevékenység lesz. A részletek kezelése egy aranyos kis egérkét eredményez, amely egy agronómus mezőgazdasági területen dolgozik. Az élénk színű képek még a nem kíváncsi gyermek számára is vonzóak lesznek. A kollázs készítése arra ösztönzi gyermekét, hogy koncentráljon, nyugodtabbá és rendezettebbé váljon.

A töredékek nem igényelnek vágást. Ragadnak az alaphoz egy ragacsos réteggel. A gyereknek csak el kell távolítania a védőpapírt. Tartalmazza a karton hátteret, a tevékenységi sablont, színes matricákat. A gyártás során felhasznált anyagok minőség- és biztonsági szempontból ellenőrzöttek. A matricák nem okoznak allergiát a gyermeknél.

Minden elemet a kis kezek ergonómiáját szem előtt tartva terveztek meg. A gyerekek egyedül, felnőtt segítsége nélkül is végezhetnek egy izgalmas tevékenységet, vagy először a barátaikkal közösen készíthetnek egy kisállatot, majd a mesélés során mindannyian együtt használhatják azt. Olcsó készlet kellemes meglepetés lesz. Segít a kreativitás és a szabadidő iránti érdeklődés felkeltésében.

Előnyök

 • Vonzó karakter;
 • illusztrált utasítások;
 • öntapadós darabok;
 • nem mérgező nyersanyagok.

Hátrányok

 • nem azonosították.

Origami3D oroszlán applikáció

Értékelés: 4.3

ORIGAMI APPLIKÁCIÓ 3D OROSZLÁN

A 3D-s játék létrehozására szolgáló készlet a legjobb ujjművészeti matricák Top 10-es toplistájának élén áll. Segít a térbeli gondolkodás kialakításában, fejleszti a motoros készségeket és felkészíti a kezet az írásra. A szórakoztató időtöltés hasznos tevékenység a gyermek számára. A készlet 50 darabot tartalmaz. A háttértár vastag kartonból készült. Mérete 15*12 cm. A puha anyagdarabokat egy már felhordott ragasztóréteggel rögzítik a dekorációhoz.

A műanyag forgószemek a végére vannak erősítve. Az anyagok nem mérgezőek és nem okoznak allergiás reakciókat. Minden részletet minőségileg hajtanak végre. Kényelmesek a baba számára, intenzív manipuláció esetén nem sérülnek, megőrzik eredeti megjelenésüket. A háromdimenziós kép elkészítésével megtanulja megkülönböztetni a formákat, színeket és textúrákat. A bonyolult színek még több figyelmet vonzanak és motiválják a gyermeket, hogy befejezze az applikációt.

A szülők elégedettek voltak a termék minőségével. Az érzékszervi érzékelés, a képzelet és a logika fejlődik. A kész kép beléphet az első gyermek remekművek gyűjteményébe, és a szoba díszítésévé válhat.

Előnyök

 • rugalmas anyag;
 • könnyű rögzítés az alaphoz;
 • aranyos karakter;
 • magas gyártási minőség.

Hátrányok

 • nem azonosították.
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: