Top 10 baba ágyneműgyártó

*A szerkesztők szerint a legjobbakból válogatva. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklámnak vagy vásárlási útmutatónak szánjuk. Fontos, hogy vásárlás előtt konzultáljon szakemberrel.

Az újszülött első ágyneműjének kiválasztása nagy kihívás. A szülők nem engedhetik meg, hogy gyermekük kényelmetlen, nem biztonságos anyagon aludjon. E tényezők mellett a termékek kialakítása is fontos. A gyerekszobák gyakran ugyanígy vannak berendezve, és az ágyneműnek is illeszkednie kell oda. A különböző gyártók készletei méretben, színben, konfigurációban különbözhetnek, de a legfontosabb jellemző a felhasznált anyag. Ahhoz, hogy megértsük, melyik anyagban kényelmesebb lesz az újszülött alvása, melyikre lesz allergiás, és melyik tartja meg tovább a színét, ismernünk kell az egyes anyagok tulajdonságait.

 1. pamut. Természetes nyersanyag, amelyből a legnépszerűbb szövet, a pamutfonal készül. A pamut a legnépszerűbb anyagnak számít ügyfeleink körében. Alacsony költsége és nagy megbízhatósága indokolja. Nem tapad a baba testéhez, alkalmazkodik a környezeti hőmérséklethez és könnyen ápolható.
 2. A kalikó az egyik legnépszerűbb pamutszövés. Az anyag kellően kemény, mégis nagyon ellenálló a sok mosással szemben. Hátránya: nehéz vasalni.
 3. Chintz, természetes pamutból készült különleges szövet. A csecsemők számára készült ágyneműk gyártásánál is megtalálható. A cintz biztonságos a gyermekek számára, és viszonylag olcsó, de nem tart sokáig.
 4. A bambuszrost egy modern anyag, amelyre nagy a kereslet. 100%-ban biztonságos a baba számára, alkalmazkodik a hőmérséklet-tartományokhoz és hosszú ideig tart. Extra puhaság biztosítja a baba biztonságos alvását. Többe kerül, mint a korábbi szövetek.

Nem szabad elfelejtenünk, hogy a gyermek életének első évét nagyszámú mosoda kíséri. A szakértők azt tanácsolják, hogy olyan, rendkívül tartós anyagból készült készleteket vásároljanak, amelyek ellenállnak ennek a használati módnak. Ugyanakkor az anyagnak puhának és finom tapintásúnak kell lennie. A pszichológusok azt tanácsolják, hogy figyeljünk az ágynemű színére. bizonyítottan hatással van a baba viselkedésére. A világoskék a legjobb az aktív gyermekek számára, a mély narancssárga és a zöld pedig a csendes gyermekek számára.

Az újszülöttek legjobb ágyneműgyártóinak értékelése

Jelölés székhely Gyártó értékelés
A legjobb csecsemőágynemű gyártók értékelése 1 MONA
 • ZA
 • 5.0
  2 Amarobaby 4.9
  3

  erina

  4.8
  4 Bebe Luvicci 4.7
  5 Sleepy Noggin 4.6
  6 Tündér 4.5
  7 KIDBOO 4.4
  8 Golden Goose 4.3
  9 Szpljusa 4.2
  10 Letto 4.1

  MONA
 • ZA
 • Értékelés: 5.0

  MONA<li></div><p>ZA” src=”/wp-content/uploads/2023/11/61516666197351-6410.jpg” height=”128″ title=”MONA</p><li>ZA”><p>A csecsemőknek szánt ágyneműk legjobb gyártóinak vezetője egy jól ismert cég hazánkban – a MONA</p><li>ZA. Közel 20 éve az egyik legprogresszívebb és legmodernebbnek tartják. A vállalat Európa legnagyobb ruházati csoportjához tartozik, és termékei legmagasabb minőségével érdemli ki a vásárlók figyelmét. Többször elnyerte az “Év legjobb márkája”, az “Oroszország arany védjegye” jelöléseket. MONA<li>A ZA a termékfejlesztés és -gyártás korszerű megközelítéséről ismert, és ugyanazt a minőséget és megbízhatóságot kínálja, mint európai versenytársai.<p>A márka 14 vászonkollekciót kínál a piacon. Ezek közül a gyermekvonalak különleges helyet foglalnak el. A fogyasztók nagyra értékelik a magas biztonsága, a legjobban bevált anyagok használata, a széles választék és a megfizethető árak miatt. A szülők szeretik a gyönyörű képeket, amelyek a babaágynemű szettjeinkre vannak nyomtatva. A babák kényelmesen érzik magukat a 100% pamut lepedőkben. A kínálat élénk színekből áll: a rózsaszínű “Nyuszi a tisztáson” a lányoknak, a lila “Gnomic Bunny” és mások. A szokásos párnahuzat, lepedő és paplanhuzat mellett a készlet gyakran tartalmaz egy puha gyapjú takarót is.</p><p>Az új szülők gyakran vásárolnak MONA ágyneműgarnitúrákat</p><li>ZA. A véleményekből kitűnik, hogy a termékeknek számos előnye van: megfizethető ár, gyönyörű színek, jó választás, a szövet színtartása mosás után.<h3>Amarobaby</h3><p>Értékelés: 4.9</p><div style=Amarobaby

  A Silver Winner egy viszonylag fiatal, orosz eredetű vállalat. Termékei a modern technológia és a jó szövetek használatának köszönhetően gyorsan növekszik az eladások száma. A vállalat azt állítja, hogy minden ágyneműje prémium olasz minőségű. Ugyanakkor arra törekszik, hogy az árak megfizethetőek maradjanak. A gyártó személyzet gondosan ellenőrzi minden egyes lépést. Az Amarobaby ágyneműket független anyukák egy csoportja teszteli, mielőtt a boltokba kerülnének. Csak a pozitív értékelés után kerül értékesítésre.

  Minden terméktervezés olasz technológusok ötletein alapul. A vászonképek fényes mintázatai, amelyek megfelelnek a modern anyák ízlésének, leggyakrabban használják: baglyok, zsiráfok, macskák és más aranyos kis állatok. oktatás 1 A vászonképeket a modern anyák ízlésének megfelelően használják. Az egyik legnépszerűbb szett menta színben készül, és fagylaltos mintával van ellátva.

  Ha már az anyagoknál tartunk, a vállalat többnyire 100% hipoallergén pamutot használ. Az ilyen készletek sok mosás után is megőrzik színüket. A vásárlók előnynek tartják az elfogadható árakat, az aktuális divatos színeket és a jó anyagokat, amelyek ellenállnak a gyakori mosásnak és vasalásnak.

  erina

  Értékelés: 4.8

  Perina

  A harmadik helyen az orosz Perina cég áll, amely már 15 éve kínálja termékeit a piacon. Kiváló kényelmet nyújtó ágyneműket kínálnak csecsemők és gyermekek számára. A baba kényelme a legfontosabb a készletek készítésénél. A szakértők nem felejtik el termékeik fő célját – az újszülött nyugodt alvásának biztosítását. Ezért az ágyneműjük mindig nagyon puha tapintású, és csak biztonságos anyagokat használnak a gyártás során. A kiságy tökéletesen illik a Perina szettek bármelyikéhez.

  A vállalat innovatív termelési módszereket alkalmaz. A szövetet például reaktív festéssel festik, ami biztosítja a színtartóságot és a hosszú élettartamot. A gyártó által kiválasztott szövetek a következők: Satin és TC300 Premium Satin selyemhatással. Ez a vászon nagyon esztétikus: gyönyörű fénye és különleges simasága van. Szokatlan terméktervezés. Selyemszalagok, gyönyörű applikációk, sőt hímzés – az eredmény igazi hercegek és hercegnők vászonja.

  A kínálatban megtalálhatóak a standard szettek (párnahuzat, paplanhuzat és ágynemű) és a túlméretezett szettek is. Ezek közé tartozik egy elegáns, négyszemélyes ágy, egy ágytámasz, egy párna és egy takaró. Az ügyfelek dicsérik a készletekben lévő lepedőket, mert rugalmas szalaggal rendelkeznek, és nem tekerednek fel, amikor a baba mozog. Az előnyök közé tartozik a modern színtechnológia, a jó anyagok és a széleskörű felszereltség. Nem azonosított hátrányok.

  Bebe Luvicci

  Értékelés: 4.7

  Bebe Luvicci

  A török vezető textilmárka, a Bebe Luvicci a negyedik helyen áll. Ez a márka hosszú ideje – több mint 30 éve – van a piacon. A bolt polcán a készletek mindig előnyösen tűnnek ki. A kínálatban több tucatféle ágynemű, kiságyfedő és teljes készlet található. Ez utóbbi egy párnából, egy 4 darabos ütközőpárnából, egy takaróból és egy normál ágyneműkészletből áll. A vállalat rugalmas huzatokat készít a baba és a szülők nagyobb kényelme érdekében.

  A Bebe Luvicci termékek ára meglehetősen magas. Ezt az indokolja, hogy minden ágynemű prémium minőségű bambuszrostból készül. Ez egy modern anyag, amelyet sok szülő értékel. Biztosítja a normál testhőmérsékletet a különböző évszakokban. Elég okos ahhoz, hogy télen melegen tartson téged, nyáron pedig hűvösen. A nagy tartósság szintén jellemzője ennek a szövetnek. A bambuszt kiváló nedvszívó képessége, jó párolgása és antibakteriális hatása miatt értékelik. Ha ezt a céget választják, a szülőknek nem kell aggódniuk a baba érzékeny bőre miatt.

  A vásárlók pozitív visszajelzést adnak a gyártó termékeinek megvásárlása után. Szeretik a finom, kifinomult megjelenést, amely tökéletesen illeszkedik egy gyermekszobába. Az előnyök közé tartoznak a paplanhuzatok, a párnával és takaróval ellátott teljes készletek, valamint a nemzetközi minőségi tanúsítványok elérhetősége.

  Sleepy Nightshade

  Értékelés: 4.6

  Sleepy Nosy

  A hazánkban népszerű “Sleepy Gnomic” céget 12 évvel ezelőtt alapították. Egy átlagos anya hozta létre. Minden terméket szeretnek a szülők, mert mindegyiket gyermekek tesztelték. A gyártás ilyen megközelítése lehetővé teszi, hogy a márka valóban minőségi és kényelmes termékeket kínáljon a vásárlóknak. A választék több tucat gyönyörű készletet tartalmaz a kiságyban a csecsemők számára. A párnázott oldalpárnák védik a babát a nem kívánt sérülésektől. A vállalat különböző szövetekből készült ágyneműt kínál, bármilyen színben és méretben.

  A kifejezetten kerek kiságyakhoz tervezett készletek különös figyelmet érdemelnek. Ezek 4-7 elemet tartalmaznak. A legnagyobb készletek 10 párnatáblát tartalmaznak levehető huzattal, egy párnát, egy baldachint, egy takarót és ágyneműt. A gyártáshoz 100% Európában importált pamutot használnak. Külön kategória a szaténból készült babakészletek számára. A gyártáshoz csak válogatott, a baba számára biztonságos anyagokat használnak fel. A színek feltűnőek: a finom, nyugodt tónusok tökéletesen kombinálódnak az állatos nyomatokkal és az aranyos figurák képeivel.

  A szülők figyelmet fordítanak a termékek ésszerű költségeire. A pozitív visszajelzések önmagukért beszélnek. A gyártó mindent megtesz az ügyfeleiért, és ez észrevehető az ágyneműk használatakor. A csecsemők nyugodtnak érzik magukat és a bőrük nem irritált.

  Tündér

  Értékelés: 4.5

  Tündér

  A megtisztelő hatodik helyet egy másik orosz gyártó foglalja el, amely az 1941-ben alapított “Votkinsk ipari vállalathoz” tartozik. A “Feya” védjegy minőségi lakástextíliák gyártására szakosodott, amelyek között gyermek ágyneműk is szerepelnek. A cég termékei nagyon szépnek tűnnek, a könnyű, nyugodt árnyalatok dominálnak, amelyek nem irritálják az újszülöttek szemét. Különösen a baba kényelme és kényelme érdekében természetes, puha anyagokat használnak. A termékek ára átlagos.

  A piacon 3-tól 7 darabig terjedő tündéri ágyneműkészletek kaphatók. A lányok számára a rózsaszín csokornyakkendős szettek állnak rendelkezésre, míg a fiúk a zöld, kék és sárga sokoldalú árnyalataiban pompázó fehérneműkkel szórakozhatnak. A színek között elég világos minták is vannak, csendes gyerekeknek ajánlott megvásárolni. A babák szeretnek játszani a vicces képekkel az oldalsó szekrényeken. A párnázott oldalpárnák biztonságban tartják a babát a kiságyban. Az óvodai gumiszalagok már régóta a szülők kedvencei közé tartoznak. Nagyon kényelmes és praktikus. A gyártó által felhasznált anyagok 100% pamut. Normál ápolás – mosás 40 fokon.

  Egyes jelentések szerint a vászon eredeti színe hosszú ideig megmarad. Plusz az újszülöttek szülei számára, mivel szinte minden nap mosniuk kell.

  KIDBOO

  Értékelés: 4.4

  KIDBOO

  A KIDBOO márka már évek óta a piacon van. A vállalat 30 évvel ezelőtt kezdte meg tevékenységét Törökországban. Jelenleg az egyik legnépszerűbb textilgyártó Oroszországban és más országokban. Különféle babatermékek kaphatók, mint például baldachinok, plédek, törülközők, mellények és ágyneműk. A kiságykészletekre nagy a kereslet. gyártásukhoz hipoallergén, biztonságos és tartós, puha tapintású szöveteket használnak. A gyártó gondol az újszülöttekre, és figyelembe veszi az érzékeny bőrüket a készletek készítésekor.

  A díszletek kialakítása gyönyörködteti a szemet. A színek keveréke, a nyugodt és élénk színek kontrasztja gyönyörűen mutat a babaágyban. A baba alsóneműk kínálatában minták, geometriai formák, applikációk és állatok képei szerepelnek. A standard 3 darabos készleteken kívül az ügyfelek egy extra díszpárnahuzatot is találnak. Nagy szett, amely baldachinból, ágyneműből, paplanból, ágytakaróból (4 db) és kényelmes párnából áll.

  Az ügyfelek elégedettek a KIDBOO termékek minőségével, megjelenésével és megbízhatóságával. Az ágykészletek az új szülők ajándékaként keresettek. A színek közül könnyű választani, és szépen illeszkednek a baba szobájába.

  Golden Goose

  Értékelés: 4.3

  Az aranylúd

  A gyártó “Arany lúd” termékei a modern szülők körében keresettek. A vállalat nagyszámú saját felszereléssel, jó szakemberek széles körével rendelkezik, akik gondosan ellenőrzik a tervezéstől a gyártásig minden egyes szakaszt. A vállalat nagy figyelmet fordít az újszülötteknek szánt ágyneműk szövetválasztékára. A választás a biztonságos, környezetbarát és természetes anyagokra esik. Az ügyfelek a vállalat online áruházában a teljes termékkatalógusban böngészhetnek.

  A “Golden Goose” ágykészletek 6-18 darabból állnak. Ilyen nagy készleteket ritkán találunk más gyártóknál. Ezek közé tartoznak a steppelt takarók, a díszítő szalagok, a 12 puha párnából álló szegély, amelyek néha állatok, párna és fehérnemű alakúak. Az utolsó minőségi 100% pamutból készült. Gyönyörű minták vannak rajta. Minták, aranyos állatok vagy népszerű rajzfilmfigurák. Az újszülött baba otthonosan érzi magát a kiságyban a gyártó ágyneműjével. Kellemes, pihentető színek, puha felületek és jól szellőző szövetek járulnak hozzá ehhez.

  A szülők nagyra értékelik a vállalatot, és a pluszok közé sorolják az elfogadható árakat, a jó tapintású szöveteket, a különböző stílusok kiváló választékát, amelyekben a termékek készülnek.

  Szpljusa

  Értékelés: 4.2

  Szpljusa

  Az orosz “Splusha” márkát több mint hat éve szállítják az üzletek polcaira. Komoly díjakkal rendelkezik, amelyeket különböző kiállításokon kapott díjakért kapnak. A lakástextíliákat a vásárlók kiváló minőségük és gyönyörű kialakításuk miatt értékelik. A kínálat 1000 darabból áll, ahol a szülők könnyen megtalálhatják a megfelelő ágyneműt újszülöttjük számára. A készletek jól néznek ki a kiságyakban, és a baba kényelmesen érzi magát.

  Az ágyneműt szaténból varrják. Az anyag nem elektromos és jó légáteresztő képességű. Így az újszülött bőrét nem irritálja az anyaggal való érintkezés. Minden rajzot és nyomatot modern digitális nyomtatási technológiával visznek fel a vászonra. Tökéletesen reprodukálja az összes árnyalatot, pontosan úgy, ahogyan azt a tervezők tervezték. A gyártó körülbelül száz mosást garantál az eredeti szín megőrzésével.

  Amikor egy vásárló ajándékot keres az új szülőknek, választhat egy ágyneműkészletet ettől a márkától, és nem veszíthet, mert minden termék egy gyönyörű ajándékdobozba kerül. A költségek eléggé szokványosak. Tökéletes varratok, tartós szín, amely sok mosás után sem változik a véleményekben. A szülők teljesen elégedettek a minőséggel.

  Letto

  Értékelés: 4.1

  Letto

  A tizedik helyezett a Letto, amely 2006 óta kínálja termékeit a textilpiacon. A gyártó garantálja termékeinek tökéletesnek mondható minőségét. A termékekkel kapcsolatos vásárlói visszajelzések ezt tanúsítják. Az ágyneműk európai designstúdiókból származnak. A készletek jól mutatnak a gyerekszobákban. A fényes, gyönyörű mintákat az újszülöttek szeretik, és a szülők biztonságban vannak a baba biztonsága érdekében, mivel minden termék a GOST követelményei szerint készül.

  A vállalat alkalmazottai ellenőrzik az öltések minőségét és a vászongyártás folyamatát, ami kiváló minőségű termékeket eredményez. A termékek kialakítása mindig a szezon legújabb trendjeit követi. A baglyok például nagy keresletnek örvendenek a szülők körében. Imádják, ahogy ezek az aranyos lények a babák ágyneműjén néznek ki. A lányok rózsaszín csillagokkal, szívekkel, a fiúk pedig színes vonatokkal, helikopterekkel és egyebekkel díszített készleteket választanak. A lepedő, a párnahuzat és a paplanhuzat színe általában azonos.

  A háromrészes készletek ára nagyon alacsony. Ha a gyermektextil-piacot böngészi, rájön, hogy a vállalat összes terméke jóval kevesebbe kerül, mint az átlagos költség. Letto szatén használata termékekhez. Annyi mosás után a színek ugyanúgy néznek ki, mint amikor először készítették őket. De tartsa be a címkén szereplő ajánlásokat. A gyártó ágyneműinek előnyei a megfizethetőség, az elfogadható minőség, az érdekes színek.

  Olvasson tovább  Top 10 alkalmazási készlet
  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Cybulya Guculka

  Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: