Top 5 kecsketej alapú tápszer

*A szerkesztő véleménye a legjobb babaollókról. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám és nem vásárlási útmutató. A vásárlás előtt beszéljen szakemberrel.

Az a helyzet, amikor egy anya valamilyen okból nem tud szoptatni, sajnos nem ritka. Természetesen ez frusztráló, mert a legjobbat akarja adni a babának, de mindig van kiút. Ebben az esetben találja meg a megfelelő tápszert a baba számára. És hogy ne zavarjon össze a mai bébiétel-ipar által kínált sokféleség, a legjobb kecsketejes tápszerek értékelése segít. Szakértőink szerint ez a legbiztonságosabb alap, ezért ezt választottuk.

Tanácsok a bébi tápszer kiválasztásához

Az ordító szalagcímek ellenére ne higgyenek a reklámkampányoknak. Először is, a keveréket a gyermekorvosnak kell javasolnia. Ha sürgősen szükség van rá, de nincs szabadjegye a gyermekorvoshoz, akkor jobb, ha előre tanulmányozza, hogy milyen modern formulákból készülnek. A boltokban kétféle típus létezik: száraz és fogyasztásra kész folyékony tápszer. Az előbbiek azért vonzóak, mert hosszabb ideig tárolhatók és viszonylag gyorsan felhígíthatók vízzel. A kész folyékony tápszer alkalmas azok számára, akik hajlamosak összekeverni az adagokat, vagy egyszerűen nincs elég idejük minden egyes kanál kimérésére. Ez azért fontos, mert a legkisebb egyensúlyhiány a keverékben is kólikát vagy gyomorrontást okozhat a babának.

De a legfontosabb dolog a bébi tápszerben természetesen az összetétele. Minden formula alapból és adalékanyagokból (vitaminok, zsírsavak, bifidobaktériumok, nyomelemek stb.) áll..). Mindez jelentősen javítja a termék minőségét, és összetételét közelebb hozza az anyatejhez. A legtöbb tápszer tehéntej alapú, de a kecsketej tápszer sokkal emészthetőbb, mert csökkenti a foszfort és részben lebontja a fehérjét.

A kecsketej bázis szintén pozitív hatással van a baba fejlődésére. A hozzáadott immun-tápanyagok erősítik az immunrendszert: többszörösen telítetlen zsírsavak, mikrotápanyagok (szelén, jód, vas, cink), vitaminok (A, E, C), aminosavak, nukleotidok, probiotikumok stb. Minden elem táplálja a gyorsan növekvő babát, és segít neki a megfelelő és harmonikus fejlődésben. Néha a pálmaolaj is szerepel, de a közhiedelemmel ellentétben nem feltétlenül káros. Van például módosított pálmaolaj, amely nem csökkenti a kalcium felszívódását, amitől sok anyuka retteg. A kecsketej alapú tápszerek kiválasztásakor nem szabad elfelejteni, hogy az egészséges gyermekeket célozza, és a legjobb minőségűnek, de nem terápiás célúnak tekinthető. Sok szülő tapasztalatlanul összekeveri őket az orvosi tápszerekkel, és allergiás gyermekeknek adja őket. A kecsketápszer azonban csak egészséges gyermekeknél használható, még akkor is, ha a szülők valamilyen allergiásak, és a gyermekek nem allergiásak rá.

Olvasson tovább  6 legjobb gyerek fényképezőgép gyerekeknek

A mesterséges táplálék kiválasztásakor fontos, hogy figyeljen a csomagoláson nyomtatott számra. A szülők gyakran sietnek vásárláskor, és elfelejtik ezt. De a szám meghatározza azt az életkort, amelyre egy adott formula alkalmas. A 2-es szám például a 6 hónaposnál idősebb csecsemők számára, a 3-as szám pedig az egy évesnél idősebb csecsemők számára. Ne adjon nem megfelelő tápszert a babának, különben elkerülhetetlenek a hasi problémák.

Hogy segítsünk Önnek kiválasztani, melyik kecsketejes tápszer a legjobb a babájának, a legjobb öt terméket választottuk ki. Megkönnyíti a tájékozódást a bababoltban.

A legjobb kecsketej tápszerek értékelése

Jelölés Helyszín Név Ár
A legjobb kecsketej tápszerek rangsora 1 Ka
Ita 1 GOLDa
1 089 €
2 BIBICOL Nanny Classic, születéstől 1 éves korig, 800g 2 099 €
3 MAMAKO 1 Premium, 0-6 hónapos korig, 800 g 2 236 €
4 MD mil Kecsketej 1, 0-6 hónapos korig, 800g 1 999 €
5 Kecske 1 788 €

Ka
1 ARANY

Értékelés: 4.9

Ka</div><p>Ita 1 GOLD” src=”/wp-content/uploads/2023/09/5401666196491-675-.jpg” height=”417″ title=”Ka<br />Ita 1 GOLDa”></p><p>A Ka édes, finom íze<br />A legtöbb baba szereti az ita. Kecsketejből készült, így könnyen emészthető a szervezet számára anélkül, hogy székletürítési zavarokat okozna. Ez az, ami a legtöbb szülőt megnyerte. Prebiotikumokat, probiotikumokat és nukleotidokat is tartalmaz. A módosított pálmaolaj nem csökkenti a kalcium felszívódását, így puhább székletet biztosít a baba számára.</p><p>A kecsketej sokkal táplálóbb, mint a tehéntej, így a tápszer után Ka<br />Ita baba hosszú ideig jól táplált marad. Egy Yandex ügyfél megjegyzése.Az Ellenőrzött felhasználó státuszával és több hónapos tapasztalattal a tápszer használatában: “A babánk allergiás, többféle keveréket is kipróbáltunk”. És itt van a megváltásunk Ka<br />ita.”. Az allergiás reakciók lehető legalacsonyabb kockázata miatt szakértőink a száraz tápszert a legjobbak közé sorolták.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>édes íz;</li><li>nincsenek mellékhatások;</li><li>Javítja az emésztést.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Nem található.</li></ul><h3>BIBICOL Nanny Classic, születéstől 1 éves korig, 800g</h3><p>Értékelés: 4.8</p><div style=BIBICOL NANNY CLASSIC, SZÜLETÉSTŐL 1 ÉVES KORIG, 800G

A Nanny’s gyártása híres arról, hogy nem tartalmaz a szokásos adalékanyagokat. Nem tartalmaz vanillint, cukrot, sót, keményítőt, savót vagy pálmaolajat. Ehelyett a vállalat a lehető legkíméletesebb módon dolgozza fel az összes összetevőt, és ez segít megőrizni azokat a tápanyagokat, amelyekre minden babának szüksége van.

Olvasson tovább  A 12 legjobb pépgyártó az első kiegészítő élelmiszerekhez

A formula fontos vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz. Az édesítőszerek hiánya ellenére mérsékelten édes és kellemes érzelmeket vált ki a csecsemőkből. A Nanny Classic a születéstől 1 éves korig alkalmas a babák számára. Egy Yandex vásárló megjegyzéséből.Piac több mint egy éves tapasztalattal a formula használatáról: “Kényelmes csomagolás, a formula könnyen hígítható, javítja a gyomor- és bélműködést, megszünteti a kólikát. Elég tápláló”. Szakértőinknek a por tökéletes összetétele is tetszett, amiért a toplistára került.

Előnyök

 • Könnyen hígítható vízzel;
 • Allergiások számára alkalmas;
 • Mesterséges cukor és pálmaolaj nélkül;
 • Magas új-zélandi szabványok szerint készült.

Hátrányok

 • magas költség.

MAMACO 1 Premium, 0-6 hónapos korig, 800 g

Értékelés: 4.8

MAMAKO 1 PRÉMIUM, 0-6 HÓNAPOS KORIG, 800 G

A Mamako egy spanyol gyárban készül, ahol a legmagasabb minőségi szabványokat tartják be. A száraz tápszer népszerűvé vált a csecsemők gyors alkalmazkodása miatt. Még az étrend hirtelen bevezetése után is megtartják a csecsemők a napi székletüket és a megfelelő súlygyarapodást, ami minden szülő számára nagyon fontos. A formula azonnal feloldódik és nem csomósodik.

Egy Yandex ügyfél megjegyzése.”Tesztelt felhasználó” státusszal és több mint egyéves tapasztalattal rendelkező piac: “Jó összetétel repce- és pálmaolaj nélkül. Nem okoz allergiát, ellentétben másokkal. A keverékben lévő speciális komplex segít megelőzni a tályog-, vas- és jódhiányt. Szakértőink szerint a Mamako tápszer a legjobb azok számára, akiknek hirtelen át kell térniük a tejes tápszerre, de nem reagálnak jól a tehéntej alapú készítményekre. Az alkalmazkodás során a szervezetre gyakorolt enyhébb hatásai miatt szakértőink a legjobbak közé sorolják.

Előnyök

 • finom krémes íz;
 • csomók nélkül;
 • GMO-mentes és gluténmentes.

Hátrányok

 • nincs.

MD mil Kecsketej 1, 0-6 hónapos korig, 800 g

Értékelés: 4.7

MD mil Goat Mil 1, 0-6 hónapos korig, 800 g

Az MD tejkészítmény morzsalékos és lágy állaga azonnal feltűnik. A fehérjék és a kazein ideális aránya (az anyatejhez hasonló) az első dolog, amit a szülők szeretnek benne. Nem tartalmaz maltodextrint vagy keményítőt. A nukleotidok a készítményben lehetővé teszik, hogy maximálisan megfeleljen az anyatej összetételének.

Olvasson tovább  11 legjobb autóerősítő

Az MD bébi tápszert Hollandiában gyártják. Nagy előnye, hogy a tehéntejfehérje-allergia és az atópiás dermatitis megelőzésére szolgál. Szakértőinknek tetszik az a tény, hogy a vásárlók 80%-a arról számol be, hogy a csecsemőknél nincs többé puffadás vagy felböfögés. Az azonnali emésztési egészség érdekében a legjobb formulának minősítették.

Előnyök

 • prebiotikumok;
 • gazdaságos csomagolás;
 • Kecsketejből készült
 • Cukor, tartósítószer és keményítő nélkül.

Hátrányok

 • Kisvárosokban gyakrabban csak online rendeléssel.

Kecske 1

Értékelés: 4.6

GOATTINY 1

Az adaptált bébi tápszer kecske- és juhtejből származó tejsavófehérjékkel készül. Az anyatej tejsavófehérjét tartalmaz, amely kisebb molekulái miatt sokkal könnyebben emészthető. A tápszerben lévő tejsavófehérjék az anyatejjel egyenértékű táplálékot biztosítanak a csecsemő számára, és a juhtejjel kombinálva a tejsavófehérjék a természetes ásványi anyagok, vitaminok, nyomelemek és aminosavak fontos forrásai. Biztosítja az enzimrendszer megfelelő fejlődését és a baba teljes emésztését.

Egy Yandex ügyfél megjegyzése.Több hónapos tapasztalat a tápszerrel: “A baba szereti, remekül működik a gyomor-bélrendszer számára, elég olcsó a kecsketej tápszer kínálatból. Kellemesen lenyűgöző kompozíció. A baba nem allergiás. Szakértőink az egyik legjobbnak ítélték a többszörösen telítetlen zsírsavak jó aránya miatt az általános növekedés, az agy, az idegrendszer és az immunrendszer fejlődése érdekében.

Előnyök

 • pálmaolajmentes;
 • erősíti az immunrendszert;
 • A tápszer nagyon hasonlít az anyatejhez.

Hátrányok

 • nem található.
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: