10 Legjobb beltéri macskaalom dobozok

*A szerkesztők szerint a legjobb. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklámnak és nem értékesítési céllal készült. Vásárlás előtt szakvéleményt kell kérni.

A háziállatok nemcsak boldoggá teszik gazdáikat, hanem állandó gondozásra is szükségük van. Az alomdobozhoz vezető edző egy összetett folyamat. De még egy jól bevált szokásokkal rendelkező háziállat is okozhat kellemetlenséget a háztartásban. Ez különösen igaz az elfoglalt emberekre, akiknek nincs idejük minden egyes székletürítés után kitakarítani a WC-t. A rossz szagok terjedésén kívül a nyitott tálcáknak van egy másik hátránya is. A macskák hajlamosak az almot mindenhova szétszórni, amikor ásnak, és a tenyésztőknek naponta néhányszor fel kell takarítaniuk azt.

A legjobb megoldás egy beltéri kennel vásárlása. A hagyományos alomdobozokkal szembeni előnyei nyilvánvalóak. Az első a tartós szagok elterjedése elleni védelem az egész lakásban. Ezt nemcsak a zárt tér biztosítja, hanem a speciális szűrők jelenléte is számos modellben. A második előnye a tisztán tartás. Előnye a tálca esztétikus megjelenése, amely elrejti a tartalmat. Számos megfigyelés szerint az állatok jobban érzik magukat, ha távol vannak a szem elől, így nem szükséges megszokni az új alomtálcát.

Ma elérhető termék minden költségvetéshez. Sok olcsó modell nem rosszabb minőségű, mint a drágábbak. Vannak extra praktikus opciókkal rendelkező WC-k, de ezek már a közepes és magas árszegmensben vannak. Cikkünkben elmondjuk Önnek a 10 legjobb beltéri WC-t, amelyek kiérdemelték a tulajdonosok jóváhagyását, megerősítve a kiválasztott modellek kényelmét, praktikusságát és funkcionalitását.

A legjobb zárt macska WC-k értékelése

Endy Cat Cats In Love
Jelölés hely termék neve ár
A legjobb megfizethető zárt macskaalom WC-k 1 Moderna
1 859€
2 MPS Netta 54x39x40 cm 1 240€
3 HOMECAT 53x39x42cm 1 446€
4 SAVIC Duchesse 44.535.5x32cm 734€
A legjobb középáras zárt WC-k 1 Curver Pet
 • fe 51*39*40cm
 • 3 572€
  2 Ferplast Maxi Bella 50x47x65.5 cm 4 570€
  3 WC-doboz N1 Mac 102 3 255€
  A legjobb beltéri prémium macskaalom 1 CatGenie 120 34 900€
  2

  etSafe ScoopFree

   tra 70.240.648.6 cm
  17 995€
  3

  IDAN “IHLEW”

  7 900€

  A legjobb költségvetésű zárt macskaalmok

  Macskaház WC Moderna Macska Macskák szerelemben 50×37.539.5 cm

  Értékelés: 4.9

  -  MODERNA<tr></div><p>ENDY MACSKA MACSKÁK SZERELMESEK 50X37.539.5cm” src=”/wp-content/uploads/2023/11/17116666197721-8710.jpg” height=”420″ title=”Macskaalom MODERNA</p><tr>MACSKA MACSKÁK SZERELMESEK 50X37.539.5 CM”><p>Az első helyezett a divatos “Cats in Love” kollekció stílusos házikója. Eredeti kialakításának köszönhetően nemcsak a háziállatnak, hanem az egész háztartásnak is tetszeni fog. A gyártó egy praktikus bútordarabot készített. A biztonsági műanyag kiváló minősége védelmet nyújt a karcolások, repedések és zúzódások ellen. Az alap alkalmas arra, hogy a cica alomtálcaként használhassa.</p><p>A test két részét speciális reteszek rögzítik. Egyszerűen nyissa ki őket tisztításhoz és mosáshoz. Az áttetsző ajtót könnyen kinyithatja egy állat. Belső tér közepes és kistestű macskák számára. A kellemetlen szagok elnyelésére szolgáló faszénszűrő és egy lyukas szemetesláda a szilárd hulladékok számára, valamint egy tárolórekesz is tartozik hozzá. Formájának köszönhetően csak az ürüléket gyűjti össze, a szemcsék pedig a tisztítás során visszakerülnek az alomtálcába, ami az alom megtakarítását eredményezi.</p><p>Vécé fogantyúval. Mind a szakértők, mind az ügyfelek nagyra értékelik és ajánlják.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>exkluzív design;</li><li>mély, tágas alomtálca;</li><li>kiváló minőségű anyagok;</li><li>szagszűrő.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>nem azonosított.</li></ul><h3>MPS Netta macskaház 54x39x40cm</h3><p>Értékelés: 4.8</p><div style=Macska Macskaház MPS Netta 54cm x 39cm x 40cm

  A második helyen álló alomdoboz, amely vemhes és nagytestű macskáknak is megfelel. A macskaalom a mellékelt aktívszenes szűrőnek köszönhetően távol tartja a kellemetlen szagokat otthonától. Az olasz márka terméke hipoallergén műanyagból készül, amelyet nagy tartósság jellemez. A készletben található tisztítókanál, amelyet egy speciális dobozban tárolnak a dobozon.

  Még az igényes állatok is gyorsan megtalálják az utat a WC-ben. A belső tér kényelmesen megtalálható, így azonnal hozzászoknak az új alomtálcához. A perforált lépcsőfok megkönnyíti a bejutást, és megakadályozza, hogy az alomdobozt szétdobálják. Ergonomikus fogantyú a szállításhoz.

  Az okos kialakítás megkönnyíti a kicsomagolást. Mivel nincsenek sarkai vagy kiálló elemei, a tisztítás gyors és könnyű. Csak nyissa fel a felső fedelet a szilárd hulladék elszállításához. Széles szín- és méretválaszték, így mindenki megtalálhatja az ideális megoldást. A vásárlók által nagyon keresett termék. Számos pozitív tulajdonsága és megfizethető ára az oka annak, hogy annyira népszerű.

  Előnyök

  • európai formatervezés;
  • bio WC szűrővel;
  • stabil kialakítás;
  • Praktikus lapát mellékelve.

  Hátrányok

  • nem észlelik.

  HOMECAT macska WC 53x39x42cm

  Értékelés: 4.7

  A HÁZIMACSKA ALOMDOBOZ 53X39X42CM

  Bronz díjas modell elegáns dizájnnal és masszív konstrukcióval. Ezzel az alomtálcával könnyen hozzászoktathatja a cicát az alomtálcához, és a felnőtt macskának egy kényelmes, csendes helyet biztosíthat a kíváncsi szemektől távol. A masszív, sima műanyag nem szívja magába a szagokat. A folyadék gyorsan lefolyik, ha a WC falára kerül. A fülkét úgy tervezték, hogy a töltelék akkor is bent maradjon, ha az állat szokatlanul aktív.

  A HOMECAT termékek nagyméretű félig átlátszó ajtóval rendelkeznek. A lekerekített sarkok kiküszöbölik a vizelet felhalmozódását. A tisztítás könnyű és egyszerű, a tenyésztő részéről kevés erőfeszítést igényel. A megnövelt magasság lehetővé teszi, hogy a macska bármilyen helyzetben kényelmesen üljön. A bordázott bemeneti felület megkönnyíti a belsejébe való bejutást.

  Véleményeink szerint a gyártó minden részletre gondolt, és egy olcsó, de kiváló minőségű alomdobozt tervezett olyan extra funkciók nélkül, amelyek növelhetik a késztermék árát. A design szép, csendes és nagyon élénk, telített színekben is elérhető.

  Előnyök

  • 48cm magas a nagyobb kényelem érdekében
  • könnyű szétszerelés/összeszerelés;
  • a pellet szétterítésének kiküszöbölése;
  • Vastag, strapabíró műanyag.

  Hátrányok

  • nem azonosították.

  SAVIC Duchesse 44 macskaalmos doboz.535.5x32cm

  Értékelés: 4.6

  MACSKAALMOS DOBOZ SAVIC DUCHESSE 44.5X35.5X32 CM

  Negyedik helyen egy vonzó alomdoboz, amely minden korosztály számára azonnal használható. Amint a fedelet eltávolítottuk, elkezdhetjük megtanítani a cicát az alomtálcára. A Cozy Bunk egy kényelmes hely lesz, ahová kimehet, és a szokásai kialakulnak. A külső kialakítás nagyon szép. A fedelén macskamancsnyomok vannak.

  Magas perem és ajtó, hogy az alom ne folyjon ki és ne szóródjon szét a lakásban. A termék nem mérgező műanyagból készült. Összecsukható szerkezet a könnyű tisztítás és a pelletcsere érdekében. Minimális részletek és lekerekített sarkok a vizelet és a kellemetlen szagok felhalmozódásának megakadályozására. Az ajtó átlátszó, így a tulajdonos mindig ellenőrizheti, hogy a tálca mennyire van tele. Egy kis bevágás van közte és az alomtálca között, hogy a cicákat az alomtálcába való belépésre ösztönözze.

  A költségvetés-barát termék sok pozitív visszajelzést kapott. Kiváló minőségű anyagok a hosszú távú használathoz. A külseje bármilyen típusú helyiségben jól mutat. 2 színben kapható: kék-fehér és fehér-rózsaszín.

  Előnyök

  • robusztus kialakítás;
  • cicák és felnőtt háziállatok számára;
  • könnyű ápolás;
  • kellemes design.

  Hátrányok

  • nincs azonosítva.

  A legjobb középáras zárt WC-k

  Macskaház alomdoboz Curver Pet
 • fe, 51*39*40cm
 • Értékelés: 4.9

  Curver Pet<li></div><p>fe – Macskaalom 51*39*40cm” src=”/wp-content/uploads/2023/11/6211666666197721-5010.jpg” height=”450″ title=”Curver kisállat</p><li>fe – Macskaház WC, 51*39*40cm”><p>Robusztus és kényelmes szerkezet, amelyben minden korosztályú háziállat jól fogja érezni magát, a tulajdonosok pedig értékelni fogják a praktikusságot és a könnyű karbantarthatóságot. Kistestű fajták és cicák számára van egy lépcső a bejárathoz. A gyártáshoz használt környezetbarát műanyag megfelel a biztonsági előírásoknak. Nem károsítja kedvence vagy a környezet egészségét, mivel nem tartalmaz mérgező vagy veszélyes anyagokat.</p><p>Az alomdoboz könnyen szétszedhető és összeszerelhető. A fedelet, miután lezárták, speciális reteszekkel rögzítik az alomdobozhoz. Az alomdoboz könnyen kihúzható. A test tetején van egy rekesz a lapát tárolására, amelyet a szilárd hulladék felszedésére használnak. Fogantyú a szállításhoz. Az érdekes kialakításnak köszönhetően a páholy nem csak praktikus tárgy a házban, hanem a belső tér egyedi dísze is.</p><p>Curver Pet</p><li>a fe kibővített színválasztékkal rendelkezik. Antracit, krémbarna, sötétszürke és barna-bézs árnyalatokban kapható, amelyek világos és sötét szobákba egyaránt illeszkednek.<h4>Előnyök</h4><ul><li>minden macskafajta esetében;</li><li>szövet szagcsapda;</li><li>könnyű tisztítás;</li><li>könnyű szállítás.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>nem azonosított.</li></ul><h3>Ferplast Maxi Bella 50x47x65 macskaalom Ferplast Maxi Bella 50x47x65.5 cm</h3><p>Értékelés: 4.8</p><div style=MACSKAHÁZ FERPLAST MAXI BELLA 50X47X65.5 CM

  A második macskatálca nagy befogadóképességű és nagy macskafajták számára alkalmas. Akkor is használják, ha több háziállat él a házban, vagy ha a háziállat különösen kényes, és sok helyet igényel az igényeinek kielégítésére. A felső rekeszben lévő faszénszűrőnek köszönhetően a kellemetlen, makacs szagok felszívódnak. Hipoallergén műanyag, színtartó és könnyen tisztítható.

  A speciális kialakítás megakadályozza, hogy az alomtálca kiöntse az almot. Az ajtó könnyen nyitható. A hézagok hiánya a tömítés után tovább akadályozza a szagok terjedését a lakásban. A felső és az alsó rész szilárdan és könnyen rögzül a helyére, csak egy kéznyomással. A tisztítás egyszerű. A lekerekített formák megakadályozzák a vizelet felgyülemlését a sarkokban.

  Az ügyfelek elégedettek a modellel. Kistestű kutyák számára is használható. Robusztus és erős szerkezete nyugalmat és kényelmet biztosít a háziállat számára, miközben megkönnyíti a napi tisztítást a gazdi számára. Az alomdoboz elegáns kialakítása és színösszeállítása bármilyen belső térbe illeszkedik.

  Előnyök

  • Olaszországban készült;
  • univerzális modell;
  • Kiváló minőségű anyagok;
  • A háziállat nagyon gyorsan hozzászokik.

  hátrányok

  • nem észleltek.

  WC-doboz N1 Mac 102, méret 55x42x43cm., bézs

  Értékelés: 4.7

  1. számú WC-doboz Mac 102, méret 55x42x43cm, bézs színű

  A harmadik ebben a kategóriában a páholy, amely eredeti kialakításával tűnik ki. Külső megjelenése elcsábítja a vásárlókat, akiket később meggyőz a praktikumáról és hatékonyságáról. Kihúzható tálca a könnyű higiénikus tisztításhoz. A tulajdonosnak nem kell eltávolítania a felső részt a szilárd hulladék eltávolításához vagy a töltőanyag cseréjéhez. A gömb alakú kialakításnak köszönhetően az állat biztonságban és kényelmesen érzi magát benne.

  A WC nem mérgező műanyagból készült, karcolások és zúzódások nélkül. A faszénszűrő megakadályozza a kellemetlen szagok terjedését az egész helyiségben. A praktikus szemétlapát mindig kéznél lesz, mivel a rekesz fedelében tárolja azt. A gyors és egyszerű tisztítás érdekében a gyártó hulladékgyűjtő zsákokat mellékelt; A CatGenie 120 60x50x55cm.

  A széles, perforált lépcsőfok megkönnyíti a bejutást egy kisebb személy vagy egy cica számára. Tartalmazza a szállításhoz szükséges fogantyút. A kialakítás egyetlen tenyésztőt sem hagy hidegen. A kacér masni a fedélen növeli az eredetiséget. Semleges bézs, valamint élénk rózsaszín és kék színben kapható.

  Előnyök

  • kényelmesen behúzható tálca;
  • a zökkenőmentes gyártási technika;
  • exkluzív design
  • teljes készlet.

  Hátrányok

  • nem azonosított.

  A legjobb zárt prémium macskaalom WC-k

  CatGenie 120 Macska ház alomdoboz 60x50x55cm

  Értékelés: 4.9

  CatGenie 120 60x50x55 cm Macskaalmok doboz

  A házikó ebben a kategóriában vezető szerepet tölt be, és a kategória legjobb prémium házikójaként ismerik el. Teljesen automatikus, és csatlakoztatható a hálózati víz- és csatornarendszerhez. A háziállat tulajdonosának nem kell időt pazarolnia a tisztításra, az “okos” WC mindent magától csinál. Többféle beállítással rendelkezik: szondával, időzítővel vagy manuálisan. A többlépcsős tisztítás fél órát vesz igénybe, és szitálásból, öblítésből, öblítésből és szárításból áll.

  A kialakítás és a fogyóeszközök teljesen állatbarátok és környezetbarátok. A doboz hipoallergén műanyag pelletekkel van töltve, amelyeket nem kell cserélni. Egy doboz 4-6 hónapos használatra elegendő. A pellet nem tömíti el a csöveket, 1 éven belül lebomlik. A tisztítószer-kazettákat fertőtlenítésre használják.

  A tisztítási idő tetszőlegesen beállítható. Jelenlétérzékelővel és gyermekbiztonsági kapcsolóval felszerelve. Az ajánlások szerint a macskák nagyon gyorsan alkalmazkodnak az új alomtálcához, és jól érzik magukat benne. Sok tenyésztő rámutat arra, hogy a költségeket kompenzálja az a tény, hogy néhány hónapig nem kell szűrőket és abszorbens pelleteket vásárolni.

  Előnyök

  • a tisztítás teljes automatizálása;
  • Újrafelhasználható, biztonságos töltőanyag;
  • csatlakozó készlet;
  • egyéni beállítások.

  Hátrányok

  • magas ár.

  PetSafe ScoopFree macska WC
   tra 70.240.648.6cm

  Értékelés: 4.8

  -  PETSAFE SCOOPFREE <ul></div><p>TRA 70.240.648.6cm” src=”/wp-content/uploads/2023/11/66216666197721-3810.jpg” height=”450″ title=”PETSAFE SCOOPFREE alomtálca </p><ul>TRA 70.240.648.6 CM”><p>A második nyertes egy alomdoboz, amely több heti takarítástól kíméli meg a macskatulajdonosokat. Egyszerűen csatlakoztassa, és helyezze az alomtálcát a töltőanyaggal együtt. A rendszer 5, 10 vagy 20 perc ürítés után egy speciális zárt rekeszben gyűjti össze a szilárd hulladékot. Az idő tetszőlegesen beállítható. higiénikus tisztaság és friss levegő az egyszer használatos alomtálcában lévő töltőcsomag által biztosítva. Többszörösen elnyeli a szagokat és a nedvességet.</p><p>Ha a macska úgy dönt, hogy visszatér az alomtálcához, a rendszer automatikusan visszaállítja a tisztítási beállításokat. Egy érzékelő megmondja, hogy naponta hányszor ment ki a macskája a WC-re. Ez a hasznos lehetőség segít nyomon követni az egészségi állapotot és időben felismerni a problémákat. A vonzó kialakítás nem zavarja a helyiség esztétikáját, ahol az alomdobozt elhelyezték.</p><p>A vélemények szerint a tisztítást havonta egyszer lehet elvégezni, ha csak egy háziállat van. Ez idő alatt nem jelentkezik szag. Nincs kellemetlenség a macskának. Még a legnyűgösebbek is gyorsan hozzászoknak az új környezetükhöz. Maga a mechanizmus megfelelően működik. Ezt a tesztek és a gyakorlat is bizonyította.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>programozható tisztítás;</li><li>háziállat jelenlétérzékelők;</li><li>Speciális nedvszívó kristályok;</li><li>életjelek.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>nem azonosított.</li></ul><h3>Zárt macskatálca Pidan “IGLU”</h3><p>Értékelés: 4.7</p><div style=Pidan IGLU zárt macskaalmosdoboz

  A harmadik díjazott egy francia prémium márka terméke. Az alomdoboz minden fajta macskának való, akik kényelmesen használják az állatorvosokkal és tenyésztőkkel együttműködésben létrehozott, speciálisan kialakított alomdobozt. Megakadályozza a szemetelést és biztosítja, hogy az egész ház higiénikusan tiszta legyen. A gömbölyű forma tágassá teszi a belső teret, külsőleg kompakt formával.

  Az alomdoboz varratmentes technológiával készült, erős és tartós műanyagból, ami megkönnyíti a tisztítást. Tartalmaz egy ergonomikus lapátot a hulladék eltávolításához. Az alomtálca belső alsó része a japán IONPURE antibakteriális technológiát használja. Esztétikusan néz ki minden olyan helyiségben, ahol telepítve van.

  6 standard szín és kivitelezés, hogy illeszkedjen macskája alomtálcájához, fürdőszobájához vagy előcsarnokához. Aktuális és divatos színek a palettán: levendula, zöld, világoskék, rózsaszín, sárga és klasszikus fehér. A modell ára teljes mértékben arányos a minőségével. Minden ügyfél nagyra értékeli exkluzív kialakításáért és kényelméért.

  Előnyök

  • magas európai minőség;
  • Speciális antibakteriális védelem;
  • Minimalista, letisztult design;
  • széles színválaszték.

  Hátrányok

  • nem azonosított.
  Olvasson tovább  8 legjobb kutyakaparó
  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Cybulya Guculka

  Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: