17 a legjobb macskaalmok közül

A macskaalom a macska tisztán tartásának alapvető része. A használt alom típusa nagyban befolyásolja, hogy kedvence milyen gyorsan szokja meg a “kennelét”, és mennyire tudja azt karbantartani.

Melyek a legjobb macskaalmok

A megkülönböztetés első kritériuma a következő összetétel. A töltőanyagok lehetnek:

 1. Szilikagél– Szárított poliszilícium pelletből készül, amely a leggazdaságosabb alomtípus, amely felnőtt macskák számára alkalmas;
 2. Claya legtermészetesebb az állatok számára, mivel az anyag a természetes talajhoz áll közel;
 3. FaA préselt fűrészpor a legkörnyezetbarátabb, és nincs biztonsági problémája.

A segédanyagokat hatásuk szerint osztjuk felA csomósak, ahol az anyag által felszívott folyadék csomót képez; az abszorbensek nem változtatják meg a szerkezetüket, de megtartják a nedvességet és a szagokat.

Az EXPERTOLOGY a macskatulajdonosok, állatorvosok véleménye és az anyagok általános jellemzői alapján választotta ki a legjobb márkákat.

A legjobb szilikagél bélések rangsora

Jelölés Helyszín Név Ár
A legjobb szilikagél macskaalmok 1 Fresh Step kristályok 800 €
2 Okos macska 397 €
3 Homecat szilikagél Standard 281 €
4 N1 kristályok 257 €
5 Macska lépés 295 €
6

RETTYCAT

125 €
A legjobb agyag alom a macskaalmokba 1 Mindig tiszta M

  Ti-kristályok
770 €
2 Fresh Step Extreme Clay 429 €
3 Kanada
 • A legjobb macskaalom a Scoopable Baby Powder
 • 520 €
  4 Boldog mancsok 171 €
  5 Euro
 • tter Baby Powder
 • 632 €
  6

  roNature Ho

 • stic
 • 690 €
  7 Cica 164 €
  A legjobb fa macskaalom a macskaalmok számára 1 Cat’s Best Eko Plus 350 €
  2 N1 Naturel zöld tea 383 €
  3 Tiszta mancs Woody 142 €
  4 Homecat fa granulátum 99 €

  A legjobb szilikagél macskaalmok

  Az átlátszó vagy enyhén színezett szilícium-dioxid granulátum a macska méretének megfelelően változik. Az anyag aktívan elnyeli a vizet, növelve saját térfogatát, ami gazdaságossá teszi. Igaz azonban, hogy minden szilikagél tölteléket száraz helyiségben, teljesen lezárt tartályban kell tárolni, különben hatékonyságuk csökken, mivel a levegőből nedvességet vesznek fel. A használt kristályokat a nagy mennyiségnövekedés miatt nem szabad a WC-be dobni – ez duguláshoz vezethet.

  Fresh Step kristályok

  Értékelés: 4.9

  Fresh Step kristályok

  A szilikagél választékot az amerikai Fresh Step Crystals vezeti, amely az egyik legjobb anyag a macskaalom szagok ellen. A pellet 30 napig megőrzi ezt a képességét, ha az ajánlásnak megfelelően használják.

  A Fresh Step Crystals sima, pormentes, formázott szemcsék, amelyek nem ragadnak és nem sértik meg a mancsokat, így a ház tiszta marad, miután a macska az alomtálcára megy. Ezenkívül a pelletek puhasága megkönnyíti, hogy a háziállat nyugodtan maradjon a WC-ben.

  A gyártó azt ajánlja, hogy az alomtálcát 3,5 cm szemcsével töltse meg, és azonnal távolítsa el az esetlegesen keletkezett csomókat, miközben a maradék anyagot keverje meg, hogy a még fel nem használt kristályok újra eloszoljanak.

  Egyes felhasználók arról számoltak be, hogy az alomtálca nem túl szagálló, amit okozhat a pelletek elégtelen mennyisége (például egy nagy macskának több anyagra van szüksége), a már nedvesített kristályok használata vagy a macska egészségügyi problémái. Ezek a hátrányok minden szilikagél tömésre vonatkoznak.

  Előnyök

  • Egyenletes szemcsék éles szélek nélkül
  • Nincs por – akár 99%-os tisztaságú anyag;
  • A részecskék nem tapadnak a mancsokhoz;
  • Hosszú szag- és nedvességtartalom.

  Hátrányok

  • Magas ár 436 rubeltől 1 kg-onként.

  Okos macska

  Értékelés: 4.8

  Okos macska

  A második helyezett a Smart Cat szilikagél macskaalom, amely semleges illatban és levendula, alma, sőt narancs illatú (ami furcsa, mivel a macskák nem szeretik a citrus illatokat).

  A granulátum tökéletesen elnyeli a nedvességet és a szagokat, biztonságos a mancsok és a lábak számára. Az illatosított alomtálcák további előnye, hogy enyhe narancs-, levendula- vagy almaillatot árasztanak, de néhány felhasználó észrevette, hogy a macskák nem reagálnak jól a parfümöt tartalmazó alomtálcákra, és inkább az illatmentes Smart Cat-et választják.

  Annak ellenére, hogy azt állítják, hogy pormentes, a négylábú állatok tulajdonosai panaszkodtak, hogy a töltőanyag poros.

  Vásárlás Smart Cat 224 RUB-tól 1kg-onként.

  Előnyök

  • Szagmegkötés és illatmentes levegő (illatosított granulátummal);
  • Optimális ár
  • Csendes használat.

  Hátrányok

  • A töltőanyag kissé poros, apró részecskék a házban a mancsokon terjednek szét.

  Homecat szilikagél standard

  Értékelés: 4.7

  Homecat szilikagél Standard

  A Homecat Standard alomdoboz alomdoboz töltőanyag a harmadik helyen végzett a szilikagél nedvszívó kategóriában. A fogyasztók szeretik optimális gazdaságossága, finom homok- és pormentessége, valamint jó szag- és nedvességelnyelő képessége miatt. A finom frakció miatt azonban a golyók a lapátokra tapadnak, de többnyire a kádban vagy más helyen maradnak, ahol a tálca áll. Az anyag nagyon gazdaságos: egy macska 30 literes csomagolása több hónapig tart, ha időben megtisztítják.

  Egy 30 szemetes doboz átlagos ára 2300 rubel (kb. 77 rubel). literenként), főként online áruházakból lehet gond nélkül beszerezni, de az állatkereskedésekben is kapható.

  Előnyök

  • Nincs por vagy homok a csomagban;
  • Jól felszívja a szagokat és jól csomósodik;
  • Gazdaságosan elköltött.

  Hátrányok

  • Finom frakció, a golyók a mancsokhoz tapadnak.

  N1 kristályok

  Értékelés: 4.7

  N1 kristályok

  A népszerű N1 Crystals márka univerzális alomdoboz almot kínál tulajdonosainak, valamint antibakteriális. Ez utóbbit olyan otthonokban ajánlott használni, ahol kisgyermekek, allergiás emberek és beteg állatok élnek, mivel megakadályozza a kórokozók elszaporodását és terjedését.

  Az N1 Crystals ugyanúgy magába szívja a szagokat és a nedvességet, mint a többi fent említett segédanyag, de a negyedik helyet a kristályos por magas koncentrációja foglalja el, amely a macska lábára tapad és szétterül a házban. Egyes felhasználók úgy találtak megoldást, hogy szitán keresztül szitálták a tartalmat, de ez nem mindig kényelmes eljárás.

  Az N1 Crystals szilikagél ára 97 rubel per 1 kg.

  Előnyök

  • Szagok és nedvesség felszívódása;
  • Nincs lehetőség a baktériumok szaporodására és elszaporodására;
  • Alacsony ár.

  Hátrányok

  • A csomagok sok poros részecskét tartalmaznak.

  Macska lépés

  Értékelés: 4.6

  Macska lépés

  Negyedik hely a szagokat blokkoló antibakteriális szilikagél macskaalom rangsorában. A kristályok felszívják a folyadékot, de élettartamuk kevésbé hosszú – a legtöbb felhasználó inkább 1-2 hét, mint 2-3 hét használatot tapasztalt, ami különösen igaz a nagyméretű állat WC-kre. A pelletek is túlméretezettek, ami valószínűleg durvább textúrát eredményez – a macska által használt alomtálca hangja jobban hallható.

  A megszilárdult kristályokat és a székletet a kialakulásuk során el kell távolítani, és csak tiszta szemcséket kell hagyni.

  A Cat Step kilónkénti ára átlagosan 78-82 rubel.

  Előnyök

  • Ár;
  • Nincs por;
  • Antibakteriális hatás.

  Hátrányok

  • A szemcsék gyorsan felszívódnak;
  • A szilikagél durvasága és terjedelme nem túl kényelmes a macskák számára.

  PRETTYCAT

  Értékelés: 4.5

  PRETTYCAT

  Kiegészíti a szilikagél alomdobozok minősítésétAPRETTYCAT egy jól ismert és népszerű alomdoboz anyag. Felszívja a nedvességet, de nagyon gyorsan, és a pellet élettartama sokkal rövidebb, mint a gyártó állítja – 1-2 hét helyett egy hónap egy felnőtt macska esetében. A PRETTYCAT golyós, így az alomtálca higiéniája könnyen karbantartható.

  Nincs por a csomagolásban, a pellet kék színű – veszélyt jelent a kisgyermekes családok számára. A plüss nem alkalmas kis cicáknak, mert a kristályok túl nagyok számukra, és valószínűleg játéknak fogják fel.

  A PRETTYCAT ára kilónként körülbelül 246 rubel.

  Előnyök

  • praktikus csomagolás cipzárral;
  • Lumpy töltőanyag.
  • Kék szín (hátrányosnak tekinthető).

  Hátrányok

  • Közepes és nagytestű macskák számára alkalmas nagyméretű pellet;
  • A töltőanyag élettartamának csökkenése.

  A legjobb agyagos alom a macskaalmokba

  Az agyag áll a legközelebb a természetes talajhoz, ezért a macskák az agyagtölteléket kedvelik – jól szívódik, jobban megtartja a szagot, könnyen ásít, de a kilónkénti ára kicsit magasabb, mint a közepes szilikagéleké. A töltőanyagok szemcseméretükben és a felhasznált agyag típusában különböznek.

  Mindig tiszta M
   ti-kristályok

  Értékelés: 4.9

  Ever Clean M<ul></div><p>ti-Crystals” src=”/wp-content/uploads/2023/11/63816666193841-2317.jpg” height=”420″ title=”Mindig tiszta M</p><ul>ti-Crystals”><p>Az első helyet a macskaalomhoz való agyag alom kínálatában az egyedülálló Ever Clean M</p><ul>A betonitból készült ti-kristályok és további kék és zöld kristályok aktív szénnel támogatva segítenek elfedni a szagot, míg a töltőanyag nem tartalmaz aromákat. Extra szintű antibakteriális adalékanyagokat tartalmaz a kórokozók elszaporodásának megakadályozása érdekében, ami különösen hasznos az érzékeny, beteg állatok esetében.<p>A Betonit, amelyet 0,5…2,0 mm-es szemcsék gyártására használnak, tökéletesen elnyeli a vizet – 1 kilogramm agyagból akár 5 liter is lehet, a tálcát akár 2 hónapig nem lehet megújítani.</p><p>Ever Clean M funkció</p><ul>Az Ever Clean Mi-Crystals kombinált szemcsék, és a betonbőr alatt egy kis széndarab található. A kristályok ilyen rétegezése biztosítja a legjobb védelmet a szagok ellen. A kék és zöld komponensek blokkolják a titkot, amely nem szívódik fel azonnal a fő szemcsékbe.<p>A gyártó által ajánlott Ever Clean M</p><ul>A pellet mérete a tálcában 7 cm vagy 5 kg rakományonként. A megnedvesedett területek megkeményednek, ezeket a kialakulásukkor el kell távolítani, és csak a szemetesbe szabad dobni.<p>A töltőanyag ára körülbelül 120 rubel kilónként.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>Teljes szagcsökkentés;</li><li>Antibakteriális hatás;</li><li>Kicsi, háziállatbarát granulátum;</li><li>2 hétig használható, a csomók gondos eltávolításával.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>A szemcsék a mancsokhoz tapadnak (néha).</li></ul><h3> Fresh Step Extreme Clay</h3><p>Értékelés: 4.8</p><div style=Fresh Step Extreme Clay

  Második helyezett a Fresh Step Extreme Clay, háromszoros macskaalom szagcsökkentővel. könnyű agyagból készül (1 kg – 2 liter granulátum), nagy abszorpciós képességgel. Amikor a granulátum felszívódik, a tisztaság és a frissesség természetes illatát bocsátja ki, az aktív szén segítségével a kellemetlen szagot magába zárja.

  A Fresh Step Extreme Clay a Fresh step rendszerrel rendelkezik, amely aktiválódik, amint a macska belép az alomtálcába, és az alomtálcában marad a használat teljes ideje alatt. Megakadályozza a bűzös baktériumok elszaporodását a négylábúak alomdobozának látogatásai között.

  A Fresh Step Extreme Clay alomdoboz körülbelül 213 rubelbe kerül.

  Előnyök

  • Megbízható szagelnyelő;
  • A Fresh step egy hatékony szagtalanító rendszer;
  • Az anyag könnyűsége.

  Hátrányok

  • Ízesítőanyag (allergiát okozhat a háziállatnál).

  Kanada
 • Kanalazható babapúder
 • Értékelés: 4.7

  Canada<li></div><p>A tter Scoopable Baby Powder” src=”/wp-content/uploads/2023/11/2331666193841-4717.jpg” height=”480″ title=”Kanada</p><li>A kikanalazható babapúder”><p>Macskaalom Kanada</p><li>A tter Scoopable Baby Powder finom babapúder illatú, amely gyengéd a macska receptoraihoz, ugyanakkor frissítő, mivel elnyeli a nedvességet és elzárja a nem kívánt szagokat. A nyersanyag hatékony nátrium-betonit, amely saját tömegének 350%-áig nagymértékben abszorbens. Az alomdoboz alomdoboz hetekig kitart, és csak a csomókat kell eltávolítania.<p>A harmadik helyet a viszonylag nagy fogyasztású töltőanyag kapja, a gyártó 10-12 cm-es réteg kitöltését ajánlja, magas falú tálcára van szükség. Ha alacsony tálcán használják, a morzsát gyakrabban kell frissíteni.</p><p>Költségek Kanada</p><li>tter Scoopable Baby Powder ára alacsony, körülbelül 63 rubel kilónként.<h4>Előnyök</h4><ul><li>Nagy abszorpciós kapacitás;</li><li>Vegyi adalékanyagok nélkül;</li><li>Könnyű babapúder illat.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>A gyártó által ajánlott magas fogyasztás.</li></ul><h3>Happy Feet</h3><p>Értékelés: 4.6</p><div style=Boldog mancsok

  A Happy Paws agyag töltőanyag csomós, ami azt jelenti, hogy gazdaságos a használata. A gyártó azt állítja, hogy jól felszívja a szagokat, és ezt sok négylábú háziállat-tulajdonos megerősíti, amikor a terméket drágább versenytársakkal hasonlítja össze. Kézzelfogható méret macskák számára: 0,5-2 mm átmérőjű, tiszta betonból készült, vegyszeres kezelés nélkül; nincs por. A mancsokhoz tapad, de kis mennyiségben és csak kis szemcsékben. Sima és nem okoz sérülést a háziállatnak.

  A szemcsék frakciója csomagonként kissé eltérő – egyesek a durvaságukról, mások a finomságukról nyilatkoznak. Általában azonban a szemcseméret a gyártó által megadott tartományon belül van.

  Az agyag töltőanyag Happy Paws egyáltalán nem drága – körülbelül 270 rubel 10 kg-onként, így gyorsan elfogy az üzletekben.

  Előnyök

  • Nincs por;
  • Tökéletesen csomósodik;
  • Antibakteriális hatású.

  Hátrányok

  • Elterjedhet a mancsokon;
  • A frakció tételenként változhat, de a gyártó által megadott határértékeken belül.

  Euro
 • Baba por
 • Értékelés: 4.5

  Euro<li></div><p>A “Baby Powder” src=”/wp-content/uploads/2023/11/2531666193841-6317.jpg” height=”500″ title=”Euró</p><li>tter Baby Powder”><p>Egy másik kanadai Euro macskaalom alomdoboz kitöltése</p><li>A tter Baby Powder, amelynek szintén púder illata van, a negyedik helyet szerezte meg az agyagkitöltő kategóriában. Az optimális szemcseméretű szemcsék elnyelik a nedvességet és a szagok nagy részét elzárják, de az illékony anyagokat nem szívják fel teljesen, ami azt jelenti, hogy bizonyos illatanyag még mindig előfordulhat, ha az alomtálcát nem ürítik ki időben. Egyébként tisztességes megoldás a házimacska és a pontos tulajdonosok számára.<p>Az agyagpellet ára Euro</p><li>tter Baby Powder – körülbelül 60 rubel kilónként.<h4>Előnyök</h4><ul><li>Hatékony felszívódás;</li><li>A csomagokban nincs por;</li><li>Ésszerű ár.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li><ul><li>Ízesítés jelen van;</li></ul></li><li>Egyes felhasználók a szagok nem teljes felszívódásáról számolnak be.</li></ul><h3> ProNature Ho<li>stic</h3><p>Értékelés: 4.5</p><div style=ProNature Ho<li></div><p>stic” src=”/wp-content/uploads/2023/11/23216666193841-4717.jpg” height=”480″ title=”ProNature Ho</p><li>stic”><p>A macskaalom bezárása a ProNature Ho</p><li>stic. Agyaggranulátumból készül, amely elnyeli a nedvességet, és emellett természetes eukaliptuszolaj hozzáadásával elrejti a kellemetlen szagokat. Nem minden macska fogja értékelni, de a tulajdonosok gondoskodnak macskájukról, és egyúttal frissen tartják a szobát. Igaz, ez csak az elhasznált duzzadt szemcsék és a széklet időben történő eltávolításával lehetséges.<p>Sajnos néhány macska nem kedveli a ProNature Ho alomtálcát</p><li>Nem ez az egyetlen hátránya az anyagnak, a boltokban való megtalálásának nehézsége is kihívást jelent. Ha azonban szerencsénk van, akkor 1 kg-ért 85 rubelt kell fizetnünk.<h4>Előnyök</h4><ul><li>Tiszta és pormentes agyaggranulátum;</li><li>Intenzív nedvesség- és szagfelszívás</li><li>Alacsony ár.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Nem minden macska fogadja el az eukaliptusz illatát;</li><li>Ritkán kapható a piacon</li></ul><h3>Kochatara</h3><p>Értékelés: 4.4</p><div style=Kotyara

  Egy másik csomós agyag töltőanyag Kotyara az újdonsága ellenére keresett a vásárlók körében. A kategóriába tartozó többi termékhez hasonlóan el kell fednie a szagokat és antibakteriális hatással kell rendelkeznie. Ügyfelek megjegyzése – a töltőanyag jól összeáll, jól tartja a szagot, nincs por. Azoknak a macskatulajdonosoknak a választása, akik szeretnek mélyen ásni – a csomók nem fognak szétrepülni a szobában, de a lábukon maradhatnak – ez minden finom agyag töltőanyaggal probléma.

  Összességében a Kotyara nem egy rossz hazai agyagtermék. Literenként 18 rubeltől vásárolható meg.

  Előnyök

  • Alacsony ár;
  • Jó csomósodás;
  • Optimális részecskeméret, földszerű.

  Hátrányok

  • Ragad a mancsokhoz.

  A legjobb faalapú alom a macskaalmok számára

  A fűrészpor az egyik legkörnyezetbarátabb macskaalom. Valójában az előállítása a fakitermelési hulladék újrahasznosítása. A segédanyagok gyártásával foglalkozó vállalkozások a fűrészport egyszerű berendezésekkel tisztítják és préselik, és a terméket zsákokba csomagolják. A frissen kidőlt fák is felhasználhatók. Ez a fő oka a fapellet alacsony árának, amely egyébként praktikusabb, mint a hagyományos fűrészpor – nem ragadnak olyan intenzíven a mancsokhoz, és a pellet csak nedvesen morzsolódik össze. A felhasznált anyag néhány év alatt lebomlik, és a természet nem törődik vele, ezért a környezetbarát termékek rajongói is szeretik.

  Cat’s Best Eko Plus

  Értékelés: 4.9

  Cat's Best Eko Plus

  Vezető a fa alapú macskaalmok között: Cat’s Best Eko Plus. Sokkal hatékonyabb, mint társai – a folyadékot visszatartják a faanyagszálak kapillárisai, amelyek ráadásul elzárják a szagot, és saját éterével elfedik azt, ami azt jelenti, hogy az alomdobozt egy kicsit ritkábban lehet tisztítani, bár ajánlott ezt időben megtenni. A gyártás során nem használnak adalékanyagokat; kizárólag természetes faanyagot, főként tűlevelű fát.

  Kis mennyiségű használt Cat’s Best Eko Plus lehúzható a WC-n – a WC-papírhoz hasonlóan teljesen feloldódik a vízben, és nem okoz szennyvízcsatorna dugulást (ha a helyi hulladékkezelési szabályok ezt lehetővé teszik). Ráadásul a puha fűrészpor pellet kényelmes a macskák számára, és szívesen mennek az alomtálcára.

  1 liter Cat’s Best Eko Plus 86 rubeltől indul.

  Előnyök

  • Abszolút környezetbarát anyag;
  • A WC-ben is eldobható;
  • A macskák szeretik;
  • Hosszantartó nedvességmegőrzés.

  Hátrányok

  • A mancsaival szétteríthető a házban.

  N1 Naturel zöld tea

  Értékelés: 4.8

  N1 Naturel zöld tea

  A második helyen a rangsorban a himalájai cédrusból készült fa töltőanyag zöld tea töltőanyaggal az N1 Naturel márkától. A szálak jellemzője az intenzív folyadékfelszívás, valamint a szagmegkötés, amelyet az összetételben lévő zöld tealevelek segítenek. A töltőanyag illata enyhe és nem olyan aktív, mint a fenyőfűrészporé, és sok macska különösen kellemesnek találja.

  Az N1 Naturel Zöld Tea jellemzője, hogy az egyedülálló ausztrál gyártási technológiának köszönhetően csomósodni képes.

  Mint minden faalapú alomnak, az N1 Naturelnek is van egy nagy hátránya – ragad a mancsokhoz és szétterül a házban.

  Az “N1 Naturel Zöld Tea” ára – 247 rubel 1 kg-onként. Drága, de jó az allergiás és emésztési problémákkal küzdő macskáknak.

  Előnyök

  • egyedülálló gyártási technológia;
  • Felszívódás és szagelfedés;
  • Hatékony fogyasztás.

  Hátrányok

  • Magas ár;
  • A mancsokhoz tapadva.

  Tiszta mancsok Woody

  Értékelés: 4.7

  Tiszta mancs Woody

  Végül, de nem utolsósorban, a Pure Paws Wood Filler állítása szerint nem ragad, és ezt a macskatulajdonosok, akik használják, megerősítették. A “Clean Paws” préselt pellet. Elnyelik a nedvességet és a szagokat anélkül, hogy szétmorzsolódnának. A hatás a sűrűbb préselési folyamatnak köszönhető, amelynek következtében a csomók merevebbé válnak, és a háziállatok gyakran játékként érzékelik őket. Ezért ez az alomtálca töltelék nem alkalmas cicák számára.

  Gyakorlati szempontból a Pure Paws Wood Filler nem állítja a minőséget, a pellet nagyon ritkán esik össze, és a probléma elkerülhető, ha a nedves fát időben megtisztítják.

  A pellet ára alacsony – 32 rubel per 1 kg-tól.

  Előnyök

  • A sűrű szemcsék nedvesen nem morzsolódnak össze, és nem tapadnak az állat mancsaihoz;
  • Szagfelvétel;
  • Alacsony ár.

  Hátrányok

  • A nagyon sűrű pelleteket néha játéknak tekintik;
  • Nem alkalmas alomdobozos háziasításra;
  • Néha ragad a mancsaira.

  Homecat fa granulátum

  Értékelés: 4.6

  Homecat fa granulátum

  A Homecat Wood Compressed Sawdust Filler kellemes fenyőillatú, amely segít elfedni a szagokat, fertőtleníti az állati ürüléket (a fenyőgyanta természetes fertőtlenítőszer) és nem taszítja el a macskát az alomtálcától. Az anyag környezetbarát és teljesen biztonságos, nem tartalmaz semmilyen vegyi anyagot. A pelletek kis mérete alkalmas olyan macskák számára, akik mélyen beleássák magukat az alomba, hogy elrejtsék “ügyeiket”. Ezeknek a háziállatoknak a tulajdonosai nem veszik észre az egész területen szétszórt pelleteket, egyszerűen nem repülnek ki, és ha igen, akkor kis mennyiségben. Nem ragacsos a mancsokon, ami egy plusz.

  A Homecat Wood Filler átlagos ára kilónként körülbelül 26 rubel.

  Előnyök

  • Tökéletes szagelnyelés és maszkolás;
  • Optimális méretű pellet, amely megtartja alakját;
  • Alkalmas azok számára, akik szeretnek mélyen és sokat ásni az alomtálcában.

  Hátrányok

  • A kötegkitöltő piszkos (foltos a láb);
  • Nehéz zsákok, nincs sekély csomagolás.
  Olvasson tovább  A 19 legjobb prémium macskaeledel
  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Cybulya Guculka

  Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: