15 a legjobb kreatin kiegészítők közül

*A legjobbak áttekintése a szerkesztők szerint. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, és nem minősül reklámnak vagy vásárlási útmutatónak. Vásárlás előtt konzultáljon szakemberrel.

A kreatin az emberi szervezetben aminosavakból (arginin, glicin és metionin) szintetizálódik. A vázizomrostokban szabályozza az energia-anyagcserét és az összehúzódást. Az emberi szervezet mindenkor körülbelül 150 g kreatint tartalmaz, de magasabb szintű edzésnél ez a mennyiség kevésnek tekinthető.

Ez megváltoztatható étrenddel vagy sportkiegészítőkkel. De vegye figyelembe, hogy egy átlagosan 70 kg-os sportolónak 1 kg vörös húst kell ennie ahhoz, hogy pótolja a napi adagját. Ezért sokkal könnyebb a hiányt speciális kiegészítésekkel megszüntetni. Ezek közül a leginkább kutatott a kreatin-monohidrát.

A kreatin-kiegészítőkkel a következőket érheti el:

 1. növeli a test állóképességét;
 2. Adjon nekik egy extra energialöketet;
 3. Felgyorsítja a száraz izomtömeg növekedését;
 4. semlegesíti a tejsav hatását;
 5. növeli az izomszövet térfogatát és meghatározottságát;
 6. lerövidíti az edzés utáni regenerálódási időt;
 7. növeli az izmok ellenállását a mikrokárosodással szemben;
 8. az erő és az izomtömeg megőrzése a fogyás során;
 9. Javítja a vér összetételét.

A kreatint a szív- és érrendszeri rendellenességek, a rák kezelésére vagy megelőzésére, valamint az idegrendszer kezelésére is használják. Ebben a felülvizsgálatban összegyűjtöttük a legjobb keratin-kiegészítőket kapszula/tabletta és por formájában. A jelöltek kiválasztásánál figyelembe vették az összetételt, a minőséget, az emészthetőséget és az oldhatóságot.

A legjobb kreatin-kiegészítők rangsora

Értékelthelytermék neveár
A legjobb kreatin-kiegészítők kapszulákban és tablettákban1Optimum Nutrition Creatine 25001 490€
2Now Foods Sports Kre-Alkalyn kreatin2 394€
3
 • Kreatin kapszulákban
 • 604€
  4EFX Sports Kre-Alkalyn EFX1 104€
  5Vplab Creatine Caps
   es
  790€
  6XXI Power Super Creatine388€
  7G.E.O.N. Crea Strike1 250€
  A legjobb kreatin por kiegészítés1Optimum Nutrition Íz nélküli kreatin por860€
  2Doctor’s Best Pure Creatine por940€
  3Ca
 • Gold Nutrition kreatin por
 • 2 420€
  4ALLMAX Nutrition Kreatin por1 197€
  5GAT kreatin1 550€
  6RSP Nutrition mikronizált kreatin por930€
  7R
 • ne Creatine Simple
 • 640€
  8Be First Creatine mikronizált por490€

  Top kreatin kiegészítők kapszulákban és tablettákban

  A kreatin tabletta vagy kapszula formájában könnyebben fogyasztható, mivel nem igényel előzetes feloldást. Vidd magaddal az edzőterembe!.

  Optimum Nutrition Creatine 2500

  Értékelés: 4.9

  OPTIMÁLIS TÁPLÁLKOZÁS KREATIN 2500

  A felülvizsgálatunk első helyét az amerikai Optimum Nutrition márka népszerű keratin kapszulái kapják. Minden adag 2,5 g jól felszívódó kreatin-monohidrátot tartalmaz. A termék fő célja az erő és az állóképesség növelése. 18 év feletti egészséges egyéneknél történő alkalmazásra engedélyezett.

  200 vagy 100 kapszulában, nagy, sötét üvegben. A gyártó két injekciót (1 adag) ajánl naponta kétszer. Lehetőleg edzés előtt és után. Mindenképpen öblítse le gyümölcslével vagy más kedvenc italával. Vannak, akik egy hétig töltési fázissal (20g) kezdik a kreatin szedését, így naponta 16 kapszulát vesznek be.

  A sportolók elismerően nyilatkoznak az Optimum Nutrition kreatinjáról. Megjegyzik, hogy ez a kiegészítés erőteljes hatást gyakorol az edzésükre és növeli az erőteljesítményt. Könnyen bevehető kreatin. A kreatin segít az izomépítésben, erőt biztosít edzés közben, és segíti az izomrostok további regenerálódását. A kreatinpor nem okoz folyadékvisszatartást vagy gyomor-bélrendszeri mellékhatásokat.

  Előnyök

  • tiszta kreatin;
  • gyorsan felszívódik;
  • a kapszulák könnyen lenyelhetők;
  • növeli az erőszintet;
  • Segíti az izomrostok regenerálódását;
  • nincsenek mellékhatások.

  Hátrányok

  • nem azonosított.

  Now Foods Sports Kre-Alkalyn kreatin

  Értékelés: 4.8

  Now Foods Sports Kre-Alkalyn kreatin

  A híres Now Foods márkának van egy Sports termékválasztéka, amelyen belül a Kre-Alkalyn. Ez egy szabadalmaztatott, pH-stabil, pufferelt kreatin. Ez a forma bejut az izomsejtekbe, tisztán és hatékonyan tartva azt. A készítmény nem alkalmas gyermekek számára. És a felnőtteknek, akik ezt a kiegészítőt fogyasztják, nem lehetnek komoly veseproblémáik.

  A Now Foods Sports Kre-Alkalyn 240 vagy 120 kapszulát tartalmazó zselatin kapszulában kapható narancssárga műanyag flakonban. Vegyen be két kapszulát, naponta kétszer-négyszer. Fontos, hogy a nap folyamán sok folyadékot igyunk. A kapszulák könnyen lenyelhetőek. Néhányan gyomorégésre panaszkodtak a termék szedése után.

  A vélemények szerint ez a Now Foods Sports kiegészítője tényleg működik. Ez a kreatin segít a sportolónak fenntartani a maximális teljesítményt az intenzív edzés során. Ez is elősegíti a gyors izomtömeg-gyarapodást. A termék az izomszövetek kulcsfontosságú energiaforrásaként működik.

  Előnyök

  • tiszta és könnyen felszívódó kreatin;
  • A kapszulák könnyen lenyelhetők;
  • fokozza a teljesítményt;
  • Hozzájárul az izomtömeg dinamikus toborzásához;
  • állóképességet és erőt ad.

  Hátrányok

  • Egyeseknél gyomorégést okoz.

 • Kreatin kapszulákban

  értékelés: 4.7

  <li></div><p>Fe Extension Creatine” src=”/wp-content/uploads/2023/02/4221666196371-4215.jpg” height=”450″ title=”</p><li>Creatine Extension Creatine”></p><p>Az amerikai gyártótól származó kreatint is bevontuk a legjobbak felülvizsgálatába</p><li>fe Hosszabbítás. Ez a kiegészítő adagonként 1000mg kreatin-monohidrátot és 12mg C-vitamint tartalmaz. A termék segítségével nagyon rövid időn belül láthatja az edzés eredményeit. A sportolók mellett a kiegészítő hasznos lehet az izomsorvadásban, neuromuszkuláris rendellenességekben és szív- és érrendszeri betegségekben szenvedők számára is.</p><p>Kreatin a</p><li>A fe Extension gyógynövénykapszulákban kerül forgalomba. 120 fehér, átlátszatlan műanyag fiolában kapható. Ajánlatos naponta kétszer, 2 kapszulát szedni. Ezt a kiegészítőt mindenképpen vízzel vagy gyümölcslével öblítse le. A veseproblémákkal küzdő egyének jobban teszik, ha tartózkodnak ezeknek a kiegészítőknek a szedésétől.</p><p>A fogyasztói véleményekből egyértelmű, hogy ez a kreatin teljes mértékben megfelel a gyártó minden ígéretének. Növeli az állóképességet és segít a szervezetnek gyorsabban regenerálódni a súlyzós edzés után. A kreatin általában jól tolerálható, de néhány ember úgy találja, hogy a kiegészítés puffadást és egyéb gyomor-bélrendszeri kellemetlenségeket okoz.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>kreatin és C-vitamin;</li><li>A kapszulák gond nélkül lenyelhetők;</li><li>növeli az állóképességet;</li><li>Támogatja a gyorsabb regenerálódást az erőnléti edzés után.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Egyeseknél puffadást okoz.</li></ul><h3>EFX Sports Kre-Alkalyn EFX</h3><p>Értékelés: 4.7</p><div style=EFX SPORTS KRE-ALKALYN EFX

  Az EFX Sports, egy amerikai márkanév, a Kre-Alkalyn EFX kiegészítőt gyártja. A fő összetevő a pufferelt kreatin-monohidrát, adagonként 1,5 g. Ennek a hatóanyagnak a megkülönböztető jellemzője a megfelelő savtartalom. Stabil kreatin-monohidrát molekulák.

  A Kre-Alkalyn EFX kapszulák lila zselatinos bevonattal rendelkeznek. 120 vagy 240 egységet tartalmazó fekete műanyag tégelyben kapható. Ajánlott étrend-kiegészítőként: 2 kapszula 30 perccel edzés előtt és 2 kapszula edzés után. Miközben ezt a kiegészítést szedi, fontos, hogy jó ivási rendszert tartson fenn.

  A Kre-Alkalyn EFX segíthet az anyagcsere fokozásában, az erő és az állóképesség növelésében. A felhasználók visszajelzései azt mutatják, hogy az első ülések során a kiegészítés könnyen beilleszthető 2-5 ismétlésbe erőnléti edzésenként. A kreatin nagyszerű azok számára, akik szeretnek edzeni az edzőteremben, kardiót vagy harcművészetet végezni.

  A

  • pufferelt kreatin-monohidrát;
  • A kapszulák könnyen lenyelhetők;
  • Növeli az állóképességet;
  • növeli az erőszintet;
  • fokozza az anyagcserét.

  Hátrányok

  • Enyhe lágyrész duzzanat.

  Vplab Creatine Caps
   es

  Értékelés: 4.7

  VPLAB CREATINE CAPS<ul></div><p>ES” src=”/wp-content/uploads/2023/02/42616666196371-2015.jpg” height=”420″ title=”VPLAB CREATINE CAPS</p><ul>ES”></p><p>A Vplab márkanév az Egyesült Királyságban egy Creatine Caps nevű kiegészítőt gyárt</p><ul>es, amely lépést tart az ebben a felülvizsgálatban szereplő amerikai étrend-kiegészítőkkel. Egy adag 3 g kreatin-monohidrátot tartalmaz. A hatóanyag hozzájárul a fokozott energiatermeléshez, az izomnövekedéshez, a fizikai teljesítmény javulásához és a zsírtartalékok csökkentéséhez.</p><p>Vplab kreatin kapszula. Minden üveg 90 kapszulát tartalmaz, amelyek fekete műanyag kapszulában vannak tárolva. Egy adag 3 kapszulát jelent, amelyet egyszerre kell bevenni edzés előtt. Használat időtartama – 6 hét. Komoly fizikai megterhelés esetén egyszerre 4 kapszula bevétele. A kiegészítőt mindig bő vízzel vagy gyümölcslével vegye be. 18 éves kortól engedélyezett.</p><p>A vélemények szerint a Vplab Creatine Caps szedése</p><ul>Még egy különösen kemény edzés után sem érzed magad kimerültnek. Gyorsabban égeti a zsírt és gyorsabban épít izmot. Bár a kapszulák meglehetősen nagyok (2 cm hosszúak), simaak és szinte könnyedén lenyelhetőek. A termék jól tolerálható, de visszatartja a folyadékot, így a lágyrészek megduzzadnak.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>tiszta kreatin nagy dózisban;</li><li>A kapszulák szinte gond nélkül lenyelhetők;</li><li>Támogatja a zsírégetést;</li><li>Gyors izomnövekedést okoz;</li><li>Kitartásnövelés.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Vízvisszatartás.</li></ul><h3>XXI Power Super Creatine</h3><p>Rangsor: 4.6</p><div style=XXI Power Super Creatine

  Az orosz XXI Power márka Super Creatine kiegészítőt gyárt. A kreatin-monohidrát nagymértékben tisztított, és nyomokban sem tartalmaz kreatinint. Minden adag 5g Kre-Alkalyn EFX-et tartalmaz. Ennek a kiegészítőnek a használata növelheti az erőt és az állóképességet a fizikai megterhelés határán. Fő értéke a robbanó energia rövid távú felszabadításában rejlik.

  A XXI Power Super Creatine kis kapszulákban kerül forgalomba. Minden fekete műanyag kapszula 100 vagy 200 egységet tartalmazhat. Egy adag 10 kapszula. A fenntartási fázisban naponta egyszer kell bevenni őket. A terhelési szakaszban naponta 40-50 kapszula vehető be legfeljebb 5 napon keresztül. Mindig fontos, hogy sok folyadékot igyunk.

  A fogyasztók gyakran jó véleménnyel vannak a XXI Power Super Creatine-ról. Azonban rámutatnak arra, hogy ez a termék nem alkalmas kezdőknek. A pumpáló hatás csak akkor érezhető, ha előtte jól edzettél. Ez a kiegészítés lehetővé teszi, hogy hosszabb ideig keményebben eddzen. Kiválóan alkalmas sprintekhez, úszáshoz és bármilyen erőnléti sporthoz.

  Előnyök

  • nagy tisztaságú kreatin-monohidrát;
  • a kis kapszulákat könnyű lenyelni;
  • lehetővé teszi, hogy keményebben és hosszabb ideig eddz;
  • Érezhető pumpáló hatást biztosít.

  Hátrányok

  • Egyszerre 10 kapszulát kell bevenni.

  G.E.O.N. Crea Strike

  Értékelés: 4.5

  G.E.O.N. Crea Strike

  Orosz márka G.E.O.N. Egészséges sportkiegészítőt készít Crea Strike. Ez a termék a kreatin vízben oldódó formáján, a trikreatin-citráton alapul. A Crea Strike egyszerre 3 kreatin molekulát termel. A hatóanyag ebben a formában a lehető legteljesebben és leggyorsabban szívódik fel.

  G.E.O.N. A Crea Strike tabletta formájában kerül forgalomba. A 120 egység kreatinpor sötétkék, átlátszó műanyag flakonban van. Egy adag 3 tabletta (összesen 3,0 g trikreatin-citrát). A kiegészítést ajánlott naponta 3-szor 1 egységben vagy egyszerre 3 egységben bevenni. A legjobb, ha 30 perccel a főétkezés előtt vagy 1 órával utána végezzük.

  A vélemények szerint a G.E.O.N. A Crea Strike gyors és észrevehető eredményeket produkál még azoknál is, akik nem büszkélkedhetnek a klasszikus formával. A formula energiával látja el a szervezetet a rövid távú, de erőteljes fizikai aktivitáshoz, és segít gyorsabban regenerálódni egy kimerítő verseny vagy edzés után. A termék toleranciája általában jó, de időnként kellemetlen érzést okoz a gyomorban.

  Előnyök

  • A kreatin vízben oldódó formája;
  • Csak napi 3 tabletta;
  • energiával látja el a szervezetet;
  • Támogatja a gyorsabb regenerálódást a kimerítő edzések után.

  Hátrányok

  • Egyeseknél gyomorpanaszokat okoz.

  A legjobb kreatin-kiegészítők porban

  A nagyon finom kreatinpor fokozza a feloldódást és a felszívódást. A mellékhatások lehetősége általában minimálisra csökken, ha ezeket a kiegészítőket használjuk.

  Optimum Nutrition Íz nélküli kreatin finom por

  Értékelés: 4.9

  OPTIMÁLIS TÁPLÁLKOZÁS FINOM POR ÍZTELEN KREATIN

  Az Optimum Nutrition márka nagyon népszerű a por alakú kreatin-kiegészítők között. Ez a termék Creapure-val készült. Ez azt jelenti, hogy a kreatin-monohidrátot a lehető legtisztábban használják fel. A táplálékkiegészítő minden adagja 5 g. A termék nem 18 éven aluliak számára készült.

  Ez az Optimum Nutrition kiegészítője fekete, vastag műanyag palackokban kerül forgalomba 0,3, 0,6 vagy 1,2 kg-os kiszerelésben. A por nagyon finom és könnyen keverhető a folyadékokkal, így az ital hosszabb ideig homogén marad. Egy lekerekített mérőkanállal van ellátva. Oldjon fel egy evőkanál kreatinport 200-300 ml vízben vagy gyümölcslében. Az elfogyasztás gyakorisága a kitűzött céloktól függően változik.

  A profi sportolók dicsérik az Optimum Nutrition kreatin-kiegészítőt. De elismerik, hogy az eredmények nem feltétlenül lesznek láthatóak, ha fél energiával és rosszul táplálkozva edzel. Azonban a termék önmagában képes energiát biztosítani minden izomban. A kreatin por kiváló erőt ad Önnek. Néhányan azonban ízületi problémákról számoltak be ennek az étrend-kiegészítőnek a szedése közben, ezért azt kondroprotektorokkal kombinálják.

  A

  • finoman diszpergált szerkezet;
  • Íztelen por;
  • erőt ad minden izomnak;
  • fokozza az energiát és a vitalitást;
  • Kiváló erőnövekedést biztosít.

  Hátrányok

  • Egyes embereknél ízületi rendellenességeket okoz.

  Doctor’s Best Pure Creatine por

  Értékelés: 4.8

  Doctor's Best Pure Creatine por

  A felülvizsgálatunk a népszerű amerikai márka Doctor’s Best kreatinporát is tartalmazza. A termék minden adagja 5 g kreatin-monohidrátot tartalmaz. GMO-mentes, gluténmentes, szójamentes. Kész energiaforrást jelent. A por gyorsan oldódik, íztelen és szagtalan.

  Ezt a kiegészítőt a Doctor’s Best 300 g-os fehér műanyag tégelyekben árulja. Oldjon fel 1 adagolókanál kreatinport 240 ml gyümölcslében vagy kedvenc italában. 20-25g 4-5 nap alatt. Ezután tartsa fenn a kreatinszintet napi 5-7g szedésével. Javasoljuk, hogy a lehető legtöbb folyadékot igyon a nap folyamán.

  A vélemények erről a kiegészítésről túlnyomórészt pozitívak. Sokan kedvelik a kreatin izomregeneráló hatását intenzív edzés után. Kiválóan alkalmas izomtömeg építésére, valamint energia, erő és állóképesség biztosítására. Kiváló tolerálhatóság és nem okoz kellemetlen érzést a gyomor-bélrendszerben, az ízületekben vagy duzzanatot.

  A

  • Kiváló minőségű, gyorsan oldódó kreatin;
  • hatékonyan helyreállítja az izomszövetet az edzés után;
  • fokozza az energiát és a vitalitást;
  • Támogatja az izomtömeg növekedését;
  • Nem okoz gyomor-bélrendszeri vagy ízületi problémákat.

  Hátrányok

  • nem azonosított.

  Ca

 • Gold Nutrition kreatin por

  Értékelés: 4.7

  CA<li></div><p>FORNIA GOLD NUTRITION CREATINE POWDER” src=”/wp-content/uploads/2023/02/38216666196371-4015.jpg” height=”360″ title=”CA</p><li>FORNIA GOLD NUTRITION KREATIN POR”></p><p>Amerikai márka Ca</p><li>A Gold Nutritionnak van egy Creatine Powder nevű kiegészítője. Minden adag 5 g kreatin-monohidrátot tartalmaz. Édesítőszerektől, aromáktól, színezékektől, töltőanyagoktól és egyéb egészségtelen összetevőktől mentes. Ez a kreatinpor számos felhasználási lehetőséggel rendelkezik.</p><p>Ezt a kiegészítést a Ca</p><li>Fekete 454g-os tégelyben kapható. Egy adagolókanál finom por (1 adagolókanál = 5g) 180-240 ml vízzel vagy gyümölcslével elkeverve. A folyamat fokozásához ajánlott egy shaker vagy elektromos turmixgép használata. A kreatinpor turmixokhoz, erősítőkhöz, shake-ekhez és más egészséges sportitalokhoz is adható.</p><p>A vélemények szerint a Ca</p><li>Az eredmények már most is érzékelhetőek. Az eredmények már néhány nap múlva láthatóvá válnak. Az erő megmarad az intenzív edzés végéig, ami után a szervezet gyorsabban regenerálódik. A kiegészítés egy helyi kiegészítés azoknak, akik keményen próbálnak izmot építeni. A tolerálhatóság jó, de a túlzott folyadékvisszatartás nem zárható ki.</p><h4>A</h4><ul><li>Tiszta kreatin káros adalékanyagok nélkül;</li><li>Többféleképpen használható;</li><li>az eredmények néhány napos használat után láthatóak;</li><li>Segít a szervezetnek gyorsabban regenerálódni;</li><li>Elősegíti az izomnövekedést.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Folyadékvisszatartást okozhat.</li></ul><h3>ALLMAX Nutrition Kreatin por</h3><p>Értékelések: 4.6</p><div style=ALLMAX Nutrition kreatin por

  A kanadai gyártó ALLMAX Nutrition olyan kreatinport gyárt, amely GMP tanúsítvánnyal rendelkezik. A táplálékkiegészítő minden adagja 5 g kreatin-monohidrátot tartalmaz. A termék nem tartalmaz tiltott anyagokat és kóser. 18 év feletti személyek számára ajánlott.

  Az ALLMAX Nutrition kreatinpor-kiegészítője gyönyörű kék műanyag 0,4 kg-os vagy 1 kg-os üvegekben kerül forgalomba. A mikronizált kreatin könnyű por. A részecskék mérete 2,5-szer kisebb, mint a legtöbb hasonló terméké. Ajánlott naponta vízzel vagy gyümölcslével bevenni intenzív edzés után.

  A fogyasztók a véleményekben megjegyezték, hogy ez a termék észrevehetően növeli a teljesítményt a rövid távú kitörések során, valamint növeli az erőt az edzések során. A kiegészítő hatékonyan növeli az izomtömeget, az erőt és a térfogatot. Könnyen szedhető és kiváló toleranciával rendelkezik. Az egyetlen hátránya a mérőkanál hiánya. De sokan nem törődnek vele, és más módon mérik ezt a terméket.

  Előnyök

  • tanúsítottan tiszta termék;
  • finom por;
  • Erőt ad edzés közben;
  • Jelentősen növeli az izomtömeget;
  • jól tolerálható.

  Hátrányok

  • Nem tartalmaz mérőkanalat.

  GAT kreatin

  Score : 4.5

  GAT kreatin

  A GAT kiváló minőségű kreatinját is felvettük a szűkített listára. A kiegészítő növeli az állóképességet és az edzés minőségét. Minden adag 5 g gyógyszerészeti minőségű, mikronizált kreatin-monohidrátot tartalmaz. A termék mentes az adalékanyagoktól és a nem hasznos összetevőktől.

  A GAT 1 kg-os fehér műanyag tégelyekben kerül forgalomba. Mikronizált por a maximális felszívódás és előnyök érdekében. Ajánlott napi 1 adag (5g a mellékelt mérőkanálban) bevétele. Keverje össze a port 120 ml vízzel vagy gyümölcslével. Vegye figyelembe, hogy az egyszerű szénhidrátok segítik a kreatin jobb és gyorsabb felszívódását.

  A GAT termék főként pozitív visszajelzéseket kapott. A fogyasztóknak tetszik, hogy egy tégely 200 napig elég. Megjegyzik, hogy figyelemre méltó hatással van a testtömegükre. A legnagyobb hatást az erőállóképességre gyakorolja mérsékelt intenzitású edzés során. Maga a kreatin nagyon finom (por) és könnyen oldódik folyadékokban. Gyakorlatilag nincs nedvességvisszatartás vagy egyéb mellékhatás.

  Előnyök

  • Kiváló minőségű kreatin adalékanyagok nélkül;
  • nagyon finom (porított);
  • Hatással van az állóképességre;
  • láthatóan izmot épít;
  • mérőkanállal érkezik;
  • Nem okoz erős mellékhatásokat.

  Hátrányok

  • kimutathatatlan.

  RSP Nutrition mikronizált kreatin por

  Értékelés: 4.4

  RSP Nutrition mikronizált kreatin por

  A kreatinport az RSP Nutrition márka is gyártja. Ennek a terméknek köszönhetően a gyártó segít az embereknek elérni az egészség és a fitnesz céljait. 5 gramm finom, prémium minőségű kreatin-monohidrát minden adagban.

  Az RSP Nutrition mikronizált kreatinpor fehér műanyag 300 g-os vagy 500 g-os üvegekben kapható. A por nagyon finom, engem a púderre emlékeztet. Vegyen be egy adagot (1 adagolókanál) a termékből 230-250 ml hideg vízben (vagy más italban) feloldva edzés előtt, alatt vagy után. A por nagyon könnyen feloldódik.

  A profi és amatőr sportolók nagyon ajánlják az RSP Nutrition kreatin-kiegészítőjét. Megjegyzik, hogy a termék használata kényelmes, és hozzájárult az izomtömeg növekedéséhez, az erő, a hatékonyság és az edzésekből való felépüléshez. A tapasztalt felhasználók észrevették, hogy a hatékonyság növelése és az esetleges mellékhatások minimalizálása érdekében fontos, hogy a termék használata során jó ivási rendet tartsanak fenn.

  Előnyök

  • prémium minőségű hatóanyag;
  • nagyon sekély;
  • könnyen oldódik;
  • Segít izomtömeget építeni;
  • Erőt és energiát ad;
  • Segít gyorsan regenerálódni az edzés után.

  Hátrányok

  • nem azonosították.

  R

 • ne Creatine Simple

  Értékelés: 4.3

  R<li></div><p>NE CREATINE SIMPLE” src=”/wp-content/uploads/2023/02/316161666196371-5815.jpg” height=”450″ title=”R</p><li>NE CREATINE SIMPLE”></p><p>Orosz gyártó R</p><li>ne elindítja a Creatine Simple-t. A termék tiszta kreatin-monohidrátot tartalmaz (5g adagonként). Ha ezt a kiegészítőt hozzáadod a mindennapi étrendedhez, akkor többféleképpen is fokozhatod az edzésteljesítményed. A kiegészítés még hatékonyabbá teszi az izomtömeg-gyarapodást.</p><p>Az RSP Nutrition által értékesített kreatin sokkal jobb hatással van az izomnövekedésre</p><li>500g-os átlátszó műanyag tégelyekben vagy 200g-os vagy 1000g-os Zip-Pack csomagolásban kapható. Mérőkanál mellékelve. A termék fogyasztásának több módja van. Az egyik ilyen módszer az, hogy 4 héten keresztül naponta egyszer 5 g port kell bevenni vízben vagy gyümölcslében hígítva. A kiegészítés ellenjavallt 18 év alattiak számára.</p><p>A vélemények szerint az R</p><li>ne Creatine Simple egy elég jól működő termék. Sokan azonban nem szeretik, hogy a por nem oldódik fel teljesen, és az a benyomásuk, hogy homokos vizet isznak. De a kiegészítés észrevehetően növeli az erőt. Csökken az izomterhelés. A tolerálhatóság nem rossz, de néhány embernél a kreatin súlyos folyadékvisszatartást okoz.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>Tiszta kreatin ízesítők és egyéb adalékanyagok nélkül</li><li>mérőkanál mellékelve;</li><li>Mérhető erőnövekedést biztosít;</li><li>felgyorsítja az izomnövekedést.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Vízben oldódó és oldhatatlan.</li></ul><h3>Be First Creatine mikronizált por</h3><p>Értékelés: 4.2</p><div style=Be First Creatine mikronizált por

  Az orosz Be First márka terméke a legjobb kreatin-kiegészítők áttekintésének végére kerül. A kreatin mikronizált por 5,5 g kreatin-monohidrátot tartalmaz mérőkanálonként. A kreatin-kiegészítő kiváló tulajdonsága a más hasonló termékekhez képest kisebb részecskeméretének köszönhetően jobb oldhatósága.

  300 g-os átlátszatlan műanyag tégelyekben árulják, és. A termék fogyasztásának leggyakoribb módja a betöltési fázisban történő fogyasztás. A kreatin mikronizált por 15-20 g kreatin-monohidrátot tartalmaz, és az első 5 napban folyamatosan kell bevenni, majd fenntartó adagra kell váltani. Alternatívaként, néhányan napi 4-5g-ot szednek egyszerre, és már egy hét alatt eredményeket látnak.

  Az orosz kiegészítőt a fogyasztók nagyra értékelték. A terméket használók azt mondják, hogy szedése felgyorsítja az intenzív edzések utáni regenerálódást, javítja az állóképességet, csökkenti a fáradtságot, növeli az erőt és a munkasúlyt. Ez a termék egyeseknél kiszáradást okozhat, de ez a probléma nem merül fel, ha a nap folyamán növeli a folyadékbevitelt.

  Előnyök

  • jobb oldhatóság;
  • ízléstelenség;
  • Gyorsítja a regenerálódást az edzések után;
  • Az állóképesség megnövekedett;
  • Elősegíti az izomnövekedést.

  Hátrányok

  • kiszáradást okozhat.
 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: