8 legjobb macska játékkészlet

A macska aktív és vad természetű. A háziállatok otthoni bezártsága gyakran megakadályozza őket abban, hogy mozogjanak, fára másszanak vagy élesítsék karmaikat. Az egyedül élő négylábúak tulajdonosainak túlnyomó többsége küzd ezekkel a problémákkal. Ma már van megoldás az alacsony aktivitási szintre és a karomélezés szükségességére. Különböző módosításokkal készülnek jutából, fából és textilből – természetes és biztonságos anyagokból, ami a választás egyik legfontosabb szempontja. Íme egy áttekintés a 8 legjobb macskáknak való játszóállomásról.

A legjobb macska játszóállomások

Jelölés székhely termék neve ár
A legjobb macskajáték komplexumok értékelése 1 TRIXIE “Munera” 139x60cm 35 000€
2

Pisa 80x43x140cm

17 000€
3 TRIXIE Maria 58 x 48 x 101 cm 10 000€
4 Ferribiella TIRAGRAFFI BIG BALL Macskafészek 61X51X124 cm 14 000€
5 Fauna International Almerich 50 x 50 x 121cm 7 300€
6 TRIXIE Malaga 70 x 45 x 109 cm 9 500€
7 Fauna International Virágos Ave 50 x 50 x 99 cm 5 000€
8 Nobby Massa 40 x 35 x 111 cm 4 000€

TRIXIE “Munera” 139x60cm

Értékelés: 4.9

TRIXIE Munera 139cm x 60cm

A legnagyobb játékkomplexum kis, közepes és nagy macskafajták számára. Ez a konstrukció azonban csak nagy területekre alkalmas – kerületi méretei 139×60 cm, és a kaparóoszlop legmagasabb része 246…280 cm között állítható, ami azt jelenti, hogy a termék 2,7 m-es mennyezettel rendelkező standard lakásokban és tágasabb helyiségekben is telepíthető.

Komplex

Az IXIE Munera több játszóteret tartalmaz a padló felett különböző szinteken. 4 platformmal, csúszdával, görgőkkel, játéklabdával és egy eldugott házzal rendelkezik. Minden rész plüss kárpitozású, és a mexikói agávéból származó szizálrostot használnak vakarófaként. A szerkezetet 12 cm átmérőjű függőleges csövek emelik, amelyek biztosítják a szerkezet stabilitását.

Alkalmas minden macskának, de különösen azoknak, akik szeretik a magasságot, mint például a Maine Coon és a bengál, amelyek a leggyakoribb társak

IXIE Munera. Bézs és pasztell színösszeállítás, ideális bármilyen belső térbe.

Átlagos ár 43000 RUR.

Előnyök

 • Több szakasz különböző magasságban;
 • Stabil szerkezet;
 • A mennyezet alatt állítható magasságú;
 • Kényelmes szizál kaparófa;
 • Minden egy színben.

Hátrányok

 • Nagy lábnyom.

Apillon kaparó Pisa 80x43x140 cm

Értékelés: 4.8

Papillon kaparó Pisa 80x43x140 cm

A második legnépszerűbb kaparófa és a macskák leggyakrabban vizsgált kaparófala a Papillon Scratcher Pisa, amelynek alapméretei 80×43 cm, magassága pedig 140 cm. Érdekes átalakítással rendelkezik: több különböző szint, játszókötél, mászólyukak, egy dobozház és egy kis nyitott játszószőnyeg, függőágy, csúszda. A szerkezetet széles talapzatra szerelik, és függőlegesen felemelik a karmok élezésére szolgáló kötéllel körbetekert csöveken. Figyelemre méltó, hogy nem csúszik lefelé, amikor a macska felmászik.

A Papillon Scratcher Pisa kis és közepes méretű macskák számára ajánlott, nagyobb háziállatok számára túl kicsi. A termék könnyű súlya alacsony, és a szerkezet kiegyensúlyozott és stabil, amikor a háziállatok rajta vannak. Változó színválaszték – a készlet lehet bézsbarna vagy vörös árnyalatú.

Átlagos ár – 20,000 rubeltől.

Előnyök

 • Több platform a mászáshoz;
 • Kényelmes, plüss párnázás a platformokon és a házban;
 • Stabil szerkezet kötélhéjjal;
 • 2 színes változat.

Hibák

 • Nincs meghatározva.

TRIXIE Maria 58 x 48 x 101 cm

Értékelés: 4.7

TRIXIE Maria 58 x 48 x 101 cm

Háromszintes macskaház

Az IXIE Maria szokatlan kialakítású: fehér konstrukció, két macskaállvánnyal és egy macskaággyal, két játéklabdával. Az egyik formázó polc külső oldala szizálszövettel van borítva a karmok élezéséhez. A kárpitozás a komplexum plüss. Levehető és mosógépben mosható.

A komplexum rétegelt lemezből készült, biztonságosan összekapcsolva egymással, ami merevséget és stabilitást biztosít. Alap mérete 48×58 cm, magasság 101 cm. Ez egy kompakt csomag minden otthonra. A macskatenyésztők és -tulajdonosok szerint macskáik szeretik ezt a terméket.

Átlagos ár – 8000 rubeltől.

Előnyök

 • Kompakt, stabil szerkezet;
 • Plüss kárpitozású;
 • Kivehető kutyaágy;
 • 2 játék.

Hátrányok

 • Nincs meghatározva.

Ferribiella TIRAGRAFFI BIG BALL Macskafészek 61X51X124 cm

Értékelés: 4.6

Ferribiella TIRAGRAFFI BIG BALL macskafészek doboz 61X51X124 cm

A következő a Ferribiella TIRAGRAFFI BIG BALL Macskafészek komplexum. Ez egy szokatlan kialakítás, amely 3 szintből áll: a lekerekített házikó az alsó szinten, a platform, a kaparó labda és a kutyaágy a legmagasabb ponton. Minden darab szizálba van csomagolva, így a macskák félelem nélkül mászhatnak rajtuk, a tulajdonosok gyakran látnak aktív mozgást a felső területeken, mert a labda egy érdekes játék, amelyet az állatok szeretnek mozgatni.

A komplexum alapterülete mindössze 61×51 cm, és kevés helyet igényel. A 124 cm-es magasság ideális az aktív játékhoz.

Átlagos ár – körülbelül 15 000 rubel.

Előnyök

 • Végig szizálba csomagolva;
 • Érdekes átalakítás kutyafekhellyel, kutyaházzal és játszótérrel;
 • Stabil felépítés.

Hátrányok

 • Nincs meghatározva.

Fauna International Almerich 50 x 50 x 121 cm 50 x 50 x 121 cm

Értékelés: 4.6

Fauna International Almerich 50 x 50 x 121 cm 50 x 50 x 121 cm

Fauna International Almerich négyszintes játszóház létrával, több emelettel és kiskapukkal az ötödik helyen található. 2 emelvény és 5 függőleges, fehér szizálba csomagolt oszlop – nem a legpraktikusabb megoldás, de elfogadható a tiszta mancsú házimacskák számára. A kialakításhoz tartozik egy plüss párnázattal ellátott barlang, valamint az összes többi vízszintes felület is.

A Fauna International Almerich játszóház minden méretű és tevékenységű macskának alkalmas. Ezen lehet aludni, aktívan tevékenykedni, játszani. A mindössze 50×50 cm-es alapterületű, kompakt szerkezet 1,21 m magas. A függőágy 2 színben kapható – teljes bézs és barna színben, fehér kaparóoszlopokkal. Látszólagos szilárdsága ellenére a páholy meglehetősen stabil és mindössze 16 kg súlyú.

Átlagos ár 8000 rubel körül.

Előnyök

 • 2 színes változat;
 • Több terület játékra és alvásra;
 • A kialakítás nem foglal sok helyet.

Hátrányok

 • Nincs meghatározva.

TRIXIE Malaga 70 x 45 x 109 cm

Értékelés: 4.5

TRIXIE Malaga 70 x 45 x 109 cm

Komplex

IXIE Malaga egy vagy két macska számára elérhető – ez utóbbi esetben ideális. A termék 2 páholyból áll, amelyek között egy párnázott híd található, 2 macskalétra a padlóról a felső platformra. A szerkezet stabilitását biztosító oszlopok agávé szizálral vannak bélelve, a dobozok és a négyzetek minden sarka lekerekített a macska biztonsága érdekében, a játék és a doboz plüssel, a belseje pedig gyapjúval van kárpitozva. A probléma ezzel az anyaggal az, hogy összegyűjti a szőrszálakat, amelyeket rendszeresen el kell távolítani az ágyneműből. A gyártó másik hibája a komplexum csak fekete (antracit) színben való teljesítménye, amely nem minden belső térhez illik. Az oszlopok fehér szálakkal vannak körbetekerve.

A oldalon

Az IXIE Malaga sok helyet igényel – alapterülete 70×45 cm, de figyelembe kell vennie a kiálló részeket, például a dobozokat és a lépcsőket. A Maine Coon, szibériai, norvég erdei fajtájú nagymacskák számára készült.

Az átlagár körülbelül 9500 rubel.

Előnyök

 • 2 létra és 2 doboz 1-2 bármilyen méretű macskának;
 • Biztonságos kialakítás, védett sarkokkal;
 • Függőágy a dobozok között a macskákkal való kommunikációhoz.

Hátrányok

 • Az alomdoboz belsejében lévő gyapjúbélés sok szőrt gyűjt össze a hosszú szőrű macskákról.

Fauna International Virágos Ave 50 x 50 x 99 cm

Értékelés: 4.4

Fauna International Virágos Ave 50 x 50 x 99 cm

A Fauna International Floral Ave játszóház kék és fehér kárpitozással jól harmonizál bármilyen belsőépítészeti kialakítással, és gyakran vásárolják macskás otthonokba és lakásokba. Kialakítása organikusnak és kompaktnak tűnik: platform a páholy tetején, középső és alsó szint, alatta egy tollas játék lóg, amelyet a macskák jól játszanak, de gyorsan rágják, a tulajdonosoknak maguknak kell cserélniük egy univerzálisabb játékra. A kunyhó és az egyik emelvény textil kárpitozású, a többi plüss, a függőleges kaparók bézs szizálból készültek.

Az 50×50 cm-es alap nem tartalmaz platformot, de sok helyet foglal el. A termék magassága 99 cm.

Átlagos ár körülbelül 5200 rubel.

Előnyök

 • Stabil, nem túl széles;
 • Érdekes madárjáték;
 • Textil kárpitozás kék és fehér színben.

Hátrányok

 • A tollat a macskák gyorsan megrágják.

Nobby Massa 40 x 35 x 111 cm

Értékelés: 4.3

Nobby Massa 40 x 35 x 111 cm

Fejezzük be a Nobby Massa játékkal, egy háromszintes játékkészlettel, amely egy házzal, egy létrával és egy alagúttal rendelkezik, amelyet a különböző fajtájú és méretű macskák szívesen másznak meg. A platform, az egyetlen a termékben, megkoronázza a szerkezetet. Minden rész plüss kárpitozású, beleértve a létrát is, és a karcolók a függőleges oszlopokon szizálba vannak csomagolva.

A Nobby Massa a legkompaktabb szett a rangsorunkban – 44×35 cm-es alapjával nem foglal sok helyet a padlón, és nincs szüksége extra helyre – nincsenek kiálló alkatrészek. A magasság is alacsony – 111cm. a komplexum mérete nem alkalmas nagy macskák számára, közepes és kis fajták és cicák számára alkalmas.

Átlagos ár – körülbelül 4000 rubel.

Előnyök

 • Kompakt méret;
 • Plüss kárpitozás a ketrecen belül és kívül;
 • Megfelelő áron.

Hátrányok

 • Csak közepes és kis testű macskák számára.
Olvasson tovább  15 legjobb száraz macskaeledel
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: