12 legjobb automata kutya- és macska etető

*A legjobbak áttekintése a szerkesztők szerint. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklámnak vagy vásárlási útmutatónak szánják. Vásárlás előtt forduljon szakemberhez.

Sok embernek van macskája vagy kutyája a házban, és néha mindkettő, de nem mindenkinek van ideje arra, hogy alaposan gondoskodjon róluk. Sok háziállat számára pedig a tápanyagbevitel egészségügyi okokból létfontosságú. Az automata etetők segítenek a tulajdonosoknak abban, hogy távollétük alatt szigorúan adagolt adagokban biztosítsák az állatoknak az élelmet. A töltőtartálytól függően ez egy vagy több napra szólhat, ami nagyon hasznos a rendszertelen munkaidő, üzleti utak, rövid távú nyaralások esetén.

Az automatikus macskaalmok több típusa létezik. A legegyszerűbbek minimális funkcióval rendelkeznek, de költséghatékonyak. A töltőelemek akkor lépnek működésbe, amikor az alomtálca kiürül. Hátránya, hogy az alomtálca gyorsan kiürül, ha a háziállat túlzott étvágya van. Vannak olyan modellek, amelyek érzékelőkkel érzékelik, ha egy macska vagy kutya az etetőnél van, és kimért mennyiségű ételt adnak az alomtálcába. Ha nem etted meg az összes előző ételt, nem kapsz újat.

Bizonyos egységek mobil eszközzel is vezérelhetők. A Wi-Fi-n keresztül módosíthatja az aktuális beállításokat és ellenőrizheti az adagot. Érdekes lehetőség a készülék jelzése a tulajdonos hangjával, amelyet előre rögzítettek. A nedves eledel automatikus adagolója különbözik a száraz eledel adagolójától. Sokan közülük emellett ivókészülékkel is fel vannak szerelve. Minden egység típustól függetlenül kisállat-biztonságos. Speciális mechanizmussal vannak felszerelve, így lehetetlen az adagolót egyedül kinyitni.

A hasznos tárgy kiválasztásakor érdemes figyelembe venni a háziállat méretét és az otthonától távol töltött idő hosszát. Sokféle lehetőség közül választhat, hogy megfeleljen kedvence igényeinek. Az egyéni beállítások lehetővé teszik, hogy megtalálja az optimális táplálkozási rendszert az étrendjéhez, vagy segít megelőzni a túlevést gyomor-bélrendszeri zavarok vagy érzékeny emésztés esetén.

Szakértőink elemezték a piacot, és kiválasztották a 12 legjobb automata adagolót. A legtöbb szavazatot a kutya- és macskatenyésztőktől kapják, akiket meggyőzött ezeknek a modelleknek a funkcionalitása, minősége és praktikussága.

A legjobb automata kutya- és macskaeledelek értékelése

Jelöléshelytermék neveár
A legjobb olcsó automata etetőtál macskák és kutyák számára1TRIXIE átnyomható adagoló TX2 600 ml1 954€
2Ferplast Cometa tál 400 ml1 473€
3Moderna Tasty Large luxus háziállatok1 418€
4MP Bergamo DISPENSER NUVOLA 1.5534€
Legjobb közepes árú automatikus adagoló1NUM’AXES EYENIMAL elektronikus kisállat etetőgép5 490€
2Automatikus adagoló LCD kijelzővel Feed-Ex4 991€
3Automatikus 5 adagoló Pawise3 380€
4Feedex 2 kg élelmiszerre5 118€
A legjobb intelligens etetőautomaták1Automatikus etetőgép időzítővel SITITEK Pets Pro Plus15 990€
2Xiaomi Petkit Fresh Element kék12 887€
3Petwant PF-103 etetőgép kamerával10 450€
4Petoneer Nutri Feeder (FDW010)8 990€

A legjobb olcsó automata madáretetők macskák és kutyák számára

Automatikus adagolóIXIE két adaghoz TX2 600 ml

Értékelés: 4.9

<img width="512" alt="

IXIE kettős adagoló TX2 600ml” src=”/wp-content/uploads/2023/02/2381666197741-3512.jpg” height=”406″ title=”Automata adagoló

IXIE két adagolóhoz TX2 600ml”>

Az első helyet egy olyan eszköz foglalja el, amely két teljes étkezést biztosít egy macska vagy egy kis kutya számára. Egy időzítővel beállítható, hogy mikor etessék a háziállatot. Két etetés közötti maximális időintervallum – 48 óra. Az adagoló elemmel működik. Száraz és nedves konzervekhez egyaránt tervezték. A rekeszekbe két jégcsomagot helyeztek el, hogy frissen tartsák az ételeket.

A robusztus anyagok karc- és ütésállóak. A fedelek tartósan rögzítettek, megakadályozva, hogy az állatok maguktól visszabillentsék őket. A gumibevonatú lábak megakadályozzák a csúszást. Minden alkatrész könnyen eltávolítható és tisztítható.

A vásárlói vélemények szerint a FutteAutomat ideális egy- és többállatú háztartások számára. Programozható úgy, hogy egyszerre nyíljon, így két állatot lehet egyszerre etetni. Kellemes design nem tűnik ki a belső térben.

Előnyök

 • univerzális modell minden típusú élelmiszerhez
 • két hűtőtasakkal érkezik;
 • Stabil és csúszásmentes kialakítás;
 • Maximális védelem a háziállat általi kinyitás ellen;
 • könnyű kezelhetőség és tisztítás.

Hátrányok

 • nem azonosított.

Ferplast Cometa tál macskáknak és kutyáknak 400 ml

Értékelés: 4.7

Ferplast Cometa tál macskáknak és kutyáknak 400 ml

A második alomdoboz az áttekintésünkben, 400 ml maximális kapacitással. Egy macska, kölyökkutya vagy kistestű kutya egyszeri etetésére tervezték, 1 és 44 óra közötti késleltetési idővel. Az idő leteltével a fedél automatikusan kinyílik. Egy elem a készülék működtetéséhez. Alkalmas száraz és nedves ételekhez. A csomagban egy műanyag elválasztó található, amely az egy rekeszt több részre osztja. Ez a kialakítás lehetővé teszi a különböző típusú eledelek etetését a háziállatokkal anélkül, hogy összekeverednének.

Az összes alkatrészben felhasznált műanyag ártalmatlan az egészségre. Nem szívja magába a szagokat. A burkolatot nedves szivaccsal lehet tisztítani. A tálca eltávolítható és mosható a csap alatt vagy a mosogatógépben. A stabilitást és a mozdulatlanságot gumírozott talp biztosítja.

Az automata adagoló megszokásához javasoljuk, hogy először normál tálként, időzítő nélkül használja. Az etetési időt a háziállat igényeinek megfelelően állíthatja be, amint hozzászokik.

Előnyök

 • a fejlesztés országa Olaszország;
 • Stabil csúszásmentes lábak
 • Opcionális elválasztó lemez;
 • nedves és száraz eledelhez;
 • Stílusos kontrasztos design.

Hátrányok

 • nem azonosított.

Moderna Tasty Large Luxurious Pets 2 az 1-ben automata etetőgép

Értékelés: 4.6

Moderna Tasty Large 2 az 1-ben csúszásmentes 3,75 literes automata etető Luxurious Pets

A harmadik vonal az egyszerű modell, amely lehetővé teszi, hogy több napot töltsön anélkül, hogy a tulajdonos a házban lenne. A tál mindig tele lesz, és a háziállat mindig éhes lesz. A készülék előnye, hogy könnyen átalakítható itatóvá. Az exkluzív kialakítás a csalidobozt funkcionálissá és a dekoráció részévé teszi.

A kiváló minőségű műanyag nem tartalmaz mérgező anyagokat és nem okoz allergiás reakciókat. Csiszolt felülete rendkívül ellenálló a sérülésekkel szemben. Nem karcolódik a szögektől, és könnyen tisztítható, mivel nincsenek éles sarkai vagy kiálló részei. Széles talapzata megakadályozza a felborulást, gumírozott felülete pedig megakadályozza a padlón való csúszást.

A tál 3,75 literes tartalommal rendelkezik. A fedél szoros illeszkedésének köszönhetően elkerülhetők a szagok, az ízvesztés és az idegen tárgyak az ételben. A vásárlók kiemelték összetéveszthetetlen megjelenését és azt, hogy nemcsak kézzel, hanem mosogatógépben is mosható.

Előnyök

 • automata etető vagy automata itató;
 • jó kapacitás;
 • Maximális stabilitás;
 • Kiváló minőségű nyersanyagok;
 • stílusos modern design.

Hátrányok

 • nincs.

MP Bergamo DISPENSER NUVOLA 1 automatikus adagoló.5

Értékelés: 4.5

MP Bergamo DISPENSER NUVOLA 1,5 l automata adagoló

Negyedik helyen egy olcsó madáretető áll, amit sok vásárló szeret. A tálon lévő fedél nélkül italként is használható. Kapacitás 1,5 literig. A speciális kialakításnak köszönhetően az étel egyenletesen adagolódik, anélkül, hogy kiömlene. Robusztus műanyag, amely ellenáll a külső sérüléseknek. A sima felület könnyen tisztítható minden szennyeződéstől.

A gyártó 4 színváltozatot adott ki, így mindenki kiválaszthatja a saját belső teréhez legjobban illő színt. könnyen összeszerelhető és szétszerelhető. az adagolódoboz a granulátummal való feltöltés után szilárdan rögzül a házhoz, és megakadályozza, hogy felboruljon. Ivóként használva a víz csak a tálba folyik. A gumírozott peremmel ellátott széles talapzat különösen stabillá teszi.

A macskák és miniatűr kutyák tulajdonosai értékelik a modell jó minőségét. Kevés helyet foglal el, miközben több napon át táplálékot biztosít a háziállat számára. A csali doboz mindenféleképpen tisztítható, bár a higiénikus tisztításhoz elegendő egy nedves kendő.

Előnyök

 • általánosan használható;
 • alacsony súly és méretek;
 • nem mérgező, biztonságos anyag;
 • Széles színválaszték.

Hátrányok

 • nem azonosították.

A legjobb a közepes árkategóriában

NUM’AXES EYENIMAL Elektronikus állateledel-adagoló kutyáknak és macskáknak

Értékelés: 4.9

NUM'AXES EYENIMAL elektronikus etetőgép kutyáknak és macskáknak

A legjobb etető ebben a kategóriában az, amelyik lehetővé teszi, hogy a tulajdonosok távollétében is ellenőrizze az etetési rendszert, és ne zavarja azt. Diéta esetén kis adagokban adható étel, valamint az állatorvos által szigorúan meghatározott időpontban gyógyszeres kezelés. A kezelőpanel intuitív. Az etetés mennyisége és ideje programozható rajta. Az aktuális állapot megjelenik a kijelzőn. LED világítással rendelkezik. Naponta legfeljebb 3 etetés.

Egy adag 25 grammnak felel meg. A teljes mennyiséget a macska vagy kutya igényeinek megfelelően igazítjuk ki. A szorosan záródó fedél védi a tartalmat a szagoktól és a friss élelmiszerektől. Stabil konstrukció, nem borul fel még egy nagyon aktív és kíváncsi háziállat esetén sem.

A tartály és a tál könnyen eltávolítható és bármilyen módon tisztítható. A fekete műanyag ház stílusos, alacsony karbantartási igényű megjelenésű. Kiváló lehetőség nagyon kedvező áron – a terepen kipróbált ügyfelek visszajelzései. A NUM’AXES adagolót a szakértők is magasra értékelték.

Előnyök

 • Nagy, megvilágított kijelző;
 • hipoallergén élelmiszer műanyag;
 • Az adagok pontos adagolása finom lépésekben
 • Egyszerű beállítás és higiénikus gondozás;
 • Kellemes univerzális kialakítás.

Hátrányok

 • nem azonosított.

Automatikus kutya- és macskaeledel Feed-Ex LCD kijelzővel

Értékelés: 4.8

Automata nagyméretű etető kutyák és macskák számára LCD kijelzővel Feed-Ex

Az ezüstérmet a nagyméretű, akár 6 kg száraz pellet befogadására alkalmas adagoló nyerte el. Alkalmas közepes méretű kutyafajták és macskák, valamint nagyobb egyedek etetésére. A legkisebb beállítható adagolási mennyiség: 40g, max. 360g. Bármilyen hosszúságúra programozható 1 naptól 99 napig terjedő időtartamra. A beépített érzékelő megakadályozza a túltöltést. 4 db alkáli elemmel működik. Alacsony töltöttségi szint jelzése a készülékházon.

Ha szükséges, felvehet egy hangklipet, és a tulajdonos hangjával ösztönözheti a háziállatot, hogy menjen az alomtálcához. A felhasznált anyagok megfelelnek a biztonsági előírásoknak. Stabil és nem borul fel, ha nagytestű állattal érintkezik. Az átlátszó fiók lehetővé teszi a szemcsék maradékának vizuális ellenőrzését. A fedél speciális nyitásgátló rendszerrel van ellátva.

A vezérlőpanel magától értetődő. Minden beállítás gyorsan beállítható és megjeleníthető az LCD-képernyőn. A vásárlók elégedettek voltak a modell teljesítményével és megjelenésével.

Előnyök

 • a terjedelmes, átlátszó etetőtál
 • a szabadalmaztatott rezgésgátló rendszer;
 • valós idejű működés;
 • Hosszú távú programozás;
 • Étkezés végi riasztás.

Hátrányok

 • nem észlelik.

A Pawise automata 5-ös etetőgép macskák és kutyák számára

Értékelés: 4.7

A Pawise 5-ös etető macskák és kutyák számára

Harmadik helyezett az automata adagoló, amely öt konténerre van osztva. Mindegyik egy meghatározott időpontban nyílik meg. A napi étkezések száma 1-től 5-ig tetszőlegesen programozható. Minden dobozban legfeljebb 240 ml étel fér el. Száraz granulátumokat és nedves ételeket is képes befogadni. Minden rész eltávolítható és könnyen tisztítható kézzel vagy mosogatógépben.

Robusztus, ütés- és karcálló élelmiszer-ipari műanyag. Helytakarékos eszköz. Kialakításának köszönhetően kis háziállatok és kisebb fajták etetésére használható asztalok, székek vagy szekrények alatt. Karcsú fehér dizájn, amely bármilyen szobadekorációhoz illeszkedik. A működési módot 4 elem jelenléte biztosítja.

A vélemények szerint a készülék csak időzítőre nyitja a rekeszeket. Az igényes háziállatok nem lesznek képesek egyedül kinyitni őket. Nagyon robusztus és strapabíró modell. A használat során nincsenek komolyabb meghibásodások vagy programhibák. Nem túlárazott, de megfelel a minőségnek és a funkcionalitásnak.

Előnyök

 • 5 teljes adag;
 • A beállítások egyszerű beállítása;
 • Alacsony súly (1,2 kg) és kompakt;
 • praktikusan kialakított, kivehető tálcák.

Hátrányok

 • nem azonosított.

Feedex 2 kg-os automata adagoló (PF3)

Értékelés: 4.6

Feedex 2 kg-os automata adagoló kék (PF3)

A negyedik pozíciót a Feedex foglalja el, de ezúttal ez egy termék a kis macska- és kutyafajták számára. Kompakt mérete ellenére az ételtartály bőséges méretű. 2 kg pellet befogadóképességgel rendelkezik. Az ételadagok 25 és 250 g között állíthatók be. Naponta legfeljebb 4 etetés. Minden beállítás egy olyan panelen keresztül történik, amelyet egy átlátszó műanyag fedél véd a különösen kíváncsi állatoktól.

Az adagolás egyenletesen adagolt és az adagoló nem dugul el. Az érzékelő megakadályozza a tálca túlcsordulását, amely két gomb megnyomásával távolítható el. Az adagoló és a tartály mosogatógépben tisztítható. A sima műanyag lassan szennyeződik. A burkolatot úgy tervezték, hogy sérülésálló legyen. A beépített mikrofonnal rögzítheti a házigazda meghívását az alomtálcához és az evéshez. A hang megnyugtatja kedvencét, amíg távol van, és enyhíti a stresszt.

A gyártó nem okoz csalódást a kis- és közepes méretű kisállatok tulajdonosainak sem. Minden részletet átgondoltak, biztosítva a könnyű beállítást és karbantartást, valamint a kényelmes étkezést.

Előnyök

 • Feltűnő, vonzó kialakítás;
 • Felvett hangparancsok;
 • kényelmes programozás;
 • Különböző időszakok.

Hátrányok

 • nem azonosított.

A legjobb automatizált intelligens etetők

Kutyák és macskák automata etetője időzítővel SITITEK Pets Pro Plus

Értékelés: 4.9

Kutyák és macskák automata etetője időzítővel SITITEK Pets Pro Plus

Az első egy innovatív eszköz 4 literes tartállyal. Ez a térfogat 2 kg szárazeledelt tartalmaz, így még egy nagytestű kutyafajta is több napra elegendő élelemmel lesz ellátva. Minden beállítás könnyen vezérelhető telefonon vagy táblagépen keresztül az ingyenes alkalmazáson keresztül. A beépített videokamera képeket továbbít, így az etetőgép tulajdonosa nyomon követheti a háziállat viselkedését.

A készülék mikrofonnal és hangszóróval van felszerelve. Bármikor felhívhatja kedvencét, és meghallgathatja a hangját. A beépített háttérvilágítás megvilágítja a tálcát és a körülötte lévő területet, így éjszaka is kényelmesebbé teszi az étkezést.

A vélemények szerint az alkalmazás gyorsan letölthető a kézikönyvben található QR-kódnak köszönhetően. Még akkor sem fogsz unatkozni, amikor távol vagy a háziállatodtól, rengeteg időd lesz beszélgetni és fényképezni. A szolgáltatás állapotjelentést és táplálkozási tanácsokat is ad. Az irányítás több mobileszközről is lehetséges, így szükség esetén rokonokat és barátokat lehet kérni, hogy vigyázzanak a kutyára vagy macskára.

Előnyök

 • nagy pontosságú pellet adagolás (± 2 g);
 • A takarmánytartály nagy kapacitású;
 • Háziállat egészségügyi ellenőrzése;
 • LED világítás
 • Videó- és kétirányú hangkommunikáció.

Hátrányok

 • nem azonosított.

Xiaomi Petkit Fresh Element Blue intelligens automata etetőgép

Értékelés: 4.8

Intelligens automata etetőgép Xiaomi Petkit Fresh Element kék

A második pozíciót egy stílusos adagoló foglalja el, amely nemcsak hasznos eszközzé válik, hanem a belső tér díszítése is. A PETKIT alkalmazáson keresztül szinkronizálódik a telefonjával, ahol távolról is elvégezheti a beállításokat és nyomon követheti kedvence viselkedését. A száraz pellet adagolása automatikus vagy kézi üzemmódban lehetséges. Kapacitás 5900 ml. A takarmány a nedvszívó anyagnak és a fedelén lévő védőgyűrűnek köszönhetően akár 1 hónapig is megőrzi aromáját és ízét.

Az adagoló törés nélkül működik és nem tömíti el a pelletet. Ezt 1 millióan igazolták. vizsgálatok a vállalati laboratóriumban. A beépített érzékelők jelzik a maradék takarmánytömeget, és pontosan szabályozzák a táplálék mennyiségét.

Az “intelligens” eszközt sok ügyfél választotta. Az ultra trendi design harmonikusan illeszkedik a modern konyhába. A csali doboz 2 színben kapható: kék és fehér. Nem igényel különleges higiéniai gondoskodást. A vezérlők nagyon világosak és hozzáférhetőek.

Előnyök

 • 10 nagy pontosságú érzékelő;
 • Nagy kapacitású tárolóegység;
 • beállítások okostelefonról vagy táblagépről;
 • 30 napig frissen tartja az élelmiszereket;
 • Stílusos külső kialakítás.

Hátrányok

 • nem azonosított.

Automatikus kutya- és macskaeledel kamerával Petwant PF-103

Értékelés: 4.8

Automatikus kutya- és macskaeledel kamerával Petwant PF-103

Harmadik díj nyertese – programozható készülék kézi vezérléssel vagy beállításokkal tableten és telefonon keresztül. Az alkalmazás beépített videokameráján keresztül valós időben figyelheti kedvencét, hívhatja és cseveghet vele. Kívánságra fénykép vagy videó időzítő is beállítható. 4,3 literes élelmiszertároló kapacitás. Jól le van zárva, így a pellet frissessége garantált.

Naponta akár 4 etetés is beállítható automatikusan. Ha más adagolási módra van szükség, az egy speciális gomb megnyomásával működtethető. Ezután a rendszer annyiszor adagolja a pelletet, ahányszor a háziállatnak szüksége van rá. A kiváló minőségű anyagok hosszú élettartamot garantálnak. A nyersanyagok biztonságosságát dokumentálják.

Mobil hálózati és akkumulátoros működéssel egyaránt. Áramszünet vagy áramkimaradás esetén a készülék a szokásos módon működik. A takarmányozással érintkező valamennyi alkatrész könnyen eltávolítható és tisztítható. A fedél biztonságosan záródik, így a macska vagy kutya nem tudja kinyitni azt egyedül.

Előnyök

 • A pellet egyenletes etetése;
 • online kommunikál háziállatával;
 • Hetekig tartó felállítás;
 • autonóm működés hálózati áram nélkül;
 • széles látószögű kamera.

Hátrányok

 • nem észlelik.

Intelligens automata etetőgép WiFiPetoneer Nutri Feeder (FDW010)

Értékelés: 4.8

Petoneer Nutri Feeder (FDW010) intelligens, automatikus WiFi macska- és kutya etetőgép

A negyedik helyen az “intelligens adagoló” áll, amely segít a tulajdonosnak a távollétében, hogy ütemezés szerint és a folyamat teljes ellenőrzésével etesse a háziállatot. Vezérlés az alkalmazáson és a Petoneer felhőszolgáltatáson keresztül. A beállítások ezen keresztül vagy magában a készülékben végezhetők el. A tálban maradt ételmennyiségről szóló értesítés a telefonra vagy a tabletre küldhető. A tulajdonos mindig tudni fogja, ha a tartály majdnem üres, és újra kell tölteni pellettel.

Az adagoló élelmiszer-biztonságos műanyagból készült. Törésálló és könnyen tisztítható. Kompakt méret és visszafogott megjelenés bármilyen stílusú környezethez.

A 3,7 literes etetőtartály kivehető. Lezárt fedél, amely megakadályozza a pelletek íz- és aromaveszteségét. Van egy azonnali adagoló gomb a testen és az alkalmazásban. A készülék LED-es kijelzőkkel rendelkezik az internetkapcsolat és a maradék étel mennyiségének ellenőrzésére. Hálózati tápegység nélkül is képes önállóan működni.

Előnyök

 • egyszerű távirányítás;
 • levehető részek a könnyű ápolás érdekében;
 • Külső elemtartó;
 • Minőségi anyagok és kivitelezés;
 • univerzális tervezés.

Hátrányok

 • nem azonosított.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: