A 7 legjobb kutyahám márka kutyák számára

*A szerkesztőség véleménye szerint a legjobb. kiválasztási kritériumok. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. A vásárlás előtt konzultálni kell egy szakemberrel.

Amikor hámot választanak kedvencük számára, a tulajdonosok a kényelmet és a biztonságot keresik. A hámok, ellentétben a nyakörvekkel, megfelelően osztják el a terhelést a mellkasra. Nem szorítják a macskát, amikor kinyújtják, nem okoznak fájdalmat, nem rekednek vagy köhögnek. A jobb kiegészítő megkönnyebbülést nyújt a gerincnek, és különböző betegségek megelőzésére szolgál.

A hámokat sétáló hám, lovagló hám, kiképző hám, védő hám kategóriákba soroljuk. Minden egyes design a kutya fajtájához, életkorához és alkalmazásához igazodik. A termékek különböző anyagokból készülnek. Nylon, bőr, műbőr, ponyva, kompozit bőr, természetes bőr és műbőr.

A kutyahámok választéka széles és változatos. Vásárolhat egy olcsó modellt vagy egy exkluzív terméket, amely nem csak gyakorlati funkcióval, hanem dekoratív is rendelkezik. Sok gyártó van a kisállat-piacon. Egyes tenyésztők a hazai márkákat részesítik előnyben, mások jobban bíznak a külföldi cégekben. Kiválasztottunk 7 népszerű hámmárkát, amelyek minőségi termékeket gyártanak, ahogyan azt az állattulajdonosok és a szakmai szakértők is megerősítették.

A legjobb kutyahám márkák

Jelölés hely gyártó Értékelés
A legjobb kutyahám márkák rangsora 1 HUNTER 5.0
2 Ferplast 4.9
3 EzyDog 4.8
4

uppia

4.7
5 Rogz 4.6
6 Zoonic 4.5
7 Triol 4.4

HUNTER

Értékelés: 5.0

HUNTER

Az első helyen egy 1980-ban alapított német vállalat áll. Családi vállalkozás világszínvonalú vállalattá fejlődik. A termékeket több mint 40 országban ismerik az állattartók. Két sorra oszlik. Klasszikus – Hétköznapi hám klasszikus stílusban. A hámok kiváló minőségű anyagokból készülnek, amelyek nem teszik kényelmetlenül a kutyát séta és edzés közben. Tartósak, hosszú élettartamúak, biztonságosak és praktikusak.

A Smart termékcsalád divatos kiegészítőkkel örvendezteti meg a tenyésztőket. Élénk színekkel, rajzokkal és díszítőelemekkel díszítettek. A hámokat széles körben használják a bemutatók során. Ezek kiemelik a háziállatot a többi versenytárs közül, és elegánsabb megjelenést kölcsönöznek neki. Különböző árszegmensekben kínálunk termékeket. Ezek a költségvetési modellektől a magas árfekvésű tételekig terjednek.

Minden terv a különböző fajták anatómiáját figyelembe véve készült. Könnyen állítható, így biztosítva a megfelelő illeszkedést. A kutyatenyésztők rámutatnak, hogy a Németországból származó hámok tökéletes minőségűek és kényelmesek nemcsak a háziállat, hanem az ember számára is: nem vágnak a kézbe, vagy nem csúsznak ki. Az innovatív ötletek minden új kollekcióban megjelennek, ahol minden vásárló megtalálja az igényeinek megfelelő kisállat terméket.

Ferplast

Értékelés: 4.9

Ferplast

A második helyezett az olasz cég, amely több mint fél évszázada van jelen a piacon. Kiváló minőségű, tökéletes kialakítású hámokat gyárt, amelyek tökéletesen biztonságosak a háziállatok számára. Ez annak köszönhető, hogy a kutyatulajdonosok, kiképzők, állatorvosok évekig kutattak és részt vettek az új formatervezési minták kifejlesztésében. Több mint 2000 termék, köztük 100 innovatív és szabadalmaztatott termék.

A márka támogatja a természeti erőforrások fenntartható használatát. Nem mérgező, újrahasznosítható anyagokat használnak, amelyek megfelelnek a nemzetközi minőségi szabványoknak és környezetbarátok. A Ferplast különböző fajtákhoz és alkalmazásokhoz kínál hámokat: sétáltatás, lovaglás, sportolás. Tökéletesen illeszkednek, biztonságos fém vagy műanyag rögzítőkkel.

Öt kontinensen népszerű a hivatásos tenyésztők és a hobbi tenyésztők körében egyaránt. Megfelelnek a minőségi és higiéniai követelményeknek, rendkívül kopásállóak és hosszú élettartamúak. A márka nem hagyja abba a felfedezést, és biztonságos és kényelmes társaságot kínál kedvence számára.

EzyDog

Értékelés: 4.8

EzyDog

A harmadik helyezett egy jól ismert ausztrál cég, amely prémium kategóriás kisállat termékeket kínál. A kiváló minőségű anyagok garantálják a tartós fogyasztói vonzerőt, nemcsak a szabadban, hanem fürdés közben is. A textil légáteresztő, víz-, nap- és szennyeződésálló. Minden fém alkatrész rozsdamentes acélból készült.

A hámokat a kutya anatómiájának megfelelően tervezték. Nem gyakorolnak nyomást a mellkasra, hanem inkább a gerincnek adnak extra támogatást. A termékeket dísz-, szolgálati, harci, vadász-, biztonsági és szánhúzó kutyafajtákhoz használják. A hám könnyen felhelyezhető és alkalmazkodik a kutya mellkasának alakjához. Sok modell fényvisszaverő elemekkel van felszerelve, hogy a háziállat biztonságban legyen a sötétben.

Az EzyDog termékeket a háziállat legkorábbi életkorától kezdve használjuk. A tulajdonos anélkül tudja korrigálni a rosszcsont kiskutya viselkedését, hogy fájdalmat vagy stresszt okozna neki. A minták változatosak. Egyaránt megfelelnek azoknak, akik a szigorú, konzervatív stílust kedvelik, és azoknak is, akik megszokták, hogy megmutassák magukat és emlékezetes megjelenést teremtsenek kutyájuknak. Az EzyDog logó a hámon garantálja a minőséget, a biztonságot és a mozgásszabadságot kedvence számára.

uppia

Értékelés: 4.7

Puppia

Dél-Korea a negyedik helyen áll a különböző felhasználási területekre szánt kisállat-kiegészítőkkel. Hazánkban a kiváló minőségű kivitelezés, a megbízható formatervezés, a modern dizájn és a modern formatervezés miatt vált ismertté. A hámok nem korlátozzák a mozgást, és maximális ellenőrzést biztosítanak a háziállat felett. Nem mérgező, környezetbarát és biztonságos nyersanyagokból készülnek.

A világos, eredeti termékek kiemelik az állatot a napi sétákon és a kiállításokon. Segítenek a viselkedés korrigálásában és a parancsok megtanításában a képzés során. A szoros illeszkedés megakadályozza, hogy a túl aktív háziállat kicsússzon a helyéről. A hevederek egyenletesen osztják el a terhelést, és nem korlátozzák a mozgást. Kényelmesek a kutya és a gazdi számára. A modellek párnázott mellkaspárnával rendelkeznek. Vannak olyan hámok, amik úgy néznek ki, mint a mellény. Erős tépőzárral rögzíthetők és légáteresztő felületűek.

Gondozásmentes, könnyen tisztítható és gyorsan szárítható. Az ügyfelek szeretik azt a tényt, hogy a vállalat nemcsak univerzális kiegészítőket tervez, hanem az év adott évszakára is. A sötét brogue-októl az élénk rózsaszínig terjedő színekben kapható.

Rogz

Értékelés: 4.6

Rogz

Dél-afrikai márka az ötödik helyen a tenyésztők által világszerte ismert termékekkel. A tervezők és konstruktőrök innovatív ötletei kiváló minőségű, stílusos hámokká alakulnak át, amelyek nemcsak hasznos attribútumként, hanem exkluzív kiegészítőként is szolgálnak. A környezetbarát anyagok nem irritálják a túlérzékeny bőrű háziállatokat.

A vállalat rugalmas nejlont használ, amely nem dörzsöli, nem gubancolja vagy nem gubancolja a hosszú hajat. Nem fakul a napon. A színtartóság sok mosás után is megmarad. A fém alkatrészek nem hajlamosak a korrózióra. A Rogz volt az első, aki új technológiákat vezetett be, amelyeket később más zoobrands is átvett. A zárszerkezet robusztus titánból készült, amely ellenáll az óriás fajták nyomásának is. A speciális zárszerkezettel ellátott biztonsági retesz nem nyílik ki véletlenül, ha a kutya túl aktív.

A fényes, figyelemfelkeltő termékek nemcsak kiváló minőségűek, hanem könnyen kezelhetőek is. Könnyen lemosható a makacs szennyeződésekből. A széles választék lehetőséget ad arra, hogy minden napra, valamint különleges alkalmakra eredeti színekkel és díszítésekkel válasszon hámot.

Zoonic

Értékelés: 4.5

Zoonic

A Hatodik egy orosz márka, amely szakértő a kedvtelésből tartott termékek területén. Népszerűsége a modern gyártásnak, az innovatív technológiának és a környezetvédelmi előírásoknak való megfelelésnek köszönhető. A nyersanyagok nem tartalmaznak olyan mérgező anyagokat, amelyek károsíthatják az állatok egészségét. Minden évben bővül a kiegészítők sora, amelyek a legkelendőbbekké válnak. Minőségükben nem rosszabbak, mint sok európai kedvtelésből tartott termék.

A kínálatban kapronszalag, nejlon, kiválasztott bőr hámok olcsó modelljei találhatók. A gyártó háztartási és speciális tartozékokat gyárt kis, közepes és nagy fajták számára. Kényelmes, kényelmes, könnyen állítható és leveszi a nyomást a gerincről, hogy kedvence biztonságban érezze magát vidám játék vagy nyugodt séták közben. A hámok más, azonos stílusú termékekkel is összeilleszthetők.

“A Zoonic a hazai fogyasztókra összpontosít, számos fejlett lőszert kínálva. A márka felismerhető az emlékezetes csomagolástervezésnek köszönhetően. A kutyatenyésztők meg vannak győződve a termékek minőségéről és értékelik a versenyképes árakat, ezért sokan választják őket.

Triol

Értékelés: 4.4

TRIOL

A 2004-ben alapított hazai cég egészíti ki a termékpalettát. A fejlesztési munkában a kutyák tenyésztésének, kiképzésének és gondozásának elismert szakértői vesznek részt. A hámokat a fiziológia, valamint a tulajdonosok igényeinek és preferenciáinak figyelembevételével tervezték. Könnyen fel- és levehető, és egyenletesen osztja el a nyomást a gerincen és a mellkason. A kínálatban professzionális és otthoni használatra szánt lőszerek találhatók minden fajta számára.

A nyersanyagok gondos kiválasztása és a késztermék ellenőrzése garantálja a hosszú élettartamot. Minden anyag megfelel a biztonsági és higiéniai követelményeknek. A hámok anatómiai illeszkedéssel rendelkeznek, és nem okoznak kényelmetlenséget séta közben. A népszerű modellek élénk színű nejlonból készülnek. Puha, nem kopik, nem csúszik, nem csavarodik. A termék könnyen és higiénikusan tisztítható.

A kis kutyatenyésztők a márkát eredeti kutyahámjai miatt választják, amelyek rendkívül funkcionálisak és kreatív kiegészítőként szolgálnak. A világos formatervezés nem hagyja közömbösnek a tulajdonosokat. A megfizethető ár és a minőség együttesen teszi a hámot

iol keresett a kedvtelésből tartott állatok piacán.
Olvasson tovább  10 legjobb ápológép
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Cybulya Guculka

Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: