15 legjobb elektromos daráló

*A legjobbak áttekintése a szerkesztő véleménye szerint. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. Vásárlás előtt szakemberrel kell konzultálni.

A húsdaráló minden konyhában nélkülözhetetlen tulajdonsággá vált. Segít otthon bármilyen állagú friss darált hús készítésében, kolbászok, virslik és egyéb félkész termékek elkészítésében. A múltban csak kézi modellek voltak, de mostanra felváltották őket a nagy teljesítményű elektromos készülékek, amelyek sok időt és erőfeszítést takarítanak meg. Az üzletekben bemutatott készülékek széles választéka közül nagyon nehéz kiválasztani csak a húsdarálót, amely később kielégíti az összes igényt, és nem kell megbánnia a vásárlást.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő multi-food darálót az Ön otthonába?

Mielőtt vásárolni indulna, online magazinunk azt tanácsolja, hogy döntse el, hogy ezek közül a funkciók közül melyik felel meg leginkább az Ön igényeinek, és alkosson elképzelést az Ön igényeinek leginkább megfelelő húsdarálóról.

 1. Teljesítmény és teljesítmény.Ez a két kritérium összefügg egymással. Minél nagyobb a teljesítmény, annál több húst tud feldolgozni 1 perc alatt. Egy kis család számára a 1,5-2 kg-os kapacitás a legjobb. Több mint 3 kg – professzionális használatra tervezték, vagy nagy háztartással rendelkezők választják. A nagyobb teljesítmény több áramot fogyaszt. Tehát vásárlás előtt mérlegelje az előnyöket és hátrányokat, és döntse el, hogy melyik modell nyújtja a legjobb teljesítményt.
 2. burkolat anyaga.Sok darálógép robusztus, élelmiszeripari műanyagból készül. Könnyebbek és olcsóbbak, mint fém társaik. A rozsdamentes acél és az alumíniumötvözetek különösen strapabíróak, de drágítják a darálót. a biztonság, a savállóság és a korrózióvédelem fontos szempontok, bármelyik modellt is választja.
 3. Mellékletek.A húsdaráló tárcsák alapfelszereltségként kerülnek szállításra. A készlet 2-3 különböző lyukátmérőjű rostélyt tartalmazhat, hogy különböző frakciókban lehessen darált húst készíteni. Választható bővítmények kolbászok, felvágottak, kekszek készítéséhez, zöldségek aprításához és darálásához. Minél több a választható elem, annál magasabb a költség. Tehát először gondolja át, hogy később kívánja-e használni őket – minél többet kap, annál drágább lesz a multi-food daráló. oktatás 1 A multi-food darálót nem kell használni.
 4. Kések. Valószínűleg a legfontosabb összetevő a tökéletes eredményekhez. A legjobb anyag a rozsdamentes acél. A belőle készült éles kések megbirkóznak az inakkal és porcokkal. Nem rozsdásodnak, lassan tompulnak. Sok multifunkciós daráló önélező pengékkel rendelkezik a könnyű tisztítás érdekében.
 5. Fordított rendszer. Nem minden modell rendelkezik ezzel a funkcióval. De ha ezt a darálót választja, nem kell minden alkalommal, amikor egy termék elakad, szétszerelni és tisztítani a készüléket. Egy gombnyomásra a csiga az ellenkező irányba mozog, és az elakadt részecskéket visszatolja a szívónyílás felé.
 6. Túlterhelés- és túlmelegedés elleni védelem. A multi-food daráló minél hosszabb ideig történő működésének fenntartására tervezett funkciók. A rendszer túlterhelés esetén blokkolja a motort, és megakadályozza a törést. Ne feledje, hogy jobb, ha egy kis többletet fizet a védelemért, mint a motor cseréje és a költséges javítás, vagy egyszerűen csak dobja a hasznos dolgot a szemétbe.
 7. További lehetőségek.A jó húsdarálóknak stabil, vízszintes lábakkal kell rendelkezniük a felülethez való rögzítéshez, 1 méteres vagy annál hosszabb vezetékkel, hogy a multifőzőt a konnektoroktól távolabb, bárhol is legyen, és rekeszekkel a vezeték és a tartozékok tárolására.

A különböző ételdarálók előnyei és hátrányai

Melyik a jobb: turmixgép, konyhai robotgép vagy húsdaráló?? Ez a kérdés zavarba hozhatja az átlagos vásárlót, mivel mindegyiknek kétségtelen előnyei vannak, de mindegyiknek vannak hátrányai is a másik típusú géphez képest. Kiemeltük az egyes eszközök előnyeit és hátrányait, és összehasonlító elemzést mutattunk be a táblázatban.

A berendezés típusa

Előnyök

hátrányok

Darálógép

+ darált húst állít elő különböző frakciókban.

+ Nagy teljesítmény.

+ Gyors aprítás.

+ Szívós húst darál, filmréteggel és szálkával együtt.

+ Fél hústermékek készítésének lehetősége.

+ Könnyű kezelhetőség.

– Minimális funkciók.

– Nem minden kés és edény illik a nyak magasságához.

Blender

+ Kis adagok keverésére alkalmas.

+ Kompakt méret.

+ Hordozható, könnyen hordozható.

+ Nem foglal sok tárolóhelyet.

+ Babaeledel készítéséhez.

– A nyers húst rosszul vágja.

– Nem tud egyszerre nagyon nagy mennyiségű ételt kezelni.

Konyhai konyhai konyhai robotgép

+ Többfunkciós gép.

+ A turmixgépet, húsdarálót, gyümölcscentrifugát, darálót helyettesíti.

+ Nincs szükség további főzőedények használatára, minden benne van.

+ Számos kés és tartozék.

+ Az alkatrészek gyorsan eltávolíthatók és könnyen tisztíthatók.

– Nem mindig elég erős a kemény és szívós húsokhoz.

– A darált húsból gyakran homogenizált pürét készítenek.

– Sok helyet foglal el a konyhában.

Magazinunk teljesítmény, kapacitás, tartozékok és anyagok alapján rangsorolta a legjobb több árkategóriás multifunkciós darálókat. Figyelembe vettük a szakértők meglátásait és a törzsvásárlók visszajelzéseit.

A legjobb húsdarálók rangsora

Jelölés Helyszín Név Ár
A legjobb olcsó elektromos multi-food darálók otthoni használatra 1 Bosch MFW 45020/45120 7 322 €
2 Axion M 41 4 339 €
3 MAUNFELD MMG.2000
SV
3 478 €
4 REDMOND RMG-1223 3 319 €
5 Scarlett SC-MG45S55 2 344 €
A legjobb elektromos húsdaráló ár-érték arányban 1 Caso FW 2000 10 836 €
2 Bosch MFW 68640 12 411 €
3 Gemlux GL-MG500SS 9 505 €
4 Kenwood MG-515 9 818 €
5 REDMOND RMG-CBM1225 9 249 €
6 Mo
  inex HV1 ME108832
5 161 €
A legjobb nagy teljesítményű elektromos húsdaráló 1 Bosch MFW 68660 13 138 €
2 Mo
  inex HV9 ME 740
14 718 €
3

anasonic MK-ZJ2700

33 490 €
4 Kenwood MG-700 17 988 €

A legjobb olcsó elektromos multi-food daráló otthoni használatra

Nem mindenki hajlandó sokat fizetni egy háztartási készülékért: egyesek számára a költségvetés nem teszi lehetővé, mások számára elegendő egy olcsó modell funkcionalitása. Érdemes megjegyezni, hogy a neves gyártók már régóta gyártanak többféle árkategóriájú darálógépeket a lakosság minden szegmensének megfelelően. Nem minden kedvező árú daráló büszkélkedhet nagy teljesítménnyel és extra funkciókkal, de teljesítik azt, amire tervezték őket, és sokan nagyon jól csinálják. Ismerje meg az 5 olcsó húsdarálót otthoni használatra.

MFW 45020/45120

Score : 4.8

Bosch MFW 45020/45120

A húsdaráló, az orosz háziasszonyok régi kedvence, húsdarálásra, kolbászok és keleti kebbe készítésére szolgál. Robusztus műanyagból készült, amely könnyen tisztítható és nem színeződik el idővel. A készülék névleges teljesítménye 500 W (maximum 1600 W), egy perc alatt akár 2,7 kg húst is feldolgozhat.

Ez a modell túlterhelés elleni védelemmel van felszerelve. Két 3,8 és 8 mm lyukátmérőjű tárcsa lehetővé teszi a különböző állagú darált húsok elkészítését. A testben rekeszek vannak a tartozékok és a zsinór számára.

A fogyasztók megjegyezték a praktikus, tapadókorongokkal ellátott gumírozott lábakat, amelyek megakadályozzák a használat közbeni rezgést, stabilabbá téve a készüléket, a gyors összeszerelést és szétszerelést, valamint azt, hogy az alkatrészek mosogatógépben tisztíthatók. Szakértők és vásárlók egyöntetű dicsérete – kiváló.

Előnyök

 • nagy teljesítmény;
 • ellenállás;
 • Kényelmes tárolórekeszek;
 • tolatórendszer;
 • acél forgástengely;

Hátrányok

 • nem található.

Aksion M 41

Értékelés: 4.7

Axion M 41

A rangsor második helyét az orosz eredetű húsdaráló foglalja el, amely az előző modellhez hasonlóan műanyagból készült, stabil lábakkal van felszerelve, fordított rendszerrel rendelkezik, az alkatrészek mosogatógépben moshatók. oktatás 1 Az orosz eredetű húsdarálót az előző modellhez hasonlóan műanyagból készült, stabil lábakkal van felszerelve, fordított rendszerrel rendelkezik, az alkatrészek mosogatógépben moshatók. De a készlet 3 különböző átmérőjű lyukkal rendelkező tárcsát tartalmaz a daráláshoz.

Maximális teljesítmény munka közben 1700 W, kapacitás – 2 kg percenként, 1 sebesség van megadva. Citrusfacsaró mellékelve. A rekeszben kényelmesen elfér a zsinór és a fúvókák.

A vélemények szerint az Axion M 41 egy jó költségvetési lehetőség. A gép elegendő mennyiségű húst és zöldséget dolgoz fel, könnyen kezelhető és karbantartható. Külön megemlítették az éles kést, amely jó munkát végez az inakkal, és a motorháztetőt, amely véd a fröccsenés ellen működés közben, és segít tisztán tartani a konyhát.

Előnyök

 • Óránként 120 kg húst képes feldolgozni;
 • kompakt méret.
 • gyors összeszerelés;
 • citrusfélék sajtója;
 • Fröccsenésgátló;

Hátrányok

 • nem észlelt.

MAUNFELD MMG.2000
SV

Értékelés: 4.6

MAUNFELD MMG.2000</div><p>SV” src=”/wp-content/uploads/2023/09/26916666196901-7815.jpg” height=”400″ title=”MAUNFELD MMG.2000<br />SV”></p><p>A daráló nagy teljesítményű (2000W) és nagy teljesítményű (2,6kg/perc).). Tartalmaz 3 tárcsát a húsok és zöldségek darálásához, valamint bővítményeket a kebab és kolbász készítéséhez. Teste strapabíró műanyagból, tálcája fémből készült. A tolónak van egy rekesze a tartozékok tárolására.</p><p>Kényelmes használat, a vezeték elég hosszú ahhoz, hogy a darálót kényelmesen elhelyezhesse bármilyen felületen és a konnektoroktól távol. Az éles kés átvágja a kemény húst az inakkal együtt, és nem igényel előfeldolgozást.</p><p>Az ügyfelek megjegyezték a kellemes ezüst és fekete designt, a kiváló minőségű műanyagot, amely könnyen tisztítható, nem repedezik és nem hajlamos a szennyeződésre. Sok felhasználó ajánlja a MAUNFELD MMG-t.2000<br />SV vásárolni.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>Jó termelékenység;</li><li>mosogatógépben mosható;</li><li>a zsinór hossza 1,3 m;</li><li>Számos melléklet;</li><li>rozsdamentes acél húsdaráló fej;</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>nem található.</li></ul><h3>REDMOND RMG-1223</h3><p>Értékelés: 4.5</p><div style=REDMOND RMG-1223

Tekintsünk egy másik olcsó húsdarálót, ezúttal jól ismert Oroszországban Redmond márka, amely a hazai Technopoisk vállalathoz tartozik. A Redmond készülékek jól ismertek a CIS térben a magas minőség, a megbízhatóság és a többnyire megfizethető árak kombinációjával.

Az Rmg-1223 egy rendkívül egyszerű, kompakt, mégis tekintélyes megjelenésű húsdaráló, amely 1000 watt maximális teljesítményű, és percenként átlagosan egy kiló húst képes ledarálni. Ez egy nagyon, nagyon jó ár-érték ebben az árkategóriában.

E modell fontos jellemzője a fordított funkció. Akkor van rájuk szükség, ha túl sok hús van a munkaterületen, hogy a csiga alig tudja feldolgozni azt. Ilyen esetekben szét kell szerelnie a darálót, hogy eltávolítsa a felesleges. Itt egyszerűen aktiválja a hátramenetet, a csiga az ellenkező irányba fordul, és a nyersanyag a művelet megzavarása nélkül kerül szétosztásra.

A daráló két darálótárcsával és további tartozékokkal rendelkezik a kolbász és a kebbe készítéséhez, így a funkcionalitás automatikusan bővül.

A daráló gumírozott lábakkal van ellátva, amelyek stabilan tartják a készüléket használat közben.

A felhasználók véleménye a piactereken szinte egyhangúan dicsérik ezt a modellt a darált hús meglehetősen jó minőségű, a daráló teljesen alapvető és kényelmes működésével kapott darált húsért. Néhány felhasználó azonban csalódott, hogy a daráló alkatrészei nem moshatók mosogatógépben.

Egy Yandex felhasználói értékelésből.A “4. szintű háztartásmester” néven forgalmazott: “Elég kompakt és könnyű. Nem zajos. Zúgás a normál tartományban. A gumiból készült tapadókorongok segítik az asztalhoz rögzítését. Elegánsan néz ki! Húsdarálást gyorsan. A töltelék a szelethez és a húsgombócokhoz nagyszerűen sikerül”.

Előnyök

 • kompakt;
 • magas aprítási minőség;
 • megbízható és megbízható;
 • könnyen használható;
 • fordított funkció;
 • biztonság;
 • vonzó megjelenés.

Hátrányok

 • az alkatrészeket nem lehet mosogatógépben mosogatni.

Scarlett SC-MG45S55

Értékelés: 4.4

Scarlett SC-MG45S55

Végül, a legolcsóbb modell a legjobb költségvetési húsdarálók kategóriájában az Expertology magazin szerint – SC-MG45S55 jól ismert Oroszországban a háztartási készülékek márkája a költségvetési szegmensben. Az Egyesült Királyságban bejegyzett, de valójában orosz-kínai gyökerekkel rendelkező Arima Holding Corporation tulajdonában lévő márka. Egy bizonyos “összeesküvés” ellenére ezt a márkát a háztartási gépek tömegfogyasztói tisztelik a rendkívül megfizethető áron kínált jó minőségéért.

Ennek a modellnek a fő előnye a viszonylag nagy teljesítmény rendkívül kedvező áron. Így például, ha a fenti REDMOND RMG-1223 1000 Watt volt, akkor ez a modell majdnem kétszer olyan erős – 1900 Watt. És ez a különbség objektíven a teljesítménybe megy, így a húsdaráló akár 2 kg húst is képes egy perc alatt ledarálni.

A kés ebben a modellben minőségi rozsdamentes acélból készült, a szállítási készlet két 5 és 7 mm-es lyukú darálótárcsát, valamint speciális kiegészítő tartozékokat tartalmaz a kebabhoz és a kolbászhoz.

Véleményükben a felhasználók hangsúlyozzák ennek a modellnek a nyilvánvaló előnyeit – hogy kicsi, olcsó, elég erős és több mint elégséges a háztartási használatra. Külön említést tesznek a nagy teljesítményről, és ez igaz is – ezért az árért a daráló valóban jelentősen erősebb, mint társai.

A Yandex felülvizsgálatából.A “háztartási varázsló 2. szintű” státuszú piac: “Összességében tetszik a daráló, a teljesítmény jó, elvégeztem a teszteket, és megerősítettem, hogy 2 kg per perc őröl. Házi kolbászok készítéséhez használom, a tartozék praktikus, a méret nagyszerűen kijön.

Előnyök

 • Viszonylag nagy teljesítmény és teljesítmény;
 • kompakt;
 • stabil;
 • Könnyen használható;
 • Kebbe és kolbászkorongok is;
 • az alkatrészek mosogatógépben moshatók.

Hátrányok

 • Munka közben kissé játékos lehet.

A legjobb ár-érték arányú elektromos húsdaráló

A kategória azoknak szól, akik szeretik a megfelelő középutat megtalálni. Ez nem a költségvetési és nem drága húsdarálókat foglalja magában, hanem azokat, amelyek teljes mértékben megfelelnek az optimális ár-teljesítmény aránynak. Ezek a multifunkciós egységek nagy teljesítményükkel, termelékenységükkel, kiegészítő funkcióikkal tűnnek ki. Értékelésünkben 6 olyan modellt vettünk fel, amelyek megbízhatóságuk, építési minőségük és nagy teljesítményük miatt kiemelkedőek, és amelyek teljes mértékben indokolják az árukat.

Caso FW 2000

Értékelés: 4.9

Caso FW 2000

A teljesen fémből készült modellt a tesztek és a közönségszavazás alapján az egyik legjobbnak ismerik el. A Caso FW 2000 alumínium ötvözetből készült házzal és tálcával rendelkezik. Finom (3 mm), közepes (5 mm) és durva (8 mm) darálótárcsákat tartalmaz. Névleges teljesítmény 800, maximális teljesítmény 2000 watt. Védi a készüléket a túlmelegedéstől.

Az alján van egy rekesz a zsinór tárolására, a tartozékok pedig használat után a betöltő tálcában tárolhatók. A gép 2 sebességgel rendelkezik; fordított rendszerrel van felszerelve. Tartalmazza a kolbász-, kebbe- és kekszvágó tartozékokat is.

A modell stílusos, tömör, ezüst színű, metálozott fényes fogantyúval ellátott modell, amely bármilyen konyhai berendezéshez illeszkedik. A felhasználók megjegyezték a húsdaráló különleges stabilitását, csendes működését és azt a tényt, hogy tökéletesen megbirkózik bármilyen hússal, még nagyon keményen is.

Előnyök

 • Jó felszereltség
 • Alacsony zajszint;
 • a teljesen fémből készült ház;
 • könnyen beállítható;
 • 2000 wattos teljesítmény;

Hátrányok

 • nem észlelték.

osch MFW 68640

Értékelés: 4.8

Bosch MFW 68640

A húsdaráló teljesítménye 2200 W (névleges – 800 W), termelékenysége – akár 4,3 kg hús percenként, megszakítás nélkül akár 15 percig is dolgozhat. Műanyagból és polírozott fémből készült test. A készülék gyorsan összeszerelhető és szétszerelhető, könnyen tisztítható. A stabil szívó lábak biztonságot nyújtanak munka közben, az alacsony zajszint lehetővé teszi a nap bármely szakában történő használatot.

A készlet 3 db 3, 4,8 és 8 mm átmérőjű rozsdamentes acél tárcsát tartalmaz, kebabhoz, kolbászhoz, zöldség aprításához. Tárolórekeszek a zsinór és a darálólemezek számára.

A vásárlók kiemelték a nagy, tágas betöltő tálcát, a testen lévő fogantyút, amely megkönnyíti a húsdarálót, hogy bármilyen helyre mozogjon, és ami a legfontosabb, hogy rövid idő alatt nagy mennyiségű húst, még a rostokkal és az inakkal együtt is képes feldolgozni.

Előnyök

 • Nagy teljesítmény;
 • nem rezeg, és nem csap semmilyen zajt;
 • Túlmelegedés és túlterhelés elleni védelem;
 • hordozófogantyú;
 • kolbász- és zöldségvágó tartozékok;

Hátrányok

 • nem érzékelhető; – hordozófogantyú; – védelem a túlterhelés ellen; az alkatrészek mosogatógépben moshatóak.

Gemlux GL-MG500SS

Értékelés: 4.7

Gemlux GL-MG500SS

A mi értékelésünkben szerepel a Gemlux márka modellje, amely 2015-ben jelent meg a hazai piacon, és az orosz vásárló csak most ismerkedik a termékeivel. oktatás 1 A Gemlux márka a hazai piacon 2015-ben jelent meg, és az orosz vásárló csak most ismerkedik a termékeivel. Kicsi és kompakt, tökéletesen végzi a munkáját, és percenként akár 2,7 kg húst is feldolgozhat. A készlet 3 rozsdamentes acél pengét tartalmaz 3; 4,5; 8 mm-es furatokkal. 2 fej kolbászkészítéshez.

A test és a tálca tartós alumíniumból készült; a penge és a rostélyok rozsdamentes acélból készültek. A lábak jól rögzítik a készüléket a felülethez; a rekeszek kényelmesen tárolják a zsinórt és a használati tárgyakat. Mosogatógépben mosható; az alkatrészek mosogatógépben moshatóak.

A megfordítható rendszer segít a csiga gyors kioldásában, ha az elakadt termék miatt elakadna. A túlmelegedésvédelmi funkcióval akár 15 percig is folyamatosan dolgozhat anélkül, hogy a készüléket leállítaná a motor lehűtése érdekében.

Előnyök

 • Percenként akár 2,7 kg darált hús elkészítése;
 • Használat után könnyen tisztítható;
 • Kényelmes tárolás;
 • kompakt méret;
 • 2 kolbászfúvóka;

Hibák

 • nem található.

Kenwood MG-515

Értékelés: 4.7

Kenwood MG-515

A japán minőségben sok vásárló bízik. A Kenwood sem volt kivétel, és elkészítette az MG-515 húsdarálót, amely jó funkcionalitással, nagy teljesítménnyel, megbízható alkatrészekkel és hosszú élettartammal rendelkezik. A teljesítmény (1600W) elegendő 2 kg darált hús előállításához 1 perc alatt.

A test teljes egészében öntött alumíniumból készült. Nem hagy ujjlenyomatot, a szennyeződések könnyen letisztíthatók a felületről. A készlet 3 rozsdamentes acél rácsot és egy rozsdamentes acél fúvókát tartalmaz kolbászokhoz és kebbe-hez. Még a drágább modellek esetében is előnyös az 1,6 m hosszú vezeték, amely a konnektortól távolabb is használható.

Van egy praktikus szerszámosláda a kolbászkészítéshez. A gumilábak stabilan tartják a készüléket és csökkentik a rezgést munka közben.

A

 • Önélező kés;
 • könnyű karbantartás;
 • Hosszú tápkábel;
 • védelem a motor túlmelegedése ellen;
 • kiváló minőségű anyagból készült test;

Hátrányok

 • nem észlelték.

REDMOND RMG-CBM1225

Értékelés: 4.6

REDMOND RMG-CBM1225

A rangsorban a következő a prémium Chrome kollekció egy nagy teljesítményű egysége, valamint a
Exkluzív kialakításával, nagyfokú megbízhatóságával és jó funkcionalitásával kitűnő gép. Tartalmazza a kolbász és kebbe fúvókákat és két rozsdamentes acél tárcsát durva és finom őrlőlyukakkal.

A fordulatszám és a két sebesség egy csavaró mechanizmussal vezérelhető. Az alján van egy rekesz a zsinór feltekeréséhez. Nyílás, csiga, kés, gyűjtőtálca, szorítógyűrű alumíniumötvözetből.

A kábel hossza 1,2 m, ami elég hosszú a kényelmes munkavégzéshez. A vásárlók, akik nemcsak a jó funkcionalitást, hanem a termék megjelenését is értékelik, megjegyezték a fekete és a króm stílusos kombinációját bronzszínű részletekkel: a logó és a forgatógomb.

Előnyök

 • teljesítmény – 2500 watt;
 • exkluzív sorozat;
 • stabilitás működés közben;
 • minőségi anyagok;

Hátrányok

 • Nem tisztítható mosogatógépben.

Mo
  inex HV1 ME108832

Értékelés: 4.6

Mo<ul></div><p>inex HV1 ME108832″ src=”/wp-content/uploads/2023/09/9241666196901-415.jpg” height=”400″ title=”Mo</p><ul>inex HV1 ME108832″><p>Kicsi és kompakt 1400W-os modell 1,7kg/perc kapacitással, nemcsak darált húst vág, hanem kolbászt és zöldséget is aprít. Két finom és durva rostélyt, egy aprítót és két rostélyt tartalmaz.</p><p>A test tartós műanyagból készült, ami könnyűvé teszi a darálót, és a beépített fogantyúval könnyen hordozható egyik helyről a másikra. Zsinór hossza 0,9 m. Nyomógombbal működtethető. Ezüst-fekete design. Az alkatrészek mosogatógépben tisztíthatók.</p><p>A felülvizsgált mechanizmus jól feldolgozza a húst a rostokkal, a fóliával és az erekkel együtt. Minden felhasználó egyetért abban, hogy a készülék biztonsággal magas pontszámot adhat a minőség, a funkcionalitás és a megfizethetőség optimális kombinációjára.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>megfordítható rendszer;</li><li>megfizethető ár;</li><li>gumírozott tapadókorongok;</li><li>Önélező penge;</li><li>a számos tartozék;</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>nem találtak.</li></ul><h2>A legjobb elektromos multi-food daráló a nagy termelékenységhez</h2><p>Ezeket a nagy teljesítményű, többfunkciós készülékeket nemcsak a nagy háztartásokban használják, hanem a vendéglátóiparban is – étkezdékben, kávézókban és éttermekben. Nagy újrahasznosítási kapacitással rendelkeznek. Az anyagok erősek, minden alkatrész megbízható és rendkívül kopásálló. Ezek a modellek az A osztályba tartoznak, és hús, hal és baromfi különböző állagú darált hússá történő darálására szolgálnak. Értékelésünkben a szakértők és a vásárlók szerint a legjobb tulajdonságokkal rendelkező 4 egységet választottuk ki.</p><h3>Bosch MFW 68660</h3><p>Értékelés: 4.9</p><div style=Bosch MFW 68660

Fontolja meg a híres német Bosch márka nagy teljesítményű húsdarálóját. A háztartási kategóriába tartozik, de lehetővé teszi, hogy nagy mennyiségű húst kezeljen, így az intézményben is használható.

Először is és ami a legfontosabb. A kimeneti teljesítmény a működési módtól függően minimum 800 watt és maximum 2200 watt között mozog. És ezzel a fajta teljesítménnyel a húsdaráló teljesítménye eléri a 4.3 kg nyersanyag percenként.

A gép további biztonsági funkciókkal van felszerelve a meghibásodás megelőzése érdekében. Visszafordító rendszer áll rendelkezésre a nyersanyagok újraelosztására, ha azok túl sűrűn halmozódnak fel a munkatérben. A motor maga is rendelkezik túlterhelés elleni védelemmel.

A szép és kényelmes dolog az, hogy a testben van egy speciális rekesz a tartozékok tárolására. És elég sok mindent tartalmaz: három darálótárcsát 3 mm-es lyukakkal, 4 db.8 mm és 8 mm; három szeletelőfúvóka, egy szeleteléshez és egy kolbászkészítéshez.

A felhasználók ezt a modellt a nyilvánvaló dolgok miatt dicsérik a véleményükben – a teljesítmény és ezért az őrlési sebesség miatt. Szintén sok pozitív véleményt kapott a nagyszámú tartozékkészletről. Vannak panaszok a zajjal kapcsolatban, de a legtöbb felhasználó elfogadja, hogy ez elkerülhetetlen.

A Yandex felhasználói értékeléséből.Piactér “Home Appliance Master Level 3”: “A zaj ellenére élvezem a használatát. Könnyen felszerelhető és eltávolítható tartozékok, könnyen tisztítható (kivéve a légyűjtő rácsot). Kés élesítve azonnal. Összességében igen, ajánlom, ha nem félsz a nagy zajtól.”.

Előnyök

 • márka;
 • megbízhatóság és megbízhatóság;
 • …fergeteges;
 • Túlterhelés elleni védelem a motorhoz;
 • fordítva;
 • Tárolórekesz közvetlenül a karosszériában;
 • az alkatrészek mosogatógépben moshatók.

Hátrányok

 • elég zajos.

Mo
  inex HV9 ME 740

Értékelés: 4.8

Mo<ul></div><p>inex HV9 ME 740″ src=”/wp-content/uploads/2023/09/171666196901-7215.jpg” height=”400″ title=”Mo</p><ul>inex HV9 ME 740″><p>Húsdarálónak minősül, amely 1 perc alatt akár 5 kg húst is képes ledarálni. Nagy teljesítményű (2300W), éles önélező kések, rozsdamentes acél tárcsák (3; 4,7; 8mm átmérőjűek) segítik a homogén darált hús előállítását és a rostok, inak, apró csontok őrlését, megkönnyítve a háziasszony dolgát. Lehetővé teszi a menü variálását és kolbászok, virslik, kebabok, kockára vágott friss zöldségek és saláták elkészítését.</p><p>A karosszéria anyaga műanyag. A maximális tárolási kényelem érdekében rekeszek a kés, a tárcsák, a tartozékok és a zsinór számára. A lábak rögzülnek a helyükön, megakadályozva a rezgések miatti elcsúszásukat.</p><p>A vásárlók megjegyezték az alacsony zajszintet, a kis súlyt, a könnyű kezelhetőséget, a gyors tartozékcserét. Használat előtt nem kell eltávolítani a hártyákat és a szálkákat, vagy nagyon apró darabokra vágni a húst – a készülék mindezt egy perc alatt elvégzi.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>kiváló teljesítmény 5 kg/perc.;</li><li>kényelmes tárolás;</li><li>Szeletelőgép-felszerelés;</li><li>Szívós, kemény húst darál;</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Ár körülbelül 17 000 rubel.</li></ul><h3> Panasonic MK-ZJ2700</h3><p>Értékelés: 4.8</p><div style=Panasonic MK-ZJ2700

Az MK-ZJ2700 modellnek már vannak rajongói a háziasszonyok körében, akik szeretnek gyorsan homogén darált húst készíteni, házi kolbászokat vagy ínyenc Kebbe ételeket készíteni. A húsdaráló percenként akár 2,9 kg húst is feldolgozhat, a gép maximális teljesítménye 2700 W.

A húsdaráló teste műanyag és rozsdamentes acél kombinációjából áll. Rácsok 3 kivitelben: kis, közepes, nagy lyukakkal. A rekeszek tartják a tartozékokat, a lemezeket és a zsinórt. A lábak stabilak, tapadókorongok tartják a helyükön, és megakadályozzák, hogy a készülék használat közben elmozduljon.

A tömör formatervezést és a szigorú formát kiemelték. Sok felhasználó egyetértett abban, hogy az összes rész és a test jól öblíthető, nem hagy szennyeződést. Tartalmaz egy korongtisztítót is a használat utáni könnyű tisztításhoz.

Előnyök

 • Nagy teljesítmény;
 • visszafordító funkció;
 • rekeszek a zsinór és az eszközök tárolására;
 • alacsony zajszint;
 • Zsinór hossza – 1,8 m;

Hátrányok

 • magas ár – körülbelül 20.000 rubel.

Kenwood MG-700

Értékelés: 4.7

Kenwood MG-700

A 3 kg/perc teljesítményű húsdaráló teszi teljessé a rangsort., 2000 wattos teljesítmény és 20 perc folyamatos használat mellett. A rozsdamentes acél ház és a tálca tapadásmentes és könnyen tisztítható. Az éles önélező penge bármilyen hústípust ledarál, még az inakat, a fóliákat és a sörtét is.

Mellékelt 2 korong különböző frakciójú darált hús készítéséhez. Kolbász és kebbe készülék. A modell 2 sebességgel és hátrameneti rendszerrel van felszerelve. A biztonsági funkció megakadályozza a motor túlmelegedését az automatikus leállítással.

A megkérdezettek megemlítették a széles ételfelvételi tálcát, a hosszú, 1,6 m-es vezetéket, az éles kést, a felhasználóbarát működést és a használat utáni könnyű karbantartást, az alacsony zajszintet és rezgésszintet.

Előnyök

 • nagy feldolgozási kapacitás;
 • Túlmelegedés esetén kikapcsol;
 • hosszú kábel;
 • 2 sebesség és hátramenet;
 • teljes fémház;

Hátrányok

 • ár – 19 500 rubel.
Olvasson tovább  Bosch MFQ 36460
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: