6 legjobb cukorkaselyem gép

*A szerkesztő véleménye a legjobb modellekről. Kiválasztási kritériumok. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem minősül vásárlási ajánlásnak. Vásárlás előtt kérjük, konzultáljon szakemberrel.

Cukorfalat – minden gyermek kedvenc csemegéje. Kristálycukorral készül egy speciális gépben – és a folyamat lenyűgöző. A cirkusz, a parkok és más érdekes helyek gyakran kapcsolódnak hozzá. A modern gyártók azonban kitalálták, hogy a szülők mindennap megkínálhassák a gyerekeiket cukorkacukorral. Házilag készítették el ezeknek a készülékeknek a házi változatait. Többnyire kompakt méretű és feltűnő, vonzó színekben. Szakértőink kiválasztották a 6 legjobb háztartási és kereskedelmi célú cukorkafőző gépet, amelyek jól végzik a munkájukat, és jó vásárlói véleményekkel rendelkeznek.

A legjobb cukorkaselyem gépek értékelése

Jelölés hely termék neve ár
A legjobb cukorkafloss gépek értékelése 1 Foodatlas CC-3702 12 425€
2 Ariete 2971/1 Vattacukor Party Time 5 236€
3 Clatronic ZWM 3478 3 699€
4 adex Édesszájú 3 520€
5 Vattacukor készítő karnevál 1 890€
6 Centek CT-1445 2 235€

Foodatlas CC-3702

Értékelés: 4.9

Foodatlas CC-3702

A rangsor egyértelmű győztese a vendéglátóhelyeken való használatra szánt készülék. Kompakt méretek (520x520x410), így kompakt és helytakarékos. 1000 wattos teljesítményével ez a gép 30 másodpercenként képes egy adagot adagolni. A működés előkészítése mindössze 2-3 percet vesz igénybe. Nagyon praktikus inline alkalmazásokhoz. A jó teljesítmény mellett ez a készülék kívülről is nagyon vonzónak tűnik. Az alap lágy rózsaszínű, a tál pedig fémből készült. Az átmérő 500 mm és a mélység 170 mm.

A felhasználók szeretik a készülék műszaki jellemzőit. Akár 2800 fordulat/perc sebesség elérése. A cukorvirág nagyméretű, bár ez a pont a személyes preferenciáktól függ. Sok pozitívabb kritikát szenteltek a mű kötetének. A készülék nem ad hangos zajt főzés közben, ami szintén tetszik a vásárlónak. Természetesen otthon is használható. Itt minden a pénzügyi lehetőségektől függ, mivel a gép nem a legolcsóbb a piacon. Érdemes megjegyezni, hogy nem jár hozzá fedél.

Olvasson tovább  6 legjobb sonkafőző

Előnyök

 • összecsukható szerkezet;
 • teljesítményjelző;
 • rozsdamentes acél tál;
 • nagy teljesítmény;
 • Jó termelékenység – 1 tétel 30 másodpercenként.

Hátrányok

 • nem azonosított.

Ariete 2971/1 Vattacukor Party Time

Értékelés: 4.8

Ariete 2971/1 Vattacukor Party Time

Ezüst minősítés az otthoni használatra legalkalmasabb termékért. Nagyon érdekes retro dizájnnal rendelkezik. A mélyvörös test és a vintage felirat igazán vonzó a felhasználók számára. Különleges helyet foglalna el bármelyik konyhában. Méretei meglehetősen kompaktak – 260x250x255 mm. A tál kicsi és mérete optimálisnak tekinthető (átmérője 26 cm). A kimeneti teljesítmény megfelelő – 450 watt. Biztonsági okokból a gyártó a gépet túlmelegedés elleni védelemmel látta el. Műanyaggal kombinált alumíniumból készült.

A vélemények arról szólnak, hogy a különböző összetevőket össze lehet keverni, ami a leghihetetlenebb ízű cukorkafloss-t eredményezi. A kiterjesztett funkcionalitás külön dicséretet érdemel az ügyfelektől. 6 papírkúpot, egy mérőkanalat és részletes útmutatót tartalmaz. Ráadásul a tál tetején van egy fedél, ami nagyon praktikus az otthonban. A készülék súlya mindössze 1,6 kg, és minimális helyet foglal el. A gyerekek örülnek az Ariete 2971/1 készülékkel könnyen elkészíthető finomságoknak.

Előnyök

 • lenyűgöző megjelenés;
 • a tál tapadásmentes bevonata;
 • kompakt méret;
 • Sok hasznos elem a készletben;
 • jó műszaki jellemzők;
 • biztonságos használat.

Hátrányok

 • nem azonosított.

Clatronic ZWM 3478

Értékelés: 4.7

Clatronic ZWM 3478

A rangsor következő legjobbja a középkategória kiváló képviselője. Ez a cukorkakészítő gép egyesíti a nagy teljesítményt (500W), a könnyű használatot és a kis méreteket. Sokan ideálisnak tartják a kis konyha számára. Csak 18,5 cm magas, 27,8 cm széles és 27,8 cm hosszú. A lábak a tok alján gumírozottak a jó stabilitás érdekében. Kívülről a gép meglehetősen egyszerűnek tűnik – egy fehér műanyag test, amely egy ugyanolyan színű tálba és egy átlátszó védőfedélbe ömlik. Csak egy gomb van a bekapcsoláshoz.

A gép könnyen karbantartható. Kivehető csepegtető tálcával és mosogatógépben mosható tállal és serpenyővel rendelkezik. A gyártó azt állítja, hogy az egész folyamat kevesebb mint 10 percet vesz igénybe, és ezt az ügyfelek is megerősítik. 10 pálcikát, mérőkanalat és használati utasítást tartalmaz. Csak 1 kanál cukorkafloss elég egy adaghoz. Súlya 1,5 kilogramm. A vélemények szerint a vattacukor kicsi, de nagyon bolyhos, és a cukor nem terjed túlságosan.

Olvasson tovább  5 legjobb zöldséghámozó

Előnyök

 • elfogadható ár;
 • könnyű ápolás;
 • légies, bolyhos pamut;
 • Adagonként csak 1 kanálnyi cukor szükséges;
 • Kiváló teljesítmény;
 • nagyon kompakt méretek.

Hátrányok

 • nem azonosították.

adex Édesszájú

Értékelés: 4.6

</div><p>adex édesszájú” src=”/wp-content/uploads/2023/08/2931666196921-856-.jpg” height=”440″ title=”<br />adex Candy Maker”></p><p>A negyedik díjat egy hasonló kinézetű, de átlátszóbb tállal rendelkező készülék kapta. Megfelelő árú, különösen a jó működési teljesítményt (450-500W) figyelembe véve. A teljes méret tökéletes (27,8×27,8×22 cm), és kevés helyet foglal el a konyhában. A gyártó mindenféle apró részletre gondolt. Például a tál kivehető, így könnyen tisztítható. A gépet egy fényjelzővel ellátott gomb aktiválja. Csak 1680 g súlyú.</p><p>Sok kiváló vélemény van erről a gépről, mindegyikük pozitív. A vásárlók azt mondják, hogy még a gyerekek is képesek elkészíteni az édes finomságot. Szeretik az egyszerű felépítést és a könnyű ápolást. A felhasználók a gyakorlatban is tesztelték ennek a gépnek a megbízhatóságát. Évekig tarthat, mivel jól készült. Tál átmérője 27cm;. Ez lehetővé teszi, hogy közepes méretű adagokat készítsen. Az ebből a gépből származó cukorkaselyem finom és buja, és a folyamat a gyerekeket és a felnőtteket egyaránt lenyűgözi.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>Jó ár-érték arány</li><li>sok pozitív visszajelzés;</li><li>nagyon könnyen elkészíthető;</li><li>Adagonként csak egy kanál szükséges</li><li>Kivehető tál;</li><li>könnyen tisztítható – még a gyerekek is megbirkóznak vele.</li></ul><h4>Hibák</h4><ul><li>nem azonosított.</li></ul><h3>Vattacukor készítő karnevál</h3><p>Értékelés: 4.5</p><div style=Vattacukor készítő karnevál

A rangsorban a legjobban teljesítő a következő helyen áll. A vattacukor-készítő karnevál a gyerekek által a parkokban és kertekben megszokott vattacukor-kocsik formáját ölti. A kialakítás még nagy, 12 cm átmérőjű kerekekkel is rendelkezik. Maga a test rózsaszínű, gyönyörű arany mintákkal és betűkkel ellátott egyes elemeken. Nagyszerűen néz ki és elkapja a szemet a konyhában, a házban vagy a kiskereskedelmi üzletben. Ami a műszaki jellemzőket illeti, minden rendben van. A teljesítmény 500 watt.

A készülék a következő séma szerint működik: először be kell kapcsolni és 5 percig hagyni kell, majd kikapcsolni és cukrot kell önteni belsejébe, és 2-3 perc múlva szálaknak kell kialakulniuk, és egy pálcára kell tekerni őket. Egyébként a pálcák 10 darabos készletben érkeznek, a vásárlók sokszor használják őket. A Candyfloss egyetlen mérőkanálból készül, rétegesen és bolyhos, ha követjük az utasításokat. A tál átmérője elég nagy, 32 cm. A vásárlók panaszkodnak az erős cukorterjedésre.

Olvasson tovább  13 legjobb szakácskés

Előnyök

 • Jó felszerelés (10 fapálca, mérőkanál);
 • Stilizált, kerekes kocsi formájában készült;
 • feltűnő megjelenés és színezés;
 • alacsony költség;
 • nagy tál átmérője;
 • a cukorvirág egyszerű elkészítése
 • súlya kevesebb mint 2 kg.

Hátrányok

 • sokat dobálja a cukrot.

Centek CT-1445

Értékelés: 4.4

Centek CT-1445

A Centek kedvező árú cukorkakészítő gépe a hatodik helyet érdemli ki a rangsorban. Rózsaszín és fehér árnyalatokban készül, és nagyon szépen néz ki. Puha, finom vattacukrot főzhet percek alatt. A kvarc fűtőelem jól végzi a dolgát, a készülék teljesítménye 400 watt. A test könnyű, súlya mindössze 1,5 kg. Teljesen műanyagból készült, de ez nem befolyásolja a főzés minőségét. Elég könnyen megtisztítja magát a szennyeződésektől.

A készlet két kúpot és egy mérőkanalat tartalmaz. A felhasználók megjegyzik a véleményükben, hogy könnyen elkészíthető, ha követi az utasításokat. Néha a cukor megmaradhat a széleken, de néhány vásárlónak megvan az a képessége, hogy vattává olvasztja azt. Könnyen lemossa a szennyeződéseket. A gyerekek örömmel használják ezt az eszközt, és élvezik a saját kedvenc finomságaik elkészítését. Az adagok közepes méretűek, mivel a tál átmérője 28 cm.

Előnyök

 • alacsony költség;
 • könnyű súly
 • szép megjelenés;
 • könnyű ápolás;
 • részletes utasítások;
 • Finom, bolyhos vattacukor a végén.

Hátrányok

 • nem azonosított.
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: