6 legjobb hűtőszekrény inverteres kompresszorral

*A szerkesztőség szerint a legjobb. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem értelmezhető vásárlási útmutatónak. Vásárlás előtt konzultáljon szakemberrel.

Ebben a felülvizsgálatban a hősök az inverteres kompresszorral ellátott hűtőszekrények. A hazai és külföldi márkák legjobb modelljeit választották ki a minősítéshez. Az egyszerűség kedvéért a jelölteket két csoportra osztjuk – a klasszikus kétkamrás hűtőszekrényekre és a többkamrás változatokra.

A kiválasztási szempontok nemcsak a gyártó ismertségét, az ár/funkcionalitás arányát, hanem az alkalmazott technológiát is figyelembe vették. Az egyik legfontosabb tényező a készülékek megbízhatósága, amelyet a valós üzemi körülmények is alátámasztanak. Ebből a célból figyelembe vettük a készülékek tulajdonosainak visszajelzéseit, akik hosszú ideig használták az adott modellek hűtőszekrényeit, és képesek voltak saját véleményt alkotni a berendezés jellemzőiről, előnyeiről és hátrányairól.

Az összes információt különböző nyílt forrásokból (piacterek, értékelők, készülékgyártók weboldalai, fórumok stb.) vettük..).

A 6 legjobb hűtőszekrény inverteres kompresszorral

Jelölés A hely Név Ár
A legjobb kétrekeszes hűtőszekrények inverteres kompresszorral 3 LG GA-B459SQUM 64 990 €
2 Samsung RB37A50N0WW/WT 64 554 €
1
 • ebherr CN 4015
 • 79 400 €
  A legjobb inverteres többrekeszes hűtőszekrények 3 Biryusa CD 466 I 69 489 €
  2 Haier HB18FGWAAARU 143 999 €
  1 Weissgauff WCD 486 NFX 109 990 €

  A legjobb kétkamrás hűtőszekrények inverteres kompresszorral

  Ebbe a kategóriába a népszerű külföldi gyártók kétkamrás hűtőszekrényeinek három modellje tartozik. Annak ellenére, hogy sok a közös a tervezésben és a működési elvben, mindegyik jelöltnek van néhány egyedi jellemzője, amelyek megkülönböztetik a készülékeket a versenytársaiktól.

  LG GA-B459SQUM

  Értékelés: 4.8

  LG GA-B459SQUM

  Az LG GA-B459SQUM a koreai elektronikai és háztartási készülékek gyártójától megnyitja a legjobb kétrekeszes hűtőszekrények kategóriáját inverteres motorral. Erre a modellre három év garancia vonatkozik, Oroszországban készült. Külön 10 év motorgarancia. A hűtőszekrény fehér színben készül, de ezüst színben is kapható. A modellek közötti különbség a jelölés utolsó két betűjében rejlik.

  Modern, minimalista dizájn, így a készülék harmonikusan illeszkedik a legtöbb konyhába. A kialakítás jellemzői közé tartozik a “nulla távolság”, amelynek köszönhetően a hűtőszekrényt egy fülkébe vagy sarokba is be lehet építeni. Az ajtók 90 fokban nyithatók, így a polcok és fiókok szabadon kihúzhatók.

  A készüléket egy LCD-érintőképernyőn lehet vezérelni, amelyen a felhasználó mindkét főzőegység hőmérsékleti üzemmódját beállíthatja, és különböző extra funkciókat is aktiválhat.

  A fő rekeszben két tárolórekesz található – az egyik a gyümölcsök és zöldségek, a másik a friss hús, hal és fűszernövények tárolására. A tárolóedények speciális kialakítása és a páratartalom (az első esetben) és a hőmérséklet (a második esetben) az adott élelmiszertípushoz való igazításának lehetősége, amely optimális feltételeket biztosít a hosszú távú tároláshoz.

  Érdemes megemlíteni a kihajtható polcot is, amely kényelmesen elfér egy nagy edény vagy más magas tárolóedények számára.

  A hűtőszekrény előnyei – minimalista kialakítás, felhasználóbarát érintőképernyős kijelző, a különböző típusú élelmiszerek frissességének megőrzésére szolgáló tartályok. Hátránya – nem túl kényelmes beépített fogantyúk.

  Az élelmiszerek eltarthatósági idejének meghosszabbítását lehetővé tevő modern technológiák alkalmazása, az átgondolt konstrukció és a pontos hőmérséklet-szabályozás lehetővé tette, hogy az LG GA-B459SQUM modell az egyik legjobb legyen az inverteres motorral felszerelt hűtőszekrények között.

  Előnyök

  • Különálló tárolóhelyek a különböző élelmiszerek számára.
  • Kényelmes LCD kijelző érintésvezérléssel.
  • “Zéró tisztaság”.

  Hátrányok

  • Kényelmetlen beépített gombok.

  Samsung RB37A50N0WW/WT

  Értékelés: 4.8

  Samsung RB37A50N0WW/WT

  A következő jelölt a Samsung RB37A50N0WW/WT szintén a koreai gyártótól, akárcsak az előző modell a felülvizsgálatunkban.

  A hűtőszekrény ezüst vagy fehér színben kapható. A modellek közötti különbség – az utolsó két betű/jegy a jelölésben. A technika nagy kapacitással rendelkezik a SpaceMax-nak köszönhetően (a gyártó csökkentette a tok falainak vastagságát, ami növelte a belső teret, de lehetővé tette, hogy ugyanazokat a külső méreteket tartsa). Ennek eredményeként a teljes kapacitás 367 liter 2 méteres magasságban és 60 cm szélességben.

  Az ajtó belső oldalán lévő csuklós polcok kivehetők és átrendezhetők, így a rendelkezésre álló hely optimális elosztása biztosítható a különböző méretű tárolóedényekben tárolt élelmiszerek számára.

  A hűtőkamra ajtaja mögött, a karosszéria felső részén egy elektronikus vezérlőpanel található.

  A tulajdonosok kiemelik a hűtőszekrény bőséges tárolókapacitását, kiváló minőségű kivitelét és a polcok jól átgondolt elrendezését a belső térben. Nem azonosítottak nagyobb hátrányokat, a működés első néhány napján megnövekedett zajszintet észleltek (amíg a készülék nem érte el az előre beállított üzemmódot), valamint az oldalfalak erős felmelegedését a fagyasztó maximális hőmérsékletének beállításakor.

  A Samsung RB37A50N0WW/WT hűtőszekrényt megbízhatósága, praktikussága és nagy teljesítménye miatt ajánljuk.

  Előnyök

  • Megnövelt kapacitás.
  • Ügyesen elrendezett polcok.

  Hátrányok

  • Magasabb zajszint az első bekapcsoláskor.
  • A maximális fagyasztási üzemmódba lépve felmelegszik az oldalán (a fogyasztói visszajelzések szerint).

 • ebherr CN 4015
 • Értékelés: 4.9

  <li></div><p>EBHERR CN 4015″ src=”/wp-content/uploads/2023/05/72916666195491-156-.jpg” height=”465″ title=”</p><li>EBHERR CN 4015″><p>A legjobb kétrekeszes, inverteres motorral felszerelt hűtőszekrények top három helyezettje</p><li>Az ebherr cn 4015 a német gyártótól. A készülékeket Bulgáriában szerelik össze, két év gyártói garanciával és legalább 10 év élettartammal rendelkeznek.<p>A funkciók közé tartozik az ajtó mögötti érintőképernyős kezelőpanel és a fényes LED-világítás, amely szinte semmilyen extra helyet nem foglal el, hosszú élettartamú és nem melegszik túl.</p><p>Szintén figyelmet kell fordítani a fogantyúk kényelmes kialakítására is. Függőlegesen helyezkednek el, és beépített nyomókkal rendelkeznek. Ennek eredményeképpen a felhasználó minimális erőfeszítéssel könnyen kinyithatja az ajtót (még akkor is, ha a keze elfoglalt).</p><p>F a hűtőrendszer</p><ul>l Nincs fagy és a két független kör jelenléte nemcsak a hőmérséklet külön-külön történő szabályozását teszi lehetővé az egyes rekeszekben, hanem megakadályozza a szagok keveredését is.<p>A hűtőszekrény tulajdonosai megjegyzik a minőségi összeszerelést és a jó kapacitást, valamint a kényelmes fogantyúkat és az egyszerű kezelést. Hátrányok: Túlárazott.</p><p>Az európai összeszerelés, a valódi német megbízhatóság és a hűtőszekrényen belüli polcok okosan megtervezett elrendezése lehetővé tette a</p><li>Az ebherr CN 4015 az egyik legjobb a többi gyártó közül.<h4>Az előnyök</h4><ul><li>Minőségi európai építés.</li><li>Pontos hőmérsékleti beállítások.</li><li>Tolófogantyúk.</li><li>Két külön hűtőkör.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Magas ár.</li></ul><h2>A legjobb többrekeszes hűtőszekrények inverteres motorral</h2><p>Ez a csoport az orosz és külföldi gyártók többrekeszes hűtőszekrényeinek három modelljét foglalja magába. A jelöltek mindegyike nagy fogyasztói bizalomnak és népszerűségnek örvend, amit a Yandexen a “vásárlók választása” jelző rangos jelölése is bizonyít.Piac és a valós felhasználók túlnyomórészt pozitív visszajelzései.</p><p>A hasonló megjelenés és műszaki paraméterek ellenére minden hűtőszekrénynek megvannak a maga jellemzői és előnyei, amelyek megkülönböztetik a versenytársaktól.</p><h3>Biryusa CD 466 I</h3><p>Értékelés: 4.7</p><div style=Biryusa CD 466 I

  Az orosz gyártó CD 466 I Biryusa megnyitja a többágyas hűtőszekrények kategóriáját inverteres motorral. A modellt Kínában szerelik össze, és egy év garancia vonatkozik rá.

  Rozsdamentes acél kivitel a modern konyhai dekorációhoz való harmonikus illeszkedés érdekében. További két színben is kapható – bézs és fekete színben. A modellek közötti különbség csak a jelölés utolsó két számjegyében van.

  A hűtőszekrény teste 4 csuklós előlappal rendelkezik, és a hasznos tér 3 kamrára van osztva. A felső felét a hűtőszekrény foglalja el, míg az alsó felében két fagyasztó található, mindegyiknek saját ajtaja van.

  Elektronikus kezelőpanel tájékoztató kijelzővel a hűtőszekrény bal oldali elülső részén. A hőmérséklet-beállításokon kívül a felhasználó választhat gyorsfagyasztási és hűtési módot, valamint a kezelőpanel gyermekbiztosítását is.

  A fő kamra belsejében egy nagy tartály található a gyümölcsök és zöldségek számára, valamint három polc és csuklós tálcák az ételek és italok tárolására. Mindkét fagyasztószekrény három csúszó fiókkal rendelkezik.

  A 460 literes összkapacitással elegendő egy három-öt fős család számára.

  A multideckek előnyei közé tartozik a modern kialakítás, a jó tárolókapacitás és a jól karbantartott konstrukció. A hátrányok közé tartozik a fény hiánya a fagyasztórekeszben és a főrekeszben lévő közös zöldségfiók használata két külön fiók helyett. Mindkét ajtót ki kell nyitnia, hogy visszaszerezze a tartalmát.

  A Biryusa CD 466 I többrekeszes hűtőszekrényt nagy családnak vagy olyan felhasználóknak ajánljuk, akik egyszerre főznek egy hétre, vagy felhalmozzák az élelmiszereket.

  Az előnyök

  • Tervezés.
  • Építési minőség.
  • Kapacitás.
  • Elektronikus vezérlés.

  Hátrányok

  • Nincs világítás a fagyasztótérben.
  • Egy közös zöldséghordozó a két különálló helyett (a vásárlói visszajelzések szerint).

  Haier HB18FGWAAARU

  Értékelés: 4.8

  HAIER HB18FGGWAAARU

  A következő modell a Haier HB18FGWAAARU a háztartási gépek és elektronikai eszközök népszerű kínai márkájából. 1 év teljes körű garancia, a gyártó szerint legalább 7 év garancia.

  A modell nem csak átgondolt felépítésű és funkcionális, hanem rendkívül alacsony, A++ osztályú (298 kWh/év) energiafogyasztással is büszkélkedhet. Ez meglehetősen ritka paraméter az ilyen osztályú hűtőszekrények esetében.

  A hűtőszekrény három rekesszel és négy fronttal rendelkezik – két csúszó fagyasztótálcával és egy nagy fő rekesszel, két csuklós ajtóval.

  A két különálló fiókból álló friss fagyasztási zóna egy különleges funkció. Az előbbi -1-es hőmérsékletet és 50% körüli páratartalmat tart fenn (“száraz” zóna) – ideális friss hús, hal és tenger gyümölcseinek fagyasztásához. A második rekesz hőmérséklete +1 fok, páratartalma pedig 95% körüli (“nedves” zóna), amely ideális a friss gyümölcsök, zöldségek és fűszernövények tárolására.

  A kijelzőn világít egy lámpa, ha a tápellátás megszakad, és a készülék hangjelzést ad, ha az ajtó hosszabb ideig nyitva van. Hőmérséklet-stabilitás akár 20 órán át tartó önálló működéshez.

  Az érintőképernyős kezelőpanel a standard hőmérsékleti beállításokon kívül lehetővé teszi a felhasználó számára további üzemmódok, például gyorshűtés, gyorshűtés vagy nyaralás üzemmód aktiválását.

  A hagyományos tojástál és jégkocka mellett a szállítási csomag tartalmaz egy vékony alumíniumtálcát, amelyen az ételek sokkal gyorsabban fagynak meg, mint a szokásos körülmények között.

  Előnyök

  • A Haier HB18FGWAAARU modell a modern kialakításnak, a magas energiahatékonyságnak és az átgondolt tervezésnek köszönhetően az egyik legjobb többkamrás hűtőszekrény lett az árcsoportjában.
  • Előnyök:
  • Energiafogyasztás A++.
  • Két friss zóna különböző beállításokkal.
  • Hőmérsékletmegtartás akár 20 órán át, ha a készülék ki van kapcsolva.
  • További üzemmódok jelenléte.

  Hátrányok

  • Rosszul megtervezett polckiosztás (a vásárlói vélemények szerint).

  Weissgauff WCD 486 NFX

  Értékelés: 4.9

  Weissgauff WCD 486 NFX

  A Weissgauff WCD 486 NFX teszi teljessé a legjobb inverteres többrekeszes hűtőszekrény-fagyasztók áttekintését. A termék a német bejegyzésű orosz márka terméke. A berendezéseket Kínában szerelik össze, és két év garancia vonatkozik a készülékre, valamint 10 év külön az invertermotorra.

  Négy csuklós elülső panel. Ez a hűtőszekrény egy nagy, 268 literes fő kamrával és két, összesen 133 literes fagyasztóval rendelkezik.

  A készülék elülső része rozsdamentes acélból készült, ami elegáns és kifinomult megjelenést kölcsönöz neki. Friss zónával rendelkezik, két friss zóna-tartállyal és kézi páratartalom-szabályozással. A felhasználók kiválaszthatják az optimális üzemmódot a zöldségek, fűszernövények, gyümölcsök és egyéb élelmiszerek tartós tárolásához.

  A rekesz teteje LED-es világítótesttel van felszerelve, amely az egész rekesz világos és egyenletes megvilágítását biztosítja, minimális helyet foglal és nem melegíti fel a levegőt.

  Teljesen elektronikus vezérlés a hűtőszekrény ajtaján lévő érintésvezérlő kijelzővel.

  A technikusok tulajdonosai a modell előnyei között említik a modern kialakítást, a jó kapacitást és a csendes működést. Nem sok hátránya van, de vannak – a kijelző nem mutatja az aktuális hőmérsékletet a kamrákban (csak az előre beállított paramétereket), valamint a polcok közötti kis helyet.

  A Weissgauff WCD 486 NFX többrekeszes hűtőszekrényt nagycsaládosoknak vagy olyan személyeknek ajánljuk, akik naprakész termékeket tárolnak, valamint azoknak, akik jó minőségű, modern készülékeket szeretnének vásárolni jó funkcióval és stílusos dizájnnal.

  Előnyök

  • Modern megjelenés.
  • Teljes térfogata 40 liter.
  • Fényes LED háttérvilágítás.

  Hátrányok

  • A kijelző nem mutatja a rekeszek aktuális hőmérsékletét.
  • Kis hely a polcok között (a vásárlói visszajelzések szerint).
  Olvasson tovább  Smeg SR775RA
  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: