7 legjobb centrifugális gyümölcscentrifuga

A cikk tartalma
 1. Centrifugális gyümölcscentrifuga kiválasztási kritériumok
 2. A legjobb centrifugális gyümölcscentrifugák értékelése
 3. Garlyn J-500
 4. Előnyök
 5. Hátrányok
 6. Szia ps HR1919 Avance kollekció
 7. Előnyök
 8. Hátrányok
 9. osch MES4010
 10. Előnyök
 11. Hátrányok
 12. Panasonic MJ-DJ31
 13. Előnyök
 14. hátrányok
 15. raun J500 M tiquick 5Értékelés: 4.7A Philips HR1922 egy nagy teljesítményű, kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült centrifugális gyümölcscentrifuga. A készülék kerek nyílással rendelkezik a felszeletelt gyümölcsök számára. A lé közvetlenül egy 1000 ml-es kancsóba önthető. A pép mennyisége a gyümölcslé sűrűségének átkapcsolásával állítható be. A süteményt automatikusan egy különálló 2100 ml-es kamrába gyűjtik, amely nem rendelkezik derékszögekkel vagy kiemelkedésekkel. Ez megakadályozza, hogy a feldolgozatlan termékmaradványok összegyűljenek.A hab elválasztására egy szeparátor szolgál. A gyümölcscentrifuga két sebességfokozatú, és védett a motor véletlen bekapcsolása ellen. Előzetes tisztítási funkció a könnyű kezelhetőség érdekében. Csak öntsön vizet a főtartályba, miközben a motor működik, és a termék egy perc alatt könnyen mosható. Stabilitás, zaj- és rezgésmentesség a tapadókorongokon lévő gumilábaknak köszönhetően. Az egy méteres zsinór tárolórekesz. Előnyök nagy teljesítmény; a pép mennyisége beállítható; könnyen szétszerelhető és mosható; Hátrányok Nem minden felhasználó elégedett az anyagok és az összeszerelés minőségével. osch MES25A0Értékelés: 4.6A kényelmes és robusztus Bosch MES25AO centrifugális gyümölcscentrifuga kiváló minőségű műanyag burkolattal. A készülék energiafogyasztása közepes, és 700 W-ot tesz ki. A feldolgozott termékek betöltésére szolgáló kerek nyílás mérete 7,3 cm, ami lehetővé teszi egész, vágatlan gyümölcsök és bogyók használatát. Az így kapott 1250 ml-es ital tartálya skálával van ellátva. A nektár közvetlenül a csészébe folyik egy speciális kiöntőcső segítségével. A csepegésgátló rendszer megakadályozza, hogy a készülék használata után cseppek kerüljenek az asztalra.A préselt süteményt egy 2000 ml űrtartalmú, kivehető tálcában gyűjtik össze. A nagy hulladéktároló kapacitás növeli a fonási folyamatot. A kétsebességes készülék mechanikusan szabályozható. A készülék védett a motor hirtelen indítása és a motor túlmelegedése ellen. Tartalmazza a fémszita és az ételtoló tisztítására szolgáló kefét. A megjelenés; könnyen tisztítható; acél penge; kiváló minőségű összeszerelés; gyorsan működik; Hátrányok Nem préseli ki az összes gyümölcsöt és zöldséget, anélkül, hogy maradványokat hagyna maga után.
 16. Előnyök
 17. Hátrányok
 18. osch MES25A0
 19. A
 20. Hátrányok

*A szerkesztők szerint a legjobbak összehasonlítása. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem minősül vásárlási útmutatónak. A vásárlás előtt konzultálni kell egy szakemberrel.

A frissen facsart gyümölcslé feldobja és nagyon jótékonyan hat a szervezetre. Az ital tonizálja és erősíti a szív- és érrendszert, segít normalizálni az anyagcserét és csökkenti a koleszterinszintet. Egy pohár friss gyümölcslé számos hasznos ásványi anyagot és vitamint tartalmaz. Az egészséges nektár kinyerésére különböző gyümölcscentrifugákat használnak:

 1. Citrusfélék turmixgépei mandarinhoz, narancshoz és citromhoz;
 2. az univerzális centrifugális turmixgépek abszolút minden kemény vagy puha gyümölcshöz és bogyós gyümölcshöz;
 3. csigák lágy zöldségfélékhez, gyümölcsökhöz és zöldségekhez.

A centrifugális gyümölcscentrifugák azon az elven működnek, hogy a gyümölcslevet elválasztják a gyümölcshústól. A készülék óriási sebességgel és centrifugális erővel működik, és a kipréselt pép a falakon marad. A kinyert lé az alján lévő lyukon keresztül tölti meg a tartályt. Az ilyen jellemzőkkel rendelkező gyümölcsprés alkalmas mindennapi használatra és vidéken a nagy gyümölcs- és bogyótermés feldolgozására.

Centrifugális gyümölcscentrifuga kiválasztási kritériumok

Rengeteg gyümölcscentrifuga modell van a piacon. A centrifugális gyümölcscentrifuga vásárlásakor a következő tényezőket kell figyelembe venni

 1. energiafogyasztás;
 2. gyártó;
 3. tok anyaga;
 4. automatikus pépleválasztás;
 5. a lé közvetlenül levet lehet préselni;
 6. a gyümölcs- és bogyósgyümölcs-termékek betöltésére szolgáló kerek lyuk jelenléte;
 7. a nyak átmérője;
 8. csepegésgátló rendszer;
 9. Sebesség;
 10. Csúszásmentes gumilábak a biztonságos és stabil működéshez a munkapadon;
 11. Védelem a túlmelegedés és a véletlen indítás ellen;
 12. Speciális rekesz a hálózati kábel számára.

A centrifugális gyümölcscentrifuga kiválasztásának kritériumai a készülék méretétől és kialakításától is függnek. Fontos, hogy tökéletesen illeszkedjen az általános konyhai dekorációhoz, és ne okozzon kellemetlenségeket a tárolás során.

A legjobb centrifugális gyümölcscentrifugák értékelése

A centrifugális gyümölcscentrifugák nagy teljesítményük, egyszerű használatuk és tartósságuk miatt népszerűek. Sokkal több gyümölcsöt és zöldséget tudnak feldolgozni, mint más modellek. A centrifugális gyümölcscentrifugák egyetlen hátránya a lé enyhe felmelegedése a gyümölcscentrifugálás során. Ennek köszönhetően az ital mindössze 30 percig megőrzi egészséges tulajdonságait.

A minősítés összeállításakor nemcsak a centrifugális gyümölcscentrifugák fő jellemzőit vettük figyelembe, hanem a vásárlók véleményét, valamint a garanciális szervizek visszajelzéseit is.

JelölésHelyszínNévÁr
A legjobb centrifugális gyümölcscentrifugák értékelése1Garlyn J-50013 487 €
2

Szia

 • ps HR1919 Avance kollekció
 • 14 046 €
  3Bosch MES401017 250 €
  4

  anasonic MJ-DJ31

  9 590 €
  5Garlyn J500 M
   A Garlyn J-500 a legjobb módja a gyümölcsök és zöldségek betöltésének
  9 990 €
  6

  Szia

 • HR1922
 • 16 956 €
  7Bosch MES25A06 290 €

  Garlyn J-500

  Értékelés: 4.9

  Garlyn J-500

  Minden reggel friss gyümölcslevet fog készíteni, nemcsak magának, hanem a gyermekeinek is? Ebben az esetben fontolja meg a Garlyn J-500-at. Ez egy nagy teljesítményű készülék, amely készen áll a gyümölcsök és zöldségek széles skálájából gyümölcslé préselésére, függetlenül attól, hogy mennyire kemények. És a folyamat nem tart sokáig!

  Az 1200 wattos villanymotor ebben a modellben található. Forgási sebessége elérheti az 18000 fordulat/perc értéket! Kiemelkedő eredmények! Természetesen bizonyos esetekben ez túl sok lesz. Ebben a tekintetben a gyártó egy forgókapcsolót adott az alkotásának, amelynek köszönhetően a forgási sebesség beállítható. Az aktuális üzemmód közvetlenül fent – a fényes LCD kijelzőn – látható.

  A gyümölcscentrifuga teste szinte teljes egészében rozsdamentes acélból készült. És nem fogy el az idő – a készülék még évek múltán is megőrzi kiváló megjelenését. Ami a szűrőt illeti, titánium bevonattal rendelkezik – ezért magas a modell ára. Ezzel a tartozékkal az utolsó csepp levet is kipréselheted. A Garlyn J-500 másik egyértelmű előnye, hogy a gyümölcsöket egészben tudja betölteni. Legalábbis azok, amelyek a 85 mm-es nyakba illeszkednek. Így nincs esély arra, hogy megvágja magát, vagy a levet szétfröcskölje a konyhában.

  Garlyn J-500 kialakítás – a lehető legegyszerűbb. Ez magában foglalja magát a gyümölcscentrifugát, a töltőnyakat, a tolót és a süteménytartályt. A levet egy kancsóba öntjük, szintén mellékelve.

  Előnyök

  • Nagyon nagy kapacitás;
  • Kiváló hatékonyság;
  • A test rozsdamentes acélból készült;
  • A szűrő titánium bevonattal rendelkezik;
  • Legyen “csepp-stop” funkciója;
  • Számos biztonsági funkciót vezettek be;
  • Sebessége állítható;
  • Nagy süteménytartály (2,5 liter).

  Hátrányok

  • Nagyon magas költségek.

  Szia

 • ps HR1919 Avance kollekció

  Értékelés: 4.8

  Philips HR1919 Avance kollekció

  Elegáns és könnyen használható gyümölcscentrifuga. A töltőnyílás nagy átmérőjű, ezért nem kell darabokra vágni a gyümölcsöt. A dizájnban szinte minden más is nagy. A tál kapacitása például 2,1 liter. Nehéz elképzelni, hogy mennyi levet lehet készíteni, mielőtt ki kell üríteni. Egyébként a pép automatikusan kidobódik – ez a centrifugális modellek nagy előnye.

  Sok más magas árú gyümölcscentrifugához hasonlóan ez is “csepp-stop” rendszerrel büszkélkedhet. Számos biztonsági funkcióval is rendelkezik. Például a készüléket nem lehet véletlenül bekapcsolni – ez biztosan megóvja az ujjait. Van egy túlterhelés elleni védelmi rendszer is.

  Szia

 • A HR1919 Avance Collection hálózati tápellátásról üzemel. A kábel nem túl hosszú, de a legtöbb esetben egy méter is elég. A kábel elrejthető a kábelrekeszbe, amikor a gyümölcscentrifugát a szekrénybe helyezi. Könnyen tisztítható – a műanyag burkolatot nem érinti a víz, és évekig tökéletes állapotban marad. Az iRecommend egyik látogatója el volt ragadtatva a dizájntól, és részletes áttekintést írt a Philips HR1919-ről.

  A kész ital tartalmazhat gyümölcspépet. A pép mennyisége azonban módosítható! A termék is készen áll arra, hogy a habszeparátorral kedveskedjen a vásárlóknak. Ajánlott a gyümölcslevet 1 liter kapacitású gyümölcscentrifugába tölteni. A centrifugálási sebesség a kiválasztott centrifugálási sebességtől függ. Azonban csak két lehetőség áll rendelkezésre – egyes versenytársak jóval többet kínálnak.

  Előnyök

  • A teljesítmény akár 1000 watt is lehet;
  • Mindent tartalmaz, amire szüksége van;
  • Tágas süteménytartály;
  • A pép mennyisége állítható;
  • A “csepp-stop” rendszer támogatott;
  • Védelem a túlterhelés és a véletlen indítás ellen.

  Hátrányok

  • Csak két sebesség áll rendelkezésre;
  • Nem lehet csendesnek nevezni;
  • Magas ár.

  osch MES4010

  Értékelés: 4.8

  Bosch MES4010

  Kényelmes és stílusos modell Bosch MES4010 alumínium testtel rendelkezik. Kevesebb teljesítmény, mint az előző modell, de még mindig elég erős; – A készülék teljesítménye 1200 watt – kevesebb, mint az előző modelleké. A centrifuga 11 000 fordulat/perc maximális sebességgel forog, ami biztosítja a kemény gyümölcsök és zöldségek jó feldolgozását. A készülék három sebességfokozattal rendelkezik, amelyek segítenek a préselt termék minőségének javításában. A 84 mm átmérőjű töltőtölcsér lehetővé teszi az egész gyümölcsök feldolgozását hámozás vagy darabolás nélkül.

  Az italtartály 1,5 literes kapacitással rendelkezik a préselt gyümölcslé számára. A préselt hulladékot egy 3 literes tartályban gyűjtik. Biztonsági okokból, helytelen összeszerelés, nyitott fedél vagy túlmelegedés esetén a készülék teljesen kikapcsol. A készülék biztonsági kapcsolóval is rendelkezik, amely megakadályozza a motor véletlen elindulását. A fémháló gyors tisztításához kerámiakés tartozik a csomaghoz. A szitát elektromosan polírozzák.

  Előnyök

  • tervezés;
  • automatikus pépkidobás;
  • a csepegtetés leállítása funkció.
  • Egész gyümölcsöket és zöldségeket dolgoz fel;
  • Könnyű kezelhetőség;
  • Gyors működés;

  Hátrányok

  • Szükség esetén rezeg;
  • Nem mindig dolgozza fel teljesen a terméket, nagy gyümölcsdarabok maradhatnak;
  • nagy méretek;

  Panasonic MJ-DJ31

  Értékelés: 4.7

  Panasonic MJ-DJ31

  A Panasonic MJ-DJ31 multifunkciós kompakt modell teste kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, amely jelentősen növeli a kopásállóságát. A kétsebességes készülék a korábbi modelleknél kisebb teljesítményű, 800 W-os. A 75 mm átmérőjű kerek nyak lehetővé teszi, hogy a gyümölcsöket és zöldségeket egyben kezelje, anélkül, hogy feldarabolná őket. A keletkező piskótát automatikusan egy 2000 ml-es tartályba üríti. közvetlen gyümölcslé adagolás egy 1500 ml-es kancsóba.

  Teljesen fém centrifuga. A gyümölcslevet a kis szögű, S alakú penge gondosan elválasztja a gyümölcshústól. A készülék csepegésgátló rendszerrel és a motor kikapcsolás elleni védelemmel van felszerelve. Készen áll az ételdarálóval és a turmixgéppel együtt. A stabilitás, valamint az asztalon végzett munka közbeni zaj és rezgés csökkentése érdekében a termék tapadókorongokon gumírozott lábakkal van ellátva.

  Előnyök

  • gyors és hatékony működés;
  • 3 az 1-ben: gyümölcscentrifuga, turmixgép, malom
  • egyszerű működés;
  • Kiváló minőségű anyag és kivitelezés;

  hátrányok

  • Rövid hálózati kábel;
  • nehéz összeszerelni és szétszerelni;
  • zajos;

  raun J500 M
   tiquick 5

  Értékelés: 4.7

  </div><p>aun J500 M</p><ul>tiquick 5″ src=”/wp-content/uploads/2023/03/8091666196921-237-.jpg” height=”400″ title=”<br />aun J500 M</p><ul>5″></p><p>Kényelmes és könnyen használható modell <br />aun J500 M</p><ul>A tiquick 5 kiváló minőségű műanyag házzal rendelkezik. A centrifuga tál rozsdamentes acélból készült. A kétsebességes készülék energiafogyasztása 900 W. A 75 mm átmérőjű kerek torok vágott és egész gyümölcsök befogadására alkalmas. 1250 ml űrtartalmú italtartály préselt termékhez. A készülék közvetlen gyümölcslé adagolással rendelkezik.</p><p>A pép szétválasztása automatikusan történik egy 2 literes tartályban. A sütemény a levétől való elválasztás után majdnem száraz. A hab csökkentésére egy speciális elválasztót használnak, így a nektár szinte teljesen átlátszóvá válik az üvegbe. A készülék csepegésgátló rendszerrel van felszerelve, és védett a motor hirtelen beindulásának veszélye ellen; Hátrányok. Az elektromos készülék stabilitását és rezgésmentességét az asztalon való működés közben a tapadókorongokkal ellátott gumilábak biztosítják. Tartalmaz egy kefét a torta maradványainak tisztításához a finom szitaszűrőről.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>zsinórrekesz;</li><li>elegáns megjelenés;</li><li>Működés közben nincs rezgés;</li><li>zajmentesség;</li><li>hatékony és gyors működés;</li><li>ár;</li></ul><h4>hátrányok</h4><ul><li>nehezen szétszerelhető tisztítás céljából;</li><li>Néha maradványok vannak a pépben;</li><li>nem préseli ki teljesen a puha gyümölcsöket és zöldségeket;</li></ul><h3> Philips HR1922</h3><p>Értékelés: 4.7</p><div style=Philips HR1922

  A Philips HR1922 egy nagy teljesítményű, kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült centrifugális gyümölcscentrifuga. A készülék kerek nyílással rendelkezik a felszeletelt gyümölcsök számára. A lé közvetlenül egy 1000 ml-es kancsóba önthető. A pép mennyisége a gyümölcslé sűrűségének átkapcsolásával állítható be. A süteményt automatikusan egy különálló 2100 ml-es kamrába gyűjtik, amely nem rendelkezik derékszögekkel vagy kiemelkedésekkel. Ez megakadályozza, hogy a feldolgozatlan termékmaradványok összegyűljenek.

  A hab elválasztására egy szeparátor szolgál. A gyümölcscentrifuga két sebességfokozatú, és védett a motor véletlen bekapcsolása ellen. Előzetes tisztítási funkció a könnyű kezelhetőség érdekében. Csak öntsön vizet a főtartályba, miközben a motor működik, és a termék egy perc alatt könnyen mosható. Stabilitás, zaj- és rezgésmentesség a tapadókorongokon lévő gumilábaknak köszönhetően. Az egy méteres zsinór tárolórekesz.

  Előnyök

  • nagy teljesítmény;
  • a pép mennyisége beállítható;
  • könnyen szétszerelhető és mosható;

  Hátrányok

  • Nem minden felhasználó elégedett az anyagok és az összeszerelés minőségével.

  osch MES25A0

  Értékelés: 4.6

  Bosch MES25A0

  A kényelmes és robusztus Bosch MES25AO centrifugális gyümölcscentrifuga kiváló minőségű műanyag burkolattal. A készülék energiafogyasztása közepes, és 700 W-ot tesz ki. A feldolgozott termékek betöltésére szolgáló kerek nyílás mérete 7,3 cm, ami lehetővé teszi egész, vágatlan gyümölcsök és bogyók használatát. Az így kapott 1250 ml-es ital tartálya skálával van ellátva. A nektár közvetlenül a csészébe folyik egy speciális kiöntőcső segítségével. A csepegésgátló rendszer megakadályozza, hogy a készülék használata után cseppek kerüljenek az asztalra.

  A préselt süteményt egy 2000 ml űrtartalmú, kivehető tálcában gyűjtik össze. A nagy hulladéktároló kapacitás növeli a fonási folyamatot. A kétsebességes készülék mechanikusan szabályozható. A készülék védett a motor hirtelen indítása és a motor túlmelegedése ellen. Tartalmazza a fémszita és az ételtoló tisztítására szolgáló kefét.

  A

  • megjelenés;
  • könnyen tisztítható;
  • acél penge;
  • kiváló minőségű összeszerelés;
  • gyorsan működik;

  Hátrányok

  • Nem préseli ki az összes gyümölcsöt és zöldséget, anélkül, hogy maradványokat hagyna maga után.
 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: