7 legjobb tortaformák

*A legjobbak áttekintése a szerkesztők szerint. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklámnak szánják, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. A vásárlás előtt először konzultáljon szakemberrel.

A cukrászdák bősége és az ott elérhető nagy választék ellenére sok háziasszony inkább saját desszerteket készít. De egy elkészített tortának nemcsak ízletesnek, hanem esztétikailag is tetszetősnek kell lennie, hogy a születésnapos fiú vagy az egész család kedvében járjon egy családi születésnapon. Néhányan évekig tartó főzési tapasztalattal rendelkeznek, míg mások olyan kiegészítőket használnak, amelyek segítenek a nem profiknak, hogy minőségi és szép terméket készítsenek.

A tökéletes tortaformák eléréséhez egyenes torta kell, ami szerszámok nélkül nehezen kivitelezhető. A széleket kézzel kell levágni, és ez nem mindig végződik jól. A tortaformák ideális választás a háziasszony számára, mert bizonyos átmérőjű, négyzet, háromszög, téglalap vagy alakú kerek desszerteket készíthet, anélkül, hogy sok erőfeszítést kellene befektetnie. A tészta állagától függetlenül a kéreg úgy készül, mint egy mesterszakácsnak, és a készítési idő drasztikusan lerövidül.

Sokféle formakészítő létezik. Az osztott modellek népszerűek – egy bilinccsel rögzíthetők, és megkönnyítik a sütemény eltávolítását a tartályból. Különböző anyagokat használnak. A tapadásmentes bevonattal ellátott acél a legelterjedtebb. Jó hővezető képességet biztosít, egyenletesen melegít, strapabíró és praktikus. A szilikon konyhai eszközök is keresettek.

Annak érdekében, hogy a főzés öröm legyen, ne pedig házimunka, javasoljuk, hogy próbálja ki a következő formákat a felülvizsgálatunkban. Lehetővé teszik még a tapasztalatlan háziasszonyok számára is a sütemények sütését, és megkönnyítik a sütés tisztítását.

A legjobb tortaformák

-6315
Jelölés Helyszín Név Ár
A legjobb tortaformák értékelése 1 Rondell MoccoLatte RDF-442 1 500 €
2 Tescoma 623380 1 860 €
3 Magasabb
1 020 €
4 Fissman 6579 1 500 €
5 Regent INOX 93-CS-EA-5-13 565 €
6 Atlantisz torta 780 €
7 Étvágy SL4012 655 €

Rondell MoccoLatte sütőtálca RDF-442

Értékelés: 4.9

RONDELL MOCCOLATTE SÜTŐEDÉNY RDF-442

A lista élén: A neves német Rondell cég kiváló minőségű, funkcionális német terméke. Nemes barna színben kapható. Átmérő – 26 cm. 0,4 mm vastag, kiváló minőségű szénacél innovatív Quantum bevonattal. Alkalmas minden típusú tészta sütésére, amelyet minden oldalról felmelegítenek, így biztosítva a tökéletes végső sűrűséget. Az edények ideálisak kekszekhez, pirított süteményekhez és omlós tésztákhoz. A levehető talapzat hőmérsékletálló üvegből készült. Tálaló tányérként is használható, és még a tortát is fel lehet rajta vágni.

Hasznos a sütőben és a mikrohullámú sütőben is. A szilikon közbülső réteg megkönnyíti a kész termék eltávolítását. Könnyen tisztítható kézzel és mosogatógépben mosható. A vendéglátó bónusz a csokoládés és kávés desszertek illusztrált receptfüzete, amely a készlet részét képezi.

Nagyszerű ajándék a gyermekeknek. A gyártó egy könnyen megfogható fogantyúval ellátott ajándékdobozba helyezte, amely egy pillantással beszél a tartalom minőségéről, amelyet a német márka – a konyhai berendezések világvezetője – hozott létre.

Előnyök

 • A prémium kategóriás főzőedények legendás márkája;
 • tanúsított anyagok;
 • fokozott tapadásmentes bevonat;
 • Az üvegalap hőálló;
 • vonzó díszdoboz.

Hátrányok

 • nem azonosították.

Tescoma tortaforma 623380

Értékelés: 4.8

Tescoma 623380 Tortaforma

A második helyezett a cseh márka egyik formája, amely háztartási és professzionális felhasználásra szánt termékeket gyárt. Eredeti szerzői jogi design találkozik a funkcionalitással és a praktikummal. Sok orosz háziasszony már értékelte a Tescoma termékek minőségét. A tortaformák univerzálisak. Mérete állítható. A maximális átmérő 30 cm, a minimális átmérő 16 cm. Ez azt jelenti, hogy eseti alapon kis kekszeket, nagy születésnapi tortákat és más desszerteket is süthet vele.

Fal magassága 8,5 cm. Ez lehetővé teszi, hogy tökéletesen formázott, töltött süteményeket készítsen, és egyenletesen bevonja őket folyékony cukormázzal, masztixszal vagy krémmel. A termék kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, amely ellenáll az intenzív használatnak. Könnyen tisztítható, egyenletesen melegíti a tésztát és hosszú ideig megőrzi a hőt. A bilincs minden átmérőnél tart. A forma elektromos és gázüzemű sütőkben, meleg/hideg sütőkben használható.

A vásárlók szeretik a termék sokoldalúságát. Mindenféle sütemény sütését megkönnyíti és biztonságossá teszi. Miután a süteményeket egy forma segítségével megsütik, egyetlen szerkezetbe rakják össze, amely nem különbözik a vásárolt édességektől. Sokan dicsérték a gyors beállításokat, a könnyű tisztítást és a hosszú élettartamot.

Előnyök

 • Professzionális főzőedények;
 • állítható átmérő 16-30 cm
 • kiváló minőségű acél;
 • A bonyolult sütemények sütéséhez és összeállításához;
 • a kiválasztott méret szilárd rögzítése.

Hátrányok

 • nem azonosítják.

Magasabb sütőforma -6315

Értékelés: 4.8

  TALLER<tr></div><p>-6315″ src=”/wp-content/uploads/2023/09/10316666197581-447-.jpg” height=”400″ title=”HOSSZABB SÜTÉSI FORMÁK</p><tr>-6315″><p>A harmadik díj egy olyan márka, amely kiváló minőségű, stílusos rozsdamentes acélból készült termékeinek köszönhetően vált népszerűvé. Az edények mellett a háziasszonyok a sütőformákat is értékelték, amelyek megfelelnek minden igényüknek. Modell</p><tr>-A 6315 robusztus, 0,8 mm vastag acélburkolattal rendelkezik. Ellenáll a vetemedésnek és egyenletesen melegíti a tésztát. A speciális, kétrétegű bevonat biztosítja, hogy a torta eltávolítható legyen anélkül, hogy a szélei megtörnének vagy az aljához tapadnának. Kerámia részecskékkel készült, amelyek extra erős tapadásmentességet biztosítanak.<p>Bár ketté van osztva, a szerkezet légmentes, így nem érheti meglepetés a sütemény elkészítése során. Hogy a lehető legjobban szivárgásmentes legyen, a gyártó az alsó részt nagyobb átmérővel készítette el. Süteményalátétből gyönyörű tálaló tálaló tálcává alakíthatja. A bilincset egy csavaros rögzítéssel rögzítik a karosszériához. könnyen záródik és nyílik.</p><p>Könnyed tisztítás. A termék mosogatógépben mosható. Egyes beszámolók szerint a penész hosszú élettartamú és megőrzi eredeti megjelenését.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>kiváló minőségű, első osztályú acél;</li><li>a legújabb Quantum 2 bevonat;</li><li>a zárszerkezet erős;</li><li>alsó lemez további élekkel;</li><li>Extra vastag és erős falak.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>nem azonosított.</li></ul><h3>Fissman sütőforma 6579</h3><p>Értékelés: 4.7</p><div style=Fissman 6579 Sütőtálca

Negyedik helyen a szilikonforma és a hőálló üveg áll. A jól ismert Fissman cég készíti, amely csak tanúsított, biztonságos anyagokat használ, és nagy gondot fordít termékei kialakítására. A 6579 megfelel a magas minőségi követelményeknek. A szilikonforma hasadt, ami ritkaság ebben az anyagban. Nagy hővezető képessége garantálja, hogy még a vastagabb kéreg is egyenletesen süljön meg. Az anyag nem befolyásolja az étel ízét.

Az üveg alja támasztékként szolgálhat, és nem kell a kész terméket tálalótálba helyezni. A megjelenés károsodásának veszélye nélkül vágható is. A forma ellenáll a magas, akár 220 °C-os sütő- és mikrohullámú sütőhőmérsékletnek. Fagyasztott desszertek készítésére is használható. Mosogatógépben tisztítható.

A csomagolás gyönyörködteti az esztétikailag igényes vásárlót. A világos színek sokféle ízléshez illeszkednek. Magas oldalak, könnyen eltávolítható, nem folyik ki a tészta.

Az előnyök

 • 100% környezetbarát szilikon;
 • könnyen levehető kialakítás;
 • a sütőtálca hőálló üvegből készült;
 • alkalmas mikrohullámú sütőben való használatra;
 • fényes díszdoboz.

Hátrányok

 • nem azonosított.

Regent INOX 93-CS-EA-5-13 sütőlemez

Értékelés: 4.7

REGENT INOX SÜTŐFORMA 93-CS-EA-5-13

A 28 cm átmérőjű rugóforma az ötödik helyen áll. Sütemények, kekszek, desszertek és sütemények süthetők benne. A bordázott alja megakadályozza, hogy az ételek leragadjanak vagy megégjenek, és könnyen kivehető a tartályból. A szénacél kiváló hővezető képességgel rendelkezik. Nem korrózióálló és könnyen tisztítható. Összeszerelés után a szerkezet szivárgásmentes, megakadályozva a folyékony tészta szivárgását. A retesz szilárdan záródik és könnyen nyitható.

Az olasz gyártó csak olyan tanúsított anyagokat használ, amelyek alkalmasak a főzőedények gyártására. A kerámia tapadásmentes bevonat természetes nyersanyagokból készül. Környezetbarát, melegítéskor nem bocsát ki mérgező anyagokat. A kerámia nem bocsát ki szagokat, ezért édes és sós ételekhez egyaránt használható.

a fekete színösszeállítás gyönyörűen néz ki; – kiváló minőségű, első osztályú acél. A megjelenést az évekig tartó intenzív használat sem befolyásolja, amit számos vásárló megerősített. Szeretik a széles tálcaszéleket, amelyek ráadásul megakadályozzák, hogy az elkészített massza kifolyjon, és könnyen tisztítható mosogatógépben.

A

 • Magas, tömör oldal – 7,7 cm;
 • egyenletes hőeloszlás;
 • Minőségi anyagok és összeszerelés;
 • gyorskioldó kialakítás;
 • különösen mély textúrájú, kibővített fenék.

Hátrányok

 • nem azonosították.

Atlantisz torta lap

Értékelés: 4.6

Atlantisz tortaforma

A hatodik helyet a -40°C és +240°C közötti hőmérsékletnek ellenálló, tanúsított szilikonból készült öntőforma kapja. Ideális sütemények, kekszek, rakott ételek sütéséhez vagy desszertkeverék fagyasztásához a hűtőszekrényben vagy a fagyasztóban. A szilikon környezetbarát anyag, amely nem bocsát ki mérgező anyagokat, nincs szaga, és nem változtatja meg az összetevők ízét és aromáját. A rugalmas szerkezetnek köszönhetően a késztermék könnyen eltávolítható anélkül, hogy elveszítené piacképességét.

Átmérő 24,8 cm, falmagasság 5 cm. A torta nem ragad, egyenletesen sül, a torta szélei egyenletesek, nem kell korrigálni. A szilikonformát nem kell olajozni, lisztezni vagy morzsával beborítani. Kifordítható, és még akkor sem fog elvetemedni. Miután befejezte a főzést – egyszerűen öblítse le vízzel.

A formatervezés futurisztikus rajzokkal fog gyönyörködtetni. A termékcsalád több színben is kapható. A vásárlók szeretik az Atlantis szilikonforma minőségét. Az oldalak nem hajlanak meg, és a torta jól tartja a folyékony tésztát. Magasságuk nem csak egyedi kéreg sütését teszi lehetővé, hanem kekszek, réteges sütemények és egyéb termékek sütését is.

Előnyök

 • Magas szintű hőállóság;
 • Stabil, műanyag, élelmiszeripari szilikon;
 • stabil tapadásmentes tulajdonságok;
 • Az appetite sl4012 színes, szemet gyönyörködtető dizájnnal rendelkezik;
 • szokványos ápolás adalékanyagok nélkül.

Hátrányok

 • nem észlelhető.

SL4012 étvágygerjesztő sütő tálca

Értékelés: 4.5

ÉTVÁGY SL4012 SZERSZÁM

A Top 7 tortaformát egy olyan konyhai kiegészítő teszi teljessé, amely segít a fiatal és a tapasztalt háziasszonyoknak is könnyedén elkészíteni a mesterműveket. A lényeg az, hogy használja a képzeletét, és örvendeztesse meg vendégeit és családját ízletes desszertekkel. A kerek forma robusztus acélból készült, amely jól vezeti a hőt, megakadályozva, hogy a teteje megsüljön vagy a belseje leragadjon. Akár 250°C-os hőmérsékletnek is ellenáll. Az oldalfalak magasságának köszönhetően könnyen készíthetőek bolyhos és légies kekszek.

A dombornyomott alja megkönnyíti a későbbi tisztítást, mivel a kész terméket torzítás nélkül eltávolítja. A termék tapadásmentes anyagból, Xynflonból készült. Tartósak, nem halmozzák fel a szagokat és nem bocsátanak ki rákkeltő anyagokat. Osztott kialakítás. Ha a szorítót elengedtük, a süteményformák könnyen leválhatnak az oldalukról és az aljukról. Nem szivárog a folyékony tészta a feltöltéskor.

A vélemények szerint az olcsó termék bizonyította magát a konyhában. Használható kemencékben és minimill kemencékben. Alacsony ára ellenére a termék praktikus, a falak nem “imbolyognak” és robusztusak. A szerszám könnyen szétszedhető és újra összerakható. A szélek sérülése nélkül süt ki, és a kéreg tökéletesen egyenesre jön ki.

Előnyök

 • egyenletes sütés minden oldalon;
 • mosogatógépben mosható;
 • tartós tapadásmentes bevonat;
 • Nem változtatja meg a sütött étel színét és ízét;
 • Kiváló minőségű szénacél.

Hátrányok

 • nincs kimutatható.
Olvasson tovább  15 legjobb alma gyümölcscentrifuga
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: