8 legjobb üveg vízforraló

*A szerkesztő értékelése a legjobbakról. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. A vásárlás előtt konzultálni kell egy szakértővel.

A felülvizsgálatunk hősei – üveg elektromos vízforralók. A kisgépek ezen fajtája csak néhány évvel ezelőtt jelent meg a hazai piacon, de gyorsan népszerűvé vált. Ezeknek a modelleknek a legfőbb előnye az átlátszó edzett üvegburkolatnak köszönhető különleges megjelenésük. Gyakran előfordul, hogy a gyártó a vízforralót LED-es háttérvilágítással látja el, amely a forró víz folyamatát fényes akcióvá alakította, amelyet nemcsak a gyerekek, hanem a felnőttek is élveznek.

A felülvizsgálathoz kiválasztottuk a legjobb üveg vízforralókat a népszerű orosz és külföldi gyártókból. Vessünk egy pillantást 8 jelöltre, amelyek mindegyike sajátos jellemzőkkel és előnyökkel rendelkezik. A kényelem érdekében az összes modellt két csoportra osztják az ár szerint – olcsóbb vagy drágább, mint 2000 rubel.

Az egyes vízforraló modelleket különböző kritériumok alapján választottuk ki, többek között a márka népszerűsége, a műszaki jellemzők és a felhasználóbarát jelleg alapján. Az egyik legfontosabb tényező a kérdés gyakorlati oldala volt – hogyan viselkedik pontosan ez vagy az a modell az üzemi körülmények között?. Ehhez tanulmányoztuk a valódi ügyfelek visszajelzéseit, akik hosszú ideje használják ezt a háztartási készüléket, ami lehetővé tette számukra, hogy azonosítsák az összes előnyt és hátrányt.

A felülvizsgálathoz szükséges információkat a gyártók webhelyeiről, az értékelőkről, a népszerű piacterekről és más nyilvános forrásokból vettük.

8 legjobb üveg vízforraló

Jelölés Helyszín Név Ár
Olcsó elektromos üvegforralók (2000 rubelig) 4 Great Rivers Neva-6 1 050 €
3 LUMME LU-158 1 595 €
2 Kitfort KT-655 1 689 €
1 MAUNFELD MGK-612BK 1 790 €
Elektromos üvegforralók a közepes és prémium szegmensben (2000 rubel felett) 4 Scarlett SC-EK27G48 1 699 €
3 Kitfort KT-656 2 490 €
2

olaris PWK 1725CGLD WIFI IQ Home

4 120 €
1 Garlyn K-110 6 900 €

Olcsó elektromos üvegforralók (akár 2000 rubel)

Ebben a kategóriában 4 népszerű márkájú modellt gyűjtöttünk össze Oroszországból és más országokból. Bár a jelöltek sok hasonlóságot mutatnak, mindegyiknek megvannak a maga sajátos jellemzői és előnyei, amelyek kiemelkednek a versenytársak közül.

Velikie Rivers Neva-6

Értékelés: 4.4

Great Rivers Neva-6

Véleményünk megnyitja a Velikie Rivers Neva-6 vízforralót. Ez egy orosz márka, amely kis konyhai eszközöket és főzőedényeket gyárt a költségvetési szegmensben. E termékek előnyei közül érdemes kiemelni az árkategóriájukban az ár, a minőség és a funkcionalitás optimális kombinációját. Kínában készült, modern OEM-szerződéseken alapuló, korszerű gyártási létesítményekkel.

A modell modern dizájnnal rendelkezik, így tökéletesen illeszkedik szinte bármilyen konyhába. A tárcsa fűtőelem és a belső fedél rozsdamentes acélból készült, hosszú élettartamot biztosítva. Kényelmes fekete műanyag fogantyú nem melegszik fel és nem csúszik el.

A vízforraló kettős biztonsági rendszerrel rendelkezik – automatikus kikapcsolás forralás esetén és víz nélküli indítózár.

A modell nagyon népszerű a fogyasztók körében, amit a magas minősítés és a “vásárlók választása” jelölés bizonyít a Marketplace Yandexen.Piac. A technológia előnyeit a felhasználók alacsony árnak, kapacitásnak és gyors forrásnak tulajdonítják. A készülék árát tekintve nincsenek kritikus hátrányai. Néhány fogyasztó megjegyezte a háttérvilágítás fényerejének hiányát, de ez szubjektív vélemény, ami nem tekinthető hátránynak.

A Great River Neva-6-ot minden olyan vásárlónak ajánljuk, aki minőségi és megbízható üvegforralót szeretne vásárolni anélkül, hogy túlfizetne a márkáért.

Előnyök

 • Alacsony ár.
 • 1. kötet.8 .
 • Kettős biztonsági rendszer.

Hátrányok

 • A háttérvilágítás alacsony fényereje (a fogyasztói jelentések szerint).

LUMME LU-158

Értékelés: 4.5

LUMME LU-158

A következő a LUMME LU-158. Ez egy másik orosz márka, amely a Stingray konszernhez (Szentpétervár) tartozik. A technika a költségvetési osztályba tartozik, és elsősorban Oroszországban értékesítik. Az ebbe a kategóriába tartozó termékek hagyományosan Kínában készülnek OEM-gyártásban.

Ami a műszaki felszerelést illeti, a vízforraló hagyományos kettős biztonsági rendszerrel rendelkezik (víz nélkül forral és víz nélkül zár), valamint rozsdamentes acélból készült tárcsafűtővel.

A modell különbözik a legtöbb analógtól az üveglombik eredeti kialakításával, amely domború hullámos élekkel rendelkezik, ami stílusos megjelenést kölcsönöz a technikának. Az elektromos vízforraló öt különböző színben kapható, így könnyen kiválaszthatja az adott konyhai kialakításhoz megfelelő megoldást.

A készülék teljesítménye 1800 watt, az izzó térfogata pedig 2.2 literes, ami elég magas érték az otthoni elektromos vízforralók között. LED sáv kék LED-ekkel az alsó körvonalon.

Az elektromos vízforraló tulajdonosai megjegyzik kapacitását, gyors forrását, alacsony zajszintjét és stílusos kialakítását. Néhány fogyasztó hátrányai közé tartozik a vízszintjelzés hiánya az izzón, valamint az új vízforraló erős műanyagszaga.

Az eredeti kialakítás, a jó elektromos tulajdonságok és a megfizethető ár a LUMME LU-158 üvegforralót az egyik legjobbá tette a kedvező árú analógok között.

Előnyök

 • Stílusos design.
 • Nagy kapacitás.
 • Elég csendes.

Hátrányok

 • Nincs szintjelzés a lombikon.
 • Erős műanyagszag (a fogyasztói vélemények szerint).

Kitfort KT-655

Értékelés: 4.6

KITFORT KT-655

Folytatódik a felülvizsgálat Kitfort KT-655 – elektromos vízforraló az orosz háztartási és konyhai kisgépek gyártójától. A terméket Kínában egy modern szerződéses gyártóüzem állítja elő.

A hőálló üveg vízforraló klasszikus kialakítású, rozsdamentes acélból készült tárcsás fűtőelemmel ellátott, 2.2 kW. Egy ilyen fűtőberendezéssel egy teljes 2 literes térfogat percek alatt felforralható. Az alsó peremén kék LED-es lámpa található, mint a legtöbb hasonló modellnél más gyártóknál. A fúvókába egy rácsot helyeznek, amely visszatartja a vízkő részecskéket.

Az üvegforraló kiérdemelte a fogyasztók bizalmát, és nagy népszerűségnek örvend, amit a Yandexen található “vásárlók választása” jel is bizonyít.Piac. A vízforraló tulajdonosok előnyei közé tartozik a megfizethető ár, a jó kapacitás és a gyors vízforralás. A hátrányok közé tartozik a megnövekedett zaj és a fedél kézi nyitásának szükségessége.

A Kitfort KT-655 üveg vízforralót stílusos megjelenése, minőségi kivitelezése és jó kapacitása miatt ajánljuk.

Előnyök

 • 2 literes kapacitás.
 • Praktikus kifolyócső.
 • Vízkő elleni védelem.

Hátrányok

 • Zajos.
 • A fedelet kézzel kell kinyitni (a fogyasztói vélemények szerint).

MAUNFELD MGK-612BK

Értékelés: 4.7

MAUNFELD MGK-612BK

Kiegészíti az olcsó üvegforralók kategóriáját MAUNFELD MGK-612BK. Ez egy orosz márka ál-angol gyökerekkel. A vállalat eredetileg nagy háztartási gépeket gyártott, de néhány évvel ezelőtt vízforralókkal és más kisebb konyhai eszközökkel bővült. Ezt a teáskannát Kínában szerelték össze.

Itt egy klasszikus modell egy üveg teáskannáról, lapos tárcsás fűtőberendezéssel. A termék egyszerű kialakítású, üvegből, fémből és műanyagból készült testtel rendelkezik.

A modell egyik jellemzője a zárt fogantyú, amely belülről texturált felülettel rendelkezik. Kényelmes és biztonságos fogást biztosít még nedves kézzel is. A kék háttérvilágítás látványos látványt nyújt a forrásban lévő víz forralási folyamatához. A zsinór az egyszerű használat érdekében az alapban van tárolva.

A vízforraló tulajdonosai kiemelik a jó összeszerelési minőséget, a kényelmes fogantyút és a vízszint skálát. Kritikus hibákat nem azonosítottak, de néhány fogyasztó megjegyezte, hogy a forrázás során megnövekedett a zaj (ez normális a nagy teljesítményű, tárcsás fűtőberendezéssel ellátott teáskannáknál).

A modern dizájn, a megbízhatóság és az átgondolt ergonómia lehetővé tette, hogy a MAUNFELD MGK-612BK üveg vízforraló a termékcsoport egyik legjobbja legyen.

Előnyök

 • Minőségi összeállítás.
 • Mért skála.
 • Kábelrekesz az alapban.

Hátrányok

 • Kicsit zajos (a vásárlói visszajelzések alapján).

Elektromos üvegforralók a közepes és prémium szegmensben (2000 rubel felett)

Ezt a kategóriát négy modell képviseli a közepes és magas árszegmensben, népszerű hazai és külföldi márkák által gyártott üveg vízforralókból. Ez a készülék, a kedvező árú társaitól eltérően, kibővített funkcionalitással, valamint egyéb olyan jellemzőkkel rendelkezik, amelyek kiemelik a versenytársak közül.

Scarlett SC-EK27G48

Score : 4.7

SCARLETT SC-EK27G48

Megnyitja a kategóriát Scarlett SC-EK27G48. Ez egy népszerű márka Oroszországban, amely olcsó, de kiváló minőségű háztartási és konyhai kisgépeket gyárt. Származási ország – Kína.

Ez a modell a Silver limitált kiadású kollekcióhoz tartozik

 • A 25. évfordulós kiadás. Erre a termékre 25 hónapos speciális kiterjesztett garancia vonatkozik.

  A vízforraló elegáns formatervezésű, amely ötvözi a modern és a klasszikus stílus elemeit. A flaska extra erős CRYSTAL PRO üvegből készült, az acélfedél eredeti, texturált mintázatú. A vízszintjelző vizuálisan jelzi a vízmennyiséget, a beépített nejlonszűrő pedig megakadályozza a vízkő és más idegen részecskék bejutását a csészébe.

  Ennek a modellnek az egyik megkülönböztető jellemzője, hogy a fedél a gombbal nyitható. Nagyon kényelmes, praktikus és biztonságos, mivel kiküszöböli a leforrázás lehetőségét.

  A vízforraló alsó átmérőjén egy LED csík található, amely kék háttérvilágítást biztosít, amíg a vízforraló használatban van. A készülék szabványos biztonsági rendszerrel is rendelkezik, így a vízforraló nem kapcsol be, ha a vízforralóból kifogy a víz, és maga a technológia is kikapcsol, amikor forr.

  A fogyasztók dicsérik a vízforraló eredeti kialakítását, forrási sebességét és magas építési minőségét. Hátrányai gyakorlatilag nincsenek, de néhány felhasználó enyhe műanyagszagot észlelt, amely néhány forralás után eltűnik.

  A Scarlett SC-EK27G48 vízforralót minden olyan fogyasztónak ajánljuk, aki egy kényelmes, tágas és kiváló minőségű üveg vízforralót szeretne.

  Előnyök

  • Nylon szűrő.
  • Nyissa ki a fedelet a gombbal.
  • Az izzó nagy szilárdságú üvegből készült.
  • Gyors forralás.

  Hátrányok

  • Enyhe műanyag szag.

  Kitfort KT-656

  Értékelés: 4.7

  Kitfort KT-656

  Felülvizsgálatunk tartalmaz egy másik vízforralót a Kitfort cégtől – KT-656 modell. A fentebb áttekintett olcsó változattal ellentétben ez a készülék fejlett funkcionalitással és elektronikus hőmérséklet-szabályozással rendelkezik.

  Maga a vízforraló modern kialakítású, de elegáns és minimalista. A fedelet szorosan ráteszik, hasonlóan a gázfőzők szokásos vízforralóihoz. Egyes felhasználók szerint nem túl kényelmes, mások szerint viszont megbízható.

  A következő különlegesség a beépített főző, amely úgy néz ki, mint egy rozsdamentes acélból készült henger finom hálóval. Most már közvetlenül az üveglombikban is készíthetsz teát. Egy másik érdekes megoldás – egy speciális állvány a tojásfőzéshez, amely a vízforraló belsejében van elhelyezve a fűtőelemre.

  Az elektronikus hőmérséklet-szabályozás a modell egyik legfontosabb jellemzője. A fogantyú tetején egy kezelőpanel található két gombbal és kijelzőkkel. A felhasználó bekapcsolhatja a vízforralót normál üzemmódban (forralás és kikapcsolás), vagy kiválaszthatja a vízmelegítés hőmérsékletét (40, 70, 80 és 90 fok). Ez lehetővé teszi a különböző típusú teák főzését vagy a bébiételekhez való víz elkészítését. A háttérvilágítás színe az egyes hőmérsékleti beállításoknál eltérő lesz, a jobb láthatóság érdekében.

  Ez a vízforraló modell nagyon népszerű, amint azt a “vásárlók választása” jel a Yandex erőforráson.Piac. A készülékek tulajdonosai megjegyzik a jó funkcionalitást, az okos kialakítást és a kényelmes elektronikus vezérlést. Nincs különösebb hátránya, de szeretnék egy hosszabb vezetéket és nagyobb hangerőt.

  A széles körű funkcionalitás, az átgondolt tervezés és a további opciók (főző és forró tojás) elérhetősége az üveg vízforraló Kitfort KT-656 az egyik legjobb az osztályában.

  Előnyök

  • Beépített rozsdamentes acél főző.
  • Tojásfőző tartály.
  • Elektronikus hőszabályozás.
  • Hőmérséklet funkció.

  Hátrányok

  • Zsinór hossza kb. 1 m.
  • Maximális kapacitás 1.5 liter.

  olaris PWK 1725CGLD WIFI IQ Home

  Értékelés: 4.8

  POLARIS PWK 1725CGLD WIFI IQ HOME

  A Polaris PWK 1725CGLD WIFI IQ Home felülvizsgálata folytatódik. Ez a vízforraló egy svájci gyökerekkel rendelkező orosz márkától származik. Ezeket a készülékeket hagyományosan Kínában gyártják.

  Modern design üveg, műanyag és rozsdamentes acél házzal. A vízforralóba felülről, a fedél levétele nélkül önthet vizet. Ezt a fedél különleges kialakítása teszi lehetővé, amely egy mozgatható félig átlátszó füllel rendelkezik, amely szelepként működik – a felszívott víz súlya alatt kinyílik, majd visszatér eredeti helyzetébe. Maga a fedél könnyen levehető, így a lombik kényelmesen tisztítható. A fűtőtest korong alakú, “orvosi” rozsdamentes acélból készült (a gyártó szerint).

  A modell egyik legfontosabb jellemzője az “intelligens” funkciók jelenléte. A készüléket okostelefonjáról vezérelheti a Polaris IQ Home alkalmazáson keresztül. A felhasználó kiválaszthatja a hőmérsékleti módot és távolról bekapcsolhatja a vízforralót. Kétórás beállított hőmérséklet funkcióval rendelkezik. A készülék képes együttműködni a Yandex virtuális asszisztenssel.Alice hangutasításokkal.

  A készülék kézzel is működtethető. A fogantyú tetején két gomb és egy hőmérsékleti skála található.

  A vízmelegítési folyamatot egy brit STRIX vezérlő vezérli, amelynek élettartama napi üzemben körülbelül 10 év.

  A páraelszívó számos előnye közé tartozik a hőmérséklet-szabályozás, az okostelefonos távvezérlés és a víz hozzáadásának lehetősége a fedél kinyitása nélkül. A hátrányok között sok felhasználó említi az instabil Wi-Fi kapcsolatot.

  A modern dizájn, az intelligens funkciók és a minőségi kivitelezés a Polaris PWK 1725CGLD WIFI IQ Home vízforralót termékcsoportjának egyik legjobbjává tette.

  Előnyök

  • Vezérlés okostelefonon keresztül.
  • Hőmérséklet kiválasztása.
  • A beállított hőmérsékleti rendszer fenntartása.
  • Háttérvilágítás többféle színben.
  • Vízzel való feltöltés a fedél eltávolítása nélkül.

  Hátrányok

  • Instabil Wi-Fi kapcsolat (a fogyasztói visszajelzések szerint).

  Garlyn K-110

  Értékelés: 4.9

  GARLYN K-110

  A Garlyn K-110 üvegforraló befejezi a felülvizsgálatot. Ez a termék egy újabb orosz cég, amely kínai OEM-gyáraknak rendel berendezéseket. Garlyn egy minőségi konyhai készülékek a közepes árkategóriában.

  Ami ezt a mosogatógépet megkülönbözteti az összes korábban vizsgált modelltől, hogy elektronikusan vezérelt alappal rendelkezik. Az elülső oldalon 4 gomb található, középen pedig egy élénk színű, kör alakú kijelző. A további funkciók közül érdemes megemlíteni a hőmérsékletszabályozást 40 és 100 fok között 10 fokos lépésekben, valamint az előre meghatározott hőfok 2 órán keresztül történő fenntartását. A kijelzőn az aktuális vízhőmérséklet látható, ami a háttérvilágítással együtt a lehető legvilágosabbá teszi a forralási folyamatot.

  Rozsdamentes acélból készült, finom lyukakkal ellátott henger alakú főzőt tartalmaz. A fedél belső oldalára csavarozható, így közvetlenül a vízforralóban készítheti el kedvenc italát. A lombik oldalán a vízszint ellenőrzésére egy jelekkel ellátott skála található.

  A Yandex piactéren.Ez az üvegforraló megkapta a “Vásárlók választása” jelzést a piacon, ami a fogyasztói bizalom és a termékminőség magas szintjét jelzi. A készülékek tulajdonosai megjegyzik a stílusos kialakítást, a kiváló minőségű összeszerelést, a kényelmes működést és a jó funkcionalitást. Nincsenek nagyobb hátrányai, de egyes felhasználók a fedél laza illeszkedéséről számolnak be, ami a kondenzáció kiszökését okozhatja.

  A Garlyn K-110-et a különböző aromás teák minden rajongójának ajánljuk, valamint azoknak, akik megbízható, stílusos és funkcionális elektromos üvegforralót szeretnének vásárolni.

  Előnyök

  • Rozsdamentes acélból készült főzőt tartalmaz.
  • Állítható hőmérséklet.
  • Kényelmes kezelőpanel kijelzővel.
  • A beállított hőmérséklet fenntartásának módja.

  Hátrányok

  • A fedél nem zárt (a fogyasztói jelentések szerint).
  Olvasson tovább  Fornelli FEA 60 Coraggio WH
 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Cybulya Guculka

  Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: