A 10 legjobb teáskészlet

*A szerkesztő legjobb választásai. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, és nem minősül reklámnak vagy vásárlási útmutatónak. A vásárlás előtt konzultálni kell egy szakértővel.

A teáskészletek segítenek megteremteni az otthoni kényelmet és melegséget. Klasszikus értelemben ezek a következők: csészék, csészealjak, teáskanna. Néha a készleteket egy cukortartó, egy tejszínes kancsó és egy tál tea vagy kávé is kiegészíti. Leggyakrabban 6 vagy 12 ember fér el. A teapárok (2 csésze + 2 csészealj) szintén nagyon népszerűek.

A teáskészletek készítéséhez szükséges anyagok

A legnemesebb anyag a porcelán. A képlete évszázadok óta nem változott. Ez egy különleges kerámiafajta, amely kvarcból, kaolinból és földpátból áll. Ezen összetevők kombinációja finom és sima anyagot eredményez, amely képes ellenállni a magas hőmérsékletnek és megőrizni tartósságát.

A porcelán megkülönböztető jellemzője, hogy képes átengedni a fényt a különösen finom területeken. Ha egy porcelán csészealjat az ablak vagy az asztali lámpa elé teszünk, és a kezünket mögé helyezzük, láthatjuk a sziluettjét. És amikor egy teáskanállal enyhén megüt egy ilyen edényt, akkor egy nagyon különleges, kellemes, halk csengést fog hallani.A legolcsóbb teáskészletek üvegből vagy kerámiából készülnek. A készítőknek elég sokba kerülnek, és hatalmas mennyiségben találhatók a polcokon. Ugyanakkor az ilyen termékek meglehetősen tartósak, ellenállnak a magas hőmérsékletnek, és alkalmasak mikrohullámú sütőben vagy mosogatógépben való használatra is.

A legjobb teáskészletek rangsora

JelöléshelyNévÁr
A legjobb luxus teáskészletek1Imperial Porcelángyár, Virágzó borsó (Tavasz-2)18 600 €
2VIVA Skandinávia6 000 €
3Leander Mary Ann “Kék virágok”7 100 €
4Emily Melicenta12 800 €
5BergHOFF Ec
 • (3705100), 1 személy
 • 6 850 €
  A LEGJOBB teáskészletek megfizethető áron1Luminarc Lotusia H1789, 6 fő1 500 €
  2Domenik Caress Modern, 6 fő1 420 €
  3Domenik Paradise Bird, 6 fő1 150 €
  4Loraine 27321, 6 fő1 170 €
  5Luminarc Ocean Ec
 • pse H9147, 6 fő
 • 830 €

  Luxus teáskészletek

  A legfényűzőbb teáskészletek csontporcelánból készülnek. így nevezik, mert csontlisztet tartalmaz. Ez az összetevő adja a porcelán kiváló dekoratív tulajdonságait, valamint káprázatos fehérségét. Az ilyen készletek azonban gyakran sokkal többe kerülnek, mint mások.

  Teáskészlet Imperial Porcelángyár, Virágzó borsó (Tavasz-2)

  Értékelés: 4.9

  Teáskészlet Imperial Porcelángyár, Virágzó borsó (Tavasz-2)

  A legendás Imperial Porcelángyár készíti a Virágzó borsó teáskészletet. Ez a készlet a típusra utal – csontporcelán, kollekció – Vesennyaya-2. Az IfZ 2017 óta nyújtja ezt a szolgáltatást. A formák alkotója a Yakovleva S.. A terv szerzője – Moskovskaya M.. A teáskészlet 20 darabból áll: csészék (6), csészealjak (6), lapos tányérok (6), teáskanna, cukortartó.

  A készlet egyszerű és elegáns szolgáltatással rendelkezik. A hófehér porcelán tetején finom és megható hóborsóvirágok nyílnak. Overglaze polikróm díszítés és aranyozás van alkalmazva a dekorációban. A festés típusa: matrica. A Pea Blossom teáskészlet tökéletes különleges alkalmakra és mindennapi használatra.

  A fogyasztók nagyon jó véleménnyel vannak erről az IFZ teáskészletről. Megjegyzik, hogy minden elemet virágokkal festettek szépen és finoman, mintha akvarell lenne. Kép – elegáns – semmi felesleges. Kiváló minőségű porcelán. Sokan szeretik az aranyozott keretezést, amely tömören játszik a darabok formájával.

  Előnyök

  • 20 darabos készlet;
  • Elegáns és egyszerű díszítés;
  • Kiváló minőségű porcelán;
  • Alkalmas különleges alkalmakra és minden napra.

  Hátrányok

  • nem található.

  VIVA Scandinavia teáskészlet

  Értékelés: 4.8

  VIVA SCANDINAVIA TEÁSKÉSZLET

  A VIVA Scandinavia márka “Alexander” teáskészletet gyárt. Tartalmaz egy teáskannát és 4 poharat. Sokféle színben kapható, de a legnépszerűbb a menta. A következő anyagokat használták a tárgyak elkészítéséhez: porcelán, szilikon, rozsdamentes acél, bambusz. Ezek az elemek matt külsővel és fényes belsővel rendelkeznek. Az általános stílusos kialakítást a fából készült fedél fokozza.

  A készletben található teáskanna űrtartalma 540 ml, de a csészék csak 70 ml-t tartalmaznak. A készlet tartalmazza a gyártó logójával ellátott szilikon borítást, hogy könnyebb legyen kézzel felvenni. Az ital tiszta marad a finom hálós szűrőnek köszönhetően, amely megakadályozza, hogy a legapróbb teagyöngyök is átjussanak rajta. Ez a készlet mosogatógépbe tehető, de a fa fedelet ajánlott kézzel tisztítani.

  A vélemények szerint ez a VIVA Scandinavia készlet nagyon szép ivási élményt garantál. Az Alexander teáskészlet stílusos csomagolásban kerül forgalomba, így remek ajándék lehet. Sokan szeretik a szokatlan magas formátumot és a stílusos geometriát. Azt mondják, hogy ezzel a készlettel minden teaparti olyan lesz, mint egy nyaralás.

  Előnyök

  • a készlet minőségi anyagokból készült
  • az erős fa fedél
  • A finom hálós szűrő könnyen eltávolítható;
  • Stílusos csomagolásban kapható.

  Hibák

  • nem található.

  Leander Mary Ann “Blue Flowers” teáskészlet

  Értékelés: 4.8

  Leander Mary Ann Blue Flowers teáskészlet

  A Leander, a neves cseh gyártó Mary Ann ‘Blue Flowers’ teáskészletet készít. A tárgyakhoz 3-4 mm széles, minőségi és tartós porcelánt használtak. Az edényt apró kék és kék virágok díszítik, a hullámos perem mentén vékony kék szegéllyel. Ez a készlet akár 6 személyt is képes befogadni.

  Mary Ann’s Blue Flowers Service 15 darabot tartalmaz: 1,2 l teáskanna, 0,25 l tejeskanna, 0,2 l cukortartó, 0,2 l csészék (6), csészealjak (6). Díszítés típusa – matrica. Gyönyörű kiegészítője a formális beállításoknak, de a mindennapi teázáshoz is alkalmas. Ezek az edények mikrohullámú sütőben melegíthetők és mosogatógépben moshatók.

  A véleményekből egyértelmű, hogy sokan alaposan örülnek ennek a rózsaszín porcelánnak. A kifinomult és kifinomult ízlés jelének tekintik. A cseh porcelánok kedvelőinek azonban megfelelően kell gondoskodniuk róluk. Az edényeket enyhén meleg vízben, speciális mosószerrel kell elmosni. Óvatosan öblítse ki, kerülje az erős víznyomást.

  Előnyök

  • kiváló minőségű porcelán;
  • gyönyörű díszítés;
  • A készletben 15 darab;
  • alkalmas mikrohullámú sütőben való melegítésre.

  Hátrányok

  • nem található.

  Emily Melicenta teáskészlet

  Értékelés: 4.7

  EMILY MELICENTA TEÁSKÉSZLET

  A kínai Emily márka Melicenta teapárokat készít. A tárgyak mázas csontporcelánból készültek. Ezt a készletet egyszerre 6 személy használhatja. 6 db 200 ml-es csészét és 6 db csészealjat tartalmaz. Az Emily porcelán rendkívül tartós, környezetbarát és ellenáll a kisebb sérüléseknek, miközben hű marad a klasszikusokhoz.

  A Melicenta kollekció teás darabjai finom platina csíkokat és finom virágmintát tartalmaznak szürke alapon. Ez az Emily márka különleges tervezési jellemzője. Maga a porcelán fehérsége maradandó benyomást kelt, de a finom minta és a platina luxusa csak növeli azoknak az örömét, akik ilyen teáskészletet vásároltak.

  Az ajánlások szerint a design nagyon stabil és nem fakul ki, még sok éves használat után sem. Ezt az alulmázas díszítéssel érik el. Sokan úgy gondolják, hogy ezek a tételek kifogástalanul díszítettek. Ez a teáskészlet bármilyen szokásos, nem agresszív mosószerrel mosható. Mosogatógépben tisztítható normál üzemmódban.

  Előnyök

  • karcálló, tartós porcelán;
  • kifogástalan dekoráció;
  • A kép nem halványul sokéves használat után sem;
  • mosogatógépben mosható.

  Hibák

  • nem található.

  BergHOFF Ec teáskészlet

 • pse (3705100), 1 személy

  Értékelés: 4.7

   BergHOFF Ec<li></div><p>pse (3705100), 1 személy” src=”/wp-content/uploads/2023/03/2571666197591-4710.jpg” height=”400″ title=”BergHOFF Ec teáskészlet</p><li>pse (3705100), 1 személy”></p><p>A BergHOFF belga márka limitált kiadású porcelánból készíti a kollekciót Ec</p><li>pse. Híres a híres művész Codrie tervei miatt. A vidám, színes kompozíciókat tartalmazó készletet úgy tervezték, hogy fokozza a családi vagy baráti teadélutánok örömét. A készlet tartalma: 1 cukortartó fedővel (300 ml), 1 kávéskancsó fedővel (350 ml), 1 teáskanna fedővel (1,3 l).</p><p>Minden tárgy porcelánból készült, magas hőmérsékleten sütve. Ez teszi a termékeket különösen tartósakká. Ez az edénysorozat hullámos peremmel, valamint körök és ellipszisek játékával rendelkezik. Az asztal felszolgálása ezekkel az elemekkel kreativitást kölcsönöz az asztalnak. Mikrohullámú sütőben melegíthető és mosogatógépben mosható.</p><p>A vásárlók ezt a BergHOFF teáskészletet dicsérik a véleményükben. Imádják a porcelán minőségét és a hangulatot, amelyet ezek a minták keltenek. A porcelán hívei szerint ezek a tárgyak tovább tartanak, ha nincsenek kitéve szélsőséges hőmérséklet-változásoknak.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>Az eredeti tálalókészlet</li><li>játékos minták;</li><li>A porcelán kiváló minőségű;</li><li>mosogatógépben és mikrohullámú sütőben mosható.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>nem találtak.</li></ul><h2>Teáskészletek megfizethető áron</h2><p>A költségvetési teáskészletek nemcsak üveg vagy kerámia, hanem porcelán is lehetnek. Ez utóbbi azonban általában szennyeződésekkel készül. Ez jelentősen csökkenti az előállítási költségeket, és mindenki számára megfizethetővé teszi az ilyen edényeket. A hozzáadott szennyeződéseket tartalmazó porcelán általában szürke vagy kék árnyalatú.</p><h3>Luminarc Lotusia teáskészlet H1789, 6 személy részére</h3><p>Értékelés: 4.9</p><div style=LUMINARC LOTUSIA H1789 TEÁSKÉSZLET, 6 SZEMÉLYES

  A Luminarc márka gyártja a Lotusia teáskészletet. A tárgyakhoz erős, ütésálló üveget használtak. A készlet 6 csészéből (220 ml) és 6 csészealjból áll. Egy ilyen készletet mindenki értékelni fog, aki szereti a minőséget, a megbízhatóságot, a vonzó megjelenést, valamint a modern stílust. Ez a Luminarc étkészlet környezetbarát és rendelkezik az összes szükséges minőségi tanúsítvánnyal.

  A készlet kialakítása kerek-négyzetes, letisztult, stílusos. Színezete tökéletesen fehér. Edzett üvegből, a leghigiénikusabb anyagból készült. Nem szívják magukba a szagokat, és gond nélkül moshatók. Ez a készlet akár 130°C-os hőmérsékletváltozást is kibír, így biztonságosan használható mikrohullámú sütőben való melegítésre. Mosogatógépben is mosható.

  A vélemények szerint ez a teáskészlet nagyon ellenálló a mindennapi használatból eredő sérülésekkel szemben. A fogyasztók felhívják a figyelmet arra, hogy sérülés esetén az üveg apró, nem éles szilánkokra hasad, ami kizárja az esetleges sérülést. Sokan nagyon szeretik ezt a francia minőségi anyagokat és a karcsú formatervezést.

  Előnyök

  • A robusztus, ütésálló üveg;
  • Nem szívja magába a szagokat;
  • könnyen tisztítható;
  • Mikrohullámú sütőben és mosogatógépben is használható;
  • egyszerű kialakítás.

  Hátrányok

  • nem észlelik.

  Domenik Caress Modern teáskészlet, 6 személyes

  Értékelés: 4.8

  Domenik Caress Modern teáskészlet, 6 személyes

  Domenik bemutatja a DM9113 teáskészletet a Caress Modern kollekcióból. Vonzó megjelenésének köszönhetően ez az étkészlet könnyen díszít minden konyhabelsőt. A teáskészlet kiváló minőségű porcelánból készült, amely korlátlan élettartamot biztosít. 12 darabot tartalmaz: 250 ml-es csészék és 15 cm hosszú csészealjak.

  A modellben a fehér szín dominál, szürke és világosbarna vonalakkal díszítve. Az ilyen edények igénytelenek a használatban, mosogatógépben tisztíthatók, valamint mikrohullámú sütőben is használhatók. Ez a készlet tökéletes a mindennapi teapartikhoz, valamint ünnepi alkalmakra.

  A visszajelzések szerint ezt a készletet a klasszicizmus szerelmesei, valamint a finom és kifinomult ízlésűek is értékelni fogják. Kellemes a szemnek és könnyen használható. Magával a készlettel kapcsolatban nincs panasz, de néhányan panaszkodtak a gyári csomagolásra, amely gyenge, ami miatt az elemek szállítás közben eltörhetnek.

  Előnyök

  • kiváló minőségű porcelán;
  • szerény használat;
  • Kifinomult és kifinomult formatervezés;
  • Mosogatógépben és mikrohullámú sütőben mosható.

  Hátrányok

  • Átgondolatlan eredeti csomagolás.

  Domenik Paradise Bird teáskészlet, 6 személy részére

  Értékelés: 4.8

  TEASZERVIZ DOMENIK PARADICSOMMADÁR, 6 SZEMÉLYES

  A Domenik márkának van egy másik jól kinéző készlete, ez a Paradise Bird. 6 személyre van beállítva. 6 csészét (250 ml) és 6 csészealjat tartalmaz. Ezzel a készlettel a teaszertartás még élvezetesebb lesz. A tárgyakat egy virágos ágon ülő egzotikus madár díszíti. Kiváló minőségű, környezetbarát anyagokból készült.

  Ez a Domenik teáskészlet hőállósággal rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy ellenálljon a nagy hőmérséklet-különbségeknek. Az anyagok hosszú éveken át megőrzik a fényességet és a színfrissességet. Ez a teáskészlet mosogatógépben tisztítható, és mikrohullámú sütőben is melegíthető.

  A vélemények szerint ez a Domenik készlet nagyon szép és finom. A csészék praktikus méretűek és kényelmes fogantyúkkal rendelkeznek, amelyek alkalmasak egy nagyméretű férfi kezéhez. A Paradise Bird nagyon mutatósnak tűnik, ha ajándékba vásárolja. A gyártó ezeket a készleteket kiváló minőségű csomagolásba csomagolja. Ez a teáskészlet-sorozat nagyon erős és robusztus.

  Előnyök

  • környezetbarát anyagokból készült;
  • egzotikus festészet;
  • Szépnek és finomnak tűnik;
  • Ideális méret a csészékhez és a fogantyúkhoz;
  • robusztus étkészlet sorozat.

  Hátrányok

  • nem található.

  Loraine 27321 Teáskészlet, 6 személyes

  Értékelés: 4.2

  Loraine 27321 6 személyes teáskészlet

  Loraine márkanév LR-27321 6 darabos teáskészlet. A készlet 13 darabot tartalmaz: 6 csésze (220 ml), 6 csészealj, egy csinos fém állvány. Az edények kerámiából és korrózióálló fémből készülnek. Ez a készlet elegáns kialakítású a klasszikus ínyencek számára. És az elegancia és a kifinomultság rajongói számára is vonzó lesz.

  A teáskészlet csészéi és csészealjai többszínűek. A reggeli teázás ezzel a készlettel pozitív hangulatot teremt és erősíti a hangulatot az egész napra. A Loraine teáskészlet tökéletes teríték mind a privát teázások, mind a hivatalosabb alkalmak asztalára. A készlethez tartozó tálcán kompakt módon tárolhatók az elemek.

  A vásárlók dicsérik a készlet szórakoztató kialakítását és kompakt méretét. Sokan szeretik, hogy a készlet kerámia darabjai mosogatógépben tisztíthatók és mikrohullámú sütőben melegíthetők. A fém állvány korrózióálló. Felnőttek és gyerekek egyaránt szeretnek ilyen élénk színű edényekkel teázni.

  Előnyök

  • Minőségi kerámia;
  • világos, vidám design;
  • Az állvány korrózióálló;
  • kompakt tárolás;
  • A készlet alkalmas mikrohullámú sütőben vagy mosogatógépben való használatra.

  Hátrányok

  • Nem található.

  Luminarc Ocean Ec teáskészlet

 • pse H9147, 6 fő

  Értékelés: 4.1

 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: