A 10 legjobb termopot

*A szerkesztő véleménye a legjobb modellekről. Kiválasztási kritériumok. Ez az összefoglaló szubjektív, nem minősül ajánlásnak, és nem is vásárlási útmutatónak szánjuk. Kérjük, vásárlás előtt konzultáljon szakértővel.

Úgy döntöttünk, hogy ezt a felülvizsgálatot a termopotoknak szenteljük – praktikus és hasznos eszközök a vízmelegítéshez, amelyek már régóta alternatívát jelentenek a hagyományos elektromos vízforralók számára. Kiválasztottuk a 10 legjobb modellt a jól ismert hazai és külföldi gyártóktól, amelyeket három költségcsoportba osztottunk – költségvetési, közepes árszegmens és prémium modellek.

Minden kategóriában megtalálja a legjobb termofileket saját kialakításukkal, funkcionalitásukkal és egyéb jellemzőikkel, amelyek megkülönböztetik őket a prototípusaiktól.

A konkrét modellek kiválasztásakor nemcsak az adott márka népszerűségét, hanem a funkcionalitást, a praktikumot, a felhasználóbarát jelleget és az ár-érték arányt is figyelembe vettük. A kiválasztás egyik kulcsfontosságú tényezője a technológiát használó és annak erősségeiről és gyengeségeiről saját véleményt alkotó felhasználók valós visszajelzése volt.

Minden információt vettünk nyilvános forrásokból, mint például a hivatalos honlapok a gyártók, speciális “otzivok” (például otziv-), valamint egy online erőforrás Yandex.Piac.

Hogyan válasszuk ki a tökéletes termofórt

A következő fontos szempontokat kell figyelembe venni a termopot kiválasztásakor

 1. A készülék típusa.
 2. Teljesítmény.
 3. Kötet.
 4. További funkciók jelenléte.

Konstrukciótípus és működési elv szerintAz összes termofotó két fő csoportra osztható – klasszikus modellek és átfolyós (adagolók). A hagyományos modellek a teljes vízmennyiséget felmelegítik, majd melegen tartják, ami áramfogyasztással jár. A nem átfolyó típusú fűtőberendezések csak egy bizonyos mennyiségű vizet melegítenek fel (pl. egy 200 ml-es csészét), és készenléti üzemmódban nem használnak áramot. A klasszikus modellek előnye, hogy az automatikus felmelegedés révén sokáig melegen tartják a vizet, és termoszhatással rendelkeznek, ami hasznos áramkimaradás esetén. Az adagolók előnye a víz szinte azonnali, szakaszos felmelegítése és az alacsony energiaköltség.

Teljesítmény– Egy másik kritérium a termopot kiválasztásához. A legtöbb modell esetében az optimális megoldás 700-900 wattosnak tekinthető. Ez elegendő ahhoz, hogy a teljes mennyiséget gyorsan felforraljuk, és a víz hőmérsékletét minimális villamosenergia-fogyasztás mellett tartsuk. A nagy teljesítményű modellek gyorsabban felmelegszenek, de magasabb villanyszámlával járnak.

KapacitásA legtöbb kereskedelmi forgalomban kapható termofotó a 2.5 és 4 liter között, ami elegendő egy átlagos 2-3 fős család, valamint egy kisebb munkacsoport számára. Ha ez a kapacitás nem elegendő, akkor 5-7 literes modelleket is találhat.

Számos további funkció van, Ami szintén befolyásolhatja egy adott modell kiválasztását. Hasznos opciók: többféle hőmérséklet-beállítás a különböző italokhoz, vízkőmentesítés, autonóm áramellátás, érintéses vezérlés, időzítő és kijelző. Mindezek az extra opciók befolyásolják a készülék árát, de ha pontosan meghatározza a pontos igényeit, akkor megvásárolhatja a megfelelő modellt anélkül, hogy túlfizetne az extra funkciókért.

Jelölés Helyszín Név Ár
A legjobb olcsó termopotok 1 Scarlett SC-ET10D12 1 723 €
2 ENDEVER Altea 2030 2 032 €
3 Vassilisa VA-5002, gzhel-2 2 050 €
4 CENTEK CT-0089 2 580 €
A legjobb termofilok a közepes árkategóriában 1 Kitfort KT-2504 3 990 €
2 Oursson TP4310PD 3 826 €
3

anasonic NC-EG3000

6 804 €
A legjobb termofilok a prémium szegmensben 1 Zojirushi CD-LCQ50 TK 17 130 €
2 Caso HW 660 12 110 €
3

anasonic NC-HU301

10 828 €

A legjobb olcsó termofotók

Az olcsó termofotók kategóriájában 4 modellt választottunk ki, amelyek mindegyikének ára a felülvizsgálat megírásának időpontjában nem haladta meg a 2500 rubelt. A számos közös jellemző ellenére minden egyes pozíciónak megvannak a maga egyedi jellemzői és előnyei, így az egyik legjobb a költségvetési árkategóriában.

Scarlett SC-ET10D12

Értékelés: 4.3

Scarlett SC-ET10D12

A felülvizsgálat megnyitja a thermopot Scarlett SC-ET10D12-t a háztartási készülékek népszerű kínai gyártójától Oroszországban. Erre a modellre egy év gyári garancia vonatkozik, és a hivatalos szervizközpontok kiterjedt hálózata könnyű megoldást kínál minden karbantartási és javítási kérdésre.

A modell zárt tekercses fűtőelemmel és 650 W-os teljesítménnyel rendelkezik, amely a hagyományos elektromos vízforralókhoz képest jelentősen csökkenti a hálózati áramterhelést a vízforralás során. A hasznos térfogat 2.5 literes, ami körülbelül 10 csésze teához vagy kávéhoz elegendő.

Az edény belseje speciális STEEL TECH acélból készült, amely környezetbarát és rendkívül tartós. Az egyértelműség kedvéért a test elején egy skála jelzi a folyadékszintet.

A meleg víz szállítására egy mechanikus szivattyút használnak, amelyet szükség esetén a felhasználó lezárhat. Opcióként a modell rendelkezik a víz melegen tartásának funkciójával (a tok elején, a skála alatt található egy speciális kijelző).

A tulajdonosok véleménye szerint a termopot messze jobbnak bizonyult bármely más elektromos vízforralóhoz képest. A hatékonyság, a melegvíz-tartási funkció, a nagycsaládosok számára optimális kapacitás és a szivattyúzárnak köszönhető nagyfokú biztonság a legfontosabb jellemzők. Nem azonosítottak kritikus hátrányokat, csak elszigetelt panaszok érkeztek a lombik belsejében lévő rozsdára, ami nagyon megkérdőjelezhető, mivel az edény belső felülete nagy szilárdságú rozsdamentes acélból készült.

A Scarlett SC-ET10D12-t minden olyan felhasználónak ajánljuk, aki többet szeretne egy egyszerű vízforralónál, de nem hajlandó túlfizetni a készüléket.

Előnyök

 • Alacsony energiafogyasztás.
 • Zárószivattyú.
 • A víz melegen tartása.
 • Jó hőszigetelés.

Hátrányok

 • Nem lehet kiválasztani a hőmérsékletet az automatikus támogatáshoz.

ENDEVER Altea 2030

Értékelés: 4.4

ENDEVER Altea 2030

A következő az ENDEVER Altea 2030 a svéd gyökerekkel rendelkező népszerű orosz márkától. Kínában, modern berendezéseken gyártják, és megfelel a nemzetközi minőségi szabványoknak. A készülékre a hivatalos garancia 18 hónap.

A modell szabványos formában készül, és alig különbözik más gyártók hasonló termékeitől. A készülék előnyei közé tartozik a megnövelt fűtőteljesítmény (900 watt), amely gyorsabban forralja a vizet. A termopot úgy működtethető, hogy a vizet 75 és 90 Celsius-fok között tartja melegen.

A modell automatikus kikapcsoló rendszerrel van felszerelve, ha a tartályban nincs víz, ami jelentősen meghosszabbítja a készülék élettartamát. A test dupla falú és hőálló szigeteléssel rendelkezik, amelynek köszönhetően a víz csendesebben forr, és a külső műanyag falak nem melegednek fel veszélyes szintre. Gyermekbiztos zár az extra biztonságért.

Az alapba integrált forgó karika lehetővé teszi a termopot 360 fokos elfordulását, így bal- és jobbkezes felhasználók számára egyaránt alkalmas.

A modell stílusos kialakítással, gyors forralással, magas biztonsági szinttel és praktikummal büszkélkedhet. A hátrányok között érdemes megemlíteni, hogy nincs kikapcsoló gomb a testen, így a ház elhagyásakor ki kell húzni a kábelt az aljzatból.

A jó teljesítmény, az extra kapacitás, a felhasználói biztonság (beleértve a szivattyú biztonsági zárját) és a megfizethetőség az ENDEVER Altea 2030-at a költségvetési árkategória tetejére helyezte.

Előnyök

 • Optimális teljesítmény (900 watt).
 • Automatikus kikapcsolás víz nélkül.
 • Gyermekzár.
 • Vízszintjelző.

Hátrányok

 • Nincs levehető fedél.
 • Nincs bekapcsológomb a házon (a fogyasztói panaszok szerint).

Vasilisa VA-5002, gzhel-2

Értékelés: 4.5

Vassilisa VA-5002, gzhel-2

A Vasilisa VA-5002, Gzhel-2 egy olcsó termofotó az orosz márkától, amely háztartási kisgépeket gyárt az otthoni használatra. A modell Kínában készült, és egy év garanciát biztosítanak rá. Minden műszaki kérdés könnyen megoldható a hivatalos szervizközpontok hálózatán keresztül.

A termopot jellegzetes megjelenése. A test eredeti Gzhel-ihlette dizájn, amelyet a híres orosz festett üvegáru stílusa ihletett, kék és fehér színű virágmintákkal.

A készülék hangereje 3.A Smart-Thermotor 5 literes kapacitással rendelkezik, a belső tartály rozsdamentes acélból készült. A modell 750 wattos zártkörű fűtőelemmel rendelkezik, amely biztosítja a gazdaságos energiafogyasztást.

A legtöbb más márkához hasonlóan a termopot automatikusan kikapcsol, amikor a víz forrni kezd, és melegen tartja azt.

A termopot fedele könnyen levehető a könnyű vízkőmentesítéshez.

A Yandex erőforráson található vélemények és fogyasztói értékelések szerint.Piac, a termopot minősített 4.8 és tekintélyes “Vásárlók választása” jelölést kapott, és a válaszadók 100%-a kész ajánlani. A technológia tulajdonosainak pozitív pillanatai között a stílusos megjelenés, a nagyvállalat számára elegendő vízmennyiség, a gyors forralás és a könnyű kezelhetőség szerepel. Nem azonosítottunk nagyobb hátrányokat, de néhány felhasználó rámutatott a víztartály megvilágításának hiányára.

Javasoljuk a Vassilisa VA-5002, Gzhel-2 termopotot a szokatlan megjelenés, az egyszerű és megbízható kialakítás, valamint a meglehetősen tágas víztartály miatt.

Előnyök

 • 3. kötet.5 liter.
 • Takarékos energiafogyasztás (750 W).
 • A burkolaton lévő markáns minta.
 • Szivattyú blokkolása.
 • Levehető fedél.

Hátrányok

 • Nincs belső világítás (a felhasználói vélemények szerint).

CENTEK CT-0089

Értékelés: 4.6

CENTEK CT-0089

A CENTEK CT-0089 lezárja a kedvező árú termofotók felülvizsgálatát. Ezt a terméket egy orosz háztartási és légkondicionáló készülék márka gyártja, amelyet Kínában modern gyárakban gyártanak OEM-szerződések alapján.

A modell elegáns kialakítású, és két színváltozatban kapható: fehér testszínben, valamint fekete és ezüst színben. A készülék nem sokban különbözik az analógjaitól a megjelenés – a vízszint skálája az elülső oldalon, a munkamutatók – a tetején. A szivattyú mechanikus reteszeléssel rendelkezik, amely gyermekzárként működik.

Érdemes megjegyezni, hogy a modell háromszoros vízellátó rendszerrel van felszerelve. Az első lehetőség egy mechanikus szivattyú, mint minden versenytárs ebben az árszegmensben. A második lehetőség az elektromos szivattyú, amely a vezérlőpanelen lévő piros gomb megnyomásával aktiválható. A harmadik módszer az, hogy a bögrével megnyomja a speciális szelepet a burkolat hátulján, a kiöntő mellett. Ez a hármas rendszer lehetővé teszi, hogy áramszünet vagy az elektromos szivattyú meghibásodása esetén mindig kapjon meleg vizet.

A termopot egyéb jellemzői és funkciói nem sokban különböznek a korábban áttekintett társaitól.

A thermopot technológia előnyei között a tulajdonosok három vízellátási lehetőséget, stílusos és elegáns kialakítást, alacsony zajszintet a forrásban, valamint a hagyományos vízforralóhoz képest alacsony energiafogyasztást jegyeztek meg. A felhasználók hátrányai közé tartozik a különböző vízhőmérsékletek (pl. 60, 75 és 90 fok) fenntartásának hiánya. Sajnos ez az opció termosztátot igényel, amely nincs telepítve a költségvetési szegmens modelljeibe.

Tartós konstrukció, többféle fűtési mód, nagy kapacitás és egyszerű kezelhetőség teszi a CENTEK CT-0089-et az egyik legjobb termékké az árkategóriájában.

Előnyök

 • 3 különböző módja a vízszállításnak.
 • Automatikus kikapcsolás víz nélkül, a szivattyú lezárása.
 • Kényelmes és könnyen használható.

Hátrányok

 • Nincs mód a különböző vízhőmérsékletek fenntartására (a felhasználói vélemények szerint).

A legjobb középáras termopotok

Ehhez a kategóriához 3 termopotot választottunk, amelyek 4000 és 8000 rubel között vannak (az ár a felülvizsgálat pillanatában érvényes). Minden modellnek számos megkülönböztető jellemzője van – kezdve a nem szabványos megjelenéssel és vízellátási móddal, befejezve a különböző kiegészítő opciókkal. Ez minden termopotot egyedivé és a termékcsoport legjobbjává tesz.

Kitfort KT-2504

Értékelés: 4.7

Kitfort KT-2504

A Kitfort KT-2504 termopot a népszerű orosz háztartási gépek gyártójától megnyitja a kategóriát. A modellt Kínában, modern berendezéseken szerelik össze, és többlépcsős minőségellenőrzésen megy keresztül, a készülékre a hivatalos garancia 12 hónap.

A legfontosabb különbség e termopot és a korábban áttekintett modellek között – a működési elv. Ez egyike azon kevés átfolyós vízmelegítőknek, amelyek a víz hozzáadásakor melegednek, nem úgy, mint a hagyományos termopotok, ahol a teljes térfogat felmelegszik, majd a vizet melegen tartják. Ennek eredményeképpen a Kitfort KT-2504 termopot nem működik készenléti üzemmódban, ami a hagyományos modellekhez képest akár 50%-os villamosenergia-megtakarítást eredményez.

Egyszerűen nyomja meg a gombot, és a termopot körülbelül 5 másodperc alatt 200 ml forró vizet (kb. 100 Celsius fok) szolgáltat. A gomb kétszeri megnyomásával a víz folyamatosan kiönthető, amíg a tartály ki nem ürül. A víztartalék 2.5 literes kapacitás, és a könnyű ellenőrzés érdekében a test oldalán egy skála található.

A tulajdonosok véleménye szerint a termopot szinte azonnal felmelegíti a vizet, stílusosnak tűnik, kevés energiát fogyaszt és nem drága. Egyes felhasználók hátrányai közé tartozik, hogy a test másik oldalán nincs felesleges vízszint-skála.

A Kitfort KT-2504 készüléket átgondolt kialakítása, gyors vízmelegítése és könnyű kezelhetősége miatt ajánljuk.

Előnyök

 • Folyó fűtési rendszer.
 • Akár 50%-os energiamegtakarítás.
 • Folyamatos vagy megállás nélküli vízellátás.
 • Kompakt méret.

Hátrányok

 • Kényelmesen elhelyezett vízszint skála (a felhasználói visszajelzések szerint).

Oursson TP4310PD

Értékelés: 4.7

Oursson TP4310PD

Az Oursson TP4310PD termopot Kínában készült, és egy év garanciát biztosítunk rá. Az Oursson márka svájci bejegyzésű, és minden termékét elsősorban három ország – Oroszország, Fehéroroszország és Moldova – piacán értékesítik. A termékek egyik előnye a megfizethető ár, a magas színvonalú minőség és a drágább modellekben rejlő fejlett funkcionalitás.

A termopot klasszikus formájú, és háromféle színben – bézs, narancssárga és piros – kapható. Ez lehetővé teszi, hogy a legjobb lehetőséget válassza ki a konyhabelső számára.

Ennek a készüléknek a jellemzője a széles körű funkcionalitás, amely ritkán áll rendelkezésre a közepes árú termopotokban. LCD kijelzővel ellátott, amely mutatja a hőmérsékletet, a szivattyú blokkolását és más fontos információkat. A kijelző két oldalán találhatók a vezérlőgombok, amelyek intuitív értékekkel rendelkeznek.

A késleltetett indítás 3-tól 99 óráig egy másik fontos funkció. Az idő is megjelenik a kijelzőn. A modell automatikus hőmérséklet-szabályozó rendszerrel van felszerelve – 5 pozíció 40 és 98 fok között. Lehetővé teszi, hogy a különböző italok elkészítéséhez mindig a szükséges hőfokozatú vizet kapja meg.

A víztartály kapacitása 4.A vízmelegítő 3 literes, a lombik rozsdamentes acélból készült. A kijelző, valamint a vízszint skálája kék háttérvilágítással rendelkezik, ami nagyon kényelmes és világos.

A termopot tulajdonosai többnyire pozitívan nyilatkoznak a funkcionalitásáról, a stílusos kialakításáról és a felhasználóbarát kezelőpanelről. Hátránya, hogy az időzítő nem túl kényelmes a rögzített értékek mellett, és hogy a tényleges kapacitás kisebb, mint az igényelt kapacitás (figyelembe véve a le nem ereszthető maradék vizet).

Bőséges funkcionalitás. Az alacsony ár, a megbízhatóság, a használhatóság és az egyszerűség az Oursson TP4310PD Thermopotot a termékcsoport vezetői közé emeli.

Előnyök

 • Három szín közül választhat.
 • Elektronikus vezérlés.
 • Informatív kijelző.
 • Háttérvilágítású képernyő és vízszintjelző.
 • 5 hőmérsékleti beállítás.

Hátrányok

 • A tényleges kapacitás alacsonyabb a meghirdetettnél.
 • Nem túl kényelmes időzítő (a fogyasztói vélemények szerint).

anasonic NC-EG3000

Értékelés: 4.8

Panasonic NC-EG3000

A Panasonic NC-EG3000 modellel zárul a középárkategória legjobb termofotóinak áttekintése. A Panasonic volt az első cég, amely 2003-2004-ben bemutatta a termopotot Oroszországban és a FÁK-országokban, ezért a háztartási gépek e kategóriájának ősének tekinthető. Thaiföldön készült, egy év garanciával.

A termopot hagyományos formájú, és a tokja fehér fényes műanyagból készült. A 3 literes tartály kapacitása elegendő egy 4-6 fős család vagy egy kisebb irodai csapat számára. A ház elején található nagy szintjelző segítségével pontosan láthatja, hogy mennyi vizet szivattyúznak.

A tartály megkülönböztető jellemzője a BINCHO tapadásmentes bevonat, amely nemcsak megkönnyíti a tartály tisztítását, hanem javítja a víz ivási minőségét is.

A tok tetején található egy kezelőpanel, amely kijelzőkből és gombokból áll. A kijelző ebben a modellben nem biztosított, de a gyorsított menü, az egyszerűség és a világosság lehetővé teszi, hogy könnyen beállítsa a kívánt üzemmódot.

A felhasználó négy fokozatot választhat (70, 80, 90 és 98 fok), és a gép automatikusan tartja a beállított hőmérsékletet. A modell 6 órás időzítővel és egy speciális kávéfőző üzemmóddal is rendelkezik (a kiöntés sebessége lassabb a szokásosnál, így az ital megfelelően főzhető és egyenletesen ízesített).

A fogyasztói vélemények szerint a Yandex.A piacon a modell elnyerte a tekintélyes “buyers’ choice” jelzést, 4-es értékeléssel.8, és a válaszadók 96%-a ajánlja a terméket megvételre.

A technológia tulajdonosainak pozitívumai közé tartozik a könnyű kezelhetőség, a többféle hőmérsékleti üzemmód és a felhasznált anyagok kiváló minősége. Kritikus hátrányok nem merültek fel, csak néhány fogyasztó vette észre a beállítások visszaállítását, miután kihúzta a termopotot az aljzatból. Ennél a modellnél (és a legtöbb más modellnél) ez teljesen normális, mivel a készülék nem rendelkezik saját memóriával és egy további tápegységgel, amely mentheti a beállításokat.

A Panasonic NC-EG3000 készüléket a magas építési minőség és megbízhatóság, valamint a felhasználóbarát kezelőpanel és a jó funkcionalitás miatt ajánljuk.

Az előnyök

 • 4 hőmérséklet-tartási mód.
 • Nagy vízszintjelző.
 • Külön kávéfőző.
 • A tál speciális BINCHO faszén bevonata.

Hátrányok

 • Nincs kézi szivattyú.

A legjobb termofilok a prémium szegmensben

A prémium kategóriájú termoedényekhez három modellt választottunk ki neves nemzetközi gyártóktól. Minden pozíciónak megvannak a maga egyedi jellemzői és képességei. Ez tette a legjobbá a termékcsoportjában.

Zojirushi CD-LCQ50 TK

Értékelés: 4.7

Zojirushi CD-LCQ50 TK

A Zojirushi CD-LCQ50 TK, a legjobb termopotok. A Zojirushi márka az igazi japán minőséget képviseli, és a termoszok és termopotok már régóta a cég névjegykártyájává váltak. Japánban gyártott és két év gyári garancia vonatkozik rá.

A kiváló minőségű építés és megbízhatóság mellett érdemes megjegyezni a készülék jó funkcionalitását és néhány további lehetőséget, amelyekkel más modellek nem rendelkeznek. A gyártó számos termoedénye már több mint 20 éve üzemel 24/7, ami a kompromisszumok nélküli minőséget mutatja.

A termopot a hagyományos formában készül, és nagyon hasonlít a Panasonic cég hasonló modelljeihez, ami nem zárja ki a két termékcsalád összeszerelését ugyanabban a gyárban. oktatás 1 A termopot hagyományos formában készül, és nagyon hasonlít a Panasonic hasonló modelljeihez.

A kancsó űrtartalma 5 liter, így a termopot tökéletes egy nagy család vagy iroda számára. A beépített mikroprocesszor szabályozza a forralás pontosságát, és három üzemmódban tartja a hőmérsékletet – 60, 90 vagy 98 fokos hőmérsékleten. A vezérlés a felső panelen található gombok megnyomásával történik, és a képernyőn megjelenik minden szükséges adat.

A modell megkülönböztető jellemzői között érdemes megjegyezni a hangjelzés jelenlétét, amely figyelmeztet a forró vízre, valamint az öntisztító üzemmódot a skáláról, amely lehetővé teszi a készülék élettartamának növelését. Azok számára, akik a tiszta ízű italokat részesítik előnyben, automatikus klórmentesítő funkcióval rendelkezik, amely hosszabb ideig forralja a vizet.

A technika tulajdonosainak véleménye szerint a népszerű forrásokon, például az otziv- és a Yandex.Market, a legtöbb ember elégedett a termopot. A pozitívumok közül a felhasználók a megbízhatóságot, a könnyű kezelhetőséget és a jó funkcionalitást emelik ki. Hátrányai közé tartozik a mechanikus szivattyú hiánya, amely áramkimaradás esetén biztosítja a vizet.

A Zojirushi CD-LCQ50 TK termopotot minden olyan felhasználónak ajánljuk, aki autentikus japán minőséget és funkcionalitást szeretne.

Előnyök

 • Japánban készült, kiváló minőségű.
 • Jó funkcionalitás (3 üzemmód, időzítő).
 • Vízklórtalanító funkció.
 • 5 literes kapacitás.

Hátrányok

 • Nincs kézi pumpa (a fogyasztói vélemények szerint).
 • Magas ár.

Caso HW 660

Értékelés: 4.8

Caso HW 660

A következő termofotó a prémium szegmensből a Caso HW 660. A Caso márka német gyökerekkel rendelkezik, de nem rendelkezik németországi gyártóüzemmel, és termékeit elsősorban Kínában, a modern OEM cégeknél rendeli meg. Minden termék többlépcsős minőségellenőrzésen esik át német mérnökök felügyelete alatt, és a márka a drága árkategória képviselőjeként pozícionálta magát.

A Caso HW 660 egy átfolyós típusú termoforraló vagy melegvíz-adagoló. A működési elv szerint a modell hasonló a korábban figyelembe vett Kitfort KT-2504 készülékhez, de a német termopot összeszerelés minősége, funkcionalitása és kialakítása sokszor jobb, mint az orosz-kínai társa. oktatás 1 A német termopot összeszerelés minősége, funkcionalitása és kialakítása sokszor jobb, mint az orosz-kínai társa.

Ennek a modellnek a legfontosabb megkülönböztető jegye a többi gyártótól a nagyméretű érintőképernyős vezérlőpanel, amely a tok tetején található. Az intuitív ikonok a menüben megkönnyítik a készülék egy pillantással történő kezelését.

8 különböző beállítási lehetőség van a kiadott víz mennyiségére – 100 ml-től 400 ml-ig és folyamatos üzemmódban. A víz hőmérsékletét is kiválaszthatja 40 fok és 100 fok között, 10 fokos lépésekben, az érintőképernyőn. Lehetővé teszi a különböző típusú teák, kávék és egyéb italok optimális alapjának elkészítését. A “baba” funkció külön aktiválható a bébiételek elkészítéséhez. Az adagoló 40 fokra melegszik fel és folyamatosan adagolja a vizet, amíg le nem állítja.

Beépített szénszűrő, amely megakadályozza a vízkő kialakulását a tartályban, ami növeli a készülék élettartamát. A rendszer automatikusan emlékezteti Önt a patron cseréjére. 2 konténer kapacitása.A 7 literes kapacitás és maga a tartály átlátszó, így nincs szükség vízszintjelzőre.

A modell szigorú kivitelben készült, fekete és fémes ezüst kombinációjával, és maga a készülék úgy néz ki, mint egy kávéfőző.

A tulajdonosok dicsérik a készülék nagy hatékonyságát, a vízmelegítés sebességét, valamint az opciók széles választékát és a készülék stílusos megjelenését. Néhány fogyasztó szerint a nem kritikus hátrány az, hogy a főzőzónában nincs háttérvilágítás a vízszállítás során.

A gyors vízmelegítés, a beállítások széles skálája és a prémium kivitel teszi a Caso HW 660-at az egyik legjobb termofotóvá az árkategóriájában.

Előnyök

 • Nagy érintőképernyős panel praktikus menüvezérléssel.
 • Széles körű beállítások.
 • Szénbetét a vízkő elleni védelemhez.
 • Átlátszó víztartály.
 • 2600 W teljesítmény.

Hátrányok

 • Nincs háttérvilágítású főzőzóna.

anasonic NC-HU301

Értékelés: 4.9

Panasonic NC-HU301

A Panasonic NC-HU301 kerekíti ki a prémium termopot felülvizsgálatát. A japán gyártó technikáját már figyelembe vettük az átlagos árú eszközök kategóriájában, de a vállalat, amely először bevezetett egy termopotot az orosz piacon, nem tudott nem belépni az elit szegmensbe, és az NC-HU301 modell erre a közvetlen bizonyítékra.

A modell a Panasonic kínálatában szereplő többi termofotótól a formatervezésében különbözik, amely nem úgy néz ki, mint egy hagyományos műanyag vízforraló, hosszúkás testtel és lekerekített formákkal, bár van némi hasonlóság. A modell megjelenése szigorúbbá vált, ami ideális bármilyen modern belső térhez.

A tartály térfogata 3 liter, ami a legtöbb termoforraló edénynél szabványos értéknek számít. Amint a készüléket bedugja a konnektorba, a víz automatikusan forrni kezd. A modell három hőmérséklet-beállítást támogat – 80, 90 és 98 fok, ami lehetővé teszi, hogy kiválaszthassa a megfelelő alapot a különböző típusú teák elkészítéséhez. Minden adat egy kis LCD-képernyőn jelenik meg.

A víztartály belsejét egy speciális BINCHO bevonattal látják el, amely gyémánt- és szénrészecskéket tartalmaz, hogy megőrizze az ásványvíz vagy a forrásvíz maximális előnyös tulajdonságait és javítsa az ital ízét.

Egy másik nagyszerű funkció– Továbbfejlesztett hőszigetelés U-VIP, amely modern kompozit anyagokat használ, és akár 42%-kal hatékonyabb hőveszteség-csökkentést biztosít, mint más gyártók hasonló termékei. A célhőmérsékleten történő használat esetén az energiafogyasztás 9 és 13 Watt/h között mozog, ami az egyik legalacsonyabb értéknek számít.

A modell rendelkezik egy speciális tea üzemmóddal, amely ideális a laza teafüvek főzéséhez. A termosztát csökkenti a víznyomást és szünetet tart, hogy a tealevél egyenletesen főjön és kiadja az ízét.

Miután elérte a 100 fokot, a forralási folyamat néhány percig folytatódik, ami 80-90%-kal csökkenti a víz klórtartalmát.

A vízáramlási rendszer nagyon okos – minél tovább nyomja a gombot, annál nagyobb a nyomás. Ez akkor hasznos, ha egy nagy víztartályt kell gyorsan megtölteni.

A legfontosabb különbség az ebben a felülvizsgálatban áttekintett összes termopot modellhez képest a beépített akkumulátor, amely automatikusan fenntartja az előre meghatározott hőmérsékletet és biztosítja az elektromos szivattyú működését. Ez lehetővé teszi, hogy a termopotot magával vigye piknikre vagy kirándulásra, és a készüléket akkor is használhatja, ha a szobában áramszünet van.

120 értékelés és több mint 230 értékelés alapján a Yandexen.Market, a termopot megkapta a tekintélyes “consumer’s choice” jelzést 4-es minősítéssel.7. És az emberek 98%-a ajánlja ezt a modellt vásárlásra. A pozitívumok között érdemes megemlíteni a kiváló minőségű építés, a jó szigetelés, a széles körű funkcionalitás és az autonóm tápegység elérhetősége. Nem merültek fel nagyobb hiányosságok, csak néhány válaszadó mutatott rá a modell különböző színeinek hiányára.

A Panasonic NC-HU301 készüléket mint az egyik legjobb ár-érték arányú modellt ajánljuk árkategóriájában a minőség, a használhatóság és a funkcionalitás tekintetében.

Olvasson tovább  10 legjobb serpenyő
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Cybulya Guculka

Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

Comments: 1
 1. Marcell

  Hol lehet a 10 legjobb termopot megtalálni? Van valamilyen konkrét ajánlástok, hogy melyik márka vagy modell lenne a legmegfelelőbb? És milyen különleges tulajdonságokra érdemes figyelni egy termopot vásárlása során? Köszönöm a segítséget!

  Válasz
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: