A 12 legjobb légkeverő gyártó

*A szerkesztő értékelése a legjobbakról. Kiválasztási kritériumok. Ez az anyag szubjektív, nem reklámnak szánják, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. Konzultáció szakértővel vásárlás előtt.

A léggrill (konvekciós sütő) – nélkülözhetetlen eszköz az ízletes és ami a legfontosabb, egészséges ételek szerelmeseinek. Az ételek megőrzik egészséges tulajdonságaikat, vitaminjaikat és ásványi anyagaikat az egyedülálló főzési technológiának köszönhetően, amely nem használ olajat vagy vizet. Ízletesebb és gazdagabb, mint a hagyományos módon elkészített élelmiszerek.

Ahhoz azonban, hogy egy konvektoros sütőt rendszeresen használhassunk ízletes és egészséges ételek elkészítéséhez, ahelyett, hogy csak helyet foglalna a konyhában, kiváló minőségűnek kell lennie. Ezért állítottuk össze a 12 legjobb léggrill-gyártó cég rangsorát, ahol a legkülönbözőbb szakterületek és árfekvések széles skálájával rendelkező cégeket találhat.

A legjobb légrostély gyártók értékelése

Jelölés hely gyártó értékelés
A legjobb légrostély gyártók értékelése 1 Caso 4.9
2

Szia

 • ps
 • 4.8
  3 Hotter 4.8
  4 Steba 4.7
  5 GFgril 4.7
  6 LEX 4.7
  7 Zigmund Shtain 4.7
  8 Vitesse 4.6
  9 Kitfort 4.5
  10 Endever 4.4
  11 Redmond 4.3
  12 Supra 4.1

  Caso

  Értékelés: 4.9

  CASO

  Miért: A nagy teljesítmény és a szemet gyönyörködtető design kombinációja.

  Caso – német háztartási gépek gyártója. A vállalat meglehetősen fiatal, első eszközeit viszonylag nemrégiben, a 2000-es években mutatták be. Mégis figyelmet érdemel, mert a híres német minőségi szemléletet és a termékek modern dizájnját ötvözi.

  A Caso aerogrillek nem úgy néznek ki, mint a konyhai eszközök. Sima fekete felületek, krómozott részletek, áramló vonalak – a készülékek inkább hasonlítanak modern műalkotásra, mint háztartási gépre. Ezért tökéletesen illeszkednek bármilyen konyhai kialakításba.

  A Caso a magas színvonalú vendéglátóipari alkalmazásokhoz készült készülékekre is specializálódott – és ez alól a forrólevegős grillek sem kivételek. A gyártó konvekciós sütői megnövelt teljesítményűek (1500 wattról), ezért ideálisak mindenféle étel elkészítéséhez, beleértve a nagyon puha és zamatos kebabot is.

  Szia

 • ps
 • Értékelés: 4.8

  Philips

  Miért: Alacsony ár és vonzó kialakítás.

  A listán szereplő előző gyártóhoz hasonlóan a Philips (amely egyébként szintén németországi székhelyű) légrostélyaiban a fejlett funkcionalitást vonzó dizájnnal kombinálja. Modelljeik talán nem tűnnek olyan futurisztikusnak, mint a Caso által kifejlesztett modellek, de igazi gyöngyszemek lesznek a konyhában.

  Érdemes megjegyezni, hogy a Philips légrostélyok választéka nem túl nagy. Az írás időpontjában (2019 februárjában) a gyártó csak két modellt szállított Oroszországba. Kapacitásuk és táluk térfogata különbözik – az egyik a ritkán használt otthoni használatra, a másik a valamivel professzionálisabb osztályba tartozik.

  Ezek a készülékek elsősorban otthoni használatra készültek, és támogatják az automatikus főzési módokat. Ezáltal nagyon könnyen használhatóak és még a tapasztalatlan felhasználók számára is alkalmasak.

  Hotter

  Értékelés: 4.8

  HOTTER

  Miért: Széles termékválaszték, amerikai gyártmányú és könnyen elkészíthető.

  A rangsor előző két gyártójával ellentétben a Hotter a légrostélyok kifejlesztésekor inkább a praktikumra, mint a formatervezésre összpontosít. A főzőtálak átlátszó üvegből készültek, így ellenőrizheti a főzés állapotát, és szükség esetén megszakíthatja a főzési folyamatot.

  Több mint egy tucat Hotter aero-rács is létezik, némelyikük nagyon speciális. A Fitness modell például speciális gőz- és vízpermetezési technológiát kínál az ételek egészségmegőrző minőségének megőrzése érdekében. The Economy Az új sütő szabályozható teljesítményű, így nem pazarolja az energiát. A Classic verzió kétféle változatban kapható – levehető és csukható fedéllel, így megtalálhatja a megfelelőt a készletéhez.

  Ez a gyártó is büszkélkedhet termékeinek alacsony árával.

  Steba

  Értékelés: 4.7

  STEBA

  Miért: Nagy megbízhatóság és tartósság.

  A Steba a világ egyik legnagyobb termikus főzőkészülék gyártója. A kínálatban hagyományos grillsütők, aero grillsütők, sous-vide grillsütők és természetesen aero grillsütők szerepelnek. Ez utóbbiakat pedig a maximális funkcionalitás, megbízhatóság és tartósság jellemzi.

  Az a tény, hogy ez a gyártó saját technológiát használ a fűtőelemek gyártásához. Ellenállnak a feszültség- és hőmérséklet-ingadozásoknak, valamint a folyamatos, megállás nélküli használatnak. Ez hosszú élettartamot eredményez, amit a gyártó hosszú garanciaideje is bizonyít.

  A Steba aero rácsok alapfunkciói. A listán szereplő többi modellhez hasonlóan késleltetett indítást, kikapcsolási időzítőt, számos automatikus főzési programot, melegen tartási módot és még sok minden mást kínálnak.

  GFgril

  Értékelés: 4.7

  GFGRIL

  Miért jó: Alacsony ár és a légrostélyok rendhagyó kialakítása.

  A GFgril légrostélyok nagyon ötletes kialakításúak. Először is, fehér és lila színben kaphatók, ami már meglehetősen szokatlan a konyhai és háztartási készülékek esetében. Másodszor, a burkolatukat virágmintával díszítik!

  De nem csak a szokatlan design büszkélkedhet konvekciós sütőkkel ettől a gyártótól. Ezek is a szabadalmaztatott Rapid Air Circ technológiát használják

   Az ate rendszer, amely biztosítja a gyors forró levegő keringését a serpenyőn kívül és belül egyaránt. Ez gyorsabb főzést eredményez, miközben megőrzi az étel szaftosságát, ízét és egészségügyi előnyeit.

   Az Oroszországban kifejlesztett eszközöket az orosz felhasználási sajátosságokhoz igazították. Így áramkimaradás esetén is megőrzik működőképességüket. A különleges geometria a visszahúzható tálnak köszönhetően a légrostély nem mozdul el nyitáskor vagy záráskor, és alacsony polcmagasságú konyhaszekrényekbe is beszerelhető.

   LEX

   Értékelés: 4.7

   LEX

   Miért: Gazdagon felszerelt és rendkívül megbízható.

   A LEX európai készülékgyártó nem büszkélkedhet olyan légrostélyok kínálatával, mint a rangsorban szereplő többi vállalat. De kiváló funkcionalitást, megbízhatóságot és tartósságot kínál termékei számára! A vállalat konvekciós sütői különösen két különböző típusú fűtőelemmel (halogén és alumínium) és Daikin anti-stick bevonattal ellátott tállal rendelkeznek, amely rendkívül tartós.

   Ezek a készülékek speciális mechanikus vezérlőrendszerrel is fel vannak szerelve a maximális megbízhatóság érdekében. Ezért nem ajánlható kezdőknek, mivel a LEX készülékekben nincsenek automatikus programok és nincsenek indítási és leállítási időzítők.

   A gyártó konvekciós sütői azonban számos felszereléssel is büszkélkedhetnek, beleértve a sütőrácsot és a keverőmodult is.

   Zigmund Shtain

   Értékelés: 4.7

   ZIGMUND SHTAIN

   Miért éri meg: Főzőkészülékeinek multifunkcionalitása.

   Az európai Zigmund Shtain vállalat nem a konyhai és háztartási készülékek (és különösen az aerogrillek) legismertebb gyártója a világon. Ez azonban nem akadályozza meg, hogy nagyon érdekes és sokoldalú eszközkészlet legyen. A kínálatában szereplő kombi gőzpárolók egyesítik az elektromos sütők, a léggrillek és más hasznos főzőkészülékek képességeit.

   Ezért a gyártó technikája nagyon ajánlott azoknak a felhasználóknak, akik nem akarnak sokat “zavarni” a főzés folyamatával, és a főzés összetettségével összehasonlítva ízlést adhatnak. Mindazonáltal a Zigmund Shtain aerogrills intelligens programjai segítenek megőrizni az ételek egészséges minőségét. És ha megfelelően használja ki a konvektoros sütő lehetőségeit, akkor megőrizheti, sőt megsokszorozhatja az ízeket.

   A Zigmund Shtain készülékek is kiemelkednek a nagy kényelem és a viszonylag alacsony ár miatt.

   Vitesse

   Értékelés: 4.6

   VITESSE

   Miért: Széles választék, viszonylag széles árkategória, vannak kedvező árú lehetőségek.

   Az orosz-francia Vitesse márka főzőedények, háztartási készülékek és konyhai eszközök széles választékát kínálja. És a “portfóliójában” lévő légrostélyok is elérhetők. És nagyon olcsó (olcsóbb, mint a legtöbb versenytárs a rangsorban), de nagyon funkcionális is.

   A Vitesse konvekciós sütők kezdőknek és tapasztalt háziasszonyoknak egyaránt ajánlhatók. A készülékek intelligens főzőprogramokkal és kézi üzemmóddal rendelkeznek, amely lehetővé teszi az összes működési paraméter részletes szabályozását. Az ételek tárolására szolgáló tál alapja szintén átlátszó üvegből készült. Pontosan láthatja, hogy az étel mennyire főtt meg rajta keresztül.

   A Vitesse konyhai készülékek fő előnye az alacsony ár. Meg kell azonban jegyezni, hogy ennek a gyártónak a termékeit csak otthoni használatra tervezték. Ezért van például viszonylag alacsony teljesítménye és alacsony tál térfogata (amely azonban növelhető).

   Kitfort

   Értékelés: 4.5

   KITFORT

   Miért: Széles választék és tartósan alacsony árak.

   A Kitfort konyhai készülékek orosz gyártójának egyik fő előnye a termékek alacsony ára. És persze aero rácsok esetében. Kevesebbe kerülnek, mint a legtöbb versenytárs, így ez megfelel azoknak a felhasználóknak, akik szeretnének csatlakozni az egészséges táplálkozáshoz, de nem hajlandóak túl sok pénzt költeni a modern konyhai készülékek megvásárlására.

   Ezenkívül a Kitfort termékcsalád körülbelül egy tucat légrostélyt tartalmaz. Így mindig van választási lehetőség – nem csak a készülékek teljesítménye különbözik (1.3 kW-tól 1 kW-ig.8 kW) vagy a kapacitás (2.2 l legfeljebb 5.2 liter), hanem a formatervezés és a funkcionalitás tekintetében is.

   A készülékek kezdők számára is alkalmasak – szinte minden modellben intelligens főzőprogramok vannak előre telepítve. Ezenkívül a modern fűtőelemek egyenletes hőmérséklet-eloszlást biztosítanak, ami nagyon fontos a minőségi főzéshez.

   Endever

   Értékelés: 4.4

   ENDEVER

   Miért: Gazdagon felszerelt, nagyobb kapacitású légrostélyok.

   Az Endever orosz-svéd márka gazdag felszereltségű, kibővített légrostélyokat kínál. Így ezek az eszközök alkalmasak egy nagy családi konyha felszerelésére. Például a márka legnépszerűbb modellje – Endever AG-132 – 9 literes tálkapacitással rendelkezik! A rangsorban csak néhány gyártó tud olyan készüléket kínálni, amely versenyezni tud ezzel a légrostéllyal.

   Ezenkívül a gyártó gazdag felszereléskészletének köszönhetően az aerogrill lehet az egyetlen eszköz a konyhában. A tartós tapadásmentes bevonattal ellátott nagy tálon kívül a doboz két grillrácsot, egy sütőnyársat, egy hússzorítót, egy sütőedényt és még sok minden mást is tartalmaz.

   Az elektronikus vezérlésnek és a több előre beállított programnak köszönhetően az Endever teljesen kezdők számára is alkalmas.

   Redmond

   Értékelés: 4.3

   REDMOND.webp

   Miért: Az aerogrillek alacsony ára és egyedi kialakítása.

   Az orosz Redmond cég nem használ hagyományos kialakítást, amely üveg vagy fém tál beépítését jelenti aero grillekbe. A márka konvekciós sütői egyáltalán nem rendelkeznek ezzel az elemmel. Az aerogrill tulajdonosa várhatóan a már meglévő főzőedényekkel – fazekakkal, serpenyőkkel, többszemélyes főzőedényekkel stb. – fogja használni.

   Nincs hagyományos tál jelentősen csökkentette a légrostélyok költségeit. Az egységeket lényegesen olcsóbban adják el, mint a versenytársak legtöbb modelljét. Ennek ellenére a funkcionalitás és a specifikációk eléggé hasonlóak.

   Ezenkívül a Redmond gyártótól származó aerogrilleket egy nagyon nagy szállítási készlet különbözteti meg (amely nem tartalmazza a tálat), beleértve a fém grillrácsokat, szilikongyűrűket és szőnyegeket a tömítéshez, alátéteket és még sok mást, amelyek hasznosak lehetnek a főzésben. oktatás 1 A Redmond gyártó aerogrilleket egy nagyon nagy szállítási készlet (amely nem tartalmazza a tálat).

   Supra

   Értékelés: 4.1

   SUPRA

   Miért: Többfunkciós készülékeket gyárt, amelyek többféle főzőberendezést helyettesíthetnek.

   A Supra multifunkcionális aerogrilleket kínál, amelyek – az egyedülálló gyártási technológiának és az előre beállított speciális főzési programoknak köszönhetően – egyszerre többféle főzőkészüléket helyettesíthetnek. Használhatja őket sütéshez, főzéshez, sütéshez, pároláshoz, újramelegítéshez és mindenféle étel elkészítéséhez.

   Például ennek a gyártónak az aero grillsütői egy speciálisan kialakított konvekciós elemmel rendelkeznek, amely szükség esetén növelheti a vízgőz mennyiségét a csészében. Ez lerövidíti a főzési időt és fokozza az ízeket. Az aerogrillek kancsója egyébként üvegből készült, ami megkönnyíti a főzés ellenőrzését.

   Érdemes megjegyezni, hogy a Supra aerogrillek olcsóbbak, mint a legtöbb versenytárs a rangsorban, de ugyanolyan funkcionálisak.

   Olvasson tovább  Tefal DO 250DAE
  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: