A 12 legjobb számítógépasztal gyártó

*A szerkesztő értékelése a legjobbakról. Kiválasztási kritériumok. Ez az anyag szubjektív, és nem minősül reklámnak vagy vásárlási ajánlásnak. Fontos, hogy vásárlás előtt konzultáljon szakemberrel.

A számítógépasztal némileg hasonlít az íróasztalhoz, csak jobban alkalmazkodik a monitorral és billentyűzettel ellátott számítógéphez. A felhasználó várhatóan többet dolgozik a számítógépen, mint a papírokkal. Ha ilyen íróasztalra van szüksége, ne hagyja figyelmen kívül a legjobb gyártók listáját, amely segít a tájékozott választásban.

A 12 legjobbat a következő tényezőkre összpontosítottunk:

 1. Az alaphoz és az asztallaphoz használt anyagok.
 2. Ergonómia és kényelem.
 3. Fiókok és polcok.
 4. Az íróasztalok választéka és a formatervezési minták sokfélesége.
 5. Könnyen átrendezhető.

A vásárlói vélemények segítenek megérteni, hogy az asztalok mennyi ideig tartanak otthon vagy az irodában használatban. Ez megkönnyíti a megfelelő íróasztal megtalálását, még akkor is, ha korábban semmit sem tudott a számítógépes íróasztalokról.

A legjobb számítógépasztal gyártók

Jelölés székhely Gyártó Értékelés
A legjobb számítógépes asztalok gyártói ár-érték arányban 1 Zamm 5.0
2 Rinner 4.9
3 NAYA 4.8
4 Iránytű 4.7
5 IKEA 4.6
6 Woodville 4.5
7 Angstrem 4.4
8 Skyland 4.3
9 AKM-Mebel 4.2
Top Budget Computer Desk gyártók 1 MF Master 5.0
2 Bitel 4.9
3 Szürke 4.8

A számítógépes asztalok legjobb ár-érték arányú gyártói

Az alábbi vállalatok kiváló minőségű irodai és otthoni számítógépasztalokat gyártanak farostlemez, forgácslap, műanyag, fém, üveg és tömör fa felhasználásával. Hosszú ideig tartanak és jól néznek ki. Itt szalonképes bútorokat találhat tanulmányi vagy otthoni használatra, amelyek tartósak lesznek.

Zamm

Értékelés: 5.0

Zamm

A lista élén a hazai gyártó, a Zamm áll, amely fém és forgácslap kombinációjából készít számítógépes asztalokat. A design és a minőség a vállalat fő bútoripari irányelvei. Az unalmas bútorok elrontják a belső teret és csökkentik a motivációt, ezért a tervezők folyamatosan új asztali konfigurációkat találnak ki. A rosszul megépített szerkezetek hamarabb kerülnek a szeméttelepre, és több pénzt vesznek ki a költségvetésből. Ezért a gyártó az olcsó anyagokat és technológiát elvetette az erősebb váz és a tartósabb munkalapok javára. A vállalat több mint 20 saját szabadalommal rendelkezik ezen a területen. Nagy és kis méretű íróasztalok, dizájnerasztalok, összecsukható íróasztalok és PC-asztalok találhatók.

A gyártó termékeit nagy tartósság jellemzi. Ez a profilcsőből hegesztett fémkeret használatának köszönhető, amely az egész szerkezetet biztonságosan a helyén tartja. Ez lehetővé teszi, hogy az asztal megbirkózzon a nagy monitor, a rendszeregység, a könyvek és egyéb tárgyak terhelésével. Ezek a bútorok idővel nem lazulnak meg, ami azt jelenti, hogy hosszú ideig tartanak.

Előnyök

 • mindig egy robusztus keret;
 • Nem utánozza más gyártók modelljeit;
 • érdekes kialakítás;
 • vannak álló és összecsukható számítógépes asztalok.

Hátrányok

 • magas költség.

Rinner

Értékelés: 4.9

Rinner

Ez egy másik orosz gyártó, amely számítógépes asztalok széles választékát gyártja. A vállalat laminált felületű forgácslapot használ, amely jobban ellenáll a kopásnak. A katalógusban számos olyan modell található, amely a fát matt üveggel kombinálja. Nem ritka, hogy a tervezők az asztallap fölött többszintes polcokat használnak az asztal kapacitásának növelése érdekében. A cég hasonló anyagú és kialakítású polcokat is gyárt, hogy irodáját hasonló stílusban rendezhesse be.

A gyártót a laminált forgácslapoknál használt egyedi mintázatú mintázat miatt emelték ki a legjobbnak. Bár préselt forgácslapból készülnek, a minta annyira valósághű, hogy úgy néz ki, mint egy természetes tömör blokk. A gyártó különösen jól reprodukálja a cseresznye és az olasz diófa textúráját, ami a “Student” számítógépasztaloknál látható. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy gyönyörű szekrénybútorokat kapjon, és pénzt takarítson meg a tömörfa asztal vásárlásához képest.

Olvasson tovább  9 legjobb online ágynemű boltok

Előnyök

 • Az Iránytű asztalok számos konfigurációban kaphatók;
 • kiváló minőségű laminált forgácslapok 16 mm;
 • A természetes tömörfa jó utánzata;
 • Sok további polc.

Hátrányok

 • az összeszerelési utasítások hiányosak;
 • Néha előfordul, hogy a munkadarabok jelölése gyári pontatlanságot mutat.

NAIA

Értékelés: 4.8

ONE

A hazai gyár számítógépes asztalok széles választékát gyártja, amelyek már tartalmaznak egy rendszeregység számára kialakított rést. A Kolibri és a Skvorets sorozatot laptopokhoz tervezték. Kompakt méretüknek köszönhetően minimális helyet foglalnak el a szobában. A gyártó tervezői folyamatosan kísérleteznek a szekrénybútorok formáival, különböző felépítmények és polcok különböző lehetőségeivel. A vállalat kiegészítő számítógépes asztalokat (szekrényeket és polcokat) is gyárt, így hasonló stílusban dolgozhat. A gyártó termelése széles körben elterjedt, és gyakorlatilag Oroszország bármely városában megvásárolható. A vélemények szerint a vásárlók szeretik az asztal színeit és az asztallap vastagságát, amely vastagabb, mint a többi fa elem. ez megakadályozza, hogy a vízszintes felület megereszkedjen a terhelés alatt.

A vállalat legújabb termékei a csuklós számítógépasztalok, amelyek két fali dugóval rögzülnek a falhoz. A kialakítás egy keskeny asztallapot és számos oldalsó polcot foglal magában. A bútorokat könnyű tisztítani, soha nem fogsz oldaloszlopokba ütközni, mert nincsenek.

Előnyök

 • Rinner sarokasztalok, egyenes íróasztalok, polcokkal és felépítménnyel;
 • nagy és kis méretek;
 • Egyszínű és színkombinációs lehetőségek;
 • van egy csuklós számítógépasztal.

Hátrányok

 • a fiókok előlapjainak egy része kicsit kilóg az összeszerelés után.

Iránytű

Értékelés: 4.7

Iránytű

És itt egy másik hazai PC asztal gyártó – Compass. szögletes és téglalap alakú modellek. A legtöbbjük nagyvonalú, akár 1500x1100mm-es méretben is. A felhasználók visszajelzései szerint az asztal kényelmes, akár 750 mm-es magassága extra lábteret biztosít. Sok modellben van egy fülke a süllyesztett rendszeregységnek és még egy polc is a nyomtatónak. A gyártó laminált forgácslapot és fémcsöveket használ a keret összeállításához; az oszlopok. Ez utóbbi lehet krómozott. A billentyűzet tálca görgős csúszdákon mozog kifelé. Enyhén a felhasználó felé dől, így a csuklóízület kevésbé hajlik el a billentyűzeten végzett munka közben. Bármelyik íróasztal rendelhető almafa, sötét dió, éger vagy juhar színben.

A vélemények szerint a tulajdonosok elégedettek az asztal alkatrészeinek jó illeszkedésével, ami leegyszerűsíti az összeszerelést. Elegáns megjelenésükért is dicsérik őket, a lábakon lévő formás kivágásokkal. Ha minőségi és szép számítógépasztalra vágyik, akkor a C203, C233 és C237 sorozatnál ne keressen tovább.

Előnyök

 • négy színválaszték;
 • 1-2 napon belüli szállítás;
 • ergonomikus kialakítású fiókos billentyűzetállvány;
 • van egy lábtartó.

Hátrányok

 • Kis rajzok az összeszerelési útmutatóban.

IKEA

Értékelés: 4.6

IKEA

A svéd márka a számítógépasztal-konfigurációk hatalmas választékát kínálja márkája alatt. Az irodai termékek laminált forgácslapból készülnek, valamint fém profilcsővel vagy akár bambusszal kombinálva. A polcok és tárolórekeszek az asztallap fölé vagy alá helyezhetők. Ha helyet szeretne megtakarítani az irodában, választhat két számítógépes íróasztalt masszív asztallappal és fiókos egységekkel a széleken. Lehetővé teszi, hogy személyes munkaterületet hozzon létre, de szűkebb térben. A gyártó folyamatosan kísérletezik az íróasztalok új változataival, és nemrégiben kifejlesztett egy olyan modellt, amelynek csúszó panelje szükség esetén kibővíti a munkaterületet (Malm sorozat).

Megjegyeztük a gyártó érdekes változatai a táblázatok, ahol az egyik oldalon a lábak vannak felszerelve kerekek és a másik csúszásgátló sarok (sorozat “Fjellbo”). Ez a kialakítás megkönnyíti a számítógépasztalok tisztítását, és lehetővé teszi, hogy az asztal másodpercek alatt áthelyezhető legyen.

Előnyök

 • masszív felépítés;
 • kreatív tervezés;
 • vannak egy- és kétüléses modellek;
 • Különböző anyagokat, többek között bambuszt használnak.

hátrányok

 • magas költség.

Woodville

Értékelés: 4.5

Woodville

A gyártó kínai és malajziai gyárakban készült bútorokat szállít. A vállalatnak van egy moszkvai képviseleti irodája, és saját autóit 30 oroszországi városban szállítja. Ha az összeszerelés során gyártási hibát fedeznek fel, a gyártónak nem okoz gondot egy alkatrész vagy az egész szerkezet kicserélése egy újjal. A vásárlók pénzt takaríthatnak meg az akciós vitrinek megvásárlásával. A katalógus fém, üveg és fa kombinációjából készült számítógépasztalokat mutat be, amelyek nagyon modernnek és kifinomultnak tűnnek.

Olvasson tovább  Top 10 ultraibolya lámpa

Véleményünk szerint a gyártó a legjobb, mert választékának 90-95%-a mindig raktáron van. A legtöbb versenytársnak van egy megrendelt modellje, amelyet kifejezetten az Ön számára készítenek, ami 2-4 hetes várakozási időt igényel. Itt a termékek többségét a gyár területén tárolják, így Önnek csak a városába történő kiszállításra kell várnia. Minden vásárló valós időben követheti a készletszinteket, ami megkönnyíti, hogy azonnal láthassa a kívánt modell elérhetőségét. Ez a fajta szolgáltatás a legtöbb hasonló cégnél nem elérhető, ami szintén a Woodville-t teszi az iparág legjobbjává.

Előnyök

 • kedvezményt biztosít a kiállítási mintákra;
 • a gyári hibák gyors cseréje;
 • gyönyörű átlátszó üvegfelületek;
 • saját szállítási szolgáltatásunk 30 oroszországi városba;
 • nagyobb mennyiségek rendelése esetén további kedvezményeket biztosít.

Hátrányok

 • Az üveg asztallapok sok jelet kapnak.

Angstrem

Értékelés: 4.4

Angstrem

A hazai gyártó laminált forgácslapból, fából és fémből készült számítógépasztalok gyártására szakosodott, üveggel ellátott számítógépes asztalok. Az acél lehet csiszolt vagy krómozott, ami sokoldalúbbá teszi a kialakítást. A vállalat fejlesztői mindig gondolkodnak az áruk szépségéről és a funkcionalitásról, így sok modell kényelmes fülkékkel és fiókokkal rendelkezik. Az értékelésekben a tulajdonosok megjegyzik a stabil asztali kereteket és a könnyű összeszerelhetőséget. A Tablo sorozatot nagyobb igénybevételre tervezték, különösen akkor, ha több nagyméretű monitor van az asztallapon. A termékcsalád üveglapos szekrényeket tartalmaz, amelyek alatt fából készült polcok találhatók. Ez vizuális könnyedséget kölcsönöz a designnak, és az irodabelső kiemelkedő elemeként szolgál.

A gyártó kiemelkedik íróasztalaik magas minőségével. Különösen a Charlie és Country termékcsaládok, amelyek többféle színben, tömör fából készülnek. 10 év garancia.

Előnyök

 • Az asztalok modern és klasszikus stílusban kaphatók;
 • Az acél és az üveg gyönyörű kombinációja;
 • stabil asztali keretek;
 • egyes modellekre akár 10 év garancia.

Hátrányok

 • magas költség.

Skyland

Értékelés: 4.3

Skyland

A gyártó forgácslapból vagy laminált forgácslapból készült számítógépasztalokat gyárt. Minden modell rendelhető: éger, wenge, tölgy, juhar. Fekete vagy szürke színben kapható. A bútorok a fehéroroszországi gyárban készülnek. Az asztalokat az egyszerű kialakításnak és a részletes útmutatónak köszönhetően nagyon könnyű összeszerelni. Egy modell átlagos súlya nem haladja meg a 20 kg-ot, így a boltból vagy a kiszállítási helyről saját erőből is elszállítható. a téglalap alakú modellek fészkelődobozokkal, éjjeliszekrényekkel és kiegészítőkkel a legelterjedtebbek a katalógusban. De vannak érdekesebb változatok is, amelyeknek ovális oldala az asztallap fölé emelkedik, vagy elegáns félköríves kivágások a sarokváltozatokban.

A gyártó érdeklődik a laminált forgácslapokon használt kiegészítő PVC-bevonat iránt. Növeli a kopás elleni védelmet és hozzájárul a természetes fát utánzó kép hosszú távú megőrzéséhez. Ellentétben a legtöbb versenytárssal, akik 1-2 év garanciát adnak a forgácslap termékekre, ez a gyár 5 év garanciát ad az ilyen termékekre.

Előnyök

 • könnyű összeszerelés;
 • a számítógépasztalok különböző konfigurációi;
 • További PVC bevonatot alkalmaz;
 • 5 év garancia a laminált forgácslapra.

Hátrányok

 • Nincs fém és üveg opció.

AKM-Mebel

Értékelés: 4.2

AKM-Mebel

Ez a számítógépes asztalok gyártója kiemelkedik az innovációk kifejlesztésében. Az asztalok-transzformátorok választékában. Egyes modelleknél lehetőség van az asztallap oldalának kiszélesítésére, ha több irattárolóhelyre van szükség. Összehajtogatva kompakt és alkalmas a laptopon való munkavégzésre. Más transzformátorok fiókos fiókok. Ha számítógépes íróasztalra van szüksége, az oldallapot félre lehet tolni, és az asztallap két részre hajtható. Egy harmadik típusú transzformátor a falhoz van rögzítve. Csuklós, felemelhető asztallappal rendelkeznek, ami ideális a nagyon kis helyiségekben.

A legtöbb asztallapban az ergonómikus kivágások tekintetében a legjobbnak találtuk a gyártót. Ez lehetővé teszi, hogy a felhasználó közelebb kerüljön a monitorhoz, és nagyobb könyöktámaszt biztosít. Ez lehetővé teszi, hogy helyes testtartást tartson fenn a számítógépes asztalnál, és kevésbé lesz fáradt.

Olvasson tovább  14 a legmegbízhatóbb vízmelegítők közül

Előnyök

 • gyárt különböző asztalok-transzformátorok;
 • jól átgondolt funkcionalitás;
 • sok kompakt modell;
 • Ergonomikus kivágások az asztallapokban.

Hátrányok

 • néhány kialakításban kevés a lábtér.

A költségvetési számítógépasztalok legjobb gyártói

A gyártók ebben a szakaszban drága számítógépasztalokat is kínálnak, de a kínálat nagy része a megfizethetőbb termékekre összpontosít. Forduljon ezeknek a cégeknek a termékeihez, ha szüksége van egy számítógépes asztalra a gyermeke számára, de attól tart, hogy gyorsan megkarcolja. Az irodabútorok nagy választékát is megtalálja, hogy pénzt takarítson meg a folyamat során.

MF Master

Értékelés: 5.0

MF Master

A gyártó laminált forgácslapból készült asztalok széles választékát kínálja, amely kollekciókra oszlik. A “Maestro” szögletes kialakítású, félköríves asztallappal rendelkezik, és a “Makeenkov” 24 hüvelykes nagyméretű monitort fog befogadni a felépítményében. A “Compass” sorozatban nemcsak a rendszeregység, hanem a mélynyomó számára is van egy mélyedés. “Gros és BTS egész “barikádok” polcok, amelyekbe sok fontos dokumentum, ajándéktárgy és egyéb apróság fér el. A “Mebeline” kollekció további szekrényekkel és polcokkal ellátott számítógépes asztalokat mutat be, hogy stílusosan díszítse a belső teret. A vélemények alapján a vásárlók szeretik azt a tényt, hogy a bútorok egyes fülkéi el vannak rejtve, így egy nagy PC nem látható mások számára – kívül csak egy monitor és egy billentyűzet van.

Tetszett a gyártónak, hogy egyes sorozatokban fényes frontok állnak rendelkezésre. Ezek a panelek világos kontrasztot alkotnak az asztalkeret többi részével szemben, és érdekesebbé teszik a kialakítást.

Előnyök

 • gyönyörű fogantyúk fiókos egységek;
 • Rejtett mélyedések a rendszeregységek elhelyezésére;
 • sok extra polc;
 • ötletes tervek.

Hátrányok

 • a fényes felület nagyobb gondosságot igényel.

Bitel

Értékelés: 4.9

Bitel

A vállalat forgácslapból készült számítógépasztalokat gyárt, világos és sötét dekoratív felületi betétekkel. A katalógusban szereplő szinte minden modell rendelkezik felépítménnyel, amely lehetővé teszi a fényképek elhelyezését és egyéb kiegészítők elrendezését. A termékek számozása 4-től 9-ig terjed, a fiókok szerkezetének és tárolókapacitásának növekvő mérete szerint – minél magasabb a szám, annál nagyobb lesz a számítógépasztal. A két szín kombinációja minden modellben hozzájárul a formatervezés sokszínűségéhez. Az ajánlások dicsérik a termék kiváló minőségű csomagolását, amely csökkenti a szállítás közbeni sérülés valószínűségét.

A gyártót a legjobb gyártók listájára helyeztük, mert egy kompakt, 75x60x50 cm-es notebook asztallal rendelkezik, amely rendkívül robusztus. Ez egy sor “SK”. A kialakítás két, vízszintes keresztrúddal összekötött fém tartóoszlopból áll. A tetejüket egy asztallap fedi. A keret hihetetlenül egyszerű és stabil. Két változatban kapható – süllyesztett vagy félköríves kivágású asztallappal. Ha laptoppal dolgozik, ne szorítsa össze a szobájában a helyet egy hatalmas asztallal, és válassza az “SK” sorozatot.

Előnyök

 • megfizethető árak;
 • Két forgácslap színének kombinációja;
 • rengeteg további szekrény;
 • Praktikus fogantyúk.

Hátrányok

 • Csak 7 PC-s asztali konfiguráció.

Szürke

Értékelés: 4.8

Szürke

A gyár német berendezésekkel gyárt forgácslapokat és vágóelemeket számítógépes asztalokhoz. A legtöbb folyamatot automatizálták az emberi hibák csökkentése érdekében. Az automatizálásnak köszönhetően a termékköltségeket is csökkenteni lehetett. A katalógusban téglalap és szögletes számítógépasztalok, tolófiókokkal, fiókos egységek és felső polcok találhatók. A rendszeregység és a nyomtató számára gyakran van hely alatta, hogy ezek az eszközök ne zavarják a munkalapot. Az E1 osztályú laminált forgácslap teszi alkalmassá a bútorokat gyermekintézményekben való használatra. Műanyag szegély 0.4 mm extra védelmet nyújt a forgácsok ellen.

A gyártó a számítógépasztalok színválasztékának kibővített skálájával tűnik ki. De ezek nem a boltban kapható opciók, hanem megrendelésre készülnek. A hivatalos weboldalon kiválaszthatja a kívánt konfigurációt, külön megadva a burkolat és az előlap színét. Itt a vállalat akár 1000 árnyalatból is választhat, többek között a következő árnyalatokból “latte”, “anthracite”, “mountain oak”, “aluminium”, “vanilla”, “crossline caramel” és mások.

Előnyök

 • Az asztal német berendezéseket használ;
 • 1000 árnyalatú laminált forgácslap;
 • biztonságos sínek a billentyűzet alátámasztására;
 • A szerelvények lehetnek kínaiak vagy németek.

Hátrányok

 • Néhányan sokáig kellett várniuk a rendelésre;
 • az SK-209 sorozatnak kevés a lábtere.
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Cybulya Guculka

Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: