A 8 legjobb többszemélyes sütő

*A szerkesztők szerint a legjobbak áttekintése. Mik a kiválasztási kritériumok?. Ez csak egy szubjektív válogatás, nem reklám, és nem minősül vásárlási útmutatónak. A vásárlás előtt kérjen szakértői tanácsot.

Ami csak nem találkozik a modern konyhákban: turmixgépek, húsdarálók, mixerek, kenyérsütők, gyümölcscentrifugák, grillezők stb. A kínálatban szerepel a multicooker is – a vásárlók régi kedvence. Használható gofri, fánk, melegszendvicsek stb. készítéséhez. Egyes modellek tíz vagy több extrával rendelkeznek, és lehetővé teszik, hogy minden nap többféle ételt készítsen. A multicooker könnyen használható. Még ha korábban nem is főzött gyakran, az ilyen készülékhez általában mellékelt receptkönyv biztosan segít Önnek. A fő kérdés az, hogyan válasszuk ki a megfelelő modellt?

Hogyan válasszuk ki a tökéletes multicookert

Mint minden készülék esetében, a multicooker kiválasztását is legjobb, ha azzal kezdjük, hogy megismerkedünk az általunk használt modellek alapvető jellemzőivel. Szakértőink azt tanácsolják, hogy figyeljen a következő mutatókra:

 1. Teljesítmény.A teljesítmény 600W és 1400W között mozog. Bár a 700 watt nem a maximális teljesítmény, a legtöbb ügyfél számára ez a legmegfelelőbb teljesítmény;
 2. A tok anyaga.A fém modellek természetesen hosszabb élettartamúak, de drágábbak is. A műanyag karosszériákat is igyekeznek ugyanolyan tartósra gyártani, de néha gyorsabban meghibásodnak. Számos kombi modell is van a piacon, hogy megfeleljen az Ön ízlésének.
 3. Kivehető lemezek száma. Vásárlás előtt győződjön meg arról, hogy pontosan tudja, milyen tartozékokra van szüksége, és ellenőrizze, hogy a több sütővel ellátott készlet tartalmazza-e azokat. A tartozékok grillezéshez, különböző sűrűségű ostyákhoz, diófélékhez stb.
 4. A készülék súlya és mérete. A multi-baker súlya 1,5 és 3 kg között van. Ha konyhája kicsi, vagy szeret mozogni és különböző felületeken dolgozni, válassza a kompakt modelleket. Szélességük általában körülbelül 23,4 cm.
 5. Ajánlott adagok száma. Egy kétgyermekes család igényei nagyon különböznek egy hatgyermekes családétól. Az első esetben 2 vagy 3 fúvóka elegendő. Utóbbiak esetében egy fejlettebb, nagyobb sütési kapacitással rendelkező, egy menetben sütő készülék lehet a jobb választás. Érdemes előre felmérni azt is, hogy milyen gyakran tervezi használni a multi-baker-t, és milyen tartozékokra lesz szüksége. Néha találhat olyan készletet, amely kevesebbe kerül, mintha egyenként vásárolná meg az összeset.

Szakértőink tudják, hogy nehéz lehet választani a számos készülék közül. Ezért az alábbiakban olyan modelleket készítettünk Önnek, amelyeket többször teszteltünk a legigényesebb ügyfelekkel. Ezek a gyártók jól beváltak a piacon, és készülékeik évek óta megbízhatóak.

A legjobb multicookerek értékelése

ÉrtékelésHelyszínNévÁr
8 legjobb többfunkciós főzőgép1REDMOND RMB-M716/3 PRO6 440 €
2Mo
  inex SW611812
5 149 €
3REDMOND RMB-M6023 880 €
4Clatronic ST-WA 3670 M
  tigrill
3 983 €
5REDMOND RMB-6113 490 €
6Scarlett SC-TM110382 990 €
7REDMOND RMB-M613/12 200 €
8CENTEK CT-14502 490 €

REDMOND RMB-M716/3 PRO

Értékelés: 4.9

REDMOND RMB-M716/3 PRO

A Redmond multi sütő 1400W teljesítményű és stílusos fém és műanyag testtel rendelkezik. A készülék nagy előnye, hogy 180 fokban kibontva egyszerre két felületen lehet főzni. Többféle formát tartalmaz: szendvicsekhez, gofrisütőhöz (vékony gofrik) és grillhez (bordázott). A hőszigetelt testnek köszönhetően az ételek gyorsan és kiváló minőségben készülnek el. Nem áll fenn a megégés veszélye.

Bár csak egy beállítása van, sok embernek csak egy beállításra van szüksége ahhoz, hogy sok ízletes ételt főzzön a családnak. Egy tapasztalt Yandex vásárló megjegyzéseiből.Piac: “Nagyon kényelmes egy nagy család számára, a multicooker tömörségével. Nem a tétlen időtöltésre”. Szakértőink mindenkinek ajánlják ezt a modellt, aki szereti a szendvicseket, a gofrit és a grillezett ételeket.

Előnyök

 • nagy kapacitás;
 • tapadásmentes bevonat;
 • készenléti mutató;
 • a kábel hossza 0.75 ;
 • könnyen tisztítható.

Hátrányok

 • 1 üzemmód;
 • Le kell hajolnod, hogy megnézd a mutatókat.

Mo
  inex SW611812

Értékelés: 4.8

MO<ul></div><p>INEX SW611812″ src=”/wp-content/uploads/2023/04/8931666196501-148-.jpg” height=”400″ title=”MO</p><ul>INEX SW611812″><p>A jó reggelizőgép – ahogyan sok elégedett felhasználó nevezi. Kompakt és egyszerű, gyorsan felmelegszik, és elképesztően ízletes ételt készít. Három tartozékot tartalmaz (szendvicskészítő, gofrisütő és grill/panini készítő). Power Mo</p><ul>az inex SW611812 700 W-os. A készülék két praktikus kijelzővel rendelkezik: a piros jelzi, hogy a készülék be van dugva, a zöld pedig azt, hogy a tartalom készen áll. Minden munkafelület könnyen tisztítható, így a készülék mindig megőrzi makulátlan megjelenését.<p>A csúszásgátló gumilábak szilárdan tartják a készüléket az asztal felületén. A szakértők szerint ideális kis konyhákba. Rövid zsinór és kis méret (25 x 27cm).5 9.5cm) kevés helyet foglal – ízletes ételek a hely feláldozása nélkül.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>téglalap alakú panel;</li><li>mosogatógépben mosható;</li><li>függőleges helyzetben tárolható.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>nincs automatikus kikapcsolás;</li><li>rövid zsinór.</li></ul><h3>REDMOND RMB-M602</h3><p>Értékelés: 4.7</p><div style=REDMOND RMB-M602

Az RMB-M602 nagyszerű módja a főzés változatosságának. Cserélhető tartozékok széles választéka. Még azok is, akik nem nagyon szeretnek főzni, gyakran elkényeztetik családjukat gofrival és meleg reggeli szendvicsekkel, mivel a multicooker könnyen elkészíthető. Egy receptkönyvvel érkezik, amely megtanítja, hogyan kell használni a készüléket minden probléma nélkül.

A modell egyetlen hátránya a gyenge grillteljesítmény (700 W). Szakértőink véleménye szerint a készülék alkalmasabb azok számára, akik gyakrabban használnak más tartozékokat, és a grill csak egy kellemes kiegészítő. Legyen szó leveles tésztáról, gofriról vagy cső alakú tésztáról – ezek az ételek biztosan zökkenőmentesen fognak menni. Egy tapasztalt vásárló megjegyzései: “A gyerekek állandóan kapucsínót kérnek. A gofri, bagel nagyon finom, a receptkönyv segít”. A készülék a megbízható minőség miatt került a minősítésbe.

Előnyök

 • 3 féle panel;
 • Tartalmazza a receptkönyvet;
 • könnyen összeszerelhető és mosható;
 • Opcionális panelek széles választéka.

Hátrányok

 • alacsony teljesítmény a húshoz.

Clatronic ST-WA 3670 M
  tigrill

A termék értékelése: 4.7

CLATRONIC ST-WA 3670 M<ul></div><p>TIGRILL” src=”/wp-content/uploads/2023/04/68116666196501-628-.jpg” height=”405″ title=”CLATRONIC ST-WA 3670 M</p><ul>TIGRILL”><p>A multisütő 800 wattos teljesítményű, fekete és ezüst színű kombinált kivitelben. Mechanikus vezérléssel, túlmelegedés elleni védelemmel és praktikus visszajelző lámpákkal rendelkezik. Clatronic ST/WA 3670 M szendvicskészítő gép</p><ul>A tigrill kombinálja a szendvicskészítőt, a gofrisütőt és a kontaktgrillt. Háromféle cserélhető tapadásmentes lemez, hőszigetelő fogantyú, gumírozott lábak, zár a fogantyún – mindezek kényelmessé és egyszerűvé teszik a főzést. Tartalmaz: egy 2 adagos belga gofrisütő tányér és egy 4 adagos szendvicstányér.<p>Az előző modellhez hasonlóan ez is alkalmasabb a kis húsdarabok könnyű grillezésére. De a gofri és a szendvicsek elkészítésével ez a készülék jobban megbirkózik, mint sok analóg, ezért került be a legjobb értékelésünkbe.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>védelem a túlmelegedés ellen;</li><li>gumilábak;</li><li>ár-érték arány;</li><li>fűtetlen fogantyú és zár a fogantyún.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>nincs rekesz a kábel számára;</li><li>alacsony teljesítmény a hús sütéséhez.</li></ul><h3>REDMOND RMB-611</h3><p>Értékelés: 4.7</p><div style=REDMOND RMB-611

A 700 wattos multiégő nem foglal sok helyet, még egy kis konyhában sem. Elegáns fekete műanyag test, könnyen ápolható. Három kivehető tányért tartalmaz: grill, gofri, szendvicsek és egy szakácskönyv receptekkel. A standard tartozékokon kívül mindig vásárolhat új paneleket különböző funkciókkal. Jelenleg körülbelül 25 ilyen van a piacon.

Az ügyfelek jó visszajelzést adnak a készülék funkcióiról. Egy tesztelő vásárló megjegyzése: “Állandóan használom, teljes ételt, desszertet vagy gyors harapnivalót készíthetek vele. A panelek nagyon jó rögzítőkkel rendelkeznek, nem mozognak, szilárdan tartanak és könnyen cserélhetők. A bevonat kiváló minőségű, semmi sem ég vagy ragad. Meglepett, hogy ilyen alacsony áron ilyen minőséget kaptam. Szakértőink szerint ez a modell a legjobb ár-érték arányú, ezért is vettük fel az idei rangsorba.

Előnyök

 • Van egy receptkönyv;
 • Tálanként legfeljebb 10 perc;
 • Kompakt méretek (236 x 236 x 1)
 • A sütés gyorsabb, mint a sütőben;
 • automatikus fűtés kikapcsolás 20 perc után.

Hátrányok

 • nincs időzítő;
 • Rövid kábel – 1,2 m.

Scarlett SC-TM11038

Értékelés: 4.6

Scarlett SC-TM11038

A Scarlett cserélhető paneles készülék tökéletes a reggeli reggelik elkészítéséhez és még sok máshoz. Illatos gofrit és diót is süthet benne. 850 Watt teljesítmény elegendő 1 vagy 2 fő főzéséhez. A fekete-ezüst design zökkenőmentesen illeszkedik bármilyen dekorációba, a hőszigetelés pedig megakadályozza a kéz megégését.

A készülék burkolatát úgy tervezték, hogy a töltelék ne folyjon ki főzés közben. Van egy praktikus gombzár is. Az ügyfelek szerint a panelek nem karcolódnak vagy égnek meg még hosszú használat után sem. Egy tapasztalt vásárló megjegyzéseiből: “Jól főz tojást, szendvicseket készít, és jobban megpirítja a kenyeret, mint egy kenyérpirító. A fogantyúk használat közben nem melegszenek fel; nincs kellemetlen szag. Csak a test melegszik, de nem melegszik fel!” Ezekért a funkciókért szakértőink egy sort adtak a készüléknek a minősítésünkben.

Előnyök

 • sok melléklet;
 • fényjelző;
 • kerámia bevonat;
 • könnyű és biztonságos használat.

Hátrányok

 • nincs rekesz a vezeték számára.

REDMOND RMB-M613/1

Értékelés: 4.5

REDMOND RMB-M613/1

A Redmond kompakt készüléke segít az egészséges és ízletes ételek változatossá tételében. Szendvicskészítővel, gofrisütővel, grillsütővel és színes receptkönyvvel rendelkezik. Ebben a multisütőben csirkehúsokat és nuggetseket, halrudacskákat és steakeket készíthet. Használat közben nincs kellemetlen szag, és a levehető tányérokat főzés után könnyen le lehet törölni egy ruhával. Nagy előnye ennek a készüléknek, hogy minden ételt egyenletesen süt meg.

A multicooker megbízhatóságát és kényelmét számos jó vélemény tesztelte. Egy tapasztalt vásárló megjegyzései: “Néhány évvel ezelőtt vásároltam az RMB-M613/1 multicookert. Tetszett a könnyű használat, a panelek cserélhetőségének lehetősége, több mint 40 féle panel közül lehet választani. Gyorsan elkészül, a család nagyon elégedett a kekszekkel. Az egység a maximális számú modellre vonatkozó értékelésünkbe került.

Előnyök

 • a termék könnyű ápolása;
 • Egy adag mindössze 5 perc alatt elkészül;
 • az extra 40 főzőlap használható;
 • Be-/kikapcsoló gombbal rendelkezik.

Hátrányok

 • nem észlelték.

CENTEK CT-1450

Értékelés: 4.4

CENTEK CT-1450

Az orosz CENTEK cég készüléke 800 wattos teljesítményű, ami elegendő a mindennapi főzéshez. 3 cserélhető formát tartalmaz: grill/ gofri/ jégkrém gofri. A panelek gyorsan eltávolíthatók, egyszerűen a zárógombok megnyomásával. Könnyen tisztíthatók kézzel vagy mosogatógépben.

A felhasználók szerint ez az egyik legjobb modell a gofrisütéshez. Még napi használat mellett is sokáig tartanak a tartozékok, és semmi sem ég meg. Egy tapasztalt vásárló megjegyzései : “Minden nap használom, a férjem édesszájú, és minden este finomságokat készítek neki. Könnyen kezelhető, a gofri tökéletesnek tűnik”. A készülék a tartósság és a főzés magas színvonalú minősége miatt a rangsorunkban szerepel.

Előnyök

 • stílusos design;
 • 3 kivehető tányér;
 • automatikus zárás és LED kijelző;
 • csúszásgátló lábak;
 • a műanyag nagyfokú tartóssága;
 • lemezméret 226×148.5 mm.

Hátrányok

 • nincs termosztát;
 • Nem egy nagyszerű recept a könyvben.

Miért a multicooker?

Ez a készülék számos okból az egyik legnépszerűbb, de a leggyakoribbak a következők

 1. Egészséges ételek. A multicookerben olaj nélkül is főzhet, és ugyanolyan jó íze van, mint olajjal. Különösen ízletes cukkini gofri, PP pékáru speciális lisztekkel (rizsliszt és mások), hús és hal.
 2. Különféle ételek és egy szakácskönyv.Első pillantásra úgy néz ki, mint egy miniatűr gép. Mit tud főzni?? – Valójában, van egy csomó. Egy mini pizza a baráti összejövetelre, egy egészséges shawarma a kedvenc férfinak, vagy húsgombócok a nagycsaládnak.
 3. Előnyös.Ár multi-baker nagyon meglepő, összehasonlítva más eszközök a konyhában. Az árak 2200 rubeltől kezdődnek, és ez olyan jó, mint egy ilyen multifunkcionális eszköz.
 4. Sütő cseréje.A kekszek, a sült cukkini, a grillezett hal stb. a multisütőben ugyanolyan szinten főzhetők, mint a sütőben. Ez csak egy kisebb készülék, de könnyen használható. A cserélhető tartozékok könnyen eltávolíthatók és moshatók, a tapadásmentes bevonat pedig biztosítja, hogy nem ragadnak le.
 5. Bárhová elvihető.Ez a készülék különösen praktikus utazáskor. Ha új lakásba költözött, ahol nincs tűzhely, vagy elment a tengerhez, de szeretne házi készítésű ételeket enni – a multi-baker nem foglal sok helyet, és tökéletesen megbirkózik az ételek elkészítésével.
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: