Az 5 legkisebb mikrohullámú sütő csak fűtéshez

*A szerkesztő értékelése a legjobbakról. A kiválasztási kritériumokról. Ez a dokumentum szubjektív, és nem minősül jóváhagyásnak vagy vásárlási ajánlásnak. Vásárlás előtt szakértői tanácsadásra van szükség.

A legtöbb mikrohullámú sütőt élelmiszerek felolvasztására és felmelegítésére használják. Nincs szükség térre, időre és lehetőségekre. Kizárólag fűtésre tervezett kompakt mikrohullámú sütők. Szakértőink összeállították a mikrohullámú világ legapróbb képviselőit.

A legkisebb mikrohullámú sütő minősítése csak fűtéshez

Jelölés Helyszín Név Ár
A legkisebb mikrohullámú sütők rangsora csak újramelegítéshez 1 Gorenje MO20E1S 4 890 €
2 LG MS-2042DB 5 701 €
3 Hyundai HYM-D3027 4 290 €
4 Gorenje MO20E1W 4 777 €
5 Horizont 20MW700-1379CTW 3 900 €

Gorenje MO20E1S

Értékelés: 4.9

Gorenje MO20E1S
 1. Kapacitás: 20 Ltd
 2. Teljesítmény: 800 watt
 3. Átmérő tálca: 27 cm

A szlovén márka klasszikus, szabadon álló mikrohullámú sütő modellje minden konyha tökéletes kiegészítője. Praktikus alternatíva az ételek gyors felmelegítésére, ha már megfőttek, vagy kiolvasztására. A mikrohullámú sütő 2 üzemmóddal rendelkezik – automatikus melegítés és leolvasztás. Mechanikus vezérléssel és 27 cm átmérőjű forgatható tányérral. Kiváló minőségű zománcréteggel bevont mikrohullámú sütő belseje. Az ajtó üvegből készült.

A mikrohullámú sütő könnyen kezelhető az előlap jobb oldalán található két forgókapcsolóval. Ha kívánja, beállíthatja az ideális sütési időintervallumot – a sütő erre a célra legfeljebb 35 percet állíthat be.

A gyártó biztonsági óvintézkedést tett: automatikus kikapcsolási funkcióval és bekapcsolási zárral rendelkezik, amely lezárja, ha az ajtó nincs bezárva. A modell egyik legfontosabb jellemzője a gőztisztítás (AquaClean), amely biztosítja a termék összes belső felületének könnyed tisztítását.

LG MS-2042DB

Értékelés: 4.8

LG MS-2042DB
 1. Kapacitás: 20 l
 2. Teljesítmény: 700 W
 3. Tálca átmérője: 24,5 cm

A stílusos, ergonomikus mikrohullámú sütő nemcsak esztétikus, hanem rendkívül funkcionális is. A készülék szabadalmaztatott belső bevonata (EasyClean) mechanikusan és zsírral szemben ellenálló, így a főzés után az ételmaradékok könnyen megtisztíthatók. A márka 10 év garanciát vállal a védőbélésre.

Olvasson tovább  Bosch HGA23W155

A készülék ECO ON funkcióval rendelkezik a főzés utáni maximális energiatakarékosság érdekében. Egyszerűen érintse meg a gombot, és a mikrohullámú sütő energiatakarékos üzemmódba kapcsol, csökkentve a kijelző és a belső világítás intenzitását.

A Gorenje MO20E1W egyenletes mikrohullámú technológiával rendelkezik a gyors és mély hőhatás érdekében minden oldalon. Több tucat automatikus program a világ minden tájáról származó receptekkel, hogy a főzés gyerekjáték legyen.

A modell elektronikus vezérléssel rendelkezik. Füstüveg ajtókialakítás. Egy gombnyomással nyitható. Összesen 36 üzemmód, ebből 4 automatikus leolvasztás és 32 automatikus főzés. A hasznos funkciók közé tartozik a gyorsindítás, az időzítő, a lépésről lépésre történő főzés, a gyors kiolvasztás és a gyermekbiztos zár.

Hyundai HYM-D3027

Értékelés: 4.7

Hyundai HYM-D3027
 1. Kapacitás: 20 l
 2. Teljesítmény: 700 W
 3. A tálca átmérője: 24,5

Ez az ergonomikus, kompakt, fehér zománcozott mikrohullámú sütő modell forgatható tálcával rendelkezik. A termék kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, amely ellenáll a mechanikai igénybevételnek. Kis méretének köszönhetően tökéletesen elfér a legkisebb konyhában is. Szerény mérete ellenére a mikrohullámú sütő 8 főzési móddal rendelkezik. Időzítővel felszerelt a kényelmes főzéshez (maximális időintervallum: 60 perc).

A készülék vezérlése elektronikus: a kényelem érdekében a sütővel végzett műveletek minden paramétere megjelenik a kijelzőn. A fűtés és a leolvasztás, valamint a késleltetett indítási lehetőség és a gyermekbiztos zár mind kényelmesen vezérelhető a kezelőgombokkal. A készülék memóriája egy érdekes recepteket tartalmazó könyvvel van felszerelve.

Gorenje MO20E1W

Értékelés: 4.6

GORENJE MO20E1W
 1. Térfogat: 20 l
 2. Teljesítmény: 800 W
 3. A tálca átmérője: 27 cm

A szlovén márka újabb mikrohullámú sütője mikrohullámú sütők rangsorában, ugyanolyan funkcionalitással és felhasználóbarátsággal. Szabadon álló, fehér készülék mechanikus vezérléssel és LED világítással.

A modell egyik hasznos funkciója a gőztisztító funkció – tökéletes módja a készülék tisztán tartásának háztartási vegyszerek és extra erőfeszítés nélkül. Egyszerűen tegyen egy edény vizet a sütőbe, és aktiválja az AquaClean programot. Egyszerűen törölje át a mikrohullámú sütő falát egy nedves szivaccsal.

Olvasson tovább  A 9 legjobb Tefal serpenyő

A fényes, hosszú élettartamú LED világítás megvilágítja a mikrohullámú sütő belsejét, és sokkal kevesebb energiát fogyaszt, mint a hagyományos izzók. A gyártó nem feledkezett meg a felhasználók biztonságáról azzal, hogy a terméket biztonsági kapcsolóval szerelte fel. Az egyik hasznos opció a gyorsindító rendszer, amely lehetővé teszi, hogy a fűtési folyamat egy gombnyomással elinduljon.

Horizont 20MW700-1379CTW

Értékelés: 4.2

Horizont 20MW700-1379CTW
 1. Kapacitás: 20 l
 2. Teljesítmény: 700 W
 3. A tálca átmérője: 24,5 cm

A kompakt, szabadon álló, fehér házzal rendelkező mikrohullámú sütő digitális kijelzővel rendelkezik a könnyű időellenőrzés érdekében. Egyszerű mechanikus vezérlés nyomógombokon és forgatógombokon keresztül. A belső rész biokerámia zománc bevonattal rendelkezik: könnyen tisztítható, mivel a zsír nem szívódik be az anyagszerkezetbe. Egy főzési mód: kiolvasztás.

A Horizont 20MW700-1379CTW egyenletesen és gyorsan melegíti az ételt. Érdemes megjegyezni, hogy a tálca átmérője meglehetősen kompakt. A készülék vezérlése a forgó mechanizmussal és a gombokkal történik. Kijelző az idő ellenőrzéséhez és könnyen kezelhető gomb az elülső ajtón. Legfeljebb 5 fűtési teljesítményszint áll rendelkezésre.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: