Bosch MFQ 36460

Vettem1 hely értékelt:

A LEGJOBB HELYHEZ KÖTÖTT KEVERŐK

Ugrás a minősítésre

Bosch MFQ 36460 jellemzők

Általános teljesítmény

Típus helyhez kötött
Tál forgó, műanyag
Teljesítmény 450W
Sebességek száma 5
Extra üzemmódok turbo
Fúvókák száma 4
Mellékletek habverő habverő, tésztakampó
Test anyaga műanyag

Jellemzők

Felszerelés a munkaeszközök tárolására nincs
Gomb a fúvókák leválasztásához lásd
Védő tálfedél nincs
Gumírozott fogantyú nincs

Vélemények a Bosch MFQ 36460 készülékről

Előnyök:Több mint 6 éve használom. Van egy házi cukrászdám. A turmixgép végig ipari üzemmódban működik

Kozlova Zsenya


Előnyök:Ár, megjelenés
Hátrányok:Tíz hónappal a vásárlás után kiégett.

Sztrelnyikov Alekszej


Előnyök:nagyon jól gyúr és ver, nem túl zajos.100%-ban elégedett
Hátrányok:nem fedte fel

Felhasználó által elrejtett adatok


Előnyök:Jó mixer, alacsony zajszint, nagyon jól veri a tejszínt.

Csepkin Vjacseszlav


Előnyök:kompakt, gyors. Nagyon praktikus önálló keverőként vagy tállal használható.
Hátrányok:Szerintem nincs, mert ezt kerestem
Hátrányok:Kicsit zajos a tálban.

Pavel Korotajev


Előnyök:1.Sokáig tartott a keverő kiválasztása. Végül a planetáris és ez a modell mellett döntöttem. Végül vettem egy Bosch. A habverő csendesen ver, és a tál tökéletesen forog. 1 perc alatt felveri a fehérjét!!!!! Miért választottam a piezo állványt: a mindennapi főzéshez ez kényelmesebb. Kiveheti magát a keverőt, és egy másik tálban valami mást is felverhet, míg a bolygókeverőnek már át kell helyeznie és el kell mosnia a tálat, majd csak újra fel kell vernie a keverőt! 2. Kiváló minőségű anyag! A rögzítés olyan erős az asztalon, hogy nem lehet elmozdítani, hacsak fel nem emeled) Nagyon elégedett vagyok vele, sokáig tartott, amíg kiválasztottam. Vásárolja meg, nem fogja megbánni!
Hátrányok:Nem állnak rendelkezésre!

Natalja Jurijevna


Előnyök:Méretéhez képest erőteljes és csendes
Hátrányok:nincs
Hátrányok:Már régóta keresek egy keverőt, beleértve az ezen az oldalon található véleményeket is. Sok gondom volt a turmixgép kiválasztásával, beleértve néhány véleményt ezen az oldalon? ütvefúróval vagy fúrókalapáccsal? Sem a piskóta-, sem a piskótatészta nem tűri a nagyon kemény gyúrást, nemhogy a verést, t.. A tészta glutént fejleszt és talppá alakul. Természetesen ízléstől és színtől függően….A felvert tésztát kemény csúcsokká veri fel egy bummal. És a gombóc tésztája… Nos, akkor sajnálom – szerezzen egy álló keverőt vagy turmixgépet (van egy technológia, hogy ezt egy turmixgépben tegye, nagyon kényelmes és tiszta). Összességében a keverő a feladatához képest erős, mégis elég csendes, ami félrevezető és gyenge benyomást kelt. Kétségtelenül vegye el!!! Bárcsak ennek a gyöngyszemnek acél tála lenne, t.. Bizonyos süteményeket “vízfürdő” kísér.
Olvasson tovább  Kaiser HGG 62521 KB

Murar Katerina


Előnyök:Normál, megbízható és egyszerű keverő egy jó cégtől. Összhangban az általános leírással. Olcsó.
Hátrányok:Gyenge. Egyébként senki sem ígért 5 kopejkás ipari egységet))
Hátrányok:A Bosch szokásos keverője. A harmadik ilyen olcsó modell már megvan. Ez csak egy kézi keverő volt. Úgy döntöttem, hogy kipróbálom egy tállal. Általában praktikus, a lustáknak:) De anélkül is meg tudod csinálni. Nem lehet nagyon merev tésztát gyúrni. Sok mindent te sem tudsz belőle csinálni. Kenyértésztát készít, de fel kell tartania a keverőt, hogy ne nyomja ki a tésztát. Mennyi ideig tart a fogaskerék ezzel a művelettel – nem tudom))) Eddig jól megy. Az árat figyelembe véve – mindannyian elégedettek vagyunk vele. De természetesen egy fémből készült bolygókeverő sokkal érdekesebb lenne. Ha nem kerülne annyiba, mint egy öntöttvas híd!

Alesharov Oleg


Előnyök:Nagyszerű segítő a konyhában! Már háromszor használtam, és nagyon elégedett vagyok. Amíg keveredik, addig további hozzávalókat készítek, vagy formákat készítek (tegnap muffinokat készítettem). Választható kézi és félig kézi készülék opcionális tartozékokkal. Végül jobban tetszett. Mindenkinek ajánlom, aki kételkedik.
Hátrányok:Nincsenek hibák számomra

Fedoseeva Jekatyerina


Előnyök:Nagyszerű kekszek, muffin tészta, csendes, csendes
Hátrányok:Nincs turbó üzemmód
Hátrányok:

Ukraintseva Svetka

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: