Bosch MFQ 36480

Vettem2 hely a minősítésben:

LEGJOBB KÉZI MIXER

Tovább a minősítéshez

Bosch MFQ 36480

Általános jellemzők

Típuskézi
Teljesítmény450W
Sebességek száma5
További üzemmódokturbo
Fúvókák száma4
TartozékokAprítógép, habverő, tésztakampó, turmixgép
A tok anyagaMűanyag

Különleges jellemzők

Felszerelés az edények tárolásáranincs
Fúvóka kioldó gombvan
Védőfedél a tálonnincs
Gumírozott fogantyúVan egy

Vélemények a Bosch MFQ 36480-ról

Előnyök:Ár-érték arány. Az aprító félelmetes. Nagyon könnyen használható. Gyors összeszerelés és szétszerelés. A turmixgép elég erős.
Hátrányok:Műanyag csavarok a habverő tartozékokon.
Hátrányok:Ajánlott.

Felhasználó által elrejtett adatok


Előnyök:Jó, csendes, funkcionális, erős, megbízható
hátrányok:nem, nincs
Hátrányok:Jó termék, erősen ajánlott, mindig jó termék, tökéletes ajándéknak például

pogo maryov vladimir


Előnyök:Made in Slovenia!!! (ami kellemes meglepetés volt). Látom, hogy. A fogantyú gumírozott volt, nem csúszik a kézben, nagyon szép és kényelmes a kézben tartás. Nagyon csendes működés. Erőteljes. Jó térfogatú poharak.
Hátrányok:Még nem jelent meg.
hátrányok:Én csak a műanyag illesztések miatt aggódom, de a régi német turmixgépnek is műanyag illesztései voltak, és több mint húsz-három évig tartott. Remény az európai minőségre.

Rum Vladimir


Előnyök:Úgy teljesít, ahogy kell: vágja és fújja a fúvókákat, ahogy kell. Csendesen működik. 2 év alatt nem érkezett panasz.
Hátrányok:Javíthatatlan. A Bosch nem gyárt kuplungot ehhez a modellhez, a szervizközpontok a teljes motoregység cseréjét javasolják, ami majdnem annyiba kerül, mint egy új keverő.
Hátrányok:A feleségem felvert néhány sűrű keveréket egy turmixgép és turmixgép habverővel fordult a műanyag hüvely ülés (A hely, ahol a habverő be van helyezve). Hasonló alkatrészek ára 200-500 rubel. De a gyártó nem gyártja ezeket az alkatrészeket. Most már csak turmixgépünk van, turmixgép nélkül)))

Vetrov Alexander


Előnyök:erős, megbízható, könnyen használható.
Hátrányok:egy év használat alatt nem találtak semmilyen hibát.
Hátrányok:Nagyon praktikus és minőségi turmixgép, helytakarékos, szép habverő tartozék, szép turmixgép tartozék, az aprító is nagyszerűen tisztítható és jól aprít, nagyszerű konzervdoboz fedéllel, nincs kínai szag.

guzhov evgenii


Előnyök:Ez egy jó turmixgép volt, praktikus, multifunkcionális.
Hátrányok:A teljesítmény egy kicsit hiányzott. Kudarc 1,5 év után. Nem javítható.
Hátrányok:Most (2016 áprilisában) nem éri meg a pénzt, másfél évvel ezelőtt az ár-érték arány rendben volt.

Filatova Elena


Előnyök:Tökéletesen veri, gyúrja, vágja, aprítja. Tartósság a versenytársakhoz képest. Nagyon kevés helyet foglal. Nagyobb teljesítményű, mint néhány önálló keverő, állítólag 600 W-os teljesítményével.
Hátrányok:A műanyag törékenységének tulajdonítható, amely a turmixgép alatti csészéből és az aprító táljából készül (a csésze és a tál alján lévő műanyagdarabok letörtek, de funkcionális céljukat nem befolyásolják.). Ezeket a műanyag poharakat egyszerűen nem kell leejteni )))) és így a hibák egyszerűen nem léteznek!!!
Hátrányok:A keverőgépet már 9 éve örömmel használom. Nélkülözhetetlen a konyhában. A pengék aprítanak, a turmixgép aprít, és kiváló házi majonézt készít. De sajnos a motor tegnap kiégett. keresni fogom a halott barátom helyét.

A felhasználó elrejtette adatait


Előnyök:3 eszköz egyben
Hátrányok:Törött. Három készülék egyben
Hátrányok:Az eredményekre nem lehet panasz – a krém a tortán kiváló, a leves pürésített, a darált csirke a szelethez csak apróra vágott, de….4 év nagyon óvatos és ritka használat után (havonta néhányszor) a motor kiégett. Belül minden olyan gyenge, szuper olcsó. Bosch csalódást keltő. Kisgépek csak Brown most.

yevloba


Előnyök:Minden a tökéletességről szól!
Hátrányok:Nem
Hátrányok:Nagyszerű azoknak, akik nem túlságosan megszállottjai a főzésnek. Minden lényeges dologgal rendelkezik: fém lábak, horgok, habverő tartozékok, csodálatos aprítógép! Megvettem ezt a szüleimnek, és alig várjuk, hogy! A régi Bosch 9 évig tartott – a műanyag “láb” szétszakadt, eltörte az aprító csészét, de a motor még mindig jól működik! ) Van egy tálas keverőgépem, és azt hiszem, ez nagy előny. De ez azoknak szól, akiket nem zavar a konyhában az extra kapacitás ))) Minden bejelentett jellemzőnek megfelel. Nagyszerű minőség, nagyszerű modell.

Galukhina Anasztázia


Előnyök:+ Erőteljes + csendes + Jól összeszerelt, jó anyagokból készült
Hátrányok:– Nem túl praktikus felhúzni a kábelt, de ez az, ami a legtöbb kis készüléktől szenved
Hátrányok:Nagyon elégedett vagyok vele. Kiváló, gyors, és ami fontos, nem túl hangos. A tálak műanyagja vastag, egyikükön tapadókorongok vannak, hogy megakadályozzák a csúszást. A keverő jól össze van szerelve, semmi sem nyikorog sehol. A fogantyú kényelmes, a műanyag könnyen tisztítható, nem túl nehéz, nem fáradt tartani, még akkor is, ha a tojásokat habosra kell ütni. A drótot úgy távolítják el, hogy a keverő köré tekerik, így gyakran lecsúszik, de őszintén szólva, nincs sok hely, hogy egy normál “tartót” zsúfoljanak be a drótnak. Összességében ajánlom.

Seidman Valerie

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: