Bosch MUM4880

Vettem1 hely a rangsorban:

A legjobb kombi gőzölők

Ugrás a minősítésre

Bosch MUM4880 műszaki adatok

Általános teljesítmény

Típus konyhai robotgép
Teljesítmény 600 Watt
Mély serpenyő kapacitása nincs adat
Blender van
Az ellenőrzés sebességek száma: 4

Jellemzők

Juicer citrusfélék esetében
Grinder elérhető a
Blender nincs
A mellékletek Tésztakampó, habverő, reszelő a tartozékok száma összesen: 9

Különleges jellemzők

Verzió tok: műanyag
Tárolórekesz a kancsó rögzítéséhez Van egy
tápkábel tárolórekesszel, hossza 1.20

Bosch MUM4880 vélemények

tulajdonságai:Funkcionalitás, tömörség, csendesség
Hátrányok:Mosás, összeszerelés, de ehhez hozzá kell szokni. Ha szeretsz lovagolni, szeretsz szánkózni, ahogy mondani szokták
Hátrányok:Ajánlom, nagyon hasznos a konyhában, és megkönnyíti a feleségem életét

turmixgép


Előnyök:Multifunkcionális
Hátrányok:Sok helyet foglal el.
Hátrányok:Ez a készülék már 10 éve a birtokomban van. Azóta semmit sem változott. Rendszeresen használom. Nekem minden tetszik. Vannak olyan dolgok, amelyeket javítani lehetne, mint például a húsdaráló helyzete (túl magasan vagy túl alacsonyan van elhelyezve), a turmixgépet nehéz szétszerelni, a gyümölcscentrifuga helyzete olyan, hogy ijesztő, hogy erősen nyomja meg, a reszelő túl kicsi vagy túl nagy a készletben. Mostanában a lemezjátszó elkezdett kopogni. Remélem, hogy ilyen sokáig fog szolgálni)))) A nővérem irigyelt engem, ő is vett egy ugyanilyet (most nekem egy műanyag testű turmixgépem van, nekem meg egy üveg). Az ára 10 év alatt nem sokat változott, 7 rubelért vettem!.

A felhasználó elhallgatta az adatait


Előnyök:Elég funkcióval rendelkezik ahhoz, hogy minden szükséges dolgot elvégezzen (daráló, daráló, turmixgép, gyümölcscentrifuga stb.).Kompakt, de elég erős.
Hátrányok:Vannak problémák a csésze alakjával, amikor a turmixgépet használja (a termék csak lebeg a csésze oldalán, kivéve persze, ha folyékony)
Hátrányok:összességében egy jó turmixgép a pénzéért, de nem “nagyszerű” a turmixgép miatt
Olvasson tovább  A 12 legjobb fagyasztóláda

Vinogradov Mihály


Előnyök:Nagyszerű termék, funkcionalitás.
Hátrányok:Nem lehet eltávolítani a vezetéket.

Nek Boris


Előnyök:Kompakt. Nem zajos. Nem drága.
Hátrányok:Nincs szeletelőberendezés
Hátrányok:Már régóta keresek egy kombájnt, akartam egy Kenwoodot, mert korábban használták, de sokszor drágább. Ezt a modellt választotta a sok összehasonlítás és a vélemények elolvasása után. És nagyon boldog vagyok! Mostanában használom, de szinte minden nap! Főleg a húsdaráló és a tésztaosztó miatt vettem meg, és használom őket. Nagyon kényelmes számomra, könnyen tisztítható. Kipróbáltam a darálót – rendben.

Kochetkova Alexandra


Előnyök:multifunkcionális, erős, praktikus, könnyen összeszerelhető és kiváló minőségű
Hátrányok:Klassz készülék, szerintem nem zajos (persze van zaj, de nem érzed úgy, mintha kifutópályán lennél), elég erős, minden feladatával maximálisan megbirkózott. Nagyszerű minőség és nagyon éles kések/pengék – az egyetlen dolog az, hogy minden alkalommal, amikor azt hiszem, hogy kézzel mosom őket, az egész szivacsot le fogom őrölni, ezért megpróbálom óvatosan és finoman mosni őket, bár szinte minden rész mosogatógépben mosható. Az utasítás nem teszi lehetővé a késbetét és természetesen a főtest mosását. Nagy előnye, hogy nagyon kényelmes, gyorsan és könnyen összeszerelhető, és több készüléket is helyettesít egy darabban. Minden szorosan, biztonságosan illeszkedik, nincs rezgés munka közben, minden nagyon jól és lelkiismeretesen készült. Annyira örülök, hogy végre van egy szép, stílusos, multifunkcionális tartozék a konyhámban.

lena petukhova

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: