Fornelli PGA 45 Fiero WH

Foglalt1. hely a rangsorban:

A LEGJOBB OLCSÓ GÁZFŐZŐLAPOK

Ugrás a rangsoroláshoz

Fornel jellemzők

 • PGA 45 Fiero WH

  Általános előírások

  A lemez típusagázfőzőlap
  Telepítésfüggetlen
  Méretek (szélesség x magasság)45 x 51 cm
  Beépítési méretek (szélesség x magasság)42.6 x 45.5 cm

  Égők

  Panel anyagaedzett üveg
  Összes égő3
  Gázégők3
  Express égők1
  Triple Crown gázégők1

  Vezérlőpanel

  A főzőlap elrendezéseElöl
  Kapcsolókforgó
  Elektromos gyújtásvan, automatikus

  Jellemzők

  Gázégő vezérlésvan
  Öntöttvas rácsokelérhető a
  Színeségős főzőlap – fehér
  További információOpciók: gázfúvókák, adapter WOK edényekhez

  Vélemények a Fornelről

 • PGA 45 Fiero WH

  Előnyök:Szokatlan megjelenés, nagy, erős égők, könnyű ápolhatóság, jó ár
  Hátrányok:Még nem vettem észre
  Hátrányok:Már körülbelül két hete használom, egyáltalán nincs probléma, és azt hiszem, ez továbbra is így lesz, kiválóan megbízhatónak tűnik, és az összes mechanizmus egyértelműen működik

  Vika Vodanova


  Előnyök:– Az égőkön Made in Italy felirat van feltüntetve. A remény csillogása – fém fogantyúk – wok főzőlap – gumitömítés a belső felületen a folyadékok szivárgásának megakadályozására. Nem láttam még ilyen tömítést másokon
  Hátrányok:– CHETAI! A matrica a belsejében eltemette a reményeimet – Ár! Ugyanezért az árért az európai analógot is választhatja – dugó nélkül. Bár ez manapság mindenkivel így van
  Hátrányok:Szükség volt egy kis agglegény és könnyű panelre. Nincs sok választási lehetőség ezeken a. Ez tűnt a legszimpatikusabbnak. Lássuk, hogyan viselkedik. Megváltoztathatja az értékelésemet felfelé vagy lefelé UPD. A nagy égő fütyül és égett gumi szaga van. A bűz már egy hónapja ott van, és nem akar elmúlni. Az öntöttvas durva és nem lakkozott – nehéz forgatni rajta a serpenyőket. A középső főzőlapot gyakran kell beállítani – szétválasztja. A pozitívum, hogy a nagy főzőlap egy szörnyeteg. Mindent pillanatok alatt felforral.

  Az alja: Az alja túl nagy


  Előnyök:Nagyon tetszik, ahogy kinéz!!!
  Hátrányok:nincs
  Hátrányok:Természetesen nem csak a panel megjelenésével vagyok elégedett, hanem a funkcióival is. Először is, a telepítés független, és egy égő van egy hármas koronával. Másodszor, edzett üvegből készült, és a vezérlés az elülső részen található. A rácsok öntöttvasak, ami szintén nagy pluszt jelent. Az elektromos gyújtás automatikus. Általánosságban elmondható, hogy ennek a panelnek a megvásárlása nem maradhat el, úgy tűnik számomra.

  Tamara Pajova


  Előnyök:nagyszerű munkafelület tisztítás könnyű megjelenés nagy égő ideális a piláf főzéséhez)
  Hátrányok:még nem azonosították
  Hátrányok:De még mindig nem értem, hogyan kell telepíteni megfelelően? Nem hiszem, hogy ki kellene állnia a munkalapból, úgy gondolom, hogy teljesen egy szintben kell lennie a felülettel!! Vagy tévedek?

  Mockingbird Vyacheslav


  Hátrányok:3 nagy égő, a rácsok könnyen eltávolíthatók és t.. a tűzhely könnyen tisztítható. Az automatikus gyújtási mechanizmus késedelem nélkül működik, maguk a kapcsolók közel vannak egymáshoz és elég nagyok, de nem kényelmetlenek. Egy hete használom, imádom. Megjelenés szép.

  Kasharin Lena


  Előnyök:Nagyon szép. Könnyen tisztítható – csak törölje le egy ruhával vagy szivaccsal. Az égők kényelmesen helyezkednek el – egyszerre három is kényelmesen használható, az edények jól elférnek rajta. A víz nagyon gyorsan forr a legnagyobb égőn.
  Hátrányok:Ha nagyon válogatós vagy – az öntöttvas rácsok néha nem illeszkednek tökéletesen.
  Hátrányok:Ha Ön nem magas, kérjük, vegye figyelembe, hogy az öntöttvas rácsok magassága meglehetősen magas, ezért az edények és serpenyők magasabbak lesznek, mint amihez Ön esetleg hozzászokott. Én a 157 cm-es magasságommal még mindig szokom.

  A felhasználó elrejtette adatait


  Előnyök:Gyönyörű kompakt funkcionális
  Hátrányok:Az edények és serpenyők könnyen felborulhatnak Úgy tűnik, hogy nincs gázszabályozás A legnépszerűbb égő (a középső) messze van
  Hátrányok:Moszkvában a javítások során alig találni raktáron. Elvégzi a funkciót és jól néz ki, de van néhány hátránya is.

  Ilya Kleymenov


  Előnyök:Nagyon elegáns kialakítás. Tökéletesen illeszkedik egy kis konyhába. A Bok-égő úgy működik, mint egy hegesztő.
  Hátrányok:Még nem észlelték
  Hátrányok:Kétségeim voltak a három égővel kapcsolatban, de a gyakorlat azt mutatja, hogy többre szinte soha nincs szükség. Egy nagyszerű modell. Minden hiba, csípés stb. nélkül készült.. Az üveg tartósságát még nem tesztelték.

  Szergej Makarov


  Előnyök:Megjelenés, minőség, kényelem.
  Hátrányok:Nem vettem észre
  Hátrányok:Minden úgy működik, ahogy a konyhai készlettel megrendeltük. Kényelmes minőségi fogantyúk. Az automatikus gyújtás jól működik.

  Shutenko Vadim


  Előnyök:Tetszik, hogy ez a főzőlap 3 égővel rendelkezik, nem pedig 4 égővel, ahogy az gyakran előfordul. Három mindig több mint elég nekem. Van gázvezérlő – ez a biztonságot szolgálja. Automatikus gyújtás (a régi, automatikus gyújtás nélküli gáztűzhely után – ez egy plusz).
  Hátrányok:Egyszerű és szép megjelenésű gáztűzhely, kényelmes főzni rajta.

  Korchazhkina Albina

 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: