Indesit PAA 642 BK

Vettem3. hely a minősítésben:

LEGJOBB OLCSÓ GÁZ FŐZŐLAPOK

Megy az értékeléshez

Jellemzők Indesit PAA 642 BK

Általános teljesítmény

A panel típusa gázfőzőlap
Telepítés független
Méretek (szélesség x magasság) 58 x 51 cm
Beépített méretek (SzxH) 55.5 x 47.5 cm

Égők

Panel anyaga zománc
Égők összesen 4
Gázégők 4
Express égők 1

Vezérlőpanel

A főzőlap elhelyezése az oldalon
Kapcsolók pivotáló
Elektromos gyújtás automatikus

Jellemzők

Gázégő vezérlés Van egy
Színes égős főzőlap – fekete

Indesit PAA 642 BK vélemények

Előnyök:Szép szín, személyesen még jobban néz ki, mint a képen… Nagyon tetszik ez a tűzhely, és jól néz ki a konyhában. Nyár eleje óta használom
Hátrányok:nem találok
Hátrányok:Nagyon fontos számomra, hogy gázvezérléssel rendelkezik, van egy gyermekem otthon, így időben kell lennie mind a főzéshez, mind a számára. Egyébként egy kényelmes tűzhely és nem túl drága. A rácsok szokatlan formája egy plusz – jobban néz ki, mint általában. A négy elektromos gyújtású égő nagyon kényelmes a főzéshez, gyakran főzök egyszerre több ételt, így tudom, miről beszélek

Alisa Korobeinikova


Előnyök:Ár-érték arány. Gyönyörű zománcozott felület, amelyen fél év elteltével sem keletkeztek karcolások. Kényelmes forgókapcsolók. Elektromos gyújtás
Hátrányok:nincs
Hátrányok:Ez egy szép tűzhely, tetszik. Egyáltalán nem akartam üveg vagy acél – így a zománcozott felület volt a legjobb választás. Kényelmesebbnek érzi magát a konyhában. A forgókapcsolók is ismerősek számomra, bár az oldalán helyezkednek el, de még kényelmesebb az edények, különösen a nagy edények tűzről való levétele vagy levétele. A főzés szempontjából a tűzhely jól felmelegszik, nem igazán panaszkodhat.

Alisa Efimenko


Előnyök:Megfizethető ár, kellemes design
Hátrányok:A felépítés sok kívánnivalót hagy maga után.Egyrészt a panelt rosszul rögzítették az összeszereléskor a kapcsolók oldalán. A hiba nem okozott különbséget a munkalapra való felszereléskor, de még mindig nem szép. Nincs dugó a gyújtózsinóron.
Hátrányok:Összességében egy jó panel opció az árkategóriájában
Olvasson tovább  Vestfrost VF 566 MSLV

Chigorina Julia


Előnyök:Zománcozott felület, elektromos gyújtás
Hátrányok:Miután a szovjet főzőlapunk ez a panel csak egy dal. Nem látok semmilyen hátrányt
Hátrányok:A forgatható gombok számomra egy kicsit természetesek, és az oldalra szerelt oldalsó kapcsolók még kényelmesebbek a főzőedényeknek a tűzhelyre való felhelyezéséhez és eltávolításához. Az elektromos gyújtás persze már szinte mindenhol megtalálható, de még mindig nagyon örülök, hogy ott van, különösen, ha visszaemlékszem a régi tűzhelyre, amely nem rendelkezett vele. De ez a panel szép, öröm használni.

Vera Balanenkova


Előnyök:Különösen tetszik a gyönyörűen zománcozott felület és a szokatlan, de könnyen használható kapcsolóelrendezés.
Hátrányok:Semmi komolyabb probléma, de sokáig tartott, mire megérkezett, így már eléggé vártam
Hátrányok:Még jó, hogy a régi autómban nem volt automata gyújtáskapcsoló. Én a zománcozottat választottam, annak ellenére, hogy volt már fém és üveg alternatívám, mert szerintem szebben néz ki. A főzés igazi öröm számomra, a tűz egyenletesen és fütyülés nélkül ég…

Nina Tomnova


Előnyök:gáz, ár, forgatógomb
Hátrányok:Szeretem az egészet
Hátrányok:Minden tetszik, a főzőlap nagyon kényelmes és könnyen kezelhető, először megzavartak az oldalsó kapcsolók, de aztán rövid idő alatt megszoktam, nagyon. a legjobb az egészben, hogy ez a gáz és elfogadható áron, így tetszik nekem.

Natalia Romanchuk

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Cybulya Guculka

Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: