Moulinex HM 4121

Vettem4. hely a rangsorban:

LEGJOBB HELYHEZ KÖTÖTT KEVERŐ

Ugrás a minősítésre

Specifikációk Mo
    inex HM 4121

Általános teljesítmény

Típus helyhez kötött
Tál Forgó, műanyag
Teljesítmény 450 W
Sebességek száma 5
További üzemmódok turbo
Bitek száma 2
Mellékletek habverő, tésztakampó
test anyaga műanyag

Jellemzők

Tárolóeszköz edények számára nincs
Gomb a fúvókák leválasztásához ott
Védőfedél a tálon nincs
Zsinór feltekercselő nincs
Gumírozott fogantyú nincs

Mo vélemények
    inex HM 4121

Előnyök:Erőteljes, gyors és könnyen rögzíthető keverő a testhez, viszonylag csendes.
Hátrányok:Nincsenek
Hátrányok:Turbó üzemmód

Rudnev Denis


Előnyök:Levehető az állványról a habverővel együtt, forgó tál, viszonylag alacsony ár
Hátrányok:furcsa zaj alacsony fordulatszámon történő munkavégzéskor
hátrányok:Vásárolt egy régi Philips helyett, amely szintén egy tál volt egy állványon, és az oldie körülbelül 20 évig tartott. Eddig meglehetősen kétértelmű benyomás. Egyszer főtt, egyszer felvertem. Szerintem jó lenne beszerezni valamit pluszban, egy rendes álló keverőt, és ezt használhatnám segédeszközként.

Margarita királynő


Előnyök:Nagyon erős. Gyorsan felveri a krémet.
Hátrányok:Nem húzza jól a vastag tésztát, a legjobb, ha nem kockáztatja meg.
Hátrányok:Több mint egy tucat éven át jól szolgált engem (Mo
    inex HM 412) Rendszeres használat esetén hetente egy vagy több alkalommal. Mindezekkel a hátrányokkal rendelkezik, és az egykori Philipsnek nem voltak ilyen problémái, de nem volt tartós. Kerestem egy cserét, de rájöttem, hogy inkább bevinném javításra, talán csak egy kiégett biztosíték volt…

io25


Előnyök:erőteljes, tállal
Hátrányok:1) állítható sebesség. még az első sebességen is túl erős. 2) a légáramlás iránya túl rossz, és a légsugár már az első fordulatszámon is az egész tálba fújja a levegőt. Ezenkívül, ha a bajuszok fröccsenést képeznek – egy légsugár is elfújja őket. így csak egy helyre lehet önteni 3) ennek következtében az állvány alja a fröccsenéstől koszos lesz, így el kell mosni a dolgot. 4) a tál lehetne egy kicsit nagyobb a teljesítményéhez képest, talán ez megoldaná a fröccsenés problémáját. 5) A spatula anyaga vékony, puha műanyagból készült. Még folyékony tésztával sem végez túl jó munkát a tál falához tapadó tészta szétválasztásában
Hátrányok:Nem vettem volna észre ezeket a hibákat, ha soha nem használtam volna normál keverőt, és feltételeztem volna, hogy így kell lennie. kivéve az utolsó Philips készülékemnek nem voltak ilyen hátrányai, de nem tartott örökké. De általában a sűrű tésztához, ha nem adja hozzá vagy önti “menet közben” – ez egy normális eszköz, különösen akkor, ha nincs olyan sütőgép, amely önmagában gyúrja a tésztát, és sokkal csendesebb.

orryon


Előnyök:Kényelmes, ha nem kell állandóan a kezében tartania. És nagyon praktikus, hogy szükség esetén kézbe vehető.
Hátrányok:Tál alakja. Kényelmesebb lenne, ha kúp alakú tállal rendelkezne. A négyzet alakú hagy veretlen tésztát a falakon. Általában ez sem jelent problémát, mivel a keverőt a kezünkben levehetjük, és néhány másodpercig keverhetjük, ami a falakon van. Plusz van egy spatula. Amikor először kinyitottam, nagyon kellemetlen műanyag szag volt. De ez is gyorsan elmúlik
Hátrányok:Összességében a készülék nem rossz. Alapvetően egy win-win helyzet, és a legfontosabb dolog az, hogy kényelmes a használata, nem kell a kezében tartani, amikor ostorozunk.

Litvinova Irina


Előnyök:helyhez kötött vagy kézi készülékként használható. Kompakt. Kényelmes a kézben. Nagyon könnyen tisztítható.
Hátrányok:Nagyon gyakran és hosszú ideig használtam. Zajos, mint minden keverő. Remekül ver, és tökéletesen gyúrja a tésztát a horgokkal. Mindenkinek ajánlott.

meg nem nevezett Júlia


Előnyök:Egy normális keverő után ez egy ünnep. Mindent és mindenkit megkorbácsol. Kéz nélkül. A keverő levehető az alapról és kézzel is használható.
Hátrányok:Néha a fedél nagyon hiányzik. Nagyszerű lenne egy nagyobb tál és egy tartalék (de ezek nem hátrányok, csak kívánságok)
Hátrányok:Nagyszerű keverő az árához képest

Jevdokimova Elena


Előnyök:Erőteljes))))
Hátrányok:NEM és NEM
Hátrányok:Nagyszerű keverő, kötelező vásárlás!! Mindent gyorsan megver. A mixer levehető a platformról, és nem kell kihúzni a habverőt, és nem kell a tésztát a konyhában szétfröcskölni. Erőteljes, nem büdös, még a vastag tésztát is összekeveri Már egy éve használom, és nagyon boldog vagyok, hogy használom)))) hurrá-rá-rá-rá És akinek kisgyereke van, ez egy igazi gyöngyszem, csak fogj mindent, és menj és szórakoztasd a babát, nem kell állni és várni, hogy működjön!. Elégedett vagyok vele! Kicsit zajos, de nem nagy ügy….

irina uskova

Olvasson tovább  Az 5 legerősebb páraelszívó a konyhákba
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: