Philips HR7778

Kölcsönvett2 hely minősítés:

A legjobb gyümölcscentrifuga funkcióval rendelkező konyhai robotgépek

Ugrás a rangsoroláshoz

Philips HR7778 jellemzők

Általános jellemzők

Típus Kombinálja a
Teljesítmény 1000 Watt
Tál kapacitása 3.4
Blender igen, 1. kötet.5
Vezérlők Sebességek száma: 12, max. Forgási sebesség: 19000 rpm, impulzus üzemmódban

Tartalmazza a

Juicer citrusfélék/Universal
Grinder nincs
Chopper Nincs
Mellékletek többfunkciós kés, tésztakampó, habverő tartozék, szeletelő tartozék: 1 tartozék tartozékok száma összesen: 11
Spatula van

Jellemzők

Tervezés ház: műanyag
Tápkábel Tárolórekesszel, hossza 1.20
Gumilábak elérhető a
További információk Állítható vágókorong 1-7 mm-es szeleteléshez; 3 programozható üzemmód

Philips HR7778 értékelések

Előnyök:Gyorsan aprít és reszel gyümölcscentrifuga két másodperc alatt kiprésel egy pohár levet az almából Univerzális kés egy perc alatt darál egy hagymát és egy kiló húst darált hússá Tökéletesen felveri a tojásokat sűrű, nem folyós habbá A túlterhelési védelem elektromos, nem mechanikus (ami eltörik és cserére szorul) A tésztakampó valóban tésztát gyúr A fő tál nagy, sok termék befogadására alkalmas
Hátrányok:A turmixgép egy háromkörös. Néhány héttel a tál megvásárlása után egy műanyagdarab letört a fogantyú rögzítési pontjánál. Oldalról alig látható, de a fogantyú kissé elkóborolt, és kérdéseket hagy a kombájn kivitelezésének vagy kialakításának minőségével kapcsolatban. A reszelő/aprító/szeletelő tárcsák meglehetősen nagy alulméretezett darabot hagynak, a toló alja és a tárcsa felülete közötti nagy távolság miatt A gyümölcscentrifugában szintén alulméretezett darabokat hagy az almából, de kicsi. Nincs kockázó tartozék, még opcionális tartozékként sem, bár ilyen tartozék létezik a Philips termékcsaládban. De ez nem alkalmas erre az adott kombájnra. Nagyon kiábrándító!
Hátrányok:Elégedett a kombájnnal. Kivétel nélkül minden funkciót használunk, a gyümölcscentrifugát minden nap használjuk, almalevet préselünk. A finom szeletelőtárcsa tökéletes a zöldségsaláta szeleteléséhez. Az uborka, a paradicsom és a paradicsomszeletek egyenletesen vékonyak és szögletesek, és sokkal rendezettebbek, mint a darálótárcsán. A szeletelőtárcsán egy praktikus fogantyú található a magasság változtatásához, 1 és 7 mm között. Megvásárolta a HR7989/90 aprítógép tartozékot, az epret cukorral pürévé őrli, egyetlen harapás nélkül, néhány másodperc alatt elvégezhető. Csak a turmixgép okozott csalódást. A betakarítógép fő egysége mindig az asztalon áll, így a betakarítógépet minden nap használják, és komolyan megkönnyíti a konyhai munkát. Oroszországban, ellentétben Ukrajnával, ezt a gépet nem értékesítik, ezért Németországban rendeltem meg. Az ár Oroszországba történő szállítással ugyanaz, mint amit Ukrajnában árulnak. Kár, hogy a Phillips tisztázatlan marketing okokból nem hozza ezt a modellt Oroszországba, és nem gyárt hozzá mellékletet, hogy szeletelje és kockára vágja, hihetetlen mulasztás.
Olvasson tovább  Az 5 legjobb üvegedény gyártó

Alexander Jurijevics


Előnyök:Sok különböző tartozék; praktikus tárolódoboz a kések számára; kefe a kombájn tisztításához mellékelve; tapadókorongok, amelyeknek köszönhetően egyáltalán nem mozog munka közben; gyümölcscentrifugák (normál és citrusfélék); gyönyörű (rozsdamentes acél)
Hátrányok:Zajos, de zajosabb, mint más gépek; elég sok helyet foglal – az összes tálnak kell egy hely, ahol szétterülhet a konyhában; darálók a kávé, rizs stb. aprításához.. A készletben nem szerepel, a weboldal külön kínálja (HR7989/90), de nem világos, hol lehet megvásárolni és mennyibe kerül; a kézikönyv egyszerűen használhatatlan – túl lakonikus, nincs részletezés
Hátrányok:Eddig nem sok tapasztalatunk van a használatban, de nagyon elégedettek vagyunk a termékkel. Nagyon elegáns, jól néz ki a konyhában. Tökéletesen ellátja funkcióit – vágja, korbácsolja, szeleteli stb.. Minden kés/lemez a fedeles dobozban van elhelyezve. De a doboz, amelyben a kombájnt árulják – nos, nagyon hatalmas, arra számítottunk, hogy kevesebb, mint háromszoros lesz :) P.S. a lemezek a következők: – szeleteléshez; – aprításhoz (kétoldalas, finom és durva aprítás); – durva szalma szeleteléséhez; – chips készítéséhez; – aprításhoz. P.P.S. Eleinte sokáig tartott megtalálni azt a dolgot, amire a korongokat rakod – a késtömb belsejében van elrejtve :))

A felhasználó elrejtette adatait

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Cybulya Guculka

Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

Comments: 1
  1. Ádám

    Kérdés lenne, hogy a Philips HR7778 modellnek milyen funkciói vannak és mennyire könnyű kezelni?

    Válasz
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: