Rolsen RG-1410

Vettem3 hely a minősítésben:

A legjobb elektromos grillek álló rostélyokkal

Ugrás a minősítésre

Rolsen RG-1410 jellemzők

Általános teljesítmény

Típusgrill
Teljesítmény1400 watt
test anyagakombinált
A irányításamechanikus
Hőmérséklet-szabályozásvan
Tapadásmentes bevonatvan
Zsíros csepegtető tálcaelérhető a

Jellemzők

További információhőszigetelt test

Rolsen RG-1410 vélemények

Előnyök:Ár és minőség, levehető felületek, mosogatógépben könnyen tisztítható. Két éve használom.
Hátrányok:Nem.

A felhasználó elhagyta az adatait


Előnyök:-Olcsó – kivehető tálak
Hátrányok:-Görbe összeszerelés – nincs kikapcsoló gomb
Hátrányok:Az én konkrét termékemmel a következő probléma volt: a tálak nem tapadtak megfelelően a grill elemhez, és ennek következtében lassan és rosszul melegedtek. Burgonya szeleteket 1 cm vastagságban kb. 20 percig főzve, íze főtt, szürkés-sárga, fehér csíkokkal;) Részben a probléma megoldódott a terhelés vagy az állandó nyomás telepítésével a kézzel (a fogantyú szerencsére hőszigetelt). A termosztát lényege csak elvész, mivel a grill mindig hidegebb, mint kellene, még maximális beállításnál is. De vannak jó vélemények, így úgy tűnik, a minőség közvetlenül a Liao nagypapa mérgezésének mértékétől függ, aki a grillt egy szűk pincében szereli össze. balszerencsém van. Próbáltam kicsit meghajlítani a rácsot, de azt hiszem, nem próbáltam eléggé (attól féltem, hogy nem fogadják el a garanciát). Elvette a pénzt.

Kostrov Maxim


Hátrányok:Alacsony teljesítmény
Hátrányok:A hő nem túl magas, a hús nem megfelelően van grillezve. Inkább elektromos grillsütő, mint grill. A grillnek erősebbnek kell lennie. De a kolbászokat meg lehet sütni, a kéreg olyan, mint a sütés, de kevesebb gondot okoz, mint egy serpenyőben.

Volodkovic Ivan


Előnyök:1.Kivehető tálcák. 2.Állítható szögű és magasságú felső fedél. 3.Teljesen fém test (csak az alsó talp műanyag).
Hátrányok:A zöld kijelző a zöld műanyagon keresztül szabályos neon narancssárga fénynek tűnik, nem pedig zöld LED-nek. (-:
Hátrányok:Nagyon kellemesen meglepett.

Nick rokona


Előnyök:Ár, kompakt, hőmérséklet-szabályozás, gyorsan felmelegszik, egyszerűen gyönyörű
Hátrányok:Két hónap aktív használat után (szinte minden nap) a tapadásmentes réteg kissé csúszós.
Hátrányok:Már régóta kerestem egy grillsütőt, de végül erre esett a választásom. Elég kicsi, a tetején lévő fedél nagyon praktikus, a fedélnek köszönhetően nem permetezi a szobát, gyorsan grillezik. A grillnek van egy hőmérsékletszabályozója, ami nagyon hasznos volt, az elején használtam egy hőmérsékletet a csirkéhez és egy másikat a húshoz, de most már nem használom többé, mindent a maximumra grillezve. Nagyszerű ízű és egészséges – nincs olaj az oldalán. Eredetileg azért vettem, hogy otthon húst grillezzek vele, a kebab sütésének alternatívájaként, de ma már szinte bármit sütök vele – húst, csirkét, halat, zöldséget és szendvicseket. A levehető panelek könnyen tisztíthatók. Nagyszerű grill a pénzért!

Tshai Anna

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: