Samsung RB-37 J5441SA

Vettem3 hely Értékelés:

A LEGJOBB HŰTŐ-FAGYASZTÓK A KÖZÉPKATEGÓRIÁS ÁRSZEGMENSBEN

Ugrás a minősítésre

a Samsung RB-37 J5441SA jellemzői

Általános teljesítmény

Fagyasztórekesz alul
Szín / bevonat anyaga ezüst/műanyag/fém
Vezérlők elektronikus
Energiafogyasztás A+ osztály (314 kWh/év)
Inverter típusú kompresszor igen
Kompresszorok száma 1
Hűtőközeg R600a (izobután)
Kamrák száma 2
Az ajtók száma 2
Méretek (WxHxV) 59.5×67.5×201 cm

Hideg

A fagyasztórekesz leolvasztása Nincs fagy
A hűtőszekrény leolvasztása Nincs fagy
Nyaralás üzemmód van
További jellemzők Szuperfagyasztás, hőmérséklet-jelzés

Kötet

Teljes mennyiség 367
Hűtőszekrény rekesz kapacitása 269
A fagyasztórekesz kapacitása 98

Egyéb jellemzők és funkciók

Megjelenítés van
Jéggenerátor nincs
Polcanyag üveg
Az ajtó zsanérral történő rögzítésének lehetősége van
Klímaosztály SN, T
Súly 72 kg

Vélemények a Samsung RB-37 J5441SA készülékről

Előnyök:Teljesen elégedett vagyok a hűtőszekrénnyel (1 hónap használat után). Csendes, tágas. A palackpolc nagyon praktikus. Nem értem a tojásokat, a vélemények szerint nem mennek az oldalsó polcokra. Fotó csatolva, jól vagyok vele. Nagyon szépnek tűnik. A polcok jó minőségűek és nem gyenge minőségűek. Tágas fagyasztó. Nagy tárolórekesz a zöldségek számára. Könnyen tisztítható. Egy ronggyal letörölve fényes.
Hátrányok:Eddig minden rendben. Frissíteni fogja a felülvizsgálatot, ha bármilyen probléma merül fel.
Hátrányok:Nagyszerű hűtőszekrény a pénzért. Választhattam egy Hyer és egy Samsung hűtőszekrény között, és miután mindkettőt láttam a boltban, az utóbbi mellett döntöttem, és egyáltalán nem bántam meg.

Irina Irina


Előnyök:Kiváló design és vonzó fémes szín, amely a konyhát modernnek, robusztusnak, könnyen kezelhetőnek, tágasnak – valószínűleg minden elfér benne, amit csak akar)), csendes működés (a konyha kicsi, a hűtőszekrény mellett ülök, és gyakorlatilag nem hallom)
Hátrányok:Nincs külön hely a jégnek a fagyasztórekeszben, egy harmadik féltől származó tálcával kell tekergetni
Hátrányok:Egy régi szovjet hűtőszekrény hirtelen meghalt, és itt volt az ideje, hogy lecseréljük. Nem kellett sokat gondolkodni, mivel a Samsung készülékek bizonyították magukat a legjobb háztartási segítőknek, és természetesen jó választás az ár és a minőség szempontjából – a porszívó, a TV és a légkondicionáló panasz nélkül működik. Az egyetlen dolog – hosszú gondolkodás a fagyasztó helyéről és a hűtőszekrény méreteiről, valamint a költségvetés természetesen nem végtelen) Ennek eredményeképpen a választás erre a csodálatos hűtőszekrényre esett, és nem bántam meg a vásárlást egy másodpercig
Olvasson tovább  18 legjobb vízforraló

Shamritsky Eduard


Előnyök:Jó tárolókapacitás
Hátrányok:A hátrányokat még nem láttam
Hátrányok:Szép hűtőszekrény az árához képest, nagyon elégedett a frissességi zóna rekesszel. A nagy tárolókapacitás határozottan előnyös. Modern design, nagyon drágának tűnik. A fémes színezés kedvezően hasonlít a többihez.

A felhasználó elrejtette adatait


Előnyök:Csendes, gazdaságos
Hátrányok:Még nem találtam egyet sem
Hátrányok:Szó szerint meggyőztek, hogy megvegyem ezt a bizonyos modellt. Egyáltalán nem hallgatom meg a tanácsadó véleményét a boltban, mivel túl szubjektívnek találom a tanácsaikat. De valami rosszul sült el, és mégis megrendeltem az 5000. ERBE-t. Először is, nagyon gazdaságos, megjegyezte az energiamegtakarítást, másodszor, a gyerekek gyakran kinyitják a hűtőszekrényt (nem tudom, mit keresnek), és mégsem képez jeget, mint az utolsó “fehér barátom”. És a harmadik, talán a legfontosabb, ez az élelmiszer-tárolási funkció. Nagyon szép! Pezsgőt kell hűteni, a felső polcra csúsztatva, nem probléma. Azt is megjegyezte, hogy az alsó fagyasztófiók teljesen kihúzható, így könnyen megkaphatja a tavalyi húsdarabot, amely a hátsó falon lappang. Azt hiszem, kedveljük egymást.

Kiseleva Julia


Előnyök:Stílusos design.könnyen karbantartható.tágas.
Hátrányok:Szűk színpaletta közül lehet választani
Hátrányok:Stílusos design. Megbízható működés.Tágas (ideális egy nagy család számára). Jó ár-érték arány az energiafogyasztás szempontjából. Csendes működés. Könnyen mozgatható. Nincsenek megközelíthetetlen helyek a mosáshoz.Kár, hogy nem kapható széles színválasztékban – az én álmaim kék-zöld, őrült, a konyhabútor színe.

Orlov Alexander


Jó pontok:Nagyon tágas, nincs szaga, nem használ sok áramot .
Hátrányok:Még mindig egy kicsit drága
Hátrányok:Itt csak a személyes véleményemet mondom el a hűtőszekrény használatáról . Összességében a hűtőszekrény nagyszerű, a jó építési minőség mellett meglehetősen modern kialakítással is rendelkezik, amely jól illeszkedik a belső térbe, és bármilyen modern belső térbe illeszkedik .Az egyetlen hátránya az ára… lehetséges, hogy túl mohó vagyok . Összességében, mint mondtam, az egyetlen hátránya az ár, és aki megveszi magának, biztosan elégedett lesz !
Olvasson tovább  Top 10 gránátalma gyümölcscentrifuga

babitsky kirill


Előnyök:nagy kapacitás. Kijelző beállításokkal. Csendes működés az inverteres kompresszornak köszönhetően.
Hátrányok:Nagy ár, annak ellenére, hogy ez egy jó márka és minőség. Nagyon magas. Csak a konyhában, a nyílásban illeszkedik.
Hátrányok:Első látásra tetszett. Tavasszal vettem fel. Nagy térfogat, naponta 12 kg-ot fagyaszt. Csendes és energiatakarékos az inverteres kompresszornak köszönhetően. Valószínűleg sokáig fog tartani. Nagyon elegáns, számomra még matt is. Hűvös kijelző az ajtón – minden beállítás látható, egy kattintással vezérelhető. Minden polcon van egy korlátozó. Sok különböző polc áll rendelkezésre. Ha én rendelnék magamnak ételt, egyáltalán nem kellene aggódnom emiatt. Az egyetlen hátránya természetesen a magas oroszországi ár.

Maxim Lopatkin


Előnyök:Tágas, kevés energiát fogyaszt (az előző hűtőszekrényünkhöz képest). A fagyasztórekesz nagyszerűen működik.
Hátrányok:Szerencsére nem találtunk.
Hátrányok:Az előnyök mellett szeretném megemlíteni, hogy könnyű kinyitni az ajtót, mivel néha előfordul, hogy a hűtőszekrény ajtajai idővel nehezen nyílnak ki. Bár még nem régóta van ez a modell, nem hiszem, hogy bármi probléma lenne vele. Mindent összevetve, az ár igazolja a minőséget. Őszintén szeretem ezt a cég termékeit (van tv-m, okostelefonom, hűtőszekrényem, mikrohullámú sütőm, és azon gondolkodom, hogy porszívót is veszek), még akkor is, ha néha kicsit sokat kell fizetnem (végül is ez egy márka), de a MINŐSÉGÉRT fizetek!

A felhasználó nem kívánt részleteket megadni


Előnyök:Igazán helytakarékos, nagyszerű design, multifunkcionális megoldások
Gyengeségek:Az ár
Hátrányok:Sokáig kerestük, kezdve a dizájnnal, szerettük volna, hogy az új konyha stílusához illeszkedjen. Aztán, amikor elkezdtük megismerni a funkciókat, nem tudtunk ellenállni a gyorsfagyasztó rendszernek és a különálló friss élelmiszer-területnek. Általában mindennel elégedett.

A felhasználó elrejtette adatait


Előnyök:Tágas, csendes, nyitott ajtó riasztó, jégvilágítás
Hátrányok:Már írt itt a tojástartóról, nincs külön hely az ajtón. Ugyanez a helyzet a jégtálcával, nincs külön hely a fagyasztóban. A vízzel töltött vízzel való elhelyezése az egyik fagyasztókosárban nem kényelmes.
hátrányok:Két kanál kátrány egy hordó mézben – túl sok. Ennyi pénzért aligha gondolhattak volna másra.
Olvasson tovább  Szaratov 452 (KSH-120)

tlt
iz

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Cybulya Guculka

Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: