Tefal GC702D01

Kölcsönvett1 tétel minősítés:

A legjobb elektromos grillek levehető felületekkel

Tovább a minősítéshez

Tefal GC702D01 jellemzők

Általános jellemzők

Típus grill
Teljesítmény 2000 W
Test anyaga kombinált
Munkalap anyaga fém
Vezérlés elektronikus
Automatikus kikapcsolás elérhető a
Hőmérséklet-szabályozás van
Tapadásmentes bevonat van
Zsíros csepegtető tálca ez az

Jellemzők

Méretek és súly 34.5×36.5×18 cm, 5.20kg
További információ 32×22 cm-es grillezőfelület; 6 főzési program: darált steak, baromfi, vörös húsok, panini, hal, sertéshús/kolbász/bárány; 1 manuális üzemmód; folyamatjelző; friss-fagyasztott ételek kijelzése; melegen tartás funkció

Vélemények a Tefal GC702D01 termékről

Előnyök:Automatikusan jelzi a készenlétet a beállított pályán. Könnyen tisztítható. Bármilyen fokú sütés (még szendvicsekhez is). Gyors. Tiszta. Easy.
Hátrányok:nincs

Felhasználó által eldobott adatok


Előnyök:kemény modell. Gyorsan és hibátlanul sül!!!
Hátrányok:még nem találtam még

Szadovaja Bogdana


Előnyök:Semmi sem ég, még olaj nélkül sem. A hús gyorsan megfő.

A felhasználó elrejtette adatait


Előnyök:Megrendeltem a terméket Európából 2016 decemberében, az ár többször megfelelőbb, mint tudod, hol. Tehát a következőket mondhatom fél év használat után: 1. Minőség (10): Minden jól összeszerelve, nem olvadt el a műanyag, a vezetékek sértetlenek, nem dörzsölődtek le a gombok, nem mentek tönkre a sütőpanelek, vagyis olyan, mint új. 2. Főzés: – Még a nagyon vastag (5-7 cm) húsdarabok sütése is jó – A kiolvasztás tisztességesen működik – Teljes automata (ha akarja, de itt sok a BUT itt is!!!) – Főzési sebesség az egyes programok szerint – A programban nem szereplő főzési variáció (és azok variációi) a standard (de nem erre szánt) programok szerint – Gyors lehűlés ( +/- 15 perc), miközben a kézi mosási fázisig eszik – Hőmérséklet-változtatás A főzés során az automatika fokozatosan változtatja a hőmérsékletet és a megfelelő hőmérséklet elérésének sebességét, de ha jól értem, a hús ugyanúgy sül a Currito és a Gaviano-porkito módokon – először a tetejét pirítja, majd felmelegíti a közepét, majd újra megsül (nem mindig jó) – Egyenletes sütés (feltéve, hogy a darabok azonos vastagságúak)
Hátrányok:Nos, miután némi eufória a mennyből a földre szállt: 1. A programfűtés sebessége: először gyorsnak tűnt, de aztán amikor égő seggel futsz haza, úgy tűnik, hogy örökké tart, különösen a “Gaviado-Swinnito” üzemmódban. Ha a gázzal hasonlítjuk össze, akkor 1/3-a. 2. A kézikönyv hiányzik oroszul (ha külföldről vásárolt), de könnyen megtalálható és kinyomtatható az interneten. 3. Az automatikák egy púp a hátunkon, mert nem úgy működnek, ahogyan azt tervezték. Amit a reklámok elárulnak nekünk – fog egy friss 5 cm-es steaket, bekapcsolja a gombot, és a gép mindent megtesz Ön helyett, beleértve a kikapcsolást is. Így van ez, ha tényleg megsütünk egy 5 cm-es steaket. Egyébként a hőmérsékletérzékelő/vastagságérzékelő kombináció furcsán működik. Például: kiválasztotta a programot, a lila fény kigyullad, hangjelzés hallatszik, kinyitja a fedelet, elhelyezi a darabot, becsukja a fedelet, a program automatikusan megméri a darab aktuális vastagságát, és amint ezt megtette, a kék fény kigyullad, és a folyamat elindul. A probléma az, hogy a felső lemez és maga a test túl nehéz a vékonyabb darabokhoz. Rontja a helyzetet, amikor a víz elpárolog a szeletből, és a szaftok kifolynak, csökkentve a vastagságát, ami vékonyabb húst eredményez, de a programot más vastagságra tervezték. Röviden, ha egy vékony húsdarabot hoz a készenlétbe (piros jelzés), akkor száraz húst kap. Most a vékony szeletek problémája következik. Ha egy vékony ételt tesz a főzőlapra, bezárja azt, és a kék jelzés nem változik főzési jelzéssé, akkor a program nem fut le, amíg meg nem nyomja az OK gombot. Röviden, a lényeg a következő: Kísérletezni kell, és emlékezni kell arra, hogy mit és hogyan süt a grill, melyik programhoz és milyen vastagsághoz. Egy másik vicces tény – az első adag sütése után le kell törölni a sütés maradványait (egy főzőlapon), különben a maradványok szaga hihetetlen, mert a második adaghoz újra kell választani a fűtési módot, és ismét meg kell várni a sípszót:)
Hátrányok:Összességében az érzés pozitív, a nagymamám elsajátította ezt a készüléket a 10. alkalommal, mert az arcok kevesebb, mint két óra. Tényleg nagyon egyszerű, egy-két sütés után beleszeretsz. Nagyon nagy előnye az automatizálás. Hazajöttem, bekapcsoltam, megvakartam a tarkómat, rátettem az ételt sütni, elmentem úszni, kijöttem, levettem az ételt és megettem. Ez jó tanácsok mindenkinek
Olvasson tovább  GEFEST 6500-03 0045

Orlov maximája


Előnyök:Tapadásmentes bevonat, könnyű használat
Hátrányok:Megbízhatatlan elektronika
Hátrányok:Nem kell írni, már mindent elmondtak előttem. Jól működik rövid ideig, hogy egy kicsit hosszabb ideig, de minden esetben kudarcba fullad. Az enyém egy évig tartott, és az automatikus üzemmód boldogan meghalt. Tekintettel az egység költségére – körülbelül 20k, egy év használat és a kamrában való elhelyezés egyenesen pazarlás. A Tefal termékek az én szememben nagyon lezuhantak.

Mikheev Pavel


Előnyök:Sült krumpli, tényleg sült krumpli, és mutatja az átsütöttségi fokot.
Hátrányok:nincs
Hátrányok:Egy évvel ezelőtt Németországban vásároltam, 2 alkalommal olcsóbb volt, mint az mvideo, még a szállítást is figyelembe véve. Mostanában többnyire mirelit steakeket és gyakran marhapofát grillezek (a piacon veszem), ritkábban csirkét vagy pulykát shawarma készítéséhez. A közepesen átsült steakek az én ízlésemnek megfelelőek. A grillezéshez amúgy is hozzá kell szokni. Nekem úgy tűnik, hogy működik, mindenki szereti ) Hús szerelmesei, nyugodtak lehetnek, ez egy méltó elem a konyhában!

Kuri Yari


Előnyök:Mindent tökéletesen főz, de…
Hátrányok:De hat hónap múlva eltörik, és hello. Kézi üzemmódba kapcsol. Minden automatikus funkció nem működik.

Roman Krysin


Előnyök:Könnyen tisztítható és kevés figyelmet igényel.
Hátrányok:Alapvetően csak a szelet sütésére jó – praktikus. Steak ez a grill főz, összehasonlítva egy gázgrillben főzött ribeye-hez képest – ég és föld. Alapvetően az elektromos grill elrontja a jó húst, még egy serpenyő is jobb munkát végez. Az időzítő nem működik tökéletesen, például a szeleteket korábban kell kivenni, különben a grill túlsül (ha megvárja, amíg a smart chef csipog). Nincs kalibrálás semmilyen időzítésre, kivéve a kézi üzemmódot – meg lehet tanulni a használatát.
Hátrányok:Végeredmény: Grillezett zsemle egy hamburgerhez és serpenyőben sült húsgombócok – nagyszerű. Többre nem alkalmas. Vásárolt nem drága külföldön, megéri a pénzt elvileg 6000r – nem több.
Olvasson tovább  A 15 legjobb beépített mosogatógép

Brovin Alexander


Előnyök:Automatikus üzemmód, jelzőfény, főzési minőség
Hátrányok:Mínusz – minden egyes alkalommal a következő tétel indítása és várakozás a fűtésre készenléti üzemmódban. Még mindig erős füst és szag az előző tételből származó termékmaradványoktól.
Hátrányok:Megfelel az elvárásoknak. Minden jó. Reggelire a szendvicsek bármilyen töltelékkel fantasztikusak:) Az ár mínuszban van. De vásárolt egy orosz online boltban 10600-ért.

Karan

 • nda
  Előnyök:Főzési minőség, tökéletes automatikus üzemmód, könnyű használat
  Hátrányok:Kényelmetlen a paneleket kézzel mosni, de erre van mosogatógép.
  Hátrányok:Az új év óta használjuk a grillt – főzött zöldségeket, marhahúst, csirkét, sertéshúst, rengeteg kolbászt, paninit és szeletet. Először is, azokhoz fordulok, akik törött automatikus üzemmódokról beszélnek, és azokhoz, akik rossz felülvizsgálatot olvastak és félnek: ne törje el a készüléket, olvassa el az utasításokat! Ha a főzőprogramot használja, várja meg, amíg teljesen felmelegszik, bízzon a kijelzőben, ahelyett, hogy öt másodpercenként kinyitná. Sütéskor használjon azonos vastagságú darabokat, ne legyen görbe vágás és normál minőségű – legyen boldog! Egy pontosítás: ugyanaz a steak ugyanabból a darabból a “vörös hús” és a “kézi” üzemmódban másképp főz, az első esetben sokkal jobb és gyengédebb. A kézi üzemmód alkalmas pirítós, kolbászok, zöldségek – általában a már fogyasztásra előkészített ételek – pirítására. És általában azt ajánlom, hogy használja az egység hivatalos weboldalát, tele van receptekkel és főzési tippekkel.

  Korosztyinszkij Andrej

 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Cybulya Guculka

  Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: