A 25 legjobb szerelmes film az igazi romantikusoknak

*A legjobbak áttekintése a szerkesztőség szerint. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklámnak szánják, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. Vásárlás előtt szakorvosi konzultáció szükséges.

A szeretet egy hajtóerő. A film egy olyan nőről szól, aki a legőrültebb dolgokra is hajlandó érte, aki minden akadályt legyőz, aki boldogságot és időnként gyötrelmes fájdalmat hoz. Több ezer könyvet írtak már a szerelemről, és több száz filmet forgattak a szerelemről. Ez az a fajta film, amiről ma beszélni fogunk. Milyen nehézségek kerülnek két szerelmes közé, mit hajlandóak feláldozni, és mit tesznek az akadályok és a körülmények leküzdésére – erről és sok más dologról megtudhatsz a válogatásunkból.

Az Expertology szerkesztősége 25 szerelmes filmet állított össze a hardcore romantikusok számára.

A legjobb szerelmes filmek értékelése az igazi romantikusok számára

Jelölés hely Cím Értékelés
A legjobb szerelmes filmek értékelése az igazi romantikusok számára 1 “A makulátlan elme örök napsugara” 5.0
2 “Amelie” 4.9
3 “A nagy Gatsby” 4.9
4 “A művész 4.8
5 “Siess a szerelemre” 4.8
6 “Otthon a tónál 4.8
7 “# Boyfriend from the future # 4.7
8 “La La Land” 4.7
9 “Blame the Stars” 4.7
10 “Édes november” 4.6
11 “One Day” 4.6
12 “Beszélj vele.” 4.5
13 “P.S. “Szeretlek.” 4.5
14 “A bálna” 4.5
15 “Emlékezz rám 4.5
16 “Az Adaline kora” 4.5
17 “500 nap nyár” 4.4
18 “Bocsáss meg a szerelmemért” 4.4
19 “Vizet az elefántoknak!” 4.3
20 “Ő és Ő” 4.3
21 “A legjobb bennem” 4.3
22 “Homár.” 4.2
23 “Gyengédség.” 4.2
24 “Szerelem és más drogok” 4.1
25 “Ha a Beale Street beszélni tudna” 4.1

“A makulátlan elme örök napsugara”

Film értékelése: 5.0

 1. Melodráma, sci-fi.
 2. USA, 2004.
 3. Időtartam: 117 perc.
 4. Kinopoisk: 8.0.

Joel és Clementine története pusztán a véletlen folytán kezdődik, amikor egy férfi a szokásos munkába vezető út helyett más irányba indul vonattal, és a tengerhez megy. Egy homokos tengerpart és egy ragyogó kék hajú lány egyszer s mindenkorra megváltoztatja szürke és sivár életét.

Végig együtt jutnak vissza. Ahogy beszélgetnek, Joel rájön, hogy sok közös van bennük, mintha évek óta ismerné Clementine-t. Nagyon hamar rájön, hogy ez az érzés nem félrevezető vagy véletlen, valóban ismerték egymást, sőt, együtt voltak, mint egy pár.

“Amelie”

Film értékelése: 4.9

 1. Melodráma, vígjáték.
 2. Franciaország, Németország, 2001.
 3. Időtartam: 122 perc.
 4. Kinopoisk: 7.9.

Jean-Pierre Jeunet filmje nagy sikert aratott, és nemzetközi hírnevet hozott a címszerepet játszó Audrey Tautou színésznőnek. Egy film arról, hogy a történések a legcsodálatosabb módon kapcsolódnak egymáshoz. Még egy apró rovar repülése is képes hurrikánt kelteni valahol messze, és egy magányos, kedves és csendes Amelie nevű lány cselekedetei megváltoztatják nagyon különböző emberek életét, boldogságot hoznak, és ragyogó színekkel festik a világot.

Minden egy közönséges dobozzal kezdődik, amely gyermekkori emléktárgyakat tartalmaz, amelyek egykor egy ismeretlen fiúé voltak. Amikor a doboz visszakerül a tulajdonosához, a főszereplő megváltozik, és mostantól kezdve minden cselekedete hatással van a körülötte lévőkre, mint egy pillangóhatás, ami egyesek sorsában enyhe szellőt, másokban pedig hatalmas hurrikánt okoz.

“A nagy Gatsby.”

Film értékelése: 4.9

 1. Dráma, melodráma.
 2. Ausztrália, USA, 2013.
 3. Hossz: 143 perc.
 4. Kinopoisk: 7.9.

A nagyszabású dráma Francis Scott Fitzgerald azonos című klasszikus amerikai regénye alapján készült. A történet a huszadik század húszas éveiben bontakozik ki a néző szeme előtt. Abban az időben a gazdagság számos kiváltságot és különleges társadalmi pozíciót biztosított az embereknek, de nem garantálta a boldogságot. A hazugságokkal és csalásokkal teli fényes és nagyképű világ sok nehézséget okoz, és nem világos, hogyan maradhatsz hű önmagadhoz, és hogyan ne veszítsd el a legértékesebb dolgokat.

Nick Carraway, aki a Középnyugatról érkezett New Yorkba, hogy a saját amerikai álmát kövesse, a lehetetlen szerelem és az emberi tragédia történetét írja meg. Nick a milliomos Gatsby szomszédjává válik, aki a bulizásáról és a vagyonához való könnyelmű hozzáállásáról ismert, és belekerül az arisztokrácia világába, és tanúja lesz a modern erkölcsöket tükröző eseményeknek.

“A művész

Film értékelése: 4.8

 1. Dráma, melodráma.
 2. Franciaország, Belgium, 2011.
 3. Időtartam: 96 perc.
 4. Kinopoisk: 7.9.

Michel Hazanavicius francia rendező filmje kedvező fogadtatásban részesült a közönség és a kritikusok körében egyaránt. A filmben visszamegy a kezdetekhez, amikor még csak egy kép volt a képernyőn, amelyet nem kísértek szavak.

A történet a közönségkedvenc és gyönyörű szépség, George Valentine történetét meséli el. Ő egy némafilmsztár, aki biztos abban, hogy Hollywoodban ellenállhatatlan és elpusztíthatatlan sikereket ér el. Egy nap, miután véletlenül találkozik egy csinos lánnyal, George úgy dönt, hogy pártfogásba veszi a képernyő sikerének világában. A körülmények azonban úgy alakulnak, hogy Peppi sorsdöntő szerepet kap mindenki kedvencének sorsában.

Olvasson tovább  14 legjobb könyv az univerzumról és az űrről

“Siess a szeretetre.”

Film értékelése: 4.8

 1. Dráma, melodráma.
 2. USA, 2002.
 3. Hossz: 117 perc.
 4. Kinopoisk: 7.9.

A film Landon Carter, egy középiskolás diák történetét meséli el. Egy srác a napnak él, inkább az órákat választja, mint a bulizást és az ivást. Anyja intései és tanárai felháborodása sem segít: Landon továbbra is úgy viselkedik, mint korábban, egyre mélyebbre és mélyebbre zuhan, de ez őt kevéssé érdekli, hiszen ő az iskola bálványa.

A jóképű, független, a kitaszítottakkal szemben kegyetlen Carter újabb kihágást követ el, ami után az igazgató büntetésként arra kényszeríti, hogy maradjon, hogy takarítson az iskola után, húzza fel a hátsóját és játsszon az iskolai színdarabban. A sok diák között, ott, a színpadon, Landon találkozik egy Jamie nevű lánnyal, akinek az a sorsa, hogy egyszer és mindenkorra megváltoztassa a világát.

“Otthon a tónál

Film értékelése: 4.8

 1. Fantasy, dráma, melodráma.
 2. USA, 2006.
 3. Időtartam: 99 perc.
 4. Kinopisc: 7.8.

Az Oscar-díjas Sandra Bullock és a tehetséges Keanu Reeves második filmjében a főszereplő. A fantasztikus melodráma egy gyönyörű és mindent legyőző, téren és időn túli szerelmet tár fel. Amikor Kate egy fájdalmas szakítás után kiköltözik dizájnerlakásából, levelet hagy a postaládában néhány magyarázattal az új bérlőnek, akiről kiderül, hogy a magányos építész, Alex…

Később kiderül, hogy az apja építette az épületet, és a levél tartalmaz néhány pontatlanságot. Aztán egy férfi úgy dönt, hogy válaszol Kate-nek, ugyanazt a postaládát használja. Micsoda meglepetés a hősök számára, amikor egy rövid levelezés után mindketten rájönnek, hogy különböző időkben élnek: a férfi két évvel korábban, a nő két évvel később, és csak egy híd van közöttük – a levélszekrény….

“Barát a jövőből”

Film értékelése: 4.7

 1. Fantasztikus, dráma, melodráma.
 2. UK, 2013.
 3. Időtartam: 123 perc.
 4. Kinopoisk: 7.8.

Az Oscar-díjra jelölt rendező, Richard Curtis egy bájos sci-fi melodrámát rendezett, amely arról szól, hogy a szerelem első látásra nem mindig jön ki elsőre…

Egy ígéretes fiatal ügyvéd és jóképű férfi szilveszterkor megtudja apjától, hogy a családjukban minden férfi rendelkezik az időutazás képességével. Lake úgy dönt, hogy megváltoztatja az életét, és barátnőt talál a szuperereje segítségével. Londonban, ahová költözik, végül találkozik ugyanezzel a. Tim és Mary első látásra egymásba szeretnek, de egy átmeneti incidens miatt párból újra idegenek lesznek. Tim nem akarja feladni, és újra és újra megpróbálja elnyerni kedvese szívét, minden alkalommal egy újabb első randevún átesve.

“La La Land”

Film értékelése: 4.7

 1. musical, dráma, melodráma.
 2. USA, Hong Kong, 2016.
 3. Időtartam: 128 perc.
 4. Kinopoisk: 7.8.

Damien Chazelle fantasztikus musicalje több Oscar-jelölést is kapott, ezzel felülmúlva a Titanic rekordját. Ryan Gosling és Emma Stone elbűvölő színészpárosa világszerte elvarázsolta a mozilátogatókat.

Mia, aki egy filmstúdió kávézójában dolgozik, két meghallgatás között kávét szolgál fel, de arról álmodik, hogy egy nap egy második Ingrid Bergman lesz, az örökké sikertelen meghallgatások ellenére. Eközben Sebastian, aki egy bohém jazzkávézóról álmodik, olyan tárgyakat gyűjt, amelyek egykor nagy jazzmuzsikusoké voltak, és egyszerű dallamokat játszik a kocsmatulajdonosoknak. Egy véletlen találkozás után ők ketten egymásba szeretnek, de ahogy a szerencse és a siker kezd nekik kedvezni, a kapcsolatuk kezd megromlani.

“A csillagok tehetnek róla.”

Film értékelése: 4.7

 1. Dráma, melodráma.
 2. USA, 2014.
 3. Időtartam: 133 perc.
 4. Kinopoisk: 7.8.

Nagyon aktuális és nehéz téma, így valószínűleg senkit sem hagy közömbösen. A rákbeteg Hazel még akkor sem boldog, amikor a betegség átmenetileg visszahúzódik. Egy nap egy támogató csoport találkozóján találkozik Augustus Watersszel, aki első látásra beleszeret.

Nap mint nap megpróbál megnyerni egy lányt, hogy bebizonyítsa, méltó hozzá. Egy bizonyos ponton az áthatolhatatlan Hazel feladja. Együtt indulnak útnak, és mindketten újra megtalálják az élet értelmét, mit sem törődve körülményeikkel és halálos diagnózisukkal.

“Édes november.”

Film értékelése: 4.6

 1. Dráma, melodráma.
 2. USA, 2001.
 3. Hossz: 119 perc.
 4. Kinopoisk: 7.7.

A film főszereplői a gyönyörű Charlize Theron és az utánozhatatlan Keanu Reeves. Bár a film nem nyert rangos jelöléseket és díjakat, ez nem akadályozta meg abban, hogy világszerte nézők millióinak kedvence legyen. Egy szerelmi történet, amely megváltoztatja az emberi élet és az elme menetét, senkit sem hagy közömbösnek, még a legérzelmetlenebb embereket sem.

Nelson egy sikeres reklámügynök, aki csak a munkára gondol, és néha teljesen megfeledkezik az érzésekről és arról, hogy egyáltalán teljes életet éljen. Számára minden a karrierjéről szól. A dolgok megváltoznak, amikor Nelson találkozik Sarah-val, egy lenyűgözően szép és vidám lánnyal, aki tele van energiával és sugárzik a fénytől. Sugárzása fokozatosan megvilágítja Nelson szürke világát, arra kényszerítve őt, hogy új szemmel nézze a környezetét.

“Egy nap.”

Film értékelése: 4.6

 1. Dráma, melodráma.
 2. USA, EGYESÜLT KIRÁLYSÁG, 2011.
 3. Hossz: 103 perc.
 4. Kinopisc: 7.7.

Könnyed romantikus szerelmi történet az érzésekről, amelyek kora gyermekkorban születnek és sok éven át tartanak. Két bonyolult ember, Dexter, a szerencsétlenkedő, határtalan ambíciókkal rendelkező nőcsábász és Emma, a szerény, de éles nyelvű, a világ jobbá tételéről álmodó Emma egy érettségi bulin ismerkedik meg…

Olvasson tovább  Charlie Chaplin 18 legjobb filmje

Az este rosszul végződik, és úgy döntenek, hogy jó barátok maradnak, és megígérik egymásnak, hogy a körülményektől függetlenül tartják a kapcsolatot. Az évek múlnak, mindketten szerelmesek lesznek és megpróbálnak kapcsolatot építeni, munkahelyet és házat váltanak, de ami állandó marad, az az erős barátságuk. Dexter és Emma csak húsz év elteltével döbben rá, hogy kapcsolatukban van valami több, és ez a szerelem.

“Beszélj vele”

Film értékelése: 4.5

 1. Dráma, melodráma, detektív, dráma.
 2. Spanyolország, 2002.
 3. Időtartam: 112 perc.
 4. Kinopoisk: 7.7.

A legendás Pedro Almodóvar rendezett egy fergeteges melodrámát, amely a legjobb forgatókönyvért Oscar-díjat kapott. A filmet ezrek szeretik a tehetség és az érdekes történet lenyűgöző kombinációja miatt.

Marco újságíróként dolgozik, és interjút készít egy híres női toreróval. Hamarosan rájön, hogy szerelmes Lydiába, de mielőtt szerelmet vallhatna neki, tragédia történik: Lydiát egy bikaviadalon egy bika megsebesíti, és kómába esik. Egy napot tölt a kórházban szerelmével, ahol találkozik Benignóval, aki egy éve ápolja a szintén kómában fekvő Aliciát. Egy férfi azt tanácsolja Marcónak, hogy beszéljen Lydiával.

“P.S. Szeretlek”

Film értékelése: 4.5

 1. Dráma, melodráma.
 2. USA, 2007.
 3. Időtartam: 126 perc.
 4. Kinopoisk: 7.6.

A film Cecilia Ahern első és sikeres regényének adaptációja. Rendezője Richard La Gravenes, aki a forgatókönyv adaptációját is készítette. Az Oscar-díjas színésznő, Hilary Swank a főszereplője a filmnek, amely több mint ötszörös pénzt hozott a kasszáknál.

Hősnője elveszíti szeretett férjét, Gerry-t, de leveleken keresztül tartja vele a kapcsolatot. A tragédia után Holly visszahúzódik, amíg nem talál egy cetlit, amelyben férje azt írja, hogy egyenként hét levelet fog kapni. Mindegyik tartalmaz utasításokat, amelyeket követnie kell. Mindent teljesítve, Holly fokozatosan életre kel, magabiztos és boldog emberré alakul. Most rájön, hogy a szerelem még a halált is legyőzheti.

“A bálna.”

Film értékelése: 4.5

 1. Dráma, melodráma.
 2. USA, 2008.
 3. Időtartam: 93 perc.
 4. Kinopoisk értékelése: 7.6.

Todd Kessler filmje Elizabeth Arnois és Jesse McCartney főszereplésével rengeteg pozitív kritikát kapott a kritikusoktól és a hétköznapi emberektől. A film a tizenhét éves diáklány, Natalie történetét meséli el, aki egyetemre készül.

Egy nap a kémiaórán Keith-tel együtt kell dolgoznia egy laborban. Beszélgetés közben vitatkozni kezdenek az életszemléletükről. Natalie-t bosszantja, amit a társa gondol, és minden próbálkozás, hogy megváltoztassa, kudarcot vall. A közös munka közelebb hozza egymáshoz a fiúkat, és Keith egyre többet beszél magáról. Egy lány nem veszi észre, hogy elhanyagolja a barátait és a barátját, és minden szabadidejét Keith-szel próbálja tölteni. De valamit visszatart, titkot rejteget.

“Emlékezz rám.”

Film értékelése: 4.5

 1. Dráma, melodráma.
 2. USA, 2010.
 3. Időtartam: 112 perc.
 4. Kinopoisk: 7.6.

Robert Pattinson, aki a film főszerepét játssza, azt mondja, hogy nem ismerte fel azonnal a forgatókönyv eredetiségét, és csak a fináléban jött rá, hogy ez egy olyan történet, amely nagyobb figyelmet érdemel.

Tyler Hawkins egy jóképű diák, aki hétköznapi életet él, tele problémákkal és apró örömökkel. A veszekedések, az erős férfi barátságok, a csalódások, a felfordulások – ez nem minden, valami lényeges hiányzik, ami az embereket őrült dolgokra és boldogságra készteti minden reggel ébredés után. Egy alkalmi ismerős Ellie lesz a hiányzó kirakós, bár kezdetben Tyler csak önző célokból viszonyul vele, elvégre egy rendőr lánya, aki régóta bonyolítja az életét.

“Az Adaline kora.”

Film értékelése: 4.5

'Adaline kora'
 1. Dráma, melodráma, fantasy, fantasy.
 2. USA, Kanada, 2015.
 3. Időtartam: 113 perc.
 4. Kinopoisk: 7.6.

Főszerepben a gyönyörű hollywoodi színésznő, Blake Lively. Ez a szokatlan melodráma különösen azoknak fog tetszeni, akik élvezték “Benjamin Button rejtélyes története” című filmet, vagy valami hasonlót kerestek.

Egy fiatal nő, aki egy csúszós úton elvesztette uralmát autója felett, a baleset után váratlanul megkapta az öregedés ajándékát. Adaline hosszú életet élhetett, és örökké fiatalnak tűnhetett, de az éremnek volt egy másik oldala is: a magány. Hamarosan a barátok és rokonok észreveszik, hogy nem néz ki a korának megfelelően. Adaline rájött, hogy az évek múlásával a külseje és a születési dátuma közötti eltérés még több gyanút fog kelteni, ezért a nő szándékosan eltávolodott mindenkitől, hogy megvédje magát és érzelmi állapotát. Minden megváltozik, amikor Adaline találkozik egy férfival, akiért hajlandó lemondani az áhított ajándékról.

“500 nap nyár”

Film értékelése: 4.4

 1. Melodráma, vígjáték.
 2. USA, 2009.
 3. Időtartam: 95 perc.
 4. Kinopoisk: 7.6.

A film szlogenje szerint ez egy film a szerelemről, nem pedig egy szerelmi történet. És ez a tiszta igazság, mivel ez a legjobb a műfajában. A néző megismerkedik Tom Hansennel, aki az üdvözlőlapok szövegeinek kitalálásával foglalkozik. Az embereket egy kicsit boldogabbá teszi, maga az ember csak a boldogságára vár. Abban a hitben él, hogy véletlenül találkozik azzal az egyetlen emberrel, aki csodát hoz az életébe.

Egy nap megjelenik az irodában egy kedves és könnyelmű lány, Summer, aki alig figyel Tomra, miközben a férfi azonnal rájön, hogy ő az a lány, aki. Amikor kapcsolatba kerülnek, a hős kezd rájönni – a boldogsághoz vezető út teljesen kiszámíthatatlan és vicces.

“Bocsáss meg a szerelmemért”

Film értékelése: 4.4

 1. Melodráma.
 2. Olaszország, 2006.
 3. Időtartam: 104 perc.
 4. Kinopoisk: 7.6.

A spanyol Joaquin Llamas Federico Mochia azonos című regénye az érzéki és eleven melodráma példája. A film a 2008-as olasz romkom remake-je, így két azonos cselekményű, de teljesen más hangulatú szerelmi történetet hasonlíthatunk össze.

Olvasson tovább  16 Haruki Murakami legjobb könyvei közül

Egy harminchét éves, kreatív ügynökségnél dolgozó rendező története akkor kezdődik, amikor találkozik egy nagyon fiatal, tizenhét éves Nikkivel, és minden észérv és barátai figyelmeztetése ellenére viharos románc tör ki közöttük. Körülöttük mindenki ellenzi a párt, és még a legközelebbi emberek sem mutatják ki támogatásukat. Vajon a hősök minden nehézség ellenére meg tudják tartani az érzéseiket??

“Víz az elefántoknak!”

Film értékelése: 4.3

 1. Dráma, melodráma.
 2. USA, 2011.
 3. Időtartam: 116 perc.
 4. Kinopoisk: 7.5.

A film a nagy gazdasági világválság idején ábrázolja a nézőt. Az Amerikában élő Jacob állatorvosnak tanul, de miután édesanyja és édesapja meghal, úgy dönt, hogy abbahagyja tanulmányait, és beáll a cirkuszba, ahol megismerkedik egy feltűnően szép lánnyal, egy virtuóz lovassal, a “Benzini” sztárjával
“.

Marlena és Jakob azonnal megkedvelik egymást, és hamarosan rájönnek, hogy az igaz szerelemnek nem tudnak ellenállni. Kapcsolatukat azonban megnehezíti, hogy a lány már férjhez ment a helyi edzőhöz, a sármos, karizmatikus és kegyetlen Augusthoz.

“Ő és Ő

Film értékelése: 4.3

 1. melodráma, vígjáték.
 2. Franciaország, Belgium, 2016.
 3. Időtartam: 120 perc.
 4. Kinopoisk: 7.4.

Egy nagyszerű szerelmi történet a napsütötte párizsi sugárutak hátterében. Egy nap egy ambiciózus író, aki ki nem állhatja a kritikát, egy bárban találkozik a klasszikus irodalom mesterével.

Egy bájos és szellemes lány veszi a fejébe, hogy szerkeszti a szövegét, anélkül, hogy engedélyt kérne rá. Annak ellenére, hogy közös az érdeklődésük, és ugyanazok az írók, Dosztojevszkij és Joyce iránt érzett gyengéjük, az első randevújuk nem megy zökkenőmentesen, de a férfi és a nő nem is sejtik, hogy minden valószínűség ellenére a sors úgy hozza őket, hogy negyvenöt évig egymás mellett járjanak.

“A legjobb bennem”

Film értékelése: 4.3

 1. Dráma, melodráma.
 2. USA, 2014.
 3. Hossz: 118 perc.
 4. Kinopoisk: 7.2.

A film Nicholas Sparks elképesztő regénye alapján készült. Michael Hoffman filmje Dawson és Amanda szerelmi történetét meséli el, akiknek szerelme nagyon fiatalon születik meg, amikor még nincs értelme komoly terveket szőni a jövőre nézve.

Ennek ellenére a középiskolai románc meglehetősen gyorsan előrehaladt, ami miatt a lány apja aggódik. Egy ponton a sors elválasztja a párt húsz évre. Miután találkoztak, amikor Amanda visszatér szülővárosába, hogy részt vegyen egy szerettük temetésén, mindketten rájönnek, hogy régóta tartó szerelmük nem halványult el, és hamarosan újult erővel tör ki, annak ellenére, hogy most mindkettőjüknek más kötelezettségei és kötelezettségei vannak.

“Homár.”

Film értékelése: 4.2

 1. Írország, Egyesült Királyság, Görögország, Franciaország, Hollandia, 2015.
 2. Hossz: 119 perc.
 3. Kinopoisk: 7.0.

Egy szerelmi történet a közeljövőben. Ezekben a nehéz időkben a szinglik félnek élni, mert amikor elérnek egy bizonyos kort, letartóztatják őket, és egy speciális szállodába küldik őket, ahol negyvenöt napon belül társat kell találniuk, különben állatokká válnak, és az erdőben végzik.

David egyike a több ezer hasonlóan magányos, bebörtönzött férfinak. Rájön, hogy itt nem fog társat találni a rendelkezésre álló idő alatt, ezért úgy dönt, hogy elszökik. Ez az esemény a feje tetejére állítja az életét, mert a remeteszökevények társaságában találkozik Dávid azzal, akit a legjobban szeret.

“Gyengédség”

Film értékelése: 4.2

 1. Dráma, melodráma.
 2. Franciaország 2011.
 3. Hossz: 108 perc.
 4. Kinopoisk: 7.0.

A címszerepben a bájos Audrey Tautou főszereplésével készült vígjáték melodráma, amely megmosolyogtat és megríkat. Az azonos című francia bestseller regény alapján. A szerző, Fonkinos David úgy döntött, hogy megpróbálkozik a rendezéssel, és asszisztense testvére, Fonkinos Stefan operatőr lesz.

A törékeny Natalie olyan megpróbáltatáson ment keresztül, amit nem mindenki tud kezelni. Szeretett férje elvesztése után rájön, hogy az élete már soha nem lesz ugyanaz. A fiatalon megözvegyült Nathalie fejest ugrik a munkába. Egy nap merő véletlenségből megcsókolja Marcust, egy csúnya kollégáját. Ez a jelentéktelen esemény végzetesnek bizonyul, megváltoztatva a férfi és a lány sorsát.

“Szerelem és más drogok”

Film értékelése: 4.1

 1. Melodráma, vígjáték.
 2. USA, 2010.
 3. Időtartam: 113 perc.
 4. Kinopoisk: 6.8.

Az első látásra ideális párról szóló film ismét világossá teszi, hogy a szép kép mögött gyakran rengeteg probléma van. Maggie és Jamie kapcsolata könnyed fellángolásként kezdődik, de hamarosan rájönnek, hogy őrülten szerelmesek egymásba.

De a titkok miatt, amelyeket egymás előtt tartanak: a férfi nem tudja őszintén bevallani erős érzéseit, Maggie pedig nem meri elmondani Jamie-nek a szörnyű Parkinson-kórról, amely hamarosan magatehetetlenné teszi.

“Ha a Beale Street beszélni tudna”

Film értékelése: 4.1

 1. Dráma, melodráma.
 2. USA, 2018.
 3. Hossz: 119 perc.
 4. Kinopoisk: 6.3.

A film a tizenkilenc éves Tish és a huszonkét éves szobrász, Fonny kapcsolatának történetét meséli el. Éppen az esküvőjükre készülődnek, és a lány nagyon boldog, mert terhes.

Semmi sem árnyékolta be a szereplők életét, amíg egy nap Fonny-t meg nem vádolják a Puerto Ricó-i Victoria megerőszakolásával. Egy fiatalembert javítóintézetbe küldenek, elítélik egy olyan bűncselekményért, amit nem követett el. Most a szerelmesek csak ritka találkozásokkal érhetik be, és hisznek a csodában. Amikor Victoria elhagyja az Egyesült Államokat, hogy hazatérjen, Sharon, Tish anyja úgy dönt, hogy utána megy, hogy kiderítse az igazságot és bebizonyítsa Fonny ártatlanságát.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: