Louise Hay 12 legjobb könyve

Louise Hay több mint három tucat pszichológiai könyvet írt. Ma már az egész világon ismerik műveit. Azok, akik csak most kezdenek megismerkedni az író műveivel, érdemes megismerkedni az olvasói visszajelzések alapján összeállított minősítéssel. A könyv a szerző munkáját tükrözi, amely a betegek gyógyulásához vezető úton nyújtott segítséget.

Louise Hay legjobb könyveinek értékelése

Jelölés hely könyv címe értékelés
Louise Hay legjobb könyv rangsora 1 Gyógyítsd meg az életed 4.9
2 Csak jó dolgok várnak rád. Higgy magadban és az erődben 4.9
3 Gyógyítsd meg magad 4.8
4 Legyen boldog 21 nap alatt. A teljes önszeretet tanfolyam 4.8
5 Gyógyítsd meg az életed. Gyógyítsa meg a testét. Az erő bennünk van 4.7
6 A bennünk rejlő gyógyító erő 4.7
7 Belső bölcsesség 4.7
8 Meg tudom csinálni! 4.6
9 Minden rendben lesz! 4.6
10 Szeressétek magatokat. Bízz az életedben 4.5
11 Női bölcsesség 4.5

Gyógyítsd meg az életed

Értékelés: 4.9

HEAL YOUR LIFE.webp

A rangsor első könyve egy pszichológus több éves munkájának eredménye. Ebben az írónő megosztja készségeit és tapasztalatait. A szöveg aktív technikákat kínál, amelyek segítenek felfedezni a lehetőségeidet, elérni a céljaidat, megszabadulni azoktól a betegségektől, amelyek hosszú ideig gyötrik az embereket. Az olvasók gondosan elemzik érzelmeiket és érzéseiket, más szinten látják a problémát, belenéznek a mélyébe.

A vélemények azt sugallják, hogy a kiadvány lehetővé teszi, hogy összehangolja a mentális állapotot, megszabaduljon a betegségtől. Megtanít minket, hogy ne legyünk makacsok és mértéktelenek. Pontosan ez a fajta viselkedés az, ami patológiákat vált ki a testünkben.

A könyv mindenkinek alkalmas, aki új szemszögből akarja szemlélni az életet, megszabadulni a betegségektől és a rossz gondolatoktól. A könyv Louise Hay munkásságának rajongói körében nagy kedvenc, gyakran a legkülönfélébb értékelések élére kerül.

Csak jó dolgok várnak rád. Higgy magadban és az erődben

Értékelés: 4.9

CSAK JÓ DOLGOK VÁRNAK RÁD. Higgy magadban és az erődben.webp

A rangsorban a következő az L. Hay és Cheryl Richardson. Több mint hét évvel ezelőtt jelent meg. A szerző a “Csak jó dolgok várnak rám a jövőben” mondatot tartja a fő attitűdjének. Bizalmat ébreszt, és arra késztet, hogy ne aggódj a családod jövője miatt. A szöveg arra tanít bennünket, hogy pozitívan, sőt csodálattal fogadjuk a sors megpróbáltatásait.

A szerzők együtt gyűjtötték össze azokat a világos módszereket, amelyek megtanítanak harmóniában élni önmagaddal. E sorok olvasása után eltűnik a relaxáció, a feszültség és a szorongás. Ez egy könnyű és lenyűgöző utazás egy új élethez. A könyv azoknak való, akik olyan dolgokat akarnak tenni, amelyek csak örömet okoznak, és saját sorsuk urává akarnak válni.

Olvasson tovább  A 15 legjobb könyvek Szergej Lukjanenkótól

Gyógyítsd meg magad

Értékelés: 4.8

gyógyítsd meg magad.webp

A következő könyv a felelősségvállalásról szól, mindannyiunkért. Mi alakítjuk a test saját betegségeit és patológiáit. Így a gyógyulás csak saját erőfeszítéseinkkel érhető el. Ehhez meg kell oldanunk azokat a problémákat és nehézségeket, amelyek az előző életekből származnak, és megakadályozzák, hogy boldogok legyünk. A könyv elmondja, hogyan lépjünk előre, és tanuljuk meg, hogyan vegyük kezünkbe az aktuális események irányítását.

Az olvasók azt mondják, hogy eleinte nehezen hitték el, hogy az ember nem a betegségük túsza. De ahogy telt az idő, látták az első eredményeket, és meggyőződtek a gyakorlat erejéről, és megtanulták, hogyan kezeljék saját állapotukat.

Azok számára, akik hisznek saját erejükben, és készen állnak arra, hogy saját gondolataikkal gyógyítsák meg a betegséget, ez a kiadvány kötelező olvasmány. Ez egy nagyszerű lehetőség azok számára, akik gyökeresen meg akarják változtatni önmagukat és a világról alkotott képüket.

Légy boldog 21 nap alatt. Az önszeretet legteljesebb tanfolyama

Értékelés: 4.8

21 NAP ALATT BOLDOG LESZEL. A legteljesebb szeretet tanfolyam.webp

A nyomtatott anyag 21 fejezetből áll. Mindegyik egy-egy napot szentel. Vannak elméleti és gyakorlati részek, írásbeli gyakorlatok és meditáció. Tanácsos egy speciális feladatfüzetet készíteni. A javasolt gyakorlatok segítenek az önmagunkhoz való valódi viszonyulás felszínre hozásában. Mindenki számára, aki fél megbízni másokban, aki úgy érzi, hogy nem minden igazságos, vagy aki félelemben él, hogy becsapják őt.

Az olvasók azt mondják, hogy a megerősítések leírása segített nekik abban, hogy jobban emlékezzenek a szavakra. Néhány gyakorlatot fájdalmasnak találtak, de az eredmények mindig pozitívak.

Az olvasás azt az érzést kelti, hogy a szerző támogatja, sőt jelen van. A könyvet csodálatosnak és kötelezőnek nevezik.

Gyógyítsd meg az életed. Gyógyítsa meg a testét. Az erő bennünk van

Értékelés: 4.7

GYÓGYÍTSD MEG AZ ÉLETED. GYÓGYÍTSA MEG A TESTÉT. az erő bennünk van.webp

A rangsor következő szereplője egy egész egészségügyi útmutató, amelynek minden ember könyvtárában ott kellene lennie. Arról szól, hogy az egészség az ember egyetlen értéke. Kár, hogy az embereknek időbe telik, mire rájönnek.

Mindenki egészséges akar lenni, de szinte senki sem tudja, hogyan kezelje saját fizikai állapotát, és ezzel kárt tesz önmagában. A könyvben az olvasók olyan gyógyító technikákat találnak, amelyekben fontos hinni, és amelyeket a mindennapi gyakorlatban is alkalmazni kell.

Az önsegítő mozgalom alapítója úgy véli, hogy az orvosok által gyógyíthatatlan betegséget az egyén képes kontrollálni. Az egész arról szól, hogy megváltoztatod a gondolataid irányát, és teszel egy kis erőfeszítést. Hosszú időbe telik a teljes gyógyulás, de a végeredmény megéri. Ezért a szerző műve életkortól függetlenül nagyszerű ajándéknak számít bárki számára.

Olvasson tovább  35 Legjobb koreai film, amit mindenkinek látnia kell

A bennünk rejlő gyógyító erő

Értékelés: 4.7

A bennünk rejlő gyógyító erők

A következő minősítési résztvevő segít egy nehéz élethelyzetben, új hullámot állít be, és hozzáadja a hitet magadban. A munkán végigvonuló közös vezérfonal az az elképzelés, hogy mindenkinek megvan a saját ereje ahhoz, hogy nagyszerű egészséghez és jóléthez vezessen.

Hogyan határozzák meg egy személy gondolatai az életmódját. Fontos, hogy úgy gondolj magadra, mint aki méltó a legjobbra, tedd félre a sérelmeket, és hagyd abba az önkritikát. Könyvében a szerző kész pozitív megerősítéseket kínál, amelyek erősítik az önbizalmat és helyreállítják a lelkiállapotot.

A bennünk rejlő gyógyító erők kiváló választás azoknak, akik nem ismerik Louise Hay munkásságát, és szeretnének találni valamit, ami jót tesz az egészségüknek. Az olvasók ajánlják a kiadványt megvételre, és nem bánják meg, hogy elolvasták ezt a művet.

Belső bölcsesség

Értékelés: 4.7

BEVEZETŐ Bölcsesség.webp

Ez a könyv olyan meditációkat tartalmaz, amelyek segítenek kapcsolódni és erősíteni a belső bölcsesség központját. Ítélve a vélemények, miután elolvasta a munkát, amit meg akar változtatni a jobbik. Néhány olvasó megszokta, hogy kora reggel kinyitja a könyvet bármelyik oldalon, és választja az egyik vagy másik meditációt. Energiát ad, és egész nap pozitív érzéssel tölt el. Elalvás előtt az is fontos, hogy magasztos gondolatokban merüljünk el. Pozitív gondolatokra hangolja Önt, és reggel kipihenten és kipihenten ébred fel.

A könyv alkalmas azok számára, akik számos probléma megoldásának modern megközelítéseivel kívánják gazdagítani elméjüket. Ha a szerző ajánlásai szerint cselekszik, akkor az életét a helyes irányba változtatja meg.

Meg tudom csinálni!

Értékelés: 4.6

MEG TUDOM CSINÁLNI!

2004-ben jelent meg L. Gillespie könyve. Hay I Can Do It!”. Ez egy közérthető útmutató a “Szív kis könyve” sorozatból. Segít megtalálni a lelki társat, az egészséget és az önbecsülést. A pszichológus úgy véli, hogy mindannyian mindig pozitívan gondolkodhatunk. Az olvasók kérdéseire válaszoló levelek kerülnek a közönség elé.

Louise Hay különböző problémákra kínál megerősítéseket és egyértelmű válaszokat a rajongóknak. Az olvasók “inspirálónak, megnyugtatónak” nevezték a művet. Ez a könyv annak szól, aki meg akarja találni a boldogságot. Ezt a szerző is így gondolja. Könnyű és érdekes olvasmány, tele támogatással és gondoskodással, sok tanáccsal és meggyőződéssel.

Minden rendben lesz!

Értékelés: 4.6

MINDEN JÓ!.webp

A következő könyv új szemszögből vizsgálja Louise Hay szokásos elméletét. A szerző Mona Lisa Schultz-szal együtt a statisztika elvei alapján olyan adatokat állított össze, amelyek alátámasztják kolosszális tapasztalatainak lényegét. E művön keresztül az olvasók felismerhetik az öngyógyítás valós lehetőségét. A kiadvány a megfelelő cselekvés használati utasítása lesz, és részletesen bemutatja, hogyan lehet jobb egészségre jutni és elmenni egy betegségtől.

Olvasson tovább  A 20 legjobb könyv az orosz történelemről

A művet tömör és lényegre törő forma jellemzi. Orvosi tanácsokat, különböző wellness módszereket, étrendi tanácsokat tartalmaz. Bárki követheti őket, bármely életkorban és bárhol.

A munka lényege, hogy a szerveinkkel kapcsolatos problémák középpontjában a gondolkodásmód áll. Ez egy nagyszerű lehetőség azok számára, akik meg akarják gyógyítani magukat anélkül, hogy rengeteg tablettát szednének.

Szeresd magad. Bízz az életedben

Értékelés: 4.5

SZERETNI MAGADAT. Bízz az életedben.webp

A népszerű írónő ebben a művében újraértelmezi önsegítő technikáit, amelyek igen hatékonynak bizonyultak. Az olvasók minden egyes fejezetben megtanulják, hogyan éljenek zűrzavarmentes életet, harmóniában önmagukkal és a világgal. Ennek a kiadásnak köszönhetően végre úgy érezheti, hogy egy érdekes élet alkotója, és nem a véletlen események áldozata.

Louise Hay a való életből vett példákon keresztül megtanít minket arra, hogy valóban szeressük testünket és lelkünket, bízzunk a sorsunkban és nézzünk előre eltökélten. Tökéletes ajándék azoknak, akik szeretnének hozzáértően öregedni és új leckéket tanulni egy neves pszichológustól.

Teremtse meg a jövőjét. Hogyan változtasd meg a sorsodat gondolattal

A következő a rangsorban nem akármilyen könyv, hanem egy egész kézikönyv, amely világossá teszi, hogy mindenki képes megváltoztatni a saját sorsát. Ez egy esettanulmány azoknak, akik szenvedélyesen rajonganak a gondolat erejéért. A munka olvasása nagyon egyszerű. Nem “kalapálja” a fejét, és ellazítja, energikussá és erőteljessé teszi. Ez a kiadvány nem azoknak szól, akik felületes gondolkodáshoz szoktak.

Néhányan túl gyerekesnek találták a szöveget. Tele van közhelyekkel. L. Hay műveinek rajongói azonban minden fejezetből megtudhatják, hogyan birkózzanak meg saját lelki tragédiájukkal. Hay csodálja egy másik munkáját, és úgy véli, hogy könyvei nem véletlenül milliós bestsellerek. Akik még csak most ismerkednek az íróval, azoknak egy másik művet, például a Gyógyítsd meg az életed címűt érdemes megfontolniuk.

Női bölcsesség

Értékelés: 4.5

Női reggel.webp

Az első tíz helyezettet egy olyan könyv zárja, amely kiemelten kezeli az egyéni életformálás fontosságát. Ennek eléréséhez minimális ismeretekkel kell rendelkeznünk, amelyekről ebben a műben olvashatunk. Kiderült, hogy a lányok jobban koncentrálnak a lelkiállapotuk feltárására, mint a fiatal férfiak. A férfiak gyakran elrejtik érzelmeiket, és nem ismerik be, hogy magányt, szomorúságot és tehetetlenséget éreznek. A nőknél ez fordítva van, és ez az erősségük.

“Az Egy nő bölcsessége reményt ad a gyógyuláshoz, bátorítást nyújt a nehéz helyzetekben, és segít azoknak, akik azt hiszik, hogy nincs más választásuk. Ez az útmutató elmondja a szebbik nemnek, hogyan lehet boldogabb és hogyan győzheti le a megpróbáltatásokat, a belső erejét felhasználva.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Cybulya Guculka

Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: