11 legjobb szellőztethető páraelszívó

Sokan úgy gondolják, hogy minden csuklya nagyon hasonlít egymásra. Ez azonban nem egészen így van. A legolcsóbb modellek szabványos kialakításúak, amelyek szellőztetett páraelszívót tartalmaznak. De vannak olyan modellek is, amelyek nem rendelkeznek ezzel a tervezési elemmel! Ezek gyakran a leginkább futurisztikus kinézetű. Nézzük tehát a legjobb csatornamentes páraelszívókat azok számára, akik csak egy kis szórakozással vásárolnak.

a legjobb ventless páraelszívók értékelése

Jelölés székhely termék neve ár
A legjobb csatornamentes páraelszívók értékelése 1 Faber Pareo (készlet) 180 220€
2 smeg KSCF90B 164 900€
3 FALMEC RUBIK isola 450 450 43 BK 206 0100€
4 Faber Ly
a (készlet)
139 400€
5 E
 • ca SHINING PELTROX/F/50
 • 140 090€
  6 Sirius SILT 20 40 IX 83 970€
  7 E
 • kb. Cink/F/50
 • 51 790€
  8 FRANKE FUDL Apollo XS 34 660€
  9 E
 • kb. Clound Seven IX/F/90
 • 84 600€
  10 Jetair Gisela 50 BK 42 290€
  11 DARINA FLAP 601 X 4 130€

  Faber Pareo (készlet)

  Értékelés: 4.9

  FABER PAREO (KÉSZLET)

  Ez valószínűleg az egyik legszebben megtervezett kapucni, amely az orosz online kiskereskedőknél kapható. De nem az árcédula a legkevésbé sem. Körülbelül 150,000. Olyan dizájnt kap, amely a mennyezetről lóg. Itt zárt burkolatot használnak, így a csatlakozócső rejtve marad. Négy fényes LED-del is felszerelt, amelyek pozitív hatással vannak a motorháztető megjelenésére.

  Ennek a modellnek a háza rozsdamentes acélból készült. Alapértelmezés szerint a kialakítás meglehetősen alacsony. Aktív főzés közben azonban a motorháztető szó szerint kinyúlhat… A teleszkópos test lehetővé teszi, hogy a készülék a lehető legközelebb kerüljön a gőz- és füstforráshoz, így a lehető leggyorsabban megszünteti a nem kívánt szagokat. Érdekes módon a meghajtás csendes és zökkenőmentes, így a kibontakozás futurisztikus látványt nyújt.

  Más motorháztetőkhöz hasonlóan a Faber Pareo is szűrőt használ. A modell nagyszerű tulajdonsága, hogy a szűrő mosogatógépben tisztítható, így nem kell időről időre újat vásárolnia. A készülék műszaki jellemzői is kellemesek. Először is, három sebesség áll rendelkezésre, ami az esetek túlnyomó többségében elegendő. Másodszor, a motorháztető távolról is vezérelhető. Harmadszor, van időzítője. Ez lehetővé teszi, hogy a főzési időhöz közeli üzemidőt válasszon.

  A modell magassága 49,4 és 108,9 cm között változik. Amint már rájött, mennyezeti konzolt használ. És a konyhában a mennyezet is nagyon magas lehet. A Faber Pareo kapacitása 520 köbcenti. m/h. Az energiafogyasztás kevesebb mint 250 watt.

  Az egyetlen kritika, amit ezzel a motorháztetővel kapcsolatban megfogalmazhat, a zajszint. Csak egy motor van beszerelve, így az intenzív üzemmód aktiválásakor a megfelelő mérések 68 dB körül alakulnak. De valószínűleg elégedett leszel a legtöbb esetben elérhető 49 dB-es vagy annál alacsonyabb zajszinttel.

  Előnyök

  • A készülékhez távirányító tartozik;
  • A garanciaidő két évre meghosszabbodik;
  • Világos LED világítás;
  • Egyedi kialakítás;
  • A motorháztető teleszkópos szerkezetű;
  • Hatalmas teljesítmény;
  • Három sebesség áll rendelkezésre;
  • A szűrő könnyen tisztítható.

  Hátrányok

  • Magas mennyezetre van szüksége;
  • A költségek ijesztően magasak;
  • Az energiafogyasztás nem nevezhető alacsonynak.

  smeg KSCF90B

  Értékelés: 4.8

  smeg KSCF90B

  Ez a páraelszívó mennyezeti rögzítővel is rendelkezik. De nem igényel magas mennyezetet, mert nagyon kis alapterületű. Lényegében alig nagyobb, mint valamilyen lámpatest! Ezért a smeg KSCF90B az étteremtulajdonosok választása. Helyet kell felszabadítaniuk a konyhában, és erre a páraelszívó tökéletesen megfelel.

  Szerény mérete ellenére a smeg KSCF90B lenyűgöző megjelenéssel és tisztességes funkciókkal rendelkezik. A modell teste fehér üvegből készült. A rajta lévő gombok egyáltalán nem feltűnőek. És nem valószínű, hogy ezt rendszeresen fogja tenni, mivel egy praktikus távirányítóval van ellátva. Ez a termék egy LED lámpával is rendelkezik. 17 wattos teljesítményével több mint elegendő a motorháztető alatti terület megvilágításához.

  Ez a modell magasan a páraelszívó fölött fog lógni. Emiatt nagy teljesítményű motorra van szükség, különben a fő funkció jó teljesítménye elfelejtődik. Szerencsére a gyártó nem cseszte el. 650 cm3 levegő elszívására képes négyes fordulatszámon. m levegő óránként. A készülék perimetrikus elszívással van felszerelve, amely más területeken is eltávolítja a levegőben lévő szennyeződéseket a konyhából. Ez a páraelszívó automatikus kikapcsolással is rendelkezik – ez a funkció nagyon hiányzik a sokkal olcsóbb modellekből.

  A smeg KSCF90B kifejlesztésekor különös figyelmet fordítottak a speciális hangtompító mechanizmusokra, amelyek elnyomják a működés közben keletkező zajt. Az eredmény az, hogy az olasz motorháztető nem generál 50 dB-nél nagyobb zajt. És mindezt a maximális sebesség kiválasztásával! Ha azonban a normál üzemmódot aktiválja, a megfelelő mérések csak 38 dB-t mutatnak. Emellett nem különösebben energiaéhes. Az energiafogyasztás körülbelül 107 watt. Használja ki azt a tényt, hogy csak egy LED-lámpa van.

  Mi a jó ebben a modellben?? Több szűrő jelenléte. A motorháztető például rozsdamentes acélból készült zsírszűrővel van felszerelve. Tisztításhoz könnyen eltávolítható. Vannak olyan faszénszűrők is, amelyeket normál keringtető üzemmódban használnak, amikor a páraelszívó a nap 24 órájában működik. Meg kell jegyezni, hogy az extra faszénszűrők nem tartoznak a szállítási készlethez, azokat külön kell megvásárolni.

  Előnyök

  • A burkolat fehér üvegből készült;
  • Nem különösebben nagy méret;
  • Hatalmas teljesítmény;
  • Négy sebesség áll rendelkezésre;
  • Távirányítóval együtt szállítjuk;
  • A háttérvilágítás elég világos;
  • Minőségi légszűrés van beépítve;
  • Nem túl zajos;
  • A 24 órás üzemmód elérhető.

  Hátrányok

  • Csillagászati árcédula.

  FALMEC RUBIK isola 450 450 43 BK

  Értékelés: 4.8

  FALMEC RUBIK IZOLA 450 43 BK

  Nagyon érdekes egység, amely akár a konyha közepén, akár a fal mentén bárhol elhelyezhető. Ez a páraelszívó nagyon különleges kialakítású, amelyre biztosan minden vendége emlékezni fog. A burkolat nagyrészt festett üvegből készült. És az egész egység szó szerint a mennyezetről lóg le négy kábelen. Ezért néz ki inkább csillárnak, mint páraelszívónak.

  A fém-üveg szerkezet méretei: 101x43x43 cm. Ahogyan azt már kitalálhatta, a páraelszívó csak olyan konyhákba szerelhető be, ahol a mennyezet bármilyen magas, mivel a kábelek hossza könnyen beállítható. Egyébként van egy hasonló modell, amely üvegből készült, fehérre festett kivitelben. A készülék megvásárlása azoknak ajánlott, akik világos belső térrel rendelkező konyhát állítanak össze.

  Ahogy az egy ilyen drága páraelszívó esetében szokásos, két elszívási móddal rendelkezik. Az első fordulatszámon percenként 720 köbméter levegő (cfm) szívását kezdi meg. M3 levegő óránként, megszabadítva a konyhát a nem kívánt szagoktól. Természetesen nem feltétlenül kell ilyen teljesítményt elérnie, de három sebesség közül választhat. Távirányítóval kapható; Ami a második üzemmódot illeti, ez lehetővé teszi a 24 órás légkeringést és az azt követő légtisztítást. Egyébként érintésérzékeny gombokkal rendelkezik a sebesség és az üzemmódok megváltoztatásához. Sajnos a gyártó nem gondolt a távirányítóra. Ez azonban nem nagy ügy, hiszen csak egy gyerek érné el a motorháztetőt. És az ilyen távvezérlők közismerten hajlamosak elveszni.

  Az egyetlen elérhető extra funkció az időzítő. Ami a légtisztítást illeti, a motorháztető még zsírszűrővel is rendelkezik. Természetesen bármikor eltávolíthatja, hogy utána alaposan leöblítse. Ez a modell négy LED-es lámpát is tartalmaz. De mindegyik csak 1 wattos, így nem számíthat a munkalap megvilágítására.

  Valójában ez az a motorháztető, amelyet a modern kéményes kályhák tulajdonosai a leggyakrabban vásárolnak. A FALMEC RUBIK RUBIK isola 450 43 BK azonban a konyhában is nagyon jól teljesít. Csak egy motor van, de az nem különösebben zajos. És még akkor is bőven marad teljesítmény, ha egész nap steakeket süt.

  Most már csak azt kell megérteni, hogy miért kerül egy ilyen páraelszívó 200 ezer forintba. RUB. Sok okból kifolyólag. Az automatikus rendszerhez is. Számos beépített érzékelő érzékeli az illékony gázokat, a cigarettafüstöt és más szennyező anyagokat. Ez a modell tehát tudja, hogyan kapcsolja be magát. És ionizálni is tudja a levegőt.

  Előnyök

  • Egyedi kialakítás;
  • Három sebesség áll rendelkezésre;
  • Lenyűgöző teljesítmény;
  • A levegő ionizálása lehetséges;
  • Kerületi elszívást hajtanak végre;
  • Nem különösebben magas zajszint;
  • Van egy zsírszűrő;
  • Integrált érzékelők.

  Hátrányok

  • Nincs távirányító;
  • Sokan nem fogják tudni megfizetni;
  • Nem túl világos világítás.

  Faber Ly
  a (készlet)

  Értékelés: 4.8

  FABER LY</div><p>A (SET)” src=”/wp-content/uploads/2023/09/6311666666193891-4711.jpg” height=”400″ title=”FABER LY<br />A (SET)”></p><p>Egy másik mennyezetre szerelt páraelszívónk. A motorháztető kocka alakú, a burkolat rozsdamentes acélból és üvegből készült. Belül egy zsírszűrő található, amely a lehető legjobban tisztítja a levegőt. A szűrő természetesen eltávolítható a tisztításhoz.</p><p>Hosszú élettartamának köszönhetően a készülék nagy értéket képvisel. Biztos lehet benne, hogy még hat-hét év múlva is szalonképes lesz. Az is ritka eset, amikor egy drága páraelszívó nemcsak a levegőt szívja be, hanem két fényes LED-lámpájával meg is világítja a munkalapot. A készülék A energiahatékonysági osztályba sorolható. Így nem valószínű, hogy jelentős hatással lesz a villanyszámlájára. Kivéve, ha egy étterembe vásárol páraelszívót, ahol rendszeresen a teljes 250 wattos teljesítményt veszi fel.</p><p>Ez a készülék három sebességet kínál a felhasználónak. Intenzív üzemmódban 620 cu. m levegő óránként. Ez nagyon zajossá teszi, a körülötte végzett mérések 71 dB-t mértek. Első fokozatban pedig a zajszint suttogva halkabb, mint 51 dB.</p><p>A Faber Ly Ly fő jellemzője<br />a lehetőség, hogy felfelé és lefelé mozogjon. Ez lehetővé teszi, hogy aktív főzés közben a páraelszívót a tűzhelyre helyezze. Ha pedig befejezte a főzést, felemelheti a mennyezet felé, hogy gazdagítsa konyhája dekorációját.</p><p>Mint sok más hasonló csuklya, a Faber Ly<br />folyamatos használatra szolgáló eszköz. 24 órás működés légkeringetéssel és némi légtisztítással. De ne reménykedjen az ionizálásban – a modell gyártója úgy döntött, hogy pénzt takarít meg a kissé alacsonyabb ár elérésével. bár nem nevezhető olcsó motorháztetőnek.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>Légkeringés rendelkezésre áll;</li><li>Hatékonyan kialakított ház üvegből és rozsdamentes acélból;</li><li>Három sebességfokozat van beépítve;</li><li>Hatalmas kapacitás;</li><li>Nem rossz módja a munkalap megvilágításának;</li><li>Távvezérlés lehetséges;</li><li>Behúzható kialakítás.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Magas vételár;</li><li>Nem nevezhető csendesnek.</li></ul><h3>E<li>ca SHINING PELTROX/F/50</h3><p>Értékelés: 4.8</p><div style=E<li></div><p>ca SHINING PELTROX/F/50″ src=”/wp-content/uploads/2023/09/71666193891-1411.jpg” height=”400″ title=”E</p><li>ca SHINING PELTROX/F/50″><p>Szeretné konyhai páraelszívóját csillárnak álcázni?? Ebben az esetben meg kell vásárolnia az E</p><li>ca SHINING PELTROX/F/50. Ez valószínűleg inkább egy lámpatest, mint egy páraelszívó. Néhány szép funkcióval is büszkélkedhet. Megfelelő áron, csak az Expertology olvasók kis része engedheti meg magának.<p>Ez a páraelszívó függő. A ház antik grafit színű. Ez nem jelenti azt, hogy ideális egy klasszikus berendezésű konyhába. Ezzel szemben a kapucni egy loft vagy high-tech környezetben is jól mutat. A készülék alján található egy kezelőpanel. A gombokhoz azonban nem kell hozzányúlnia, mivel ehhez a modellhez távirányítót mellékelnek.</p><p>A motorháztető belsejében egy nagyon erős motor található. A motorháztető teljesítménye 800 köbméter percenként (cfm). m/h. Így a beltéri levegő pillanatok alatt megtisztul! Természetesen nem kell csak a harmadik sebességet használni. Kevésbé intenzív üzemmódban valamivel tovább tart, de a motorháztető suttogóan csendes! És még harmadik sebességnél is csak 53 dB a zajszint, ami egészséges eredmény. A páraelszívó A energiahatékonysági osztállyal is büszkélkedhet, és mindössze 54 wattot fogyaszt.</p><p>Ha a mennyezetre rögzíti, akkor 55 cm-től 130 cm-ig terjedhet – az Ön preferenciáitól függően. De a legérdekesebb E</p><li>ca SHINING PELTROX/F/50 falra is felszerelhető, mivel a szükséges tartozékokat a szállítás tartalmazza. Ezenkívül rendelkezik egy REVOLUTION aktív szénszűrővel, amelyet állandó keringtető üzemmódban lehet használni. Van egy alumíniumból készült zsírszűrő is.<p>Természetesen a csillár nem helyettesíti teljesen a csillárt. Az a tény, hogy csak egy 9 wattos LED-lámpát tartalmaz. Aligha tudja megvilágítani az egész konyhát, még akkor is, ha az elég szerény helyiség.</p><p>Végül meg kell említenünk a motorháztető vezeték nélküli SNAP készülékhez való csatlakoztatásának lehetőségét. A helyiség levegőjét szabályozza, a mikroklíma javítására tervezték. A SNAP-ot azonban külön kell megvásárolnia.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>A szűrő mosogatógépben mosható;</li><li>A SNAP-hoz való csatlakozás rendelkezésre áll;</li><li>Hatalmas kapacitás;</li><li>Távirányítóval együtt szállítjuk;</li><li>A felfüggesztés magassága állítható;</li><li>Fali felszerelés lehetséges;</li><li>Három sebesség áll rendelkezésre;</li><li>Automatikus üzemmód bevezetve;</li><li>Elég fényes LED világítás;</li><li>Alacsony zajszint;</li><li>Csökkentett energiafogyasztás.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Nagyon magas költségek;</li><li>A SNAP-ot külön kell megvásárolni.</li></ul><h3>Sirius SILT 20 40 IX</h3><p>Értékelés: 4.7</p><div style=SIRIUS ISZAP 20 40 IXSIRIUS ISZAP 20 40 IX

  Egy másik mennyezetre szerelt motorháztető. Ez is szokatlan alakú, és a háza ezüst fémből készült. Tökéletesen illeszkedik bárhová az étteremben. Azonban telepíthető a magánházak konyháiba, különösen, ha az utóbbi modern belső térrel rendelkezik.

  A modell méretei: 125x40x40 cm. A gyártó a reklámanyagaiban azt írta, hogy a készülék magassága állítható. Ez azt jelenti, hogy a páraelszívó alacsony mennyezetű helyiségekben is helyet kap. Azt is megemlíti, hogy amikor a harmadik sebességfokozat aktiválva van, és a világítás be van kapcsolva, a motorháztető 135 wattot kezd el fogyasztani. Egy nagy szám. Ez azonban azzal magyarázható, hogy ez a modell egy 40 W teljesítményű neonizzót tartalmaz. Könnyen megvilágítja a munkaterületet, így a főzés kényelmesebbé válik. A lámpa egy asztalt is megvilágíthat, ha a csuklyát közvetlenül fölé helyezzük.

  Három sebesség áll a felhasználó rendelkezésére. Maximális kapacitásnál akár 550 köbméter is lehet. m/h. Elég ahhoz, hogy egy közepes méretű konyhában nagyon gyorsan megtisztítsa a levegőt. A sebességváltáshoz nem kell megérintenie a vezérlőpanelen lévő gombokat, mivel a készülékhez távirányítót mellékelnek. Csak próbáld meg nem elveszíteni, mert a mérete miatt ez könnyen megtörténhet.

  A Sirius SILT 20 40 IX zsírszűrőt tartalmaz. És mit tehetsz nélküle?? Viszonylag könnyen eltávolítható a későbbi tisztításhoz. Akár 50 dB-es zajszint. Ez azt jelenti, hogy a motorháztető jó hangszigetelő anyagokkal van ellátva. Kellemes. Különösen, ha figyelembe vesszük, hogy 85 ezer dollárba kerül. cc, ami nem kétszerese egyes versenytársakénak.

  Előnyök

  • Stílusos, fémből készült burkolat;
  • Egy fényes neonlámpa van beépítve;
  • A levegő keringetése lehetséges;
  • Távirányítóval együtt szállítjuk;
  • Nagyon nagy teljesítmény;
  • Három sebesség áll rendelkezésre;
  • Nem túl zajos;
  • Van egy zsírszűrő;
  • Állítható magasság 850 – 1250 mm között;
  • Három évvel hosszabb garanciaidő.

  Hátrányok

  • Az ár azonban nem nevezhető alacsonynak.

  E
 • kb. Cink/F/50
 • Értékelés: 4.7

  E<li></div><p>CA ZINC/F/50″ src=”/wp-content/uploads/2023/09/8871666193891-2911.jpg” height=”400″ title=”E</p><li>CA CINK/F/50″><p>Ez a páraelszívó az egyik már tárgyalt modell egyszerűsített változata. Egy csillárra emlékeztet. A mennyezetről tetszőleges magasságban felfüggeszthető. Az E</p><li>ca A cink/F/50 alacsony árú. Ezt a modellt mindössze 50 ezerért vásárolhatja meg. rubel, és néha lényegesen olcsóbb.<p>A mennyezetről történő felfüggesztés nem az egyetlen módja a motorháztető mennyezetre történő rögzítésének. Javasoljuk azonban, hogy a készülék megvásárlása előtt tájékozódjon a webáruházban, hogy a megfelelő tartozékokat tartalmazza-e a szállítási terjedelem.</p><p>Nagyon nagy belmagasságú helyiségekben is használható. A készülék magassága nagymértékben, maximum 180 cm-ig változhat. Ami a tápegységet illeti, az E</p><li>ca Zinc/F/50 a szokásos 220 voltos hálózatra csatlakozik. Érdemes megjegyezni, hogy a gyártó takarékossági okokból lemondott az energiatakarékos alkatrészekről. Az ebből adódó energiafogyasztás akár 250 watt is lehet, ami egyeseket megijeszthet. Ez a szám azonban csak akkor érhető el, ha a harmadik sebességfokozat be van kapcsolva. És 1000 köbméter/h kapacitással indul. m/h. A készülék koldusként kezdi szívni a levegőt! Ezt az üzemmódot valószínűleg nem fogja túl gyakran használni. Szintén a zajos működés miatt – a vonatkozó mérések szerint 67dB. A sebességek itt gombok megnyomásával kapcsolhatók, távirányító nincs mellékelve. Ha első sebességre kapcsol, a zajszint nem haladja meg a 47 dB-t, ami megnyugtató.<p>Mint sok hasonló motorháztető, az E</p><li>ca A Zinc/F/50 recirkulációs üzemmódban is működhet. Egy szénszűrőn keresztül fut, amelynek élettartama akár három év is lehet. Háttérvilágítással is büszkélkedhet. Két 2,5 W-os izzó elégtelen lehet, ha a páraelszívó túl magasan van a munkalap felett, de ez nem elkerülhető. A gyártó nem kímélte a költségeket. De nem tette meg az alumínium zsírszűrőn, különösen, ha nem hasonlítja össze a drágább módosításból származó megfelelőjével.<h4>Előnyök</h4><ul><li>A magasság 54 és 180 centiméter között állítható;</li><li>Hihetetlen teljesítmény;</li><li>Alacsony zajszint alacsony fordulatszámon</li><li>Van zsírszűrő;</li><li>A levegő recirkulációja lehetséges;</li><li>Nem túl drága;</li><li>Stílusos szürkére festett fémház.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Egyenletes energiafogyasztás;</li><li>Alacsony megvilágítás;</li><li>Tisztességes zajszint harmadik sebességnél.</li></ul><h3>FRANKE FUDL Apollo XS</h3><p>Értékelés: 4.6</p><div style=FRANKE FUDL Apollo XS

  Ez a páraelszívó a mennyezetre csíptethető rögzítőelemmel is rendelkezik. Kör alakú, háza fémből és üvegből készült. A stílusos ezüst szín könnyen felismerhetővé teszi azt. Egyhamar nem fogja elképzelni konyhája berendezését e nagyszerű páraelszívó nélkül!

  Ez a modell a telepítéskor leengedhető vagy felemelhető. Maximális magassága 131 cm. Tehát nem számít, milyen magas a mennyezeted. Ebben a modellben csak egy motor van. De képes akár 520 köbcentimétert is kihúzni. m levegő óránként. Kár, hogy jelentős mennyiségű energiát pazarol el. Az energiafogyasztás elérheti a lenyűgöző 250 W-ot harmadik sebességnél. Természetesen felkapcsolt fényekkel. És ezt itt két 20W-os halogén lámpa biztosítja. Jó, hogy a gyártó bevezette a fényerő beállítását.

  Három sebességet lehet kiválasztani nemcsak a kezelőpanel, hanem a távirányító segítségével is. Kellemes meglepetés! Egy viszonylag olcsó páraelszívóhoz általában nem jár páraelszívó, de a FRANKE FUDL Apollo XS árcédulája mindössze 47 000 €. Rubelek. És ez tényleg nem egy különösebben magas árcédula, mert a mennyezeti páraelszívók mindig drágábbak, mint a falra szerelt társaik, amelyek nem képesek elrejteni a szellőzőnyílást a szellőzőben.

  Ez a modell zsírszűrőt tartalmaz. Egy speciális jelzőfény jelzi, ha ideje kivenni és tisztítani a készüléket. Egyébként nem valószínű, hogy ez a motorháztető meglepné Önt. Éppen ellenkezőleg, egyesek akár fel is idegesíthetik, mert a harmadik sebességnél meglehetősen zajos – a közvetlen közelében végzett mérések 68 dB-t mutattak ki.

  Előnyök

  • Intervallumos működés és időzítő áll rendelkezésre;
  • Elegáns design, üveg és fém felhasználásával;
  • Nem túl drága;
  • Nagyon világos háttérvilágítás;
  • Tartalmaz egy távirányítót;
  • Zsírszűrővel;
  • A motorháztető magassága állítható.

  Hátrányok

  • Magas zajszint;
  • Az energiafogyasztás nem nevezhető alacsonynak.

  E
 • kb. Clound Seven IX/F/90
 • Értékelés: 4.5

  E<li></div><p>CA CLOUND SEVEN IX/F/90″ src=”/wp-content/uploads/2023/09/3721666193891-8911.jpg” height=”400″ title=”E</p><li>CA CLOUND SEVEN IX/F/90″><p>Egy újabb prémium minőségű szívófej az E</p><li>ca. Tud egy-két dolgot az ilyen készülékekről – ezért is szerepeltünk közülük oly sokan a rangsorunkban. Konkrétan az E<li>ca Clound Seven IX/F/90, ezért 85k körül kaphatsz. A készülék ára legalább egy kicsivel kevesebb, mint a szokásos árcédula. A páraelszívó téglalap alakja biztosítja, hogy nem rontja el konyháját, bármilyen stílusú is legyen az. Ez a modell 90 és 50 cm széles, illetve 50 cm mély.<p>Szerény ára ellenére ez a páraelszívó a prémium szegmensbe tartozik. A készülék teste rozsdamentes acélból készült. Több gombot is talál rajta, amelyekkel három sebesség között válthat. Sok ügyfél azonban a mellékelt távirányítót használja helyette. Érdemes megjegyezni, hogy ez a legerősebb páraelszívó ebben a felülvizsgálatban. A harmadik fordulatszám a kapacitást elképesztő 1100 köbcentiméter/perc értékre növeli. m/h.</p><p>Ez a modell képes perimetrikus légbeszívásra. Ami azt jelenti, hogy mindenképpen meg kell szüntetnie minden szagot, még akkor is, ha azok nem a tűzhelyről származnak. A vevő számára a szénszűrővel történő légszűréses keringtetési üzemmód is elérhető lesz. Vannak alumíniumból készült zsírszűrők is.</p><p>Sajnos a készülék jellemzőit még a gyártó sem határozta meg. A dolog az, hogy a különböző oldalakon a honlapján ad különböző teljesítményt. De 760 köbcentiméteres is. Az M/h nagyon magas számnak tűnik. Javasoljuk azonban, hogy ellenőrizze ezt az információt az online kiskereskedőnél, ahol a terméket vásárolja.</p><p>Gyakorlatilag minden modern páraelszívó világítással van felszerelve. E</p><li>ca Clound Seven IX/F/90 nem kivétel a szabály alól. Két 7 wattos LED lámpa van beépítve ebbe a modellbe. Elég a munkafelület megvilágításához. Ami a készülék energiafogyasztását illeti, az 184 és 214 watt között mozog. Nem nagy érték, de a motorháztető nem különösebben energiatakarékos. Ami a zajszintet illeti, ez a modell fő hátránya. A mérések még az első sebesség aktiválásával is 61 dB-t mutatnak. Nos, egy intenzív program hatására a zajszint 71 dB-re emelkedik.<h4>Előnyök</h4><ul><li>Visszavezetés is rendelkezésre áll;</li><li>Zsírszűrőket használ;</li><li>Rendkívül nagy szívóképesség;</li><li>Tartalmaz egy távirányítót;</li><li>Stílusos rozsdamentes acél ház;</li><li>Három sebesség van (plusz intenzív üzemmód);</li><li>Viszonylag jó megvilágítás.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Magas zajszint;</li><li>Az ár nem alacsony.</li></ul><h3>Jetair Gisela 50 BK</h3><p>Értékelés: 4.4</p><div style=Jetair Gisela 50 BK

  Egy másik páraelszívó a mennyezethez kötéllel rögzítve. A vendég először azt hiheti, hogy ez egy csillár. De valójában a motorháztetőnek nincsenek problémái a fő feladatával. És ez a rögzítési módszer lehetővé teszi a motorháztető magasságának beállítását. Ez azt jelenti, hogy minden konyhába beépíthető.

  Ez a páraelszívó 50 cm széles. Nem nagy ügy. A gyártónak sikerül egy nagyon erős motort beletennie. Az intenzív program aktiválásakor akár 650 köbcentimétert is képes elszívni. m levegő óránként. Vagy valamivel kevesebb, ha a csatornához való csatlakozást valósítjuk meg. A leggyakrabban azonban a felhasználó valóban megváltoztatja a sebességet. Az előbbi szinte egyáltalán nem okoz zajt – a közvetlen közelében végzett mérések 43 dB-t mutatnak. Intenzív elszívási üzemmódban a zajszint 65 dB-nél kezdődik.

  A minőségi páraelszívónak legalább egy zsírcsapdát kell tartalmaznia. Itt is jelen van, alumíniumot használtak a gyártásához. Nem feledkezve meg a szénszűrésről, amely akkor jön jól, ha aktiválja az egész napos légcirkulációs üzemmódot.

  A Jetair Gisela 50 BK nem rossz páraelszívó. Még halogénvilágítással is fel van szerelve. De ne reménykedjen nagy fényerőben – a két lámpa teljesítménye mindössze 2,5 watt. Azt is kifogásolhatja, hogy nincs távirányító. A sebességek között csak a motorháztető testén lévő gombok megnyomásával kell váltani.

  Előnyök

  • Nem túl drága;
  • Nagyon nagy szívóképesség;
  • Három sebesség áll rendelkezésre;
  • A zajszint nem túl magas;
  • Visszavezetés is rendelkezésre áll;
  • Nem feledkezhetünk meg a hővisszanyerő szűrőről sem;
  • A készülék energiafogyasztása körülbelül 185 watt.

  Hátrányok

  • Nem túl világos megvilágítás;
  • Nincs távirányító támogatás;
  • Nincsenek automatikus üzemmódok.

  DARINA FLAP 601 X

  Értékelés: 4.3

  DARINA FLAP 601 X

  Általában az áttekintéseink a legolcsóbb egységekkel végződnek. Ez a cikk sem kivétel a szabály alól. A DARINA FLAP 601 X már 4000 rubelért kapható az orosz üzletekben. Ez a páraelszívó falra szerelhető és a falra szerelhető. Nem meglepő, hogy a készüléket a lehető legjobban leegyszerűsítették. Ezért olyan vendéglátóhelyekre ajánlott beépíteni, ahol a költség, nem pedig a design vagy a funkcionalitás a döntő tényező.

  Ez a páraelszívó 60 cm széles. Így tökéletesen harmonizál egy hagyományos négyégős főzőlappal. A burkolat fémből készült. Ez megkönnyíti a rendszeres tisztítást. Arra is számíthat, hogy sok év után is megőrzik szalonképes megjelenésüket.

  Ez a páraelszívó csak egy motorral rendelkezik. Messze nem a legerősebb. Csak 250 cm3/perc vagy annál nagyobb teljesítményt biztosít. m/h. De nem fogod hallani, hogy működik. A megfelelő eszközzel végzett mérések csak 35 dB-t mutatnak! És hogy a harmadik sebességgel! Az első két sebesség azonban itt feleslegesnek tűnik, mert amikor ezek aktiválva vannak, a motorháztető egyáltalán nem végzi el elsődleges funkcióját. Egyébként a működési mód kiválasztása mechanikus gombok és egy csúszka segítségével történik. Egyáltalán nincs távirányító.

  Rendkívül alacsony ára ellenére a DARINA FLAP 601 X éjjel-nappali légkeringetési képességgel büszkélkedhet. Ebben az esetben a légtömeg áthalad az aktív szénszűrőn, ami jelentősen megtisztítja azt. És van egy zsírszűrő, amit időről időre ki kell tisztítani. A motorháztető egy 40 wattos fényes lámpával is fel van szerelve. Mondanom sem kell, hogy a kiegészítő világítás soha nem időpocsékolás?

  A

  • Alacsony energiafogyasztás;
  • A garanciaidő két évre meghosszabbodik;
  • Alacsony zajszint;
  • Nagyon világos megvilágítás;
  • Van egy zsírszűrő;
  • A levegő keringése lehetséges;
  • Be van építve egy visszacsapásgátló szelep;
  • Rendkívül alacsony költség.

  Hátrányok

  • A legegyszerűbb előtető kialakítás;
  • A teljesítmény sok kívánnivalót hagy maga után;
  • A mechanikus vezérlés nem mindenkinek felel meg;
  • Felejtse el az automatikus beállításokat.

  Következtetés

  Most már tudod, hogy a motorháztetők kialakítása nem korlátozódik arra, amit a 10-20 ezres modellek kínálnak. rubel. A csúcskategóriás készülékek elrejtik a szellőzőnyílásokat, ami lényegesen érdekesebbé teszi a megjelenésüket. Nem csoda, hogy a drágább családi házak tulajdonosai egyre inkább ezeket a kapucnikat keresik, mert szeretnék lenyűgözni a vendégeiket.

  Olvasson tovább  5 legjobb gőztisztító Karcher
  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: