11 legjobb tonométeres cégek

*A szerkesztő véleménye a legjobbakról. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, és nem minősül reklámnak vagy értékesítési ajánlatnak. Konzultáció szakértővel vásárlás előtt.

A vérnyomás mérése nem csak az idősek, hanem a legtöbb fiatal, például a sportolók vagy az egészségükért aggódók számára is. Különösen fontos, hogy legyen kéznél tonométer a hipotenzív és hipertóniás embereknél, mert ők veszélyeztetettek. Az automatikus tonométerek a lehető legkényelmesebbek a mindennapi használatban, és az egyre gyakrabban bevezetett innovációk miatt az ilyen eszközök pontossága nagyon magas. oktatás 1 Az automatikus tonométerek a mindennapi használatban a lehető legkényelmesebbek.

Hogy ne kelljen aggódnia, melyik céget válassza, szakértőink összeállítottak egy rangsort a 11 legjobb tonométeres cégről, amelyekben megbízhat.

A legjobb vérnyomásmérő cégek értékelése

Jelölés hely gyártó értékelés
A legjobb tonométeres cégek értékelése 1 Omron 5.0
2 AD 4.9
3 Medisana 4.8
4 Rudolf Riester 4.7
5 B.Nos 4.6
6 iHealth 4.5
7 Beurer 4.4
8 Nissei 4.3
9 Micro
 • fe
 • 4.2
  10 Tensoval 4.1
  11 “Fegyveres 4.0

  Omron

  Értékelés: 5.0

  Omron

  A hazai piac egyik legismertebb cége vezeti a rangsort. A kínálat számos automata és félautomata modellt tartalmaz. Az eszközök nagy mérési pontossággal rendelkeznek. Kiváló tulajdonságai mellett intelligens mérési technológiát, Intel

 • A készülék jellemzői: Intel sense; legyező alakú mandzsetta a nagyobb kényelem érdekében; vállra és csuklóra szerelhető modellek; széles termékválaszték; érzékelő érzékenység. Ezen a ponton két olyan modellt különböztethetünk meg, amelyek különösen népszerűek az összes tonométer márka között.

  Omron Evolv BP7000 automata tonométer vállmandzsettával (22-42cm). Bluetooth-on keresztül, speciális szoftver segítségével csatlakozik az okostelefonokhoz. Működik Android és iOS rendszerű eszközökön. Az információk az LCD-képernyőn nagy, világos szöveggel jelennek meg. A vérnyomás mellett a pulzusszámot is méri. Száz memóriahellyel rendelkezik. Akkumulátoros és akkumulátoros. Kompakt méret, könnyen elfér a táskában. Megvásárolható 10 400 fontért.

  Omron M2 Basic, adapterrel és univerzális vállmancs HEM-7121-ALRU (22-42 cm). A mérés pontossága 3 mm Hg. st., pulzusszám – 5%. Akkumulátorral, akkumulátorral és hálózattal működik. Harminc memóriacellával és az utolsó mérés automatikus memóriájával rendelkezik. Arrhythmia indikáció. Az adatok az LCD kijelzőn jelennek meg. Olcsó tonométer – 2660 p.

  Előnyök

  • Csak Japánban készült
  • Megbízható és hosszú élettartamú;
  • Széles árkategória – 1500-tól 12 ezerig. .

  Hátrányok

  • nem azonosított.

  Értékelés: 4.9

  AD

  Második helyezett egy másik jól ismert japán vállalat. 1977 óta gyárt orvosi eszközöket, és nemcsak Oroszországban, hanem a világon is vezető szerepet tölt be. A termékek gyártása a legmodernebb technológiával történik. A vállalat az elsők között szerzett szabadalmat az oszcillometriai módszert alkalmazó otthoni elektronikus tonométerre. Most a márka professzionális tonométereket gyárt otthoni és egészségügyi intézmények számára. A készülék jellemzői: a legegyszerűbb működtetés egygombos működtetéssel; nagy háromsoros kijelző nagy és világos szöveggel; kényelmes, fájdalommentes mandzsetta S

 • mFit, kiegészítő kompenzációs szeleppel, különböző kézméretekhez, akár gyermekek számára is alkalmas.

  Különösen népszerű automata modell AND UA-777 szabványos vállkarbantartóval (22-32 cm) és hálózati adapterrel. Nagyméretű LCD kijelzőn jeleníti meg az információkat, és 3 mmHg pontossággal működik. ste. Szívfrekvenciát is mér, és egy speciális mutatóval érzékeli a ritmuszavart. A WHO-skála jelen van. Akkumulátor és hálózati tápellátás, adapter mellékelve. Memorizálja az utolsó mérést és kilencven cellát tartalmaz. Nagyszerű a magas vérnyomásos betegek számára. Megvásárolható 2720 p.

  Az AND UA-1300, elődjéhez hasonlóan, a pulzusszámot is méri, és ritmuszavar-jelzővel rendelkezik. A fájdalommentes vállkarkötő 23-37 cm-es. Működik elemekkel, újratölthető elemekkel és hálózati adapterrel. A gyengén látók számára hangjelzéssel megkülönböztetve. A mozgásérzékelés pontos méréseket biztosít. Egy praktikus hordtáskával érkezik. A tonométer körülbelül 4500 ezer forintba kerül. .

  Előnyök

  • építési minőség;
  • nagy pontosság;
  • felszerelés;
  • Keret nélküli mandzsetták.

  Hátrányok

  • nincs azonosítva.

  Medisana

  Értékelés: 4.8

  Medisana

  A harmadik helyezett egy német vállalat. A termékcsalád számos modellt kínál kedvező áron, ami nagyon szép. Az olcsó készülékek ugyanolyan jól teljesítenek, mint a prémium készülékek. A vállalat tonométerei könnyen kezelhetők, és a funkciók lehetnek minimálisak vagy fejlettek. Klasszikus modellek vállpánttal és kompakt modellek csuklópánttal a nagyobb mobilitás érdekében. Egyes modellek szokatlan kialakítással rendelkeznek, amely tetszik a szemnek, és megkülönbözteti őket a más cégek termékeinek tömegétől. A Medisana kizárólag automatikus tonométereket gyárt.

  A közepes árkategóriában a Medisana BW 300 Connect a legnépszerűbb. A mandzsetta a csuklóra kerül, és a készülék kis méretű. Az információkat egy speciális alkalmazáson keresztül követheti nyomon okostelefonján, amely Android és iOS eszközökön egyaránt működik. A pontosság nem haladhatja meg a 3 mmHg értéket. st. Mutatja a szívfrekvenciát és érzékeli a ritmuszavart. Az információk egy nagy, háromsoros LCD kijelzőn jelennek meg. A mandzsetta mérete 14 és 22 cm között van. Tonométer akkumulátorral, elemekkel és hálózattal működik, de nincs mellékelve adapter. Száznyolcvan cella van. Memória két felhasználó számára. Automatikusan elmenti a legfrissebb eredményeket. Nagyszerű pároknak, ahol mindketten figyelik a vérnyomást. A funkciók közül: WHO mérleg, Bluetooth kapcsolat, USB-n keresztül, speciális “vendégek” üzemmód, ébresztőóra funkció. A tonométer súlya mindössze 100g. Megvásárolható 4490 p.

  Előnyök

  • Nagy pontosság;
  • funkcionalitás;
  • építési minőség.

  Hátrányok

  • nem észlelhető.

  Rudolf Riester

  Értékelés: 4.7

  Rudolf Riester

  A negyedik helyen egy jól ismert vállalat áll, amely 1948-ig nyúlik vissza, amikor Rudolph, a vállalat alapítója, egy gyárat épített higanyos tonométerek gyártására. Egy év elteltével nemcsak Németországban, hanem az egész világon népszerűvé váltak. Nagyszerű építési minőség és megbízhatóság. A berendezések és alkatrészek házon belül készülnek, ami különleges bizalmat ad az ügyfeleknek. Minden termék CE megfelelőségi jelöléssel és az Original Riester eredetiségigazolással rendelkezik. Minden vérnyomásmérő számos közbenső ellenőrzési szinten megy keresztül. A vizsgálatokat laboratóriumban háromdimenziós rendszerekkel, terhelést szimuláló rendszerekkel, éghajlati kamrákkal, valamint a következőkkel végzik. Ezáltal minden tonométer pontos és érzéketlen a környezeti hatásokra, például a páratartalomra, hőmérsékletre, rezgésre stb. .

  A Rudolf Riester Ri-Champion N a meghosszabbított vállpántokkal (32-48 cm) népszerű termék a termékcsaládok között. Automatikusan méri a nyomást és az impulzust, érzékeli a ritmuszavart. Szokatlan kialakítás és nagy pontosság, amit független tesztek is bizonyítanak. Az LCD kijelző könnyen olvasható, mivel a betűtípus nagy és világos. Kilencvenkilenc memóriahellyel rendelkezik, és elmenti a legfrissebb leolvasott értékeket. Beeps. Nyolcszoros jelzés a memóriarekordok és a vérnyomás adatlap rendelkezésre állása esetén. Három különböző mandzsettaméretben kapható. Akkumulátoros és hálózati tápellátás. Adapterrel szállítva. Németországban gyártott. Megvásárolható 8260 r.

  Előnyök

  • szigorú minőségellenőrzés;
  • 79 országba szállítottak;
  • Szerviz- és műszaki támogatási központok kiterjedt hálózata;
  • a globális szabványoknak való megfelelés;
  • 3 év kiterjesztett garanciaidő.

  Hátrányok

  • Átlagos ár felett.

  B.Nos

  Értékelés: 4.6

  B.Well

  A Fifth egy olyan vállalat, amely termékeinek magas minősége miatt szerzett hitelességet. A Works rendelkezik a nemzetközi szabványoknak való megfelelés biztosítását segítő ellenőrzési rendszerrel. A kínálatban minden típusú tonométer megtalálható: mechanikus és automata tonométerek. Ez utóbbi három termékcsaládban kapható: a PRO egy egyszerű modell alapfunkciókkal. Jó ár-érték arány. A választék a váll- és csuklómandzsettával ellátott tonométerekből áll. MED – kibővített funkcionalitású eszközök, amelyek egy kicsit drágábbak, mint a PRO. WHO-skálával és memóriafunkcióval és egyéb extrákkal. TECHNO – prémium minőségű tonométerek. A legpontosabbnak és leghatékonyabbnak tekinthető, de egy kicsit drágább, mint a másik kettő.

  Különösen népszerű a B automata modell.Nos PRO-35 (M) vállpánttal (22-32 cm) és nagy LCD kijelzővel. A pontosság nem haladja meg a 3mmHg értéket. st. A nyomás mellett impulzus és aritmia méréssel is rendelkezik. Harminc cella van, és a legfrissebb eredmények is tárolhatók. Jelenlegi WHO-skála. Akkumulátorral és hálózatról működtethető, bár külön kell hozzá adaptert vásárolni. Egy praktikus tasakot tartalmaz. A tonométer súlya mindössze 200 gramm. Az árcédula 1540 r.

  B modell.A MED-55 (M-L) több memóriacellával különbözik az előzőtől – hatvan memóriacella van benne. Színes megvilágítással és a megfelelő rögzítés ellenőrzésével rendelkezik. A készülék használatához két személyt biztosít – eredményeiket külön tárolják. Egyébként ugyanaz az automatikus tonométer váll mandzsettával (22-42 cm), WHO iskola, LCD képernyő, a pulzus és az aritmia mérésének képessége. Tartalmazza a tároló tasakot. Az ára 2400 p.

  Előnyök

  • Hatékony, biztonságos és kiváló minőségű;
  • könnyű használat;
  • széles termékválaszték.

  Hátrányok

  • nem derült ki.

  iHealth

  Értékelés: 4.5

  iHealth

  A hatodik helyen álló cég elismert vezető szerepet tölt be az intelligens kütyük és a mobileszközökre szánt alkalmazások terén, amelyek megkönnyítik az egészségi állapot nyomon követését. A széles választékot a különböző jövedelmű vásárlók számára tervezték, így mindenki megtalálhatja a költségvetéséhez illő készüléket. Az idősebbek nehezen fogják megérteni a felügyeleti rendszert, ezért a hangsúly a fiatal és aktív, az okostelefonokban jártas emberekre helyeződik. A készülékeket nagy pontosság és minőség jellemzi. Tonométerek vezeték nélküli, megbízható, tökéletesen figyeli a vérnyomást és a koponyaűri nyomást. Az adatokat egy mobilalkalmazásra továbbítják, így minden változás, még a kisebb változások is észlelhetők. Az eszközöket orvosi intézmények segítségével hozzák létre, így rendelkeznek a szükséges tanúsítványokkal.

  A legnépszerűbb az iHealth BP7s. Ez egy automata tonométer mandzsettával (13.5-22 cm) a csuklón. Android vagy iOS alkalmazással működik. Nincs képernyő, mert minden információ közvetlenül a mobiltelefonjára vagy táblagépére érkezik. Pontosság legfeljebb 3 mm Hg. st. A pulzusszám mérhető. Menti az utolsó pontszámot. A mellékelt újratölthető akkumulátorral és a hálózati áramról működik, de külön adaptert kell vásárolnia. Kis méretekkel rendelkezik – 72 x 18 x 74 mm – és 120 g súlyú. Ez 8500 p.

  Előnyök

  • könnyen használható;
  • mobilitás;
  • az eszközök Bluetooth-kapcsolaton keresztül működnek, mobiltelefonokkal és táblagépekkel párosítva;
  • Nincs hasonló a piacon.

  Hátrányok

  • jobban megfelel a fiatalok számára, mint az idősek számára;
  • Az árak magasabbak az átlagosnál;
  • A hazai piacon nem sok modell érhető el.

  Beurer

  Értékelés: 4.4

  Beurer

  A hetedik helyezett egy olyan vállalat, amely hazánkban nem annyira ismert, mint a világban, orvosi eszközöket gyárt. A vállalat egyszerű és olcsó mechanikus, valamint összetettebb félautomata és automatikus modelleket gyárt, amelyek fejlett funkcionalitással rendelkeznek. A termékek az összeszerelés minőségében különböznek analógjaiktól. A tonométereket innovatív technológiával fejlesztették ki, és a lehetőségek széles skálájával vannak felszerelve. A vállalat fő előnye kivételes megbízhatóságnak nevezhető, amelynek köszönhetően a márka számos országban bízik. Itt valódi német minőség van, amit a hosszú élettartam a pontosság elvesztése nélkül igazol. A formatervezés ergonomikus, ezért a legkényelmesebb a használatuk.

  Automatikus Beurer BM 16 váll mandzsettával (24-36 cm) és a mellékelt adapterrel, mint az orosz felhasználóknak jobban tetszik, mint más modellek. Nagy, háromsoros LCD kijelzőn megjelenő információk. Nemcsak a vérnyomást, hanem a pulzust is megmérheti, és meghatározhatja a ritmuszavart. A pontosság 3mmHg. ste. Ötven memóriacella van, amelyek tárolják az utolsó mérést és rögzítik két felhasználó eredményeit. Akkumulátor és hálózati tápellátás, így a termék alkalmas otthoni és utazáshoz is. Igaz, a tonométer súlya 330 g, ami nem hallatlan az ilyen típusú eszköz esetében. A modell ára nem drága, mindössze 1600 r.

  Előnyök

  • Magas minőségi szabványok;
  • Eszközök széles választéka;
  • elfogadható árak.

  Hátrányok

  • Nem mindenhol kapható.

  Nissei

  Értékelés: 4.3

  Nissei

  A nyolcadik a nemzetközileg elismert japán cégtől származik. Technológiailag fejlett, könnyen használható és nagy pontosságú háztartási tonométereket gyárt. Az első automata készüléket a cég a nyolcvanas évek végén dobta piacra. Azóta folyamatosan fejlesztették és tökéletesítették. A kínálatban megtalálhatóak a standard tonométerek és a kifinomult felügyeleti rendszerrel ellátott termékek is. A cég kizárólag automata eszközökkel foglalkozik. A felhasználók számos lehetőség közül választhatnak: klasszikus modell vállpánttal vagy csuklópánttal; fejlettebb modell vagy minimális opciók; csúcskategóriás modell vagy olcsó modell.

  A Nissei WS-1000 különösen népszerű. Ez az automatikus csuklótonométer M-mandzsettával (12.5-21.Az automatikus vérnyomásmérő (5 cm) és a helyzetjelző lehetővé teszi, hogy egyszerre két ember méréseit külön tárolja, ami fontos a párok számára, akik figyelemmel kísérik a vérnyomást. Összesen harminc memóriacella. Akkumulátorral működik, így könnyen magával viheti utazáskor vagy egyszerűen csak munkába menet. Kompakt méretek: 70 x 30 x 70 mm és alacsony súly: 118 g. Világos, nagy betűtípussal ellátott LCD-kijelzővel felszerelt. A pontossága mindössze 3 mmHg. st. Szükség esetén méri a szívfrekvenciát és azonosítja a ritmuszavart. Automatikusan megőrzi az utolsó eredményeket a memóriában. Több mérés elemzéséből álló átlagértéket mutat. Elérhető 1990 p.

  Előnyök

  • Magas színvonalú építési minőség;
  • Termékek széles választéka;
  • Kínálatunk teljes mértékben megfelel a nemzetközi és európai szabványoknak;
  • A készülék rendelkezik a termékeihez szükséges összes tanúsítvánnyal;
  • megfizethető árak.

  Hátrányok

  • nem mindenhol elérhető.

  Micro
 • fe
 • Értékelés: 4.2

  Micro<li></div><p>fe” src=”/wp-content/uploads/2023/09/58616666196881-7311.jpg” height=”177″ title=”Micro</p><li>fe”><p>A kilencedik helyen az egyik legnagyobb hazai és szakosodott orvostechnikai cég áll. A vállalat híres a hazai piacon népszerű automata tonométereiről. A készülékek az oszcillációs módszer szerint működnek. Több mint három évtizede használják, és a legnagyobb pontosságot garantálja a kapott eredményekben. Ezt a rezgés elemzésével érik el, amikor a mandzsettában a nyomás felszabadul. Másokkal ellentétben a vállalat nem csak automatizált modelleket fejleszt és értékesít. A vállalat választéka széles, és minden típusú készüléket tartalmaz: félautomata, automata, mechanikus. A rögzítés módja szerint a tonométereket a vállon vagy a csuklón viselt tonométerekre osztják. Ez utóbbiak kiválóak a sportolók és a sokat mozgó emberek számára.</p><p>Micro</p><li>A fe BP A2 Basic különösen népszerű az orosz felhasználók körében. Automatikus modell univerzális, fájdalommentes vállpánttal (22-42 cm), harminc memóriakártyával és WHO skálával a vérnyomás, pulzus és aritmia mérésére. Hálózatról és akkumulátorról is működtethető, így univerzális használatra alkalmas otthon és otthonon kívül is, ahol nincs konnektor. AC adapter mellékelve. Az információk egy nagy, háromsoros LCD-képernyőn jelennek meg. A látássérültek, pl. az idősek számára könnyen olvasható, mivel a betűtípus világos és nem túl kicsi. Legfeljebb 3 mm Hg pontosság. st. Az utolsó eredmények automatikusan elmentésre kerülnek. A mozgásjelző lehetővé teszi a hibák megelőzését, és szükség esetén jelzi, hogy a személy a szabályok betartása nélkül mozog vagy beszél, ami befolyásolhatja a mérések pontosságát. A termék ára – 2590 p.<h4>Előnyök</h4><ul><li>magas minőségű összeszerelés;</li><li>Gumi nélküli mandzsetta a belső oldalon (mosható);</li><li>csendes működés;</li><li>Megbízhatóság és tartósság;</li><li>Elfogadható árak.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>nem észlelt.</li></ul><h3>Tensoval</h3><p>Értékelés: 4.1</p><div style=Tensoval

  Tizedik helyezett: Pa

 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: