12 legjobb mesterséges karácsonyfa gyártók

*A szerkesztők szerint a legjobbak áttekintése. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, és nem minősül reklámnak vagy vásárlási útmutatónak. A vásárlás előtt a legjobb, ha konzultál egy szakemberrel.

Az új év előestéjén mindenki azt gondolja, hogy melyik karácsonyfát vásárolja meg: mesterséges vagy élő. A legtöbb ember azért választja a szintetikus fát, mert a trend az ökológia és az erdővédelem irányába mutat. Az üzletek karácsonyfák széles választékát kínálják – melyiket válasszuk?? Hogyan különböznek a különböző márkájú fák? Íme egy áttekintés a legjobb gyártókról.

Hogyan válasszuk ki a tökéletes mesterséges karácsonyfát

A mesterséges karácsonyfák választéka a szaküzletekben óriási. Különböznek a tűk anyagában és színében, a fa sziluettjében, az ágak rögzítésének típusában, a lucfenyő átmérőjében és magasságában, valamint a díszítésben.

A tűk típusa és anyaga

Az anyag, amelyből a tűk készülnek, meghatározza, hogy a fa mennyire fog hasonlítani az igazira.

 1. PVC– a tűgyártás költségvetési változata, a polimerből puha gallyakat kapnak, amelyeket egy kézben lehet összenyomni, a szúrás kockázata minimális, ez fontos paraméter a ház számára, amelyben kisgyermekek vannak. A tűket fóliatűkkel sodort drótszálakkal készítik. Barna szálak vannak az alapba szőve, hogy a valódi fa benyomását keltsék. A PVC karácsonyfák bolyhosak, de nem tűnnek természetesnek.
 2. A horgászzsinórból készült ágaktermészetesebb megjelenésűek, de inkább hasonlítanak a fenyőfára, mint a lucfenyőre. A tűk erősek, rugalmasak és hajlíthatatlanok, tartósabbak, mint a puha PVC. Az ágak úgy készülnek, hogy zöld horgászzsinórt tekerünk egy drótra, amelyen barna fólia szimulálja a fát.
 3. Öntött karácsonyfaa legreálisabb és legdrágább. Az ágak polietilénből készülnek, és formákba préselik őket. A tűk rugalmasak és enyhén íveltek lehetnek, az ághoz való rögzítés szöge is eltérő – a gyártók figyelembe veszik a valódi fák összes sajátosságát.

Vannak olyan karácsonyfáink is, amelyek különböző anyagokat kombinálnak, pl. horgászzsinórt és PVC-t, vagy PVC-t és öntvényt; sőt, mindhármat kombinálhatjuk.

A tűk színe eltérő lehet:

 1. Zöld egy színben vagy különböző árnyalatokkal egy fán, hogy természetes hatást keltsen.
 2. A kék tűk a fényűző és bolyhos fák jellemzői.
 3. A fehér tűlevelek a fagyos vagy hóval borított ágakkal rendelkező fa benyomását keltik.
 4. A többszínű karácsonyfák kreatív megoldást jelentenek a bátraknak.

A fa színe személyes preferencia kérdése. A szokatlan és extravagáns megoldások keresése során ritkán választják a klasszikusokat; a zöld maga is valódi fenyő benyomását keltheti a szobában.

Ágazati rögzítés

Az, hogy az ágak hogyan kapcsolódnak magához a törzshez, meghatározza, hogy mennyire könnyű a fát tárolás céljából egymásra rakni. Ezen elv szerint a lucfenyők 3 típusba sorolhatók:

 1. A törzsön javítva, A dróton hajlanak. A fa felállításához és az ágak meghajlításához ismételje meg a lépéseket fordított sorrendben, hogy a fát elrakja. Általában tömb típusú karácsonyfák, amelyek magasságtól függően 2 vagy 3 részből állnak.
 2. A horgokon– Az ágakat a törzshez színjelzések vagy jelek rögzítik. Ez a legkompaktabb megoldás tárolási szempontból, függetlenül a fa méretétől.
 3. Ízelt ágakAz esernyő elvének megfelelően hajtogathatók ki, könnyebb, mint a drótból készültek, és jobban illeszkednek a gyártó által tervezett formához.

A fa tárolásának legergonomikusabb módja a kampókkal való tárolás. A drótágakkal ellátott lucfenyő tetszés szerint formázható.

Sziluett és méret

Sokak számára a legfontosabb kritérium a fa megjelenése. A méretet a szoba mérete és az a hely határozza meg, ahol a fát telepíteni tervezi. A második szempont a sziluett, amely lehet hagyományos módon egyenes, A alakú, mint egy élő fa, keskeny, ritkás vagy gyakori ágakkal.

A nem szabványos dizájner karácsonyfák minden kritériumnak ellentmondanak – mindenféle formában, színben és még a telepítési helyzetekben is – mennyezetre, falra, falra szerelt, tű és ágak nélkül.

Dekoráció

Egy közönséges zöld karácsonyfa klasszikus, de a díszítettek változatossá tehetik a szokásos gömbök és torok öltözékét. Egy “hófödte” lucfenyő például fagyos, friss hatást kelt. Ez többféleképpen is megvalósítható:

 1. Bádogfólia erős hóhatással.
 2. Mázas mesterséges puha hóval.
 3. A hópor hatás a tűhegyek festésével jön létre.
Olvasson tovább  7 legjobb keskeny mosógépek szárítókkal

Vásárolhat olyan karácsonyfát, amelynek nincs szüksége világításra. A díszítést megkönnyítheti, ha előre feldíszített dizájner karácsonyfát vagy egy fát és játékokat tartalmazó készletet választ.

Top 12 mesterséges karácsonyfa gyártó

eesee Coee
Jelölés hely Név Értékelés
A legjobb orosz műkarácsonyfa gyártók 1 Tsar karácsonyfa 5.0
2 Max Karácsony 4.9
3 Beatrees 4.8
4 Zöld
4.7
5 PENERI karácsonyfák 4.6
6 MOROZCO 4.5
7 Sibim 4.4
Top mesterséges karácsonyfa gyártók a világ minden tájáról 8 Fekete doboz 5.0
9 Nemzeti
4.9
10 Triumph
4.8
11 Királyi karácsony 4.7
12 Kaemingk 4.6

A legjobb orosz műkarácsonyfa gyártók

Ezeket az orosz gyártókat tartják a legjobbnak a szegmensükben.

Tsar karácsonyfa

Értékelés: 5.0

Cár lucfenyő

A világ legnagyobb műkarácsonyfa- és karácsonyfadíszítő gyártója – flitterek, játékok, fények. 1999-ben alapították, a márkanevet 2003-ban indították el. A cég technológiai komplexuma, amely német és olasz berendezéseket tartalmaz, lehetővé teszi, hogy karácsonyfákat készítsen öntési technológiával és PVC-vel, valamint különböző típusú játékokat bármilyen magasságú fákhoz. Különböző árszegmensekben kapható és mindenki számára megfizethető.

A Tsar Spruce 30 cm-től 25 méterig gyárt karácsonyfákat – a cég magánszemélyeknek és városi tereknek való kiskereskedelmi értékesítésre vásárolja őket. A Fispars sikeres önkormányzati projekteket hajtott végre, homlokzatokat, tereket díszített fel, valamint óvodákat és iskolákat látott el karácsonyfákkal – közvetlen bizonyíték arra, hogy a gyártó kivételesen biztonságos termékeket gyárt, amelyeket félelem nélkül hazavihetünk.

Előnyök

 • Nagyszerű karácsonyfaválaszték.
 • Óvodákban és iskolákban való használatra engedélyezett.
 • Karácsonyfák és játékok szakosodott gyártása.
 • Projektek terek és homlokzatok díszítésére.
 • Széles árszegmens.

Hátrányok

 • Nincs meghatározva.

Max Karácsony

Értékelés: 4.9

Max Karácsony

A Max Christmas 2002 óta gyárt karácsonyfákat és játékokat, a közepes és olcsó árkategóriát célozva meg. A mesterséges lucfenyőket európai berendezéseken gyártják biztonságos nyersanyagokból, ez az alapja a lehető legtermészetesebbnek tűnő, öntött ágú fák választékának. A gyártó saját technológiát használ a mesterséges tűk havazásához, amely nem esik le.

Max Christmas karácsonyfa választék nagyon széles. A fák különböző méretekben, ágsűrűségben, keskeny és szélesedő koronával, díszített és klasszikus kivitelben kaphatók.

Előnyök

 • Széles árkategória.
 • Karácsonyfák különböző alakú ágakkal.
 • A tűk biztonságos havazásának technológiája.

Hátrányok

 • Nem azonosított.

Beatrees

Értékelés: 4.8

Beatrees

A Beatrees karácsonyfák és játékok fényűzően kidolgozott, bolyhos, de valósághű, prémium minőségű termékek. Kiváló minőségű kivitelezéssel rendelkeznek – a tűk rugalmasak, ellenállnak a tárolás közbeni elhajlásnak.

A Beatrice karácsonyfák sűrű PVC-ből készülnek, vastagsága 2-szer nagyobb, mint más gyártóké, ezért a fák hosszú ideig szolgálnak anélkül, hogy elveszítenék esztétikumukat. Az új karácsonyfáknak nincs műanyagszaguk, nem morzsolódnak le – még a műfenyők sem. Minden ág egyedi – nem téglalap alakú, hanem inkább kúpos és egyedi, így minden ág kiemelkedik a többi közül, ami a lehető legtermészetesebbé teszi a fa megjelenését. Az ágakat selyemfonallal rögzítjük az alaphoz, és a drót végeit selyemfonallal tekerjük körbe. Ez biztosítja, hogy senki sem sérül meg a fa felállítása vagy díszítése közben.

Fém törzsük van, de könnyű. Az ágak nagy hajtásrózsák – 4-től 10-ig -, ami egy buja korona hatását eredményezi. A fa könnyen összeszerelhető és szétszerelhető a horog- és hurkapántos módszerrel, így a fő karácsonyi attribútum bármilyen méretű és magasságú, kompakt módon összecsukható.

Előnyök

 • Lenyűgöző megjelenésű karácsonyfák.
 • Hosszú élettartam.
 • Egyedi formájú gallyak.
 • Puha tűk.

Hátrányok

 • A karácsonyfák többnyire drágák.

Zöld ees

Értékelés: 4.7

Green<tr></div><p>ees” src=”/wp-content/uploads/2023/05/34216666196971-5212.jpg” title=”Zöld</p><tr>ees”><p>A zöld fák magas minősége</p><tr>ees értékelik a Channel One szakértői és a hétköznapi fogyasztók, akik ajánlják a termékeket. A műfák különböző méretekben kaphatók, a miniatűr 30 cm-esektől egészen a 21 m-es magasságig. A karácsonyfák lehetnek klasszikusak vagy háttérvilágításúak, és mesterséges jéghideggel permetezettek. A gyártó karácsonyi díszeket is kínál, amelyeket saját maga készít. A kínálat a gazdaságos és a prémium árszegmensek között mozog. Egyedi design – nincs másolatgyártás.<p>Érdekes, hogy a Green</p><tr>ees egész évben együttműködik a beszállítókkal – ez egy beépített logisztikai rendszer; a gyártó a gallyak mintáit a nagykereskedelem előtt postai úton küldi ki, vonzó együttműködési feltételeket kínál az üzletembereknek. Egy másik egyedülálló tény: Zöld<tr>Oroszország legmagasabb karácsonyfájának alkotója, a talpától a tetejéig – 50 méter!<h4>Előnyök</h4><ul><li>Karácsonyfák, játékok és füzérek széles választéka.</li><li>Minden árkategória.</li><li>Egyedi design minden karácsonyfa sorozathoz.</li><li>Egész éves együttműködés a vállalkozásokkal.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Nem azonosított.</li></ul><h3>PENERI karácsonyfák</h3><p>Értékelés: 4.6</p><div style=PENERI karácsonyfák

A PENERI karácsonyfák széles körben ismertek a karácsonyi piacon, és a kiskereskedők és a nagy bevásárlóközpontok az újév előestéjén árulják őket. A termelési kapacitás folyamatosan magas szintű karácsonyi és karácsonyi attribútumokat biztosít: fák, füzérek és játékok, amelyek olyan szépek, mint más orosz és külföldi márkák termékei.

A PENERI karácsonyfák megkülönböztető jellemzője a csavart ágakhoz használt feszes PVC, amely hosszú élettartamúvá és esztétikailag is tetszetősé teszi a fát.

A PENERI karácsonyfák egy olyan márka, amelyet a vásárlók már több mint 15 éve megbíznak kiváló minőségű termékeikben.

Előnyök

 • Nagy választék a fa mintákból és árakból.
 • A beérkező nyersanyagok minőségellenőrzése.
 • Tömített PVC a karácsonyfák hosszú élettartamáért.
 • Fények és játékok gyártása.

Hátrányok

 • Nincs megadva.

MOROZCO

Értékelés: 4.5

MOROZCO

A TM MOROZCO gyártója olcsó és közepes szegmensű karácsonyfákat gyárt, a formázás, a PVC csavarás és a horgászzsinór technológiáját alkalmazva, így minden esetben az élő fa szinte teljes hasonlóságát érik el. A legtöbb karácsonyfamodell padlóra állítható, lakásokban történő telepítésre tervezték, de óvodák és iskolák számára is alkalmasak – biztonsági tanúsítványokkal rendelkeznek, így gyermekintézményekben is használhatók.

A jól ismert 30 cm magas kis MOROZCO karácsonyfákat gyakran viszik be az irodákba. A választékban kültéri magas karácsonyfák találhatók, ezek fagyállóak, könnyen ellenállnak a hónak, a fagynak és a szélnek, miközben esztétikusak maradnak. Első pillantásra alig lehet megkülönböztetni őket a valódi fáktól, de ha közelebbről megnézzük őket, akkor is. A katalógusban fehér tüskés, ezüst, arany, sőt már bogyókkal, virágokkal, kúpokkal vagy bogyókkal díszített karácsonyfák is vannak.

Előnyök

 • Karácsonyfák minden méretben és formában.
 • Már vannak feldíszített karácsonyfák.
 • Különböző színű tűlevelűek.
 • Olcsó karácsonyfák és játékok.

Hátrányok

 • Nem a legtartósabb tűlevelű fa; gondosan kell tárolni.

Sibim

Értékelés: 4.4

Sibim

A Sibim márka karácsonyfák és koszorúk, valamint füzérek gyártója, főként a költségvetési kategóriában.

Sibim karácsonyfák változatos magasságúak – 30 cm-től 12 méterig, a tűk különböző színűek, a korona alakja, a gallyak, a szövetanyag. A gyártó választékában girlandok, játékok – minden, amire a karácsonyi fő attribútum díszítéséhez szüksége van. Minden egyes halszálka szétszedhető és újra összerakható, és gondosan tárolva több évig használható.

Sibim karácsonyfákat szinte minden karácsonyi piacon találhat, olcsóak és szépek, még akkor is, ha nem teljesen hasonlítanak élő prototípusukra.

Előnyök

 • Karácsonyfák otthonok és oktatási intézmények számára;
 • Díszek és játékok ugyanitt kaphatók;
 • Leginkább a mesterséges karácsonyfák költségvetési szegmense.

Hátrányok

 • A vékony tűket fontos, hogy megfelelően tároljuk őket.

A mesterséges karácsonyfák legjobb külföldi gyártói

Ezeknek a külföldi márkáknak a termékei nagy keresletnek örvendenek az orosz piacon.

Fekete doboz

Értékelés: 5.0

Fekete doboz

A kínai gyártó Black Box karácsonyfái kifogástalan minőségűek és szépek, amelyek azonnal kiemelkednek a kirakatban. Különböző színű tűkkel és anyaggal rendelkeznek, a fenyők túlnyomórészt dúsak, de vannak szerényebb változatok is, mindegyik fa könnyen kibontható és tárolható.

A Black Box kollekció a karácsonyfák mellett kiváló minőségű és esztétikus játékokat és kiegészítőket kínál a fa díszítéséhez – nem bélyegzett kínai termékeket, hanem a márka dizájnszériás termékeit.

A Black Box karácsonyfákat a nagy üzletláncokban és a szaküzletekben az átlagosnál magasabb áron lehet megvásárolni, de a termékek minőségének teljes mértékben megfelelnek.

Előnyök

 • Designer karácsonyfák és játékok.
 • Hosszú élettartam.
 • Esztétika minden termékben.
 • A karácsonyfák nem büdösek, nem gyűrődnek össze, nem morzsolódnak a porban, ha van ilyenjük.

Hátrányok

 • Magas ár.

Nemzeti ee Co

Értékelés: 4.9

National<tr></div><p>ee Co” src=”/wp-content/uploads/2023/05/64216666196971-2112.jpg” height=”211″ title=”Nemzeti</p><tr>ee Co”><p>A második a felülvizsgálatunkban az amerikai gyártó National</p><tr>ee Co., amely több mint 60 éve szállít műkarácsonyfákat, koszorúkat, játékokat és füzéreket Európa és néhány ázsiai ország számára. Néhány nemzeti<tr>ee Co ragyogás és a fények nem kell, hogy nehezedjen lefelé!<p>Mesterséges karácsonyfák Nemzeti</p><tr>A Co különböző formájú, puffasztott vagy sima, zöld, fehér vagy más színű. Egyes karácsonyfák a megfelelő játékokkal érkeznek, amelyeket saját ízlése vagy utasításai szerint díszíthet.<p>A nemzeti karácsonyfákon kívül</p><tr>Az ee Co. olyan műcserjéket és alakos bokrokat kínál, amelyek a lehető legjobban hasonlítanak élő előképeikre, és amelyekkel az újévre is feldíszítheti otthonát, ha nem szokványos módon szeretné díszíteni a teret.<h4>Előnyök</h4><ul><li>Játékok, fények és karácsonyfák beszállítója.</li><li>Mesterséges karácsonyfák és -cserjék, koszorúk és egyéb díszek.</li><li>Néhány fához játékokat is mellékelnek.</li><li>Egyes karácsonyfákba füzérek vannak beépítve.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Nincs meghatározva.</li></ul><h3>Triumph<tr>ee</h3><p>Értékelés: 4.8</p><div style=Triumph<tr></div><p>ee” src=”/wp-content/uploads/2023/05/416666196971-8512.jpg” height=”210″ title=”Triumph</p><tr>ee”><p>Holland műanyag karácsonyfa készítő</p><tr>iumph<tr>ee 30 éve van a szilveszteri áruk piacán, és termékei több okból is keresettek: a fák nem égnek le, nem morzsolódnak le, és legalább 10 évig szolgálnak. A gyártó sokféle formát és színt kínál – a kis alacsony fáktól a nagy, hat méteres, dúsan elágazó karácsonyfákig. Az ágak különböző színűek lehetnek, permetezés lehetséges.<p>Karácsonyfák</p><tr>iumph<tr>Alkalmasak lakásban, magánlakásban vagy irodában történő telepítésre – oktatási intézmények számára a termékek nem a legmegfizethetőbbek. A fák könnyen és gyorsan felállíthatók és tárolhatók, függetlenül attól, hogy milyen magas a fa.<p>Karácsonyfa szállítások</p><tr>iumph<tr>ee Európában, Amerikában, Ausztráliában és Oroszországban – gyakorlatilag az egész világon, mindenhol, ahol az új évet ünneplik.<h4>Előnyök</h4><ul><li>nem éghető tűk, amelyek nem törnek szét.</li><li>Különböző színű, formájú és díszítésű karácsonyfák széles választéka.</li><li>Világszerte szállítva.</li></ul><h4>Hibák</h4><ul><li>Nem azonosított.</li></ul><h3>Királyi karácsony</h3><p>Értékelés: 4.7</p><div style=Királyi karácsonyKirályi karácsony

A Royal karácsonyfa valósághűen helyettesíti a valódi fát. Bármilyen típusú és típusú tűkkel rendelkezhet – merev PVC, merev horgászzsinór vagy kombinált PVC és gumi ágak – a gyártó és néhány vásárló szerint az utóbbiak a legrealisztikusabbak.

A királyi karácsonyfák több évig szolgálnak, könnyen szétszerelhetők a tároláshoz, nem bocsátanak ki idegen szagokat, ami azt jelenti, hogy ezekkel a fákkal nem lesz gyantaillat az óra harangozása alatt.

A Royal karácsonyfák minősége magas, és igazolja a kiskereskedők által egy fáért felszámított árat.

Előnyök

 • Kényelmes és kíméletes tárolás.
 • A mesterséges fa maximális realizmusa.
 • A karácsonyfa minimális élettartama – 5 év.

Hátrányok

 • Tárolás előtt gondosan be kell csomagolni.

Kaemingk

Értékelés: 4.6

Kaemingk

A Kaemingk karácsonyfák nem annyira változatosak a tervezésben, a gyártó a fogyasztónak egy meglehetősen szűk körű mesterséges fákat kínál átlagos áron. Ezek a termékek biztosan büszkélkedhetnek tartóssággal és kivételes esztétikával.

A Kaemingk karácsonyfáinak ágai szórással rendelkezhetnek, és a gyártó a zöld különböző árnyalatait kombinálja, hogy elérje a színmélység hatását és a műfa maximális természetességét. Maguk az ágak téglalap alakúak, de jól megtervezettek, nem tűnnek bélyegzettnek.

A Kaemingk kínálatának alapját a szilveszteri játékok és dekorációk képezik.

Előnyök

 • A termékek hosszú élettartama;
 • A színek játéka a fenyőtű termésében;
 • Viszonylag olcsó termékek az európai márkák között.

Hátrányok

 • Szűk választék, játékok és karácsonyi dekorációk alapján.
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: