12 legjobb mosásfehérítő szerek

*A szerkesztő legjobb választásai. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. Konzultáció szakemberrel vásárlás előtt.

A fehér vászon idővel veszít fehérségéből. Szürkévé vagy sárgává válik, ami sok varrónő számára nem kielégítő. Évtizedekkel ezelőtt keményen meg kellett dolgozniuk, hogy a gyermekek és a felnőttek ruhái, ágyneműi, törölközői és lepedői fehérek legyenek. A legelterjedtebb eljárás akkoriban a főzés volt. Ma már nincs szükség ilyen erőfeszítésre vagy időre. A probléma megoldása érdekében a modern háztartási tisztítószerek új porok és gélek új formuláit fejlesztik ki, amelyek olyan anyagokat tartalmaznak, amelyek visszaállítják a szövetek eredeti színét.

De sokan még mindig fehérítőt adnak az ápoláshoz, hogy jobb mosási eredményt érjenek el. E termékek hatásai eltérőek. Egy optikai termék a világítás illúzióját kelti anélkül, hogy befolyásolná az anyagot. A klór csak a kényes szöveteket károsíthatja, de a nagyon szürke ágyneműt is kifehérítheti. Az oxigén fehérítő egyszerre világosít, tisztít, fertőtlenít és megszünteti a makacs szagokat.

A polcokon minden árkategóriában megtalálhatóak a termékek. Milyen eszköz a leghatékonyabb, a gyakorlatban, a vásárlásban, a gyakorlatban próbálkozva tanulhat, és ha az eredmény nem kielégítő, akkor ismét fusson a boltba egy új vásárláshoz. Hogy elkerülje a bosszúságot, szakértőink összeállítottak egy listát a minőség és hatékonyság szempontjából legjobbnak ítélt 12 fehérítőszerről.

A legjobb mosásfehérítő gélek rangsora

Jelölés hely termék neve kilogrammonkénti ár./.
A legjobb minden szövet fehérítő szer minden típusú ruhához 1 VanishGold Oxi Action 580€
2 Szinergikus minden szövethez 79€
3 Greenfield Oxy kristály 110€
4 Oxi-formula antipyatin 118€
A legjobb fehérítőszerek fehérneműk és finom ruhák fehérítésére 1 Dr. Beckmann fehérnemű és csipke 1 990€
2
 • ON
  Fényerő
 • 312€
  3 Schmidt asszony “fehérebb, mint a fehér” mosoda 225€
  4 Heitmann a fehér női alsóneműhöz 956€
  A legjobb fehérítőszerek a gyermekruhák mosásához 1 Eeyore dada 300€
  2 Mepsi a gyermekek mosodájába 160€
  3 Umka 150€
  4 Tiszta otthon 135€

  A legjobb általános fehérítőszerek minden típusú mosáshoz

  Folt- és fehérítőszer VanishGold Oxi Action Crystal White

  Értékelés: 4.9

  Vanish Gold Oxi Action folt- és fehérítőszer Crystal White

  A mindenes a fehérítő, amely egy rendkívül koncentrált formulával rendelkezik, amely képes megbirkózni az eredetileg fehér ruhadarab bármilyen változásával. Pamut és szintetikus anyagokhoz egyaránt jó. Még a nagyon finom szövetek is megőrzik szerkezetüket, mivel a művelet nagyon gyengéd és finom. A vastag gél segít csökkenteni a por adagolását. Használható áztatásra vagy mosógépben történő mosásra.

  A szürke foltok és a sárgaság teljesen eltűnnek, a legdurvább foltok 30 másodperc alatt eltűnnek. Az árucikkek 3 árnyalattal fehérebbek lesznek, helyreállítva a kiváló fogyasztói vonzerőt. A gél további előnye, hogy semlegesíti az olyan tartós szagokat, mint az izzadság, a dohány, a por és az ételek. Fertőtlenít és finom, nem feltűnő frissesség illatát hagyja maga után.

  A gyártó több csomagban kapható, amelyek könnyen használhatók és tárolhatók. Az ügyfelek magasan értékelik. Csökkenti a rászáradt szennyeződéseket, a kormot, és ropogós fehérre fehérít.

  Előnyök

  • javított formula;
  • fehérítés egy kezeléssel;
  • hatás hideg és meleg vízben;
  • azonnali folteltávolító;
  • kondicionáló hatás.

  Hátrányok

  • nem azonosított.

  Szinergikus fehérítőszer minden szövethez

  Értékelés: 4.8

  Szinergikus fehérítőszer minden szövethez

  A Silver Winner környezetbarát termék, amely szintetikus és természetes szövetekhez egyaránt alkalmas. Hipoallergén formula teszi alkalmassá a felnőttek és a gyermekek mosására egyaránt. Nem tartalmaz klórt, és hatása az oxigén azon képességén alapul, hogy a szennyeződéseket kifelé nyomja, így a szövetek eredeti hófehér megjelenésüket kapják. Klinikailag tesztelt biztonságosság, a készítmény megfelel az egészségügyi előírásoknak.

  A gél textúra feloldódik a vízben és teljesen kiöblíthető a szövetből. A kényes termékek megtartják alakjukat, az anyag nem deformálódik, nem szöszölődik. A kellemetlen szagok a mosás után eltűnnek. Enyhe fertőtlenítő hatás.

  A természetes termékeket előnyben részesítő orosz fogyasztók már régóta észrevették a német márkát, és megkülönböztették sok más gyártótól. A fehérítő megfelel a nemzetközi biztonsági előírásoknak, és a nagy teljesítményt megfizethető árral kombinálja.

  Előnyök

  • környezetbarát termék az egész család számára;
  • bármilyen ruhát kifehérít;
  • biológiailag lebomló formula;
  • A makacs foltok semlegesítése;
  • antisztatikus hatás.

  Hátrányok

  • nem azonosított.

  Greenfield Oxy crystal white fehérítő

  Értékelés: 4.7

  Greenfield Oxy kristály fehérítő fehérítő fehér ruhákhoz

  Harmadik helyen az oxigénes fehérítőszer áll, amely helyreállítja a színt és eltüntet minden foltot, még a legkeményebbeket is. Aktív formulája alacsony hőmérsékleten működik, megakadályozva, hogy a forró víz befolyásolja a szövet minőségét. Ez általánosan alkalmazható. Jó mosási eredményekkel rendelkezik a természetes és szintetikus szövetek esetében. A por teljesen oldódik vízben; kiöblíthető, és nem hagy maradványt a szálakon.

  A termék nagyon gazdaságos. Csak 30 g-ot használ fel 2 kg szennyes ruhára. A sokoldalú csomagolási lehetőségek további előnye. Kezelésenként egy kis tasakot tartalmaz. A 600 g-os csomag cipzárral van ellátva, amely a helyén tartja és megakadályozza a tartalom kiesését.

  Az ügyfelek megjegyzik, hogy a termék hatékony a szárított kávé, tea, bor, fű, bogyók esetében, amelyek pamut, viszkóz, vászon termékeken alakultak ki. Tollakat, filctollakat és tartós jelöléseket is eltávolíthat. A sokoldalú, olcsó termék jelentősen csökkenti a háztartási munkákra fordított időt.

  Előnyök

  • Minden típusú mosáshoz, minden hőmérsékleten;
  • helyreállítja a fehérséget és a piacképes megjelenést;
  • foltok és szagok semlegesítése
  • kíméletes a szövetekhez;
  • minimális hulladék.

  Hátrányok

  • nincs mosószer.

  Fehérítőszer fehér szövetekhez AntipyatinOxi formula aktív oxigénnel

  Értékelés: 4.6

  Antipatin fehérítőszer fehér szövetekhez Oxi-formula aktív oxigénnel

  A negyedik lépcsőfokon a takarékos háziasszonyok által választott termék található. Minden típusú mosáshoz használható 40 és 90 °C közötti hőmérsékleten. Klórmentes formulája alkalmassá teszi ágyneműk, ágyneműk, tüll, blúzok és egyéb vékony természetes vagy szintetikus anyagokból készült ruhák fehérítésére. Nem befolyásolja a kéz bőrét, nem okoz szárazságot és merevséget.

  A magas aktív oxigéntartalom segít eltávolítani a makacs és bonyolult foltokat anélkül, hogy elveszítené a formáját és minőségét. A készítmény enzimeket tartalmaz, amelyek fokozzák a fehérítő hatást. Mosószerrel kombinálva a mosószerfogyasztás a felére csökken.

  Használható folteltávolítóként bizonyos foltokon, valamint általános termékként fehérítésre, foltok semlegesítésére, szagok és mosásra. Sok fogyasztó évek óta kedveli ezt a port, és megjegyezte sokoldalúságát, költséghatékonyságát, kiváló eredményeit és megfizethetőségét.

  Előnyök

  • minden anyag esetében;
  • rendkívül hatékony fellépés;
  • Megfiatalítja a régi ruhákat;
  • eltávolítja a makacs foltokat;
  • alacsony költség.

  Hátrányok

  • nem azonosított.

  A legjobb fehérítőszerek fehérneműk és finom ruhák fehérítésére

  Fehérnemű és csipke fehérítő Dr. Beckmann

  Értékelés: 4.9

  Dr. Beckmann fehérítőszer fehérneműkhöz és csipkékhez

  Az első termék ebben a kategóriában a fehérítőszer minden típusú fehérneműhöz és világos szövethez. Tökéletesen kezeli a sárguló és szürke foltokat, eltávolítja a makacs szennyeződéseket és szagokat. A kíméletes formula nem befolyásolja a mikroszálakat, így a termék megőrzi alakját és minőségét. Megakadályozza az anyag elszíneződését, ha színes címkékkel érintkezik. Nem fakul ki és nem rontja el a ruhákat. A hipoallergén formula csak biztonságos összetevőket tartalmaz.

  Finom, valamint gyors és tartós, kettős hatása van. A fehérítő megvédi a szöveteket az elvékonyodástól és a vetemedéstől. Antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik, és nem tolakodó, friss illatot biztosít.

  A német gyártmányú termék a legpozitívabb fogadtatású termék. Higiénikus tisztaságot garantál még alacsony hőmérsékleten is. Sok lány visszatette a ruhatárába azokat a dolgokat, amelyek csúnyák voltak és elvesztették használható megjelenésüket, és a Bleach Bleach használatával ismét hibátlanul nézhetnek ki.

  Előnyök

  • Egy mosás után helyreállítja a fehérséget;
  • Semlegesíti a makacs szennyeződéseket;
  • védelem a sárgulás megjelenése ellen
  • megerősített, de enyhe formula
  • hatás minden mosási hőmérsékleten.

  hátrányok

  • nincs kimutatható sérülés.

  Fehérítő a kényes szövetekhez
 • ON
  ight “fényerő”
 • Értékelés: 4.8

    <li></div><p>ON <br />ight Brightness” src=”/wp-content/uploads/2023/05/8916666195751-3812.jpg” height=”400″ title=”Fehérítő a kényes szövetekhez”</p><li>ON <br />ight Brightness”><p>A második legjobb, hogy ez egy japán gyártmányú termék, amely segít helyreállítani és megőrizni a szövet eredeti fehérségét. Megakadályozza, hogy az új szennyes megsárguljon, és sok mosás után is olyan jól fog kinézni, mint újkorában. A folyadékot kézzel vagy a gépben lehet használni. Kényes szövetekhez tervezték, nem zavarja a szövet szerkezetét, és kíméletesen, de hatékonyan távolít el minden foltot.</p><p>A fehérítő eltávolítja a különböző eredetű tartós foltokat, semlegesíti az ételfoltokat és egyéb szagokat. Antibakteriális hatású. A palack adagoló kupakkal rendelkezik. Van egy praktikus kifolyócső is, amellyel a gélt közvetlenül a szennyezett területre lehet felvinni.</p><p>A termék új életet adott olyan ruháknak, amelyek kezdtek kopottasnak és szürkének tűnni. Mosás után minden folt és egyenetlenség eltűnik. A szövet puha és sima lesz, szöszmentes és finom illatú. Termék</p><li>Az ON alkalmas kiváló minőségű gyapjú- és természetes selyemszövetekhez, megtartja alakját zsugorodás és deformálódás nélkül.<h4>Előnyök</h4><ul><li>fehérítő + folteltávolító;</li><li>maximális védelem a kényes szövetek számára;</li><li>fertőtlenítő hatás;</li><li>Minimális fogyasztás;</li><li>Kényelmes alkalmazás.</li></ul><h4>hátrányok</h4><ul><li>nem azonosították.</li></ul><h3>Frau Schmidt fehérítő tabletták “fehérebb, mint a fehér” alsóneműhöz</h3><p>Értékelés: 4.7</p><div style=Frau Schmidt mosodai fehérítő tabletta fehérneműhöz

  Harmadszor, a termék gyorsan helyreállítja az elveszett fehérséget és frissességet, és eltávolítja a szennyeződéseket a kényes szövetekből. Alkalmas egyszínű vagy mintás csipkés, selyem, lycra és nejlon ruhadarabok mosására. Klórmentes formulája teljesen kiküszöböli a szövetszálak károsodásának kockázatát, és biztosítja, hogy a szövetek megőrzik eredeti tulajdonságaikat.

  A termék tabletta formájában kapható. Mosásonként csak egy lapot használunk. Feloldódik vízben, amelyben a szennyest 10-15 percig áztatjuk. A tabletta egyszerre akár 8 terméket is fehéríthet és moshat egyszerre. Enyhén fertőtlenít és eltávolítja az izzadtság-, étel- és dohányszagot. A könnyű illat könnyű, virágos illatot ad, amely segít frissen tartani a szöveteket viselés közben.

  A Frau Schmidt termék minden mosásnál történő alkalmazásával makulátlan, kristályfehér színt kaphat, és meghosszabbíthatja a ruhadarab élettartamát. Az elégedett vásárlók számos visszajelzése tanúsítja a fehérítő hatékonyságát.

  Előnyök

  • mindenféle kényes szövethez;
  • visszaállítja az eredeti színt;
  • Hibátlan fehérség folt és szag nélkül
  • 1 tabletta nagy hatékonysága;
  • megfizethető ár.

  Hátrányok

  • nem azonosították.

  Speciális fehérítőszer fehér női alsóneműhöz Heitmann

  Értékelés: 4.6

  Heitmann speciális fehérítőszer fehér női alsóneműhöz

  Negyedik helyet ad a szintetikus szövetekhez kifejlesztett terméknek. Nem pusztítja el a finom szálakat, de nagyon hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket. A szürke és sárga színek eltűnnek, és az anyagok fokozatosan visszanyerik eredeti fehérségüket. A termék alacsony vízhőmérsékleten is hatékony. Semlegesíti a szagokat és eltávolít mindenféle foltot. A gyártó illatanyagot adott hozzá, amely segít tisztán és frissen tartani az ágyneműt egész nap.

  A formula klór- és foszfátmentes. Biztonságosan használható és bőrgyógyászok által jóváhagyott. Könnyen használható. A mosás minden fázisa le van írva a használati utasításban. A termékből 400 g elegendő 8 termékhez, és vízben feloldva.

  Az ügyfelek megjegyzik, hogy a fehér fehérítő segít eltávolítani a makacs szennyeződéseket nagy erőfeszítés nélkül. Ezáltal fokozatosan maguktól elkopnak, így könnyebb a gondozásuk. Az eredmény tartós, a vászon tartós és olyan jól néz ki, mint újkorában.

  Előnyök

  • finom fehérítés;
  • Nagyon finom szövetekhez alkalmas;
  • hipoallergén összetevők;
  • bőrgyógyászati ellenőrzés;
  • gazdaságos használat.

  Hátrányok

  • Nem azonosított.

  A legjobb baba fehérítő szerek

  Baby Bleach by Ushastny Nyan

  Értékelés: 4.9

  Baby fehérítő a babaruhákhoz

  Gold Medal, a legnépszerűbb gyermekfehérítő és a legkelendőbb az orosz piacon. Minden típusú mosáshoz tervezve, alacsony vízhőmérsékleten is hatékony. Hipoallergén összetétel nem okoz irritációt. A púder bőrgyógyászatilag tesztelt és gyermekorvosok által ajánlott. Az aktív oxigén és a speciális fehérítő aktivátorok visszaállítják a szövetek eredeti megjelenését.

  Erős, gyengéd hatás. A szövet megőrzi minőségét, nem deformálódik és nem borítja szösz. Könnyen eltávolítja a kemény foltokat a csecsemők és kisgyermekek foltjaitól. Használható önmagában vagy mosószerrel együtt, akár 50%-kal csökkentve annak fogyasztását, többszörösen jobb eredmények mellett.

  Az orosz márka termékeit sok szülő választja, akik meg vannak győződve biztonságukról és hatékonyságukról. Egy másik nagy előnye az alacsony költség. A fehérítő visszaadja a színt, eltávolítja a szagokat, és tökéletesen tiszta és friss ruhát hagy maga után.

  A

  • hideg vízben hatékony;
  • bizonyítottan hipoallergén tulajdonságok;
  • semlegesíti a foltokat és a szagokat;
  • Kíméletes a szövetszálakhoz;
  • megfizethető ár.

  Hátrányok

  • nem azonosított.

  Mepsi Baby ágynemű fehérítő

  Értékelés: 4.8

  Mepsi Baby fehérítő

  A második vonal egy olyan termék, amelyet a gyermekek fehérneműinek gondozására terveztek a születéstől kezdve. Nem tartalmaz klórt és más agresszív vegyi anyagokat, nem károsítja a baba egészségét, és teljesen biztonságos a finom, érzékeny bőr számára. A készítmény teljesen kiöblíthető, és nem képez a légutakat és a nyálkahártyát irritáló port. A formula természetes szappanon és aktív oxigénen alapul, amely kiszorítja a szennyeződéseket, és megkönnyíti és gyorsabbá teszi a baba szennyesének ápolását. Mindenféle folt és szag ellen hat, a szöveteket kristályfehérré varázsolja.

  A termék használata felére csökkenti a por fogyasztását. Kézzel és mosógépben mosható 30° és 90° közötti hőmérsékleten. Az ágynemű többszöri tisztítás után is megőrzi alakját és minőségét. A szövetszerkezet védve van a sérülésektől, a ruhadarab pedig a deformációtól.

  Sok szülő által nagyra értékelt környezetbarát formula. Tényleg megfelel a gyártó által megadott specifikációknak. A termék gazdaságos és könnyen használható. Az eredmény teljes mértékben kielégítő a fogyasztók számára.

  Előnyök

  • biztonságos a csecsemők számára;
  • továbbfejlesztett szövetvédelmi rendszer;
  • A makacs szennyeződések eltávolítása;
  • Csökkenti a mosószer adagját;
  • mosáshoz minden hőmérsékleten.

  Hátrányok

  • nem észlel.

  Umka Baby fehérítő

  Értékelés: 4.7

  Ummka baba fehérítő por

  Kíméletes, kíméletes fehérítő, amely megkönnyíti a baba ágyneműjének ápolását, és lehetővé teszi a szülők számára, hogy több időt töltsenek a babával, ahelyett, hogy a nehezen tisztítható szennyeződésekkel kellene foglalkozniuk. Bőrgyógyászok és gyermekorvosok megerősítették a készítmény hipoallergén tulajdonságait. Az aktív oxigén még hideg vízben is kiváló eredményt biztosít. Segít megőrizni a finom szövetekből készült cikkek formáját és minőségét.

  Kézi és automata mosáshoz önmagában vagy mosószerrel együtt használható. Teljesen ki van öblítve, nem porzik. A termék puhábbá teszi az anyagot, könnyebb vasalni, és olyan jól néz ki, mint újkorában. Semlegesíti a csecsemők számára kellemetlen statikus zajt is.

  A fogyasztói vélemények szerint sok anyuka bízik benne. Hatékony és olcsó, a hirdetett módon működik. Az orosz termék jelentősen csökkenti az ajánlott poradagolást és fokozza a hatást, biztosítva a tisztaságot az első mosás után.

  Előnyök

  • A képlet alapja az oxigén és a szappan;
  • eltávolítja a makacs foltokat;
  • fehérebbé és tisztábbá teszi a ruhákat;
  • Nem torzítja a terméket;
  • Csökkentett mosásonkénti költség.

  Hátrányok

  • nincs.

  Clean Home Baby fehérítő folteltávolító

  Értékelés: 4.6

  Clean Home folteltávolító a babaruhákhoz

  A negyedik termék szintetikus és természetes szövetekhez készült. Foszfát- és klórmentes. A gyártó garantálja a gyermekek biztonságát minden korosztály számára. Eltávolítja a sárguló, szürke foltokat, eltávolítja a makacs foltokat. Kíméletesen ápolja a ruhákat, pelenkákat és ágyneműt, és megakadályozza a szövet szálainak lebomlását. A termék segít megőrizni az új ruhák eredeti megjelenését, és helyreállítja a régi ruhák színét és formáját.

  A Clean Home védi a baba és az anyuka egészségét. A mosás során a készítmény nem irritálja a kéz bőrét, nem vált ki allergiás reakciókat a túlérzékeny bőrben, nem szárítja ki, nem okoz hámlást. A gél állag megakadályozza, hogy a por a levegőbe kerüljön, és vízben teljesen oldódik.

  Azok, akik kipróbálták, elégedettek az eredménnyel. Univerzálisan alkalmazható, nemcsak a textíliák, hanem a játékok esetében is. A gél könnyen használható és alacsony a fogyasztása.

  A

  • környezetbarát termék;
  • ágyneműk és játékok tisztítására;
  • Eltávolítja a makacs foltokat;
  • helyreállítja a fehérséget;
  • kényelmes használat.

  Hátrányok

  • nem azonosított.
  Olvasson tovább  TCL Breeva A3 légtisztító áttekintése
  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: