12 legjobb mosógép 25000 € alatt

*A szerkesztő véleménye a legjobb keskeny mosógépekről. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. Vásárlás előtt kérjük, konzultáljon szakértővel.

Most a boltok szó szerint tele vannak mosógépekkel, amelyek körülbelül 25 ezer forintba kerülnek. €. Mi a legjobb módja annak, hogy eligazodjon az összes termék között?? Mindenki tudja, hogy ennyi pénzért nem lehet tökéletes mosógépet vásárolni – biztosan van néhány hibája. Nos, azt javasoljuk, hogy egyszerűsítse a választást a vonatkozó felülvizsgálat elolvasásával. Ez pusztán azoknak a modelleknek a felülvizsgálata, amelyek a legtöbbször örömmel töltik el az ügyfeleket. A mosógép/portálon található műszaki berendezések adatainak elemzése alapján összeállított felülvizsgálat.

A legjobb mosógépek értékelése 25000 rubel alatt

Jelölés hely termék neve ár
A legjobb mosógépek 25 000 € alatt szabványos szélességben 1 Weissgauff WM 5649 DC inverter 29 990€
2 LG FH-2G6TD2 24 690€
3 Samsung WW80J5545FW 31 990€
4 LG Steam F4M5VS6W 28 400€
5 Gorenje WEI823 27 500€
6 Indesit BWE 81282 L B 25 420€
A legjobb keskeny mosógépek 25 000 rubel alatt 1 Bosch WLL 24266 29 990€
2 Electrolux PerfectCare 600 EW6S4R26BI 37 490€
3 Samsung WW65K42E08W 27 400€
4 Hotpoint-Ariston RST 703 DW 19 990€
5 LG Steam F2M5HS4W 24 200€
6 Indesit BWSD 51051 16 990€

A legjobb mosógépek 25 000 rubel alatti szabványos szélességben

Weissgauff WM 5649 DC inverter

Értékelés: 4.9

Weissgauff WM 5649 DC inverter

Ez a mosógép legalább olyan jó, mint a külseje. Hatalmas csomagtérfedéllel és sötétített üvegablakkal. Van egy ugyanilyen elegáns vezérlőpanel a fenti. A gép összesen 9 kg száraz ruhát képes befogadni. Ez még a téli kabátok mosásához is elegendő lehet. És mondanom sem kell, hogy ez pontosan az a fajta készülék, amely megfelel egy nagyszámú emberből álló családnak. A probléma azonban csak a mosógép meglehetősen nagy méretében rejlik. A 60 cm-es mélység nem teszi lehetővé a készülék elhelyezését egy kis méretű lakásban. Ezért ezt a modellt elsősorban azok választják, akik saját házukban élnek, amelyek hatalmas fürdőszobával rendelkeznek.

A Weissgauff WM 5649 DC invertert nagy méretei ellenére nem lehet falánk gépnek nevezni. Egy ciklus alatt legfeljebb 56 liter vizet fogyaszt. Az A+++ energiahatékonysági besorolás pedig határozottan jelzi, hogy ez a modell energiatakarékos. Az A osztályú mosási és fonási osztályt is eléri. A felülvizsgálatunkat olvasva látni fogja, hogy nem minden mosógép büszkélkedhet ilyen paraméterekkel.

16 mosási program áll rendelkezésre. Az elektronika intelligensen figyeli a habot és az egyensúlyhiányt. Meg kell jegyezni, hogy ez inverteres rendszert használ, így a motor tartós és viszonylag csendes. A mérések azt mutatják, hogy a maximális zajszint eléri a 76 dB-t. Méghozzá a centrifugálási ciklus alatt! Ami a mosási folyamatot illeti, a zajmérő nyílvesszője alig éri el a legalább 54 dB értéket.

Sokan azt szeretnék, hogy ez a készülék gyakorlatilag száraz szennyest adjon a végén. Egyes gyártók e célból beépített szárítógéppel szerelik fel alkotásaikat. De itt a nagy sebességű pörgést választottuk – ebben az üzemmódban a dob akár 1400 fordulat/perc is lehet. Természetesen a kényes tárgyakat nem szabad így fonni, mert elszakadhatnak. Szerencsére senki sem tiltja a pörgési sebesség csökkentését, ha a helyzet úgy kívánja.

Valószínűleg ez az egyik legjobb mosógép, azok közül, amelyeket viszonylag kis pénzért árulnak. Nem kell hozzáadni – a tartály műanyagból, a fűtőelem pedig rozsdamentes acélból készült. És készüljön fel a telepítés kihívásaira – a készülék tömege lenyűgöző, 71 kg.

Előnyök

 • Stílusos megjelenés;
 • Nagyon magas teljesítményosztály;
 • Nem túl magas a vízfogyasztás;
 • Könnyű kezelhetőség;
 • Hatalmas kapacitás;
 • A centrifugálási sebesség 1400 fordulat/percben állítható be;
 • Gyermekbiztos és kiömlésbiztos;
 • A motor egy inverter;
 • Nem feledkezve meg a késleltetett indítási időzítőről.

Hátrányok

 • A zajszint végül is nem nevezhető alacsonynak;
 • Ritkán adják el alacsony áron;
 • A megdöbbentő felhasználói kézikönyv.

LG FH-2G6TD2

Értékelés: 4.8

LG FH-2G6TD2

Ez a mosógép nagyon nagy csomagtartóval is rendelkezik. Ezt 10 év motorgarancia is alátámasztja, ami a motoron lévő matricán is látható. És ez a modell is teljes méretű. A gép mélysége azonban nem olyan nagy – nem haladja meg az 55 cm-t. Ez nagyon fontos azok számára, akiknek nincs nagyon széles ajtónyílás a fürdőszobában. Az is jó, hogy a dél-koreaiaknak sikerült a súlyt 59 kg-ra csökkenteniük.

A mosógép részben beépített mosógép is, amint az a levehető fedélből kiderül. Részben azért, mert az előlapot még mindig nem lehet lefedni. A csomagtérajtó ezüst kerete, a gyártó nem döntött az üveg sötétítése mellett. A 30 centiméteres nyílás felett a szokásos kezelőpanel található, amely egy dobból, gombokból és egy digitális kijelzőből áll.

Ezt a mosógépet a közvetlen meghajtás miatt is ajánljuk. Hozzájárul a motor hosszú élettartamához. Ez lehetővé tette a gyártó számára, hogy viszonylag alacsony zajszintet érjen el – mosás közben 52 dB, a centrifugálás során pedig fokozatosan 72 dB-re emelkedik. Aligha van más teljes méretű modell, amely kevesebbet hajlandó kínálni.

A mosási folyamat itt vagy egyszerre, vagy az időzítő indításával indítható el, amely akár 24 órán keresztül is tarthat. A gép összesen 13 mosási módot kínál, amelyek között szinte az összes szükséges mosási mód megtalálható. Van még egy szuper-öblítési mód is, amely teljesen eltávolítja a por minden nyomát. Ráncfelvarrást megelőző funkcióval is rendelkezik. Így sok esetben elfelejtheti a vasat.

Ez a modell 8 kg száraz ruhát képes tárolni. Ha a mosási folyamat befejeződött, értesítést kaphat okostelefonján – csak telepítse előzetesen az alkalmazást. A gazdaságosság szempontjából az LG FH-2G6TD2 az A energiahatékonysági osztályba tartozik++. Nem a legjobb minősítés, de az energiaszámlák biztosan nem fognak tönkremenni. A centrifugálási sebességet A mosási hatékonyságra és B centrifugálási sebességre értékelték. Ez nem meglepő, mert a gyártó nem törekedett a dob rekord forgási sebességének elérésére – legfeljebb 1200 fordulat / percet használhat.

Egy mosási folyamat során a gép körülbelül 56 liter vizet fogyaszt. Örvendetes, hogy ez szivárgásvédelemmel rendelkezik, bár részlegesen. Emellett a dél-koreaiak bevezették a gyermekvédelmet – csak arra az esetre, ha van egy kisgyermeke, aki szeret mindenféle gombokat nyomogatni.

Előnyök

 • Nagyon magas energiahatékonysági osztály;
 • A vízfogyasztás nem olyan magas;
 • Lehetőség van a készülék okostelefonról történő vezérlésére;
 • Tisztességes kapacitás;
 • Inverteres motort használnak;
 • Nem túl nehéz;
 • A gép megakadályozhatja a gyűrődést;
 • Van egy időzítő a mosás megkezdésének késleltetésére;
 • Levehető fedéllel rendelkezik, hogy illeszkedjen a.

Hátrányok

 • Az értékesítésben egyre ritkábban találhatók;
 • Az érintőgombokat rendszeresen véletlenül megnyomják;
 • Egy nagyon rövid víztömlővel érkezik.

Samsung WW80J5545FW

Értékelés: 4.7

Samsung WW80J5545FW

Egy másik szabadon álló mosógép, amely a teljes méretű típusba tartozik. Mélysége 55 cm, szélessége pedig a szokásos 60 cm. A fenti modellhez hasonlóan érintésérzékeny kezelőszervekkel rendelkezik. Ez a dél-koreai cég azonban megpróbálta úgy megvalósítani, hogy véletlen gombnyomások ne fordulhassanak elő. Legalábbis a kritikákban nem panaszkodnak erre.

Ez a gép 8 kg terhelhetőséggel rendelkezik. A nagyméretű porszívóajtónak köszönhetően a szennyes betöltése gyerekjáték. A vizet itt egy műanyag tartályba öntik. Nem a legjobb megoldás, de ez az egyetlen, amit olcsó mosógépekben találhat. Kellemes, hogy a készülék súlya mindössze 62 kg – két embernek különösebb erőfeszítés nélkül kell felemelnie a kívánt emeletre.

Olvasson tovább  12 legcsendesebb generátor

14 mosási mód van. Ezek közé tartozik a gyorsmosás, a szuper öblítés és még a ráncmegelőzés is. Ez utóbbi messze a legmeglepőbb, mivel ez általában csak az inverteres modelleknél fordul elő. Itt viszont hagyományos motort használnak. És ez sajnálatos. Először is, nem nevezhető tartósnak – senki sem garantálja, hogy a következő 10 évben nem fog meghibásodni. Másodszor, észrevehetően zajos. Ha megméri, akkor mosásnál 62dB, míg a centrifugálásnál 79dB eredményt kaphat, 1400 fordulat/perc maximális centrifugálási sebesség elérésével.

Érdekes módon a nagy dobfordulatszám nem volt nagy hatással a pörgési teljesítményre, amint azt a megfelelő B-osztályú. Ami a mosást illeti, ez nem kérdés – a szakértők A osztályú minősítést adtak a gépnek. A osztályú energetikai minősítéssel is büszkélkedhet+++. Ez azt jelenti, hogy megvásárlása gyakorlatilag nem befolyásolja az energiaszámlákat.

Még egy okostelefon is beindíthatja ezt a mosógépet. De a legjobb, ha csak akkor használja ezt a funkciót, ha értesítést szeretne kapni a folyamat végéről. A modell további kiemelkedő jellemzői közé tartozik a kerámia fűtés. Nem sok baj történhet vele, még a következő néhány évben sem, de még a belátható jövőben sem. De a buborékrendszer nem egy plusz – úgy tűnik, hogy csak az árat befolyásolta, és kiváló eredményeket lehet elérni anélkül is.

Az előnyök

 • Jó kapacitás;
 • Az okostelefonon keresztül vezérelhető;
 • Nem túl nehéz;
 • Egy nagyon energikus osztály;
 • Kerámia fűtőtestet használnak;
 • Számos mosási program;
 • Van gyűrődésmegelőzés;
 • A mosás befejezésének ideje beállítható.

Hátrányok

 • Nincs szivárgásvédelem;
 • Általában magasabb áron adják el;
 • A centrifugálási ciklus nem ideális;
 • Magas zajszint.

LG Steam F4M5VS6W

Értékelés: 4.7

LG Steam F4M5VS6W

Egy másik teljes méretű, szabadon álló mosógép. Nagyon nagy dobja van. A gyártó azt állítja, hogy akár 9 kg szennyest is képes megpörgetni. A készülék rendelkezik a mosási üzemmód kiválasztására szolgáló kezelőszervvel. További funkciók választhatók a gombok segítségével. A gombok a legáltalánosabbak, így nincs véletlen gombnyomás. A funkciók listája nem a legrövidebb. Ezek közül a leghasznosabbnak a gyűrődés megelőzése kell lennie.

A gép összesen 14 mosási programot kínál. A kezelőpanel lezárható. Ez csak arra az esetre vonatkozik, ha rendszeresen van a közelben egy kisbaba, aki szívesen nyomogat minden gombot, ami megragadja a tekintetét. Nehéz kifogásolni a mosási eredményeket. Nem csoda, hogy a szakértők megfelelő A osztályzatot adtak a készüléknek. Ugyanilyen minősítést kap a csavarási funkció is. És sajnos az energiafogyasztás. Sajnos, a beszerelt alkatrészek nem nevezhetők energiahatékonyaknak. De mosásonként csak 45 liter vizet használ fel! Mondanom sem kell, hogy nálunk drágább az áram vagy a víz?

a pörgetési ciklus lenyűgöző, a szakértők nem hazudnak. A dob maximum 1400 fordulat/perc sebességgel működhet. Ez abban az esetben van így, ha nincsenek benne finom szövetből készült, érzékeny darabok, amelyek ilyen sebességnél megsérülhetnek. A szennyes szinte teljesen száraz.

Az LG Steam F4M5VS6W mosógép elég könnyűnek bizonyult – a mérleg alatta 62 kg-ot mutatna. Ez azt jelenti, hogy nem sokban különbözik egy nehezebb modelltől. Még szivárgásmentes funkcióval is rendelkezik. És milyen hatalmas ablakkal rendelkezik ez a modell. Átmérője 35 cm! Könnyedén be tudsz rakodni ide bármit, még az igazán nagyokat is.

Valószínűleg ideális azok számára, akik nem keresnek extra funkciókat a terméktől. Nincs például okostelefonos vezérlés, és a gőzkezelésről is le kell mondania. De ez az egyik legmegbízhatóbb mosógép a felülvizsgálatunkban. Közvetlen meghajtású motorral van felszerelve, amelyre 10 év garancia vonatkozik. És még ha valami történne is vele, az alkatrészek cseréje jelentősen leegyszerűsödik, így az ezermester fél óra alatt megbirkózik vele. Az egyetlen kritika azonban a zajszint. Miért olyan zajos a gép egy ilyen motorral?? Azonban nem a motor ad különösen hangos hangokat, hanem a lefolyó és néhány más rendszer.

Előnyök

 • Hatalmas kapacitás;
 • Könnyen kezelhető;
 • Nem nagy súly;
 • Kiváló mosási és centrifugálási hatékonyság;
 • Szivárgásvédelem van bevezetve;
 • Van gyűrődés elleni védelem;
 • Hatalmas rakodónyílás;
 • Inverteres motort használnak;
 • Késleltetett indítási mód;
 • Alacsony vízfogyasztás.

Hátrányok

 • A zajszint nem nevezhető különösen alacsonynak;
 • Nem egy nagyon energikus osztály;
 • A bekapcsológomb továbbra is működik, ha a gyermekzár aktiválva van.

Gorenje WEI823

Értékelés: 4.7

Gorenje WEI823

Ennek a mosógépnek az alkotói nem sokat gondolkodtak a formatervezésről. Ennek eredményeképpen a készülék nem rendelkezik a megszokott ezüstszínű burkolattal. Még a mosóprogram kiválasztására szolgáló dob is egyszerű fehér műanyagból készült. Csak a digitális kijelző utal arra, hogy ez korántsem a legolcsóbb mosógép.

Teljes méretű kialakításával a gyártó rengeteg helyet biztosít Önnek. Legfeljebb 8 kg mosnivaló terhelése. Ezután az érintésérzékeny gombok segítségével aktiválhatja a mosási időzítőt. Ez egy praktikus megoldás, ha a nappali és az éjszakai használatra eltérő villanyszámlák vonatkoznak.

Ennek a modellnek a mélysége 55 cm, súlya pedig lenyűgöző, 69,5 kg. A műanyag tartály, a rozsdamentes acéldob és a meghajtó inverteres motor mind felpörögnek. Az alkatrészek számát minimálisra csökkentették, és ennek köszönhetően a mosógép nem különösen zajos. A mérések szerint 53dB a mosásnál és 72dB a fonásnál. Megbízhatósága nem kérdéses – szivárgásmentes biztonsági rendszerrel és intelligens elektronikával büszkélkedhet, ami igazán egyszerűvé teszi a tisztítását.

Gorenje WEI823 A energiaosztályú készülék+++. Nagyszerű eredmények! Emellett A mosási osztályú mosási hatékonysági besorolással is büszkélkedhet – ez a legmagasabb besorolás ebben az árkategóriában. Csak egy B-osztályú pörgős teljesítményt érdemel. Ez részben azért van, mert a dob nem képes 1200 fordulat/perc feletti fordulatszámon pörögni.

Valószínűleg egy nagyon jó mosógép. Az itt található mosóprogramok között szinte minden szükséges üzemmód megtalálható, ritka kivételtől eltekintve, például a gyűrődésgátlótól. Ha megtalálja ezt a modellt 25 ezer rubel áron. Ha nagy összeggel rendelkezik, ne habozzon megvenni!

Előnyök

 • Nagy kapacitás;
 • Nagyon alacsony energiafogyasztás;
 • A szivárgás elleni védelem megvalósult;
 • Számos mosási program;
 • Késleltetett indítási időzítővel is rendelkezik;
 • Az inverteres motor beépítésre került;
 • Nem túl zajos; Magas zajszint.

Hátrányok

 • Ritkán elérhető alacsony áron;
 • Nincs gyűrődésgátló funkció
 • A dizájn nem mindenki ízlésének megfelelő;
 • Nagy súly;
 • Nagyon érzékeny a feszültségingadozásokra.

Indesit BWE 81282 L B

Értékelés: 4.6

Indesit BWE 81282 L B

Egy másik mosógép, amelynek burkolata teljesen fehérre festett anyagokból áll. Ezüst elemek nélkül! Csak a digitális kijelzőt különbözteti meg a fekete szín.

Ez a modell 16 mosási programot kínál. Itt nincsenek egyedi jellemzők. El kell felejtenie a gyűrődések megelőzését, például. Tehát egy ilyen mosógép tulajdonosának mindenképpen szüksége lesz egy vasalóra. Az Expertology honlapja egyébként már írt egy ilyen eszköz kiválasztásáról. De térjünk vissza az Indesit BWE 81282 L B. Ez a modell a kemény foltokkal is megbirkózik, beleértve az előmosási képességeket is. Azt is lehetővé teszi, hogy tulajdonosa késleltetett indítási időzítőt állítson be, ha éjszaka csökkentett villanyszámlát fizet. A mosódobba akár 8 kg szennyes is belefér, ami egy négy-öt fős család számára elegendő.

Ennek a modellnek a mélysége 54 cm-re csökkent. Ez fontos azok számára, akiknek a fürdőszobája meglehetősen keskeny ajtóval rendelkezik. Valójában ennek a gépnek a mérete nem nevezhető kicsinek. De ez nem akadályozza meg abban, hogy büszkélkedjen egy A energiaosztályzattal++. Az A mosási hatékonysági osztály is nagyon kellemes. A csavarás viszont valamivel rosszabb, mint néhány riválisa. Az 1200 fordulat/perc dobsebesség nem eredményezett megfelelő, B feletti osztályba sorolást.

Egyébként ez egy tipikus középkategóriás mosógép. Szivárgásmentes kialakítású. Itt hajtják végre, és védelmet nyújtanak a gyermekek ellen, mindig kinyújtva kezüket mindenféle gombra. Beépített elektronika figyeli az egyensúlytalanságot és a habszintet; emiatt sem kell aggódni. Ami a további funkciókat illeti, mint például az értesítések küldése az okostelefonra, ezek egyszerűen nincsenek meg.

Olvasson tovább  10 legjobb elektromos párna

Előnyök

 • Kiváló kapacitás;
 • Nem különösebben nagy mélység;
 • Meglehetősen nagy energiájú osztály;
 • Van egy kiömlésmegelőző funkció;
 • Könnyen használható vezérlők;
 • Számos mosási program;
 • Késleltetett indítási időzítővel rendelkezik;
 • Alacsony zajszint;
 • Inverteres motort használ.

Hátrányok

 • Nincs gyűrődésgátló funkció;
 • A pörgetés lehetne jobb is;
 • Nincs extra öblítés és előmosás;
 • A mosási folyamat nagyon időigényes;
 • Nem rendelkezik automatikus mosodai mérőrendszerrel.

A legjobb keskeny mosógépek legfeljebb 25 000 rubelig

Bosch WLL 24266

Értékelés: 4.9

Bosch WLL 24266

Ha egy mosógépet szeretne az összes többi készülékétől különállóan, akkor a Bosch WLL 24266 nevű modellel megteheti. Az a tény, hogy az oldalsó paneljeit olyan minta díszíti, amelyet kár lenne elrejteni. És lenyűgöző funkciókkal is büszkélkedhet. Sok szempontból a gép majdnem olyan jó, mint a teljes méretű társai. És a mélysége nem haladja meg a 45 cm-t!

Szerény mérete ellenére ez a modell nem nevezhető pehelykönnyűnek. A súlya 63 kg. Két felnőtt férfi azonban képes lesz megbirkózni azzal, hogy bevigye ezt a mosógépet a lakásba – kétlem, hogy bármi gondjuk lenne vele. A Bosch WLL 24266 7 kg rongyot képes tárolni. A többi keskeny modell közül egyik sem nyújt többet. A mosáshoz általában 42 liter vizet használunk fel – eléggé jelentéktelen mennyiség, nem igaz?? Az A osztályú besorolás szerint nem sok áramfogyasztás sem jellemző+++.

A német gyártó terméke, mint sok más termékünk, A mosási hatékonysági osztályú mosási hatékonysággal büszkélkedhet. Nos, a B pörgési osztályból kitalálhatja, hogy az itt elhelyezett dob nem képes 1200 fordulat/percnél nagyobb fordulatszámon pörögni. A készülék további jellemzői közé tartozik a részleges szivárgásvédelem, a gyermekvédelem, az egyensúlyhiány és a habszint ellenőrzése. 17 kihagyhatatlan mosási program. A különleges funkciók közé tartozik a közvetlen befecskendezés, az előmosás és még sok más funkció. Nem csak a gyűrődés elleni védelem, ami biztosan csalódást fog okozni egyeseknek.

Nem zajos gép. De sajnos nem is néma. Bizonyos pillanatokban a zajszint 56 dB-re emelkedik. Nos, amikor a pörgetés maximális dobsebességen indul, a zajszint 77 dB-re emelkedik. Ha a mosógép a fürdőszobában lesz, semmi baj nincs vele. Ha azt tervezi, hogy a konyhában helyezi el, érdemes egy csendesebb modellt választania.

Előnyök

 • Van egy időzítő a mosás megkezdésének késleltetésére;
 • Tisztességes kapacitással rendelkezik;
 • Könnyen kezelhető;
 • Nagyon energikus osztály;
 • A vízfogyasztás nem túl magas;
 • Szivárgásvédelem van bevezetve;
 • Számos program;
 • A rakodóajtó átmérője nagyobb, 32 cm.

Hátrányok

 • Nem a legalacsonyabb zajszint;
 • Nincs gyűrődésgátlás;
 • Nem lehet a falhoz nyomni.

Electrolux PerfectCare 600 EW6S4R26BI

Értékelés: 4.8

Electrolux PerfectCare 600 EW6S4R26BI

Egy másik gép, amely nagyszerű munkát végez. Mindössze 38 cm mély, ami azt jelenti, hogy egy meglehetősen kicsi fürdőszobában is elfér, nem is beszélve a konyháról. Nagyon nagy csomagtérajtóval rendelkezik az elülső panelen. Kinyitható és 6 kg szennyest tehet bele – ennyi szennyest tud az ide beszerelt motor megpörgetni. Érdekes, hogy ez a folyamat nem fogyaszt sok villamos energiát, mint ahogy a megfelelő A osztályú minősítés is megerősíti+++.

Összesen 14 mosási program áll a felhasználó rendelkezésére. A fő különbség e modell és versenytársai között a gőzölés képessége. Azonban ne támaszkodjon komolyan erre a funkcióra – a gőzfejlesztő kapacitása nem különösen nagy, így nem mindenféle szövetet fog átszúrni. És ne felejtsük el, hogy egy ilyen funkció nagymértékben növeli az energiafogyasztást. Ezért tartjuk sokkal hasznosabbnak a gyűrődés megelőzését. Más üzemmódok is rendelkezésre állnak, amelyek segítségével még az erősen szennyezett textíliákat is hatékonyan moshatja. Egyébként a folyamat bármikor elhalasztható 20 óráig. Ez az időzítő jól jön azoknak, akik napközben magasabb villanyszámlát fizetnek.

A mosógép motorja inverteres motor. Ez azt jelenti, hogy nem valószínű, hogy a felhasználó valaha is meghibásodással fog találkozni. Ez a motor alacsony zajszinttel is büszkélkedhet. Mosás közben nem haladja meg az 54 dB-t. És csak a pörgetés közben emelkedik a zajszint nagyon feltűnő 77 dB-re. Nem meglepő, hiszen a dob akár 1200 fordulat/perc sebességgel is elkezd forogni. Kár, hogy még ez a paraméter sem elég ahhoz, hogy a szennyes teljesen megszáradjon. Sajnos a gép csak egy B pörgési osztályzatot kapott. Ez a modell azonban igyekszik kevesebb vizet használni – egy mosáshoz körülbelül 47 liter víz szükséges.

Egyébként nincs semmi érdekes a felülvizsgálatunk ezen képviselőjével kapcsolatban. Ismerős szivárgásvédelmi rendszerrel rendelkezik;. A kezelőpanel lezárható, ami a kisgyermekes és kíváncsi családok számára vonzó lehet. Nem feledkezve meg az egyensúlyhiány és a habszint elektronikus ellenőrzéséről sem.

A

 • Fel van szerelve gőzellátással;
 • Beépített inverteres motor;
 • A zajszint nem túl magas;
 • A mosás indításához késleltetett időzítő van jelen;
 • A gyűrődésgátló aktiválható;
 • Számos mosási program;
 • Van gyermek- és vízszivárgás elleni védelem;
 • Szerény méret és súly;
 • Jó kapacitás;
 • Egy nagyon nagy teljesítményű osztály;
 • Alacsony vízfogyasztás.

Hátrányok

 • A csavarási folyamat nem ideális;
 • Vannak gyári hibás példányok;
 • Minimális számú üzemmód rövid mosási idővel;
 • A szállítócsavarokat nehéz eltávolítani;
 • A maximális kapacitás nem minden programban áll rendelkezésre.

Samsung WW65K42E08W

Értékelés: 4.7

Samsung WW65K42E08W

Nem is olyan régen, a felültöltős gépek még elég sokba kerültek. És most egy hasonló készüléket csak 25-28 ezerért vásárolhat. RUB. A Samsung WW65K42E08W pontosan ennyibe kerül. Külön ajtó a csomagtérfedélben. Ha megtalálja elveszett zokniját, amikor a mosási folyamat megkezdődött, megnyomhatja a megfelelő gombot, és a többi holmijával együtt dobhatja ki a leletet. Nagyon praktikus!

A dél-koreaiaknak a költségcsökkentés érdekében egyszerűsíteniük kellett az alkotásukat. Nem csináltak ezüstszínű vezérlőket, és eltörölték az érintőképernyős gombokat. Ennek eredményeként ennek a mosógépnek a kialakítása ismerős. Ez a modell nem nevezhető különösen keskenynek – a mélysége 45 cm. Súlya 54 kg. Ez azonban teljesen elfogadható, lehetővé téve két felnőtt számára, hogy a készüléket az ötödik emeletre vigye.

Amikor a szennyest betöltik, a kerámiafűtő elkezd dolgozni. A dob lassan kitekeredik. Problémák csak akkor fordulhatnak elő, ha 6,5 kg-nál több szennyest tölt be. Ez azonban nem valószínű, mert a dob nem bizonyult különösen nagynak.

Összesen 12 mosási program és néhány kiegészítő funkció áll a tulajdonos rendelkezésére. Mindegyik nem csak a kezelőpanelről, hanem okostelefonról is kiválasztható. Örvendetes, hogy a mosógépek egyre gyakrabban jelennek meg a mobileszközzel szinkronban. Ez különösen praktikus azok számára, akik gyorsan elfelejtik meghallani a mosás végét, amikor a mosás befejeződik – mostantól az okostelefonon kap megfelelő értesítést.

Egyéb szokatlan funkciók közé tartozik a gőzfunkció. Hogy hasznos-e és valóban működik-e, azt nehéz megmondani. Sok mosógép-tulajdonos nem használja ezt az üzemmódot, mert késlelteti a folyamatot. Akárhogy is legyen, és a készülék A mosási hatékonysági osztályba sorolták. És ugyanaz az energiafogyasztási osztály. És míg ez az első esetben jó dolog, a másodikban nem annyira jó. Valaki még a kissé magasabb villanyszámlát is észre fogja venni. De ugyanez nem mondható el a vízről – egy mosáshoz általában csak 39 liter vízre van szükség. Kivételt képeznek a hosszú üzemmódok – például az előmosás másfél-kétszeres mennyiséget fogyaszt.

Ami a centrifugálást illeti, az akár 1200 fordulat/perc dobsebességgel történik. Mint sejthető, ez a készülék B osztályú minősítést kapott. Az ingek szinte teljesen szárazak – nyáron azonnal fel akarja venni őket, és érezni a kellemes nedvességet. A kényesebb szövetekből készült tárgyakat egy ideig száradni kell hagyni, ez ellen nem lehet mit tenni.

Az előnyök

 • Van gyermekbiztosítás és vízszivárgás elleni védelem;
 • Az intelligens elektronika figyeli a habszintet és az egyensúlyhiányt;
 • Jó kapacitás;
 • A mosógép elég könnyűnek bizonyult;
 • Nagyon alacsony vízfogyasztás;
 • Vezérelhető okostelefonon keresztül;
 • A gőzellátás megvalósult;
 • A készülék mosás közben képes egy adag szennyest betölteni;
 • A zajszint nem túl magas;
 • A mosás végidejének beállítása.
Olvasson tovább  6 legjobb sarkvidéki termosz

Hátrányok

 • Nem egy nagyon nagy energiafogyasztású osztály;
 • A pörgési sebesség nem rekord;
 • Nem a legjobb minőség.

Hotpoint-Ariston RST 703 DW

Értékelés: 4.6

Hotpoint-Ariston RST 703 DW

Elég szép mosógép, amely lényegesen olcsóbb, mint a fent említett modellek. Az orosz boltokban a Hotpoint-Ariston RST 703 DW számára körülbelül 20-23 ezer embert kérdeznek. RUB. Ennek ellenére ez a készülék még egy három- vagy négytagú családot is képes kielégíteni. Az a tény, hogy körülbelül 7 kg szennyes ruhát tud tárolni! Nem rossz egy olyan modelltől, amelynek mélysége mindössze 44 cm!

Magától értetődik, hogy a gyártónak valamin spórolnia kellett. Különösen nem használ különösen könnyű anyagokat a mosógépéhez. Az eredmény 63 kg súly. Nem sokat, de néhány versenytárs szállítása egy kicsit könnyebb. A legnagyobb megtakarítást azonban a gyártó a motoron érte el. És a kérdés nem arról szól, hogy ez a leggyakoribb, és nem az inverter. Az a tény, hogy nem képes a dobot 1000 fordulat/perc feletti sebességre pörgetni. Ennek eredményeképpen sok terméknek nagyon hosszú szárítási időre van szüksége. Nem csoda, hogy a szakértők ezt a modellt a C hatékonysági osztályba sorolták. A készítők nem integrálták a vezeték nélküli modulokat, ezzel kapcsolatban el kell felejteni az okostelefonon lévő értesítéseket.

Sok más paraméterrel nehéz hibát találni. A rakodóház nagynak tűnik – valójában 34 cm az átmérője. Néhány vidéki emberünknek tetszeni fog a mosáskésleltetési időzítő jelenléte, amely tetszőleges időre, akár 24 órára is beállítható. Az is jó, hogy a gép 14 mosási programot kínál. Különleges jellemzők közé tartozik a közvetlen befecskendezés. Sajnos, nincs gyűrődésgátló – a motor korlátai hatással vannak rá. Részleges szivárgásvédelemmel is rendelkezik, és a kezelőpanel könnyen zárható. Nem feledkezve meg az elektronikus részről, amely a habzás szintjét és a kiegyensúlyozatlanságot figyeli.

Ha visszatérünk a szakértőkről szóló beszélgetéshez, meg kell említenünk az A osztályú mosási hatékonysági osztályt. De még a kellemesebb érzéseket is az A energiaosztály okozza+++. Emellett hajlamos szerény mennyiségű vizet fogyasztani. Bár akár egy rekordot még mindig elég messze neki – egy mosás mehet 52 liter. El kell ismernünk, hogy ez már elég közel van sok teljes méretű mosógép paramétereihez.

Végül, ez nem egy csendes tipológia. A mosás során a mérések 64dB-t mutatnak, ami már tisztességes érték. Nos, és a pörgés közben kezdődik egy igazi rémálom, amikor a zajszint eléri a 82 dB-t. Nem probléma azok számára, akik a mosó-szárítógépet a fürdőszobában kívánják elhelyezni, egy jó ajtóval lezárva.

Előnyök

 • Számos mosási program;
 • Közvetlen befecskendezés bevezetése;
 • Van egy időzítő a mosás késleltetett indításához;
 • A nagy csomagtérfedél;
 • A gép figyeli az egyensúlyhiányt és a habszintet;
 • Kiömlésbiztos és gyermekbiztos;
 • Nagyon magas energiafogyasztási osztály;
 • 7 kg szennyest tud betölteni;
 • A méretek nem különösebben nagyok;
 • Alacsony költség.

Hátrányok

 • Magas zajszint;
 • Elég sok vizet pazarol;
 • A préselés nem mindenkinek felel meg;
 • Szinte nincsenek gyors mosóprogramok.

LG Steam F2M5HS4W

Értékelés: 4.5

LG Steam F2M5HS4W

Egyedi példány, amely lehetővé teszi egy extra program hozzáadását. Ez egy speciális alkalmazással történik az okostelefonján, ahol három tucatnyi. Az átvitel NFC-kommunikáción keresztül történik. 14 mosási programból 15 lett. És ne feledkezzünk meg az extrákról sem! Például nem tud segíteni, de élvezheti a gőzölést, és a gyűrődések megelőzése mindenképpen egy olyan dolog, aminek örülni fog.

Ennek a modellnek a mélysége 45 centiméter. Az elülső részén található a 35 cm átmérőjű injektornyílás. Gondolja, hogy a szennyes betöltése egyáltalán nem lesz probléma. Érdekes módon az LG Steam F2M5HS4W egyike azon kevés modelleknek, amelyeknek rozsdamentes acél tartálya van. Ugyanakkor nem nevezhető különösen nehéznek – a készülék alatti mérleg 60 kg-ot mutat.

Az itt használt dob is elég nagy. Ennek eredményeképpen a gép egyszerre körülbelül 7 kg szennyest tud mosni. Kiváló érték egy keskeny modellhez képest! Az A mosási hatékonysági osztály azt mutatja, hogy a készülék nagyon jól megbirkózik fő feladatával. A B spinning óra nem fog mindenkinek tetszeni, bevallom. Ez a besorolás annak köszönhető, hogy a motor csak 1200 fordulat/percig képes megpörgetni a dobot.

Ami a költséghatékonyságot illeti, ezzel a készülékkel kapcsolatban is van néhány probléma. Az a tény, hogy ez a modell A energiaosztályba sorolták, mindenféle plusz nélkül. Örülök, hogy legalább a vízfogyasztás csökkent – egy mosáshoz nem kell több, mint 48 liter, hacsak nem használ valami különösen hosszú üzemmódot.

Az ide beszerelt motor közvetlen meghajtással büszkélkedhet. Ez tette lehetővé a gyártó számára, hogy viszonylag alacsony zajszintet érjen el. A mérések azt mutatják, hogy a mosás során nem haladja meg az 55 dB-t. Amikor a pörgés beindul, a zajszint fokozatosan 74 dB-re emelkedik, ami még mindig elfogadható érték.

Előnyök

 • Egy további mosási program is hozzáadható;
 • A zajszint nem túl magas;
 • A gép figyeli a kiegyensúlyozatlanságot és a habszintet;
 • A rakodónyílás nagy;
 • A tartály rozsdamentes acélból készült;
 • Gőz- és gyűrődésmegelőzés bevezetése;
 • A motor közvetlenül meghajtott;
 • Nem túl magas a vízfogyasztás;
 • Jó kapacitás.

Hátrányok

 • Nincs vízszivárgás elleni védelem;
 • A pörgés nem nevezhető tökéletesnek;
 • Az energiafogyasztás alacsonyabb lehet;
 • A víz megreked a gumitömítésben, ami szagot okoz.

Indesit BWSD 51051

Értékelés: 4.4

Indesit BWSD 51051

Áttekintésünk hagyományosan azzal a modellel fejeződik be, amelyet csak akkor kell venni, ha a fent említett mosógépek valamilyen okból nem állnak rendelkezésre. Sajnos az Indesit BWSD 51051 készüléknek van néhány hátránya, amellyel együtt kell élnie. De először beszéljünk a jó pontokról.

Ez a modell állítólag könnyen kezelhető, így könnyen megtanulható. Emellett meglehetősen keskeny, alig 43 cm mélységű. A készülék súlya 62,5 kg, ami szintén nem túlzott érték. A gép körülbelül 0,17 kWh villamos energiát fogyaszt mosott ruhakilogrammonként. Ez a paraméter lehetővé tette a szakértők számára, hogy az Indesit BWSD 51051 készüléket A energiahatékonysági osztályba sorolják+. A készülék igyekszik nem pazarolni a felesleges vizet – egy mosás általában 44 liter vizet használ fel. Röviden, nyugodtan nevezhető gazdaságosnak.

Egy ilyen gép tulajdonosa 16 mosási programhoz férhet hozzá. Nem is beszélve az összes extra funkcióról! A készülék még azt is megpróbálja megakadályozni, hogy a szennyes összegyűrődjön! Kár, hogy nincs közvetlen befecskendezés vagy gőz, mert akkor még vidámabb alternatíva lenne. De van időzítője a mosás megkezdésének késleltetésére. Elengedhetetlen azok számára, akik éjszaka is szeretik működtetni a mosógépet. Egy másik előnye a szivárgásvédelem, bár csak részlegesen. A gyártó és a gyermekvédelem által végrehajtott – a kezelőpanel könnyen zárható.

Sajnos, a következőben a hátrányokról kell szólnunk. Ez a modell csak 5 kg szennyest tud tárolni. Már ez önmagában is elriaszt néhány potenciális vevőt. Egy másik bosszantó tulajdonsága a készülék kicsavarása. megfelel a C osztálynak, a dob maximális fordulatszáma 1000 rpm. Végül, a zajszint kínos. A mosás során 61 dB, de a centrifugálás során 83 dB. Természetesen ez csak három hátrány. De nagyon komolyak, rendkívül nehéz elviselni őket.

Előnyök

 • A szerény méret;
 • Magas színvonalú energiafogyasztás;
 • Nem túl nagy a vízfogyasztás;
 • Gyermek- és szivárgásvédelemmel rendelkezik;
 • Mind a kiegyensúlyozatlanságot, mind a habszintet figyelemmel kísérik;
 • Számos mosási program;
 • A gyűrődések megelőzése megtörtént;
 • Nem feledkezve meg a késleltetett indítási időzítőről.

Hátrányok

 • Nem túl nagy kapacitású;
 • A pörgés nem a legjobban van megvalósítva;
 • A gép nagyon zajos;
 • Majdnem minden program túl hosszú;
 • A szennyes mindig a paplanban végzi.

Következtetés

Most már tudja, milyen mosógépekre kell figyelnie, ha készen áll arra, hogy legfeljebb 25 ezer dollárt költsön. Rubel. Nem mintha nem lennének tökéletes modellek a listánkon. Egy ilyen összeg elköltése, akkor biztos, hogy találkozni néhány hiányosságot. De megpróbáltuk kiemelni azokat a készülékeket, amelyeknek a legkevesebb hátránya van.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: