14 legjobb fűtőtestek a fürdőszobában

A fürdőszobában való kényelmes tartózkodáshoz sokan további fűtőberendezés telepítését választják a levegő hőmérsékletének növelése érdekében, amelyen a nedves test nem lesz hideg. Minél inkább magánlakásról van szó, annál inkább szükség van az ilyen helyiségek megfelelő fűtésére, különben akár meg is betegedhetünk benne. Kitaláltuk, hogyan válasszon fürdőszobai fűtőtestet, és konkrét tanácsokat és az ügyfelek által tesztelt modellek listáját kínáljuk Önnek. Segít, ha tájékozottan megy vásárolni, és az Ön igényeinek és preferenciáinak megfelelő készüléket választja.

Hogyan válasszunk fűtőtestet a fürdőszobába

Kezdjük tehát a fürdőszobai fűtőtest kiválasztására vonatkozó tippekkel, amelyek segítenek megérteni a termék főbb jellemzőit:

 1. Teljesítmény és fűtési terület. Két elválaszthatatlan paraméter. Minél nagyobb a teljesítmény, annál nagyobb a helyiség, amelyet a készülékkel fűteni lehet. A kiegészítő fűtés célértéke (ha a központi fűtési rendszerből származó tekercs van) 100 W/m². Ha egy olyan helyiségről van szó, ahol egyáltalán nincs fűtés, akkor a teljesítményt a 150 watt/ 1m² séma szerint kell kiválasztani.
 2. Méretek.A fűtőtest 30 cm x 30 cm és 150 cm x 40 cm között lehet, amit fontos figyelembe venni, hogy van-e elég hely a fürdőszobában, mert különben nem fog túl jól elférni a helyiségben.
 3. Telepítési módszer. A fűtőtest padlóra, falra vagy mennyezetre szerelhető. Itt is függ a szoba méretétől és attól, hogy mennyire zsúfolt. A mennyezetre szerelt modellek egyáltalán nem foglalnak több helyet, de jobban ki vannak téve a gőznek, ezért gyorsabban korrodálódnak.
 4. Nedvességállóság. A burkolat tömítettségi szintje IP22 és IP65 között változik. A minimális érték azt jelenti, hogy nem fröccsenhet víz a burkolatra. A maximum azt jelenti, hogy a fűtőtestet bármilyen szögben körbefújhatjuk. Ez megvédi az elektromos készüléket a töréstől, és növeli a fürdőszobai használat biztonságát is.
 5. A termosztát jelenléte. A beépített modul lehetővé teszi egy előre meghatározott léghőmérséklet fenntartását, és annak elérésekor kikapcsol. Energiát takarít meg. Enélkül a fűtés állandóan be van kapcsolva.
 6. Az ellenőrzés típusa. A mechanikus vezérlők egyszerűbbek, de nagyobb hibával működnek a fűtési fokok tekintetében. Az elektronikus vezérlés összetettebb, de képes a beállított hőmérsékletet maximális pontossággal fenntartani.
 7. További funkciók és felszerelések. A túlmelegedés elleni védelem megakadályozza, hogy a készülék kigyulladjon. A kijelző lehetővé teszi a hőmérséklet és az elvégzett beállítások vizuális ellenőrzését. A felborulás elleni védelem kikapcsolja a fűtőberendezést, ha véletlenül felborul. A Wi-Fi-kompatibilis eszközöket előre be lehet kapcsolni az okostelefonon keresztül, így a fürdőszobát már akkor be lehet fűteni, amikor hazaérünk. A fagyvédelem pozitív hőmérsékleten tartja a helyiséget, és megakadályozza a csövek befagyását. A zároló gombok megakadályozzák, hogy a gyerekek felülbírálják a beállításokat. Az időzítő praktikus a fűtőberendezés automatikus kikapcsolásához, így nem kell gondolkodnia rajta, amikor elhagyja a fürdőszobát.

Most már ismeri a fürdőszobai fűtőtest kiválasztásának alapvető kritériumait. A szakértők által kiválasztott konkrét modellek áttekintése az értékelő portálon látható jellemzők alapján/, hogy segítsen megtalálni a megfelelő opciót az Ön helyének megfelelően.

A legjobb fűtőtestek értékelése a fürdőszobában

Értékelés székhely termék neve ár
A legjobb konvektoros fűtőtestek a fürdőszobában 1 Noirot Spot E-5 Plus 1000 9 790€
2 Nobo NFK 4S 07 8 470€
3 Electrolux ECH/AG2-1000 T 1 990€
4 Ballu BEC/ETMR-1000 2 144€
5 Timberk TEC.PF10N DG 1000 IN 2 812€
6 Thermex Frame 1000E Wi-Fi 4 110€
A legjobb infravörös fűtőtestek a fürdőszobába 1 Timberk TCH A03 800 2 182€
2 Ballu BHH/M-09N 590€
3 STN NEB-M-NS 0,7 (mCHk) 3 199€
4 Teplophon ERGNA – 0,7/220 (n) 1 950€
5 Bazsarózsa termoüveg P-06 4 184€
6 Ballu BIH-S2-0.6 2 366€
A legjobb padlófűtés a fürdőszobában 1 REDMOND SkyHeat 7002S 2 490€
2 STN P-1T 2 945€

A legjobb konvektoros fűtőtestek a fürdőszobában

A konvektor elve az, hogy a hideg és meleg levegő természetes módon keringjen (a meleg levegő felemelkedik, a hideg levegő pedig alulról beszívódik). Egyenletesen melegíti a helyiséget, így kényelmesebbé teheti a fürdőzést, bárhová is helyezi azt.

Noirot Spot E-5 Plus 1000

Értékelés: 4.9

Noirot Spot E-5 Plus 1000

Ez egy nagy teljesítményű, 1000 Watt teljesítményű konvektor típusú fűtőberendezés, amely elegendő egy 10-15 m²-es tágas fürdőszoba számára. Elektronikus vezérléssel és termosztáttal ellátott modell. A jobb felső sarokban digitális kijelző és hőmérséklet-szabályozó gombok találhatók. A felhasználók megosztják, hogy a beállításokat könnyű megérteni, és hogy mindent meg lehet tanulni utasítások nélkül is. A fűtőtestet a fürdőszobában a falra szerelik, de (felár ellenében) lábakkal is kapható, így a fűtőtest mobilizálhatóvá tehető. A fűtőberendezés három üzemmóddal rendelkezik. A védelmi funkciók közé tartozik: a túlmelegedés kikapcsolása és a pozitív hőmérséklet fenntartása abban az esetben, ha a felhasználók hosszabb ideig távol vannak otthonuktól.

Olvasson tovább  11 a legjobb gélek mosáshoz

Az ügyfelek a véleményekben szeretik a fűtőberendezést a fűtött terület méretéhez viszonyítva. A 42 x 44 x 8 cm-es méretekkel elegendő egy 15 m²-es nagy szoba számára. A falra szerelt konvektor feltűnésmentes marad, és elfelejthető.

Előnyök

 • Francia kézművesség;
 • Biztonságos működés a nedvességálló háznak köszönhetően;
 • fényes kijelző;
 • könnyen kezelhető.

Hátrányok

 • magas költségek;
 • A fűtőberendezés első bekapcsolásakor kellemetlen szag hallható.

Nobo NFK 4S 07

Értékelés: 4.8

Nobo NFK 4S 07

A 62 cm x 40 cm-es fűtőtest hófehér fűtőlemezzel és három réssel a tetején a forró levegő visszavezetéséhez. A fürdőszobai modell 750 wattot fogyaszt óránként, és legfeljebb 11 m²-es helyiségterületre tervezték. Ez a fűtőberendezés elektronikus vezérléssel rendelkezik, de nincs kijelzője. A hőmérséklet beállítása a ház hátulján található csúszkával történik, amely alatt egy fokozatokkal ellátott skála található. A fűtőberendezés két üzemmóddal rendelkezik. A falra történő rögzítéshez egy konzol tartozik hozzá. Opcionálisan lábra szerelhető. A fűtőtest felhajtása beindítja a leesés elleni védelmet. Túlmelegedés esetén hőmérséklet-kikapcsoló funkcióval, fagyás esetén pedig fagyasztási funkcióval is rendelkezik.

A szakértőket a rendkívül vékony, 55 mm-es ház vonzza. A hasonló teljesítményű versenytársak általában 70-100 mm vastagságúak. Az 5. paraméterrel.Az 5 cm-es konvektor minimálisan kiemelkedik a falból, így helyet takarít meg a fürdőszobában, és csökkenti annak kockázatát, hogy a térd véletlenül beleakadjon a konvektorba.

Előnyök

 • egyszerű telepítés 4 fali csatlakozóval;
 • beépített termosztát és elektronikus vezérlés;
 • könnyű hőmérséklet-beállítás a rajzolt skála szerint;
 • karcsú test.

Hátrányok

 • a lábakat külön kell megvásárolni;
 • magas költségek;
 • nincs kijelző.

Electrolux ECH/AG2-1000 T

Értékelés: 4.8

Electrolux ECH/AG2-1000 T

Az Electrolux fürdőszobai fűtőtest a top 3-ban van. Legfeljebb 15 m²-es helyiségekhez tervezték, és 1000 wattot fogyaszt óránként. A konvektor méretei: 48x40x10 cm. Csatorna a tetején a jobb levegőelvezetés érdekében. A gyártók fokozatosan növekvő vastagságú burkolatot alkalmaztak, ami növelte a konvekció mértékét és elegánsabbá tette a kialakítást. A fűtőberendezés két üzemmóddal rendelkezik: 500 és 1000 watt. A válaszok vásárlók, mint az a tény, hogy a külső felületi hőmérséklet nem haladja meg a 60 º C, így égési sérülések a fém lehetetlen. A panelt a készletben található konzol segítségével helyezzük a falra.

A fűtőtestet a monolitikus fűtőelem miatt a legjobbnak értékeltük. A fémszálak speciális habarcsba vannak ágyazva, így a vezető részek nem érintkeznek közvetlenül a külvilággal. Ez extra védelmet nyújt a fürdőszobában. A modell beépített porszűrővel is rendelkezik, így a kimenő forró levegő már megtisztul.

Előnyök

 • elérhetőbb áron;
 • nedvességálló burkolat;
 • könnyű súly 2.6 kg;
 • elegáns design;
 • egyszerű telepítés.

Hátrányok

 • nincs termosztát;
 • az üzemi hőmérséklet elérésének gyorsasága tekintetében rosszabb, mint a fent leírt versenytársaké;
 • nincs túlmelegedés elleni védelem.

Ballu BEC/ETMR-1000

Értékelés: 4.7

Ballu BEC/ETMR-1000

Az egyik legnépszerűbb kádmelegítőnk a Ballu BEC/ETMR-1000. 1000 wattos teljesítményű, ami elegendő egy 15 m²-es helyiséghez. Az ügyfelek kedvelik a mechanikus vezérlés egyszerűségét és a berendezés robusztusságát. A tulajdonosok örülnek annak is, hogy mind a falra szerelhető konzolok, mind a váz tartozékai. A konvektor túlmelegedés- és dőlésvédelemmel van ellátva. A fűtőelem 50%-os vagy 100%-os teljesítményen működhet. A tok mérete 46x40x11 cm. A termosztát megkönnyíti a beállított hőmérséklet fenntartását. A fűtőelem hatékonyan szigetelt a nedvességgel szemben, így még a hosszú, gőzzel teli fürdési folyamatok sem károsítják a készüléket.

Véleményünk szerint a legjobb fűtőberendezés a fürdőszobában a fűtési idő tekintetében. Ezt a tetején található hét sor perforáció teszi lehetővé, ami növeli a forró levegő kivezető területét (más modelleknek van itt néhány csíkjuk). Ha a fűtőtestet bekapcsolja a fürdőszobában, néhány percen belül érezni fogja a meleget.

Előnyök

 • beépített termosztáttal rendelkezik;
 • védelem túlmelegedés esetén
 • Tartalmazza a konzolokat és a kerekeket;
 • egyszerű és intuitív vezérlés.

Hátrányok

 • a termosztát mechanikus kioldása nagyfokú bizonytalansággal;
 • a görgők gurulás közben elakadnak;
 • rövid hálózati kábel.

Timberk TEC.PF10N DG 1000 IN

Értékelés: 4.7

Timberk TEC.PF10N DG 1000 IN

A Timberk márka érdekes lehetőséget kínál a 48x44x9cm méretű fürdőszobai kandalló számára. A készülék teljesítménye 1000 watt, és 13 m²-es területre tervezték. A készüléket két lábbal szállítják, amelyek leválaszthatók, és a panel a falra helyezhető. A fűtőberendezés két üzemmóddal rendelkezik: fél és teljes teljesítmény, amelyet az oldalán lévő billenőkapcsolókkal lehet szabályozni. Ezenkívül van egy kerékkel ellátott termosztát, hogy a felhasználó a kívánt hőmérsékletet a kívánt szintre állíthassa be. A készülék jellemzői között: túlmelegedés- és felborulásvédelem, valamint az egyes üzemmódok fényjelzése.

Szakértőink a legjobb fürdőszobai terméknek választották stílusos kialakítása miatt. A fényes, fekete, edzett üvegből készült előlap nagyon jól néz ki, különösen akkor, ha a szobában sötét és fehér csempék játékát használta. Minden vásárló egyhangúan dicséri a tükörfelületet az exkluzivitásáért, és azt mondják, hogy a megfelelő magasságban felakasztva úgy használható, mint egy normál tükör. Ez egy érdekes lehetőség egy szokatlan fürdőszobai dekorációhoz.

Előnyök

 • A biztonsági kikapcsolás túlmelegedés esetén kikapcsolja a készüléket;
 • gyorsan felmelegíti a helyiséget;
 • kiváló minőségű összeszerelés;
 • Az eredeti tükörfelület.

Hátrányok

 • a panelen kiszáradt fröccsenésnyomok láthatók;
 • a felület 100 fokig képes felmelegedni;
 • A kézikönyvben a falfúráshoz használt méretek nem megfelelőek.

Thermex Frame 1000E Wi-Fi

Értékelés: 4.6

Thermex Frame 1000E Wi-Fi

És itt egy másik fürdőszobai készülék a Thermextől, amely valamivel nagyobb, 60x38x9 cm-es, és görgőkkel rendelkezik. A váz 360º-ban elforgatható a függőleges tengelye körül, így könnyedén elguríthatja a szobában bárhová. A fűtőtest súlya 4 kg, és könnyen elhelyezhető az autó csomagtartójában, hogy fűtse a fürdőszobát vidéken. Elektronikus vezérlés a készülékben. Gyönyörű fekete kijelző kék számjegyekkel, amelyek jól láthatók a sötétben is. Az érintőgombok az elülső oldalon találhatók, ami a vásárlóknak tetszik a vélemények szerint. Jól szigeteltek, hogy az áramkörök ne sérüljenek meg a fröccsenő víz miatt. A termosztát tartja a beállított hőfokot, és automatikusan bekapcsolja a fűtőelemet, ha a hőmérséklet 4 fokot csökken.

Olvasson tovább  7 legjobb tükrök az otthoni belső térhez

Mi találtuk a fűtés, hogy a legjobb, mert a rendelkezésre álló wifi. A berendezésnek a lakásban lévő vezeték nélküli hálózathoz való csatlakoztatása lehetővé teszi a készülék távvezérlését a fürdőszobában. Bekapcsolhatja például 15 perccel azelőtt, hogy hazaér a munkából, és azonnal lezuhanyozhat a fűtött szobában.

Előnyök

 • Érintőgombok;
 • fekete kijelző kék számokkal;
 • gyönyörű design;
 • nedvességálló kialakítás.

Hátrányok

 • hangosan csattogó relé;
 • a termosztát 4º C-os szórással rendelkezik.

A legjobb infravörös fűtőtestek a fürdőszobában

Az infravörös sugarakkal ellátott berendezések közvetlenül a viselőt melegítik, így a hő már bekapcsoláskor érezhető. Nem kell megvárni, amíg a fürdőszoba felmelegszik.

Timberk TCH A03 800

Értékelés: 4.9

Timberk TCH A03 800

Ez egy fürdőszobai fűtőberendezés, amely infravörös hőt termel két hosszúkás, a méhsejtes szerkezetnek köszönhetően megnövelt felületű blokkból. A panelt mennyezeti beépítésre tervezték, és a megengedett magassága legfeljebb 2.5 . 1000 wattos teljesítményével a fűtőtest akár 12 négyzetméteres fürdőszobát is képes felfűteni. Nincsenek gombok vagy kapcsolók a burkolaton, így légmentesen és gőzállóan záródik. A készülék azonban nem képes önmagában szabályozni a hőmérsékletet – termosztátot kell vásárolnia. A vásárlóktól kapott visszajelzések azt mutatják, hogy szeretik, ha a fűtőberendezés gyorsan felmelegíti a helyiségeket. A mennyezeti fűtőberendezés irányított, ezért a gőz és a kondenzáció felszálló területétől a lehető legtávolabb helyezhető el, de ferdén is elhelyezhető, hogy a hősugarak közvetlenül a felhasználóra sugározzanak.

Véleményünk szerint a termék a burkolat karcsúsága miatt felülmúlja a többi mennyezeti modellt. A panel magassága 45 mm. Ez megkönnyíti a mennyezeten való elhelyezést, így semmi sem áll ki.

Előnyök

 • csendes működés;
 • Ne párátlanítsa a levegőt;
 • gyorsan felmelegíti a szobát;
 • ferde beépítés megengedett.

Hátrányok

 • A fűtőtest nagyméretű, 164x14x4.5 cm
 • csak egy üzemmód;
 • súlya 6.7 kg;
 • nincs termosztát.

Ballu BHH/M-09N

Értékelés: 4.8

Ballu BHH/M-09N

Egy kézi infravörös fűtőtest, amelyet a fürdőszobában helyezhet el, ha hideg van. Az elülső részen két üvegizzó van, amelyek infravörös hőt termelnek. Kívülről acélhálóval védett. Az általános kialakítás meglehetősen szoros, így a készülék akkor sem sérül meg, ha vízzel fröcskölődik. A fűtőtest teljesítménye 800 watt, és legfeljebb 8 m²-es fürdőszobákhoz alkalmas. Két billenőkapcsoló lehetővé teszi, hogy 50 vagy 100%-os teljesítményen működjön. Mindegyik kapcsolót egy dióda világítja meg, így jól látható, hogy éppen melyik üzemmód van érvényben. Védelem felborulás vagy túlmelegedés esetén. A tulajdonosok arról számolnak be, hogy még a 3-4 m²-es kis helyiségekben is meleg van.

Ennek a fűtőberendezésnek a fő előnye az alacsony beszerzési ár és a kompakt méret. Ha nem akarja a fürdőszobát extra tárgyakkal zsúfolni, akkor egyszerűen beteheti ezt, amikor hideg lesz. A többi hónapra a fűtőtest könnyen elrejthető egy tárolóhelyiségben vagy egy üvegezett erkélyen. Kompakt méreteinek köszönhetően praktikus, hogy a házba is magával viheti egy meleg fürdőhöz.

Előnyök

 • alacsony költség;
 • súlya csak 1.1 kg;
 • a szerény 30x37x14 cm-es méret;
 • billenőkapcsoló.

Hátrányok

 • Nincs termosztát;
 • Rossz szagú, ha por vagy törmelék van a csöveken;
 • könnyű lábbal leütni.

STN NEB-M-NSt 0,7 (mCHk)

Értékelés: 4.7

STN NEB-M-HS 0.7

Ezt az infravörös fűtőberendezést úgy tervezték, hogy falra lehessen helyezni, és saját kerekekkel is rendelkezik. A felhasználók a véleményekben szeretik azt a tényt, hogy az alváz rögzítése fém, nem műanyag, mint a verseny, így nem repedezik a gyakori használatból és a fürdőszobában lévő küszöb leküzdéséből. A fűtőberendezés csak egy üzemmóddal rendelkezik, de a hőmérséklet szabályozásához mechanikus termosztátot használ. A készülék állapotát egy fényjelző jelzi. Az időjárásálló ház fekete vagy fehér porfestékkel kapható, ami segít a terméknek az adott fürdőszobabelsőhöz való illesztésében.

Véleményünk szerint a fűtőberendezés jobb, mint mások, köszönhetően a kombinált elvnek. Az alapot az infravörös hőkibocsátás adja, de a készülék enyhe konvekciós áramot is közvetít. A kettő kombinációja helyi fűtést biztosít a felhasználóval szemben, de a helyiség más részein is fenntartja a hőt, így a nedves bőrön nem érez kellemetlen érzést. Pontosan ezek a jellemzők teszik lehetővé egy 14 m²-es fürdőszobát 700 wattos teljesítmény mellett.

Előnyök

 • az alvázkonzol fém, nem műanyag;
 • nehéz véletlenül felhalmozni a 9 kg-os súlya miatt;
 • kiváló minőségű kivitelezés;
 • vonzó design.

Hátrányok

 • sok helyet foglal el a padlón;
 • A felület akár 100º C-ra is felmelegedhet.

Termofon ERGNA 0,7/220 ()

Értékelés: 4.6

Termofon ERGNA -0,7/220 ()

A “Teplofon” hazai márka ERGNA – 0,7/220 () fűtőtestet gyárt, amely tökéletesen alkalmas a fürdőszobában való használatra a fűtőelem nedvességvédelmi kialakítása miatt. A berendezés teljesítménye 700 W, ami elegendő egy 7 m²-es helyiség fűtésére. Az infravörös panel mérete 70x40x5cm. Az oldalán található egy termosztátkerék és egy be-/kikapcsoló gomb. A fűtés csak egy üzemmódban működik. Az előlap 60-100 fokig melegszik fel. Csak falra szerelés tervezett.

Olvasson tovább  A 7 legbiztonságosabb csótány jogorvoslatok

A vásárlók a termék tartósságát dicsérik a véleményükben. Még akkor is, ha egy elektromosan fűtött házban használják, és az év nagy részében a fürdőszobában működik, a fűtőtest akár 7 évig is üzemzavar nélkül működik. az egyszerű belső felépítés és a kiváló minőségű konstrukció lehetővé teszi a zavartalan működést.

Előnyök

 • Vékony test 5 cm;
 • Könnyű beállítás az oldalon;
 • Van egy termosztát;
 • A fűtőelem védve van a nedvesség bejutása ellen.

Hátrányok

 • A felszín rendkívül forró;
 • nem túl rendezett megjelenésű.

Bazsarózsa termoüveg P-06

Értékelés: 4.5

Bazsarózsa termoüveg P-06

És itt van egy infravörös mennyezeti fűtőberendezés, amely forgatható rögzítéssel rendelkezik. A szoba különböző oldalaira dönthető, vagy akár a falra is helyezhető. A panel mérete 83x16x2.3 cm. A fűtőtest 600 wattos teljesítményű, és legfeljebb 12 m²-es fürdőszobai területre alkalmas. A beépítési magasság 2-3 méterig megengedett, ezért a termék ideális a “stalinka” típusú házak magas mennyezetű helyiségeiben. A tulajdonosok véleménye szerint az IP54-es nedvességvédelem fokozza a párás környezetben való működés biztonságát.

Ez az infravörös fűtőtest a fürdőszobában szokatlan kialakítása miatt nyer. A készülék külsőleg úgy néz ki, mint egy 23 mm vastag műanyag keretbe épített üvegpanel. Nem ismerhető fel azonnal fűtőberendezésként – inkább egy reflektorra hasonlít. Nézze meg ezt a terméket, ha eredeti dizájnt szeretne kialakítani fürdőszobájában.

Előnyök

 • Gyorsan eléri az üzemi hőmérsékletet
 • Nem reped meg a burkolat, amikor felmelegszik;
 • nincs légszárítás;
 • forgatható rögzítés.

Hátrányok

 • enyhe zümmögés hallható, mint egy csöves TV-ben;
 • vezeték és termosztát nélkül kapható;
 • a felület akár 300 fokra is felmelegedhet.

Ballu BIH-S2-0.6

Értékelés: 4.4

Ballu BIH-S2-0.6

Ezt a kategóriát a mennyezetre szerelhető, szögletes fűtőtesttel rendelkező fűtőtestek alkotják. Jellemzői: 600 W teljesítmény, egy üzemmód és 12 m²-es maximális helyiségfelület becsült értéke. A gyártó a beépítési magasságot 1.5-3.5m, amit a vásárlók szeretnek a véleményekkel kapcsolatban. Csak 3 kg.4 kg, így nem terheli a mennyezeti lámpatestet. A négyzet alak megkönnyíti a hő egyenletesebb eloszlását. A készülék felülete teljesen zárt, és a rajta felhalmozódó páralecsapódás nem károsítja a belső elemeket.

Ha a fürdőszobában Armstrong álmennyezet van, ez a fűtőberendezés ideális a fűtési rendszer észrevétlen elhelyezéséhez. Méretei 59x59x3.6 cm, ami éppen megfelelő méret egy szabványos álmennyezeti rácshoz. A fehér burkolat tökéletesen illeszkedik a beágyazott mennyezeti panelekhez. Egy ilyen fűtőberendezés telepítése a fürdőszobában egy “láthatatlan” forrásból származó hőt kap, és egyáltalán nem vonzza a figyelmet.

Előnyök

 • kettős hőszigetelés;
 • a burkolat árnyékolásáról gondoskodik;
 • Takarékos energiafogyasztás;
 • alacsony súly 3.4kg.

Hátrányok

 • nincs termosztát;
 • csak egy üzemmód.

A legjobb lábazati fűtőtestek a fürdőszobában

Ez a típusú fűtőtest 100-150 cm hosszú, de kis magasságú és 5-15 cm mélységű. Ez lehetővé teszi, hogy a panorámaablakokkal rendelkező fürdőszobákba is beépítsék őket, hogy bent tartsák a meleget, és ne takarja el a kilátást. Íme a legjobb modellek, amelyekre érdemes odafigyelni.

REDMOND SkyHeat 7002S

Értékelés: 4.9

REDMOND SkyHeat 7002S

A kategória csúcsa a 154×5 méretű fűtőtest.56.7 cm. A készülék teste feketére van festve és védett a nedvesség behatolása ellen. A kezelőszervek a bal oldalon találhatók. A fűtőteljesítmény 400 watt, ami a konvektív elvnek köszönhetően elegendő egy 8 m²-es helyiségben. Túlmelegedés esetén a védelem működésbe lép.

A fűtőberendezést a Bluetooth-képessége miatt értékeltük a legjobbnak. A felhasználó közvetlenül az okostelefonjáról vezérelheti a teljesítményt és a beállítást anélkül, hogy megérintené a készülék testét. A fűtőberendezést telefonon keresztül is programozhatja, így nemcsak a hőtermelő képességet, hanem azt is beállíthatja, hogy a készülék mikor kapcsoljon be automatikusan. Minden egyes létrehozott forgatókönyvnek van egy “checkbox”, és szükség esetén letiltható, majd a beállításokkal való hosszas “babrálás” nélkül visszaadható. A felhasználók a vélemények szerint a konvektor szoftvere automatikusan frissül, ha szinkronizálódik egy okostelefonnal.

Előnyök

 • Praktikus termosztátkerék krómozott kivitelben;
 • Az ablak alá, saját lábaira szerelik be;
 • alacsony energiafogyasztás;
 • LED kijelző;
 • elektronikus vezérlés.

Hátrányok

 • nem integrálható az otthoni automatizálási rendszerbe;
 • Néhány termosztátgomb meglazult.

STN R-1T

Értékelés: 4.8

STN R-1T

A fűtőberendezés mérete 100x16x3.5 cm, és teljes egészében fémből készült. Fekete vagy fehér színben kapható, hogy illeszkedjen a szoba kialakításához. Elöl elhelyezett ON/OFF kapcsoló fényjelzővel. Alatta van egy termosztátkerék. A fűtőtest 220V-ra van csatlakoztatva és 230W-ot fogyaszt. Elég egy 4 m²-es szoba fűtéséhez. A tulajdonosok a véleményekben elégedettek a robusztus házzal, és azt mondják, hogy még a kádban lévő kemény tárgyakkal (medence, WC-kefe, kerekes mozgatható polc) való véletlen ütközés sem károsítja azt.

Ez a fürdőszobai modell előnye a kettős működés. Infravörös sugarakat generál és ezzel párhuzamosan konvekciót hoz létre. Még akkor is, ha a falra szerelt ablak alatt, a hő nem csak az elejére, hanem a szoba tetejére is eloszlik.

Előnyök

 • Gyorsan felmelegíti a szobát;
 • alacsony energiafogyasztás;
 • robusztus ház;
 • A vékony, 35 mm-es panel kevesebb helyet foglal el.

Hátrányok

 • nem túl szép design;
 • le kell hajolnia, hogy bekapcsolja;
 • A felületet 100º C-ra melegíti – a gyermek megégetheti magát;
 • Idővel a termosztát saját életet él, és összezavarja a beállításokat.
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: