15 legjobb fotelágy

A fotelágy praktikus, mert kibontva nem foglal sok helyet, de kibontva teljes értékű alvóhelyet biztosít egy személy számára. Nagyszerű kis lakásokhoz, így rengeteg hely van a gyerekeknek, hogy napközben sportolhassanak és játszhassanak. Ez egy olyan bútordarab is, amelyet későn érkező vendégek, rokonok stb. esetén érdemes megtartani. . Elemeztük az eladási értékelések és vélemények, valamint a bútorok specifikációi alapján, hogy megtudjuk, mely modelleket kedvelik az oroszországi vásárlók, és miért. Reméljük, hogy ez segít Önnek megtalálni az egyéni igényeinek és pénzügyi lehetőségeinek leginkább megfelelő lehetőséget.

A legjobb szék-ágyak értékelése

ade Madrid 125
Jelölés hely termék neve ár
A legjobb ár-érték arányú fotelágyak 1 Az Ön Roger kanapéja 13 500€
2 MnogoMeb Blues 4 AK 15 290€
3 Charm Design Colombo 10 990€
4 Willie kanapéja 13 350€
5 Hold
12 990€
6 Borovicsi-Mebel Victoria-5 13 780€
7 MebelVia báró 13 290€
8 Az Ön kanapéja Paola 9 450€
A legjobb olcsó fotelágyak 1 MnogoMeb Cozy-3 4 390€
2 MebelProm Olga 70 #2+3 5 800€
3 Leningrád-2 4 590€
4 Charm Design Beat Kuba 4 590€
A legjobb gyermek fotelágyak 1 Marina Eco 60 LDF bútor 7 350 €
2 Milena 20 290€
3 Antoshka 1 8 500€

A legjobb ár-érték arányú fotelágyak

Az ebben a kategóriában bemutatott kárpitozott bútorok a legjobb minőségűek közé tartoznak, ami biztosítja a vonzó megjelenés hosszú távú megőrzését, a fekvőmechanizmus kiváló működését és a hosszú távú használatot. Ha gyakran használja a fotelágyat, akkor jobb, ha ebből a szegmensből választja a terméket, így nem kell kétszer fizetnie.

A Roger kanapéja

Értékelés: 4.9

A kanapé Roger

A fotelágy acélvázból és poliuretán habmatracból áll. A keretet szekcionált csövekből hegesztik, és nagy tartósság jellemzi. Az alvóhelyet 100 kg-ig terjedő felhasználói súlyra tervezték. A modell nagyon egyszerűen kihajtható az alsó rész meghúzásával, és a harmonika mechanizmusa három összehajtogatott szegmensből egyetlen lapos szegmenssé alakul. A görgőknek köszönhetően ezt nem nehéz megtenni. A fotelágy bézs, barna vagy fekete kárpitozással rendelhető. Létezik vászonfiókkal és anélkül is. A vásárlók megosztják, hogy az összeszerelés nagyon egyszerű és az utasítások részletesek. Minimalista kialakításának köszönhetően a fotel tökéletesen illeszkedik a szigorú irodai környezetbe, ágyként szolgál azoknak, akik sokáig maradnak a munkahelyen, és nincs értelme hazamenni.

A visszajelzések szerint az alvófelület tökéletesen sík és olyan jó, mint egy hagyományos ágy. A matrac meglehetősen kemény, így a gerincproblémákkal küzdők számára hasznosabb, mint egy puha tollágy.

Előnyök

 • az alsó állvány könnyű eltávolítása;
 • többféle kárpitszín;
 • az alvóágy alatt lécek vannak;
 • a kemény matrac nagyszerű a hátproblémákkal küzdőknek.

Hátrányok

 • oldalról látható fémkeret;
 • nem túl kényelmes ülő helyzetben;
 • a kibontási művelet végén hangos zaj hallatszik;
 • Kihajtott állapotban az acélkeret a fej mellett marad.

MnogoMeb Blues-4 AK

Értékelés: 4.8

MnogoMeb Blues-4 AK

De a karosszék ágy karfákkal, amelyek három ponton vannak rögzítve, és félkör alakúak, lehetővé téve a kényelmes ülést. Összecsukható, mint egy harmonika, a háttámla és az alsó rész előre mozog, és a háttámla alsó része lefelé megy a létrehozott térbe, amely összecsukott állapotban a fotel mögött van elrejtve. A hálózsák alatt van egy ágyneműtartó, ahová párnát, takarót és ágyneműt tehet. A kanapé különböző szövetekkel kárpitozható. Az oldallapok és a kartámaszok színe is többféle változatban kapható, és mivel műbőrből készültek, meghosszabbítják az élettartamot. Ágyként egy lapos ágyat kap egy kis fa peremmel, amely biztonságos a feje számára.

A szakértők kedvelik a modellt az ágy szélessége miatt 620 mm-től 920 mm-ig, amely a fotelágy megrendelésekor választható. Ez segít abban, hogy a kárpitozott bútor a felhasználó méretéhez igazodjon, és kényelmesebbé tegye azt.

Előnyök

 • különböző színekben;
 • van tárolóhely az ágyneműnek;
 • könnyű kibontakozás;
 • ergonomikus kartámaszok.

Hátrányok

 • minden államban, az ágy végén lévő nagyméretű fűzőlyuk lehetővé teszi, hogy járás közben a lábával elkaphassa azt.

Charm Design Colombo

Értékelés: 4.7

Charm Design Colombo

Ez a fotelágy tömör fából készült és kombinált anyaggal kárpitozott. Sűrű, puha szövet borítja a fedelet és az oldalakat, a fiók végén és a kartámaszokon ökobőr. A gyártó kínálatában világos és sötét színek is szerepelnek, hogy a kanapéágyat a szoba berendezéséhez igazíthassa. Az alvóhely poliuretán habból készült, és nem tartalmaz rugókat, így nincs nyomás. A modell fekvésének elve egy harmonika. Mindhárom ágyszegmens össze van varrva, hogy egyenletes, varratmentes ágyat alkosson. Az utolsó szegmens alatt található egy ágyneműtartó doboz, amely könnyen befogad egy párnát, paplant és ágyneműkészletet. A görgők megkönnyítik az ágy kigurítását.

A vélemények szerint az ügyfelek elégedettek a kényelmes ággyal és az ágy szélességével, amely optimális egy felnőtt számára. A tulajdonosok a kárpitozott kartámaszok intelligens kialakítását is kiemelik. Anatómiai formájúak, emelt elülső részük középen üregekkel rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy teljesen ellazuljon a székben.

Előnyök

 • görgők a fotelből való könnyű kihúzhatóság érdekében;
 • van egy tárolórekesz a szennyesnek;
 • biztonságos puha anyagok a fej körül;
 • világos vagy sötét kivitel választható.

Hátrányok

 • Nincs mit megfogni az ágyazáshoz.

A kanapé Willie

Értékelés: 4.6

A kanapé Willie

A már jól ismert Tvoi Sofa gyártója a népszerű karfa nélküli fotelágyat Willi. A teljesen összeszerelt modell mérete 88x110x95 cm, ülésmagassága 43 cm. Ha kibontja, akkor egy 190×90 cm-es ágyat kap. A keret profilozott csövekből készül, és három szegmensből áll. Az első kettőnek acél lábai vannak a stabilitás növelése érdekében. Az utolsó rész görgőkkel van felszerelve a könnyű átalakítás érdekében. A tulajdonosok visszajelzései kiemelik az oldalak hiányát, ami a szabadság érzetét kelti. A vastag poliuretán habmatrac lehetővé teszi, hogy kényelmesen üljön az ágyon, és jól aludhasson. Kapható piros, kék, barna, szürke vagy bézs egyszínű kivitelben.

A fotelágy kivehető huzatával felkeltette a szakértők figyelmét. A szövetkárpitozás jól elrejti a váz minden fémrészét, így a kárpitozott bútor rendezettnek tűnik. A gépi mosást is megkönnyíti, így az ülés könnyen tisztán és rendben tartható. Nincs szükség drága felszerelésre vagy professzionális tisztítószerekre a bútorok karbantartásához.

Előnyök

 • erős fémkeret;
 • ötféle kárpitozási színválaszték;
 • A készlet tartalmazza az összeszereléshez szükséges kulcsokat;
 • minőségi matrac.

Hátrányok

 • karfa nélkül nehéz kényelmesen ülni a széken;
 • Magas költségek.

Hold ade Madrid 125

Értékelés: 4.5

Moon<tr></div><p>ade Madrid 125″ src=”/wp-content/uploads/2023/09/8281666193801-6315.jpg” height=”363″ title=”Hold</p><tr>ade Madrid 125″><p>Folytatódik a felülvizsgálat szék ágy “Madrid 125” a márka Moon</p><tr>ade. Kárpitozott bútorok négy különböző kárpitozású változatban kaphatók. A modell poliuretán hab kárpitozott része téglalap alakú varrással rendelkezik, amely biztosítja a matrac integritását és a szalonképes megjelenést. Alatta fa lécek vannak a test optimális párnázása érdekében. A készlethez egy párna tartozik, hogy kényelmesebben elhelyezkedhessen egy hatalmas karosszékben. A két karfát világos fa díszítéssel látták el, amely kontrasztban van a kárpit többi részével. A fémkeret biztosítja a szerkezeti integritást és a hosszú élettartamot.<p>A Baron fotel az alvási kényelem tekintetében vezető helyet foglal el a hasonló modellek között. A matrac 4 réteg habot tartalmaz a test megfelelő alátámasztása érdekében. Kihajtogatva az ágy 99 cm széles, ami azt jelenti, hogy szükség esetén akár ketten is alhatnak rajta. A 45 cm-es alvási magasság a karosszéket egy teljes ággyá alakítja, amelyből az idősek számára kényelmes lesz felkelni.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>az ágy magassága 45 cm;</li><li>fémkeret;</li><li>fa lamellák;</li><li>Négy különböző színű kivitelben;</li><li>a minőségi burkolóanyagok hosszú ideig nem kopnak el.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>a kartámaszok merevek, és néha nehezen ütköznek;</li><li>magas költségek;</li><li>A vászondoboz külön megvásárolható.</li></ul><h3>Borovicsi-Mebel Victoria-5</h3><p>Értékelés: 4.5</p><div style=Borovicsij-Mebel Viktória-5

A következő karosszék-ágy – “Victoria-5” a “Borovichi-Mebel” gyártótól – roll-out mechanizmussal van ellátva. Az ülés két görgőn mozog előre, majd két részre hajtogatható, ahol a teteje hátrafelé hajtható. Az utolsó simítások közé tartozik a fejtámla, amely az “euro-tablet” elv szerint csúszik lefelé. A középső rész alatt egy ágyneműtartó fülke található, fedéllel az ágy alátámasztására. A bútor érdekessége, hogy 11 színválasztási lehetőség van, az oldala és az alja pedig különböző árnyalatú lehet, ami még vonzóbbá teszi a designt. A karfák puhák, így a karosszékben kényelmesen lehet ülni a TV előtt sok órán át. A minimalista megjelenésnek köszönhetően ez a bútor ideális otthoni és kereskedelmi környezetben egyaránt használható.

Ez nem csak egy széles fotelágy, hanem az egyik leghosszabb alvóhely ebben a bútortípusban. Az ágy méretei 100×200 cm. Ha Ön magas, ez a modell nem engedi, hogy a lábai a szélén lógjanak, ami jót tesz a gerincnek, és segít a jobb pihenésben.

Előnyök

 • van egy ágyneműtartó fiókja;
 • puha karfák;
 • két személyt lehet aludni;
 • 11 színválaszték.

Hátrányok

 • Nem kényelmes elérni a fiókot.

MebelVia báró

Értékelés: 4.4

MebelVia báró

A MebelVia Baron karosszék kiváló anatómiai formájú, ívelt karfákkal és U-habos párnázással. A színek lehetnek egyszínűek vagy kombinálhatók az oldalsó panelek és a középső rész különböző színeivel. A négyszögletes varrás az alapszövet színében vagy a kontraszton játszik, ami növeli a design vonzerejét. Összesen hat színváltozat áll rendelkezésre. A karosszék a harmonika elve szerint bontható ki, ahol mindhárom részt a kárpitanyag köti össze. Nincsenek rések, ahová a törmelék beleeshetne. A nyolc lábból négy görgőkkel rendelkezik, így az ágy kigurítása még az idősek számára sem jelent problémát. Az értékelésekben a tulajdonosok megjegyzik a praktikus alacsony fejtámlát, amely megakadályozza, hogy a párna alvás közben kiesik.

A fotelágy a váz fokozott tartósságával tűnik ki. Négyszögletes csőből hegesztik, amelynek falának keresztmetszete 1.5 mm. A vastag lábakkal kombinálva ez nagy megbízhatóságot biztosít, így az ágykeretet 120 kg-os felhasználói súlyra tervezték.

Előnyök

 • a nyolc láb közül négy görgőkkel van felszerelve;
 • maga a szék nagyon kényelmes;
 • Anatómiai karfák;
 • A fejtámlában van egy stopper, hogy a párna ne essen le.

Hátrányok

 • ágyneműtartó fiók nélkül.

A kanapéja Paola

Értékelés: 4.3

A kanapéja Paola

És itt van egy másik fotelágy, amelynek levehető huzata megkönnyíti a kárpitozás ápolását. A “Paola” modell L alakú, karfa nélküli, és a francia összecsukható ágy elvén alakítható át. Az eredmény egy lapos ágy, poliuretán habmatraccal. A fejtámla párnázott háttámlával rendelkezik, ami megkönnyíti a lefekvés előtti olvasást. A karosszék alatti keret teljesen fémből készült. Nyolc csúszásgátló betétet biztosítunk, hogy a szerkezet ne súrlódjon a burkolólapokon. A kategória többi változatához képest ez a fotel sokkal könnyebb, ezért könnyen szállítható egyedül vagy mozgatható a lakásban. Összeszerelt állapotban a nagyméretű fedél tökéletesen elrejti a keretet. Világosszürke vagy bézs színben kapható, az Ön dekorációjától függően.

A szakértők szeretik a fából készült lamellákat a fotelágyon, amelyek teljes hosszában kényelmes törzstámaszt biztosítanak. egyszerű felépítése ellenére jó éjszakai alvást biztosít, és jó testet ad, reggeli fájdalom nélkül.

Előnyök

 • fémkeret
 • poliuretán hab matrac;
 • lamellák az optimális párnázás érdekében;
 • szövet kárpitozású fejtámla.

Hátrányok

 • nincs tárolórekesz az ágynemű számára;
 • kartámasz nélkül;
 • a szerkezet kissé laza a felhasználó alatt, ha a felhasználó aktív.

A legjobb olcsó fotelágyak

Az ebben a szakaszban összegyűjtött modellek vonzó megjelenésűek és kiváló funkcionalitásúak, de anyaguk és mechanizmusuk nem olyan tartós, mint az előző kategóriába tartozó fotelágyaké. Ezért ezeket az elemeket alkalmi használatra ajánljuk, amikor vendégek vagy rokonok érkeznek pizsamapartira.

MnogoMeb Uyutnoe-3

Értékelés: 4.7

MnogoMeb Cosy-3

Ez a szék az egyik legolcsóbb. Többféle színben kapható, kívülről teljesen kárpitozott. A kartámaszok párnázottak, hogy a karok és a kezek kényelmesen… A ferde végek kényelmes és ergonomikus ülést tesznek lehetővé. Francia kagylóhéj elvén ággyá alakul át. A középső rész két csúszásgátlóval ellátott fémlábon nyugszik. Magas oldala megakadályozza a felhasználó önkéntelen elesését alvás közben. De nincs fiók az ágyneműnek. A szék szerkezete nem bonyolult, és könnyen kibontható. Ha a kárpitozás elkezd kopni, az egyszerű vágásnak köszönhetően könnyen újrakárpitozható.

Ez a modell magas háttámlával rendelkezik a fejtámlán. A felhasználó még az ággyá alakítás után is tud rajta ülni és olvasni. Ez különösen télen praktikus, amikor a kőfalnak támaszkodva nemcsak kényelmetlen, de veszélyes is.

Előnyök

 • könnyű kibontakozás;
 • csúszásgátló betétek a lábakon;
 • nincsenek kívülről kilógó zsanérok;
 • puha kartámaszok.

Hátrányok

 • nincs fiók az ágyneműnek;
 • a puha tömbök között mélyen behúzott szegély van;
 • Néhány szín a “nagymamáé”.

MebelProm Olga 70 #2+3

Értékelés: 4.6

MebelProm Olga 70 #2+3

Népszerű modell az “Olga 70” karosszék-transzformátor, és különösen a “№ 2 +3” változat keskeny karfákkal. A kialakítás az ülés felemelésével bontható ki, amely két részre oszlik, mindkét résznek saját lábakkal. A háttámla a saját tengelyén csúszik lefelé, és nem mozog. A bútorok 1. osztályú fenyőből készülnek, és minden gyártás a GOST-nak megfelelően történik. A vélemények szerint az ügyfelek szívesen rendelnek fotelágyat bármilyen színű és sűrűségű szövetből választhatnak. Segít, hogy az alvó transzformátor még jobban illeszkedjen a szoba belsejéhez.

A karosszékágyat a szakértők az egyik legkompaktabbnak tartják. Karcsú, alacsony karfájának és kis szélességének köszönhetően összecsukott állapotban 74 cm x 90 cm-es, 47 cm magas üléssel rendelkezik. Lehetővé teszi, hogy kárpitozott bútorokat helyezzen el akár egy 5 m²-es kis konyhában is. Kihajtogatva 188×70 cm-es ágyat képez, amely lehetővé teszi az időszakos alvást viszonylagos kényelemben.

Előnyök

 • szigorú klasszikus stílusban;
 • a GOST-követelményeknek megfelelően készült;
 • Kevés helyet foglal bármilyen helyzetben;
 • sokféle anyagválaszték.

Hátrányok

 • alacsony, 36 cm-es ágy, amelyről egy idős ember nehezebben tud felkelni.

Leningrád-2

Értékelés: 4.5

Leningrád-2

Az alábbiakban egy továbbfejlesztett olcsó karosszéket mutatunk be meghosszabbított kartámlákkal. Ezek habszivaccsal és habszivaccsal vannak kitömve, így a tetejük felé terjednek. A kezek nagyon kényelmesek, és ha a TV távirányítót ráhelyezi, akkor nem esik le. A szerkezet tömör fából készült, és csak egy pár acélláb van a közepén. A karosszék zárt kialakítású, és a teljes váz a fekvőmechanizmussal együtt belül rejtve van. Az ágy hossza 188 cm, ami nem rossz az ilyen magasságú és alacsonyabb felhasználók számára. A 80 cm-es teljes szélessége ellenére maga az ágy 60 cm-es, így az oldalsó hely meglehetősen kevés. A bútorok zseníliával vannak kárpitozva, ami biztosítja a huzat hosszú élettartamát.

A karosszék-transzformátor figyelemre méltó az oldalsó végrészen lévő fa borítás miatt. Lakkozottak, és nagyszerűen kiegészítik a belső teret. Ez a kialakítás megvédi ezeket a területeket a lábak által okozott kopástól is. Ha van macskája, nem fogja érdekelni, hogy a karmait ilyen sarkokon élesítse.

Előnyök

 • a lábak csúszásgátló lábakkal rendelkeznek;
 • a szék zseníliával van kárpitozva;
 • kényelmes könyöktámasz;
 • dekoratív fa burkolatok.

Hátrányok

 • fehérneműs fiók nélkül;
 • Nagyon keskeny, 60 cm-es ágyfelület.

Charm Design Beat Kuba

Értékelés: 4.4

Charm-Design Beat Kuba

Kiegészíti a kategóriát a kedvező árú szék-ágyak kocsi nélküli modellje. U alakú, laminált forgácslapból készült fakerettel rendelkezik, amelyet bútorgerenda köt össze. Az összes többi rész három puha poliuretánhab blokkból áll. Összevarrják és egymásra hajtogatják őket. Nagyon kárpitozott karosszék, összecsukott állapotban oldaltámasszal. Kihajtogatva 195×60 cm-es ágyat képez. Az acélkeret vagy fém lábak hiánya miatt a termék súlya 28 kg, így egy felnőtt könnyen felemelhető és átrendezhető.

Ezt a fotelágyat a felhasználó nagy súlyára tervezték. A specifikációban 120 kg szerepel, de a vélemények szerint még ennél is jobban terhelhető, mivel a szerkezetnek nincsenek lábai. A személy súlya egyenletesen oszlik el a matracon, amely a padlón fekszik.

Előnyök

 • semmi sem inog;
 • nincs nyikorgás;
 • magas, kárpitozott háttámla;
 • nagyvonalú kartámasz.

Hátrányok

 • Nagyon alacsony alvóhely – nem kényelmes a felállás.

A legjobb babafotelek

Néha olyan kevés hely van a gyermekszobában, hogy nem racionális egy rögzített ágyat telepíteni, mert akkor nem lenne hely a játékokra és a sporttevékenységekre. Ebben az esetben választhat egy transzformátor karosszéket, amely éjszaka jó alvóhelyet és napközben helyet biztosít. A felnőtt modellekkel ellentétben ezek a fotelek csak 60 cm szélességben kaphatók. Jobb minőségű alvóhellyel is rendelkeznek, amely alkalmas az iskolás tanulók növekvő gerincéhez.

Marina Eco 60 LDF kanapé

Értékelés: 4.7

Kanapé Marina Eco 60 forgácslap

Ezt a kategóriát a “Marina Eco 60” szék-ágy vezeti, ahol az indexben szereplő szám az ágy szélességét jelzi. De az ágy 195 cm hosszú, így még a magasabb fiúknak is bőven van hely. Összehajtogatva a fotel méretei 64×78 cm-esek. A vékony fából készült karfák tartósabbá teszik a kialakítást, de nem túl kényelmes támasztékként. A vélemények azt mutatják, hogy a bútorokat 4 görgővel és két fogantyúval ellátott, könnyen kibontható mechanizmus jellemzi – a gyermek nem találja nehéznek, hogy a széket ágyba fordítsa. Az ágyneműtartó fülke jelenléte lehetővé teszi, hogy rendet tegyen az ágyában, és szokássá tegye a szoba rendben tartását. 50 cm magas, laposra hajtogatva kényelmes, egyenes testtartásban való üléshez.

A transzformátor mindhárom egység alatt hét lamella található. Közepes keménységű matraccal kombinálva optimális alátámasztást biztosít a hátnak, és megakadályozza, hogy a testrészek a gravitáció hatására lesüllyedjenek. A fotel-ágy nemcsak hosszú ideig megőrzi alakját, hanem az egészséges alváshoz is hasznos.

Előnyök

 • van egy ágyneműtartó fiókja;
 • a fogantyúknál fogva könnyen ki lehet gördíteni a mélyedést;
 • görgők minden fiókszegmensen;
 • hét léc minden egységben.

Hátrányok

 • szilárd kartámaszok.

Milena

Értékelés: 4.6

Milena

A fotel tömör fából készül, nem pedig penészlapból, ezért 47 kg a súlya, és nagy tartósság jellemzi. Még akkor is, ha a gyermek ráugrik, a bútor ellenáll a nagyobb igénybevételnek. Az alvó transzformátornak ez a változata is rendelkezik egy speciális fekvőmechanizmussal. Először az ülés előredől, majd a háttámla kilapul a két részből, és befedi a dobozt. Ez egy nagy és tágas ágyat hoz létre. A párnát már mellékeltük, amely alváshoz és a székben való kényelemhez egyaránt használható. 11 színválaszték áll rendelkezésre a gyártó katalógusában, amely lehetővé teszi a szék tökéletes illeszkedését a belső térhez.

A magazin szerkesztősége szerint a fotelágy nagy ágyneműtartóval tűnik ki a versenytársak közül. Ezt egy olyan innovatív kialakításnak köszönhetően sikerült elérni, amelyben ez a fülke a keret alapjaként szolgál, nem pedig csak egy belső betétként. Praktikus olyan helyeken, ahol nem túl meleg van, és a gyermeknek két paplant kell szétterítenie. Összehajtogatva az összes ágynemű elfér a szék alatti rekeszben.

Előnyök

 • magas alvóhely;
 • nagy rekesz az ágyneműnek;
 • párnával együtt;
 • 11 színválaszték.

Hátrányok

 • Nincsenek oldalsó ütközők.

Antoshka 1

Értékelés: 4.4

Antoshka 1

Egy fából készült karfával ellátott babakarosszék teszi teljessé az áttekintést, amely szilárdabb keretet biztosít és helyet takarít meg a hálószobában. A második és a harmadik egység görgőkön előre csúszik, és az ülés két részre alakítható. Az utolsó lépés a háttámla leengedése. A poliészter matrac a léceken fekszik, elősegítve a megfelelő testhelyzetet és a szorítás elkerülését. Két henger alakú, poliészterszállal töltött díszpárnát tartalmaz. Olyan érzés, mint a “gyöngyök”, és kellemes a testkontaktushoz. A vélemények azt mutatják, hogy a bútorfelület könnyen tisztítható egy egyszerű szivaccsal és szappanhabbal.

A termék a kárpitozás nagyfokú tartóssága miatt került a legjobb termékek listájára. Tartós velúrból készült, tesztelt és több mint 50 000 kopási ciklusnak ellenáll. A kárpitozott bútorok általában a felhasználó lábához és testéhez való rendszeres dörzsölés miatt veszítenek megjelenésükből, és már néhány év elteltével nem néznek ki újnak. Ezzel a karosszékkel hosszabb ideig jó állapotban tarthatja a belső teret.

Előnyök

 • könnyen kihúzható;
 • annyi színválaszték;
 • két párna egy készletben;
 • van egy doboz a holmiknak;
 • kiváló tartósság.

Hátrányok

 • merev oldalfalak.
Olvasson tovább  11 legjobb Janome varrógép
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: