16 legjobb borospohár készlet

*A szerkesztő legjobb választásai. Kiválasztási kritériumok. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. Kérjük, vásárlás előtt konzultáljon szakemberrel.

Egyetlen ünnep sem teljes gyönyörű teríték nélkül. Minden háziasszony szeretne egy kis hangulatot vinni az ünneplésébe. Egy gyönyörű étkészlet segíthet. Az italos poharak különleges figyelmet érdemelnek. A borkedvelők tudják, hogy minden borfajtának különleges formára van szüksége ahhoz, hogy ízének minden aspektusát kihozza, és élvezze a megfelelő utóízt és aromát. Borospoharak, minden alkalom elengedhetetlen kelléke. A gyártók ezeket a tárgyakat különböző anyagokból készítik, amelyek közül a legnépszerűbbek kétségtelenül a kristály és az üveg. Szakértőink a legjobb borospohár készleteket anyaguk alapján kategóriákba sorolták.

A legjobb borospohár készletek értékelése

Jelölés hely termék neve ár
A legjobb kristály borospohár készletek 1 Ugyanez Decorazione Pisa arany 14 339€
2 RIEDEL Vinum XL, R7416/41 9 300€
3 Cristal d’Arques L6627 5 230€
4 LSA International Aure
 • a G845-14-776
 • 6 390€
  5 Cristal d’Arques AMARANTE L7446 760€
  6 NACHTMANN VINOVA N98076 3 280€
  7 Riedel Vinum Montrachet 6416/97 4 158€
  8 Schott Zwiesel Air Bordeaux 5 690€
  9 VILLEROY BOCH VOICE BASIC VIVO 2 580€
  Legjobb borospohár készletek 1 LSA International Pearl fehérboros poharak 5 950€
  2 LSA International OTIS vörösboros pohár 4 970€
  3 Spiegelau Salute Burgundi 4720170 2 620€
  4 Bohemia kristály Giselle 1 895€
  5 Bormio
 • Rocco Incontri
 • 780€
  6

  Enoteca 780 ml

  680€
  7 Luminarc Allegresse L1403 446€

  A legjobb kristály borospohár készletek

  Ugyanez Decorazione Pisa arany

  Értékelés: 4.9

  Ugyanez Decorazione Pisa arany

  A kategória vezetője méltán a Same Decorazione kiváló kristálykészlete. 6 db 275 ml-es borospohárból áll. Mindegyikük lenyűgözi a gyönyörűen fazettált felületét, amelyet valódi 24x arany keretez az alsó és felső széleken. Ezt a darabot tiszta fénytörés, elegáns vonalak és minimalista design jellemzi, amely bármilyen asztali terítéket kiegészít. Ezek a kristálytermékek egyedi olasz módszerekkel készülnek.

  A vásárlók szívesebben ajándékozzák ezt a készletet, mivel díszdobozban érkezik. Az ár természetesen nem alacsony, de az anyagok kiváló minősége, az arany hozzáadása és az edények hibátlan megjelenése indokolja. A klasszikusok szerelmesei imádni fogják ezt a készletet. A vásárlók pozitívan nyilatkoznak a termékek minőségéről és szépségéről.

  Előnyök

  • 24 karátos finom arany díszítésként;
  • Kiváló megjelenés;
  • ajándékcsomagolás;
  • kiváló minőség.

  Hátrányok

  • nem azonosítják.

  RIEDEL Vinum XL, R7416/41

  Értékelés: 4.8

  RIEDEL Vinum XL, R7416/41

  Az osztrák vállalat lehetőséget ad ügyfeleinek, hogy egy adott évjárat jellemzőinek megfelelően kialakított borospoharakból élvezhessék a bor ízét. Minden egyes termék egy igazi műalkotás, amint azt a kristályüveg-szakértők beszámolói is bizonyítják. A gyártó úgy véli, hogy az ital ízének érzékelése az üveg kialakításától függ, ezért minden vonal részletesen átgondolt. A Vinum sorozatot automatizált módszerekkel gyártják, de ennek ellenére a késztermékek legmagasabb minősége jellemzi.

  A készlet 4 nagyméretű, egyenként 590 ml-es, 23,5 cm magas borospoharat tartalmaz. Bármilyen típusú terítékhez jól illenek. Finom, tiszta kristály, sima felülettel és felesleges részletek nélkül. Nincs szükségük semmilyen díszítésre, anélkül is hibátlanok. Az ügyfelek szeretik a készlet ajándékcsomagolását, a jó ár-érték arányt és a stílusos megjelenést.

  Előnyök

  • nemzetközileg elismert osztrák vállalat;
  • gyönyörűen becsomagolva;
  • nagy térfogatú poharak;
  • gyönyörű termékforma.

  Hátrányok

  • nincs.

  Cristal d’Arques L6627

  Értékelés: 4.7

  Cristal d'Arques L6627

  A francia márka szettje már az első pillantástól kezdve lenyűgözővé teszi. Megjelenése miatt gyakran választják ajándéknak. A készlet 6 db 250 ml-es vörös- és fehérboros poharat tartalmaz. Fúvott kristályüvegből készültek. Az egész felületet díszes drapéria borítja. Az 1930-as évek stílusában készült. Nagyszerűen fognak kinézni egy asztalon, klasszikus stílusban tálalva.

  A vásárlói észrevételek a kristály csengő minőségére utalnak. A készletet ünnepi asztalokhoz használják. A poharak gyönyörűen játszanak a fénnyel, és díszítésüket a finom asztali edények ismerői értékelik. A hosszú lábak eleganciát kölcsönöznek ezeknek a termékeknek. A vásárlók szeretik az árat, eléggé elfogadhatónak találják.

  Előnyök

  • gyönyörű drapéria a testen;
  • Az alacsony költség a termék minőségéhez képest;
  • hibátlan megjelenés
  • csengő kristály;
  • nagyszerű vélemények.

  Hátrányok

  • nem azonosított.

  LSA International Aure
 • a G845-14-776
 • Értékelés: 4.6

  LSA International Aure<li></div><p>a G845-14-776″ src=”/wp-content/uploads/2023/09/75316666195691-8116.jpg” height=”410″ title=”LSA International Aure</p><li>a G845-14-776″><p>A megtisztelő negyedik helyet a brit gyártó, az LSA International készlete kapta. Tartós és kiváló minőségű fúvott kristályüvegből készült. Ez a kollekció 6 darab 430 ml-es fehérboros poharat tartalmaz. Aure kollekció</p><li>A finom, kifinomult élek jellemzik, amelyek a darab testét szegélyezik. A függőleges, terjedelmes vonalak a gömb alakú, felfelé nyúló formával kombinálva hihetetlen szépségű, csillogó, irizáló szemüveget eredményeznek.<p>A hosszú szár egy kis kifinomultságot kölcsönöz a terméknek. A vásárlók szerint ebből a pohárból nagyon kényelmes bort inni. És az asztalon egyszerűen gyönyörűen néznek ki. A gyártó további vörösboros és vizes poharakat ajánl, amelyek kiegészítik a kompozíciót. a készlet kézzel készült és különleges gondoskodást igényel. Nem mosogatógépben mosható.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>kézzel készített;</li><li>A magas, elegáns szár;</li><li>gyönyörű, terjedelmes fazetták;</li><li>tökéletes ajándék minden alkalomra.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>nem azonosított.</li></ul><h3>Cristal d’Arques AMARANTE L7446</h3><p>Értékelés: 4.5</p><div style=Cristal d'Arques AMARANTE L7446

  A francia Cristal d’Arques márka következik, egy 6 kristály borospohárból álló készlettel. Mindegyik 350 ml italt tartalmaz. Az üveg aljának alakja gömb alakú, és a perem felé megnyúlik. Ezeknek a daraboknak van egy feltűnő jellemzője – terjedelmes drapéria a száron. A bázis alján és a tetején helyezkedik el. A design nagyon egyszerű, ízléses és visszafogott. A poharak a legmagasabb minőségű fúvott üvegből készülnek.

  Nincs lepattanás vagy repedés az üvegek használatakor. Az ügyfelek a márkát a termékek megbízhatósága miatt értékelik. Az AMARANTE poharak segítenek a bor minden ízének felfedezésében. Jól passzolnak a piros és a fehér színhez is. A test teljesen átlátszó, mindenféle elem nélkül, és tükörfényes. A vélemények a mértékletesség és a luxus tökéletes kombinációjáról szólnak.

  Előnyök

  • a legmagasabb minőség;
  • elegáns megjelenés;
  • stílusos szár kialakítás;
  • nagyszerű vásárlói visszajelzések.

  Hibák

  • nem azonosított.

  NACHTMANN VINOVA N98076

  Értékelés: 4.5

  NACHTMANN VINOVA N98076

  A hatodik helyet a német márka kapta. A NACHTMANN kiváló minőségű kristályból készült 4 borospohárból álló készletet hozott létre. Ami azonnal szemet szúr, az a nagyvonalú méret. 680 ml igazán lenyűgöző. A termékek díszítetlenek, átlátszó és vékony kristályból készültek, 24 cm magas száron. A készülék eredeti és finom formája minden konyhát vagy nappalit kiegészít.

  Az ügyfelek megosztják pozitív tapasztalataikat a NACHTMANN készlettel kapcsolatban. A maguk módján lenyűgözőnek tűnnek. A tálalás szempontjából teljesen bármilyen alkalomra alkalmasak. Ajándékdobozuknak köszönhetően gyönyörű ajándékként mutathatók be. Egy másik, az ügyfelek által említett előny, hogy mosógépben mosható.

  Előnyök

  • eredeti formája;
  • nagy kapacitás;
  • jó érték;
  • A kristály kiváló minőségű és rezonáns;
  • könnyű ápolás.

  Hibák

  • nem található.

  Riedel Vinum Montrachet 6416/97

  Értékelés: 4.5

  Riedel Vinum Montrachet 6416/97

  Az osztrák márkájú borospoharak világszerte népszerűek az ínyencek körében. A vásárlók tudják, hogy minden Riedel termék mindig a legjobb minőségű és kifogástalan stílusú. Ez a készlet két pohárból áll, amelyek mindegyike 600 ml űrtartalmú. Kiváló gömb alak, lágy vonalak és magas láb – a kifinomult termékek tökéletes kombinációja. Ezeket a poharakat kifejezetten Chardonnay és Monrachet borokhoz tervezték.

  Ezekben az italok teljes ízválasztékát élvezhetjük. Az ügyfelek gyakran választják ezt a készletet esküvői ajándékként. Tetszik nekik, hogy a poharak könnyen ápolhatók, mivel mosogatógépben moshatók. Gyönyörű, stílusos, a cég logójával ellátott dobozba csomagolva. A Vinum kollekció az első a világon, amelyet automatizált módon állítanak elő.

  Előnyök

  • Stílusos gömb alakú;
  • Nagy, 600 ml-es térfogat;
  • Tökéletes ajándék minden alkalomra;
  • Osztrák minőség;
  • az ital ízének és utóízének teljes feltárása.

  Hátrányok

  • nem azonosított.

  Schott Zwiesel Air Bordeaux

  Értékelés: 4.5

  Schott Zwiesel Air Bordeaux

  A német Schott Zwiesel márka a szakemberek, köztük a sommelier-k, a borászok és a bodegák számára készült ivóeszközök gyártására specializálódott. A cég szemüvegét szakmai eszközként használják. Ez rendkívül magas minőség. Air Bordeaux készlet lesz egy igazi dekoráció minden asztalra. 6 pohár hihetetlen térfogatú – 827 ml – pohárból áll. A szokatlan futurisztikus kialakítás a nyak különleges vágásával kombinálva kozmikus hatást kelt. A sima vonalak jól néznek ki a lekerekített formával. Nincs díszítés a terméken, de nem is szükséges.

  A készlet tartós kristályból készült, amely mosogatógépben mosható, anélkül, hogy sérüléstől kellene tartani. A poharak kiemelik a finom borok tulajdonságait, a vásárló élvezheti az ízét és utóízét. A speciális forma segít megszabadulni a felgyülemlett bormaradéktól. Vörösborhoz ajánlott készlet.

  Előnyök

  • Kiváló minőség, szakemberek által megerősítve;
  • nagyon nagy mennyiség;
  • egyedi forma;
  • ajándékcsomagolás;
  • futurisztikus design.

  Hátrányok

  • nem derült ki.

  VILLEROY BOCH VOICE BASIC VIVO

  Értékelés: 4.4

  VILLEROY BOCH VOICE BASIC VIVO

  A kategória legköltséghatékonyabb szettje megérdemli a helyét a rangsorban. A népszerű német edénygyártó az ár és a minőség közötti egyensúlyáról ismert. Ez a készlet 4 db 356 ml-es borospoharat tartalmaz. Alakjuk hosszúkás és vonalvezetésük egyenes. A gyártó úgy döntött, hogy nem díszíti termékeit; ehelyett a formára figyeltek, amely bármilyen tálalási stílushoz illeszkedik.

  A vásárlók értékelik ezeket a sokoldalú szemüvegeket. A készletet kedvező ára és ugyanakkor kiváló minősége miatt szeretik. Kényelmesen mosogatógépben mosható. A vélemények szerint a finom, tiszta kristály nagyon erős. Az ajándékdoboz egy másik plusznak számíthat. A készlet nem foglal sok helyet a konyhában.

  Előnyök

  • költségvetési ár;
  • jó minőség;
  • univerzális forma;
  • a népszerű, bevált gyártó;
  • nagyszerű vásárlói visszajelzések.

  Hátrányok

  • nincs.

  A legjobb borospohár készletek

  LSA International Pearl fehérboros poharak

  Értékelés: 4.9

  LSA International Pearl fehérboros poharak

  A kategória vezetője a brit LSA International márka szokatlan szemüvegkészlete. Kifejezetten fehérborokhoz tervezték, és a pohár megjelenésében különbözik a versenytársaktól. A “Pearl” szó nem véletlenül szerepel a nevében. A termékek hihetetlen gyöngyházfényű csillogással rendelkeznek. A készlet tervezőit a természetes gyöngyök szépsége inspirálta.

  Minden pohárba 325 ml ital fér, az alakja gömb alakúnak minősíthető. Szabálytalan felületük és gyöngyházszínük hihetetlenül csillogóvá teszi őket. A készlet igazi ünnepi hangulatot teremt, és kiegészíti a tálalási rituálét. A vásárlók rajonganak a szokatlan színkialakításért. Szeretik a kényelmes formát, a finom, karcsú szárat és a kiváló minőséget is.

  Előnyök

  • gyöngyházfény;
  • gyönyörű tükrös felület;
  • stílusos dizájn általában;
  • megbízható gyártó;
  • erős üveg.

  Hibák

  • nem azonosított.

  LSA International OTIS vörösboros pohár

  Értékelés: 4.8

  LSA International OTIS vörösboros pohár

  A második helyet a legszokatlanabb és legmerészebb megjelenésű borkészlet érdemelte ki. Az LSA Internationalnak ismét sikerült meglepnie vásárlóit. A készletben lévő poharak hengeres formája, bármely asztalra felhívják a figyelmet. Ez a készlet az utolsó simítást adja egy stílusos vacsorakészlethez. Az OTIS poharak alkalmasak gálákra, koktélpartikra és bármilyen más ünnepi alkalomra.

  Ez a készlet 6 db 310 ml-es borospoharat tartalmaz. Tervezésüket a geometriai formák tökéletessége inspirálta. A tervezőknek sikerült valami különlegeset alkotniuk. A modern belső terek ismerői úgy döntenek, hogy megvásárolják ezt a készletet, és megosztják kellemes benyomásaikat a véleményükben. Az ünnepi csomagolásnak köszönhetően a poharak ajándékba adhatók a barátoknak és rokonoknak.

  Előnyök

  • eredeti megjelenés;
  • elegáns forma;
  • Angol minőség;
  • gyönyörű ajándékcsomagolás;
  • Alkalmas bármilyen alkalomra.

  Hátrányok

  • nem azonosított.

  Spiegelau Salute Burgundi 4720170

  Értékelés: 4.7

  Spiegelau Salute Burgundi 4720170

  Ez a Spiegelau pohárkészlet kifejezetten burgundi borokhoz készült. Ideálisak a magas savtartalmú vörösborokhoz és a hordóban érlelt fehérborokhoz. Üvegből készült gépi megmunkálással. A készletnek van egy azonnal szembetűnő jellemzője. Ez az egyik legnagyobb mennyiség a rangsorban szereplő versenytársak közül. Kapacitása 810 ml.

  A vásárlók szeretnek ilyen nagyszerű poharakból bort inni. Ez bizonyos esztétikai hatást kelt. Megemlítik az ár és a minőség optimális kombinációját is. Ez a készlet a költségvetési kategóriába sorolható, de a minősége kellemesen meglepő. A bajor termelő egyedi gyártási technikákat alkalmaz, és nem feledkezik meg az évszázados hagyományokról sem, ami kiváló ivási eredményeket eredményez.

  Előnyök

  • Hihetetlen hangerő;
  • gyönyörű megjelenés;
  • Egyszerre kedvező ár és luxusminőség;
  • a borászok és a sommelier-k kedvező fogadtatása.

  Hátrányok

  • Nem azonosított.

  Bohemia kristály Giselle

  Értékelés: 4.6

  Bohemia kristály Giselle

  A cseh Bohemia Crystal márka bemutatja a Giselle borospohár készletet. A 6 darabos poharak bohém üvegből készültek, 580 ml italt tartalmaznak. Az aljukon szélesedő, a szélek felé kúposodó, gyönyörű formájúak. Az áruk kellemesen kellemes – körülbelül 2000 rubel a cseh termelés teljes készletéért. A márka termékei nagyon népszerűek.

  A fogyasztók szeretik a borospoharak formáját, futurisztikusnak találják. Jól illik a 21 cm magas szárhoz és a bohém pohárhoz. Ez utóbbi egyébként a legjobb minőségű. Ezt írják a vélemények is. a készletet a konyhában és az étkezőben is használják. Elegánsan néz ki a loft és más modern stílusokban.

  Az előnyök

  • megfizethető;
  • A legmagasabb minőségű bohém üveg;
  • pozitív visszajelzés;
  • egyedi forma;
  • elegáns megjelenés.

  Hátrányok

  • nem azonosított.

  Bormio
 • Rocco Incontri
 • Értékelés: 4.5

  Bormio<li></div><p>Rocco Incontri” src=”/wp-content/uploads/2023/09/82616666195691-7916.jpg” height=”400″ title=”Bormio</p><li>Rocco Incontri”><p>Az olasz konyhai eszközöket mindig is nagyra értékelték a vásárlók. Bormio borospohár készlet</p><li>Rocco a bizonyíték erre. Az interneten sok nagyszerű véleményt találhatsz. Az ügyfelek szeretik a készletet a szokatlan finom megjelenés, a kiváló minőség és az alacsony ár miatt. Különleges díszdobozban kapható, így tökéletes ajándék egy különleges valakinek.<p>A 4 darab 430 ml-es borospohár erős üvegből készült, és hosszúkás felső formájú. Gyönyörű háromdimenziós perforáció az alján. A készlet megfelel a professzionális konyhai eszközök követelményeinek, így kávézókban és éttermekben is használható. A háztartási alkalmazásokban is kiválónak bizonyul. A Rocco Incontri termékek könnyen ápolhatók – mosogatógépben moshatók.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>a poharak gyönyörűen megtervezett alja;</li><li>nagyon alacsony ár;</li><li>pozitív visszajelzés;</li><li>Olasz minőség;</li><li>könnyű ápolás.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>nem azonosított.</li></ul><h3><p>Enabahce Enoteca 780 ml</h3><p>Értékelés: 4.5</p><div style=Pasabahce Enoteca 780 ml

  Az első orosz képviselő a rangsorban a megtisztelő hatodik helyet szerezte meg. A Pasabahce 6 db 780 ml-es extra nagy borospohár készletet kínál. Tartós szóda-mész-szilikát üvegből készültek, díszítés nélkül. Az alakja gömb alakú, magassága 24 cm, átmérője 8 cm. Ajándékdobozként is használható elegáns dobozba csomagolva.

  A vásárlók szeretik ezt a borkészletet. Úgy vélik, hogy ez egy nagyszerű ár-érték arány és pozitív visszajelzéseket adnak. Kiemelik a termékek stílusosan kényelmes formáját, elegáns kialakítását és funkcionalitását. A poharak gyönyörűen néznek ki az asztalon, és nagyon kevés gondozást igényelnek. Vörös- és fehérborokhoz egyaránt alkalmasak.

  Előnyök

  • nagy mennyiségű termék;
  • nagyon alacsony költséggel;
  • erős üveg
  • mosogatógépben mosható;
  • Rengeteg nagyszerű ügyfél visszajelzés.

  Hátrányok

  • nem található.

  Luminarc Allegresse L1403

  Értékelés: 4.4

  Luminarc Allegresse L1403

  Hazánk legnépszerűbb edénygyártója a következő helyet foglalja el a rangsorban. Az Allegresse borkészlet kevesebb mint 1000 rubelbe kerül, de még így is megfelel a vásárlók igényeinek. 6 gyönyörű 300 ml-es poharat tartalmaz. Klasszikus stílusúak, magas szárral rendelkeznek, és bármilyen tálaláshoz illenek. Ezek a termékek, egy jó itallal töltve, esztétikus hangulatot teremtenek az asztalánál.

  A felső és alsó átmérő szinte azonos. Egy készlet jól nézne ki ajándékként, még szűkös költségvetés mellett is. A vásárlók a véleményekben azt írják, hogy a termékek könnyen kezelhetőek, szépek és kiváló minőségűek. Allegresse márkájú dobozba csomagolva. A gyártó szankciók mosogatógépben való mosás.

  Előnyök

  • költségvetési árszegmens;
  • klasszikus formában;
  • Minden asztal dísze;
  • kényelmesen illeszkedik a kezedbe;
  • népszerű gyártó.

  Hátrányok

  • nincs.
  Olvasson tovább  13 legjobb falióra
  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: